Morsdag

Grattis mamma och alla andra mommor!

Vi firade Pappa som fyllde år för en vecka sen, och morsdag idag med paket och tårta, mumms!

Mamma fick en rosa sjal och en färgglad brosh av mig och min bror, och Pappa fick ett Adidas sett av mig och min bror! Båda blev happy faces!

Nu ska jag packa, dra på ännu en föreställning på stadsteatern och sedan ut till BJHanis skiva. Later!


Laserdans, Morotsdans och annan dans!

Showen på stadsteatern gick bra, jag diggar Amina som galen prelle! Wow.

Åkte till nyby till Sandra och Joanna! Där fixade vi oss och Joanna öppnade hennes paket som vi köpt till henne :) Det öppnades en, två, tre färgglada flaskor sen hoppade vi på cyklarna och körde! Jag sjutsade Joanna på en läskigt hög cykel där man kan slå i pungen om man har otur, men det gick prima! Dock trodde inte Joanna att jag skulle kunna färda henne genom Blatteborg, Blandstad och Våldtäcksgatan  med livet i behåll, vilket jag gjorde - ingen rattfylla här inte!

Vi kom fram och Joanna gjorde sin debut på people! Hahaha vilka professionella dansare det var där alltså! Han med laserlampan var ju bäst! Eller han som stog och trampade lera samtidigt som han fick en elstöt och satt fast, hahaha! Morotsdansen var ju klart bäst om man ville imponera på tjejer! Jag blev kvällens "Oprah", och dansade loss med "Dr. Phill".


Efter  några trevliga timmar på people drog vi ner och träffade Cornelia, Johanna, Tyra, Vidar och David vid bryggan ett tag, innan vi gick till Red Room för att avsluta kvällen. Med Joannas magiska jordgubbsdricka och action fick kvällen ett trevligt slut och vi åkte hem och sov. Bumms.

Grattis igen partypingla, detta ska göras om // Flottstrumpan! :)

Grattis Joanna Knorr!

Grattis sköna böna på 18 års dagen! Du är kärlek! <3


Inför kvällens festligheter



Hejsan människor! Sitter här i min ensamhet på en fredagkväll och ruttnar..
Låter det som jag? Svar: Nej.

Självklart sitter inte Vendela och ruttnar i mörkret på en fredagkväll, utan väntar på taxin som ska plocka upp henne utanför huset och färda henne all the way to Stockholm, yeeah!

She´s going to party like a rockstar all night long-kalsong.

She is wearing a leopard dress, not to talk about her crazy hair!
Well, enjoy din kväll, det är precis vad hon ska göra :)

Stadsrunda eller vad?

Wooho, exakt två veckor kvar i skolan, men imorgon är mitt sista prov - Awiii!! Hade ett prov imorse. Har hunnit med en massa saker denna eftermiddag!

- Bankat mig på banken
- Lämnat in lönepapper - ritch bitch
- Haft genrep inför dansshowen på stadsteatern i helgen
- Varit hos optikern och bokat ny tid
- Pratat sommarjobb och höstjobb med min boss

Höjdpungten var att fika med mitt pälsko-älsko på Waynes, alltid lika mysigt och underhållande att snacka gamla minnen och gossip! Jag bara älskar tjejen asså! Finns nog inte många på denna arma jord som slår våra erfarenheter och upplevelser! Mathilda Radarah Hish Hish.

Dagens ickehökdpungt var efter fikat då jag krigade mig fram i regnstormen till Cornelias port, där vi sedan pluggade företagsekonomi. Det blev ju förståss en jävla massa surr också, men det hör ju till! :)


Grattis mina sockerpinglor!

Grattis till mina kära vänner David och Rickard som fyller år idag!
Tvillingar som ni kanske ser. Grattis!


Diva

Diva is a female version of a Hustla.

Kampen

Och Celsius vann den årliga kampen.. as usual! Tycker det är kul att man anordnar aktiviteter bland skolorna, mycket folk också.

För er som inte vet vad kampen är så är det en kamp mellan fyra olika gymnasieskolor här i Uppsala som anordnas varje år. Man tävlar i olika idrottsgrenar, och Celsius har vunnit flera år i rad, otippat eller?

