Frågestund

Ta chansen att fråga det ni vill, finns ju en "gräns" - men annars kan ni fråga på det mästa :) Ni som ställer frågor i olika inlägg kan ställa dom här istället, jag är rätt så dålig på att svara på dom :)

Svarar på dom vid tillfälle, så ta tillfället i akt, chingeling!


Snabba frågor om 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gått ut lagligt, fyllt 18 barre, piercat tungan, Vunnit Swedens official dancehallqueen (SM), dansat på Reggaefestivalen mm.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns det inte äns, tror inte jag lyckats hålla ett ända haha.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yeah två par.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, thanks God.

5. Vilka länder besökte du? Hmm blev inte så mycket utanför Sverige i år, bara Finland. Men 2010 ska det bli allt från, London, Italien, USA och Ghana.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En solig student och Africa.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Har redan glömt, haha nej men massa massa, mycket dansgrejer som hänt och andra speciella tillfällen.

8. Vad var din största framgång 2009? Dansen och körkortet.

9. Största misstaget? Oj, don´t know.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Snuvig rätt ofta och lite knästryk ibland men annars bra.

11. Bästa köpet? Chris Brown konsertbiljetten.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och överlevnad.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp, mycket!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Birthday sex.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Är alltid glad :D

16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och åkt till nya ställen.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Datanördat mig?

18. Hur tillbringar du julen? Med släkt och familj.

19. Blev du kär i år? Hahaha neej tack.

20. Favoritprogram på TV? Diggar Runs house, sen lite andra realityserier och dansprogram.

21. Bästa boken du läste i år? Hatar böcker.

22. Största musikaliska upptäckten? Me myself and I -hahaha!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En stor laptop.

25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, I got what I wanted.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade ferre natten till min födelsedag med massa underbara dansare och alkisar haha, sen på dagen var jag och herjade på Reggaefestivalen, kunde inte blivit bättre.

27. Sammanfatta ditt födelsedagsfirande med tre ord? Birthday sex haha.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Japp, det kan alltid bli bättre, men vet inte hur haha.

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt färgglad och nitig haha.

30. Vad fick dig att må bra? Alla nära och kära, festandet och dansandet. Jag lever verkligen livet.

31. Vilken kändis var du mest sugen på? Chris Brown.

32. Vem saknade du? Min syster som flyttade till Australien och min kusin i New York.

33. De bästa nya människorna du träffade? Oj, har träffat så många underbara, men Jessica är jag väldigt glad att jag lärt känna. Sen alla i Finland, och många många fler :)

Scary movie!

Brukar inte vara så rädd för rysare men igårkväll hoppade jag högt minsann. Vi hade film mys hos Mathilda, då vi alla (jag, Mathilda, Andrea och Robin) höll på att skita på oss. Kommer dock inte ihåg vad den hette men det handlade om en liftare som var helt störd, rästen kan ni ju lista ut själva haha, kaaaoos! Vi låg fan på varann och alla skrek och slängde sig åt ett varsitt håll varje gång det kom plötsliga scener.

Har just kommit hem från en pizzakväll med Hagge och Ice. Nu sitter hela familjen framför brasan och kollar på film tillsammans. Imorgon drar jag till Stockholm. Det är även där jag ska fira min nyår, kommer bli ett bra år.

Underbart

Längtar till den underbara kontinenten Afrika, och det gudomlaga landet Ghana!

 

Ghana har verkligen värdens finaste flagga, rasta + en star.


Luftslottet som sprängdes

Har just varit och kollat på luftslottet som sprängdes med mina Nilsbarn, Andrea och Mathilda. Nu har jag äntligen kollat klart på hela den "serien", tyckte dock att den första filmen var bäst - action! Det är så mysigt att gå på bio, speciellt på söndagskvällar när man inte har något bättre för sig än att vänta in en ny vecka.

Kärlek till Nils, tjejer ni får slåss om han - I know you want him and his big eyes hahahaha!

Sitter just nu hemma hos Ice, Jai, Mabou och Fatou. Hagge och Sara är också här och Hengame drog nyss. Det är psyk på G, så ska joina alla sociala människor här haha, ser ut som om jag kommer få en helvetes natt tsm med Hagge&Ice. Kommer blir en Birthdaysex. Peace.

