Gammalt dansklipp

Nu när det valkas tävling tänkte jag bara bjuda på ett klipp som är ca 1,5 år gammalt.
Det är från den första gången jag var hos Binta och vi tränade inför våran första tävling (som vi vann SM 2007).
Shiit va fult att kolla på gamla godingar, men det är bra för då märker man att man utvecklats sen en tid tillbaka, tack och lov :) Enyoj!


D-U-N-D-E-R Zumbas!

Mi love Zumbas!

Dagens träning var D-U-N-D-E-R!! Tror aldrig vi haft en träning som man känt sig så slut efter! Förra veckan skrev vi en "regelbok", och tro mig det var inte vara 10 budord, lägg till en nolla eller två efter. Reglerna började gälla idag, och en stor skillnad var det minsann! Gud vad jag stortrivs.

Aida körde uppvärming - ooooh hottiiie hottiie dance moves!  Sen körde Binta vidare med lite sexy wines och stretching. Jag har nu bestämt mig för att lära mig att gå ner i spagat (vanligt innom dancehall så det är bra att kunna), så jag tillbringade en hel del tid att stretcha mina leggs, och gissa vad? Jag är redan nästan nere! Två likadana träningar till och jag är all the way down biiiatch!

Sen övades det på koreografin som vi ska showa  med på fredag. Då ska vi dansa på Grand på någon fest tillställning :) Efter övandet kom det några och behövde låna danssalen så vi gick in i fritidsgården och fick dansa i chillrummet, helt chill. .

Binta och jag övade lite på vår pardans som vi ska tävla med på lördag i skutkär, får se hur det går, vi behöver nog träna lite till, men tränar vi hårt så har vi nog goda chanser i tävlingen :) Bilderna är två andra tävlingar :)



Träningen slutade helt okontrollerat flippat till lejonkungen, en parodi av mordernt typ, HAHAHAHA så sköna vi är.


Happyness



I woke up with a smile on my face, nobody's gonna bring me down today

I´ll make it some day



I believe I can

I believe I will
l belive my dreams are real
I believe I'll chant
I believe I'll dance

I believe I'll grow real soon
That is what I do believe






Utvecklingsamtal med min "balett-fröken" idag, det ser ljust ut - Hurra för mig!

Uf Rasta

På modevisningen gick vi för . Vi fick kläderna sen vare bara upp på scenen, visa upp dem, posa, latcha sen när vi alla gått började vår danslåt helt plötsligt, och vi chockade prubliken lite :)

Vi körde en ny dans som vi kallar "earthquake", det gick bra med tanke på att jag var osäker på dansen som jag tidigare sa, men med lite små fel som jag inte tror att någon la märket till så klarade vi oss igenom dansen bra :)

Här kan ni kolla in vad dom har att erbjuda :) www.ufrasta.se.

Precis innan modevisningen!




Räddaren i nöden!

Nu ska jag packa ihop det sista inför modevisningen! Det blir nog bara Mathilde, Binta, Aida och jag som går eftersom Mona är fast i Stockholm. . Men vi klarar oss fin fint tror jag. Det ända som känns knas är att jag inte kan dansen så bra! Jag har varit sjuk så har inte kunnat köra lika hårt som dom andra och därför sitter inte stegen 100 % men I will do my best anyway :)

Tusen tack till Yasmin som vikarierar för mina två första dansklasser idag på jobbet, eftersom jag kommer worka mitt as on the stage just då! Men rästen av grupperna hinner jag undervisa :) Ska bli kul, lycka till Yasse!

Mys med treon!

Igårkväll hämtade min privata taxichaffis Mathilda upp mig :) Sen åkte vi till Andrea. Vi låg i Andreas säng i typ fyra timmar och bara snackade, hahaha asså ni är för underbara! Vi diskuterade en massa saker och skrattet bara öste på, sköningar! Planerade en massa saker också, men kommer inte upp förns det blir aktuellt för källan får inte läcka ut till fel oinbjudna personer hahahahah, elaka jag! Vi får inte glöma vår tur i mörkret med party i bilen, gamla godingar!

Efter 1 på natten åkte jag och Mathilda in till stan och hämtade Robin och Gittan som också skulle åka privat taxi och då blev det ännu mera talkerier! Tack för kvällen mina fina <3


Kristallen

Rullade vidare runt halv 12 mot festen på kristallen som halva uppsala skulle gå på! När jag kom dit och gick in för att hänga in jackan ringde Mathilda och sa att dom inte kom in för vakten påststod att det inte var Cornelia på legget, vilket det var! han var dum i huvudet och sa att "om det var hon så har hon gjort en näsoperation mm" dum i huvet som säger sånna saker! Det visar vara hur omogen har är och hur han leker så mycket "wanna-b" polis! Somom tur var känner jag en av vakterna, så jag snackade med honom och han fixade det. Tur att man har kontakter haha!

Jag hade skit kul med mina sköna bönor ute på dansgolvet!


Camilles 17 års ferre!

Mission fredag! Chilla hos Cornelia efter skolan, träffade Mathilde sen kom Binta rushande när banken stängde och vi fixade betalningen till tävlingen 1 vecka försent när baken stängt! Haha duktiga vi är.. Sen köpte jag en pressent till Camille, ett silverarmband.

Fixade mig hos Cornelia, Mathilda också, sen åkte jag till Camille och firade henne med alla hennes närmaste! Mcyket trevligt med dans och skratt! Bålen var mega god btw! Här kommer lite bilder från partajet!


Inför modevisningen!

Sitter här nu tillsammans med Isatu (Bintas yngsta syster). Hon "pluggar" och jag sitter och väntar på att det ska bli dax att röra sig ner mot Stenhagen och köra lite genrep inför morgondagen. Haha asså Isatu är lite av en "one of a kind", överskottsenergi 24/7 ju. . Rolig ung dam de där :) Hon försöker för övrigt övertala mig om att följa med på Kenny Starfighter bion med hennes lillebror, men jag har andra planer ikväll annars hade jag inte bangat! Kenny är min vän!