Det blev en sväng på stan efter med Colourgirls, och glass.

Oh happy day, thanks to G

As nice dag, två lektioner. Åkte in till stan och träffade my colourgirls + Hani, vi åt mat och sedan satte vi oss på bryggan och njöt av solen och musiken. Mys. Vi härjade inne på footish också haha, stackars butiksbiträde säger jag bara.

Tack G, det är sånna som dig som "make my days" ibland, haha.

Oh happy day, Oh happy day
When Jesus washed, When Jesus washed
When my Jesus washed, He washed my sins away



Jag älskar denna låt, jag vill också sjunga i gospelkör, just like this!

Fuck this shit



Ge mig lov nu, kämparglöden is dead and gone!

Skoltrött AB

Jag välkomnar motvilligt en helvetesvecka med fyra prov och  en redovisning!

På med pluggisbrillorna och fram med böckerna! Längtar till fredag!

Blubb blubb


Beautiful soul

Blue hill awards 2009

Linda och jag tog några ett tåg som gick senare än alla andra som åkte till Stockholm. Kom dit träffade allihopa och stekte i solen ett tag medans det var genrep. Zumbas var inte med och tävlade i år eftersom vi har haft så mycket med massa shower hit och dit och det skulle bli så stressigt, plus att young vibes skulle tävla för andra gången i deras liv så det känndes som om man skulle lägga ner sin tid på dom när dom behövde hjälp. Lokalen i år var tyvärr jätte liten, inte allt som förra året, men det är bättre än ingenting iallafall :)

Alla som tävlade om 5000 spänn var duktiga, och Young Vibes var faktist jätte duktiga! Dom som vann, Baby Dolls var värda vinnare för dom var t-u-n-g-a! Sen var det battle också där man kunde vinna 500 kr.  Jag ställde inte upp, var inte taggad, men mina favoriter vann iallafall :)

Efter hela grejen stannade vi kvar med några killar som gjorde ring utomhus och beatboxade och sjöng och dansa, sååå sköna haha riktig New York grej.

Dessa killar ska vara med mig och Binta och dansa på UNG 08 i sommar! Dom är fyra stycken, om inte någon av dom skulle åka och tävla EM i hiphop, de är grejer det! Men det ska bli riktigt kul faktist, vi har aldrig gjort en stor show med killar! Så några veckor kommer jag spendera i Stockholm i en svettig danssal, sounds fun to me :)


Blue hill awards 2008

Blue hill awards är en stor tävling för dansare, där man träffas och dansar, tävlar och har kul tillsammans. Förra året var vi där och tävlade om 5000 kr och vi hade grymt kul. Alla var jätte grymma och sköna, det är så det ska vara! Här är lite bilder från förra året, när Zumbas bara funnits i 7 månader.













Danceaward 2009



Här har jag spenderat min söndag! Klockan är fööör mycket och det finns så mycket att berätta men ska sova nu, så i´ll tell you to morrow.

Natti natti.

Grattis Pappsen 24/5

Grattis värdens bästa, underbaraste och skönast pappa på födelsedagen!
Du är min förebild och jag diggar dig, cooling  <3


En fin bild läggs upp imorgon på pappsen :)


Grattis Jai 24/5

Grattis på födelsedagen Jai, 18 barre för fanken!


Keeping it gangsta



A gangsta's for every day, So make sure that you keep it G-A-N-G-S-T-A
And now that I know the game, I'll make sure that I keep it G-A-N-G-S-T-A

Barnvakt



Japp det är som det ser ut, jag sitter barnvakt här och nu! Cash money in the bank!

Det var ju lite tråkigt att Jai hade sin 18 års fest just idag, just nu, eftersom jag inte kunde komma - jag hatar att ha flera saker bokade på en och samma dag! Men jag var hemma hos henne tidigare idag och förhoppningsvis hinner jag följa med alla ut ikväll, men det är inte alls säkert, beror på när dessa päron har festat sig klart :)

Annars så hoppas jag att Jai och alla andra får en dunderkväll :)

Knasbollarna kanske kommer förbi och gör mig sällskap men en spännande film i mörkret, det återstår att se!