Julrean

Jag tyckte julrean var en fopp, fans inte alls så mycket att handla som jag trott. Hittade lite simpla saker bara, fyra tröjor, halsduk och lite örhängen. Fast jag letade inte ihjäl mig direkt, både jag och Hagge var rätt trötta så vi orkade inte ta oss en djupare titt. Kan slänga upp vad jag hittat eftersom många vill att jag ska ha "dagens outfit" här, fast jag är lite anti. Ha inga höga förväntningar på plaggen, dom är helt vanliga.

För att vara lite positiv så har jag shoppat med mamma och syrran idag på IKEA. I love IKEA. Jag peka, mamma betala haha, nej riktigt så var det inte, men nästan! Jag köpte faktist lite saker själv, tycker det är roligare att betala själv, man känner sig vuxen och mer stolt över det man betalar för än att be om cash, i am indipendent. Kan ju slänga upp lite pictures på allt när jag monterat ihop alla grejer, när jag har tid :) Over and out

Nattåk!

Mitt i lördagsnatten drog jag och mina syskon Paula och Chrille tillsammans med Mathilda och Robin till Sunnerstabackarna och åkte pulka! Wiiiii, det gick förjävla snabbt asså! Vi hade dubbelpulka, bobb och andra åkgrejer men dubbelpulkan var lätt min favorit!

Det var ju kolsvart ute så vi såg ju inte när det kom några gupp överhuvudtaget, det kom lixom bara sådär, pladask så låg man i en stor snöhög och asgarrvade. Vi vrålade så högt när vi åkte ner fort som fan, looove it!!



Sjukt roligt, fick en att minnas den gamla goda tiden när man var en liten knodd och kämpade sig upp och ner för backen, och tröttnade aldrig. Vi var heelt slut efter en timmes åkande och avslutade kvällen/natten med en fet julfika i min mysiga källare framför brasan :)

Firande av grandmah!

I lördags firade min familj min mormors födelsedag (i efterskott). Vi åt på resturang, kinabufé (tredje gången denna vecka haha), as gott fan!! Min familj är så skön, haha alla servitörer sprang fram och tillbaka som dårar till och från vårat feta bord.

Mormor var så söt, vi ställde oss upp och sjöng mitt i allt, och hon var helt chockad och rörd. Samma sak när hon öppnade hennes fina presenter, jätte tjusiga smycken och en rallykurs, haha min mormor kommer äga rallybanorna så watch out!!

En gudomligt lyckad middag :)

Bilder kommer upp :)


Michael Jackson - 30 år som artist

Idag på juldagen drar nog dom flästa ut och röjer på någon krog i town, men inte jag - lilla Ferdinan. Visst tanken har slagit mig, och visst jag har funderat på det, men palla kriga sig ut i detta snöoväder och vistas på en klubb bland massa fulla människor just idag.

Michael Jackson är ju på tv, och det är något jag mycket hellre spenderar denna kväll att titta på :) I love him. Blir tåröggd av vissa låtar, och glad av andra :) Det är ett 30-års firade för hans karriär :) Han är så het när han dansar, he really is!


Mathilda kommer över strax, så min kväll blir complite.

Merry Christmas

Har haft en jättemysig jul med mat, paket, gemenskap och andra festligheter. Jag blev jättenöjd med allt jag fick, från klackskor, kläder, smycken, väska, filmer, parfym, cash osv, osv. Och välkomnar den nya ipoden, frågan är om jag har hjärta att dumpa min gamla trogne? Men svar ja, lite uppdatering på nya modeller måste man ju göra time to time. Lika kul att se allas reaktioner på deras pressenter :) I like chrismas.

Och tack för alla supersköna sms som rullat på under dagen, hoppas jag hann svara på alla :) Julmaten var faktist ovanligt god, vet inte varför, men det kändes som om allt inte ens fick plats på tallriken, kan berott på att alla var så hungriga när det var dax.

Mot kvällen kollade alla på film, en efter en somnade och gick upp. Tillslut var det bara jag och mina syskon vakna, så vi slog på en rulle till efter midnatt :) Flickan som lekte med elden blev det, så nu kan jag stryka ännu en film från min lista. Dock måste jag skriva till en film, luftslottet eller vad den heter, den sista filmen av "män som hatar kvinnor treologin".

Från mig till er en riktigt god jul och fortsättning, hoppas ni hade en lika fin jul som jag :) Kyss!

L.O.V.E


Dan före dan

Snart är det jul, kul kul kul!

Har pyntat granarna med mina syskon, jaa vi har flera granar en på varje våning haha. Det ligger massa inslagna grejer under, hårda och mjuka - jaa jag längtar tills imorgon.

