Walky dip, en svensk version

* Vi sov bort halva dagen.
* Åkte till stan tillsammans med Mona och Mathilde och träffade Mathilda.
* Letade efter nyårsklänning, men gav upp hoppet efter en affär, hade ont i skallen!
* Sprang till 7 bussen tsm med Turrbo-tutten Mathilda.
* Mathilda och jag lagade mat, Rökt lax, pasta och ketshup! Haha perfekta blandningen eller?
* Andrea kom över.
* Lärde A & M Walky dip, hahaha dom är så söta, dom lever verkligen sig in i dansen och ger gärnet! Det blev dock en lite mer svensk version av det hela men det var riktigt roligt och vi skrattade i massor. Här är ett klipp på hur dansen ska gå till! Efter ca 28 sekunder börjar den. Den riktiga versionen haha!
* Kollade på film och färgade Mathildas hår.
* Pratade i massor! Haha det är altid lika roligt och underhållande!
* Godnatt.

Dianas 20 års fest

Åkte direkt från Linn och Elin till Mathilde, min sjuka vän som är både skitsofren och har andra alvarliga symptom som ingen har kunnat lösa än.. Mona kom också efter ett tag, tack och lov, så slapp jag vara ensam med psykfallet! Haha <3 Hani fixade en ny mix till oss i sisa minuten, eftersom vi skulle uppträda på Dianas 20 års fest, och vi hade gjort en dans just för henne..i sista minut.. På kvällen gick vi dit, åt mat och dansade. Vid 12 på natten dansade vi, men eftersom de tog sån lång tid att fixa musiken in i datan så var Binta tvungen att åka med sista bussen hem, Mathilde mådde dåligt, och Aida kunde inte komma på festen, så de slutade med att jag och Mona dansade! Hahaha, Jag hörde Monas ekande under hela dansen, omg omg omg omg omg! :D Men de gick bra :) Vi stannade kvar till halv 4 sen kollade vi på film hos Mathilde. Myspys.
                                                                                                


Shopping,Dans,Sång,Film

Måndag: Shoppade lite smått på stan, en klänning från Vila och en tjocktröja från Carlings, Sen åkte jag Cheyenne, Matte och Simon till Gränbycentrum och fortsatte rundan där, eftersom affärerna stängde klockan 4 i stan. Det var kul och vi hittade massa saker, haha dock kunde Cheyenne köpa allt, så hon fick välja ett plagg, och det blev ett par jeansleggings, tack vare min åsikt! När man en gång har tagit på sig ett par jeansleggings, vill man aldrig sätta på sig ett par riktiga jeans igen! Belive me! Jag köpte en svart väst från Veromoda och en vit tröja fån Gina Tricot.


Mot kvällen åkte jag till Almunge och träffade töntarna Elin och Linn! Mohaha, det var ett tag sen - typ somras! ärliga Almungetider minsann! Dom ville lära sig at dansa, så jag gjorde en kort koreografi till dom - Run the show. Hahahahahaha Elins min! Efter ett pass av dans gick vi vidare till Singstar! Och ännu en gång vann jag alla "matcher" och utklassade dom andra! Mohaha, skills or what? Vi kollade på lilla sjöjungfrun 3 (hahaha, old times), och på Linas kvällsbok (sååå pinsam, skäms varje gång jag ser den men den är fett rolig iallfall), och en till film, men vid de laget hade jag redan somnat! Elin och Linn kollade typ klart på den och då var klockan halv 6 på morgonen. Trevlans!

Sexbomben Cheyenne <3



Sexbomb sexbomb your my sexbomb!

Aidas 18 års fest!

Gick på julrean med Mathilda, Andrea och Johanna. Jag hittade inget som jag ville ha, men vi hade mycket trevligt under rundturen, och speciellt när vi käkade på Cupido! En mycket mysko vän till oss beter sig lite konstigt! Men vi ska göra ett mission och ta reda på vad hon döljer! Hahaha! Lång historia.

