Xlent release party tonight!

Ikväll äre röj, kom gärna och festa loss med oss på dansgolvet, Blackout kommer självklart bjuda på en tung show på scenen, och musiken kommer vara tung hela natten. Vi är ett helt gäng som kommer dit, all dancers and dj:s - så vi ska köra lite pannkaksdans (ni kommer förstå när all Finlandscrazyness kommer upp)

See you there folks!



Tunisien, day 4 - Langaren!

Fick lov att dela upp "day 4", hinner inte skriva så mycket och ändå är det ju skit mycket jag inte berättar om här i bloggen. Aja let´s get back to buissnes!

Efter shoppingrundan i Tunis fräshade vi upp och innan vi drog till "Black & White" för att stilla hungern! Alla var innerst inne skit trötta, så medans vi väntade på maten spelade vi in ett jätte fult filmklipp (don´t get to exited för den kommer inte komma upp här inte hahaha), men det fick tiden att gå mycket fortare, och vi skrattade så hela resturangen kollade åt vårt bord. Men so what, haha.

Maten var utsökt, blev en pasta carbonara (höhö), alla åt typ det eller lasange eller pommes varje dag!! Mobbade, men det var ett säkert kort eftersom man inte riktigt visste vad som var ätbart/gott. Resturangen var skit mysig, det var som att sitta i en djungel eftersom väggarna var klädda i djungeldekrationer typ, me like.



Efter maten, skratt och mera skratt beställde Tyra och Camilla in en varsin öl. Servitrisen kom med tre öl, och gav en till mig. Jag sa att jag inte beställt någon, svaret blev "jag bjuder på den". Det var typ bara att tacka och ta emot eftersom han inte tog tillbaka den när jag försökte förklara att jag inte ville ha. Jag är inget fan av öl kan jag ju medela. Men han gick glatt där ifrån och fortsatte med sitt arbete.

Jag gav bort den till Camilla. Några minuter senare kommer han in med en till öl till mig, och jag säger (innan han öppnar den) att jag inte vill ha, men han struntade i det, log, ställde ner den framför mig och gick. Jag gav den till Tyra. Haha, Camilla och Tyra beställde in en varsin till, och han gav mig en till. Asså det blev ju skämmit för han brydde sig inte om vad jag sa och alla vid bordet la "ooooooh" kommentarer så hela resturangen kollade.. All eyes on me.. Haha!!



Det fortsatte lika dant, en till, en till och en till. Asså tror han serriöst att jag orkar dricka så många öl på den korta tiden? Tydligen, men i själva verket såg man hur både Tyra och Camilla sakta men säkert började fummla med ögonen och bli röda i fejjan, hahahaha drunk ass maddasakkas!!

Det ända glaset jag verkligen drack var en shott jag fick, och som jag var tvungen att dricka eftersom han stog och väntade tills jag skulle shotta upp den, ååååh jobbig människa (haha men han var rolig), men vad ska man göra lixom, han tog ju inte ett nej.



När vi äntligen gick, fick vi med oss två fullisar hem, hahahahaha ni skulle sätt hans blick när vi gick från resturangen, jag måste ju sätt spiknyckter ut trotts alla öl jag fick.. hur kan det komma sig lixom? Medans Tyra och Camilla vinglade ut som två bananer. Hahaha, men jaja tack så mycket för omtanken..


Outfitten för kvällen (ni som brukar vilja att jag slänger upp "dagens") // Janet Jackson! (som fortfatande är dagens namn)



Tunisien, day 4 - Utflyckt!

Idag åkte vi för första gången utanför staden där vi bodde. Vi åkte nämligen till Tunis, en mycket vacker stad om man ska vara lite vuxen i språket. Vi transporterades dit med en minibuss/stor taxi som kallades loage.

Bilresan dit var mycket underhållande och jag, Tyra och Nessli höll på att kissa på oss i baksätet (vi satt längst bak, Anna och Camilla längst fram och i mittensätena satt Cornelia och Josefin) eftersom en man i 30 års åldern satte sig på den sista lediga platsen i vår bil, bredvid Josefin, och han kollade inte in henne lite!! Hahahahaha, stackars Jossan som blev helt generad när vi asgarrvade bakom dom (vi såg ju hur han kollade in hennes ben hela tiden och han förstog ju inte vad vi sa så vi satt och drev med Jossan hela vägen, hahahaha omg stackarn!!


Väl framme så gick vi på en trevlig marknad i bergen, med massa stånd med smycken och shit. Köpte ett armband där dom ristade in mitt namn, örhängen, mat och inte så mycket mer. Men däremot prutade jag för fulla halsar till mina vänner eftersom säljarna gillade mig (för att jag är från afrika) så dom körde typ "aaah same colour, speciell price for you", hahaha!!


Det var amaizing utsikt och stekhett, så vi satte oss på en resturang med utsikt över hela hamnen och staden, beställde in smoothisar och mat. Godaste smoothiesen jag har druckigt i hela mitt liv. MVG. Njöt lite av solen och pratade ett bra tag innan Anna och jag blev rastlösa och gick en vända till i området. Lovely.