Födelsedagsmiddag på Salt

Fredagskvällen min spenderades med ett stort tjejgäng ute på Salt, den där Grekiska resturangen vis ån. Vi firade Julias födelsedag. Camille och jag köpte en stor bukett med rosor (eftersom det var stängt överallt) och en lott. Jag kännde på mig att Julia skulle vinna på just den lotten, och tror ni inte att bruden går och vinner en och annan hundring på lotten? Haha I knew it!

Det var jätte trevligt och vi skålade, sjöng och åt. Spännande och underhållande samtalsämnen med mycket skratt.

Efter att vi suttit där i några timmar drog vi vidare till en fest. Haha golvet hoppade upp och ner, ner och upp! Shiiiit!


Göteborgsnation

Dessa bilder sammanfattar min och Cornelias helgalna kväll, haha!


Grattis Julia 21/5!

Grattis snyggve på födelsedagen! I sommar bär det av :)


Pangkake-makare

Cornelia och jag gjorde pangkakor till frunch, yamma! Vissa var typ vita och andra var bruna, haha helt varierande! I bakgrunden spelades Backstreetboys greatest hits, och våra ass gungade i takt från höger till vänster osv. Mästerkockar om jag får säga det själv! Vi har haft det riktigt mysigt and I like it.

Vi har idag bokat ett boende och biljett, vi ska på en resa i sommar! Längtar!

'


Vi ska på ännu en skiva ikväll, så Cornelia åkte just hem, för att snart komma tillbaka igen, sen är det Göteborgs nation som gäller! Men innan dess ska jag fixa och dona i mitt rum och spela så hög musik så att mina grannar får spader!


Andreas studentskiva

Woho, party like a rockstar!

Cornelia och jag satte oss på varma gubben och värmde både kropp och sinne, hahaha. Spookieland är susen, speciellt när de är for free!

Temat var färgklick, och färgade som vi var klickade vi oss fram och partajade all night long! Andrea var en sötnöt, och alla var helt glada :)

Dans, dans, vädra, dans, dans, vädra.


Kul att man träffade på gamla dansgänget Sellma, Madde, Johanna (vi hade avslutning i helgen), och Sasha. Träffade även Isabell och Sofia, awii, long time ago. Vi var för sköna alltså, och Sofia spanade en en heting! När vi skulle röra oss vid två tiden var jag tvungen att fixa nummert av den där killen till Sofia, så med min charm och smidighet fick jag de utan problem! Olala natten är ung!

Ginny, Cornelia, Sofia, Issa och jag tog oss ett avslutningsmål på kvällen på Donken i Sala backe, sen blev det race hem. Tack för en ljuvlig kväll allesammans!



Agrition situation

Jag är arg! Zumbas skulle dansat på kampen, men nej helt plötsligt har "dom ansvariga" (inga ur gruppen) inte ens anmält oss i tid, och det var till och med dom som ville att vi skulle dansa, de var inte vi som bad om de, inget kan skötas rätt, allt ska man behöva göra fucking själv om det ska funka! Det är inte värsta grejen, men nu har vi faktist gjort en dans som var speciellt gjord för kampen, och tackat nej till andra saker för att de blev så stressigt! Fucking fuckers!

Jaja, sansa dig nu Vendela! En sak som är bra är ju att jag ändå får dansa. Jag ska dansa med alla som går dans i skolan. Men det är inte samma sak. Det är mycket roligare att få dansa med sitt eget crew och representera oss!

Vi i skolan har iallafall dansat idag och jobbat lite på koreografin, men tro mig vi har mycket kvar! Vi är faktist rätt så duktiga. Men men nu måste jag masa mig in i dushen, och sen hem till Cornelia och till sist åka på skiva på BJ.


MVG

MVG, told ya hard work, work, work!


Fyrkantsögon

Megakort dag i skolan, så Cornelia och jag åkte hem till mig och kollade på Handcock.

