Streetstar!

Helt otroligt! Jag ska åka på Sveriges största dansfestival!
Det kommer folk från 20 olika länder för att delta i tävlingen.
Det ska bli så himla kul att kolla! Jag kan knappt berga mig!
Här är ett klipp från förra året, tack mamma för biljetten!


Grattis älskade Mathilda på 18 års dagen!

Måste säga Grattis till min älskade, bästaste och underbaraste vän Mathilda Lungqvist som fyller 18 hela år idag! Grattis till dej älskade godbit! Det känns helt sjukt att du är en stor flicka nu! Du är den av dom finaste och mäst underbaraste människor jag mött, och jag är så tacksam att jag fått lära känna dig och dela alla underbara minnen tillsammas med dig. You turned my world up and down.

Kan inte sluta gratta dig älskling,  jag måste säga det igen:
GRATTIS PÅ 18års dagen! Inatt när klockan just slagit tolv jublade jag lite smått för mig själv! Jag är jätte glad, helt sjukt? Nu kan vi partajja 24/7 darlig! Men nej fattar ni, Mathilda är 18 vilket betyder så jävla massa saker, sist men inte minst kommer hon få köra runt mig runt halva jordklotet nu när flickan ska ta körkort och allt!

Vi har helt enkelt  gått igenom det mesta med varandra, från top secrets till.. tjaa.. det mesta! Huvudsaken med detta är att jag vill att ni förstår, Mathilda är min underbaraste bästaste vän som verligen ingen, INGEN kan ta ifrån mig.. Varse sig vi vill eller inte, vi kommer vara vänner livet ut, i know it :') Jag skulle kunna sitta uppe år och dar och berätta om den här underbara varelsen, men det behövs inte, för vi vet, jag vet - vad du betyder för mig. Så Mathilda, hundratusentals grattis till dig, och jag tror du förstår, men jag älskar dig!






Boothy shake tävling



Önskar att jag kunde gå, men insläppet börjar om ca 40 minuter,
och här sitter jag framframför min data i ruttan Uppsala.
Det är orättvist! Jag hade haft stor chans att vinna "Booty Shake" tävlingen.

Musikvideo med Conte - Say the Conte.

Här är musikvideon som jag och Mona var med i för ett tag sen. Enyoj.



Mona & Vendelas vanliga mission!

Morgonen blev till en fest, och musikens bas dånade i väggarna! Vi fulade oss i timmar, städade och åkte ner mot Odenplan. Alla åkte hem, utom jag och Mona som skulle på en gratiskurs där man fick prova på Lapdance. Vi gjorde världens mission, varför har Mona och jag alltid otur när vi är själva? Tror de ligger en förbannelse över oss! Och regnade gjorde de också! Haha omg.

Det fulaste var när jag skulle köpa en burkläsk
i en automat för mina sista 12 kr! Jag stoppade in mina 12 kr och tryckte på colan. En lucka öppnad (meningen är att man ska ta colan dom ligger ensam i en lucka), men just den luckan som öppnade sig var tom! Jag kollade helt förvånat på luckan och visste inte riktigt vad jag skulle göra! Den var ju för fanken tom! Jag fick ingen dricka och mina cash var slut! Haha OMG! Sen skulle Mona köpa en choklad för hennes sista 12 kr! Och gissa vad som händer? Maskinen kräver mer och mer pengar av henne och tillslut spottar den ut henner pengar så att pengarna flög in under masiken! HAHAHAHHA asssåå helvetes maskin! Den lurade oss! Det slutade med att Mona fick köpa en liten skruttig chipspåse för de pengar som inte ramlade in under maskinen. . Det roliga var att när vi smakade på dom var dom kalla och mjuka utan smak! Assåå..

Mona ska vi säga upp våran vänskap så kanske vi slipper allt de här? Haha älsko tack för idag - du gjorde min dag till ettt mission! <3


Stockholms festande!

Lördag: Pernilla och Joanna åkte hem till Uppsala igen och jag blev kvar i Stockholm. Mathilde, Aida och Malika strömmade in några timmar senare och de blev genast kallabalik (på ett bra sätt). Jag måste medge att de är svårt att hitta psykfall i denna typ klass! Binta och Mona kom också och alla fixade sig för utgång! Det är alltid flipp när vi är tillsammans, trodde nästan att grannarna skulle komma och klaga på den höga musiken! Binta, Aida och jag gick och käkade på en pizzeria i närheten och det var nog den snyggaste pizzeria-bagaren vi sätt ngn nång! Han var skit skön och charmig! Tro inte att han var en Vendela-typ eller så, men vafan man kan ju vara små-het ändå... ska inte avslöja ngn ålder eller så, haha!
 
Vi begav oss till stan och skulle på release festen (för musikvideon) på mettro. Vi köade ett tag...sen....sen....när de typ var våran tur - gick vi till K2 istället - hahaha anledningen håller vi för oss själva :) K2 spelade fett skön musik, annat än Uppsalas "host" klubbar, om man ens kan kalla de klubbar. Vi dansade och dansade och flippade och dansade och flippade. Nära på att vi startade en fight men nej, människan är en liten pussy så de blev inget sådant.. Jag menar hämden är ljuv och hon hade förtjänat 3 feta smällar från mig - för de som hände för några månader sedan, och 10 smällar från Binta! Men men anyway, en galen kväll. När vi åkte hem så hade Mona (som var den ända som inte hängt med ut), dragit dit hennes killkompisar till lägenheten och firrin hade i flera försök att poppa popcorn bränt poppcorna, så de lucktade brännda poppcorn i hela lägenheten! Haha men men. Festandet fortsatte för en del, själv deckade jag ganska så fort.

