Vårat lilla crew är på gång!

Hejsan!

När Jennifer åkte hem på dagen, åkte jag in till stan lite senare. Jag täffade Sasha och Camille - mina gullungar! Senare drog vi till vårt lilla elit-crew (vi har inget namn än så länge så de får vara elit-crew medans!). Det var riktigt roligt idag! Vi gick dit för att vi missade bussfan ( något jag är bra på ), det var trevligt. När vi kom fram körde vi en skön uppvärmning. Sedan delades vi upp i grupper (3 grupper med 3-4 pers i varje). Man fick göra en liten koreografi som man sedan skulle lära ut till dom andra, och sedan satte vi ihop allas danser till en. Jag gillar de inte, jag älskar det!

Gruppen är liten, och de är skit bra eftersom man slipper alla som tar upp ens tid genom att sakta ner dom som kan dansa (eftersom dom själva inte kan). Vi ska tydligen få "matschema" och sådant så vi ska äta som dansare, eftersom vi tränar på sån hög nivå. Hoppar man över förmånga träningar åker man ur! Yes yes yes! Längtar till onsdag då vi har nästa träning. . Imorgon däremot har jag balett kvart övar åtta på morgonen.. de är däremot inte lika kul! Haha.. Nu är de filmdags och chokladfross! So long!

Sena bussar och dyra taxiresor

Lördagskvällen: Jennifer och jag åkte till August - där var det sikta mot stjärnorna. Träffade lite folk och så, men de var så kallt så vi åkte in till stan istället. Där träffade vi Linda och några flera. Förparty och sedan till deras vän i storvreta som hade fest. Vi skulle ta 5 över 2 bussen tillbaka till stan så vi kunde hinna med 5 i halv 3 bussen hem till oss! Men bussen från Storvreta var jätte sen, så vi missade sista bussen hem! Som tur var var vi täta (höhö), så vi tog en taxi och två cheesburgare och åkte hem till mig. Det är då man tänker home sweet home, Jennifer och jag somnade bumms!

Det roligaste under hela kvällen var då Jennifer (påväg in till stan) skulle öppna en dricka i bussen. Hon satt längst in och jag längst ut, när hon öppnade burken lite så började de spruta åt alla håll och kanter! Hon kunde inte göra något eftersom hon satt inklämd i et hörn, jag börja skriiiika (tro mig jag skrek en tjutande ilande skrik) och de fortsatte spruta hej-vilt! Jennfer fick i ögonen, håret på sätet, jackan och fönstret! Men guud så vi garrva! Alla i bussen skrattade också! Men jag skrattade mäst! Dunder!

Psykfall kommer cyklande i mörkret

Efter skolan på fredagen träffade jag min gamla arbetskompis Vera. Vi gick och fikade på Waynes och sen gock vi en sväng på stan. Det var trevligt att träffa Vera eftersom jag inte träffat henne sedan jag slutade jobba. Det var lixom vi som livade upp hela stämmningen på jobbet! Haha..tider det. Senare åkte jag för att dansa men min dansgrupp Zumbas, trevlig busstur btw (Mathilde vet vad jag menar), haha! Vi kom på jättemycket på en ny koreografi, och alla dansade på riktigt bra! Allas ideer var i munnen på varanndra, och vi skapade fram de bästa av det hela.

Cornelia kom till mig vid 11 på kvällen. Vi åkte hem till David och Rickard och kollade på någon psykfilm och snackade skit (som vanligt). klockan 3 på natten gick vi på prommis ut i mörkret, alla utom Rickard som var lat! Mitt på cykelvägen kom Mathilda cyklande,klockan 3 lixom? Psykfall, Haha.. med huckla på huvudet och allt! När Cornelia och jag kom hem till mig igen somnade vi ganska fort, typ efter 4.


Nu ska jag till August och kolla på lite uppträdanden och så, får se vad om händer sen, träffa vännerna iallafall! Bye bye.

Första lektionen på Streetschool

Första träningen idag med Streetschool gick rätt bra, Vi fick prova på alla stilar vi ska köra som ex breaking, house, locking osv. Jag åkte dit med Sasha och Camille (mf) som också kommit in. Det var riktigt kul faktist - längtar till nästa träning!



Träffade sedan Binta och Mathilde på stan. Ser fram emot nästa träning med Zumbas i våra fina nya danssalar som vi har tillgång till. Allt kommer bli så bra (om vi lyckas med planen). Har btw fixat in så Binta (och eventuellt Mathilde) ska få provdansa så hon/dom kan få komma med i uppsalas hiphop-elit.