Mathilda kom på kvällen och vi kollde på älskade Eva och Adam, och kollade upp lite grejer. Nu längtar jag!

Imorgon är det skiva som gäller, Andreas skiva.


Dagens skämt?



Röker du marijuana?

Girlie, Girlie



Young man you too girlie girlie, you jus a flash it round the worldie.

Vårshow i musikenshus

Idag hade jag show i musikenhus.
Det gick bra, även fast jag är sjuk och mitt huvud vill explodera!




Uppsala music jam 2009

Mathide och jag gick ner, kriga hela dagen tsm med sköning gänget! Vi fixade Adam Tensta och Zumbas "VIP-rum". Soffor hit och dit, lampor till höger, bord till vänster, men det var kul :) Genrep och sen började människorna rulla in! Vi åt middag med Adam och hans gäng, och även Sean Banan, som tidigare medverkat i floorfiller. Dans och musik under middagen, haha. 

Dansuppträdandet (det första), men ny koreografi och allt gick as bra, gjorde bara en liten tabbe, men många sa att det var ett av de bästa uppträdanden vi gjort. Sen sjöng Adam, sen vare våran tur igen! Publiken var galna, det blev bråk mitt under vårat nummer, så vakter och Cheyenne fick dyka in i havet och dra ut bråkstakarna i håret! Haha dom var som djur, som om dom aldrig sätt dansare förut, haha. 

Jag har haft jättekul faktist, lite trött på slutet bara (är sjuk) så pallade inte flippa på dansgolvet när allt var över. Tack till alla som var där och jobbade, och dom som var där och festade sig. 

Fick ett roligt samtal av min kusin Enzio nyss, haha han är rolig han, tre år senare - är du inte i stockholm? Fick en inbjudan av han, gratisbiljetter om två veckor, han ska ha en spelning då. Just nu vet jag inte så mycket men han skulle ringa mig imorgon och berätta mer, nu ska jag och min sjuka kropp ta igen alla timmars sömn den förlorat denna vecka..

Imorgon har jag dansshow på musikens hus, wish me good luck!





Fingerdance

 Vi ska rulla ner mot IP-hallen och fixa i VIP rummet och allt, dance a little bit?




Obamasälf

Sitter nu i denna stund hos Mathilde. Jag har vandaliserat hennes hem! Åkte hit kl 12 och gick och la mig, sen åkte vi till stan, och gick på utvecklingsamtal. Läraren berättade att lärarna brukar prata om mig i personalrummet, om hur duktig jag va på att dansa, haha orka vara lärare!

Sen var jag hos min optiker som gjorde syntest på mig, som man måste ha för att få övningsköra, och jag fick intyget på två sekuder. Mina ögon var gröna när jag gick för att möta Mathilde, Sapp och Binta igen på stan. Alla trodde jag hade linser, men nej optikern la något magiskt i mina ögon, spookie.



Dansade i våran sal och sen åkte vi bil hem till mig och Mathildes mori chilla med mina päron, sen tillbaka till Stenhagen. Ska upp tidigt, typ 11 för att åka och fixa massa grejer till Adam Tensta och company som ska sjunga på music jam imorgon, där vi Zumbas ska dansa. Kom dit biljetter finns på JC eller att köpa i dörren.

Nu ska vi kolla på film, om de går...Mathilde psykar sig bara, just nu sjunger hon in ifrån toaletten..Inte nice! Haha.

Dont wanna be all by my seeeeeelf, o-bama säääälf!

Studentskiva med Kenza

Sliten Vendela må jag säga!

Igår träffade jag Mathilde, Binta och Sandra. Vi tog tåget till Stockholm för att gå på Kenza och Nadjas studentskiva eftersom vi fick inbjudan och fribiljetter. Vi festade oss på tåget, haha smink och nagelack och dans, jag vet inte vad! Vi var riktiga colourgirls!

Vi träffade Sapp i centralen och sen åkte vi mot Stureplan. Alla kollade på oss, vadå har ni aldrig sätt ett gäng "svarta" colourgirls before? Haha neej för på Stureplan har alla backslick och icke-färgglada kläder! Haha! Whattafuck, vem bryr sig, vi gav bara Sture lite färg på tillvaron! Klubben hette Laroy.