Lägger inte upp psykos-bilderna, ni kommer få hjärtslag! Men några få bilder bjuder jag på!





När vi inte är i Uppsala kan Uppsala få andas ut, och de är fritt fram för allmenheten, men Stockholm däremot - Watch out, tycker synd om Stockholms-slynorna! Haha!

Chris Brown konserten - Jag är kääääääääär!

Hejsan alla ruttna människor som missade årets/mileniumets konsert!

Den här dagen kan inte beskrivas med ord!

Det började med att Jag, Joanna och Pernilla begav oss mot Stockholm med upptåget! Vi pratade en massa fula minnen och skrattade tills luften tog slut - No air, no air!

Vi kom fram till Globen, åt mat, kollade runt lite i gallerian och sen gick vi hem till mina kusiner som bor ca 50 meter från Globen. Vi dumpade våra väskor där och chillade i lägenheten med choklad och tv!  Det var lixom bara att kolla ut igenom fönstret och kolla ut på alla stackare som köat sedan sju på morgonen, och hur kön blev längre och längre i regnet!


När det var ca 30 minuter kvar innan insläppet gick vi ut (utan jackor - va hade en filt istället) till kön och ställde oss rätt långt fram där några kompisar stog. Vi släpptes in och ställde oss typ 8-10 meter från scenen! Alla var galna och mosade sig hit och dit lååångt innan han ens börjat! Folk hade lixom svimmat långt innan starten! Haha stackare! Jaja, Crossfire var förband, dom var sköna. När Chris Brown skulle börja hade jag lyckats mosa mig ända fram imitten av hela skiten ända fram till gallret! Kunde man få en bättre plats? Nej, jag hade den bästa platsen av alla i hela Globen! Suckers. Här är några få av bilderna jag tog. En massa filmklipp har jag också.



Han var så himmla sexig och snygg och underbar på alla sätt! Han är 1000 ggr snyggare i verkligheten än på tv! Jag lyckades till och med nudda han när han sprang förbi prubliken där framme, jag ska aldrig tvätta min hand! Det säääääxigaste han gjorde var när han "juckade" mot marken utan tröja! Asså då blev jag svimmfärdig!   

HAN ÄR SÅ FUCKING HEEEEEET!!!!!!!!!!
Jag tog massa fina bilder och filmade skit mycket, men efter ett tag kom jag på att jag skulle försöka njuta av att se han istället för att syssla med kameran. När han sjöng whit you (min favoritlåt) pekade han runt lite hej-vilt i prubliken, men jag lyckades faktist få ögonkontakt med han då han sjöng whit you och pekade på mig! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaw ja ville bara hoppa upp på scenen och tackla ner han och hålla fast han i all evighet! Säääxiga jävel! Han bjöd på sig själv och hela showen var dunder! Utstrålningen, ååh finner inga ord! Perfekt lixom.


Efter en av de underbaraste timmarna i mitt liv, åkte jag Pernilla och Joanna till min kusin och sov där själva. Mona skulle också komma men hon försvann..typ spårlöst försvunnen..

Ni som missade konserten har verkligen missat något! Jag ska ha han, så är de bara. I hate Rihanna.
So long suckers.

Färgar håret!

Hejsan svejsan!

Just nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på lite musik och Sasha dushar! Jag har färgat håret på henne, och hon har färgat håret på mig, tro de eller ej! Jag har tröttnat på min förra färg, och vill prova något extremt! Sasha färgade från brunt till svart.. Jag visste inte vad jag skulle välja så jag tog de som förmodligen kommer se mäst knas ut - bara för att! Jag har färgen i nu, så jag kan inte ångra mig.. Alla påpekade just idag att jag hade en jättefin hårfärg, och då blev de ju ännu jobbigare att bestämma en färg! Men men nu kan jag inte göra något åt saken! Haha.. Jag har blond färg i håret mitt! Omg, ja kommer se ut som en blondin! Haha neej de kommer jag inte tack och lov eftersom mitt hår är mörkt så kommer de inte bli blond-blont! Snart ska jag skölja ur de, spännande.

Imorgon är de Chris Brown som gäller med Pernilla och Joanna! Sen blir jag kvar i Stockholm till söndag eftersom jag ska på release fest på lördag och ska bo i min kusins lägenhet tillsammans med tjejerna. Adjöken!

Bästa barnvakterna!

Mina två kusin-barn bor hos oss ett tag nu eftersom deras mamma (min kusin) ligger på sjukan. Eftersom de bara var jag hemma så ringde jag över min kompanjon för lite stöd! Barnen Audrey (5år) och Maya (3år) hälsade Mathilda hjärtligt välkommen och började genast busa! Vi hade en liten battling mellan Audrey och Mathilda, då Mathilda gav upp rätt så fort! Audrey knäckte - lessen att behöva säga de Mathilda, men men! En underhållande kväll må jag säga, barn är så roliga man skrattar åt nästan allt dom säger!



Live for today, pray for tomorrow biiaatch!

Okey jag är skit arg, och du är nästan dödens! Skyll dig själv.
Du kommer få ångra detta grovt!
Din mun kommer inte kunna shalla mera din äckliga lilla hamster!
Live for today, pray for tomorrow biiiiiaaatch! 
Meet me in the club, your going down, all the way down.

"ända gången jag backar är när jag tar satts..."

Release fest inbjudan - Musikvideoprämiär!

