Dr Bombay HAHA!

Haha, okey denna dag/kväll/natt var knaas!

Det började med att jag skulle fika med Sasha på stan och prata om "den stora incidenten". Men när ja gick mot vår mötesplats, hörde jag en välbekant röst bakom ryggen. Jag vände mig om och där stod the one and only.. Binta.  Hon var på ovanligt glatt humör, och skulle till tandläkaren. Hon ville ha sällskap, fast jag inte hade tid, men hennes stora oskylldiga puppy ögon blinkades upp och ner och ett snääälllaaaa, övertalade mig. Sasha hade brottom, så vi sköt fram fikat. Istället åkte jag med Binta hem.
 

Vi sega och var hungriga, men ingen pallade laga mat. Men vid 9 på kvällen tog vi inciativet och lagade stuvade maccaroner och stekt korv (och fiskbullar). Haalleluulia! Vi tog kvart i 10 bussen till Hani. Haha omg de var nu allt de fula började!

Vi mixtrade ihop en låt till ungarna som Binta (Mathilde och jag) tränar. Den blev bra, haha! Sista bussen gick 10 över 1 (på natten). Och vi var inte klara vid de laget, så Binta vägrade ta den bussen.. Så det var bara att stanna, utan en plan B. Jag blev snabbt övertrött. Till en början var jag ensam om de, men de smittade av sig rätt snabbt på Hani. Binta dampade ut efter ett tag, så de var bara att försöka hålla sig i skinnet. Binta och Hani gjorde kladdkake-smet mitt i natten, mums.

När Hani gjorde te i köket hittade jag ett gosedjur bakom hans fotölj! HAHAHAHAHAHA asså ni fattar inte hur mycket jag och Binta garrva och hur FULT de där djuret var! Den slog alla mjukisdjur! Asså vi skrattade åt den tills de rann tårar och kramperna i magen började komma! Haha och guuud vad vi mobba Hani för den fula björn-blandat-med-ekorre-blandat-med-iller-djuret! Men Hani påstår själv att det var en djärv! HAHAHA. Och det som var ännu roligare var att den hette DR BOMBAY! HAHAHAHA, Asså vi dooog av garrv, de slog allt, och sen kramade han Dr Bombay som om han var en liten flicka! Hahahahahaha .. det finns inte så mkt mer att säga än de.. HAHAHAHAHA igen..

Asså om man ska resumera kvällen/natten med ett ord: HAHAHAHAHA...

Vi stannade iallafall kvar tills första bussen gick. . 10 över 5! Sen gick vi en morgonrunda på stan för att bussen till Binta inte gick förns om 30 minuter. När vi kom hem deckade vi på 2 sekunder. Och som ni kanske förstår så var de inte så stor ide att kämpa sig till skolan. Så Hani kom till Binta klockan 12 och SOV. Binta och Hani sover nu, jag var tvungen att gå upp och möta Hani vid busshållsplatsen! OCH ta emot en polkagrisleverans på morgonen ÅT Binta! Men nu tror även jag att jag ska ta en tupplur till innan vi ska upp och dansa! Calle-Calle-Cutta-Cutta-Hej-Då-Hej-Då.

ps. kommer komma upp en ful närbild på Dr. Bombay!

Crew 018

Hej allihopa!

Idag fick vi ett riktigt namn på Streetschool-gruppen. Det blev Crew 018, som jag Camille och Sasha kom på för ett tag sen. Skit bra. Vi ska representera Uppsala i fortsättningen. Vi började med House idag, det var riktigt grymt kul, men svårt. Jag och Aida haha, de ska vi inte ens gå in på. Men f*uck vad det var dunder! Vi körde övertid bara för vi vägrade sluta! Vårat nästa "jobb" ska bli på en modevisning. Vi ska dansa i på en catwalk med "fashonkläderna" tror jag. Fräänit! Men ett exakt datum har vi inte än, men det blir vårt tredie jobb, och vi har varit en grupp i fyra veckor! Akta er för här kommer Crew 018, haha! Men hallå, Zumbas knäcker mera - så vi alla har de klart för oss! :D Men det är för övrigt helt olika dansstilar. Zumbas kör dancehall (och street). Crew 018 kör alla stilar innom Hiphop, exempelvis: La-Style, House, Popping, Locking, Hype mm.