När affärerna stängde åkte jag och Malika hem till Cheyenne i Sävja, sen kom även Mathilde och Hareg. Vi dansade och fixade oss inför Aidas 18-års fest! Haha det var mycket trevligt må jag säga! Vi åkte runt 9. Det var en mycket lyckad fest måste jag säga, good work! Jag brukar inte gilla lokal-fester, men Aida fick till de riktigt bra! Det var jätte mycket folk och temat var vitt, så alla hade något vitt på sig, utom Aida som var säxi mama klädd i rött! Alltså Aida var skitfiin alla ville äta upp henne! Mumms! Haha.. Alla dansade, och det var skönaste killarna (Aidas kusiner), som shakade loss, jiihaa sköneriii! Klockan två tog jag och Sandra en taxi hem. Tack för en dunder kväll och grattis Aida Zumbasreemiiix! <3
 Det är svårt att beskriva, så ni får tolka festen genom bilderna!




Julafton

Mina syskon väkte mig och tvingade mig upp ur sängen för att följa julens traditioner, nämnligen att öppna ett morgonpaket från granen! Jag masade mig ner och valde ett paket från min syster. En brilliant snygg kofta!

Familjen och släkten samlades framför Kalleanka och mormors utsökta bullar och julkakor stog framme på bordet (gissa vem som slängde sig över bullfatet?). Efter Kalleanka var det dags för paketöppning! Som allrid är lika spännande! Alla fick tjusiga och behövliga paket, och jag blev supernöjd med mina. Jag hade inte önskat mig något men jag tycker dom fick till det riktigt bra ändå! Haha jag fick bla ett spännande Yoga paket, men yogamusik, ljus krämer och annat, eftersom jag har så mkt för mig, så tyckte mamma jag skulle relaxa lite, haha gulligt! Jag fick även kläder, parfym, konsertbiljett, cash, dvd-filmer (bla batman, skit bra), krämer mm. Jul är kul, och mysigt.

Julmaten knäckte hårt! Mumms! Och på kvällen samlades alla och kollade på Mamma Mia, och nu går alla och sjunger en massa Abba låtar hela tiden! Haha..! Hoppas ni också hade en trevlig jul, God jul!

Måste även tacka för alla 32 sms som ramlade in under dagens gång! God jul!


Jag är redo för julen!

Yes då kvar man helt klar! Äntligen känns det lungt inför julens trevligheter! Handlade mina två sista paket idag. Det blev en stickad tröja från Holmlunds till mormor och kinesisk masage till pappsen. Haha det bästa var när jag och Mathilde gick till leklust för att köpa en "svart docka" till hennes brors dotter! Efter att ha letat länge och väl efter en "svart docka" (vi hittade bara "vita")

Mathilde: Ursäkta har ni inga svarta dockor?
Personalen: Öhm.. nej tyvärr.
Mathilde: Omg vad rasistiskt!
Personalen: (lite osäkert) eehm hehe..
Vendela: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Efter en hejdundrande shopping-upp-och-ner-och-tillbaka-om-och-om-igen-på-stan tillsammans med alla tjejerna begav jag mig hemåt och hjälpte till att pynta en av våra granar. Dom andra var redan pyntade, men jag fick pynta en iallfall! :D Nu ska jag snart till Haregs kontaktfamilj (dom bor rätt så nära mig) och bada tunna! Mysigt!

Jag måste avsluta inlägget med att berömma mig själv för dagens insattser och pratstund med "you-know-who". Hahaha, well adjökis-lökis!

Julshopping och Twiglight bio!