Senare under dagen åkte vi till storstadens centrum, där hade dom "vanliga" affärer som Zara och liknande, så det blev lite shopping där med faktist. Jag köpte en adidasdress (röd och svart), och tjejerna hittade också lite grejer. Dock var folket där exakt lika dana som på alla andra ställen vi var på, alla fik vände sig om, glodde, pekade och ropade, bilar stannade och tutade, la kommentarer när dom gick förbi "sexy, sexy" osv.


Staden var faktist jätte trevlig, men vi var helt slut efter all shopping och allt gående upp och ner fram och tillbaka, så vi tog en taxi hem till hotellet. Nessli och jag fuckade ur i taxin hahaha skit kul, vi drev med omvärlden lite grann.

Får ju inte glömma att medela dagens namn: Janet Jacksson!! Haha vaa? Måste vara näsan, våra näsor är ju rätt lika.. eller?

Over and out!

Hej hopp!! Nu har jag jobbat och det var somvanligt roligt, finns det bättre jobb eller? Tveksamt, iallfall för att vara i min ålder (18). Dock fick mitt knä ryck och fuckade upp sej på sista klassen, men försökte dansa så gott det gick ändå vadfan.. Koreografierna rullar på för fullt och snart är det showtime!

Alla fick göra en utverdering på kursen som faktist börjar lida mot sitt slut snart, och gud vad kul det var att läsa vad alla skrivit, bara BRA saker!! Ååh, måste betyda att jag har gjort ett bra jobb och alla verkar vara nöjda - Bra där Vendela, bra där!!

Har så mycket som försegår nu så ligger lite efter här i bloggen som ni kanske märker, och jaa ni ska få veta allt om Finlandsresan med Blackout, helt spårad!! Men det får bli efter valborg och allt annat som väntar i helgen. Blackout har två bokningar och sen ska jag jobba två dagar, så det är alltså jobb som gäller några dagar framåt. Sen får ni Finlandsfasonerna i bilder, videor och text.

Gotta go now, over and out!


Hard work, im sick!

Jag blir aldrig frisk! Blir typ sjuk på söndagar och är förkyld (astman blir jobbigare då) och seg, blir frisk på torsdag-fredag typ och sover för lite mellan fredag-söndag, så då blir jag sjuk igen. Det är verkligen så varje vecka för mig, känns som att jag är sjuk hela tiden!!

Fett jobbigt, speciellt eftersom jag jobbar som danstränare och då påverkas min undervisning av det. Jag orkar ju inte lika mycket när jag är sjuk och inte kan andas, jag blir så irriterad. Nu mår jag sämre än vad jag gjorde förra veckan.. Ska lixom ha 4 klasser ikväll på DC, knas. Men jaja, vi får väll se hur det går, vet att jag kommer sova fint iallfall!! Börjar dra ihop sig för vårshowen snart, hard work, work work! Bless.


Tunisien, day 3 - Nakenbad!

Vaknade upp av Anna som kom och väckte oss, inte kul. Haha men vi alla masade upp mot hotellfrukosten som bestod av baguetter och lite annat smarrit (varje dag samma sak).

Det första vi gjorde var att slänga på oss bikini och springa ner till poolen, det var så jävla varmt på morgonen!! Där låg vi och stekte hela förmiddagen, pratade strunt och lyssnade på musik. Bada gjorde vi också.



På kvällen satt vi inne på vårt hotellrum och drack drinkar, snackade och körde massa fula dricklekar... typ älgen? Hahaha herre gud vad fula alla var, och fy fan vad vi skrattade, jag började grina och fick kramp i magen. Man ska typ skicka runt älgen (sätta händer på ditt huvud så du ser ut som en älg), låta som en och dom på sidorna ska automatiskt få älghorn på ena sidan osv, helt sämst förklarat men orkar inte ta det detaljerat, men fult och roligt var det, kan jag rekomendera istället för "jag har aldrig" och "ölspelet" mm. Mer humor och fjant i "älgleken". HAHAHA skrattar av att bara tänka på hur fula vi var och hur fulla vissa vart efter ett tag med tanke på att dom reagerade så sent när dom skulle bli älgar (det ska gå skit fort).


Efter midnatt (långt efter) bestämmde vi oss för att gå en stadsrunda och en strandprommis. Så vi gjorde det. Hahahaha herre gud vilka kommentarer, men sjukt kul var det att prata med folk som måste trott att vi är helt sjuka i huvudet, men de gillar´t.

Vet inte vart dom får alla likheter ifrån hela tiden, men idag blev jag kallad Shakira från en massa olika håll? Haha, hur ska dom ha sig? Hahaha.



Väl nere på stranden försökte folk stoppa oss, dom trodde vi skulle bada - men vi fick förklara flera gånger att vi bara skulle gå längst stranden (vänligt folk som trodde vi var korkade turister som tänkte gå och bada i mörkret i värsta mega vågorna). Mysigt att höra alla stora vågor, och självklart tog vi av skorna och hoppade omkring i vattnet. Love it.