 Imorgon ska Zumbas gå modevisning för ett rasta företag, catwalk och grejer! Haha hoppas man inte snubblar eller så, det vore ju en aning pinsamt mitt framför alla tusentals människor! Haha. Den kommer bli speciell, men kan inte avslöja vad vi ska göra, men ni kan nog gissa er till de :) Wish me luck!



Bilderna är från Contes musikvideoinspelning 3 m över betånggolvet!

Sommarfeber!

Längtar till sommaren!

Brukar inte klaga så mycket när det gäller årstider - men nu får det tamigfan vara nog med detta pung-väder!

Förra-förra året åkte jag utomlands fyra gånger under ett år, härligt! Det var London, Spanien, Frankrike och Tallin. Spanien och Frankrike var med vännerna och London och Tallin med la familja. Det var kanon!

Jag åkte till Spanien med Linn och bjuder därför på en sexig skulptur och delar med mig av sommarfebern som drabbat mig! 

I sommar valkas det en resa till Frankrike, om planerna blir som planerade, men mer om det om vi bokar i tid (last minute group).



Don´t you wish your girlfriend had a penis like me?

Grattis Camille 17 år!

Grattis din snygga jävel på 17 års dagen!
I belive in miracles, were are you from, your sexy thing?



Du är som en lillasyster för mig, gör allt för dig. Love you.

I will survive!

 

Nu råkar det vara så att jag är ensam med "männen i huset"! Min mor har övergett mig och åkt till Götebörg tillsammans med min mormor över helgen. Jahapp får se hur detta slutar, det är ju alltid dom mot mig men jag får helt enkelt backa upp mig själv :) I am a woman and I can handle myself! Haha! Nej men har faktist fullt upp i helgen så dom får brottas själva! I will survive!


Smoothie-time!

Ljuvligt väder idag! Jag, Cornelia och Mathilda köpte frysta bär och gjorde massvis med smoothie! Mumma! Imorgon ska vi till kristallen, det valkas fest med halva uppsala!


Rut och Rut har rutat sig!

Idag har jag bara rutat mig med Mathilde ( Rut ) på stan. Cheyenne var också med! Sen åkte vi till Rut och kolla på film och käka gott gott! Rut har som jag nämnt tidigare psykiska problem, hon lever i en speciell värld. Rut´s egna värld. 


Ny design, thank you biatch!

Som ni ser har min blogg tagit på sig nya kläder, vad tycks?
Mathilde fick friheten i hennes händer! Thank you biatch!




Dance until you drop!

Träning idag med Zumbas som ska gå modevisning på söndag och sedan showa!



dance, dance, dance until you drop
dance, dance, dance until you drop
dance, dance,
dance until you drop
dance, dance, dance until you drop

En mysko busschaffis!

Skämmit! Imorse när jag väntade på bussen kom en sån där liten bil från UL och svänger in på min busshållplats. Jag trodde att han skulle säga att bussen inte kommer eller något, så jag blängde genast surt in mot chaffisen och öppnade dörren för att få det bekreftat! Men han sa bara, ska du till stationen? Sen körde han mig! Asså han är busschaffis och brukar köra våra bussar så jag vet vem det är!

Jag frågade om bussen ens skulle komma (eftersom jag trodde det var därför han stannat och plockat upp mig), och det skulle den, så jag fattade lixom inte varför han tog upp mig? Det var ju bra för min del eftersom jag kom snabbare fram till stan! Men han var lite konstig! Haha eller asså han var trevlig, men ändå konstig!

Han sa att han visste vem jag var och att han brukar köra min syskon också (alltså när han kör buss). Sen frågade han 100 frågor om mitt liv haha typ vad jag ville bli när jag blir stor, vad mina päron syslar med, om jag brukar köpa pizza i Gunsa krog och livs och 97 frågor till! Haha innan jag gick av vid stationen sa han: Det är bara finbesök som får åka med i dessa bilar! Jag ba...ööh höhö... okey?


Something I know

I know I can, Be what I wanna be, If I work hard at it, Ill be where I wanna be.

The voice whitin

When there´s no one else, look inside yourself, like your oldest friend just trust the voice within
Then you´ll find the strength that will guide your way, you´ll learn to begin to trust the voice within




Avklarade shower

Kan inte fatta att tiden går så fort! Allt detta har vi gjort sen oktober tills nu!

4/10 musik video
13/10 fyris skolan
18/10 fyrishov
2/11 musikvideo
7/11 modevisning.
8/11 teatern
15/11 stockholm
18/11 Uppsala TV
20/11 boxnings gala
25/11 salen basketmatch
28/11 stockholm
29/11 stockholm
2/12 kongress
3/12 uf reales fest - orange
5/12 stenhagen
6/12 konsert
16/12 privat fest
18/12 celsius skolan
28/12 privat fest
1/1 skc.
14/1 stockholm
15/1 stockholm
15/2 stockholm
25/2 stockholm
5/3 musikens hus
6/3 Sävja dagen
18/3 modevisning

Underhållande

Följer du debatten på Joannas blogg?
Det borde du göra för den är jävligt underhållande tycker jag! Haha! Har själv deltagit i den en aning, vilken komedi!

För övrigt har jag jobbat idag, fast jag är sjuklig! Hagge vad där och hjälpte mig lite. Vi hittade en Bara-bara docka bakom scenen! Haha stället är lite creepy må jag säga! Nu blir det Beck med min mor!


Zumbas.blogg.se

Smygreklam för Zumbas nya blogg! Vi har ju haft en tidigare som funkade rätt bra men det var blogspot.com och det var för komplicerat för oss svartingar! Hoppas denna blogg ska funka bättre, blogg.se you know.



Vi gör en blogg om oss eftersom det är så många som hela tiden vill veta vart vi ska dansa osv, och är nyfikna på hur det går. Vi ska försöka uppdatera oss så bra som det går!

Uppsalas dancehall crew, hot like fire!
Red, Yellow, Green - Rasta.