Show på Katalins

Vaknade efter klockan ett av att Andrea ringde mig. Vi åkte och stog i kiosken under fotbollsmatchen som ligger i närheten av där jag bor. Där var vi hela eftermiddagen. Planerade att basta senare under dagen, men jag hade inte tid, så de får bli en annan gång. Istället åkte jag hem till Cornelia. Vi lyckades göra en jätte bra debatt (läxa), toppen. Kockan 10 på kvällen hämtades jag hos Cornelia och blev körd till centralstationen. Träffade upp crew 018 ( Streetschool ).Vi skulle uppträda på en klub som heter Katalins. Det var salsa kväll, så det var smockat med folk. Vi fick först vara i vårt "greenroom" och chilla där med dricka fram tills de var våran tur. Hela showen gick bra och det var skit kul och prubliken var helt galna. Vi stannade kvar en stund efter och kollade på när några heta dansare (killar) dansade. Dom var fett duktiga, helt sköna! Stötte på dom uppe i "greenroom" igen, dom sa att jag var grym :) Det kom även fram en random människa till mig och sa att hon diggade min stil och att jag var skön, så det vart en lyckad kväll. Chat-chaa!


En lyckad plan B

Fredag: Åkte hem till Hani och tillbringade halva dagen där. Han gjorde klart de sista på mixen. Hani är numera våran DJ. Just nu känns allt med gruppen jätte bra, Vi har två jätte fina danssalar, en "Maniger", en DJ och en massa folk som vill börja dansa med oss. Men vi tar inte in vem som hällst och inte hur många som hällst heller. Anyway, Mona och Sessen kom över senare också, Alla fyra + Aida åkte till Stenhagen för att dansa till våran nya mix. Körde slut på oss själva, då menar jag verkligen slut!

Kvällens plan var att åka med Joanna, Pernilla, Sandra och Emilia på en fest, men den låg i Tierp så de var en bit, och dom hade åkt i förväg, så ja skulle få åka själv. När tåget skulle gå om 3 minuter, kolappsade en människa mitt på gatan! Jag ba öööh.. visste inte riktigt vad jag skulle göra, men de kom massa folk som ringde ambulansen och så där, så jag sprang vidare till tåget. Men de slutade mde att jag inte hoppade på tåget för ingen svara i telefeonen, och ja ville vara säker på vart jag skulle gå av och så.

Som tur var hade jag en reserv-plan, en plan B lixom. Andrea och Mickis hade snackat om utgång. Binta och company hade också gjort de, eftersom det var pirat tema på people. Så de blev helt enkelt utgång.

Skulle hem till binta och fixa mig (var helt rutten och äckling), men hoppade på fel buss (tänkte lite fel), så vet inte riktigt vart jag hamnade.. Virrade runt ett tag, tog bussen tillbaka in till stan, bytte om bakom en buske *höhö*, sen sprang jag och mötte Andrea och sen gick vi in.. och jag såg ut som en pung! Tanken var att vi skulle hinna gå in medans de var gratis, men vi kom typ 2 min försent! och jag såg fortfarande ut som en pung!


Men jag hade jätte kul under hela kvällen! Mathilde blev förföljd av "backslick" så vi fick dansa iväg ett par gånger! Jag hade som vanligt fått övertala Mathilde om att komma! Haha och de roliga är att hon gör de också :D Haha.. Andrea och Mickis, alkolister AB. Haha neej inte riktigt kanske. Kvällen blev dunderlyckad! Tack för det <3

Övertrötta perrvon!