Vandringen fortsatte, och ett gäng turister med en aning alkohol i blodet bestämmde sig för att smyga in i ett främmande hotell, slänga av sig kläderna och bada!! Hahahahahahhaha, nakenbad på ett främmande hotell. Blev ju en massa fniss och blask. Kul minne där!! Vi blev kvar på solstolarna ett tag och låg och kollade på stjärnorna ett bra tag innan vi vinglade hem och deckade. Helgalen kväll!


Mirror, mirror on the wall!



Always look on the bright side of life *vissla*


Timberlee - Bubble like soup


Dancehallqueen & Kings!!

Ikväll, fredag bär det av till en av årets festaste dancehallfester, och nej den är inte i Sverige. Massa dancehallqueens and kings kommer sammlas och ha en fet helg tillsammans, sjukt kul kommer det bli.

Finlands dancehallqueen (2009) Chenill fyller år, så det kommer folk från hela skandinavien!! Kan knappt bärga mig!! Braap!! Man måste självklart få en inbjudan, vilket vi från Sverige (och de andra länderna) fick, så det ska bli dunder!!

Kolla in våra namn om ni hittar dom på affishen.

// SWEDENS OFFICIAL DANCEHALL QUEEN VENDELA!!!


Jurry för audition!

Sök idag, Binta och jag kommer sitta i jurryn tillsammans med några till, kommer bli skit kul!! Lycka till!!


Tunisien,day 2 - Avslöjanden!

Andra dagen i Tunisien gick vi en morgonprommis till banken för att växla in pengarna till rätt valuta, så vi vandrade igenom hela staden typ, haha. Som vanligt vände sig alla om på gatorna, visslade, kom fram och sa sexy, sexy!! Haha, helt sjukt! Men vi vandrade bara vidare och mötte nästa kommentar, och nästa...



Så jävla roligt, en låda med sköldpaddor stod utanför en butik. Camilla fick hålla i en sköldis och ta bild, jättesöt! Nessli skulle absolut också hålla i den och ta kort, men exakt när vi skulle knäppa kortet pissade sköldpaddan ner henne, så hon kastade iväg den så den landade på asfalten upp och ner, hahahahhaa stackarn!! Det roligaste var att Nessli sa: Asså den hoppade ur min hand! Hahahaha, sen när kan sköldpaddor hoppa, undrar vem som blev räddast, hon eller sköldpaddan!!



Vi köpte med oss jordgubbar, choklad och chips och satt tillsammans på en av hotellbalkongerna och snackade goja hela eftermiddagen, vi lärde känna varann och alla avslöjade saker som vi inte visste om varandra innan. Hahaha herre gud vad vi skrattade åt vissa saker, verkligen kramp i magen!! Omg, skrattar av att bara tänka på det, dunder!!


På kvällen gick vi till en resturang i närheten, jättegod mat!! Alla var supernöjda och vi snackade i munnen på varann hela kvällen. Drinkar beställdes in och kvällen slutade med efterrätt, mumms. Vi hade jätte trevligt och servitrisen och ägaren av resturangen var jätte snälla och gulliga.



Det började regna när vi skulle gå (vi satt där hela kvällen), så resturangägaren erbjöd sig att sjutsa hem oss till hotellet (vi shoppade upp en del i resturangen), fett snällt - så vi gav han extra dricks för besväret. 

Innan vi alla deckade satt vi och fortsatte prata tjejsnack och skitsnack ett par timmar, sen var vi alla helt fördiga. Säger bara; Det som händer i Tunisien stannar i Tunisien - Muttprutt!!



Dagens namn: Bruttny!! (Vi antar folket menade Britney Spears)


Tunisien, strandprommis!

Gud vad jag längtar tillbaka, jag älskar havet och stränder - "Born and raised in Africa" som man säger, hahaha (intärnskämt från resan). Jag blev lite som en unge i en godisaffär, helt jävla underbart!! 


Godnatt, nu deckar jag!

Jag är helt färdig för att deck, helt jävla slut!! Fyra klasser när man är sjuk är inte riktigt min grej!! Men det är bara att ta det med en nypa salt som man säger, jag ska ju faktist vara extra glad nu när jag fått ännu flera klasser på DC, har lixom inte ens jobbat en termin och har redan 6 klasser där (och flera på andra dansskolor). Alla grupper började med nya koreografier som dom ska ha till vårshowen som är i slutet av maj. Nice, nice.

Papis var med och körde också, och med sig direkt importerad från Stockholm hade han med sig lille Francis!! Krii, som körsbäret på glassberget lixom. Dom är kvar här i vår underbara stad (har ni lagt märket till stationen?), och imorgon ska dom med mig till skolan, och sen ska vi på bio på kvällen, bubbeldejt - haha.

Vill verkligen sova, men har prov imorgon som jag inte engagerat mig i så mycket så blir någon timme i samhällsboken först kanske...eller inte. Godnatt!!