Praktik dag 5 - Orka!

Assssååååååå ORKA!

Orka vakna upp helt sjuk hos Cornelia.
Orka åka hela vägen med feber in till Almunge för att byta buss mot Thuns.
Orka sitta i 30 min och vänta på en buss som inte kommer?
Orka ringa upplysningen typ 4 ggn i rad och diskutera det här med bussen?
Orka att det var kallt och jag frös extra mycket eftersom jag var sjuk.
Orka att det inte gick några bussar eftersom skolan är stängd och det är dom som har ansvar för den bussen.
Orka att jag fick vänta på bussen hem, helt drogad.
Orka att jag kämpade mig hem och dog nästan på kuppen.
Orka att jag fyllde badkaret med kokhett vatten men frös ändå?
Orka att jag kollade på Janne Långben the Movie när jag badade och somnade i badkaret..Blubb blubb..
Orka att jag typ svimma när jag gick upp, och att jag la mig helt plaskblöt på golvet i hallen för att inte falla från höga höjder!
Orka att jag har haft en helvetesdag och att jag mår piss och jag hatar bussjävlar!

Jag blev ju sjuk av att få vänta i 100 år på bussen här om dagen? Den där jävla 810. . .

Idag var jag bjuden på överaskningsfest, men kunde inte gå. Även om jag hade kunnat hade jag inte pallat. Jag ska vara hemma har jag ju bestämmt! Kul att man är sjukling dååå. . . Jävla skit!

Bj-night

Kvällen vart lyckad, även fast mitt huvud dunkade lika mycket som musiken haha. Halva Uppsala var där och träffade allt ifrån Zumbas ligan till klasskompisar till mina närmarst och till barndomsvänner. Alltså grabbarna i klassen är så fucking sköna, hahaha dunder, alla ba bjöd på sig själva lixom och freakade out totalt! Som vanligt blev det en Zumbas-ring, som det alltid blir när vi partajjar tillsammans, haha.

Det kommer alltid fram främlingar och påpekar hur dunktig jag är på att dansa, och att dom sätt mig här och där och lalala, igår kom typ 5 olika personer fram till mig under kvällen (alla var främlingar) och påpekade hur skön jag var, det är ju lite kul måste jag säga, även om de händer rätt ofta att man springer på någon på stan som lägger in en tjusig kommentar om mina moves :)  




Praktik dag 4 - Dont mess with me!

Jag lyckas alltid få som jag vill! Imorse tog jag bussen 809 som skulle vara i Almunge 8.08. Sen skulle jag byta till buss 810 mot min praktikplats som gick 8.10. Bussen 809 var lite sen, så jag frågade busschaffisen om 810 skulle vänta på809 eftersom den var sen! Jaa sa busschaffisen jag ringer dit nu! Bra tänkte jag och satte mig ner igen.. När jag gick av bussen såg jag två bussar, gick till båda två och kollade men ingen av dom var 810! 809 åkte iväg fort som fan! Jag kollade på klockan.. bussen gick för 2 minuter sedan.. Fuck!

Vad ska jag göra nu tänkte jag,  nästa går om typ 4 timmar! Förbannad som jag var ringde jag till UL. Jag undrade vad dom kunde göra åt saken! Tjejen jag pratade med sa typ.. vi kan inte göra något åt saken, det är 809s fel. Idioooooot, jag blev skit arg och krävde att få prata med en ansvarig för det är delas fucking ansvar att bussen är i tid! Hon blev typ rädd, visste inte att jag kunde bli så arg, haha! Jag fick lämna telefonnummer, sen skulle dom höra av sig om ett tag!

Det var sviiiinkallt och jag var så jävla arg! Jag väntade på att bussen jag kommit med skulle vända om så att jag skulle kunna gå på bussen igen och skälla ut idiot-jävlen som sa att bussen skulle vänta, men som gasade iväg i 110 så fort jag gick av! Efter ett tag rinde min lur och en man sa:

- Hej, är det du som är Vendela?
- Mmmmmmmm....
- Ehm... okey.. eehm..
- Mmmmmmmm??
- Vi skickar en buss som kommer och hämtar dig om 15 min.
- Aaah de hoppas jag!! Klick.

Haha han var rädd stackarn.. Någon har lärt sig, dont mess with me when it´s cold outside biiiatch!



När människan kom och hämtade upp mig (egen privatbuss haha) såg hon skraj ut, men jag kunde inte skälla ut henne eftersom det inte var samma person som ljög för mig innan om att bussen skulle vänta.. Men trevlig var jag iallfall inte! Haha.

Praktiken gick bra, stod vid kassan och hjälpte till större delen av dagen, det tycket jag är roligast - man stöter på helt weardo-people!

Väntar på att Cornelia ska komma så vi kan fixa oss och kila ut på BJ som har anordnat en speciell night tonight! Är igentligen inte alls sugen, tror jag håller på att bli sjuk! Måste vart från imorse då jag stod ute och frös asset av mig (eller vänta asset är kvar), men annars måsta jag ut i helgen (har lovar Cornelia att följa med henne eftersom hon nyligen fyllde 18). Och jag vill faktist vara hemma i helgen - för en gångs skull! Hoppas det slutar så också.. Har även vänner som fyller år denna helg.. som alltid! Haha, later people!

Mitt blivande körkort och min blivande bil!

Tanken är att jag ska ta körkort i sommar! Har ingen tid på terminerna, dans, skola och vännerna tar upp all min tid! Så när skolan börjar efter sommaren, har jag förhoppningsvis ett körkort i plånkan! Men det är ju ett tag kvar :) Känner ingen press att ta det snabbt - jag är ju faktist yngst och ni fick ju ett handikapp försprång! Haha :)

Baby you can drive my car
Yes I'm gonna be a star
Baby you can drive my car


Fikatime

Mathilde, Binta och jag roade oss en stund på stan och gjorde lite hemliga mission, Grattis frässten haha! Sedan träffade jag Andrea och tog en fika på Waynes för mina sista slantar! Jag äger nu två 50-öringar! Men får pengar i övermorgon så jag tror i´ll survive! Vi hade mycket underhållande samtalsämnen och både det ena och andra avslöjades/uppdaterades. Efter ett antal timmar var det dax att go home. Mycket trevligt min vän.