Vi träffade Kenza och Nadja och tog genast över dansgolvet och all uppmärksamhet kom på oss (en stor färgfläck mitt i smeten lixom). Det var dans hela kvällen fram till klockan 3 på natten då dom stängde ingen! Vi flippade totalt den sista timmen och alla satt i princip på sida och kollade på, helt fashinerade! Asså det var galet! Galet, galet, galet! We know how to party like rockstars! Haha.

Ägaren på klubben berömde oss fett mycket, sen sa han att vi från och med nu får vi komma gratis som hans gäster och dansa hur mycket vi vill, hur länge vi vill, när vi vill på hans klubb! Nice ju! VIP you know.

När vi skulle gå kl 3 gick DJ:n ikapp oss och sa att vi var tunga och att vi gärna fick följa med han till nästa klubb han skulle spela på, Wilage - som hans gäster dårå. Självklart följde vi med, han spelade dundermusik all night long! Vi gick in på Wilage och fortsatte dansa och driva hela kvällen fram till efter 5 på morgonen. En massa människor bytte nummer med oss, som hade kontakter hit och dit (inom dansbranchen dårå).

När solen gick upp åkte vi + Kenzas gäng till donken och åt kvällsmat/frulle, gick och la oss kl 8 typ! Tack för en spännande och fartfylld kväll.

Vi sov typ 3 timmar, sen steg vi upp och chillade i Sapps lägenhet några timmar innan vi åkte back to our hometown, Uppsala.



 


You got served

Har dansat med Amina, Yasmin och Negina på onsdagsförmiddagen, efter att jag och Cornelia sket i skolan och pluggade lite inför fredagsprovet. Vi jobbar med en koreografi som vi ska ha på skolkampen mellan Celsius, Fyris, Linne och Rosendal i år, om typ två veckor. Vi alla var lite sega i huvudet när det gällde att komma på en dans, men vi gnuggade hjärncellerna och fick till det rätt bra, en bra början iallfall :)
 
Insperationen fick vi från dessa klipp! Så jävla grymma, jag deckar varje gång jag ser denna underbara film! Önskar man kunde göra sånt här i trakterna! You got served!

 

Årets första skiva!

Jag säger bara dunder. Förra veckan skulle jag gått på tre skivor, men jag var helt otaggad och trött, så de blev pass på allihopa - meeen nu är jag back on track och bestämmde mig för att gå på Ginnys ( alltså två klasser i Celsius ) skiva.

Jag övertalade Mathilde, Binta och Sandra att följa med sen åkte jag till Cornelia och åt middag med henne och Mathilda. Sen gick vi ner till ån och smokade some ganja (höhö), och mötte Anna som slog sig ner på vår filt och förfestade lite grann. Mysigt!




Vi mötte Mathilde, Binta och Sandra och klackade oss vidare mot BJ - woooow! Galet rolig kväll, dansade med allt och alla och alla sköna människor var på plats, alla mina bästa vänner, sköna vänner och snygga vänner! Hahaha.

Det är alltid folk som kommer och berömmer mig för hur jag dansar, och jag får ofta höra att dom sätt mig på massa andra ställen osv, och ikväll kom en och annan gullig kommentar om min dans, tydligen många som vet vem jag är, fast jag inte har någon aning om vem den är. Pga dansen i guess :)
 
På tal om kommentar! Hahaha okey, jag sitter ute i sofforna och pratar med en vän till mig "anonym", haha :)

Anonym: Asså jag har alltid tyckt att du är sexig! Asså OM jag var lesbisk, då skulle de lixom skrika VENDELA.
Vendela: Hahahahaha.
Anonym: Nej men asså serriöst :)

Haha där fick vi oss ett gått skratt lille anonymis :)
Kvällen var super nice och jag hade dunder från början till slut! Det ända negativa var nog att DJ:n inte var så uppdaterad om den nya musiken som kommit, han spelade typ bara gammla låtar. Mr. Labba Labba, haha!