Musikaldax

Trevligt, ska kila ner till Musikens hus strax och kolla på en musikal. Vi fick biljetter eftersom vi själva skulle delta i musikalen (bestämmdes i somras). Vi skulle få en egen scen som handlade om Zumbas (vår gamla dansgrupp). Det hade säkert blivit skit kul, och en tuung scen eftersom vi hade kul tillsammans, och vi alla är rätt bra på att spela. Sen skulle det ju blivit dans och sång i våra nummer och våran scen skulle sluta med att vi sjöng "happy day", och gjorde en remix på den, tung.

Nu blev det ju inte riktigt så eftersom vi i Blackout inte hade någon tid alls (märkte vi efter ett tag), vilket kanske var lite synd, men lika bra att vi kom på det i tid, så vi inte fuckade upp hela musikalen, hahaha. Och i slutändan tror jag vi ska hålla oss till dans, inte sång - hahahaha.

Anyway, vi ska dit idag och kolla hur den blev. Har massa vänner som ska vara med i den också, för att inte tala om några elever till mig som ska vara med och köra min koreografi. Ska bli kul att se, dom är skit duktiga och har startat en egen dansgrupp (jag blir as glad när folk startar egna dansgrupper, mer sådant till marknaden tack), det kommer nog blir den bästa scenen i hela musikalen - hihi!!

Ikväll blir det jobb, jobb, jobb och jobb. Som det ser ut så ska jag hålla 3 klasser till på DC, så nu jobbar jag 8 timmar i veckan istället för 3 som tanken var från början, det går bra nu kompis!! Dock är jag lite smått sjuk, så kommer vara helt död (bokstavligen) efter klasserna, men thats life. Papis och Frasse kommer kanske förbi en sväng, då kan Papis assestera om luften tar slut!!  Peace.



Tunisien, day 1 - Utforskning!!

På arlanda träffades vi alla helt uppspelta och ivriga för att få komma till ett varmt land! Jag sov hela resan bokstavligen, jag somnade innan planet lyft, och vaknade när planet landade typ, sen somnade jag på bussen påväg till hotellet också, så resan dit gick galet snabbt haha.

Väl framme på vårt hotell Emira kastade vi in våra grejer i rummen och sprang genast ner till poolen nedanför våra balkonger och solade, badade och beställde in mat till poolen. Vi beställde hamburgare, och det var nog dom mest speciella hamburgarna jag någonsin ätit, haha och det var dom ända hamburgarna vi beställde på resan, haha!!


Vi tog en prommis för att utforska området, och det var jätte fint. Vi var dock dom ända turisterna typ eftersom sesongen inte riktigt börjat än, så bokstavligen HELA stan vände sig efter oss och vrålade "sexy", och liknande ord. Vi blev även kallade Pussycatdolls, haha! Bästa var när vi såg en död katt längst vägkanten, inte för det var något possetivt med det, men allas reaktion dödade, hahahaha det skulle man ha haft på film!



Hahaha vi gick ju i svenska sommarkläder, shorts och klänning, mendan folk där gick i varma kläder, fast det var skit varmt ute! Bilar stannade, tutade och vråla från balkonger och olika resturanger när vi passerade, boom boom haha. Sjuk känsla, typ som om vi var kändisar... Pussicatdolls var det va? Haha.



Vi kom till en jättefin strand, och jag var helt lyckig när jag fick hoppa omkring i medlehavet, haha som en unge i en godisaffär!! Så underbart fint. Jag älskar plask, plask och det blåste inte ens från vågorna.



Eftersom vi inte fick växla in pengar förns dagen där på fick vi betala med euro på hotellet, så det blev hotellmat första dagen, pasta med carbonara (kom ihåg det, det är inte sista gången den maten serverades under resan). Det blev en hel del skratt också, alla var övertrötta och vi hade ju en massa att diskutera, en helt ny värd typ!!



Vi alla var rätt döda på kvällen, så det blev en lugn kväll på hotellet.. trodde vi. Jag tänkte liva upp alla som var helt döda, så jag förvandlade mig själv till "Sexy mama" och showade loss i hotellrummet, och herre jävlar vad det fick fart på brudarna, hahaha speciellt Josefine, hon fick typ kramp!! Kul att man är så underhållande, eller vad säger ni brudar? Hahahahaha shit, filmen är olaglig!! Bra början på semestern!!


Wake up in the morning feeling like..

Godmorgon! Ska packa mig iväg till skolan snart (buhuuu), känns helt fel!! Vaknade ovanligt tididg, så nu har jag typ 1,5 timme på mig innan bussen går, brukar i vanliga fall vakna 1,5 timme efter att bussen gått!! Haha.

Idag ska jag träffa mina vänner igen, ska bli jätte kul!! Pratade med Ice igår, helt överlycklig att ha mig tillbaka, Mathilde har saknat mig som en pungkula, vi pratade över två timmar igår. Var tvugna att avbryta samtalet när Binta skickade "lägg på-sms", sen blev det ett långt samtal där också, sen deckade jag på en gång. Och tack för alla fina sms ni random-människor skickat, Im back bitches!!! Krii.