Sov läänge! Begav mig ner på stan och mötte Hareg, Cheyenne och Matte. Vi shoppade loss i flera timmar, mycket trevligt. Sen åt vi på Cupido, haha Matte hade beslutsångest, men lyckades välja i slutändan. Haha det bästa var när vi skulle gå och dumpa våra prickor då Cheyenne tappade hela sin bricka och det flög glasbitar över hela govet! Hahaha det blev helt knäpptyst i hela Cupido, och alla vände sig om och glodde, de ända som var i rörelse var jag och Hareg som flög fram och tillbaka och gapskrattade, och mitt långbengarrv var det ända som hördes!

När affärerna stängde kom Andrea och Mathilda in till stan. Vi gick på bio och kollade på den omtalande Twiglight! Asså, det var en av dom bästa fimerna jag sätt på länge! Han som spelar Edward (den manliga huvudrollen), var skit ful från början, men efter ett tag blev han värsta katten! Och de är svårt att bli en katt i Vendelas ögon om man ser ut som hanm, och överhuvudtaget också! Men han lyckades! Filmen var fett bra, och jag ser fram emot att se tvåan och trean också som kommer ut senare. När vi väntade på bussen hem (i en timme, värmde oss på Max), köpte Andrea en fruktsallad! Skämms! Vem köper en sån där liten ynka fruktsallad för 17 kr på Max? När man går på Max äe det meningen att man ska tjocka i seg flottiga saker! Men men.. Det kom upp en massa oförglömliga minnen också! Hahaha asså det finns ingen som kan ha haft ett roligare och mer underhållande mellan och högstadie tid än oss! Haha omg.

Nu har jag bara två paket kvar, till fari och mormor. Det får bli morgondagens sysselsättning! Men jag vet iallafall att fari ska få gå på masage-grej hos en expert, his a hard working man! haha! Adjöken!

Match, Julbakande, Dans, Film

Söndag: Åkte ner till fyrishov för att kolla på när Saleen/Uppsala basket spelade match mot något Stockholms lag. Det var faktist kul att kolla (höhö), och vi doooog för allas armmuskler! Haha asså paradiset! Det var jag, Mathilda, Andrea, Linn, Lennis, Hareg, Cheyenne och Matte. Efter två härliga timmar åkte vi till Gunstagrillen (jag, Mathilda, Andrea) och käkade. Haha det var mycket trevigt, och eftersom vi har hängt ihop i typ 8-9 år så kom gammla minnen på tal! Hahahaha assååå, våra upplevelser knäcker, dom är alltid lika roliga att diskutera och dom tar aldrig slut!

Senare åkte vi till Mathilda för att baka pepparkakor och mashipanfigurer! Haha asså jag finner inga ord för flummkalaset! Jag vann iallafall för snyggaste mashipanfiguren! Mathildas pappa bedömde, och jag hade gjort en pokemon! hahaha!


Efter altt alla mådde ialla av all mat + deg, plockade vi undan och begav oss till vardagsrummet där mupparna började diskutera ett dancehall steg som "enligt dom" var ett "be till gud steg" och dom undrade varifrån de kom! Haha dom är roliga... Sen ville dom lära sig dansa också! Hahahahahahahahaha assåååå, sötisar! Dom kämpade hårt och var helt inne i de, Mathilda fick inte till rumpan och Andrea fick inte till armarna "kyckling". Men vi har bestämmt att vi ska ha en dansdag på lovet, då dom ska få deras aldeless egna koreografi! Haha de ser jag fram emot.

Mot midnatt blev det film. Inte vilken film som hällst! Crossroads! Haha, en riktig B-film,  men den är underhållande att titta på med sina bästa vänner! Peace out.

Nattvandring

Som ni ser var Hareg här igårkväll.. Shit den där bruden är knas! Haha.. Typ halv 1 på natten föreslog Rickard att vi skulle gå en promenad, så jag kämpade mig ut i mörkret och mötte honom. Vi gick en bit och pratde, sen gick vi hem till mig och kollade på Honey. Dansfilmer is the shit! Haha Mathide - Honey är dansare, hennes man är basketspelare!


