Behind the scenes "bang, bang"

Här är "bakom kulisserna" från musikvideoinspelningen. Man ser oss lite här och var och jag tror att musikvideon kommer bli tung när den blir klar. Här får ni ett litet smakprov. Papis (från Blackout) är också med som ni ser i rutig skjorta, och nicky i vit adidaströja! Tunga!!


Söndagsmys!!

Buhu.. Nu är min syster påväg tillbaka till Australien igen. Shit vad tiden gick fort!! Nu kommer det ta en jävla lång tid innan vi ses igen. Var på arlanda och lämnade henne, hennes pojkvän åker imorgon.

För övrigt har vi festat oss hos Bintas mor idag, hahaha eller vi firade Binta, Mabou och Hagge som fyller år i veckan (och förra veckan), men tårta och lite sånt. Men vi 18+:are kommer ju självklart fira med brak!!

Nu på kvälls-snåret har jag träffat Mathilda och Andrea. Vi åt på en indisk resturang, även om jag mot alla odds inte ville äta indiskt meeeeen var tvungen att ge upp tillslut hahaha. Nu är jag mätt som en plätt.

Har ju varit ledig från jobbet idag så har ju hunnit med en del myspys!! Ska fortsätta mysa framför en film nu, för imorgon är jag tillbaka till verkligheten, till skolan som gör mitt liv surt, haha! Kyss och smek!!


Blackout i boxningsringen

Måste bara börja med att säga grattis till en av Studio 018:s (vår dansskola) stoltheter Rebound som tävlade sin första tävling i lördags, och kammade hem första pris!! Skit bra tjejer, applåder!!!

Efter tjejernas tävling åkte vi för att utföra dagens jobb för Blackout. In i boxningsringen, eftersom dom hade bokat oss för en boxningsgala/cup. Det gick faktist bra, även fast vi inte tränat något mer på dansen och att den är sprillans färsk, så gick det bra!



Haha vårt intro var bäst, då vi hoppade omkring i ringen och boxade varann med boxningshandskar och hela kittet, hahaha alla boxare lär ju undrat vad vi höll på med, men vi garrvade så mycket så det var bara kul. Klirr i kassan, sen rullade vi vidare och åt mat, köpte godis och läsk innan vi drog hem till Rigo och mös framför en spännande film hela natten.

Bernie, Rigo, Natasha, Mathilde, Ice, Binta och jag deckade av garrv hela natten, vi var så övertrötta så det var inte sant, vi låg över varann och skrattade så vi fick magknip och panik. Fy fan, hahahahaha nej vi hade inte druckit en droppe, men det skulle man ju kunna tro som vi härjade!! Bästa. I love you guys!

Slänger upp fler bilder snart :)

Flippshow!

Helloj, ligger i soffan hos Rigo (vi är hans inneboende haha) och är helt död efter igår. Vi kom hem klockan 6 på morgonen, och vi hade sjuuukt roligt under kvällen.

Blackout hade show som bestod av en ny koreografi som vi "lärt ut till varann" dagen innan (jaa tanken var att vi skulle hinna träna hela torsdag och fredag, men vi hann inte träna Det var rätt mycket akrobatik och shit i dansen, så vi flöög omkring på golvet upp, ner, hit och dit. Dansen var så uppsattad att några tjejer senare under kvällen bad DJ:n sätta på mixen igen så dom kunde få se showen en gång till, och så blev det.


Vi träffade även Salif (signad av Akon) och company från inspelningen. Dom körde sin grej och sen festade vi alla tillsammans hela natten och vi hade skit skit kul, hahaha vi alla var på helt flippat humör så vi spårade och hypade upp alla i hela byggnaden hahahaha, herre Gud vilken kväll. Vi träffade öven en hel del nya ansikten som hoppade in och dansade loss med oss, då blir man toppen´glad!

Nu ska jag nog sova en vända till innan vi ska ner och jobba på boxningscupen snart, det blir iallafall två shower i ringen, det är skit jobbigt att dansa med så mjukt fotfäste, men det går säkert fint :).