Ååh om alla skivor kunde vara som denna :) Somnade dunns hos Cornelia efteråt. D-U-N-D-E-R.




Mixen är klar

Tisdagen var en aning stressande! Vi fixade mixen som vi ska ha på Music jam 2009 på lördag. Dansen gjorde vi också! Haha, får se hur de här slutar, last minute group you know :) Lean back, lean back!


Nationella prov i matte B

Idag gäller det, önska mig lycka till!

Fyra timmar bland siffror och tal, nationella i matte B.

Dilemma

Köpa eller inte köpa?







En annan del av köping

Malena Ernman vinnaren av medlodifestivalen ni vet, henns bror var här, han är homie med min pappi.

Söndagskvällen knäckte! Mathilda kom över och vi åkte och hyrde två filmer, och köpte massa godsaker. Det blev tillsammans och en sesong av en annan del av Köping! Haha, det var Mathilda som absolut skulle hyra den och hon vågade inte ens lägga upp den på disken, för hon skämmdes, hahahaha!

Asså filmerna knäckte! Vet inte hur mycket vi skrattade åt alla fula scener i båda filmerna! Hahahaha, En annan del av Köping knäcker! Ska hyra nästa sesong också!


Efterlängtade bilder!


CORNELIAS 18 ÅRS FERRE































HAR FLER BILDER FRÅN DÅ VI TEX TATUERADE TYRA, BJUDER PÅ DOM EN ANNAN DAG!

BJ NIGHT











CAMILLE 17 ÅRS FREER










ANNAS 18 ÅRS FERRE

























NESSLIS ÖVERASKNINGSFEST

































VALBORG





























SPÅRAD GRILLNING








TIVOLI



BOUNCE






Detta är endast några bilder ut varje kategori :)



Barnvakt


Dagens jobb - barnvakt, cash money in the bank!


Ettårsdag med min baby 8/5

Det var lixom kärlek vid första ögonkastet, svårt att förklara. Det var lixom bara du och ingen annan. Din bruna färg är ju för underbar! Det känns tryckt att veta att du alltid finns till hands. Att röra vid dig, och hålla i dig i min hand , och se på dig är nu mera en vana. And I like it! Idag är det ett år sen du kom in i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dig? Du är alltid vid min sida, till och med när jag sover.

Min Mobil, Vendelas baby.

Under detta år har du tagit emot 22566 sms! Wow, kan ju låta som att jag inte gör något annat än att knappa på dej, but thats not truth. Shit, tänk om mobiler inte fanns? Måste vara den bästa uppfinningen. Grattis på ett års dagen baby! 

Den som skickat mäst sms till mig är Mathilda - 6105 st, inte illa.
Mathilde tog andra platsen med 3392 st.
Sen är det en jävla massa platser, men palla! Haha.
Jag har ju en del fan som ni ser, haha foppan!

Grattis på 1års dagen :)





Pluggis wanna-Bs

Nu råkar det vara så att jag har pluggat Matte i tre dagar! Jag och Cornelia har kört samma rutin, plugg och knaper. Det funkar bra! Har nationella i matte på tisdag, så för en gångsskull börjar vi i god tid! Matte är inte direkt mitt starkaste ämne!

Fredagskvällen spenderade vi iallafall framför tven och det blev bla Scary movie 2, haha så ful. Massa godis åt vi också. Jag sov kvar, men innan jag somnade snackade jag med Mathilde i telefonen.. Jag somnade medans jag pratade med henne, haha så tråkig är hon! Det var den där jävla matten som tog slut på alla krafter!

Man blir ju en aning flummig också! Sigge fasoner!

It hurts

Bruises fade, but the pain remains the same. 


Mr. Piano man

Play me a song about heartache, I promise I could sing every word Mr. Piano Man.
Play me a song about love lost, cause that's another one everyone's heard.

Storkarna

Fika med Andrea och Rebecca på Storken.
Lite variation fran Waynes som fortfarande är favoriten!


Orientering, inget för moi!

Omg. Idag på idrotten hade vi orientering - absolut inte min grej!