Det kommer bli ovanligt mycket dansande för min del detta år. Extra jobbigt (och kul) med Streetschool eftersom det är elitnivå och mycket sattsigt.

Måndagar - Balett (i skolan)
Tisdagar - Zumbas (frivilligt)
Onsdagar - Jazz/Morderna (i skolan), Streetschool och Jazz igen.
Torsdagar - Ragga/Dancehall
Fredagar- Zumbas
Lördagar - Inget planerat
Söndagar - Streetschool

Underbara danssal

Umgicks med min käre Mathilde idag. Vi kollade in den nya danssalen som vi ska få dans i. När Mathilde sa att hon nästan började grina när hn såg den trodde jg att hon överdrev. . Men när jag såg den så förstod jag att hon talade sanning! Jag började nästan grina, haha! Längtar tills på fredag, då ska vi dansa i den för första gången :) Jag och Mathilde har en liten packt just nu, det går frammåt för båda. Haha ingen vet, för det är våran hemlighet - nanana! Peace!




Äntligen

Hej!
Okey, Mathilde det är så skönt att jag har dej och du har mej. Girls are talking. Vilken dag :) Det är våran dag, två flugor i en sexig smäll lixom. Detta datum minns vi - 25/8-08. Haha..



- Tja
- Hej
= Big smile


Haha, nöjda nu eller? :)

Fikade med Mathilda och Ginny på storken - fast dom inte har smoothie, som jag absolut ville ha . . Det var trevligt.
Nu ska jag åka och kolla på fotbollsmatch med Jennifer och Mathilda. Jennifer ska hämta mig med moppen, bäst att ha hjälm då jennifer kör! haha, Pöss!

Roligt test

Gå in på denna sida och gör kärlekstestet, fett roligt :D
Det går skit fort, och roligt äre!


http://www.secret-loves.com/index.php?test=1429813  
 
  

Streetschool nästa

Yes! Jag kom in! Jag var ju med på en audition för en vecka ca sedan, och imorse ringe dom mig och sa att jag hade kommit med! Det var riktigt kul, nu ska jag dansa elit-hiphop!  Jag är såhära glad! Jippi, hallelullia!


Mona har varit här hela dagen! Dom andra drog på eftermiddagen, efter städningen. Ska sova nu, ska dansa balett imorgon bitti kvart över åtta. Bye!

Galet partaj hos moi

Okey denna kväll var galen! Cornelia hjälpte mig att fixa lite innan festen, och skära grönsaker och så. Vi började göra oss lite smått i ordning och de knacka på dörren - in kom Pimparna David och Rickard, med tre små hoes efter sig - Binta, Steffie och Hayat. David skötte grillen, när vi började grilla inför middagen. Fläskkarreé och potatissallad!  Folk droppade in eftersom, så när vi åt hade vi hunnit bli några stycken:



Linda, Jennifer, David, Anna, Emilia, Joanna, Johanna, Tyra, Cornelia, Rickard, Johanna ( Binta, Hayat, Steffi och jag också).

Det kom fler och fler med varje buss, och till sist blev huset fullt. Under hela kvällen vare sammanlagt ca 60 pers i mitt hus! Shiet, de hade jag inte räknat med! Jag trodde det skulle bli värsta några eftersom typ 12 stycken inte kunde komma! Men nej jag hade fel. Alla hade jättekul, på övervåningen (mitt rum) var det typ discotek (haha), enligt Mona tyckte hon att de var som att vara i en club med massa glada dansande människor!  På mellanvåningen var de högmusik ute på alltanen, och inne var de folk folk och folk! Alla var på topphumör! Riktigt lyckat tycker jag!



Haha guud vad jag skrattade åt sötis Rickard som snackade som en kvarn och som absolut skulle sova i badkaret!
Rickard: - Jag vill sova i badkaret, din pappa känner ju mig, så de gör ju inget om han ser mig sova i badkaret!
Jag: - Haha, men han lär ju undra varför du ligger där?
Haha du är bäst!



Jag fick presenter också! Jaa, den dansande svarta saken var ju poppis hos dom flästa! Såg den vandra bland dom flästa hoesen! Haha.. Tack Gunstabrudar - en + Linda. :D



Det tråkiga med det hela var att Camilles mobiltelefoin blev snodd, och någon tog 400kr ur min plånbok (som låg nermosad i min väska). Även sprit ur mina pärons skåp var borta. Sånnt tycker jag är så himla tråkigt, att folk tar grejer på andras fester. Att man blir hembjuden till (mig i detta fall), en person och sedan tar en massa saker från den. Mitt hus, min fest, mina grejer. Helt fel. Sen blev de även ett litet bråk mellan Binta (med flera) och Eddie (med flera). Men de slutade riktigt roligt eftersom de kom fram att Binta och Eddie är släkt! Haha!