Jul är kul, vissa tycker det är överskattat och slutar fira jul när dom blir äldre, but why? Jag tycker det är fränt med en dag på året där man samlas, släkt, familj och hela faderullan och ger varann pressenter och äter gott (okey jag är inte direkt galen i julmat, äter inte ens julskinka haha, men det finns ju annat att välja på :)).

Det är lika kul att få som ge. Nu får man ju typ det man önskar sig eftersom man önskar sig eftersom man önskar sig någon enstaka dyrare grej och sen inte så mycket mer, så de resterande paketen blir ju suprise :)



Men still, det är mysigt - även om det inte var samma sak som när man var liten och ringade in allt i leksakskatalogerna och grannen kom över utklädd som tomte, gamla goda tiden haha.

Vi har julmysfikat hundra gånger idag, och det är bara början - mormors bullar och kakor lixom, mumms!




När ni sover, härjar vi i snön!

Mot midnatt fick jag ett mess, en inbjudan. Så jag hoppade in i bilen och körde några meter till min nästan granne - Mathilda.

Jag var ordentligt klädd för ett flertal turer på bulkan efter Cissi. Wiii, haha man satt på en bulka och höll i två ögglor, sen sprang Robin eller någon av oss med en söndertuggad gosedjurshund, Cissis favorit-tuggleksak så var det full fart frammåt, det gick så jävla snabbt, och man fick styra så gott det gick :) Jag gillar´t. Fett stark hund som palla dra oss om och om igen, det gick inte sakta heller, vi pratar turrbo. Pulka efter hund är grejer det.



Efteråt drack vi te, tände ljus och pratade, så mysigt!

Julklappar, check!

Igår gick vi och la oss typ 5, vi hade en jääävla rolig kväll hahahaha!! Men vad vi gjorde ska inte komma upp här men det var riktigt, riktigt underhållande, tack tönt haha!!

Har ätit thaibufeé igen idag haha, men idag med Mathilda, Andrea och Jasmine, mutcho trevligt! Sen hittade jag de sista julklapparna också, bra där! Andrea följde med mig hem och nu ska jag vara social med folket här i mitt hus.


Gambianerna is back, Grattis Fatou på födelsedagen!



Jullov, finaly

Nu är det julloooov, wihoo!! Åt buffé tillsammans med ett gäng från klassen, + Mathilde, skit gott! Blev en thairesturang och det är ju aldrig fel. Vi har alltid som tradition att gå och äta tillsammans på bufféer efter avslutningarna. Klassen brukar få vänta på mig eftersom vi tidigare varje år har dansat på julavslutningen som alltid är helt sattsig, men i år pallade vi inte - nu för tiden tjänar vi ju laxar, även om det är en kul grej att dansa på julavslutningen, men neej vi palla inte i år, sorry Celsius haha. Bara en termin kvar nu för fan!!

Mathilde följde med mig och shoppade lite paket idag, har inte börjat än! Nu har jag bara två kvar, mammi och pappis pressenter. Mathilde hade som vanligt ryck, dagens ryck var att gå och sjunga "kommer du ihååååg" men en asirriterande dialekt och melodi om och om igen, och hela gränby kollade på oss eftersom hon vrålade ut hennes påhittade truddilutt mitt bland folket. Men jag är van.

Nu sitter vi i min källare framför brasan och tven, vi ska kolla på en film, sjunga singstar och kanske börja på en koreografi, vi får se hur långt vi hinner innan hon får ryck och skadar någon. Peace.


Treeo-mys


Mys med mina älsklingar är aldrig fel, en film, godis och självklart eftersnacket som alltid får mig att grina, skrattar alltid, och det är alltid samma sak.
I love you guys. Ni är bäst, treeon lever vidare, kommer aldrig brytas upp :) <3


Grattis Jeremy


Grattis Jeremy, hoppas du hade dunder på middagen, i baren och på pilot. Boom, boom, shake, shake now drooop!! Braap, braap paaarty like a rockstar! Thanks for everything brotha! See you soon again biaatch :D

Jeremy´s house

Väl inne i Jeremys hus - hahaha spöökhuus! Han var inte hemma, vilket vi redan visste men det var scary. Omg vad kul det var, skrek rakt ut för att skräma Mathilde, och hon kastade sig ner på golvet under kylskåpet, och jag deckade av garrv, hahaha. Vi ränsade kylskåpet och lagade mat mitt i natten, spagetti, kött och bea.