Zumbas på modevisningen

Hahahaha knaaaas! Showen idag var kalabalik, vi skrattade och pratade under hela showen eftersom vi inte hann köra genrep och vi inte kört koreografin vi skulle köra sen typ i janiuar, så det blev en del improvisation! Haha vi hann inte ens värma upp så ja tror jag sträkte mig lite, men ingen fara. Mona dök inte ens upp haha! Eller jo typ två timmar efter showen.. Skulle vi inte dansa nu kl ett? Hahaha omg, det var lixom Monas skola och allt! Men det var latch, jag menar jag bryr mig inte om det inte blev perfekt.. det är ju Lundellska vi pratar om! Haha skojja.


Praktik dag 3

Jag hoppade praktiken idag, även fast det är roligt. Men ville hälldre kolla på modevisningen. Vi ska ju faktist dansa också! Ska rulla ner mot stan nu och träffa ligan. Får se vilka som ska dansa och vilka som inte ska. Bilder från boxningsgalan 2008.


Galet mycket vår!


Cocoa Tea - To young to be my lover

Dagens relax låt, gammla minnen! Haha Mathilde remember?


Kvällstripp till Stenhagen



Kvällen spenderades i Stenhagen, mitt andra hem! Haha. Mathilde är så skön, sluta nu! Dancilidoo!

Praktik dag 2

Praktiken idag var ännu roligare än igår. Jag fick stå på damavdelningen tillsammans med "damer" haha. Packade upp kläde till damavdelningen och märkte dom med prislappar. Efter lunchrasten fick jag stå vid kassan och packa in varor i påsarna som kunderna köpte, det var faktist kul. Jag tycker faktist att det är nice att jobba i en butik.. but still - ja ska komma längre än så. Till höger ser ni min tjusiga bricka!

Ensamma i biomörkret

Mathilda och jag gick på bio, rushade in i salen eftersom vi var 10 min sena, och gissa vad? Vi var helt ensamma i hela biosalen! Haha och de värsta var att vi skulle kolla på Fredag den 13, så det var ju lite extra scary att vara ensamma i enfet biosalong! Men vi kunde snacka hur högt som hällst och skrika hur högt som hällst och ha fötterna i vädret utan att pilla i någons hår med tårna! Dunder! Haha bästa var i slutet då Jason flyger upp - vilket jag redan föresåg så vi flög 3 meter upp i luften, biosotolarna knakade och stämmbanden ekade av vrålen från oss! Men kul var det minsann!


Zumbas modeshow nästa!



Zumbas ska dansa på Lundellskas mode-catwalk-grej-show på onsdag, får se om jag kan skippa praktiken, är sugen på att dansa, känns som evigheter sen!

Praktik dag 1

Godagens!

Praktiken har nu startat och jag hade tur i oturen på morgonkvisten!

- Jag hann med bussen från mig - bra
- Bussen jag skulle byta till gick inte (typ 2 ggr om dagen) - dåligt
- Fick ringa och förklara varför jag inte kommit - bussfan gick ju inte!
- Ringde pappa som skulle köra ända från oss och sen köra mig till platsen - stackars fari (och mig eftersom det var kallt)
- Personalen ringer och säger att dom hämtar mig - weeey värme påväg MEN skämmit, haha.



Annars var min första dag bra :) Jag jobbar på Thuns. Det är ett stort köpcentrum med klädersmärken från stadium, vero moda, Fred Perry, Adidas osv men mycket billigare än på "dom riktiga butikerna".

Jag fick typ märka kläder och prylar + äta lunch i resturangen bredvid - helt gratis! Kan det bli bättre?

Vårskriket!


Det berömda vårskriket! Aaaaaaaaawiiiiiiii!!

Cornelias 18 års fest!

Mathilda och jag fixade oss tillsammans, sen åkte vi till Cornelias lya där det valkades middag. Ida, Tyra, Fredrika och Jolle var också på middagen men kyckling och pommes! Musiken sattes igång och festen börja!

Folket rullade in och helt plötsligt var det full rulle! Det var bara sköna människor, mäst från klassen och våra kära lantisvänner, kunde de bli mycket bättre? Det spelades lite emomusik först, men sen drog vi på min ipod och då blev det ju riktigt dunk och alla shakade assen! Jag hade skit kul och hoppade omkring på dansgolvet, och snackade runt med alla trevliga människor.

Tror nog att alla hade kul och kände att det var värt att kämpa sig ut på landet för att partajja! Det är så bra att bo på landet när det gäller sommar eller fester, eftersom dom flästa bor rätt stort och har inte gnällande grannar som klagar på hög musik + att en fest i en lokal blir oftast inte lika kul som en hemmafest i ett stort hus. Kvällen slutade med att Tyra deckade, så vi tatuerade henne lite grann.. undrar om det finns något ställe på henne som inte är täckt av "törs".






Mission impossibe

Rastawoman



Jaa se vad man kan göra med lite skit från garderoben

Halsbandet protesterar!

Jag drabbades av oturen fredag den 13! Alla som känner mig vet att jag har ett halsband runt min hals, eller halsband och halsband, en ful grej man hade typ i tvååan, som jag har haft på mig utan att tagit av mig den en ända gång! Jag dushar, sover, dansar, chillar -allt! Jag harr aldrig tagit av mig den! Har haft den på mig sen jag var 8 år! Tro inte att jag ska ha den på mig hela livet - nej! Jag ska ta av mig den på min 18 års dag i Augusti :) Då har jag haft på mig den i exakt 10 år! Slå den du! Haha orkar inte gå in på några detaljer om halsbandet, så tyck gärna att jag är en tönt - don´t care, haha!