Gästblogg av Hareg

Hej nu sitter jag hemma hos Vendela och bara chillar

vendela vill du sova hos mig KLIICK hahaha jag dör...ingen fattar bara vi men vendela doog av pinsamhet om det nu finns något som heter så....

Jag och vendela har en hemlis vill ni veta? walla ni fåår aainte!!!

när jag ändå är på G och skriver så vill ni säkert höra något intressant så just nu försöker jag komma på något att snitcha ner Vendela på...

ajuste jag skulle äta mat här så jag skulle göra citron vatten med en såndär citronformad plast grejj med citronsaft i och vet ni vad som kom ut? typ något ruttet diaré grejj asså uush hahahahaha

Sen har Vendela aka. puff massa **** på en viss kille som är en helt vanlig uppsalabo är inte det patetiskt?? tycker jag iallfall !! han är dock fin.

GOOLNING PÅ G OOOH OH OH HAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAA SÅ HAR HON EN SVAMPBOB I SITT RUM FUCKING SNORUNGE HAHA

haahahahahahaahahaha okej det var inte så kul men jag är fett övertrött och långben garv knäcker

ehm aja kollade på en film på när zumbas dansar från typ 97 elr något säger bara HAHAHAHA JAG DÖR, KNAAAAAAS

okeej stackars vendela jag börjar baha henne på 3 olika språk....nu ska jag joina henne framför TVn

seee yoouu lateer pännaa!! 


Här kommer Piff o Puff
E på språng nu
Här kommer Piff o Puff varje gång nu
Här kommer världens bästa räddningspatrull!

Fredagsfestandet!

Efter dansträningen fixade vi oss hos Mathilde, och sen åkte vi till Batols 19 års fest, Grattis snygging!


Senare åkte vi till People och shakade våra ass en aning. Det var jag, Mathilde, Mona, Mathilda och Andrea. Haha asså denna kväll var händelserik må jag säga! Det första som hände var att en tjej kom fram till mig när vi stog i toa-kön! Hon började att berömma min klänning, och sen mitt ansikte, hår, kropp allt om och om igen! Tillslut fick jag slut på "tack-fraser" så jag försökte komma på något annat att komma inte på, men nej nej hon fortsatte att diskutera mitt utseende. Haha men de värsta var att hon efter ett tag sa:
- Jag hoppas jag inte skrämmer dig nu.
Och jag sa ju nej, för jag trodde att hon menade eftersom hon verkade lite desperat när hon snackade så där hela tiden! Men vet ni vad hon säger? - Jag är bisexuell!
Hahahahahah asså ni förstår inte hur jag ville springa iväg och gömma mig, men eftersom jag nästan var framme vid toaletten efter typ 3 års kö, så tog jag mig i kragen och nöp Mathilda (som köade med mig men inte varit inne i vårt samtal), i armen, så började "den bisexuella tjejen" prata lite med Mathilda! Haha OMG mer än detta kan jag inte avslöja i bloggen! Haha!

Jag var inte taggad på att dra ut tidigare, men jag ångrade att jag gick dit, för jag hade skit kul! Men sen den hära stilen som en fitt-hooe (ursäkta agritionerna och dom fula orden) har, asså bara så du vet din fula lilla ap-människa så kommer halva G-sunda, 1/3 av Stenhagen, 1/4 av Sävja och HELA Funbo nita ditt fula tryne så du inte kan shalla mera! Mohahaha! Men anyway, haha det var iallafall lyckat, utom den lilla incidenten. Det var många Celsiusmänniskor ute, haha dom berömde oss för dansandet och dom sa att dom hade "övat på våra steg hemma", haha dom var roliga! Tack för ännu en lyckad kväll, som vanligt!

Haha, zzznark!