Jag deckade i Jeremys säng, Mathilde (nattugglan) kollade på en hel film. Dock frös jag pungen av mig, vi visste inte hur man satte på värmen, så jag och Mathilde låg fan kors och tvärs över varann haha. Klockan 5 på natten fick Mathilde psykbryt och psykade mig. Filmen tog exakt slut och Jeremy stormade in igenom dörren och psykbrytet smittade av sig på mig med, haha psykosnatt.

Jag sov i mitten, i springan av sängen. Båda sängarna gled åt olika håll så jag kämpade hela natten med att försöka hålla fast sängarna med fötterna och armarna, ligga helt stilla och spänna hela kroppen för att inte flyga ner på golvet, skönt.. eller inte.

Vi degade i sängen hela dagen, David kom runt 4, det var då vi var tvugna att masa oss upp.


Whats wrong?

Vad är det med folk ibland? Where is the love? Alla är så egoistiska nu för tiden!

När Mathilde och jag gick hem till Jeremy hoppade vi tillsammans med många andra av bussen. Det var mycket snö och mitt i natten. En 50 årig man, en aning påverkad ramlade och hans kasse han bärde gick sönder, men alla bara kollade på han och gick förbi? Asså va?

Jag och Mathilde hade redan gått förbi eftersom han gick bakom oss, men vi hörde smällen och såg att ingen hjälpte honom! Herre Gud vad lack jag blev, så vi gick tillbaka och hjälpte stackarna som låg i värsta snöhögen med en trasig påste, bärde den åt han och hjälpte han upp ordentligt. Vi följde han en bit och såg till att han var okej innan vi gick vidare. Vad fan är folks problem? Skulle han ligga där och dö eller? Vad var det skämmiga med att hjälpa en alkoholist? Snälla nån..


Urban Party

I fredags rullade vi ju till vårt andra hem, haha Stockholm, vi är ju fan där 24/7? Men har man mycket jobb där så har man haha :D.

Väl inne "back stadge" mötte vi Ayanda och Steve och company, suprice där - blev skit glad, har inte träffat Steve på hur länge som hällst. Vi umgicks mycket tillsammans i sommras, och uppträdde på tex Ung 08 festivalen för 20 000 pers, hade dansläger tillsammans mm, så det var jätte kul faktist.

Showen rullade på, Crossfire ville ha upp oss på scenen men vi satt där bak tsm med dom andra, så en av dom som höll i evengemanget letade överallt efter oss, men hittade oss när det nästan var slut, we wasnt ready when he was ready now haha.

Vi skulle också tydligen ha en egen show på 15 min, stod det på schemat, men vi hade inte fått den infon, vi hade uppfattat det som att vi bara skulle dansa som "bakgrundsdansare", men icke sa nike. Vi hade inte med oss någon musik heller, men det var lung, vi körde bara tsm med artisterna, det var latch :)


Efter showen och snack med lite "fans" haha, drog vi vidare med ett gäng dansare och rappare och det blev battle i tunnelbanan, rapp och dans haha as nice, fett sköna människor. Step out 3 haha.

Träffade även Oliver, Maele, Malin, Laura och många många fler. Sköna dansare där alltså! Så söta. Big up for you people! Klirr i kassan, bless!

Min kamera är hos Jessica, men slänger upp bilder om jag får tag på dom.

Tonight´s show!


See you there folk, vi ska göra en snabb koreografi lite innan - bakgrundsdansare står på kvällens schema. Ska bli kul faktist, vi kommer skratta idag :)

Time to catch the limo outside, peace folks have a nice night!

 


That was it


Nu kan jag stryka denna film från min lista, Michael Jackson <3

Hairmodells back in the days!

Omg, fick gamla bilder från när vi var hårmodeller - back in the days!

Så jävla fula vi var hahahaha och min hårfärg var knas med stort K. Men vi hade jätte kul den dagen, minns den som om den vore igår.

Vi blev uttagna, Jag, min syster, Andrea och Ginny till hårmodeller för någon visning, så vi fick frillor, smink och kläder. Sen fick vi gå catwalk och lite sådär. Trevlans!

Men herre gud vad små vi var,jag gick i 8:an eller 9:an. Har sjukt mycket framkallade bilder, min syster var katt, skit cool frilla, coolast av alla, men har inga på datan. Här är några fula bilder from back in the days! Hahahaha!!