Ledig
dag, skönt. Åkte hem till Hani, han hjälpte mig och Mona med en mix som vi ska dansa med. Haha naaw gullig som hade bakat och allt :D

Mot kvällen åkte jag och dansade med Camille, och sen åkte jag hem. Andrea och Johanna gjorde mig sällskap. Helt knas, alla var övertrötta och de spårade lite smått! Saker ramla här och där, mat flög hit och dit samtidigt som man helt oväntat kunde få upp någons fot mellan benen! Flipp! Men ont i magen har jag iallafall, nu när dom äntligen (höhö) begett sig hemåt! Jag har alltså ont efter alla skratt-kramper dårå. Vi kollade på Troja - Peddo Johanna har sina favoritscener, och käkade Johannas snusk godis! Haha. . Psykos. Helt mega-mysigt med tända ljus, och en massa skvaller! Love.




Musikvideo

Tänkte göra lite reklam för Addthis, som rappar i musikvideon som Binta, Mathilde och jag var med i. Vi var inte med så mycket, vilket jag personligen tycker var rätt skönt, med tanke på att vi fick reda på de samma dag som inspelningen, och vi skulle på reagge festivalen, så jag såg ut som en pung eftersom de regnade och ja varken hade lust eller tid att fixa mig. Så vi hade i princip leriga gummistövlar och ruffsigt hår (iallafall jag), när nyheten kom. Vi skulle möta upp Errol (han som ville att vi skulle vara med) innom en timme typ, så de var inte heller så att man kunde göra sig frääsh! Haha, men hur som hälst, här är den!

Addthis - The anthem




Igår var de frässten en musikvideo som spelades in i uppsala. Hon som sjunger heter Veronica Magglo och låten heter 17 år. Jag hade streetschool, men Sasha och Joanna var med i den. Ska bli kul att se den sen, dom fick plaska runt i en fontän tror jag! Haha sköningar!

Uniqe Audition

Var på en dansaudition idag. Det var för en dansgrupp som ska bildas som heter Uniqe. Först skulle man få göra ett solo (som jag gjorde klart typ exakt innan de var min tur). När jag var klar fick jag bara bra kritik. Dom sa typ; Shit, jag älskade ditt solo, fett grymmt, vilken energi, ja är toppen nöjd osv. Sedan började dom fråga massa grejer om min dansbakgrund. När jag pratade med dom andra som också sökt, sa alla att jurryn typ hade sakt till dom; Aah de var bra, är du nöjd? Vill du köra igen? Tänk på att kolla upp när du dansar osv. Så de betydde ju att dom gillade mitt solo, vilket var kul att höra. Senare skulle vi göra en koreografi, som var skit svår, tror inte jag gjort något liknande förut! Man blev uppdelade i två grupper och skulle sedan skulle man dansa tre och tre framför jurryn. Det blev knas för mig. Jag blev så okoncentrerad så jag tappade bort mig tre gånnger av tre möjliga! Haha knaas! Man får veta om man kommer med senast på måndag nästa vecka. Alla som var där var grymt duktiga. Men dommarna gillade mitt solo, men tror inte dom gillade koreografin man skulle ta eftersom jag tappa mig hela tiden. 50% chans att jag kommer med. Spännande.  Camille, Sasha, Linda, Joanna och Gentrit sökte också, alla vi kom med i Streetschool.


Kvällens streetschool var skit rolig! Vi ska dansa på Katalins på lördag, så vi började med en dans till den showen. Jag står i mitten längst fram och gör ett solo med Camille och ett solo med tre av tjejerna i gruppen i delar av dansen. Jag hjälpte min lärare med många steg, eller hjälpte och hälpte, hon tyckte mina ideer var bra, så hon annvände dom i dansen. Så idag har jag dansat från 11-4 - donken paus- 6-8. Peace!

Grattis Mamma

Grattis värdens bästa mamma på födelsedagen <3


Laidies night

Lördagen; Vaknade hos Cornelia, gick på stan, åkte hem, Mathilda den villda kom över och chilla. Vi var hos mig och tog de lungt och snackade och skvallrade (som vanligt).