Är fortfarande sjuk som en jag vet inte vad, men det är iallafall på bättringsvägen :) Peace!

 


100 days left

Woho, idag är det exakt 100 dagar kvar till en av de största dagarna i mitt liv. Jag tar studenten krii!! För alla andra in Up-town ska det firas på BJ. Yes, alla andra - utom jag. Hade varit skit kul verkligen, men jag måste träna. Visst jag hade hunnit gå på kvällen, men palla pendla fram och tillbaka som en dåre när man mår som ett skrynkligt russin doppat i gammal gröt typ.

Jag vet inte ens hur jag ska orka träna, det tar så mycket kraft från mig att bara andas när jag sitter och kollar på tv, och jag orkar ingenting. Men jobben i helgen är viktiga och kräver mycket jobb om vi ska greja detta i sista minuten.

Får se hur det blir, hope I can make it. Sen vill jag önska alla partyprissar en megakul kväll, shake that ass for me tonight!! Haha 100 fucking dagar kvaaaaaaaar!!! Wohooo!!

Palla´nt

Kiss my ass and stop buggin!!!!


Grattis Plutten!

And im back home now with my friend Ice. Har varit och tränat med Mathilde och vi gjorde två tuunga koreografier till helgen, då vi är bokade. Vi fick till och med tacka nej till flera jobb i helgen (dubbelbokningar), det hinns inte riktigt med. Har även varit på möte med vår maniger och snackar lite serious talk, och roliga saker som är på G nu för Blackout.

Måste även säga grattis till Mabou (Binta & Ice´s lillebror), som jag var och firade nu på kvällskvisten. Fick ju självklart se Bintas face på plats, haha vilket jag ändå skulle gjort imorgon då det bär av till Stockholm, men det är ju aldrig fel..eller?




Nu är klockan långt efter boliboompa, så vi ska sova snart har en lång dag framför mig imorgon. Vi kollade nyss på film med mina syskon, hahaha "Glitter", ett måste (en tradition) fast den är helsämst igentligen, hahaha!!

Förutom min astma och mitt aggrohumör så har jag mått någorlunda bra, har inte kunnat dansa eller anstränga mig eftersom både min kropp och mina lungor säger stop. Men nu har det blivit värre. Jag känner att halsen och huvudet börjat ta kol.. Fuck, jag pallar inte med ännu mer sjukdommar, speciellt inte eftesom helgens dansjobb är något att se fram emot.. Åååååh, skjut mig. Hej-svejs!

Let´s roll!

Nu ska jag rulla ner till danssalen och träffa Mathilde, får igentligen inte dansa men måste göra klart min del av dansen til Blackout som ska vara klar tills imorgon. Har en del att göra sååå... Så fort jag är klar, ska jag fucking cruuuuumpaaaa!!!!! FATTAR NI?? Hahahaha, lateer!!


Chrissen, säg hejdå!



Det går inte att ta videon från youtube, bara när det är helt B filmad när någon typ filmat sin hemmatv upp och ner. Älskar videon till låten, men ni får helt enkelt kolla på youtuben om ni har lust. Idag är en ny dag.


Aggro

Inte gjort ett shit idag, har inte varit på humör att göra ett piss!! Är på fett dåligt humör.

Det ända vättiga jag har gjort är att chilla en stund med Ice, tog ut lite av min ilska där, men bara liiiite. Sen har jag hämtat min syster och hennes pojkvän på flygplatsen, dom har varit ute och rest lite några veckor, typ till london, malta, amseredam, frankrike osv. Dom bodde hos några bekanta som hängde mycket med Ne-Yo, Beyonce mf, och Beyonce var tydligen största bitchen!! Trodde jag inte om henne..

Det ända jag känner för är att crumpa. Jag vill dansa crumping och bomba mina öron med J-squad. Fuck you!

Hop up in my spaceship and leave Earth, motherfucker!! Gaaaaaaaaaah!!!


Drop it on your fucking head!!

I got ice in my veins, blood in my eyes, hate in my heart, love in my mind.