Dom sista gästerna som lämnade huset åkte klockan halv fem. Förutom Rickard, Cornelia, Tyra, Johanna och Mona sov som kvar här. Måste även tacka Joanna och Pernilla som fixade ordning i köket, och alla andra som samlade ihop burkar och sådant som folk bara ställt ifrån sig. Tack



Jag hade riktigt kul, men jag tror att mina gäster hade det ännu kuligare!

På morgonen hjälpte Cornelia, Tyra, Johanna, Rickard och David till att städa - Stort tack till er!
Kolla in min bilddagbok för alla bilder! Vendelaaw.bilddagboken.se


pimp and hoe

Skolan idag, rätt kul eftersom det var massa nya ansikten! Vi såg en Sean Kingston-kopia också. Ryckterna som Cornelia sprider (osanna, haha) är falska! Så ni alla vet. Haha..

Nu har första tävlingen kommit upp också, danstävlingen ska vara den 20 september, och den 27 september. Binta och ska börja med en koreografi så fort vi kan. Vi van lixom SM förra året, så de känns som vi måste fortsätta vinna nu när vi hoppat upp en klass. .

Okey temat är spikat nu..igen. Det byttes just från 70-tal till Pimp and hoe, roligare och lättare för killarna att hitta något att sätta på sig! Haha ska bli skit kul faktist. Rätt många som kommer också. Binta ska komma och hjälpa mig innan och troligtvis så ska Cornelia också göra det. Nu måste jag hitta en ny outefit också! ååh.. haha, Bintas fel! :)
 

vi har idun-humor, roligt va?

Okey, jag vet - det är nästan så man vill skratta!
Min syster är världens kräsnaste fotograf!


Rip mammas trädgård

Idag klippte jag våran gräsmatta för första gången i mitt liv! Mamma gav mig friheten att göra en makover? Eller makover och makeover, ja hade ju inte så mkt erfarenhet av att klippa med gräsklipparen, men de var ju bara att styra lite hit och dit vart den skulle! Körde över alla hennes äpplen som ramlat ner från äppelträden så alla låg helt sprängda på marken, haha sen råka jag köra över hennes planterade buskar med typ bär i eller ngt så nu finns det bara stubbar av buskarna kvar! Men förutom att ja klippte lite smått snätt och slalom, så blev det bedårande tjusigt! Haha, undrar när hon låter mig klippa gräsmattan nästa gång?

Åkte in till stan senare under dagen, träffa Ginny och Mathilda. Ginny tog hål i ögonbrynet - skit fint! Sen stötte jag även på David och Rickard. Medans jag väntade på att Binta skulle sluta sitt jobb träffade jag Isabell, vi hade en del att snacka om.

Imorgon börjar skolan - Jippie...NOT!

Batmanbion

Godkväll

Gick på bio med Mathilda, Ginny och Johanna. Vi såg batman. Den var bra, brukar inte gilla sådana filmer, men den här var värd att se. Tack för ikväll flickor!

Temat blev btw 70-Tal efter mycket om och men, ska sussa nu! Natti natti!

Fight om mitt tema

Cornelia åkte hem, Jennifer, Mathilda och Johanna kom på kvällen. Vi hade inget planerat, så vi snackade om en massa saker och sen blev det film. Vi kollade på 10 orsaker att hata dig. Efter filmen frågade jag frågan:

-Vilket tema ska jag ha på min födelsedagsfest?

Okey, vi diskuterade det ända fram till klockan tre på natten! Det var visserligen inte bara "prat och diskutioner" Utan de blev mest skratt och tjaffs om temat. Sa jag si så sa dom så, nej men dina andra kompisar (ska inte nämna några namn, vill inte ha slagsmål på min ferre, höhö) kommer ha de och de och si och så. Haha asså det var riktigt underhållande. Vi diskuterade rätt mycket runt olika teman som "hoe-house","playboy","kändis","trash","fjortis","disney","sagor", allt allt allt, och dom riktigt fula grejerna var ju svåra att inte skratta åt! Efter ett tag blev man ju riktigt övertrött också, så de spårade ju rätt rejält. De teman som jag hade tänkt ut innan var antingen "Glassigt" eller "Dancehall/Rasta" eftersom de är teman som är "mig" lixom. Men nej nej mina "blondinvänner" tyckte absolut inte de! Jag har typ ont i halsen för jag skratta så mycket, och vad jag än sa/försvarade "mina andra vänner", så kom dom med något nytt! Haha. Får se vad det blir, ge gärna förslag eftersom de börjar bli ont om tid!
Åh mina underbara vänner, Big Love <3

 



Ps. Fjortistema skulle passa damerna här! Haha <3

Med lite extra kakao blir kvällen galet mysig och rolig

Rickard och Cornelia kom över på kvällen, vi hade huset för oss själva så det var ju skönt.



