Mot kvällen åkte jag in till stan. Skulle på förfest hos Binta innan krogen, men eftersom Mathilde helt plötsligt inte skulle med fick jag övertala henne skit länge över sms. Hon vågade inte gå till maxi och fylla på hennes busskort med resor, så jag fick kämpa mig hela vägen till stenhagen för att följa med henne till fucking maxi lixom? Enligt henne var de en mörk lång skog, inga lampor och långt. Men i själva verket var de upplyst av lampor, skogen bestog typ av tre träd (om man valde skogvägen), och typ tre meter från hennes hus! Eftersom vi  var hos Mathilde fixade vi oss där. Asså Mathilde kan vara helt reetarded ibland :O Hon fick typ psykutbrott! Haha ja blev nästan rädd för henne, värsta attacker! Haha du är bäst! Vi hade våran egen förfest,  Mathildes drinkar hej hej!

Vi mötte alla tjejer (typ 15-20 st), utanför People. Jag stog på listan, så ja fick ta med mig fyra stycken in i mitt sällskap. I början var de rätt tråkigt, men sen efter att Idol-ola (höhö tönt) hade sjungit och dom öppnade R&B golvet blev de dunder! Mathilde haha omg omg.. Alla vi tjejer gjorde ringar och allt ja vet inte vad, krossade alla fula som hoppade in i våran ring och trodde dom var något. Skönaste danserna vi gjorde, och på de vanliga golvet där dom spelar klassiker och sånt - haha vi ägde! Kom hem 3, decka på en gång, var skit trött - hade stuttsat omkring hela kvällen. Mathilde och jag, dunder! De hade inte varit lika kul utan dig, haha you made my day  <3



Några av oss partypinglor!

Grattis Mona

Grattis på födelsedagen baby <3

21 år


Sista minuten fest

Min fredag var jätte trevlig. Först åkte jag och dansade med Zumbas där vi först undervisade min och Mathildes grupp vs Bintas grupp. Vi har plockat ut dom bästa, och dom ska få dansa på ställen som tex Grand. Efter de så dansade vi våran egna dans som har premiär den 22 oktober i Fyrisskolan.


Runt klockan nio kom jag fram till Cornelia i stan. Tyra, Cornelia och jag lagade taccos, och satt och pratade i flera timmar medans vi smällte maten och tjockade i oss en massa godis. Vi planerade även inför resan som vi tre ska göra i slutat av juni. Vi ska åka till Ghana tillsammans. Min pappa är därifrån, så vi har ett hus där.

Helt plötsligt messade Camille mig att vi skulle komma till en fest som hon var på. Så vi kollade bussen, den gick om 10 min, så de var bara att kuta till busshållsplatsen. Det var mycket folk och alla dansade och var glada. Trevigt var de minsann. Åh Camille var så söt, helt borta! Vendeliii Yohoo! Haha.. Blev dock ett slagsmål, men lite action är alltid spännande höhö. .

När vi kom hem igen runt tre tiden, gjorde vi skit god efterrätt, tände ljus och snackade ännu mera. Mys på hög nivå.



Halv fyra kom vi på att vi kunde ta hål i tyras öron, eftersom hon inte har några. Så jag körde igenom en nål och sedan var de klart! Magnifikus!
Toppen trevlig kväll <3

Zingy


Chilla hos Camille från klockan 2 till klockan halv 8. Vanessa var också med, sen drog vi för att dansa klockan 8. Skit kul, hoppade upp ner, hit och dit hela lektionen. Sasha-brasha var självklart på plats.

Visade ett litet solo som jag satte ihop lite snabbt igår. Ska ha solot på söndag, då jag ska på en autition - ute i sista sekund som vanligt. Det ska bli kul. Mamma var dock emot det från början, eftersom jag dansar alla dagar utom lördagar. Men med min charm så lyckades jag (till slut) övertyga henne över att jag skulle få gå dit. Inte för att de hade spelat någon roll vad hon hade sakt, jag hade ändå gått dit, men de är ju alltid bättre att ha ens päron på sin sida! 