My crew

You know all the flyest ladies are on my team
And we know how to make that nice,hot fucking scream
We getting ugly In the club we look a little trashed
But all the ballas in the club no we still got that class

Relax, take it easy



Hallelulia, har degat framför tven hela dagen. Orkade verkligen inte öppna matteboken! Men har massa att göra imorgon då - men jag lever för stunden haha. Snö, snö, snö om jag hade haft krafterna hade jag gått ut och lagt mig i en mysig snöhög, men tid för det kommer snart - lov, lov, lov!! Längtar.

Morgonvurrpa!

Som ni märker har vi invarderas av snö! Ska inte klaga, bättre än slask och mörker - men det är ju livsfarligt!

Igår kväll när Cornelia var hos mig och plugga, och myste med ljus och tea bestämmde i oss för att ta sovmorgon, och komma direkt till provet (som för övrigt gick galant). Vi tog vår sovmorgon, och jag fick mitt straff haha.

Eftersom det snöade så mycket knöt jag en alibaba-knut runt mitt ansikte och huvud (av min sjal), tog Cornelia i handen och vndrade mot skolan. När vi skulle passera tågstationen (tågrellsen) började bommarna åka er och tuta, så jag vråla att vi skulle rusha, vilket vi gjorde (med min magiska alibaba-sjal-knut)! Bommarna åkte ner snabbare, och vi ökade farten, VIPPS, så låg jag på marken mitt på tågspåret, och Cornelia sprang vidare och decka av garv. Jag trodde dommedagen var inne, jag såg tågbommarna komma ner helt, och jag lgger på marken och asgarrvar. Omg, snö, snö, snö..



Right here, right now

Så skönt, ligger och kollar på Runs house, älskar det så jävla sköna haha. Och det är så skönt att ligga här i källaren framför brasan och steka efter helgens festligheter.

Har fått några fribiljetter till Musikens hus ikväll av danscenter, en stor dansshow ska jag kolla på. Ska släpa med pappsen och Mathilde tror jag :) Ska bli kul att faktist kolla på en show och inte vara med i den :) Relax you know.

Nu ska jag röra ihop något, dusha och masa mig in till stan, to the show!



Showen var nice, Mathilde och pappa var ju perfekta teamet, hahaha fast i deckade ibland - alla var duktiga och gjorde bra ifrån sig, nybörjare som avancerad. Jag vet nu ungefär vad jag ska ha för nivå på grupperna jag kommer hålla efter jullovet. Ska bli kul!


The Bridge

Lördags kvällen spenderades på the bridge, en flashig klubb med kristallkronor och shit, haha. Vi hade en liten "bjuda på oss själva kväll" som uppskattades av åskadare haha.


Det var jag Tyra och Cornelia, och vi bjöd verkligen på oss. Dom spelade gamla godingar på det golvet vi var på, typ spice girls och gamla klassiker från 90 talet, inte det golvet jag anligtvis brukar hänga på, men det var as kul, alla satt och skrattade när vi hoppade runt och fulade oss. Hade mina jyllende rosa klackar, dom fick mig att flyga haha.

Värt att göra sin egen kväll kanon och samtigit bidra till att andra får en lyckad kväll :)


Suprise Stockholm

Vad är vitsen med att julhandla när an inte pallar mosa sig igenom mängden galningar som ska hitta dom bästa paketen? Jag hatar att gå på stan i Stockholm, alltid fööör mycket folk. Det är bra med lilla U-town, det är alltid lagom med folk!

Vi krigade runt, och ingen hittade något hahaha, värdelöst! Men vi hade iallafall kul, speciellt när Tyra skulle får sin 18 årsdagspressent!


Hon hade ingen aning om vad som väntade henne, så helt från ingenstans knöt vi en halsduk runt ögonen på henne, ledde henne genom gamla stan - hahaha! När vi kom fram till en piercing butik, gick jag och Cornelia in, pratade med piercingsnubben sen var allt grönt!

Vi ledde henne in, satte henne i stolen, tog bort ögonbinden och sa supriiiiise!! Piercingsnubben pressenterade sig och sa att han skulle pierca hennes navel, ja eller nej? Hon hade inget val haha, sen körde han igång!

Hennes reaktion var bäst hahahaha, efteråt vart hon supernöjd men fortfarande i chocktillstånd!

Välkommen in i gänget Tyra, haha.

Blame it on the a-a-a-alcohol

Vilken helg! Drog med Cornelia, Tyra och Johanna till Stockholm för deras debut-utgång i Stockholm.

I Stockholm åkte vi till Jessica, fixa oss, dunkade musik och förfestade som man säger.



Rullade ner mot klubben och mötte upp Mathilde, Malika, Mona och Lowiie!