Hejsan svejsan! Det har blivit ganska så mycket Zumbas på sistonde och nu kommer ännu ett, haha!
Musikvideon som jag och Mona medverkade i är klar nu och den ska släppas på lördag, så jag fick just en inbjudan av Conte (han som sjunger) där de stod såhär:

Hej! Jag vill personligen bjuda dig till min release fest för min kommande video. Kmr bli en galen kväll!! Bring a happy face n ya dancin shoes!

Galen DJ-lineup med Sveriges bästa!

Dj Preview (Jay-Z & P. Diddy After-Parties)
Dj Rooftop (Adam Tensta Official DJ)
Flatline (The Countdown 2009)
Live-uppträdanden av Conté + gäster

Lördagen den 24:e januari
Metro, Götgatan 93 i Skanstull
21:00-03:00; 20 år.

Bless n Respect,
/Conté and DoeBoi Muzik

Det ska bli jätte kul tycker jag! Jag hoppas att hela dansgruppen kan följa med, så vi kan dansa och shaka assen i den där bitchiga snobb-blondinens uggly face! Haha nej men de blir dunder. Det tråkiga är att Mona tappat sitt pass....igen... Men de ska vi försöka lösa! Kom om du inte har något bättre för dig, de kommer bli skit kul men skön musik, inte som peoples svenne musiiik - I´m talking real music biaaatch! Peace out!

Pictures from Zumbas night!

Eftersom inläget om Zumbas night blev så långt så lägger jag upp lite bilder nu från vår galna kväll!










SKÅL MED VÅRAN HEMLIGA DRYCK FÖR EN DUNDERKVÄLL!!


Koreografitävlingen part 2 - Mission completed!

Heelt crazy Koreografitävling säger jag bara! Vi pratade med en av dommarna efter tävlingen och frågade hur dom dömde, och var dommarna har för erfarenhet av dans. Svaret blev: Alla dommarna är utbildade som mordendansare (morderna är typ myskodans, lite som jazz/balett), och dom har ingen erfarenhet av hiphop/dancehall. Hallååå?? Vad är de här för fusk! Klart som fan att man måste ha folk som har erfarenhet av fler stilar än mordernt och sådant skit! Aja för mig var va vinnare, och enligt prubliken med, jag är helnöjd och hade jätte kul! Dommarna ville ha kontakt med oss i fortsättningen för dom tyckte vi hade bra åsikter och ideer om hur vi ska få fler dansaktiviteter till Uppsala, eftersom alla stora och gryma dansjam är i Stockholm! Vi påverkar Uppsalas dansmöjligeter med andra ord. Mera dans till Uppsala!

Koreografitävlingen del 1 - Mission!

Mission dag må jag säga! Vaknade hos Cornelia, var kvar till halv 4 och kollade på film - Onskan. Sen drog jag vidare till Hani "DJ Haiwan". Vi fixade mixen som Zumbas skulle dansa med om mindre om 2 timmar! Hanis data var ju inte den snabbaste direkt, och jag var skit stressad och panikslagen! Något jag tidigare glömt säga är att halva dansgruppen bestämde sig för att inte dansa på koreografitävlingen på lördagen efter genrepet av olika anledningar, och eftersom vi inte kunde en stor del av koreografin, så hela lördagen och söndagen har min ena hjärnhalva (den som inte festade) bara tänkt "hur ska jag lösa detta" Med andra ord What the fuck should I do now? Så panikslagen som jag var fixade vi mixen - samtidigt som ett gäng stressade svartingar som undrade vart jag var med musiken och mig själv messade mig 24/7! Hossam hämtade mig och Hani och körde oss till Gottsundateatern där allt skulle vara! I slutändan av hela mission grejen så slutade de med att alla utom Aida var med. Eftersom halva gruppen inte ville vara med först så hann hon boka upp något annat, lite synd, men the show must go on som man säger, och jag är jätteglad att alla offrade sig som man måste göra i en grupp. Jag kom när showen redan hade börjat - last minute! Haha, och alla tjejerna - lika stressade som jag började fixa sig och sedan träna på dansen och göra en massa ändringar!

Helt plötsligt var det våran tur, och Mona bad en bön, haha söt! Sen dansade vi på! Det gick super mega bra och de såg skit bra ut! Trots att vi var ute i den absolut sista minuten så gjorde vi de nästan perfekt! Jag var stolt över min egen insatts och gruppens! Duunder!


Trinity gjorde också jätte bra ifrån sig! Dom fick lixom deras dans igår! Haha last minute där med! Tycker nästan lite synd om dom som har sånna vimmsiga tränare som oss! Haha, men som sakt skit bra! Nästa uppträdande för er blir Grand.

Grattis Sasha 18 år!

Åkte vidare till Cornelia, fixa oss - sprang i klackskor (tro mig en snubbe med rullator hade springit om oss), missade upptåget så vi fick vänta på nästa. Vi kom fram till Knivsta och klampade in i lokalen, som btw var skit fin och mysig. Jag trodde inte att jag skulle känna någon utom Camille och Aida på festen, men för varje steg man tog så var det någon som kom och kramade än! Det var skit kul och ALLA dansade, och släppte loss! Det är så en fest ska vara! Det var dunder ända från då jag satte in min fot i lokalen, tills jag klev ut igen! Alla var hur trevliga som hällst och uppsalas skönaste (nästan alla iallafall), människor var på plats och det var DUNDER!! Jag hade skiiit kul! Åååh Grattis Sasha, tack för en underbart rolig och fartfylld kväll med väl utvalda gäster! Hoppas du hade lika kul som vi hade. <3






















Cornelias och min resa slutade inte där! När vi var tillbaka till uppsala underhölls vi av vår käre vän Rickards fyllo-sms! Vi blev bjudna på efterfest, men klockan var redan mycke och mina fötter och rästen av kroppen skrek - soooov (observera att jag inte sovit sedan natten mellan torsdag-fredag och idag är de lördag-söndag), så vi gick hem till Cornelia, och så fort jag la mig deckade jag! Med kläder och allt, helt utbränd - men glad och lycklig!