Vi satte på en skräckis, men vi kollade inte så mycket på den. Förutom att vi snackade om en massa annat under filmen så blev Rickard rädd (haha viiiissst?) och förflyttade sig till datan för att visa fula klipp på youtube. Haha asså det var länge sedan jag skrattat så mycket! Vi snacka om allt och alla var på ful-flumm-humör :)

Rickard är en av mina bästa killkompisar och vi har inte hunnits ses så mycket under sommaren, så vi fick ta ut allt kul på samma gång :) <3. Rickard fixade btw min blogg så den blev lite finare. Tack tack!

När klockan blev typ 12 så fick vi för oss att baka kladdkaka bara så där (fast vi klämmt i oss två chipspåsar). Så vi började baka!

Jag:
Rickard, häll i 2 dl kakao.
Rickard: Okey, vilket konstigt dl-mått ni har. .
Jag: Rickard, hällde du just i 4 dl kakao?
Rickard: ööh, ja? Du sa ju de?
Jag: Hahaha, ååh neeej, smaka!

När vi smakade på smeten smaka den bara kakao, så vi hälde i lite mer ägg och socker och vaniljsocker. När vi tog ut den ur ugnen sen och smakade på den smakade den utsökt! Den smakade typ som kladdkakorna på Wayne's coffee (dom är svåra att slå). Så nu vet vi deras hemliga resept! Haha.. Medans vi vänta på att den skulle svalna pratade vi lite skit om dagens Almungefjortisar mf. Ussh skabbiga jävlar de där.. Sen kollade vi på Step up :)

Klämde Rickards skinkor mellan mina när jag spände min häck och han satt på den! Haha de var fult! Cornelia hade ryck hela kvällen/natten, värsta energi hon hade! Det fulaste var när hon imiterade Findus (HK-lärare på Almungeskolan). Vid 2 halv 3 tiden följde vi med Rickard en bit hem (han bor nära), sen gick vi tillbaka och Cornelia sov hos mig igen på hennes vanliga plats. Riktigt mysig och rolig kväll, det får vi göra om. Tack för den ni är bäst <3



Dansaudition

Dansauditionen gick bra. Aida var också där, och vi började med att värma upp och sen fick vi ta koreografier, delas in i grupper och visa upp för dommarna som kollade på oss under hela auditionen. Det gick rätt bra för mig, dommarna kolla på mig rätt mycket. Får se hur det går, man får reda på om man får komma med eller inte innom en vecka. Kursen kostar 2900, så jag antar att den är rätt hård. Man skulle inte bara dansa utan även träna kondition och styrka och få en "danskropp" enling dom. Hoppas jag kommer med :)



Nu snart kommer Rickard och Cornelia. Får se vad vi hittar på, inget planerat iallafall. Bye!

The voice - borttappad Cornelia

Då har man varit på ännu ett år av The voice. Kollade på Brick&Lace, Flowrider mf. Åkte dit med Mathilda, Johanna, Hanna, Anna, Jennifer, Ginny och Cornelia. Det första som hände var att Cornelia försvann i foklmassan då vi mosade oss igenom prubliken. Det gick itne att ringa henne eftersom nätet vart helt knas för det var förmånga som använde de eller något. Hon var borta hela kvällen, helt lonley..haha stackare. Det var helt okey, men tyvärr så har The Voice - som de mästa har nu förtiden, tagits över av alla fjortisar med för mycket brunkräm, kladdig mascara, korta shorts, sönder plattat/färgat hår och skrikande röster! Jag hatar fjortisar!

Anyway, vi hittade Cornelia när vi skulle åka hem, haha poor child. Tåget var smockat, så vi satt inne på toaletten (tack och lov var den fräsh). När vi kom till Uppsala åkte vi hem till mig och kollade på film till 3-4, sen var det godnatt.

Nu ska jag på en dansaudition om en timme typ. Skriver mer sen! So long suckers!