All the bullshit made me stronger, mu’fucka, so I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head!!!!



You´r the fucking best sistah

Ville bara säga att jag älskar Mathilde. Hon finns alltid där och ställer alltid upp, there´s no one like you. Du förtjänar det bästa, cuse you´r the fucking best and I fucking love you. Sistah´s for life.



I want new things!



Gud vad jag känner att jag vill fylla på mina assosiarer och shit.. Ge mig pengar!!


Love Ghana

Idag är det exakt 4 månader kvar tills planet lyfter! 4 jävla månader!! Jag längtar så otroligt mycket, ni anar inte!! Just nu (idag) vill jag bara lämna alla människor i min omgivning (eey ta inte åt er, det finns orsaker, och det är bara ett fåtal som ska ta åt sig), och dra härifrån och bara skita på alla fula människor i min väg - mohahaha!!

Lite inte för mycket på folk, cuse you never know. Jaja har varit på lite konstigt humör idag, vet inte ens hur man skulle kunna besktiva känslan/humöret, bara stört. Men har mina riktiga vänner på min sida, so im cool with it.

Hur som hällst, jag vill åka nu. Love Ghana, truth that truth that.

.                          

Jobb med Mathilde

Jobba, jobba, jobba! Today was my workday, so i have been working today, haha! Mathilde var med på träningen på danscenter eftersom hon ska vara vikarie för mig om två veckor när jag är på studentkryssning!!

Hör ni hur underbart det låter, student kryssning lixom, lägg en extra betoning på det första ordet (student). Herre gud nu börjar det dra ihop sig minsann :)

Anyway allt gick bra, även fast jag inte får dansa just nu (astman är knas), så gjorde jag det ändå. Det var kul att Mathilde var med iallfall, good luck sen´rå biatch!! Min Mathilde är så bra.



Mitt hus är ditt hus, ditt hus är mitt hus.

Lördagen spenderades hos mig, det var ju värsta snöovädret ute - man kunde knappt sträcka ut nyllet utanför dörren innan näsan blåste iväg! Så Mathilde, Mathilda, Hagge och Ice var hos mig och vi dansade, chillade och kollade på film, lite lördags-eftermiddags-mys. Sen käkade vi middag och lite sådär mummsigt innan vi drog till Mathilda (my neighbor).



Där valkades Mario cart, och vi alla deckade när Mathilde skulle köra, hon hade ingen som hällst kontroll på hur man styr med en ratt, hahaha herre gud, och kommentarerna som slank ut ur hennes congolesiska trut fick oss alla att vilja kasta oss ner på marken och dö, haha krii. Hon var sämst. :D

Vi kollade även på en film, kommer inte ihåg vad den hette, men det var en parodi av massa olika dansfilmer som step up, you got served, save the last dance, high school musical och många fler. Jag brukar inte tycka parodier är roliga, men den här var supersköön, hahahaha verkligen, vi decka av garrv om och om igen!! Någon som kan namnet på filmen?

Andrea kom även förbi senare på kvällen, och vi kollade på ännu en film, monster. Hade det inte varit för jobbet hade jag (och mina inneboende haha) stannat kvar längre, ett par timmars sömn behöver jag annars blir jag en suris!
 


Plan A, B och C.

Vi hade en show i fredags, har aldrig gjort så dåligt ifrån mig, men jag kunde verkligen inte göra bättre ifrån mig, det ända jag tänkte var typ "när är det slut, andas, le, kom igen va fan, jag kommer dö, gå av scenen nu Vendela", men fullföljde iallafall nummret innan jag gick av scenen, prubliken gillade det iallfalll, men jag mådde verkligen skit, så det var inte så kul..

Väl framme på parrongen, tåget rullar in.. Men vi gick inte på. Vi kunde inte, jag kunde inte, jag mådde för dåligt verkligen. Nu låter det som om jag går och tycker synd om mig själv och att jag bara klagar, men jag ville verkligen åka, men jag hade ingen styrka och jag visste att om jag åkte skulle det bara bli värre eftersom vi skulle dansa och vara vakna hela natten, och det skulle jag aldrig klara, speciellt inte i snöovädret. Men hade verkligen velat se Nathalies face när alla hoppa fram med ett "suprise"..