Kalabalik på Genrepet

Jag vallade mina sheep till busshållsplatsen - bussfan var sen och vi frös. Vi åkte till Gottsunda på genrep. Trinity var jätteduktiga, young wibez också. Jag vart mycket stolt över mina små tjejer att dom satte dansen trotts att halva fattades (dom satte de som lärt sig). Zumbas genrep var däremot knas! Asså vi var inte klara med dansen, och vi satte inte så mycket, hahah fiiiight! Jag kan skratta åt det nu, men då ville jag gråta fan haha! Efter det åkte vi till Stenhagen med Trinity så att dom skulle få dom sista 2 minuterna av dansen. Vi tränade från 12 till 6 - och observera att jag inte sovit (förutom mina 40 minuter) sedan fredagsmorgonen då jag kämpade mig upp till skolan! PLUS att jag inte ätit någon (jag är luspank), sedan klockan 5 på morgonen - lite mackaroner och köttbullar. Jag åt inte förns jag kom hem runt 7, tack till Alexandras mamma som körde hem mig haha. Jag åt inte på 15 timmar + att jag dansade heeela tiden! Det var dom värsta 15 timmarna i mitt liv haha! Gottfolk, uppskatta maten ni får, man vet aldrig när det blir ens sista! Wohoow!


Sömn sökes, huset fullt av nattugglor!

Hallo gottfolk!

Jag har haft en helgalen helg! Delar upp dem i flera inlägg annars blir de  minsann jobbigt att läsa!

Fredag: Psykologiprovet gick magnefint! Åkte sedan till Stg för att träna Trinity. Trinity skulle ju också tävla på söndagens koreografitävlig. Efter träningen var de ju dags för Zumbasträning, och vi satte på våran flipp låt, J-squad och kom på en ny dans som vi tänkte ha med i mixen till tävlingen. Den var duunder sköner må jag säga, haha! Vi kommer alltid på de bästa när vi flippar.

Mathilde skulle hem till mig och sova efter träningen, men de slutade med att Binta, Brwa och Mona också följde med. Haha hjärtatack på hemvägen, alla freakade out - men är ,man lantis så är man.. Boooorn to bee a laaaantiiis oooohh...! Vi kollade på "ps. I love you", Brwa spelade juvlig musik från guitarren och vi tjejer sjöng med juvliga toner, aaa-ooooh, aaa-ooooh! Galet värre. Jai, Krille och Ragnar kom med halv 3 bussen och joinade oss, dunder haha! Asså alla var galna och heelt psykos! Det bästa var när vi kollade på rysaren Haloween, helt B som alla vet (säg någon haloweenfilm som inte är B), och alla (utom jag) var heeelt rädda! HAHAHAHAHAHAH Asså Mathilde och Mona är bäst att kolla rysare med! Dom skriker och kommenterar och jag vet inte vad! Mona mosade mig, nöp mig och slog mig när de blev "läskigt/spännande", Jai sparkade mig när något hände och Mathildes vrål ekade i mitt huvud! Haha stackars Ragnar som hade hans öron nära hennes trut! Bästaste! Runt 5 tiden på morgonen gick vi för att laga mat, alla började bli lite småhungriga, så jag bjöd mina gäster på mackaroner och köttbullar! Mona tog all ketchup..som vanligt.


Efter att alla djuren sprungit upp och ner, hit och dit satte vi på ännu en film så alla kunde vara vakna den sista timmen innan klockan var halv 9 och vi behövde ta bussen in till stan på genrep i Gottsunda. American Pie. Dock somnade jag och han sova 40 minuter - innan vi skulle upp och dansa igen. 40 minuter lixom? Det var iallafall underbara 40 minuter! haha!

Fikus med fikusarna!

Försov mig, missade min tandläkartid! Orka, de är bara för jag fortfarande är helt slut efter Zumbas night... Men jag fick en ny tid så de är lungan! Fikade men Mathilda, Andrea och Rebecka idag på waynes, sommarplaner och mycket annat.
Imorgon har jag slutprov i psykologi...jippiii... och som vanligt börjar jag plugga i sista sekund, så ikväll ska jag börja plugga! Ibland önskar jag att jag hade en superduper hjärna så jag slapp anstränga mina få hjärncellser som är kvar. Jaja de är bara att bita ihop, snart är de helg!

Paulas käre vän Linus har varit mycket hygglig och laddat ner Step up 2 till mig :) Och även massa andra filmer som överaskning! Weey film inatt alltså! Men först pluggish! Ciaao!

ZUMBAS NIGHT

Hejsan gottfolk!

Jag varnar för ett mycket låååångt inlägg, men det är så jävla kul så jag måste dela med mig av våra galenskaper. Jag har nyss kommit hem från "två-dagars-jobbet-i-stockholm" med Sveriges-skönaste-dansgrupp! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja för det finns så jävla mycket kul att berätta! Jag får psykos när jag tänker på hur fucking underbart roligt vi hade!

Tisdagen, dag 1.