Ligger nog lite efter i skolan kan jag tänka mig, hörde talas om ett prov imorgon?! Snacka om att vara tillbaka till verkligheten, men jag ska hålla ut - för det är nästan 6 veckor kvar, sen är jag fri!! See yao!!


Back home again!

Heey Sverige!! Long time no seen!! Blev kvar längre än planerat i Tunisien eftersom alla plan ställdes in, inte var vi ledsna för det inte, mer sol, bad och fest!! Hade lätt kunnat stanna ännu längre, men ville absolut inte missa helgen som kommer med mina Blckout girls, så hem ville jag ju BARA därför =)

Anledningen till att jag är hemma nu är faktist för att vi fick plats på det ända planet som gick hem, alla andra plan var inställda, och kommer vara det minst en vecka till. Man hade ju inte klagat att få stanna så länge (minst), gratis lixom eftersom Apollo fixade så vi fick bo på ett lyxigt all inclusive hotel när vi inte kom hem. Så vi hade "turen" att komma med planet som gick hem, the one and only!! Dock var alla livrädda på flygplatsen, krockodiltårar fälldes av många!

Har jätte mycket att berätta, och mer som jag inte kommer berätta, men det kommer nog ta sin lilla tid, för nu är det bara att försöka komma in i verkligheten igen (buhuuu), vilket är rätt så jobbigt med tanke på hur underbart kul vi har haft det in Africa. Får bli lite Tunisien updates time to time, måste ju hinna med det gamla vanliga med. Fy fan, jag vill tillbaka!! Tur att det inte är så lång tid innan jag drar igen, men då är det Ghana som gäller! Krii!!


Hej då Sverige!

Klockan är 10 över 3 och om 20 minuter kommer min röda taxi som ska langa mig vidare till bilen som kör mig till arlanda tillsammans med dom andra brudarna, för vi drar till Tunisien baby!!! Fan vad sköööönt det ska bli, vädret här är ju helruttet!!

Sitter just nu tillsammans med Jeremy, Papis, Francis, Salle, Sadick, Mike, Hagge, Ice, Malika, Mathilde och Selam! Grabbarna kom ända från Stockholm för att spendera sista kvällen med mig innan jag drar, dom är ju för söta mina älskade grabbar =) Har skrattat så halsen nästan sprack, fy fan hahahaha älskar mina vänner =)

Måste tacka Selam och Mathilde för idag, dom har hjälpt mig med packningen, annars skulle jag aldrig kunna kommit iväg, hittade passet i sista sekund också!!

Men nu ska jag faktist umgås med mina favoriter sista minutrarna innan jag drar till 25 + värme!! PUSS!!


Ginny´s 20 års ferre!

Fredagskvällen spenderades hos min granne, Ginny fyllde 20 förra veckan så vi firade henne. Var fortfarande helt sliten, fick ju stressa som en galning från Stockholm. Skönt att festen var i grannhuset, det var bara att gå hem när men kännde för det. Grattis Ginny 20 barre för fan =)


Barbie och dom 12 dansande prinsessorna!

Hahaha omg vilket tragiskt liv vi har, Binta och jag låg (slitna från Elephant man) och kollade på film hela eftermiddagen. Vi bläddrade fram och tillbaka mellan filmkanalerna och stannade på en film som just skulle börja... Barbie och dom 12 dansande prinsessorna, hahahaha!!

Meningen var ju inte att vi skulle kolla på hela filmen, men vi fastnade framför rutan och i historian om Barbie (som inte ens hette Barbie, haha). Alla Barbie-systrar såg exakt lika dana ut fast i olika åldrar, olika hårfärger och ögonfärger, för att inte tala om de olika färgerna på klänningarna och skorna dom hade, det var typ det som var skillnaden mellan dom.

Det är kul att kolla på barnfilmer nu, man fattade inte humorn när man var liten - hahaha!! Se och lär utav "musikvideon" (ööh, haha). Dom dansar, värsta willy bounce och walky dip remix hahaha!!


Elephant mans galna konsert!!

Finns bara en sak att säga om Elephant mans konsert, MAAAD!! Vi stog självklart längst fram i mitten, en halv meter från Elefantmannen och njöt, skrek och flippade till hans låtar =) Dom tog aldrig slut och man kunde ju typ alla låtar, och vi upptäckte att vi har gjort fler danser än vi trodde till hans låtar, haha!!

En fet show var det iallfall och vi var helt svettiga efteråt, so freaking hot!! Ni som inte gick missade verkligen något =) Man blir så glad av hans hype låtar. Jag fick även en skiva av han, men massa låtar (spelas i detta nu).

Efter showen dansade vi tills det stängde, och massa dancehalldansare var på plats.

Efterfest blev det också, innan jag, Bintish och Herr Bintish drog hem till Bintish och deckade efter klockan 6 på morgonen, vilken kväll!! Dock var vi lite besvikna på Elephant man för att han inte sjöng den ända låten vi verkligen, verkligen ville höra - Swing!! Men annars fick han nog med alla miljarder låtar han har gjort =)


Brudarna on the dancefloor!!