Anyway, jag tror att de där nedrans halsbandet inte vill sitta kvar längre, för igår - fredag den 13 så märkte jag att en av trådarna på halsbandet gått av! Herre gud tänkte jag, jag kan ju inte ta av mig det nu när jag haft på mig det i 9,5 jävla år, och det ska hålla 5 månader till! så innan den gick av helt, så knöt jag en liten knut på bandet - remember den var fortfarande runt min hals! Haha håll ut! 

Fredag den 13 & Spökhuset!

Cornelia och jag gick hem till hennes Fari och bara chillade, eftersom jag skulle till Stenhagen men var tvungen att hämta lite grejer jag behövde hemma, så jag kom aldrig så långt. Vi bara fulade oss och lagade middag och planerade inför Cornelias födelsedagsfest. Helt plötsligt börjar Mathilda terrorisera mig om att vi ska med och utforska ett spökhus som heter Vikslott. Det går riktiga rykten om att det spökar där, och folk har ju drunknat och liknande där. Personalen som jobbar där säger också att det spökar. Tillslut åkte vi dit.

Vi ville ha med oss Mathilde (hon skyddar en mot det mästa), man vet ju inte vilket spöke man skulle möta där lixom! Men Mathilde den lilla pussyn vägrade, hahaha skojja :) <3

Det första som händer är att från ingenstans börjar det snöa skit stora snöflingor  i värsta stormen - typ som ett tecken på att vi inte skulle åka dit. Vi såg absolut ingenting och funderade flera gånger på att vända om! Robin berättade om en grej som hände när han var där i somras och en massa lampor släktes när dom gick under dom.. 

Alla skämde typ upp varandra, och vi åkte flera km in på en öde väg utan lampo och undan mottagning!

Sen kom vi fram och slottet såg as skrämmande ut! Vi gick sakta fram mot det, och alla tyckte att det såg ut som en person som stog i ett av alla fönstren och kollade på oss! Alla var typ as-rädda och benen skakade för fullt! Tänk er klockan var 12.00 och vi var mitt i ingenstans själva utan mottagning vid ett slott som är kännt för att vara hemsökt. 

Tillslut sprang vi upp till den stora svarta porten och nuddade dörren! Haha töntar, men då var de fanemej läskigt! Vi gick en prommis runt området och det var knäpptyst. Vi tänkte gå ner till bryggan - någon har drunknat i vattnet, men vi vill inte vara med om en olicka så vi stannade en bit ifrån bara, det var kusligt ändå! 

På baksidan av slottet var den ett enda rum som var tänt, utav alla 20 tals, någon mystisk person sitter säkert där och sysslar med någonting dangerous!

Efter ett tag bestämde vi oss för att åka, och alla fick lite småpanik och rusha till bilen haha. Vi körde och stannade utanför slottet, stängde av bilden för att bara iakta, alla är tysta...

... ett konstigt ljud hörs frän slottet och alla blir helt chockade och undrar vad det var som lät! Alla kollar mot slottet och ser en kolsvart haltande katt passera portuppgången! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH, vi gasade iväg in mot säkra stan! Hahaha livrädda!



Im alive!


Vendela solar solarium!

Fredag: Äntligen helg!

Solade solarium för första gången i mitt liv! Haha det var skit skönt ju, helt harmoniskt och varmt! Nessli och jag övertalade Cornelia och Tyra att också haka på så det blev vi fyra som gick. Det blev Solpalatset. Kan inte säga om det är bra eller dåligt eftersom jag inte har något annat solställe att jämföra med, men jag tyckte det var bra. Inte för att jag behöver sola, men det var mer som en kul grej att testa på lixom :) Jag blir brun (mörkarebrun) skit lätt och fort. Efter 30 minuter i den riktiga solen blir jag typ kolsvart! Haha. Men kul var det!


My crazy hair!

Här kan ni se mitt hår i olika färger! Jag trivsdes bäst i mitt naturliga, men de är alltud kul att göra förändringar, även om alla förändringar inte alltid blir bra, haha bildbevis! På alla bilder har jag plattat hår - inget lockylishus!

Bild 1. Min naturliga färg.
Bild 2. Första färgningen, typ ljusare brunt.
Bild 3. Ville färga mer guldaktigt + utväxten, haha resultatet blev orange!

 

Här är mitt hår orange innan jag klippte det och färgade det till svart..
Alltså före - efter :)



Bilderna kanske inte är så tjusiga, men palla inte posa fram nya kort så tog dom som redan fanns på datan :)

Bästaste vän


Spenderade min kväll tillsammans med baby-T och Pippi :)

För allas info så var jag två poäng ifrån MVG på ett svenska prov som var baserat på en bok som man skulle läst, som jag inte läste! Haha jag är ju för skön!

Skönaste lunchcompaniet

Vi slutade halv 11 idag i skolan - så jag, Cornelia, Tyra, Nessli, Sörling och Jossan drog ner på stan och käkade lunch tillsammans. Det var skit trevligt! Vi alla går i samma klass, så det var extra trevligt för vi hade ganska mycket att snacka om och alla avslöjade massa grejer som inte dom andra visste om en själv :) Vi åt thai-buffe så det tog ju ett tag att käka! Vi kom dit typ 12 och drog typ 4, haha såå mycket hade vi att prata om! Det får vi göra oftare brudar! Allas historier var så roliga så vi skrattade så himla mycket så maten nästan kom upp igen! Haha neej nu ska jag inte gå in på några detaljer..




Det blev en runda på stan också, och jag köpte en pressent till Cornelia och sen kollade vi runt och runt - Mycket trevligt! Nessli och jag hittade tjusiga klänningar som vi ska investera och bära på Cornelias fest. Vi såg till och med en uggla mitt på stan - det är itne varje dag man ser det!



Åkte till Sofia Eriksson igen och träffade samma liga som igår - MEN idag gjorde Binta och jag klart koreografin! Den blev skön och om vi tränar tillräckligt mycket tror jag att vi har goda chanser i tävlingen den 4 April.  Är helt hypad asså, det var så länge sen vi tävlade.

 

Varning -flygande skitkorvar!