Lyssna på låten här: http://www.youtube.com/watch?v=Yrejb3hgaig

Hani
fixar ihop våran nya dansmix (Zumbas). Haha hitta roligaste klippet på Hani idag på Youtube, tyvärr kan jag inte avslöjja hur jag gjorde - för Hanis skull, men kul var det iallafall! Hahahaha! Kysseriier!

Mamma Mia

Gick på bio med hoppetossen Mathilda! Mamma Mia blev de, och gud vad vi skrattade! Haha alla greker som hoppade in i filmen och kom uppsimmande i tajta kallingar och simfötter och började dansa! Och sköning tanten som hoppa och far, och hade sina egna.. jaa.. personliga moves! Filmen var dunder, helt sevärd! Se den!! Men frässten, den kommer inte vara lika bra när ni ser den.. för ni hade inte värdens bästa sälle med er! Skratta så mycket, så Mathilda höll på att kissa på sig, så hon fick gå ut en snabbis! Haha.. men dunder! Vi ska se den igen i helgen, fast då blir de hemma bio :) Mathilda och Vendela, ingen kan så bra som vi, belive me. <3


På streetschool idag fick vi dansa breakdance. Skit svårt, men kul! Jobbigt och kramp i armarna när man gjorde massa "trix", men de är riktigt coolt att kunna dansa breakdance på riktigt! Nästa uppträdande är 27 september, på katalins. Peace.

Skolfotto och Cupido

Skolfottot ägde rum idag. Jag fick stå på tå så att jag inte skulle få sitta ner, så istället fick jag stå imitten - imitten. Bra plats, men vet däremot inte hur jag blev. Grejen är den att om jag inte ler (om jag ser helt vanlig ut), ser jag ut som en riktig bitch, och man vill ju inte göra värsta överdrivna smilet (som förra året- ush). Så jag log en aning bara, kommer säkert se helt mobbad ut som vanligt.. Var även med på dansfottot. Gjorde ingen speciell poes som dom flästa andra gjorde.. Däremot visade jag mina tänder..

Åt på Cupido med min bästaste vän idag. Andrea, Vi har inte sätts på jätte länge, knas de där.. Men har haft så himla mycket för mig på senare dar! Vi hade en dela att uppdatera varann om. Jätte trevligt! Medans jag snackade en massa åt Andrea upp typ hela salladen :O haha, men lite fick jag i mig iallafall :) Åååh min lilla krulltott <3


Undervisning och Breakdance

Jenny och jag fick åka hela vägen till Järlåsa för att undervisa dans idag. Det var rätt kul, barnen var så söta och hoppade omkring i deras egna värdar och i sina egna tackter. Efter de träffade jag Paula och Camille och rästen av tjejerna. Vi dansade till åtta. Lärde oss coolaste breakdance steget idag - haha riktigt kul när alla "öva". Aida är knaaas - girlfriend! 


Kulturnatten

Kulturnatten för mig blev helt lyckad. Åkte ner på genrep klockan 12. Sen började vi uppträda med Mordernt utanför musikens hus. Vi dök ner i soptunnor och grejer, haha och glöm inte.. jag var plast! Haha.. Camille och jag sprang emellan musikens hus och stora torget eftersom vi skulle dansa till Fresh prince  (hype- en hiphop-stil) på stora torget. Efter att ha dansat den några gånger sprang vi tillbaka till musikens hus osv. Det var riktigt kul.


Efter alla uppträdanden här och där träffade jag Joanna, Pernilla, Emilia och Sandra (som hade kollat när jag
dansat runt som plast. Dom skulle käka på kina så jag var med dom ett tag. Senare gick jag hem till Binta, dushade där och fixade mig lite smått. Sen kom de massa vänner hem till henne. Det var skit trevligt, alla var glada och dansade och snackade. Hani och Ayman lagade kyckling, som vi styckade så fort ingen såg (måste ju passa på innan allt folk snodde åt sig dom godaste delarna!) Haha.