Mona och jag ska bege oss ner till stan, och sedan till dansen. Igår kväll låg jag i soffan och pratade i telefonen med Mathilde, haha och gissa vad? Jag somnade! hahahah! Mona fick ta över, och imorse fick jag höra en massa saker som Mona frågat mig medans jag sov.. Som jag tidigare sakt.. Om man vill veta något - fråga mig när jag sover, även om mina svar kan vara en aning osammanhangande ibland. Mona och jag hade en riktigt skön myskväll :)


Bästa julavslutningen ever!

Dagen började med att Jai och Hareg vägrade att masa sig upp ur sängen, så jag missade fika-lektionen med klassen! Haha asså dom försör mitt liv :D <3

Zumbas samlades i Celsiusskolan för att showa två gånger! Det var skiiit kul! Asså prubliken var dunder och alla skrek och klappade! Scenen var nästan perfect och alla fick hyperenergi! Helt stolt över gruppen asså.. Verkligen skiiit stolt,
alla var helt glada hela dagen, ingen gnällde, vi skrattade om och om igen! DUNDER! Vill bara säga stolt stolt stolt!

Efter showerna begav jag mig mot Little Italy, där halva min klass väntade på mig för att vi skulle ha julavslutnings-bufee-lunch tillsammans. Det var jätte trevligt! Och det blev en hel del skratt, och vi börjar smått planera en klassfest! Jag har kommit fram till att min klass är skön, det är en bra blandning av folk, och vi har absolut inga bimbosar / Fjortisar (vilket är det värsta jag vet) i klassen heller.

Tiden gick och jag mötte Zumbas + halva storken och satt på storken och fikade och chillade i några timmar! Haha asså jag måste serriöst ta en "lär dig säga nej kurs" Passa på att utnyttja mig, snart är de försent! Haha.

Sandra, Jai, Sofia, Hareg, Mona, Binta, Hani, Simab och Hossam gick på bio och kollade på "The day the earth stood still"

Nu är jag hemma hos Mona och vi planerar nyår och annat skoj.. Btw var det några snorungar som kastade en skit stor sten på bussrutan när vi åkte hit, så rutan gick sönder och Mona fick glassplitter på sig! Vi letede runt i Sävja efter dom, men jag antog att dom la benen på ryggen och rusha för deras liv.. Jag menar vem skulle inte göra så - när Mona är i farten! Haha, Peace!

Jag vill sova!

Okey min klass är bäst på att dansa! Vi hade dans på idrotten idag, eller igentligen kan jag inte kalla det dans eftersom det var typ en överenergiad fjortis-blondie som hoppade och skuppade och guppade med rumpan! haha men jag dog av garrv, alla var helt inne i de dom gjorde och jag var tvungen att sätta mig på sidan och kolla på, magmuskler (av att titta). Min klass är rätt skön! Haha.

Julshopping med Hareg och Cheyenne. Sen åkte Jai och Hareg med till mig. Klockan är halv 3 på natten, och dom har fuckat upp min sömn! Haha asså Jai är psykfall och Hareg är bara.. hmm.. Hareg! Haha.. Jai vill absolut gå och baka, men jag är så trött nu och vill hinna sova innan vi ska upp och dansa på celsius julavslutning! Asså dom här två . . Jag varnar er gottfolk, gör aldrig detta misstag som jag - Haha <3

Smile sunshine!



You make me smile!

Pirr i magen!

Nervös eller vad? Jag som aldrig blir nervös...
Men vi måste göra bra - grabbar med luft i sig lixom.



För övrigt har jag varit med Piff (Hareg) idag. Vi har fått namnen Piff (Hareg) och Puff (Vendela)..
Haha undrar varför? Vi var iallafall duktiga idag, för vi studerade på stadsbiblioteket ett tag.
Måste ta något lungnande alltså! Helt spänd, vet inte vad jag ska ta mig till!

Uniqe Streetsquad

Cornelia och jag var duktiga och pluggade matte idag. Sen övningskördes det lite också! Sen kilade jag iväg till dansen.
Uniqe hade uppvisning idag. Det var kul eftersom jag missade två uppvisningar i helgen (jag var smått sjuk). Men de gick bra och jag skrattade medans jag dansade (brukar vara ovanligt att jag ler, men det var halt på golvet så jag åkte omkring som bambi på hal is). Sedan stannade nåra ur Uniqe kvar och fikade. Inte ofta man ser mig i kepa!