Well istället spenderade jag och Mathilde våran kväll hos Mathilda. (Lägg märket till att Mathilde och Mathilda är två olika personer). Vi kollade på en rysare med 3D glasögon, hahaha omg. Mysigt att ha mina två M-flugor i samma smäll, mycket mysigt enligt mig, och det var nog det bästa jag/vi kunde göra eftesom vi alla var sjuka :)


.                                    

Runt 2, halv 3 började jäspningarna komma, så vi sa godnatt till Mathilda för att åka hem till mig och sova.. trodde jag! Ett samtal från Ice & Hagge, så vi drog till dom. Hagge hade deckat och var omöjlig att väcka, men vi andra tre höll oss uppe till 6 på morgonen, och vad som händer at Ice´s stannat hos Ice, haha!!

Så för att sammanfatta min fredag så kan man ju säga att den inte alls blev som planerad, men hade jävla nice ändå! Peace out folket!


Fredagsplaner

Omg, Hagge är sjuk - vilken kväll vi hade igår HAHA, Ice var med oss oxå och nu är min hals fuckad, höll på att kväva mig själv flera gånger om för att vi skratta så mycket, det kan knappast vara hälsosamt! Blev en sen kväll, även fast vi inte gjorde annat än att chilla så hade vi en "för-jävla-rolig-kväll".

Idag har vi en liten show, vette fan hur det ska gå, helt äligt jag är rädd!! Tänk om jag inte får någon luft mitt på scenen? Jag kan ju inte gå av bara sådär? Fast om jag dör så är ju scenen det rätta stället att dö på.. Haha nej så ska man inte säga, men vette fan hur jag ska klara detta.. Kan knappt gå i trappor lixom?

Senare bär det av till Berns i Stockholm, vi ska fira Mathildes syster Nathalie som fyller år. Det är en överaskningsfest så hoppas att du inte hinner läsa detta Nathalie, då är det klippt.

Men ska inte lova för mycket, vet inte om jag är kapabel till detta, vet inte om jag kommer kunna andas, så vi får se... Hoppas på det bästa! What to do? Kyss och smek!



Rösta och vinn R Kelly biljetter!

Gå in och rösta på Blackout och lämna en kommentar/röst som stöd. Dessutom så kan vi ju tala om att den fetaste kommentaren (den som lämnar bäst kommentar) vinner 2 stycken R- kelly biljetter, så varför inte bara lämna en röst för att ha chans att vinna biljetterna. Rösta här, peace out!


Akut astma!

Hej, jag lever. Åkte in på akuten ändå, min astma är inte rolig nu alltså.. Jag fick inte ens andas i en sån där apparat som jag brukar göra när jag hamnar på akuten (händer inte ofta, mäst när jag var liten), det ända dom gjorde var att skriva ut ett recept på en medecin som jag skulle ta då jag höll på att dö (haha), tog jag mer än två puffar fans det risk för hjärtklappning!! HAHA VA? Ööh...

Nu är jag iallfall hemma, Hagge gör mig sällskap, kan ju inte göra så mycket, fick springa en bit för att inte missa bussen hem, höll ju på att dö på kuppen!! Ush fan, I hate this shit..

Aja nu ska jag vara posetiv, och hänga med bebben som är här, kvällens sängkamrat..eller? Nej hon får ta soffan! Imorgon är det helg, undrar om jag kan fullfölja mina planer, tveksamt. Peace.


Hata astma

Omg, jag mår som en jävla kossa!! Jag kan inte andas, asså jag får kämpa för att få luft! Sjukhuset hade ingen tid, så kan inte få någon luft/medecin där heller, vad är detta? Kvävdes nästan i sömnen. Ja gottfolk, det kallas astma.

Detta hindrar mig även för att kunna göra min koreografi till Blackout som ska vara klar snart. Vi har ju massa shower som väntar, så vi har massa olika koreografier att göra..