Vi mötter på stationen i sista minuten (som vanligt), vi såg ut som en grupp invandrare som hade fetaste packningen med oss! Åkte tåg, kom fram till Abrakadabra. Vi fick pannkakor till mat, yummie. Sen gick vi ner till danssalen och bytte om och flippade lite gran! Haha, körde battling till våran favorit låt med J-squad. Efter en timme tog vi vårat pick och pack och begav oss ut på vårat uppdrag. Det var att locka ungdommar att börja dansa, så vi hade workshopps med elever från skolor och sen i slutet av allt fick dom se en show med oss, vilket dom tyckte var coolt. Under workshoppsarna så undervisade även Markus, gabbe och en beeatch! Och vi hade skit kul *up in here* haha. Vi dansade skit många shower så vi vat heeelt döda efter och alla var svimmfärdiga! Men är man en dansare så är man - hard work work work.

Efter alla shower fick vi betalt och sen åkte vi vidare mot Näckrosen där jag hade fixat sovplats åt hela bunten. Min kusin är i Ghana, så vi fick bo i hennes lägenhet. Den var skit fin, jag blev helt kär och efter alla galenskaper som hände under kvällen blev vi faktist sugna på att flytta in tillsammans allihopa. Det skulle vara skit kul, och de skulle automatiskt bli fest varje dag! Haha.. Anyway när vi åkte tunnelbana så somande Aida. Helt plötsligt flyger hon ner på golvet baaam! Den lilla svartingen ser helt chockad ut och hela tåget tittar nyfiket för att se vartifrån de där baaamet kom ifrån! Assååå vi kollade ner på henne och dooooog av garrv! Hahahahahaha så söööt!

När vi kom fram till lägenheten satte vi på lite dunka-dunk, skönaste musiken! Vi satte oss tillsammans och hämtade telefonen, och ringde några samtal! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! Asså, vi låg på golvet och vred oss, vart får du allt ifrån Mathilde? Du är så JÄVLA ROOLIG!! Och Aidas arabiska? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter någon timme var vi tvugna att sluta, för vårat eget bästa, hälsan måste ju trots allt gå först - och kramp i magen kan ju inte direkt vara hälsosamt? Men det var så fucking roligt, ja skrattar bara jag tänker på det! HAHAHAHAHAHA OMG.

Efter lite dansande och ännu mer skratt och psykos bestämde vi oss för att gå ner till Coop nära innan de stängde! Vi tog på oss våra klackar, bara för att! Haha ja vet vi är sjuka men annars hade vi tagit med oss dom i onödan eftersom ingen pallade åka in till stan och festa med dom på riktigt! Vi klackade ner 5 minuter innan dom skulle komma, så dom kollade fett snätt på oss när vi kom klackande in i den lilla butiken! Det första dom sa till oss var: Lugna ner er. Assåååå? Hallå? Vadå lugna ner oss? Bara för att vi är på bra humör och inte jobbar på ett ställe som Coop nära? Vi har inte ens något jobb? Haha.. Anyway: Bara för att dom var så otrevliga så drev Mathilde sönder sig med en kille som jobbade där! Haha asså stackarn, tycker nästan synd om han! Men lilla gubben, påstår du att ni inte har några chicken nuggets? Omg vad är de här för något?? Haha.. nog med de tyckte dom vi var slööa och bad oss skynda på. Haha..

Klick to the klack back again. Mathilde lagade mat åt oss, mumms. Sen fick Mathilde och Aida psykos och dansade. Det smittade av sig på mig och Mona också, så vi dansade psykosdans ganska länge. Det underhöll oss länge! Vi gjorde fula små dansklipp då Mathilde är "rapparen/sångaren" och vi andra är bakgrundsdansarna, om man kan säga så?

Monas fem killkompisar kom över vid 2 på natten. Mathilde flippade och la in fina kommernarer som gjorde så att man skrattade ännu mer! Asså duder. Själv började jag bli trött efter hela dagens underhållning, men de var kul att bara lyssna på deras konversationer.

När vi skulle sova på morgonen skapade Mona ett nytt språk i sömnen! Haha det andra hon skapat btw. Nässpråket får vi inte glömma.

Onsdag, dag 2

Vi var tvugna att ringa och ställa in dagens jobb, haha Binta hade skadat nacken, Mona ryggen och Mathilde, Aida och jag hade lite småont lite här och där, men inte så farligt, men vi ville inte vara 3 som dansade + att på morgonen var de skönare att ligga och sova allihopa i en säng - like a big family. Vi gick upp typ 3 på dagen, chillade lite och småstädade. Alla var helt döda! Senare tog vi vårat pick och pack och åkte till Kistagallerian i våra klackar, wanna B on top..of the heals? HAHAHA. Sedan vidare in till stan och kollade några affärer, sen tog vi tåget hem. Vi hamnade i en liten hytt men en ända människa, ofta hon skulle få ha en hel hytt för sig själv när Zumbas var i farten?

Mathilde hade köpt en piercinggrej till örat (där uppe), som hon absolut skulle sätta i på tåget! 

Vendela: Ska du inte vänte tills du kommer hem?
Mathilde: Håll käfften
Vendela: Men tänk om du tappar de?
Mathilde*immiterar Vendela*: Men tänk om du tappar de?
Vendela: Whatever..

2 sekunder senare.

Mathilde: Jag tappade kulan! omg omg omg!
Vendela: I told yah, jag säger bara vättiga saker! 
Mathilde: Håll käfften...*immiterar Vendela*, jag säger bara vättiga saker!

HAHAHAHAHA DIN FIRRI, VEM HADE RÄTT? :D <3

Den fula tjejen i vagnen klagade på oss att vi var för högljudda, vilket hon inte skulle ha gjort, haha!