The Idun eye





Watch out biatches!

Lördagsmys

Sköning lördag då min bästa vän Andrea ( även kallad Frodo, inte för fötterna dock, men friffan ) kom till mig för en spännande och mysig kväll framför tven. Vi kollade på Sex and the city filmen. Jag har haft den ett tag men har aldrig kollat på den, det krävs ju rätt typ av sällskap för olika typer av film! När filmen var slut, typ runt 20 i 1, satt vi kvar i mörkret och pratade om allt. Allt från gamla till nya tider. Jobbiga människor (ska inte nämna några namn, haha), och andra hemlisar man delar när man är så nära vänner. I bras-kabinen var det bara klöd kvar, och vi kom på oss själva när vi märkte att klockan var efter 1 och vi snackat oavbrytet i 2 timmar. Vi gick och la oss i min ljuvliga säng... och snacket fortsatte. Haha.
Morgonen därpå gick jag till mina grannar och var barnvakt några timmar - klirr i kassan! Sen gick jag hem igen för att se till så att Frodo gick upp ur sängen (vilket hon lydigt gjorde).

Sista träningen med Uniqe idag, sen har vi lov i typ 2-3 veckor. Vi fikade och kollade på massa bilder och filmer som tränarna har tagit under "resans gång". Vi har show imorgon i uppsala. Uniqe dansade i helgen i växhuset och Lucia movie night (i västerås). Dock var jag inte med för jag har varit småsjuk! Men imorgon ska jag shaka mitt ass med dom andra! Lateeer!

Zumbas live TV på Grand

Här är ett klipp från när vi dansade på Grand. Dock tycket jag att dom filmade lite knas, för man ser inte helheten av dansen.. Tryck på denna länk, och sen ser ni oss där. http://uppsalatv.se/


Lucia Movie Night

fredagen åkte Zumbas och dansade på kriminalvården (polisernas) julfest. Haha det var skit kul, tror inte jag har skrattat så mycket när vi har dansat någon gång! Vissa poliser var helt fulla och dansade "eller snarare dansade", och klappade! Efter showen stannade vi kvar ett tag och åt och dansade med personalen, HAHHA asså en snubbe knäckte!

Klockan 12 var vi på Movie night på Royal. Det var jag, Mathilda, Andrea, Mona, Mathilde, Lohan, Hani, Malika, Ragnar och Hareg. För er som inte vet vad movie night är så spelar dom upp 3 premiärfilmer under natten från 00:00 till 07:00. Man får mat och dricka i pauserna och även underhållning. Vi han se en långfilm och en korfilm, sen gick projektorn sönder! HAHA asså?? Dom försökte fixa de, men de slutade med att alla fick ersättning (5 biobiljetter).

Slutligen bestämde vi oss för att försöka komma in på spegeln som också hade Lucia movie night eftersom vi fick höra att andra från Royal hade kommit in där. När vi kom dit var personalen skit otrevlig och slängde igen dörren i fejjorna på oss, och vi började tjaffsa med personalen som släppte in vissa från Royal men inte oss. Lika snabbt som tjaffset började så ringde en av personalen polisen och två polisbilar kommer dit i turbo fart...Snackade med dom, två var snälla pch två var dumma i huvudet, men efter mycket diskutioner gav vi upp och gick tillbaka till Royal och chillade där tills Frasse kom och hämtade oss, snäll som han var, halv 5 på morgonen! Haha.

Med andra ord här den här natten varit mission och jag ångrar inte något! Det är sant som dem säger * Det gömmer sig alltid något bra bakom det dåliga! *


Chris Brown, here I come.

Tack för biljetten mamma - äntligen ska jag få se min man! Läängtar.