Klockan 11 var jag tvungen att gå från de trevliga till de svettiga. Vi skulle dansa på BJ, så de var bara att slänga på sig mjukisarna igen och masa sig till BJ med gänget. När vi kom fram till BJ fick vi gå in "VIP", och körde lite genrep. Sen fick vi dansa och släppa loss fram till klockan 1, då vi uppträdde. Skön kännsla var de, Aida och jag flippade på scenen, vet inte riktigt vad vi gjorde (höhö), men kul var de! Typ dunder.

Efter BJ drog vi tillbaka in till stan. Tänkte gå in på people, men var typ helt trött efter dansen på BJ, så träffade Cornelia och Rickard mf. Chillade lite på stan bara. Sen var de typ godnatt, en helt lyckad dag/kväll/natt för moi.

Tredje världskriget

Efter skolan, checka lite saker på stan men Cornelia, och Tyra Banks.

Sen åkte jag till Zumbas för att dansa. Fridfulla Hani var också med. "Godmode-lover" Haha happy now Hani? Allt gick skit bra, allt gick fort fram.. sen blev de tredje världskriget, och då menar jag tredje värdskriget. Om än massa saker. 

Innan alla drog hem (kom hem halv 1 på natten), satte vi oss ner och pratade ut om allt, det känndes bra när vi var klara, men ledsen - vi ska inte dansa imorgon på stora torget, som jag skrev igår. Det kom vi fram till idag av olika skäl. Bajs. Men jag pallar inte kriga för en sådan sak om flera av brudarna i gruppen har den attityden/åsikten, men nu är vi alla vänner - Sing hallelulia! Peace.


En annan sak som är riktigt irriterande är att min vän Emilia frågade mig idag om vi skulle ta en sista minutenbiljett till Grekland, hon och jag om två veckor typ - Men ja är pank! pank, pank och pank! Men de får bli en annan gång.. 

Imorron kommer jag skämma ut mig, jag ska lixom "vara palst"! Min outfit är plast! Plast i "den morderna dansen". Ush vad jag kommer skämmas! Well, förbered er på skratt imorgon! Dubble Peace!

Stressigt AB

Barnvaktning efter skolan, men de är bra då fick man lite cash. Ska dansa ikväll också. Helt stressad, ska dansa på kulturnatten tre gånger i timmen i fyra timmar på olika ställen i stan, men olika kläder och olika silar! shit vad de kommer bli stressigt, kommer säkert få en blackout också på köpet! Ush, nu känns allt bara knas knas knas! 

Sen alla jävla prov och läxor hit och dit som också ska göras! Jag behöver semester, en grov en! Frässten, i ett tidigare inlägg "ut med Chackadance" skrev jag att vi inte ska dansa den dansen mer (hade vi hoppats på), men ändrade planet (tyvärr haha). Vi ska dansa med den på kulturnatten på stora torget efter klockan fyra någon gång. Alla andra danser vi gjort ska vara remixade, och personen som ska remixa låtarna har inte gjort det än, så förhoppningsvis blir de här sista "showen" med chackadance! Haha,nu ska jag bege mig mot stan! Au revoir!

Fick frässten videon som jag mathilde och binta var med i. Den var bra tycker jag. Men den var inte riktigt klar, så lägger ut den när jag fått "den riktiga".

Fresh & Clean

Helt slut körd. Fresh prince dansen som vi ska dansa på på kulturnatten (stora torget) är klar. Den är inte så serriös eftersom vi hade typ en gång på oss att göra den. Men de får bli som den blir, rätt skön men lite för lätt bara..



Camille och jag missar alltid bussen, hur vi än gör, var vi än är. . och kommer alltid försent. Skulle gått på bio idag med Mathilda, men hennes batterier dog, knas.. Får bli en annan dag då. . Rickard är en banan. Good bye!

Ut med Chackadance!

Danserier idag asså! Först undervisade jag och Mathilde ungarna (mitt nya jobb), sen kom Zumbas för att börja träna inför ett uppträdande som vi ska ha om några veckor! Helt ny dans, allt nytt! Den dansen som dom flesta i Uppsala har sätt oss göra är Chackadance, som vi i Zumbas kan göra i sömnen - Så uttjatad är den! haha men den är ändå skön när man dansar våran dans till den!