Tack för en mega-duner-svårslagen-stockholms-trip-med-er! Loove, fler Zumbas-speciell-nights ska de bli, watch out!

Saknar Afrika ibland

Idag tänkte jag var duktig att plugga psykologi på stadsbiblioteket, men nej nej, Cornelia övertalade mig om att vi skulle sitta på Waynes! Så de blev Waynes. Med en smoothie i min högra hand pluggade vi rätt flitigt...ett tag... sen kom Tyra, och då pratade vi mer än vi pluggade. Vi lämnade cafeet halv 6, och efter att ha suttit där i 3,5 timmar så hade vi pratat mer än halva tiden! Men skvaller är ju ett av de roligaste som finns sååå..

Just nu sitter jag och njuter av en gammal skiva jag hittade in-squeezad mellan en massa andra skivor! Det heter Best of the best of Ghana, och är riktigt riktigt skön! Eftersom man lever i Sverige, bland svenskar med svenska traditioner och svensk omgivning glömmer jag ofta bort min andra halva - Africa! Jag är ju bara halvsvensk eftersom min mori är en Swe, och fari är en affroman. Swe+Affroman=AffroSwe typ. Nu när jag börjar bli äldre så har jag fått mer intresse för Africa, det är ju helcoolt! Jag älskar att följa med Pappi + rästen av min försvenskade familj (haha) på afrikanska fester! Alla är helt galna och shakar loss för fullt! Killarna knäcker mäst! Det är dunder! Synd att inte svenskar är likadana när det gäller den biten! Där finns det minsann inga stela pinnar, haha. Bästa var när Aida följde med mig och min familj på en sådan fest för ett tag sen! Dunder! Alla raggar och dansar förfullt med än! Och då menar jag verkligen dansar! Wohoo deeeaaam! Ååh nu saknar jag Ghana.. Nu vill jag bort från tråk tråk Sverige.. Men fört måste ja ta studentfan innan jag börjar tänka på låång semester! Låååååång semester.



 

Koreografitävlingen!

Uppsala Läns
Koreografitävling

18 januari 2009 på Gottsunda Dans & Teater
Tävlande 14-21 år: kl. 18.00 be there!
Biljetter finns till försäljning på DigIt, S:t Olofsgatan 15, från och med 7 januari
och kan inte förhandsbokas. OBS! Endast kontant betalning. 80kr Vuxen 50kr barn upp till 12 år!

Förra året vann Zumbas hederspriset. I år har jag ingen aning om hur de kommer gå, vi är inte ens klara med dansen! Haha, vi är alltid ute i sista minuten med ALLT, tro mig, vi borde hetat Last minute eller ngt! Haha. Men vi går inte in för att vinna, även om jag tror vi hade haft stora chanser om vi hade börjat planera tidigare och så där, men vi tar de lite mer som en kul grej och ännu en chans att uppträda för en feting prublik - vi gillar´t!

Här kommer lite bilder från förra året!



Här vann vi Hederspriset, första tävlingen, första vinsten.



Vinnsten Firades på närmaste Puben!


Sjukling!

Jag tror jag börjar bli sjuk.. Nosen är irriterad och huvudet smådunkar lite.. Det är kört.. Jag som ska dansa i Stockholm tisdag och onsdag, träning fredag, genrep lördag, tävling söndag! När ska jag hinna bli friskus? Det återstår att se.. Buhuu... Jag är i obalans.. Nuff! Jag var tvungen att hoppa träningen med Unique idag också! Unique ska också vara med på Koreografitävlingen nästa söndag, dom är jätteduktiga (jag dansar också i den gruppen), men eftersom jag redan ska tävla med Zumbas på Koreografitävlingen behövde jag inte komma idag - man får bara tävla i ett nummer.


En galet rolig kväll

Sjukt rolig kväll tillsammans med mina två bästa vänner Mathilda och Andrea igår. Hahaha, jag skratta så att jag nästan kissade på mig! När jag kom dit hade kykklingarna lagat en mummsig middag! Kycklingsallad med baguetter och en massa andra finesser! Vi åt tills vi sprack! Vi satt vid matbordet typ två timmar och snackade! Det är så skönt att ha någon man litar på och kan berätta allt för, och sånna man kan skratta med - som delar alla typer av minnen tillsammans. Våra minnen knäcker allas, hahahahahahahahahhaha och de är alltid lika kul att prata om de, även om man nämner samma sak 100 ggr. Vi rullade ner mot sofforna i vardagsrummet. Med ett stort ljus på bordet fortsatte vi att diskutera våra otroligt roliga "barn/ungdom"s minnen ända till klockan blev halv 3 på natten och efterrätten hade lagt sig. Vi var inte ens sugna på att göra något annat än att snacka, det är vi riktigt bra på må ja säga! Det bästa: En i spanskagruppen, en i lumpen, hennes kusin! Jag skratta så jag fick slut på lufft! Halv 3 satte vi på en film - Miffo! Halv 5 stängde vi av och alla somnade bumms. To be continued....



....Morgonen! Mathildas marsvinstjut.. Ljuvligt! Det var morgonfilm, brottningsmatcher, nyp i baken och hår-plågning och allt! Haha!  Mina underbara vänner made my day!

Den där Cheyenne kan ta mig fan allt!