Vi alla var lite på lyset - helt perfekt på lyset, inte för mycket och inte för lite! Perfekt.

När vi kom in i klubben gick vi direkt till toaletten, och det första som händer är att en lebb/bii stöter på mig och blev heelt ställd, hon var söt och rolig - meeeen im not a lesbian haha.


Ut på dansgolvet och vi alla spåra, kanoners! Marsella fyllde år, så vi grattade henne, som hade fixat on oss på listan också. Man var igenkännd där, de flästa visste vem jag var efter reggeaton SM och kryssningen :)


Vi hade tänkt dra vidare eftersom vi kom för att gratta Marsella, men vi hade kul, och klockan var rätt mycket när vi kom ut, så vi blev kvar tills det var dags att ta sista transporten till Jessica!


Haha måste ge feedback till rumpnissarna som gick och nöp alla latinos i rumpan hahaha!!


Grattis Malika 20 barre!

Tack Malika för en god middag och skratt med tjejerna och grattis på 20 års dagen huun!! Green light, yellow light, red light - thats whats up! 


Nalukenge

Gjorde sjukt bra ifån mig idag på Ekonomiprovet, fick ju samma svar som klassens smartingar! Bra där Vendela, applåder!

Fikade med en gammal vän och danspartner idag, Aida Nalukenge (remember her name cuse she´s going to be famous, haha). Shit har inte träffat henne på hundra år, och det var så kul att ses igen! Vi hade så mycket att prata om och hon är så skööön!! Hahaha asså den där bruden kan alltid få en att skratta utan problem!

Fick även höra att hon visste folk som hade mig som förebild, wow haha känns lite sjukt att höra, men klart att man blir glad.. och en aning generad haha. Uppskattar det verkligen och jag har även märkt det här på bloggen att en och annan läsare ser upp till än, men why haha - why me lord?

Nu måste jag fan börja hänga med Aida igen, har saknat henne jätte mycket. Hon var faktist den första dansaren jag lärde känna, hon är grym. Bless allihopa!


Sjukling igen!

Fasiken också, nu är jag sjuk igen! Palla! Har legat i badet ett bra tag med tända ljus och en film, mysigt det är inte ofta jag tänker på mig själv och bara är!

Ska kämpa för att hinna bli frisk till på fredag (impossible), vill inte att helgens planer ska förstöras bara för en snuva som leder till huvudverk och astma så att jag inte kan andas! Fiint! Buhuu, hur blir man frisk fort?

För övrigt blev jag lite snopen idag, när jag fick reda på att man bakgrundsbild bara är en sketen vit färg när jag i flera veckors tid trott att den är lila!! Inte heller vilken lila som hällst, en asball en oxå! Men nej nej, inget går som jag vill... Varför har ni inte sakt något? Haha!

Well borde plugga till morgondagens prov i redovisning och beskattning, men eftesom jag är sjuk så får jag unna mig en tv kväll tycker man ju! Adjos amigos!


Livsnjutre

Jag är verkligen såld, har kollat på "Love & basketball"... igen! Dock var jag inte ensam, Cornelia var här så vi tände lite ljus och hade det lite mysigt! Nu hade jag iallafall någon att diskutera filmen med! Ljus är så mysigt, det livar verkligen upp stämningen, mjaaw!

Blev massa snack också, och lite plugg. Allt flyter på så bra nu, im flying!


Nytt jobb igen!

Woho, fick just ett samtal av chefen på Danscenter - im in! Jag ska alltså börja jobba där efter jul. Ska hålla två klasser på söndagar :) Slänger upp lite info när jag vet lite mer, tror klassen kommer heta dancehall/street, men som sakt jag vet inte så mycket just nu. Ska på möte lite längre fram, då får jag ju veta lite mer.

Detta betyder även att jag måste säga upp mig på ett av mina andra två jobb, men det ska bli kul att prova på något nytt - har bara lite dåligt samvete eftersom eleverna och föräldrarna så gärna ville att just jag skulle hålla klasserna nästa år också, men life sucks sometimes! Men jag är ändå superglad :) See you there, right?


Tung crumping

Shit, vill köra mer crumping!! Kul att Sveriges utbud är så stort!!