Haters makes me rise!

Jag säger bara spola falska lögnare, dem är ändå bara onödiga bördor.
Haters makes me rise, haha so I dont give a fuck. Hej då.


Zumbas show Orange

Jag kom på att jag aldrig berättade om när vi dansade på rasta relase festen på Orange för en vecka sedan! Det var iallafall fyra dansare på plats, jag, Mona, Binta och Mathilde. Vi blev sminkade av sminkörer, och sen minglade vi runt bland folket tills det var dags att dansa. Innan hade det varit modevisning och efter oss var det några som sjöng. Dansandet gick helt okey för min del. Eftersom att Aida inte kunde komma hoppade jag in på vissa grejer som hon skulle ha gjort, så de var allt lite förvirrande, men de gick bra ändå. Här är lite bilder, riktigt fula men man får sig ett gått skratt. Dom bästa och fulaste bilderna kommer genom dansen! Haha. Take care.




Breakdance är grymt kul

Måndag: Breakdance var dagens höjdpungt, mycket skratt och lite blåmärken.



Efter skolan träffade jag Mathilde, Hani, Ragnar, Malika, Mona, Lohan och Hareg. Vi hämtade ut våra Lucia night biljetter, åt och kollade runt efter lite saker. Sen gick jag Hani och Hareg till Stadsbiblioteket där Hani hjälpte mig. Shenis!


Julshow i musikens hus

söndagen blev det show på musikens hus. Jag var med i en mix med Run the show och get low (ragga/dancehall), och en stepping-koreografi med Crew 018. Stepping är inte stepp så ni vet, de är två helt olika stilar. Camille och jag fixade oss tillsammans och åt mat, sen vare bara att shaka asset och andas! Det var riktigt kul för prubliken var hel skön och stor. Hörde mitt namn skrikas ut ifrån alla hörn och kanter, men Aidas skrik hördes bäst! Haha. Dunder, längtar redan  till nästa gång, men de är ett tag tills dess.




Mama Mia again

Lördag: Zumbas uppträdde i Vänge idag. Vi fick värsta kyklingbufeen efter, och cash som tack.
- Dont you wish yor mama was hot like papa? HAHAHAHAHAHA Mathilde!

Mama mia är dunder, speciellt med rätt sällskap (Mathilda Lundqvist). Min lördag bersod nämligen av Mama mia filmen och klippet nedan är min favoritscen! Haha asså det är så jävla klockren när dom dansar på bryggan! Haha, kommer fortfarande ihåg när jag och Mathilda såg den på bio, vi skratta så vi grät. Och nu när jag har den på film, spolar jag tillbaka om och om igen. Dunder. Bästa sången och bästa dansen. Haha enyoj. Peace.


Speciell-moves-night

Fredag = Utgång. Firade att Hani fyllt 18 och vi hade skit kul :) Det var verkligen skit kul, och vi hittade roliga danskompisar lite här och var som hade... jaa...lite speciella moves, men som var dunder på att få oss att skratta. Ännu en lyckad kväll att lägga på minnet. Thanks Mathilda och Mona. Mathilda, Mona och jag hade en egen liten "förfest" haha, efter att ha käkat på en mysig pizzeria och pratat en massa skit, like we girls do.



Sov hos Cornelia efter allt festande. Satt uppe halv natten och pratade med tända ljus och godis. Myspys.

Junior Natrual & Zumbas

Junior Natrual sjunger, vi råkade bli hans bakgrundsdansare, hihi! Latch.



Release fest på orange


I´ll be there for you, always

Little sister, dont shed no tears cuse everythings gonna be all right.
I will reach out my hand to you,
I will have faith in all you do. Just call my name and Ill be there.



Now if you feel that you can't go on
Because all your hope is gone
And your life is filled with confusion
And happiness is just an illusion
And your world around is tumblin' down
Darling, reach out
Reach out, for me.

