Packat och klart!

Yes då har man allt med sig. Ska ut till östhammar idag med Cornelia till hennes stuga. Det ska tydligen vara något lopp (fest) av något slag där fredag och lördag. Det ska bli kul.

Kom btw hem från min sommarstuga i förregår. Den ligger i Rävsön (Norrland) precis vid havet, så de blev en massa bad, båt och gummiring.

Innan jag åker med Corry idag ska jag träffa Mathilde "my african booty shaker". Vi ska köpa våra URF (uppsala reggae festival) biljetter. Jag får min biljett gratis eftersom jag vann den på en danstävling. Ska bli kul att träffa Mathilde igen eftersom vi inte sätts på typ två veckor. Vi skulle åkt till Frankrike tsm men biljetterna tog tyvärr slut. Tjenixen!


                                                  Bilden är från när vi upprädde på en boxningsgala i vintras/våras. Mathilde och jag.


Dunderier från morgon till kväll!

Hellu!

Vaknade av ett snuskit sms av min käre vän Rickard. Drog ner till Fjällnora för att bada tillsammans med Rickard och David. Vi träffa Cornelia Tyra och Jolle där och de blev en massa skratt, plask och solande. Det var mycket trevligt. Det roligaste var ändå när Rickard och David skulle visa upp sina "dålda talanger". Haha shiiet vad vi skratta!! Vattnet var varmt och allas humör var på topp hela tiden. Efter en lyckad för och eftermiddag på stranden sjutsade Rickard hem mig igen och jag började fixa mig inför kvällens härligheter. Lyckat.

David och Rickard


Kräftskivan

Jennifer och Ginny hade fixat en kräftskiva. Dock hade jag aldrig varit på en förut, men jag köpte mina kräftor och min alc, och begav mig till vännerna. Dom hade satt ut ett långt bort med sallad och sånt på, och vi satte genast igång med att börja äta. Linda och Johanna demostrerade för mig hur man åt kräftor - mkt komplicerat! Dock fick jag inte ur så mycket ur kräftan. Musik sattes på och alla började kasta i sig kräftorna. Jag åt inte många för jag tröttnade rätt tidigt på att sitta och skala och suga på alla kräftor, så jag gav dom till Linda och Jennifer som åt upp dom med ett naffs!

En gammal skiva sattes på med gamlma låtar från när vi var "unga" (eller små kanske man ska säga), och alla började sjunga med och dansa! Det var så himla perfekt och alla visa kärlek till alla, mer än vanligt. Det var helt galet kul! Kan inte beskrivas med ord! Men vi som var där vet; Jennifer, Ginny, Linda, Johanna, Andrea, Mathilda, Robin, Thor, Vincent, Mulle och Tommy. DUNDER!

Kvällen fortsatte och humören var mer än på topp! Lulliga som vi alla var, var det dags för en femkamp kvart över 11 på kvällen. Haha oj oj oj vad alla vinglade fram på gräsmattan! Hoppa sopsäck och "nyårsfyllan" - haha Linda flög in i studsmattan och volta sedan ner för backen! Efter femkampen börjde alla sjunga och dansa igen. Det blev även battling vilket var riktigt kul (spec mellan thor och robin). Sen vare dags för nakenbad!

Vincent i först naken, med alla vi tjejer i täten strax därpå. Det var varmt i vattnet och kläderna låg på bryggan. Allt annat som hände under kvällen håller vi nog för oss själva :)



Ännu ett underbart minne att värt spara på <3
Tack alla ni underbara som var med under kvällen.
Vårat lilla GB-Gang. Ni är DUNDER! Big love <3



Imorgon bär det av mot Cornelias sommarstuga. Peace !

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Startar nu en blogg efter en massa grubblande hit, dit och  en massa "palla"! Men nu har de blivit av ändå. Ska bli rätt kul och jag hoppas att ni gillar den.

Vendela heter jag, älskar att dansa, umgås me vännerna och festa.
Ööhm... Well, vill du veta mer om mig och få en bild om vem jag är - följ min blogg! :)
( shiiet, låter som en typ "bonde söker man"  eller ngt ) . . Lean back and enjoy.


RSS 2.0