Dance - Love & Basketball

Woho, Mathilde och jag har koreograferat idag. Vi blev inhyrda tlll ett evengemang i Stockhom som kommer äga rum nästa fredag i Stockholm, som bakgrundsdansare dårå. J & A ska sjuna, denna gång blir det hiphop. Dom var här och sjöng så fick vi höra låtarna, diggar beatet, får se hur det går,vi kommer ha ett träningstilfälle till bara. Mer om det när det närmar sig :)

Omg, omg jag är kääääär!! Kollade på en undrbar film igår - Love & Basketball. Tung, se den ni kommer fasna! Jag vet jag är hundra år efter, men den var så bra!!


Godbye

Har varit och tagit förväl till the Gambian´erna haha, hela faderullan sitter på planet nu iallfall :) Vi kramades och brottades lite, snacka och åt, sen var det adjöken löken!

Dom har tjatat på mig i över ett halvår att följa med på resan, men har tre viktiga prov under dessa veckor och jag pallar inte göra om alla efter jul, måste kunna njuta av mitt jullov som jag väntat på ett bra tag. Men tror dom kommer ha det skit kul ändå - även om jag hade varit rosen på prinsesstårtan! Hahahahaha, ha de bäst i gambia folks!

Snart kan jag börja räkna ner dagarna till Ghana resa!


Work work work

Söndagen har bestått av jobb och jobb. Förmiddagen var jag barnvakt, klirr i kassan, sen direkt efter åkte jag och hade genrep och show med mina elever.

Förädrarna var helt överlyckliga, jaa trodde inte att reaktionen skulle bli så stor, men alla flög på mig med kramar och ville absolut att det var jag som skulle fortsätta hålla i kurserna efter jul.

Hade tänk att sluta nu när jag fått lite andra erbjudanden, men nu känns det inte som om jag har hjärta till att sluta när jag märkte hur tacksamma dom var, både eleverna och föräldrarna. Dom mutade mig till och med med att jag skulle få blommor om jag kom tillbaka - hahaha gulliga!


Anjas 18-års partaj!

Lördagen var en sliten Vendela hos en sliten Nessli till en början. Vi åt lussebullar och glass, sen fixade vi oss. Så mysig hon den där Nessli är, haha smygare!

Time to go, and we went to the party. När vi kom dit åt vi middag och gjorde drinkar med massa olika frukter och olika drickor innan resten av folket stormade in och musiken skruvades upp till max.

Kännde inte så många som var på festen, typ 5-6 stycken kanske, men ändå var man igenkänd som "Vendela som dansar", haha dom hade full koll på vem jag var, vissa läste till och med denna arma blogg haha.

Här kommer lite bilder på mina vänner endast, haha!

Grattis Anja, thanks for tonight!


Backstreetboys konserten

Omg, Backsteetboys ägde - vet inte ens hur eller vart jag ska börja! Men vi hade en jävla underbar kväll iallafall! Alla deras gamla låtar (från när man var en liten knodd) fick en att minnas den ljuvliga barndommen och alla fula minnen man har sen år tillbaka. Hahahahahaha ååååååååh!!!

Dom har förändrats, alla utom lilla Howie som aldrig syns haha. Han var den enda som såg "bättre" ut än innan. Nick var snyggare som ung men hans mittbena och pottfrilla hahahaha, nu har han blivit så vuxen. Brian däremot var as gullig nu, han ser verkligen ut som en liten pojke - så sööt! Kevin med ögonbrynen är inte kvar i guppen.

Jag som trodde att Aj skulle vara den heta (asså tro inte att jag tänder på BSB men ni måste tänka och mixa lite med den gamla goda tiden för att förstå vad jag mummlar om) eftersom min "typ" har ändrats en del under åren (thanks God), från Nick typen (var kär i Nick när jag var 6 år) till Aj typen (typ alltså, inte exakt- verkligen inte hahaha!!!), MEN han hade ju fan tappat hår! Hahahahahaha neeej stackarna, de förstörde verkligen hans utseende, han var ju fan rätt så kattig när man tänker efter hur han såg ut när dom var små/yngre.

Vilken underbar kväll, det var något man var tvungen att göra - BSB är ett måste! Inte för att jag lyssnar på dom nu, men ska helt äligt ta och tanka ner några av deras äldsta låtar till ipoden. Amen för BSB.

Sitt nu inte och tänk, asså vilken jävla tönt den där Vendela är som gick på BSB konserten, för jag veeeet att ni alla är avis på att ni inte ville sänka eran status och gå på den, I know you like it - meeen det är fan coolt, respekt!

Hahaha, bjuder på lite bilder, har så många så slumpar fram ett par:



Vimmel från DHQ tävlingen

Här är några bilder från Dancehallqueen tävlingen



Dom personliga korten kommer inom kort!