Cheyenne och jag vaknade ovanligt tidigt, typ halv 12. Vi gjorde iordning en fetingfrukost och letade fram skridskor till oss båda! Vi skulle åka med Hareg Piff, men de blev aldrig riktigt av - men de kommer flera gånger! Vi kollade på film och tv, sjöng, spelade gitarr, skrattade och bara var fula. Vi behöver inte sysselsätta oss med något speciellt för att ha kul! Så vi kollade på ett matlagningsprogram (haha nördar) sen så fick vi själva lust att laga mat! Så vi lagade stekt potatis och revbensspjäll med massa godheter i! Cheyenne got skills! Haha. Asså hon kan ju typ allt? Dansa, sjunga spela alla instrument, laga mat, få en att må bra osv. Kul att ha dig här <3

Nu ska jag vidare till Andrea för att äta middag med mina bästa vänner Mathilda & Andrea.

Battling och festerier!

Efter skolan fikade jag med Mathilda och Andrea på Wayns, det var mycket trevligt och vi planerade en top hemlighet! Kan tyvärr inte avslöja de hela än, men de kommer! Efter fikat åkte jag vidare och tränade Trinity inför deras tävling och sedan tränade jag med Zumbas. Haha det var länge sedan vi hade så här kul på en träning! Vi battlade mot varandra, kom på coolaste ideerna och allt! Det var skit kul! Malika, Looiie och Adjam var också där och körde lite med oss. Fett nice, de är såhär de ska vara i en grupp.


Vidare till Hengamehs 18 års ferre! Dans och allt under kvällen. Orkar inte skriva så mycket om den, men jag och Cheyenne kom hem till mig runt 3. Cheyenne är en guldklimp som bara ramlade ner från himlen bara så där? Låt bilderna tala! Speak!


Musikvideo

Mona messade mig nyss, och fick mig på mycket bättre humör! Hon medelade mig att Musikvideon som vi två medverkade i för ett tag sen ska släppas på Ztv i slutet av Januari! Haha vet inte om ja kommer skratta eller gråta när jag ser den eftersom scenerna vi var med i .. haha aah .. Nej, ska inte avslöja för mycket nu, de får bli en suprice! Mer info om den får ni i slutet av Januari. Det var iallafall en riktig mission dag då allt som inte fick hända hände Mona! HAHAHAHAHA!


Me, Myself and I

Nu är jag trött på detta. Nu snart (innom kort, måste bara avsluta lite kapitel) ska jag skita i alla och bara tänka på mig själv i första och sista hand! Jag ställer upp allt för ofta for nothing, so thats it, its over. Hmm funderar på att byta nummer också.. eller stänga av mobilen ett tag.. men de känns lite till överdrift, alla vet att min mobil (och ipod) är min bästa vän! Men snart (som sakt innom kort) är de Me Myself and I som gäller. Orkar inte slösa energi på alla som håller på på detta vis! I'm blind to you fucking haters!!

Nu när jag är på mycket dåligt humör spanade jag in Mathildes blogg . . Haha :

Trinity:
ASSSSSSSÅ, jag älskar er ! ni ee fett duktiga ni lyder , ni lyssnar & ni får in de så så snabbt som ett bi får syn på en blomma ! work it work it girls!

Hon är rolig hon. . Någon verkar helt kär :D

Två nya dansjobb och två tävlingar!

Markus hörde nyligen av sig och sa att han hade ett dansjobb (en liten turneé på två-tre dagar) i stockholm till oss vecka 3. Det ska bli spännande.

Nyss ringde Dalmaris till mig och sa att dom ville ha oss på Saleéns basketmatch på fredag. Dom ville ha en 8 minuters koreografi, så de blir förmodligen Chackaron eftersom den är 8 minuter. Får se om vi dansar i basketkläder eller något annat.

Koreografitävlingen den 18 januari, ska Zumbas dansa på.. Vi vann "Hederspriset" förra året, så får se hur de går i år.

Binta och jag funderar även på att börja dansa par igen på dom riktigt stora tävlingarna som vi gjorde förut, då vi vann bla SM 2007. Så nu ligger vi i Silverklasserna, och vi har inte tävlat på typ ett år! Men vi planerar att ta SM 2009, så de är väll dags att börja lägga in en växel snart då. Later bitches!


Missy Elliot is the shiieet!

Några videor med Missy! Hennes dansare är grymma,
och hennes videor är alltid dunder!
 


Hittade inte orginalet av "Im really hot", mittenvideon,
men man ser ändå att hon är TUNG!!

Förebild & Gudinna



Det finns ingen coolare än Missy Elliot!
Hon är så fucking vacker, och har skönaste attitydem.
Hennes musikvideor och texter sticker ut, ååh jag blir galen hon är så
Gryyym!!

Down south players, we got that fire made!
Get up on my booty, tutti-fruiti on the rooty
I'm a thick chick, skinny girls act snooty
No matter what your size, my big thighs'll do my duty
Look at the way my rump shake like a movie
Say Whaat?
See my tight jeans and the coochie
Spend a little looty, you gotta work for the booty, Yupp
Niggaz we came to rock the club
DJs better Pump It Up
Motherfuckers need to back it up
'Cause we gon' tear the roof off the club

You know, Down South chicks got big asses
and we a little heavy sometime, but when
you're from the South, we don't call that
"fat". We call that "big-boned". Fo' sho

Trinity

Spenderade min måndag med Mathilde och Jai. Psykfall hela dagen! Jai fick oss att kolla på Grinchen på kvällen (haha, Jais framtida man), och den där filmen spöket Kasper?? Haha, orka :D Jag valde en klassiker iallafall - Sunes sommar!

Bästa scenen i Sunes sommar!
Ett basketlag pekar på kockosbollar och frågar Sunes fari:
- What do you call them in Sweden?
- We call them niggah.. ööhm.. wi..wi...winerbröd! 