Tisdag: Åkte till Sofia Eriksson i Årsta till hennes nya lägenhet. Binta, Isa och Hedda. Binta och jag startade lite smått på våran pardas. Helt plötsligt skulle vi gå och hyra film och handla upp halva ica - så i snöstormen (utan blåst) traskade vi ut mot Liljehallen och hyrde film, sedan vidare till Ica. Hahahaha en mycket underhållande vandring! Vi gick typ under ett träd då Isa tog kort. I trädet satt ett gäng fåglar som Isa råkade skrämma! Dom flyger och flaxar för fullt, och vi blev as skrajja, speciellt jag som trodde det var snöfall påväg från trädet! Hahaha! Men jag tror fåglarna blev ännu räddare eftersom en av dom sket ut en stor färsk skitkorv - rakt på Bintas luva HAHAHAHAHAHA!



Walking in the darkness

SM vinnare 2007

Vendela Idun - vann guld i SM Singel 2007.



Vendela Idun och Binta Coker - vann guld i SM par 2007.


Tävlingsdansarna är på G igen!



Lite coolt va..?

Vendela och Binta dansar vidare mot SM 2009.

Binta och jag ska nu göra en koreografi som vi ska tävla med den 4 April. Vi siktar mot att vinna SM 2009, eftersom vi vann 2007, och har tagit en paus - nu sätter vi igång igen! Weey den kommer bli skön. Bilden är ett urklipp ur en tidning.

Förlåt mamma förlåt!

Hahahahaha denna tjusiga låt är tillägnad till min mamma hahaha! Refrängen bara, inte rästen! Asså ungen är föör säääxig, och vilka snygga moves! Charmtroll! Någon att ta med i Zumbas kanske? Spola fram tills hon sjunger på scenen.


Brighter day



Don´t hide - cuse you´ll never change if you just run away
Just hold tight - soon you´re gonna see your brighter day

Saknar min Mathilda Lundqvist

På jakt efter praktikplats!

Skolan fixar inga praktikplatse, det får man göra själv! Så Nessli och jag vandrade omkring på Gränbycentrum idag, vi letade efter en praktikplats! Vi är förståss ute i sista sekund! Det slutade ganska så bra iallafall, vi skulle kanske få jobba på Vila, dom skulle höra av sig - eller så sa dom bara så för att sedan lämna oss i sticket! Sen gick vi lite på stan. Haha asså Nessli knäcker, så skön!

Åkte mot danssalen och tränade Trinity, träffa Zumbas sen hem.

Nessli och jag ska ta oss en tripp på stan igen på torsdag, men då ska vi ut på jakt efter något annat! :)


Gyptian - Beautiful Lady

Tänkte bara bjuda på en gammal goding som jag fortfarande tycker är lika bra! Få mig att vilja fara min väg - to Africa!


Forgive & Forget

You can always forgive, but never forget.


Adena Asovic

Vaknade i psykopaten Mathildes as-sköna säng! Asså man vill inte kliva upp ur den! Meeen jag var tvungen att jobba så jag hade inget val! Undervisade till mina godingar idag! Dom är mellan 5-17 år. Man börjar märka nu att dom blivit mycket duktigare sedan jag började dansa med dom. Har fått massa beröm av föräldrarna och min chef har till och med ringt och sakt att föräldrarna ringer och påpekar att jag är bra. Den bästa var ändå "På en ända lektion har Vendela lärt barnen mer steg än vad dom fick lära sig på en hel termin". Haha skön.

Senare åkte jag och dansade Hiphop/Dancehall med Adena. Adena var med i Floorfiller för några år sedan, och jag minns att jag tyckte hon var as ball! Nu är hon lixom min tränare! Hon är så söt när hon undervisar, har lust att bara ge henne en feting kram och säga hur skön hon är! Haha men neeej, jag håller mina armar i styr! Känns lixom som att dansa för en typ av idol. Förutom att hon är så otroligt grym så är hon skit vacker. Ser fram emot att dansa mer, längtar redan till nästa söndag!


Bintas 20 års fest

Middag, dans, sång, uppträdanden, skratt och trevliga människor!




Jag kom med ideen att vi skulle beställa en strippa som skulle dansa på Bintas fest, men efter att jag, Mathilde och Malika letat (gemom bla mina kontakter, haha) pratade vi med Bintas pojkvän och han var ju inte lika road över de, haha men det hade varit jävligt kul, men men!

Rutiga jackornas mission!

Mathilde och jag fick göra värsta mission idag! Vi sprang omkring och köpte massa "tillbehör" som saknades till Bintas fest + att vi köpte pessenter till henne. Vi köpte ett silverarmband till henne. Vi köpte en ful kärring till henne (på skoj), och de skulle föreställa henne om 20 år - om hon inte slutar röka! Haha.. Upp och ner för stan om och om igen! Åkte till Gränby för att hitta den där nedrans lokalen! Binta sa "hoppa av innan ishallen", men hur fan ska man veta vari ishallen ligger förns man åkt förbi den? Haha så vi åkte förbi, och bussen åkt till sluthållplatsen och vände innan vi gick av rätt! The bus goes around-round-round! Haha Mathilde skulle guiida oss dit, och hon gick åt höger istället för vänsterså vi hamnade heeelt fel! Haha!

När vi kom fram pustade ut i 2 seknder, hjälpte till lite, sen gick vi till Derjas lägenhet för att fixa oss! Vi gick och gick och gick och gick.. sen promenerade vi lite också! När vi nästan var framme stannade vi på busshållplatsen och väntade å bussen för att åka dom två sista busshållplatserna.. The bus goes around-round-round! Mathilde är dunder! haha asså jag skrattar alltid så mycket att jag vill lägga henne i en busk och stänga locket - men bara ett tag så jag hinner andas, sen kan jag ta ur henne igen!

Fixade oss tillsammans med Sofia, Derjas och Isa, sen kom Binta också. Sen drog vi till partajet!


Zumbas i musikenshus!