BSB tonight!

Nu bär det av mot Stockholm, är så taggad så det är inte sant. Paula, Isabell, Joanna och jag - we´r all in this together haha. Backsteetboys väntar på oss - awiiiii. Kommer bli så jävla kul!

Här är en bild på min magtröja jag fick när jag fyllde 6 år, hade på mig den varje dag och min dåvarande bästa kompis Tara hade en lika dan fast en anna färg, hahah mobbade! Mosade på mig den nu, och den täckte knappt tuttarna haha! ;) Aja so long suckers, jag vet att ni vill - men nu är det försent! Hahaha!



Blackout minus mig ikväll!

Måste också göra lite smygreklam även fast jag själv inte kommer kunna delta. Så ni som vill kolla på Blackout och många andra kända artister kan ju slänga upp en hundring och njuta av en rolig kväll :) Har aldrig missat en show med Blackout, så ska faktist bli kul att höra hur det har gått sen, önskar er lycka till smultronkycklingar - Its gonna bee a blackout here and there hahaha!


The movement tv part 2

Ännu ett klipp från Dancehallqueentävlingen. Mäst klipp från Dancehallkingtävlingen.
 Men jag slinker med i ett klipp där någonstans i mitten av hela skiten :)

 


Fyndigt värre!

Dagens inköp, im in love.





Tummen upp för helium

Idag har vi varit i Stockholm, så här kul hade vi på bussen hem.
Dock hann inte så mycket komma med på film :)



VIP premiär

Galen lillördag må jag säga! En ny klubb i Uppsala öppnades igår så det var galet mycket folk!! Dricka kostade 25 kronor, så vi passade på att shoppa loss. Brukar inte dricka i vanliga fall, men igår blev ett undantag :)

Trotts att musiken inte var den bästa, så hade jag jävligt kul på dansgolvet tillsammans med mina klasskompisar som jag var där med. Hela uppsala var verkligen där, fett fult - men kuuul!

Man träffade gamla ansikten hela tiden, det var faktist kul - helt värd kväll :) Vi gjorde allas kväll! Hoppade från gamla kompisar till ännu gamlare kompisar hela tiden, Uppsala in the building haha!

Lilla Binta dök också upp lite senare och självklart drog man en vals med henne också ;) 


Life is good!

So good, deam so good!


Tre vännerna..och geografiprov.

Heey folks! Gårdagskvällen spenderades hos Cornelius! Tyra var med oss och pluggade geografi ett par timmar, om bergsarter och shit, wtf? Vad är meningen med det lixom haha?

Vi gick en mysprommis i stan mot kvällssnåret, mysigt upplyst av allt julpynt. Sen kollade vi även på de tre vännerna och Jerry innan vi gick och la oss, hahaha fett bra ju! Gamla goda tider säger jag bara! Jerrys pappa är bäst, ja kan låta och se ut exakt som han hahaha! Vi är typ de två vännerna...och Tyra haha!


Det var dansevengemang in town så mina underbara vänner från Stockholm var här i U-town också. Blir Stockholm på torsdag och fredag för min del, ett jädrans pendlande, men det är inte så långt som man tror, de tar max 40 minuter med tåg :)

 


Biosugen!

Åååh vad jag vill gå på bio! Har ju hamnat efter som tusan! Älskar att gå på bio, men har inte haft en minut över de senaste månaderna, tråkigt nog!

Känner att jag har en hel del filmer att ta igen! Bland annat dessa:

- New moon
- Flickan som lekte med elden
- Michael Jacksson´s - This is it

Kan ju hoppas att jag kan gå på en film innan jullovet åtminstonde, sen ska jag bannemig spendera hela mitt jullov på biografen, hahaha! Nej men serriöst, ja brukade ju ha sånn koll på grejerna, vad har hänt?

När jag var lite yngre hade jag alltid fullt med biobiljetter på lager, vann dom år efter år på olika talangjakter, haha det var tider de då var det minsann biomys varje helg!


Kom på att det snart är Lucia movie night! Det är ju höjdpungten runt luciatiderna!

Förra året fuckade den sista filmen upp sig, så vi alla fick massa biljetter som ersättnig, man ringde bara och sa att man var där, jag fick dubbla biljetter för att jag sa att jag och min syster gick (...NOT), hela uppsala bidrog med att SF nästan gick i konkurs eftersom ryktet spred sig fort och alla passade på att snylta till dig minst 5 biljetter i var, hahaha hoppas på en favorit i repris i år!

RSS 2.0