I'll be there to love and confort you
I'll be there with the love I'll see you through
Now when you're lost and about to give up
Cause your best just ain't good enough
And you feel the world has grown cold
And you're driftin' on your own
When you need a hand to hold
Darling, reach out
Reach out, for me.

I'll be there to love and confort you
I'll be there with the love I'll see you through

I can tell you the way I hang your head
Now with out of love , now you're afraid
And through your tears you look around
But there's no peace of mind to be found
I know what you're thinking
Witout love, now you're alone
Baby, reach out
Reach out for me

Mathilda Lundquist & Vendela Idun
Reach out for me

Tack för allt, kommer sakna dej

Efter uppträdandet på Kongressen blev vi bjudna på middag. Under middagen berättade en av oss Zumbas medlemmar att hon nu lämnar gruppen "hoppar av", pga en massa saker som "stannar i Zumbas". Jag var den första som fick reda på de eftersom vi två pratade i timmar om det igår, annars vet jag inte hur jag hade reagerat idag. Hon önskade oss all lycka i framtiden osv. Känns tråkigt, men vi alla förstog. Du kommer alltid ha en plats i gruppen, och vad som än händer, är du och kommer alltid vara en Zumbas, ett orginal. Jag skulle kunna skriva en lista med måga fina ord om dig, och jag kommer verkligen sakna ditt sällskap, ditt glada och kloka sinne och dina engelska kommentarer som alltid får en att skratta och må bra. Jag hoppas du kommer tillbaka en dag, men ny energi och utstrålning, för tro mig, din utstrålning får en alltid på topp humör, och du har utvecklats otroligt mycke under detta år. Zumbas är inte perfekt, men det finns ingen som är. Vi har gråtit, skrattat, bråkat, kramats, gått igenon typ allt.  Idag rann det tårar, både utanpå och inuti oss alla, ett fint avslut på ett fint äventyr, som blev alderles för kort med dig.


Dry your eyes, don't you cry
I know we've been through
hard times and the struggles
And I just wanna tell you I love you
You know how to make me better
Even when we lose our cheddar
Even through the stormy weather
You hold me down

Tack för en underbar tid med dig Shewit,
dörrarna är alltid öppna för dig.
Oroa er inte people, Zumbas dansar vidare :)


Zumbas - Uppträdande på Kongressen

Zumbas har idag uppträtt på Kongressen i musikens hus. Vi dansade för en massa företagsmänniskor, så vi anpassade klädseln efter det. Scenen var skit liten, med vi gjorde det ändå bra, och det var roliga människor i prubliken som helt fashinerat klappade händerna i tackt till musiken i deras knän. Ännu en plats avklarad, och fler har vi framför oss.  Här en en film, hela kom inte med och ljuset är inte så bra, men ändå! Haha, enjoy.


Extraträning

Dagens träning blev inte riktigt som vi tänkt oss, haha!



Utbränd

Vilken söndag!?

- Dans med Uniqe: 11.30 -15.30
- Chilla hos Camille.
  - Dans med Crew 018. 18.00 - 20.00
 - Dans med Zumbas 21.00 - 23.00
- Sängen var efterlängtad.



Grattis Anja!

Min lördag var skön! Åkte in till sävja på eftermiddagen och uppträdde tillsammans med Crew 018. Vi körde house och det gick bra. Efteråt gick jag och Mona till Mona som bor 3 meter bort från stället och chillade, kollade på American pie och lagade mat - mycket mysigt. Mot kvällen åkte vi in till stan, och senare åkte jag vidare till Camille. Sasha, Julia jag och Camille fixade oss tillsammans och begav oss till Anjas födelsedagsfest. Det var dans och roligheter hela kvällen, Mathilda kom också! Johoooo! Vi kom hem till Camille runt 3 på natten. Julia och jag deckade i en varsin soffa, sen var det godnatt. Tack för ikväll. // Wennii puuh!



RSS 2.0