Grattis - Sidney nästa

Måste bara grattulera min Syster Paula som kommit in på ett universetet i Sidney som hon så gärna velat gå på. Är faktist riktigt stolt över henne att hon kommit så här långt och redan har en ljus framtid! Det finns ju folk som redan kvaddat sina chanser lixom. En riktigt fin arkitekt utbildning på en jättefin skola. Passar henne perfekt eftersom de är de som hon vill syssla med, och hon slipper plugga i tråksverige! Det är lite kul eftersom hon var i Australien i tre månader och träffade "hennes stora kärlek" som hon bodde hos, men de fukna inte riktigt eftersom Sverige ligger på andra sidan jordklotet lixom. Men nu får dom träffas :) Precis som en film! haha.. Önskar henne lycka till (vilket jag vet att hon kommer göra). Nu vet jag vart jag ska semestra när Sveriges ruttna vintrar kommer! You go girl <3

 

Övningskörning på stranden

Glömsde skriva att jag övningskörde för första gången i Danmark! Vi åkte ner till stranden på kvällen då det inte var så mycket folk där, och jag grabbade ratten och körde! Det var skit kul, och jag fuckade inte till de någon gång med kopplingen eller så, allt gick som en dans! Min Morbror (en vandrande vetenskapsbok) sa att det förmodligen gick så bra för mig eftersom jag är van vid att göra flera rörelser samtidigt eftersom jag dansar. Jag växlade till och med, körde slalom, mötte bilar, använde blinkers och gasade för fullt! Jag var kung kung kung!


Jag fick köra den bilen som mamma var räddast om, som hon tidigare sakt att jag absolut inte fick köra (om jag skulle krocka eller så). Men det gick som smoort! Så se upp för mig, om ett år har jag körkort! So long suckers!

Danmark

Åkte till Danmark, landade på ett fint hotell nära stranden med frukost bufee och middagsbufee. Lite kort om hela redan.

Dag 1: Vi åkte till ett akvariumställe med fetaste akvariumen och stora och festa fiskar! Det var lite smått coolt att se massa olika fiskar som man aldrig sätt förrut. Sen såg vi sälar också, sötaste ungen. Sen blev det shopping, och sen godaste middagen.



Dag 2: Vi åkte till ett nöjesfelt/vsttenland. Skit häftiga berg och dalbanor och skit coola vattenrushbanor i vattenlandet. Inte som sveriges luffiga nöjesfellt, utan riktigt stora attraktioner. Var där hela dagen och de var smått mulet, så de var inte så många där, så vi behövde aldrig köa för att åka något. Vi fick till och med åka varv efter varv utan att behöva gå ur karusellen.

Dag 3: Stor shoppingrunda i stan. Minigolf på kvällen. Golfbanan var rolig, typ dinosaurie inspererat så man sköt igen berg och elefanter och sånt.



Dag 4: Stranden, Röjerier + Rickards perrvosms!  

Dag 5: Var i Skagen, skit fin stad. Hittade en sälunge på stranden.  Sen var vi och kollade på en "örnshow" på ett naturreservat. Sen åkte vi båt kryssnig.

 

Skön resa med mycket akriviteter och god mat. Tack!


URF - The last day

Vaknade hos Camille, åkte hem och packade inför Danmarksresan, hämtade Sanna och Emilia, åkte ner till Urf. Kollade på konserter med Dessi, Zema, Shewit och compani. Dagen gick och solen kom fram! Vi kollade på STG-kollektivet, dom var riktigt bra (Bor i stenhagen). Mathilde och ja släppte loss som vanligt! Sent på kvällen var de dags att kolla på Beenie man! Vi stog längst faam också! Klart man måste, det är ju Beenie man vi snackar om! Binta och jag sjöng hoppade allt - helt galen var de! Han var så skön när han sjöng också! Han la märket till oss, kollade flera gånger åt oss, peka,flirta, aaalllt! I love Beenie man, yes I do.



Dunderiii på hög nivå! Senare blev det danstältet! Vi gjorde ringar och fler folk kom för att titta och vara med - dock förstörde alla gottsundaungar ringen hela tiden, riktigt töntigt och irriterande var de! Men vi flytta på oss och dansade vidare. Vi var inne i andra tältet med, där spelade dom as bra musik som vi flippade till..ååååh längtar redan till nästa år!
Peace out!

URF - Rastafarmor och Varmagubben

Det började med förpartaj hos Sanna igen, drog ner till Urf, åt mat och chillade till en början! kollade på lite konserter och så.. Sen kom GG-tjejerna :) Mathilda,Jennifer,Johanna och Ginny. Så jag träffade dom och var med dom större delen av dagen. Vi fotograferades med Rasra-farmor! Fett cool ju! haha.



Det vart en massa skratt och så, och lärde tjejerna "Walky dip" som vi dansade vid varma gubben.