1 - Jag är ingen långa-sträckors-löpare.
2 - Jag kan inte läsa kartor så bra.
3 - Det är boring och helt förvirrande!

Anyway, jag fick springa med Cornelia och Nessli som brukar vara ute och springa om kvällarna, något som aldrig skulle falla mig in direkt! Haha! Knas, efter bara några minuter springer min astma ikapp mig, och jag anstränger mig för att fånga upp luft samtidigt som jag måste hålla tackten med dom andra två hurtingarna! Funderade jag ett flertal gånger på att ge upp, men neeej keep on runing biiatch!

När vi bokstavligen sprungit runt ner mot stan, fram och tillbaka (lapparna var utspridda flera km från varandra åt olika riktningar i mot och bort från stan) ett antal gånger ville jag lägga mig ner på marken och vila/dö. Jag hatar orgentering!

En gång i högstadiet hade vi ett orienteringsprov typ, så läraren släppte ut oss i skogen en och en med jämna mellanrum så att man inte skulle kunna springa tillsammans, självklart fick jags pringa sist av alla i hela klassen - fast jag sa att jag skulle springa vilse i skogen! Men nej nej han trodde inte på mig!

Upp till bevis! Efter ett antal timmar, ingen Vendela dök upp. Gympaläraren fick springa in i den stora skogen och leta! Helt förgäves, för Vendela befann sig låångt borta, bortanför skogen.. Hon hade nämligen gått helt vilse och gett upp de där med kartan, det var ju lixom bara att vandra.. Någon gång lär man ju komma fram...Vilket hon gjorde, någon timme senare! Fuck that shit, haha!

Ministry of moves

Har just kommit hem från en härlig kväll.

Uppsalas skönaste dansare samlades på Grand och hae workshop (man får prova på olika danser), vi körde popping (det ser ut som om man får elstötar i kroppen typ). Rätt kul faktist! Sen spelades musik och det blev ringar hit och dit.

Sen var det battling också. Vi ställde inte upp, vilket jag ångrade när det hade börjat för då blev man så hypad! Men dansarna var sjukt sköna, but still vi borde kört, för vi är också sköna :) Man vann cash och kläder från adidas mm. Fett kul att dom annordnar lite sånna här saker i lilla Uppsala! Mer av det vill vi se!

Top model nästa!

Fikade på stan med Mathilde! Vi gjorde ett snabbköp på Subway, så snabbt att vi inte han uppfatta vad vi köpte! Haha uush! I Storken satt vi ett bra tag och skrattade, sen mötte vi min mor, och sen åkte vi hem till mig.Vi gjorde bästaste dasen "Mr. LovaLova / Mr. LabbaLabba", Hahaha deck! 

Jag anmälde Mathilde till modell också genom ett företag i Stockholm! Jag hoppas och tror att hon kommer med! Hon är ju så kattig, haha - få inte luft nu M. Men serriöst, hon platsar där till 100 %. Eller 99.. hon är ju lite speciell.. psykos! Haha. Jag valde ut några tjusiga bilder, skrev lite om henne och så. Jag skrev dit mitt nummer och skickade mailet från min hotmail. Om jag hade skreivit hennes nummer och dom hade ringt, så vet både hon och jag att hon inte skulle våga svara! Haha! Men när hon kommer med ska jag minsann slpa henne till studion - mot alla odds!


Vilket konstigt väder det har varit idag! Regn, sol, regn, sol, både regn och sol samtidigt! Sverige, Sverige! 

Showtime!

Idag hade mina söta elever show!

Föräldrarna var toppen nöjda, och jag fick fina blommor som tack :)

Slutet gott, allting gott.















Tivoli

Har just kommit hem! Har varit och stekt i stan med Hagge, Cheyenne och Mathilde. Sen åkte vi till tivolit i gränby med Jai, Sara, Hengameh och Shiva. Haha jag deckade när alla åkte extreame! Efteråt åkte jag och Cheyenne till sävja.



Håller på att bli sjuk! Rock away!

Stekare!



Detta måste vara den sköönaste sommarbilden ever.