Är helt hypad på den här nya som jag och Mathilde har gjort och har ansvaret att göra klart. Vi i Zumbas har gjort många danser, men aldrig mixat ihop dom, så vi har uppträtt med Chackadance och Zingy, och lite random solo så där.. Men nu är de ut med Chackadance (ledsen Uppsala), och in med den nya - avslöjar inget namn förns premiären.. haha..
 
Btw igår skickade någon sångare ett mess till mig och frågade om vi ville bli hennes bakgrundsdansare när hon sjunger, skit skön låt som hon gjort som jag lyssnade på idag, hon kommer på träningen på fredag, så får se hur det blir med de. Zumbas är på ett stort G nu! Ciiao!



Gammal bild från 2007
Shewit, Binta, Mona, Aida, Vendela (Mathilde, inte på bild)

Gudmor till en hamster

Efter baletten och skolan åkte jag till IKEA med Ginny och Mathilda. Checka om dom hade fått något nytt spännande, men de hade dom inte. Men de var trevligt iallfall. Vi tog oss en varsin IKEA-korv och läsk och sedan knatade vi vidare till en djuraffär i näheten. Jag ska nämnligen bli gudmor till Mathilda och Robins hamster! Haha tro det eller ej... Min lilla bäbis ska bli moor till Rune! Love.

Ps. Mötte Mathilde en snabbis på stan, fick en bulle av henne som hennes mori hade bakat. Bullelicious! Godare än pressbyrons bullar! Dunder!


På G inför kulturnatten

Streetschool: Hård träning, skit kul, helt blöt när jag gick därifrån! Vi dansade hype idag. Det är en hiphop stil (tänk er fresh-prince). Skit sköön dans! Vi ska dansa med den på kulturnatten (på stan) och sen på BJ på natten efter 12. Ska bli dunder! Camille, Sasha och jag shoppade på donken efter den hårda träningen - de förtjänade vi fan!

Åååh..imorgon bitti kvar över åtta är de dax för måndagens morgon balett - jippi... not...Bless!

Barnvakten själv

Slapp lördag må jag säga! Det var ett tag sen jag "vilade ut" på en lördag :P. Vaknade halv 2, käkade och chilla framför teven fram till halv 6, då jag skulle vara barnvakt till mina grannar - Nils och Carl. Helt nice, för dom kollade på tv och sen var det godnatt för dom, så jag hade teven för mig själv i flera timmar och åt gottigheter. Men det bästa av allt var att jag fick betalt för de! Haha.. Snacka att dom går i back då jag har friheten in i deras skafferi! Haha..

Skulle följt med vännerna på fest, men hade ingen lust att stå och vänta på bussen i kolsvart regnväder, så jag stannar hemma ikväll.. Får nog hänga med Chrille och Andreas istället! Haha awii! Peace!

You´r going down

Jag hatar dig, falska fanskap. När jag fått reda på sanningen om dig . . Och jag trodde du var min vän, my ass!
Du sabbar inte bara för mig, utan för dig själv. Uff svkare. . You´r going down biiaatch!


Hejja Svante!

Träffade Mathilde utanför skolan, vi chillade i bajs-lägenhet ett tag och diskuterade veckans skvaller, vilket var en hel del! Senare åkte jag Malika, Mathilde, Mona, Leo och Lowam och dansade i Stg. Bästaste koreografin kom vi på! Dunder! "Fight-scenen". Svante fixade så vi ska få undervisa i dans (Hejja Svante), och även få gratis undervisning av uppsala dansakademin (som personligen ringde och sökte oss). Feting nice!



Var i danssalen till halv 10 på kvällen, sen åkte jag hemmåt för att vara med Mathilda och Andrea. Vi kollade på Step up (en dansfilm), och relaxade. Det var mysigt! Roligaste samtalet om kvällen med Thor och Robin (Munken), haha jag doog ännu en gång! Drog hem vid tre på natten, Frans gave me a ride home. Good night!

Läxor i massor, dans i mera!