Mathilda blev lite öööh aa påverkad :) haha! Knas på dej! Flippade och dansade och allt, min sockerpingla vet hur man göret! Åt gratis pangkakor och sen kollade vi på Sean Paul. Stog längst fram typ, skit bra var han, kunde ju typ alla låtar så de blev extra kul! Riktigt bra framträdande och sköna bakgrundsdansare! Flippade med Mathilde också, inte Mathilda utan Mathilde. Skit bra verkligen!
 


Sen stack jag till danstältet, där Zumbas som valigt ägde golvet. Vi hade skit kul, dansade, alla var glada! ÅÅåh jag blev typ kär i Hayat under kvällen, haha hon var så söööt :) Hon ba; åååh du är den bästa dansaren jag sätt o lalala, jätte söt verkligen :) Sen åkte jag hem till Camille eftersom min buss inte gick förns halv 8 på morgonen! Sasha var också med, vi tog taxi hem till Camille för vi orka inte gå + att Sasha betalade :) Tack! Skit skön dag! Big Love <3 

URF - Jag säger bara haha!

Förpartyt hos Sanna gick vilt till! Mathilde och jag kom i gång rätt snabbt om man säger så.. Det var dans! Rullla runt! Skratt! ja helt enkelt galet galet! Det var full rulle, alla man träffa <3 sen Queen Ifrica var så jävla bra! Alla var galna i prubliken, skit bra stämmning! ussh kollade min telefonlista imorrse när jag vakna, okey ja hade ringt ett par stycken..dock minns jag inte de. . Men kul var det iallafall, ska bli ännu roligare idag. Prata med Mathilde i telefonen, hon hade deckat bredvid hennes säng, så hon hade ont i ryggen och nacken! hahahahaha! well nu ska jag göra mig klar för en dag två av URF! Todillo!

 

Musikvideoinspelning

Hej!

Okey, helt galen dag!  Började med att ja träffade Mathilde och Binta. Fick erbjudande om att vara med i en musikvideo samma dag lixom? Gick och hämtade URF banden, blev hämtade av Errol (Error Sellam, hahaha) som körde oss till platsen där de skulle spelas in. Vi hade lixom vanliga kläder på oss eftersom vi fick reda på de så sent. Vi fick dansa framför en grön duk. I början var det helt stelt eftersom ingen ville börja osv.. haha! Men efter några tagningar vänjde man sig och de flöt på rätt bra, nästan så man inte ville sluta hahah! Men vi hade ju brottom för vi skulle ju hinna till Sanna innan URF. Men de var rätt kul. Hoppas på flera "jobb" i frantiden. Peace!


Grattis Vendela

Fyller 17 år idag. Mobilen är bombad med en massa Grattis sms, men de är ju kul att folk kommer ihåg min födelsedag. Fikade med familjen och vännerna på eftermiddagen. Tårta och en massa fina pressenter. Toppen nöjd! Senare under dagen åkte jag till Mathilde, vi skulle hämta våra biljetter. Aida kom också. Sen träffade vi Binta på stan. Fixa biljetterna och träffade lite folk på stan. Klockan blev nio på kvällen. Träffade tjejerna, mys! Hade ingen fest idag, men de kommer, de kommer! Nu ska jag fortsätta kalasa lite innan jag börjar packa inför imorron! Ska bli så jäävla kul! Kyss och smek!


Zumbas - Hur möttes vi?

This is my crew - Zumbas



Mathilde, Vendela, Mona, Binta, Aida

Jag har fått en massa frågor om hur jag hamnade i min dansgrupp. Kan berätta lite snabbt om det.

Vi har dansar tillsammans sedan oktober 2007. Det hela började såhär:

Jag var på en dansaudition för ett sommarjobb. Där träffade jag Aida. Vi var dom ända som inte dansade balett och sådant "shit" (hehe), så vi "drogs till varandra" och stöttade varann då vi värmde upp inför solot. Efter de började vi umgås rätt mkt. Detta var på våren 2007.

På hösten 2007 var jag och några kompisar på Club Zebras skumparty i Fyrishov. Jag gick till R&B golvet för att "gå in i ringen" och allt de där som man sysslar med på R&B golvet. Aida var förståss där :) Var annars? haha..

Tydligen fick Mathilde och Binta syn på mig bland folket och trodde först att jag var Paula (min syster) som gick i deras pararellklass.

Binta: - Kolla de är hon från våran skola!
Mathilde: - Va, nej de är inte hon. .
Binta: - Jo! Det är de visst!
Matilde: .Ööh nej har hon krymt eller?      (min syster är typ 175, jag är 164)
Binta: Nej hon har alltid varit så lång/kort.