Spårad grillning

Fredagskvällen käckte! I det stekande vädret begav jag mig till stan, mötte Mathilde och Simon sen åkte vi till sävja hem till Matte. Cheyenne gjorde i ordning köttet och allt, så efter ett antal psykos-skratt-mongo-flum tog vi vårat pick och pack och traskade till grillplatsen som låg precis vid en stor damm. Självklart blev det sång på vägen!

Under grillningen var det jag, Cheyenne, Matte, Simon, Kaka, Mathilde, Hagge, Mona och hennes kusin. Maten var jättegod, och vi åt och åt medans Kakan försökte supa ner oss, haha! Det var skit kul och Mathilde fick ryck och började.. tjaa.. vara Mathilde helt enkelt! Hahaha psykoooooooos! Det smittade av sig på mig med, jag delade ju filt med henne! Bombakcacks-tuttaar! Helt dunder kväll vid elden :)

När jag Hagge och Mathilde skulle gå till bussen vågade inte dom gå själva, så Matte och Simon fick följa med oss genom skogen, haha asså det var fan läskigt när dom höll på! Det var fullmåne, Hagge fulade sig (var en aning påverkad), Mathilde var livrädd, Matte och Simon skrämdes, Mathilde fick panik, Hagge klängde på mig, Mathilde skrek, Hagge skratta och sprang, Mathilde stanna upp och fick panik,  jag fick panik hahaha omg, det tog as lång tid att komma till bussen!





Dunder kväll, thanks!




Valborg 09

Shit vilken dag, vet inte riktigt vart jag ska börja! Träffade massa underbara människor, i princip alla jag ville träffa under dagen (nästan iallafall) :)

Halv 12 på morgonen åkte jag, Mathilda, Ginny och Andrea hem till Ginnys kusin Jocke. Där var massa av hans kompisar, bla annat Chrille och Jim! Där satt vi i flera timmar och umgicks och satt ute i de fina vädret med musik och dricka, en lite förferre lixom. Mycket skratt.



Vi gick ner till stadsparken och slog vår tjusiga filt och åt jordgubbar. Där träffade man ju en jävla massa folk! Haha, höger, vänster, upp och ner, de kryllade av vänner och bekanta över allt! Solen stekte och allt var tip top.. Eller vad säger du andrea bakom trädet? haha. Det ända som inte var tipp topp var att min kamora skärm gick sönder "/ Vet inte hur, men de bara hände! Men några bilder hann jag ta iallafall!




Vi skildes åt, Mathilda och Ginny åt ett håll, jag och Andrea åt ett annat - man måste ju hinna träffa halva uppsala!

Andrea och jag gick runt på stan, åt mat på max. Tror aldrig jag njutit så mycket av ett orginalmål förut! Haha. Vi satt och pratade länge, ända tills Maggan och Elin kom förbi, och vi alla fyra vandrade tillsammans till Ekonomikumparken!

I ekonomikumparken spelades musik och det var värsta draget. Jag slog mig ner vid mina Zumbas tjejer Binta och Mathilde. Där satt även Tina, Hareg, Sap, Ragnar mf. Vi sjöng och sjöng och det blev kakkrig och massa annat skoj på den filten. Jag skratta så mycket, aj aj. 


Efter några timmar vandrade vi ner mot  stan igen, haha på vägen körde vi ballar av stål! Omg, hahaha det var så fult, alla gjorde sjuka saker mot folk, och Hareg - hahahahaha! Dunder.



Vi gick hem till Mathildes storasyster Nathalie som hade fest. Där dansade vi och alla gäster tog fram deras filmkameror, haha. Jag och Nathalie battlade mot Mathilde och Binta, haha weeey!



Sen gick vi alla vidare till Elsas fest. Till en början var det inte så mycket folk, mäst tjejer. Så dom bad oss ringa dit lite sköna människor.. Halva uppsla kom haha! Men det var nice, vi spelade lite dancehall och golvet hoppade upp och ner.



Jag är toppen nöjd med min valborg, trotts att valborg är överskattad, så var min molto bene (mycket bra).

RSS 2.0