Zumbas är såå sköna! Musikenshus framför 700 personer, de ni! Ny dans och allt,  helt stolt. Själv gick man hem 600 kr rikare, haha. Vi har fått en del "nya jobb" eller vad man ska säga :) Spännande. Me love them girls!




Exakt 5 månader kvar, längtar!

Nu är det exakt 5 månader kvar till.. dunt dunt dunt - Uppsala Reggae festival! Jippiii! Den 6 Augusti kommer det festas som aldrig förut - Jag fylller nämligen år då! Och då kommer jag få ett "vuxenband" vid ingången, så jag får shoppa fritt i baren! Haha välkommen in i gänget!

Jag hade verkligen skit kul i sommras, alla dagar hade sina speciella stunder! :) Beenie Man var en av alla! Han är så skön, och vi dansar mycket till hans låtar! Vi stod längst fram i mitten kommer jag ihåg, och han kollade på oss hela tiden (vi skrek nog mer än hela prubliken gjorde tillsammans), men han tyckte nog vi var härliga! Haha! Tänkte bjuda på lite klipp från URF-08 då Beenie man sjunger lite granna! Lyssna och njuut!


Min vän i ett nötskal!

Snack under lunchen:

Vendela: - Min mamma har typ börjat läsa min blogg?
Tyra: - Vaa, har din mamma börjat dansa dancehall?

Cornelia, Vendela: HAHAHAHAHAHAHAHA!

Den dagen min mamma börjar dansa dancehall kommer det definitivt komma upp på bloggen!

Senare på lektionen:

Vendela: - Min syster heter igentligen Nina och min bror heter Christopher.
Tyra: Vaa, heter Christopher egentligen Nina?

Cornelia, Vendela; . Meeen ååh, HAHAHAHAHA!


Im simply the best!

Jag är för bra alltså! Har inte gjort ett naturprov sedan 9:an, and guess what? Det gick super! Jag pluggade inte så mycket eftersom jag inte kunde motstå Zumbasträningen igår.. Men jag gick efter känsla, och jag tror det ligger och väger mellan VG/MVG. Haha nej nu ska jag inte säga så, då slutar det ofta med ett IG.. Haha.. Im simply the best!

Jag passade på att ta en fika med Andrea, Petra, Elin och Maggan idag på Waynes- mycket trevligt, och utsökt! Underhållande samtalsämnen och flum.

Nu sitter jag och är barnvakt till mina grannar..klirr i kassan! Men alla ska ju fylla år hela tiden, så pengarna går ju åt! Förbaskade födelsedagsbarn! Haha! Barnen sover nu så jag chillar i min ensamhet! Jag fick en tjusig stickad tröja av deras mamma´, hyggligt! Den klädde mig utmärkt!

Varning alla trafikanter, hon har fått körkort!

Grattis till körkortet min fikon-balle-fjong!
Detta ska vi fira! Eller rättare sakt - JAG fira, du ska ju köra, haha!
Privat taxi, wey wey wey! Duktig flicka, im proud of you honey-boney! <3


Grattis Cornelia 18 år!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år,
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år,
Och när hon har levat, och när hon har levat, och när hon har levat uti hundrade år, Ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram.
Hurra hurra hurra hurra!!

Grattis på dej mitt blåbärsfrööö! Nästa helg blire röj Sigge! :) <3


Skön låt, njut!

Täänkte bara bjuda på en skön låt i denna tragiska period av slask och tö!


Frisören!

Alexandra färgade och klippte mitt hår idag, mycket tjusigt! Tackar!Bilder på min nya friffa kommer någon dag framöver!

För övrigt har jag varit på en psykos dansträning, hahahaha me Love Zumbas!

Zumbas ska för allas information uppträda på Musikens hus på fredag.

Time to study now. . Suck.




Dansvideo, varning föt känsliga tittare!

Haha fett fult, kollade runt på youtube och hittade en video som absolut inte borde ligga där! Haha asså det måste vara det mäst skämmiga jag gjort innom dans.

Dettta var på kulturnatten, då vi som går dans på Celisus var tvugna att delta i ett projekt och vi "dansade" för att folk skulle vilja börja på Celsius, men tror bara vi skrämde bort dom! Haha, jag skulle inte kalla detta dans om jag får säga min mening, och jag skäms en aning att jag deltog. Eller inte skämms, det är inte hela världen men det är ändå fett fult, det här är verkligen inte någon stil jag dansar på fritiden - och det skulle aldrig falla mig in. Men jag bjuder på ett gott skratt, och kom ihåg - det var obligatoriskt!


Hemlig beundrare kanske?

2 prov avklarade.. 2 prov kvar denna vecka.. Är helt sliten fan, dont mess with me now.

Har planer för hur jag ska tjäna pengar i sommar, utan att jobba hos någon - ska jobba för mig själv! Haha ska avslöja lite mer när min ideé är lite mer aktuell.

I all stress så satt det en sådan lapp på mitt skåp, haha hemlig beundrare kanske?


För övrigt har jag bara varit en snabbis och träffat Zumbas.. Det var ju ett tag sen eftersom jag som sakt är begravd i böcker! Men imorgon ska vi spela in en film som ska skickas till några i Stockholm som vill ha oss på deras krogar.

Get over it, move on!

Shit happends, Get over it. Im blind to you haters.

Grattis Binta 20 år 2/3-09!

Grattis käraste älskling på 20 års dagen! Hipp hipp huraa! 



Dags att rensa bort lite skit!

Forget about the idiots from your past, there is a reason why they didnt made it to the future.

Hard work lönar sig!

Aaw, kolla vad mina hyggliga päron gav mig idag, bara sådär?





Precis vad jag behövde! Älskar denna platt-tång, den är as bra! Min syster tog nämligen med sig platt-tången till Australien när hon flyttade, så mitt hår är i stort behov av en plattning! Tack så mycket mor & far!

Motiveringen var att jag "kämpat på så bra" typ. Jag är as glad! Så gottfolk där ute, hard work work work lönar sig!