Hur som hellst kom dom två fram till mig på dansgolvet och sa ngt i stil med:

- Ursäkta, går du på Guc?
-Öh.. nej.. men min syster gör.
-Aha är hon 89 och går design?
-Aah de gör hon.
-Gud vad ni är lika! Vad heter du lalalala.....

Dansade lite med dom och så.. sen var det itne så mkt mer med de.. Några veckor senare ringer Aida mig och frågar om jag vill följa med till Guc och dansa lite med Binta och Mathilde. Shure. Sen blev det vi fyra.

Fyra dög inte, vi ville vara fler! Vi skulle lixom tävla SM (var det tänkt), så vi skulle iallafall vara fem tyckte vi. Så Mona hoppade in i gruppen. Efter en tid hoppade Mathilde av (ett tag, hon kom tillbaka sen! ). Därför behövde vi ännu en tjej - Shewit. Vi vann vår första danstävling på en koreografitävling i december 2007. Tror btw det var våran första tävling med gruppen. Mathilde kom tillbaka under våren 2008, Jai kom också in ett tag ( Bintas lillasyster ). Jaa de finns mycket att berätta om gruppen... Men idag så dansar inte Jai eller Shewit med oss längre, men vi andra är kvar. har inga planer på att lägga ner än iallfall :)

Dan före dan

Hejsan!

Har kommit hem från Stockholm nu. Händelserik dag idag. Checka min hotmail nyss, hade fått mail från Yared (som håller i URF). Jag och min dansgrupp skulle dansa där på URF (inte helt 100, men).  Jag mailade han igår och kollade hur de skulle bli eftersom vi inte hört något mer om de hela.. Han svarade iallfall:

Hej,


Visst känner vi till till er, vem kan ha missat Uppsalas hetaste dancehalltjejer? Men för årets festival är det nog kört då vi inte har mycket utrymme i schemat, till nästa år får vi höras av tidigare. Och all lycka med er satsning med dansen fram till dess.


Mvh/Yared
 
Synd att de inte blev dans på scenen i år, nästa år kommer vi :) Men även om vi inte dansar på scenen, kommer vi shaka sönder i tackt till musiken! ooh yes! Chacka dance!

Imorgon fyller jag år btw.. Tårta mumms!  Diskuterar lite med Mathilde om planeringen och så inför imorron och fram till på lördag. Tror jag måste städa lite, så det är fint när dom kommer och sjunger för mig ;) Musik på hög nivå, vicka lite på rumpan och sjunga med - jag gillar att städa!


Trasiga paraplyn och ösregn

Okey, de här har varit en rutten dag (vädret), men riktigt rolig!

Det började med att Sara och jag åkte ner till stan. Sara skulle köpa jordgubbar så vi gick till hötorget för att köpa de. När vi kom fram ändrade hon sig då vi såg alla sluskar som redan börja pruta ner jordgubbarna åt oss  - innan vi ens kommit fram. Vi gick sedan för att kolla runt lite i affärerna. När vi kommit ut ur Gina spöregnade de! Då menar jag typ hagla blandat med storm! Ingen av oss hade varken jacka eller paraply. Vi blev plaskblöta, frillan pajjades och sminket rann! Sara försökte skydda sig, men jag insåg att de inte var någon ide, så hoppade lite extra i vattenpölarna (det är inte ofta man får göra de nu för tiden). Tråkigt med detta väder tänkte vi, men de blev riktigt kul!

Vi tyckte de var lite onödligt att åka hem (till Solna), så vi bestämde oss för att åka till Rinkeby, fråga mig inte varför, men Rikeby blev de! När vi kom fram så vi att det var värsta getto. Det stog folk längst gatorna under tak, i klumpar typ! Vi gick snätt över torget i spöregnet, och vi fick en massa blickar och visslingar efter oss - uuuusssh! Alla var typ ööh..äckliga!     
                                                              


Vi gick in och köpte ett varsit paraply! Saras gick sönder på en gång! de blåste lixom åt fel håll! haha gud vad vi skratta! inte bara vi, utan alla på torget med! Jaja känns ju bra att Rinkebyfolket fick sig ett gott skratt! Såg inte ut som om dom skrattat på ett tag. . Well.. Vi begav oss hem till Charlotte, åt och kollade på film. Skit kul, svårt att fatta det roliga i de hela om man inte varit med om de. Bilden är från i Rinkeby, Saras paraply blåste upp. (som Greta brukar säga) Ciaaoo!


I väntan på min vän

Morning!