Edwige is having a great time =)


Binta, Vendela, Nathalie!

Tung bild tagen av mig på Elephant man (så nära stog vi)


Binta och Elefantmannen i vippen

Elephant man and moi in the V.I.P-room!!


Elephant man - Swing!

Ikväll kommer Elephant man till Göta källare i Stockholm, och Blackout kommer självklart vara på plats och dansa för fulla halsar eftersom vi avgudar hans musik.

Han är nog en av de artister vi dansat mest till tror jag!! Här är en av låtarna vi har med i vår senaste show (som vi showat med, vi har ju massa danser som inte haft "premiär" än). Han är så himla skön, kolla på youtube!!


Skratt-attack!!

Onsdagen började med jobb, barnvakt. Onsdagen fortsatte med att sova middag. Onsdagen fortsatte med mera jobba på DC. Mina duktiga elever slet på koreografin, och jag blir så glad över deras kämparglädje!! I love my job.

Efter jobbet åkte jag till Cornelia. Hon och Tyra hade lagat värsta maten (klockan 11 på kvällen). Eftersom jag var själv över påsk (inte bokstavligen eftersom alla stockholmsgrabbar våldgästade mitt crib), och inte åt någon påskmat planerade vi att göra en egen påskmiddag, fast utan orginell påskmat haha. Så det blev kycklingbitar och pommes med bea, mumms!!

Vi parkerade oss framför tv:en och satte på en film, någon ful med Jim Carry, och vi deckade av garrv (mest för att vi var så övertrötta), och jag fick så ont i magen så jag fick lägga mig på golvet och försöka andas, pain att inte kunna sluta skratta när man håller på att krampa ihjäl sig själv lixom, haha!!

Blev en sen kväll, men vi somnade alla bumms när vi runt 4 snåret tog beslutet om att vi alla behövde sömn (har ju jobbat som en galning och inte sovit något på flera dagar). Två sekunder tog det, sen snarkade vi i tackt. Mys!!


Sasha-time!

Efter att ha lämnat grabbarna rullade jag vidare hem till Sasha. Helt sliten som jag var uppdaterade vi varann om livet och lite så innan fler av Sashas vänner dök upp och det blev film och godis. Jag var ju deck färdig, har ju inte sovit så mycket de senaste dagarna.

Sasha när vi var på Streetstar :)



Utcheckning!

Jag vaknade först av alla på tisdagskvisten, kan ju berott på att jag deckade före de flesta också, haha! Jag gick typ upp när dom sista gick och la sig, så jag tog en runda för att kolla hur alla hamnat denna natt/morgon, och jag önskar jag tog med kameran för det var skit kul att stå och kolla på alla hur dom låg huller om buller lite här och var, en hade täcke, någon sov på någons rumpa osv, hahaha fula människor alltså.

När jag spionerat klart på alla gick jag upp och satte på elephant man på högsta volym, så Mathilde kommer nerspringandes hahaha, sen kom ju fler och fler och klagade, men sen var dom ju vakna och höll mig sällskap, så det var ju värt det, haha!!

Städning blev det, nästan alla hjälpte till med någonting, sen bakade brudarna bröd som vi serrverade till männen i huset som var helt döda och satt som ett gäng potatisar där nere och pratade strunt.

Mot kvällen var det dax för mina inneboende att ta sitt pick och pack och packa sig tillbaka till Stockholms trakterna igen, och huset stog kvar... typ? Några grejer gick sönder, men det är sånt som händer när man är 20 dansare i samma hus!!

Så tråkigt att säga hejdå till alla. Men vi har redan planerat in nästa freakhelg, och det är ju inte så långt kvar. Massa pussar och kramar och tack och hej, innan dom fick rusha till tåget. Nu är det lungt i huset, bye!!


Film-maraton-natten!

Måndagen spenderade vi alla i danssalen, vi övade på nya grejer, flummade och koreograferade lite. Alla var helt döda eftersom vissa inte sovit en blund (jag var inte en av dom). Jeremy var den ända som inte följde med, han sov som en stock fast klockan var 5 på eftermiddagen när vi kom in i danssalen, haha sämst.

När vi kom hem igen allihopa till "hemmet för hemlösta a´la Vendela" hahaha så var alla verklgen döda efter gårdagen, så vi bestämde att ta det lungt denna kväll, vilket var jävligt skönt.

Även fast vi var en hel bunt med folk så fick mosade alla ihop sig som en stor fet familj och hade film-maraton hela natten med massa olika filmer fram till klockan 9 på morgonen. Haha blev ju en del skratt och flumm under den tiden eftersom en efter en blev övertrött och slängde ur sig en sjuk kommentar.

Hip hip hora filmen var ju ändå roligast att kolla på tillsammans med det feta gänget. Alla deckade av garrv, så jävla rutten film, men det är ju därför den är rolig att kolla på, haha!! Underbar kväll - repris tack!!


Söndagsparty!!