Tisdagen blev det dans från 4-8. Jag och Mathilde tränar en grupp som heter Trinity på 8 tjejer, och deras första tävling är den 18 januari på Koreografitävlingen som Zumbas vann Hederspriset på förra året :) Kolla in deras blogg  www.triinity.blogg.se

Dagens höjdpungt: Mathilde gjorde fetaste vurrpan idag på träningen, jag fick panik för jag och Jai höll å att kväva oss själva för att skrattet inte vill ta slut någon gång! Önskar man hade filmat de! Hade lätt vunnit om man skickat in de till funniest home videos! Bless.


Söndagens höjdpungt!

Skulle tränat lite dans med Mathilde idag, men nej nej lokalen var stängd, så blev hemma istället. Mathilda och Cornelia kom över med godis, drika och filmer! Vi började kolla på film runt 7-8 typ. Först blev det en film som hette flickan i källaren, den handlade om en tjej som blev kidnappad och levde i en psykopats källare i flera år. Sen kollade vi på instängd. Mycket äklig var den minsann, handlar om en grupp tjejer som går in i en grotta för att söka äventyr typ och sen rasar ingången in och då måste dom hitta en annan väg men på vägen träffar dom på en massa "smeagol-liknande" varelser. Sen blev det Flyga drake, helt fantastisk (medans skådespelarna var små), Hassam var sååå sööt! Haha.. Den sista filmen blev Tarzan, en riktig klassiker! Haha asså man ska kolla på disneyfilmer nu, när man var liten förstog man inte dom enormt roliga skämten! Haha, Tarzan slutade vid tre på natten, sen var de nattinatti! En mycket trevlig och skrattfyld kväll.

Ååh jag älskar er mina körsbärsflingor! Ni är allt bra asså! <3


Pump it up för fan!

Down south girls got them real big butts,
Real big butts make ya man wanna look,
Back it up, flip it up, skinny girls iuck!
Love my gut so fuck a tummy tuck, OH YEAH!
Yupp, I shakes my butt, shakes my gut like 'yeah bitch, what?'

She made my hair!

Nu har jag haft min nya hårfärg i typ 1 månad! Jag färgade de och klippte de! Och guess what? Jag ser redan utväxt - Mitt hår växer, hallelulia! Det var Alexandra som fixade de på mig ----> www.vadfanskajagheta.webblogg.se


Nitendo Wii med grabbarna

Cornelia och jag är lättroade! Haha, vad gjorde vi som var så kul? Cornelia var hos mig hela dagen igår, skrattade hela tiden! Runt 11 på kvällen traskade vi över till David och Rickard och spelade nitendo wii med Martin och Abbe också. Hahahahahahahah, man ser så otroligt ful ut när man spelar! Roligaste var när Martin och Rickard spelade "boxning" Hahahahah kramp i magen, och David gjorde de ju inte så mycket lättare när han la in sina komentarer här och där! HAHAHAHAHAH. Vi gick hem runt 3. Toppen kväll. Så här går boxningen till på nitendo wii!


Sillefell?


Mathilde
: säg till om polisen kommer!

Jag: Aa shure.

(polisen kommer)

Mathilde: Omg, omg jag dricker ju för fan, vrf säger ni inte att polisen är här?

Jag: Men dom har ju redan vänt nu?

Mathilde: Ja, men endå tror du att jag vill hamna i sillefell (=fyllesell, för dom som kan prata ordentligt) eller?
Alla: HAHAHAHAHAHAHA.

Jag tror minsann att Sillefellen skullle passa bra till Mathilde. . .


Nyårsafton

Nyårsafton är överskattat. Folk hättsar upp sig totalt inför nyår och alla letar efter fester! Själv tycker jag att det räcker att ha det trevligt med familjen eller vännerna. Förra nyår hade jag brakfest hos mig, så i år tänkte jag ta de lite lungnare. Så Mathilda kom hem till mig vid tre, sen vid sex var vi hos Cornelia och lagade mat, och hade en liten förfest. Det var mycket trevligt, och tempot var lagom! Haha! Cornelia, Tyra, Johanna, Fredrika och Mathilda.




Vid 10 åkte jag och Mathilda vidare till Mathilde! Träffade tjejerna, fortsatte småfesta lite tills vi skulle in till stan.



Bussfan kom inte för den vart stoppad av polisen, så vvi fick ta en buss senare, och då var vi framme typ 7 minuter innan 12 slaget! Så Mathilda och j ag rushade ifrån dom andra eftersom vi bestämmt oss för att absolut hinna! Vi squeesade oss fram mellan all folkmassa, och tillslut kom vi fram! Fyverkerier kom flygande lite här och var, och vi blev till och med attakerade av en! Haha! Träffade många lusstigkurrar på toppen av de där berget (slottet). Jag fick iallafall avsluta det gamla året och påbörja det nya tillsammans med min älsklig Mathilda, och hade inte velat haft det på något annat sätt. Träffade typ alla som jag ville träffa på nyår, familjen och vännerna och dom jag jag inte hann träffa 8som firade på andra ställen än i uppsala ) hann jag växla några ord med i telefonen!

Vandrade ner på stan och träffade på halva uppsala! Hade en bra nyårsafton om jag får säga det själv, eftersom att nyår ät överskattat, as I just told yaah! Helt galet kul. Haha "gehgerre-stjärt" Cornelia :). Halv tre åkte jag och Jai till Mathilde, och kollade på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren", sen efter halv fem någon gång somnade vi. Gott nytt år by the way!


RSS 2.0