För övrigt sov jag hos Cornelia, och idag har vi arbetat hårt, haha!
Nu ska jag hard worka mig med min mattebok, prov imorgon! 

Work-time!

Söndag: Jobbade idag. Det gick as-bra! Min allderles egna sal som jag har nycklarna till och allt! I love it! Hareg började dansa i min "äldsta grupp" idag, haha så söt! Det börjar arta sig Hagge! Haha hon gick av två busshållplatser för tidigt, så hon var helt lost - ända tills jag gaidade henne rätt!

Här är scenen, söt. Den andra bilden är nedre delen av salen, med läcktare där uppe.


Om du är sugen på att börja är det bara att titta förbi! Haha.

Sen åkte jag och dansade i stan, Adena (tränaren) var i Paris och tävlade finalen (efter streetstar som hon vann i kategorin House), så vi hade en vikarie. Då blev det tyvärr ingen Dancehall/hiphop som jag sätt fram emot så mycket, utan det blev Hype. Det var faktist rätt kul, man var helt blöt efter! Fick ju träffa Camille också, och det är ju aldrig fel!

På kvällen gick jag till Cornelia och åt middag. Vi hade tända ljus i hela lägenheten så det var mysigt. Dock var det inte lika mysigt att sitta och plugga matte fran halv 10 - 11 på kvällen!

Grattis Hareg 17 år 1/3-09!

Grattis min lilla lantis-wanna B vän på födelsedagen! Me Laaw Joo!





Its a Tensta thing

När Binta och jag tävlade SM förrut chillade vi med Adam Tensta.


Adam Tensta night

När jag kom fram till stan gick jag till Terassen, där var det full fart! Jag slog mig ner med Andrea, Sussie, Maggan och Rebecca som satt och drack tjusiga drinkar och skrattade högt, mycket trevligt!

Vi rullade vidare mot people, och in på dansgolvet! Det första som kommer flygande mot oss var Baby-Thilda (Mathilda). Den glada bönan dansade loss med oss, och vi hade (som vi 2 alltid lyckas locka till oss) en efterhängsen människa men speciella moves!

Vidare mot nästa dansgolv - självklart ser man ligan shaka assen uppe på "scenen med strippstången", wohoo lockig good girls! Nu talar vi om Mathilde, Binta och company! Jag dansar mig iväg mot dom och glada att se mig blev dom minsann! Brukar ju oftast gå ut med dom, men nu kom jag ju med ett annat sällskap :) Vi dansade helt crazy och bakom hörde jag en snubbe som är skön på dancehall skrika : Yeah, yeah, go, go, show the white people how to dance come on yeah, yeah!! Hahahahah jag ville decka och kollade på Mathilde och garrvade!

Dags för Adam Tenstas show, han var skit skön! Jag brukar inte lyssna så mycket på hans musik, visst jag kan dom flästa låtarna, men det är ingen som jag "älskar". Men han fick med sig prubliken, och vi dansade för full halsar till hans musik! Efter hans show satte han sig i VIP rummet, tillsammans med en massa av mina kompisar, men jag hade fullt upp med att dansa, och jag var itne så sugen på att sitta med dom där uppe, för det var smockat med tjejer runt om bordet..

Hahahahaha, det roligaste var när jag stötte på Vicente, Gustav och Pontus! Poppe fyllde 18, så han var ute för första gången. Dom dansade med oss och poppe missade marken och ramlade ner på golvet fran scenen! Hahaha gud vad jag skrattade! Vilka moves dom hade - oooohyeeeah chackaroon!

Gick sedan upp i VIP rummet (Adam hade dragit så det var inte så många runt bordet) och dansade med mina kompisar som satt där! Helt plötsligt kommer Adam Tenstas E-boy (han som alltid rappar med Adam) och började dansa med mig, han sa att jag var fett skön på att dansa, och hans kompis stod och jublade vid sidan om! Haha..
 
Senare under kvällen när Andrea och alla dragit, var jag kvar och dansade med Isabell, Martina och Denise, Weey, Isabell goes wild! Efter en lyckad kväll med många sköna ansikten åkte jag Isabell och Denise hem med bil, skönt!

Mycket jag hunnit med, Lördagsskola, Lunch hos Andrea, Elins 18 års fest, Party på People!

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, tog inte med kameran!

Elins 18 års fest!

Efter lunchandet sjutsade mamma mig till Almunge, där har man inte varit på ett tag! Linn och jag åkte till Elin och hjälpte henne att fixa sig till hennes fest. Hennes hår ville inte lyda, men efter 2 liter hårspray så funkade de.. en stund.

Folket rullade in och festen började! Maten var as god, och efterrätten var ännu godare! Yummie! Jag hängde mest med Emil, Markus och Linn under kvällen, haha vi hade så kul åt ett gäng tjejer som följde efter oss hela tiden och spanade in Emil och Markus! Hahaha tööntaar! Dom var så avis på mig och Linn, och ännu roligare var ju när folk ville ta bilder på oss och vi tajtade ihop oss lite mer! Wohoo!

Klockan började dra ihop sig, och jag skulle rulla vidare mot stan och kolla på Adam Tensta på people. "Tönt-tjejerna" sprang då efter mig (och Emil som följde med mot bussen) och började smöra om hur fint och coolt mitt hår var! Haha asså jag skrattade för mig själv och tänkte hur patetiska dom var, men men ;)


Dagens dubbel date!

Lördagseftermiddag: Min käre mor och jag var bjuden till Andrea (även kallad Frodo) och hennes moder. Vi lunchade tillsammans och åt utsökta vofflor - Good job Angela!

Våra mammor är rätt så lika, dom båda jobbar på sjukhus, har utlänska män, riktiga blom-nördar, har två smarta krulltottar till döttrar, osv osv.. Det var mycket trevligt och gott må jag säga! Det här ska vi göra oftare! Sen fixade Andrea mitt hår också och våra mammor blev mycket fashinerade av att min kaluffs kunde bli så platt! Haha!

                                                    My angel from above







RSS 2.0