Shit asså vilken jävla söndag!! Det började med att jag, Papis, Francis, Jeremy, Oliver och Mathilde var hemma hos mig efter att jag jobbat. Malika, Selam, Hagge, Ice och Sap kom över... Charre, Salle + 2 på gästlistan (haha S & S) kom från Stockholm... Amelie droppade in... Cornelia, Ida och Jocke... Jaa osv osv HAHA.

Massa dansare och sångare i samma hus, helt underbart. En spårad kväll är nog det ända jag säger, finns så mycket att säga, men det är varken något jag "pallar skriva om", skulle bli festaste uppsattsen, men det var ju allt ifrån dans, lapdance, deap talk, battle, preformence, matlagning, flipp, och jag vet inte vad.

Hahahahaha när jag tänker tillbaka på alla små moments skrattar jag bara, önskar jag hade det på film! Men varken filmer eller bilder togs under kvällen. Eller joo ett fåtal bilder, men alla var så inne i "festandet" så det var inte någon som tänkte på att ta massa bilder och sådär, vi njöt av varenda ögonblick :)

Flera av min gäster sov ingenting, men det var riktigt kul att vakna upp och kolla vart alla hamnat, haha flyktingläger ab typ. Vilken kväll, vilken kväll. Måste ge extra kred till Jocke som var den ända "icke-dansaren" men som ändå bjöd på sig själv och visade sina moves!! Braaap!! Ingen kommentar om Oliver, hahaha!!

Orkar inte slänga upp massa bilder, så bjuder på en endaste bild denna gång, när jag ger Papis en lapdance, haha!! Kolla hans ansikte, han gillar´t - hahahaha!!





Sean Paul - Give it up to me!

Kommer nog aldrig trötta på denna låt fast den är flera år gammal. Älskar videon, tjejerna som dansar, harmonin, känslan och rythmen i allt. Det är så soft. Jag längtar till USA, ska bli så nice!!


Jobba med Papis!

Som tur var behövde jag inte gå upp och jobba själv, alla grabbar skulle följa med, men dom var ju omöjliga att väcka, men Papis fick jag upp iallfall (hahah där fick du) och tränade mina sötisar (5-6 år, 7-10 år).

Eftersom det är påskhelg så var det ganska så många borta, men det var skönt att köra med en lite grupp, dom är verkligen gulliga och det är så kul att se att vissa verkligen har potensial att bli riktigt grymma dansare (på en 5 åring lixom). Papis pratade med några föräldrar om att sätta deras barn i dansklass så fort som möjligt, för vissa är verkligen grymma!! Dom kör hiphop och showdance med mih.

Sen var det vidare till DC, och ingen av oss hade ätit något så jag fick springa ner på stan och handla så körde Papis första halvan av klassen (Hiphop/karaktär) och sen körde jag Dancehall. Alla var jätteduktiga som vanligt, jag älskar mitt jobb, speciellt när man ser hur alla anstränger sig för att verkligen sätta stegen och när man får bra (eller dålig) feedback, då märker man att eleverna faktist bryr sig om dansen, att det inte bara är något "dom gör".


Grabbarna grus i mitt hus!

I lördags efter showen åkte Jeremy, Papis, Francis och Oliver med mig hem. Blev inte så mycket sömn kan jag ju säga. Hahahaha jag vet inte riktigt var jag ska börja men det var en av dom roligaste kvällarna på länge. Inte bara för jag var ensam tjej, men skulle ni höra deras sjuka konverationer.. Ingen kommenrar.

Anyway, vi satt ni mitt rum runt det runda fyrkantiga bordet och alla blev övertrötta och det bjöds på sång (alla grabbarna har talang, dans, rap och sång eller allt i ett), when we rolling, rolling, rolling in the streetlife, then we going, going, going all the way to the top nananana haha shit, deras inlevelse och ansiktsutryck knäckte.. Men Oliver var värst, från ingen stans (han ligger på golvet lite längre bort medans vi andra sitter tillsamman i soffan) börjar Oliver sjunga med (typ vråla och var helt inne i hans sång), han trodde att han kunde sjunga våran låt, hahahaha men han var heeelt ute och cyklade, och han märkte inte hur vi decka av garrv åt han..

Oliver, oliver, oliver.. om jag skulle säga alla sjuka grejer Oliver gjorde denna kväll asså, haha han har fått stempeln av oss nu så han kommer få höra allt han gjorde en lååång tid nu, han ångrar nog att han kom hit hahaha!! Helt plötsligt märker vi att Oliver är borta, så hör vi att han sitter i hallen där nere och pratar för sig själv, när vi kollar ner på han ligger han på golvet och snackar med sig? Hahaha asså vaa??

...För att inte tala om dancehalltävlingen som vi gjorde i mitt rum, hahaha!! Francis och jag var dommare, Papis, Jeremy och Oliver var deltagare... Alla var helt inne i dansen, alla var hyperseriösa och skulle visa sina dancehallmoves och Jeremy vann en gång, sen vann Papis en gång (tror jag)... Så sista gången fick Oliver vinna och han blev jätte glaad!! HAHAHAHAHA!! Asså helt serriöst, han blev överlycklig som om han hade vunnit en riktig tävling eller något, hahahaha aaaaw... Vilka får för sig att göra en dancehalltävling mitt i natten lixom.. haha!!