Efter skolan gick jag till Camille. Vi skulle ha "läxläsning" innan vi skulle åka och dansa klockan 20.00. Vanessa, Lollo mf kom också över, så de blev mest snack och så. Men jag var duktig och pluggade lite på våra tusentals f*ucking glosor i engelska som vi fick idag! Hur ska man hinna lära sig så många ord på en dag? Man har ju lixom annat för sig oxå! Ett liv med andra ord. Men men får se hur de går på förhöret imorrn. .

Kvällens dans var ragga/dancehall. Skit kul! Vi började på en ny skön dans. Jag är jätte glad att jag valde den högsta nivån, för det är inte så många som valt den. Vi är typ 12-14 stycken i gruppen, så de gick fort att lära sig och det var tempo i det hela! Efter dansen chillade vi (Sasha, Camille och jag) med vår danstränare Karin, gick till stationen och träffade Patrik. Sen åkte vi alla hem åt varsitt håll.

Har en grov sovmorgon imorrn! Till halv 11, jippii! Catching!

Pain överallt

Okey, jobbig dag! Förutom skolans alla ämnen så hade jag idrott idag. Vi körde fotboll och lite sådant. Direkt efter det så var de dags för dans - mordernt i detta fall. Vi ska dansa på kulturnatten, så vi hade rätt myckt att sätta igång med. Efter 1,5 timmars träning gick jag och Camille hela vägen in till stan (från salabackar), och sedan vidare till tunabackar! Vi gick i turrbofart för att inte komma försent till streetschool. Men de gjorde vi iallafall. Efter hård träning där så gick vi tillbaka till stan. Igentligen skulle jag ha dansat en kurs till efter, men ja pallade verkligen inte! Så struntar nog i den framöver också! Det börjar redan småverka i kroppen, stretchade dock inte..



Sasha, Camille och jag ska dansa ragga/dancehall imorgon, vi har blivit riktiga freeak fan :P Men vad gör man inte för det  man brinner för? Kul ska de bli, vi valde den svåraste nivån, så hoppas de inte börjar folk som inte kan dansa där...

Skulle gått på bio idag med Mathilda, men hon fick feber så vi får ta de ngn annan dag. Au revoir!

Fika och dans - Perfect match!

Fika med Sasha och Camille på Waynes! Mumms! Sasha och jag gick runt på stan innan Camille kom. Kul att umgås med sånna som har samma intressen som än (i detta fall dans).

Laddar ner massa musik, så min ipod är som ny!  Får en massa insperation till nya koreografier! Zumbas jobbar på nya danser för fullt, så har ju lite att göra. Shewit är btw tillbaka i gruppen igen, vilket jag tycker är riktigt bra, har saknat henne medans hon "tog en paus". En kompis som heter Allan ska kanske börja också, han ska komma på träningen på fredag. Får se om han pallar med 6 tjejer. . haha tycker redan synd om honom. Men de är inte många som har fått chansen att "dansa för oss", så han har tur, och han har talang :) Ciaao! 




En vän att prata med

Sasha och jag träffades i stan och gick tillen park där ingen kunde höra oss, något hade hänt som vi har tvugna att diskutera. Vilket sammanträffande, tur att vi har varann och det som hänt stannar mellan oss. Vi pratade inte bara om "händelsen" utan kom in på en massa annat smått och gott då julia kom och gjorde oss sällskap. Det var riktigt kul. Basketdansen och allt de hela, haha ush ska inte avslöja för mycket men dom flästa vet redan om de :) Sasha <3



Mathilda
och jag cyklade över till Johanna och lånade en film. Filmen vi skulle låna (Beauty shop), låg inte i fodralet (märkte vi när vi kom hem igen), så vi kollade på filmen Honey istället. Ååh jag börjar alltid grina i slutet av den filmen då barnen dansar till "I belive" låten. Haha tro de eller ej, men de är sant! Jag brukar inte grina till någon film annars! Haha tönt jag är.. Mathilda och jag ska på bio på onsdag, vi ska se mamma mia. See yaah

RSS 2.0