Jag hade rätt. Jag blev mycket piggare när jag kom till stockholm igår. Det första Charlotte sa när hon gick till jobbet i morse var:
- Ta vad du vill i kylskåpet
Och det första jag gjorde när jag vaknade var att kika in i kylskåpet och kolla vad som fanns på menyn..  
- jag är i himmelriket! Det fanns allt ifrån cola och cider till pizza och godis. Men bäst av allt var då jag fick syn på mumintrollkexen som btw är slut nu. Nu kollar jag på film. Den heter Big mama jack. Den är B men den funkar. .
Jag väntar på Sara som ska komma och äta lunch med moi här i lägenheten. Sen ska vi nog ner på stan en sväng.

Måste grattulera min käre vän Ida M "pussgurkan" på födelsedagen. Grattis! Hoppas dina drömmar om att få fika med oss på tuns slår in :) N O T ! Haha..
 
                                                                                                                                                          

Well ska möta Sara nu så hon inte går fel. . So long suckers!

Godnatt stockholm

Hellu!

Ska åka till stockholm ikväll,
är skit trött igentligen och vill bara dra täcket över huvudet. . Men när jag är framme så blir ja förmodligen pigg igen.. Ska träffa min kusin Charlotte, och hennes döttrar Audrey och Maya. Får se vad vi hittar på, kanske går ut eller bjuder över lite folk till henne. Hittar inte min USB-sladd så ja kan inte ladda min ipod heller . .


Lyssnar på min nybrända dancehall skiva, får mig att längta ännu mer till URF. . Men innan URF ska man ju fylla år också. . Undrar var mori och fari har köpt (A) .. Funderade på att ha brakfest på min födelsedag, men ska ju på URF på kvällen (6augusti) även om festivalen börjar den 7 så ska vi festa eftersom vi har campingbiljetter, och campingen börjar den 6. .Men men får se, kanske har fest någon gång innan skolan börjar igen.. ush.. de vill man inte ens tänka på. . Skulle vara kul att ha ett tema på festen. Någon som har något bra förslag på vad? Måste skynda mig nu så jag inte missar tåget! Run Forrest run!

Uppsala Reggae Festival 2008

Det ska bli så jävla kul! We´r gonna shake what our mamiiies gave us!

Varning för möglig ost i huvudet!

Morgonen startade med ett morgon dopp! Sen kollade vi på Forrest Clump (eller va den hette), haha den var ful men kul. Vi packade och åkte lite båt! Vågorna var rätt stora. Senare åkte vi in till öregrund. Det var en liten marknad där och sen kolla vi in i några affärer, fast alla var ruttna! Vi missa två bussar klantigt nog. Men när vi väl kom till uppsala igen stötte vi på David, Rickard och Martin. Dom skulle på bio. Men vi hängde en stund på stan, sen gick dom på bio och vi gick för att äta ute på Terassen (krog/resturang). Vi hade fått pengar av Corrys fari för att äta ute :) Tack! Maten var as god och stället var mysigt, Träffade Sofia där också, visste inte att hon jobbade där.. Efter maten gick vi en långpromenad runt ån och träffade lite folk.

Vi gick hem till Corrys faris tomma lägenhet. Lucas kom också. Vi hitta gammal möglig ost som vi sulade ner från balkongen på folk som gick förbi. Haha, visst de låter riktigt nördigt, men de är askul om man inte har något bättre för sig :) Vid ett tiden på natten gick vi ut igen på prommis. Bara en liten bit. Vi träffade en skön snubbe utanför Orange. Han var från Nigeria och hade mycket fina drag. Skit skön!  Haha ooh lord.. .  Au revoir!


Östhammar med Cornelius!

Cornelia och jag åkte ner till Östhammar. Christer körde över oss med båten, eftersom stugan ligger ute på en ö. Vi träffade Anne (as skön) som bjöd oss på skumpa. Det börja med ett glas.. sen efter ett tag var champanjen slut :P

 

Vi vinglade iväg och gick en runda runt ön och satte oss vid en brygga och pratade om en massa saker, det var mysigt. Maten på kvällen blev grillning! Mumms! När det blev mörkt tog vi med oss myggljus och la oss på en brygga vid vattnet. Det var jätte mysigt och vattnet var stilla och stjärnorna lyste. Vi såg också ett stjärnfall och önskade oss något (tror ja hann önska klart innan vi började as garrva), så hoppas de slår in :P Vi låg och prata och lyssna på musik i timmar. Det var så sköönt och mysigt att man ville ligga där hela natten!  Men tillslut började filten vi låg på bli fuktig, så vi gick upp till lillstugan och satte på en film. Jag somna som vanligt rätt tidigt in i filmen, men Corry såg klart hela. Jätte trevlig dag, magmuskler AB! Amen.^^                                                                                                          

RSS 2.0