När jag dissade grabbarna tillslut (skulle jobba och klockan var typ 5 på morgonen), gick jag och la mig.. Men John Blund hann inte komma, istället kom Papis och terrade mig!! Mosade in sig i min sköna säng, tog mina kuddar och mitt täcke!! Jag gick och hämtade nya kuddar och täcken till mig själv, tror ni jag fick ha dom ifred eller? Neej, han tog kuddarna igen och puttade ner mig från sängen om och om igen... Anledningen var att jag snackar "Dumheter" haha, bara för jag har rätt och han har fel..

Det slutade iallfall men att han tog kuddarna (alla utom en) och ett av täckena och gick (trodde jag).. Sen kom han tillbaka och orkade inte gå och hämta det han just lämnade, så jag var tvungen att dela täcke OCH kudde med människan.. Man kan inte dela på en kudde? Hämnden är ljuv asså.. Har blåmärken idag!!


Show på Lava

Showen på Lava i lördags gick helt okey, haha vi nockade varandra på scenen och såå, men annars gick det helt okey, var inte direkt vårt bästa preformence men hahaha det var kul ändå!! Det är lite smått roligt när man gör tabbar, iallafall när det inte är "hyper serriöst" om ni fattar vad jag menar.

Rebound gjorde bra ifrån sig och grabbarna showade också med rap, freestyle och dans - tuungt, tuungt!!

Vi träffade också några gulliga fans som ville ha autografer och ta bilder, haha!!


Blackout - UBD

Får rätt så ofta kommentarer om att jag borde lägga upp fler filmklipp när jag/vi dansar. Jag brukar inte lägga upp klipp, fast jag har hundratals på datan. Det är mycket roligare att kolla live och allt man gör på film ser 10 ggr sämre ut än live.

Men idag känner jag mig på gott humör, ska senare idag åka iväg och ha show i Stockholm med Blackout så vi får se vilken show/koreografi vi kör.. Kanske blir denna?



Kvalskivan

Fredagskvällen spenderades hos Anna som fyller 19 barre snart. Massa av hennes vänner var där, och det bjöds på dans, drick och fest. Alla hade "uppdrag" under kvällen (man fick en lapp där det stog vad man skulle göra), och jag fick att springa runt och pussa på folk (stod speciella namn i lappen), haha så det blev ju lite skämmigt att pussa på folk jag inte kännde, men man är ju ingen bangare lixom, gotta do what i gotta do haha! Vi åt tre-rätters middag och hade det trevligt från kl 5 - 11 då vi drog vidare till Kvalskivan på Stadsteatern.

Väl inne på kvalskivan hade jag och tjejerna V.I.P bord med helrör och sådär, och eftersom det var extra sattsit fick man godis och läppglans och lite sånt där vid bordet också, helröret räckte gott och väl - Haha!! Sen fortsatte kvällen som utekvällar gör, dans, dans, dans, hem och decka!!






Panetoz - Känn dig fri

Nu är musikvideon "känn dig fri" klar, dagen som den spelades in var så jävla rolig, minnesvärd!! Känn dig fri när du kollar på den, haha driver. Här och här är bilder och sånt från inspelningen.




Påsklov!!

Äntligen lov för fan!! Har krigat med 2-3 prov och massa annat under 5 veckors tid, och nu är den äntligen, äntligen över!! Woppa!! Två veckort ledighet från och med nu. En veckas påsklov och en vecka i Tunisien, krii.!!

Igår blev det en tripp till Stockholm och hämtade Binta innan vi åkte tillbaka hit och lagade mat klockan 12 på natten, haha. Ice, Hagge, Natalie och Malika med.

Mor & bror åkte just till norrland, skidsemester sådär och hälsa på grandmah, så jag är själv här ett tag nu. Ska ta ut mina flätor nu hade jag tänkt, har haft dom för länge, so its time to say goodbye :) Goodbye!


Skoltrött och sömnbristtrött

Men kul att man satt uppe och "pluggade" gjorde allt för att slippa till 3 inatt och gick upp halv 7 för att köra bror min. Livet är så underbart.

Ska ha mitt sista prov snart, jag har ju "verkligen pluggat" också.. Applåder.


Uppsala basket match!

Dansandet gick bra igår och jag sprang emellan showen och klasserna, vilken stress eftersom showen blev lite fram skjuten. Hade två klasser innan jag drog till showen, ny koreografi blev det med.

Showen på matchen var för en prublik på 2000 pers, det var en stor match typ final, semifinal eller kvartfinal typ. Vi gjorde reklam för Uppsala reggeafestivalen så vi dansade med deras tröjor (röd, gul, grön).



Efter showen var det back to DC och fortsätta klasserna, gissa om jag var död efteråt?

.                      

 


RSS 2.0