Astman drabba även en skolshow som ska hållas i skolan på fredag. Jag, Amina & Yasmine skulle stå för dancehallen (och streeten), men jag har inte kunat närvara på repititionerna så idag bestämde jag mig för att inte vara med, kommer ju inte kunna andas, så det är ju ingen idé.. Men the show most go one som man säger, så ska skrika som en dåre under showens gång, kommer överrösta musiken, hahaha!!


Har just kommit hem från en chillis hos Hagge, there is no air, no air..

Blackout, för att jag älskar oss!!


En för varje smak!



Så tjejer, vem är er favorit? Det är bara att välja och braka, hahaha!! Blackout.


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Kiss, kiss!!



She want that lovey dovey, that kiss-kiss, kiss-kiss!!
In her mind she fantasize, bout getting with me!! HAHA!!


Mama <3

Mama you are, the one, that make me to become the woman i am today.
Mama you are the one, you showed me that the sky is blue and sometimes grey.
Mama you are, i cant find words to say..
But i know that you are the one to give me true loving everyday.


I wish every mother in the world was just like you.
Your loving is so kind, Oh yes mama, your loving is so true.
So mama don't cry, cuse i know I'm gonna make your bitter turn sweet.
Mama dont cry no more, better days are there for sure.


He is back!

Spenderade min måndag med Hani som är hemma från lumpen på praktik (sjukhuset). Vi har inte sätts på ett tag och han är en av mina bästa så vi hade en del att prata om :).

Har saknat lillen som nu springer omkring kl 6 på morgonen, röjer i skogen och äter blåbär, haha vilken warrior!



News from New York

Fått lite frågor om New York grejen jag nämt tidigare så kan ju uppdatera lite info jag fått.

Tanken var ju att jag skulle åka till New York i mars och ställa upp i en dancehallqueen contest, dom skulle fixa boende och allt åt mig, men hade tänkt bo hos min kusin anyway, men iallafall - dom kontaktade mig efter att ha sätt lite youtube klipp (har inga märkvärdiga klipp där men ändå) och ville att jag skulle komma ner (eller upp eller vad fan det heter haha).

Funderade på det, och bestämde mig faktist att åka eftersom jag ändå hade påsklov! MEN här om dagen fick jag ett mail från dom, och jag blev jätte glad när jag läste det. Allt är flyttat till Augusti, och det är PERFEKT!! Jag ska ju ändå till New York i sommar så det kunde ju inte bli bättre!!

Det finns massa att skriva om detta, men håller det för mig själv och mina tjejer ett tag, får se vad som händer längre fram men hela mailet avslutades med:

"we're bringing out all the queens and dancers in n.y so if you are still interested here is your chance people like skerrit bwoy , madd candie , b-randi , gwen flexx , queenie , shelly belly and more are garanteed to be there it's going to be one of n.y biggest parties which is why it needs alot of planning, and we wolud love you to come as a speciel guest"

Känns som en bra start på mitt liv efter studenten då jag ska sattsa helhjärtat på dansen. Woho!!



Sugen?



Vem skulle banga på dessa läppar? I wanna eat you Jessica, hahaha yummie!!

....Så hur många kameler bjuder du? Först till kvarn!! Jag ska själv buda nu...

Valentines day

Okey, alla hjärtans dag är överskattat, men jag tycker det är en kul dag, man behöver ju inte göra något om man inte vill, men för alla tutterduvor så är ju detta en extra rolig dag, om man nu pallar bry sig - vilket jag tycker man gärna får göra utan tvekan :). Från mig till er alla, en riktigt slemmig kyss!!



Jag har ju inte kunnat hänga med min tutterduva, hahahaha - jag har jobbat. Men mina gulliga elever tänkte på mig iallafall, fick ett jätte gulligt hjärta av en sötis. Kan slänga upp en bild på den senare..

Var helt sliten idag på danscenter, haha asså jag bli alltid sjuk på söndagar känns det som, jag hinner aldrig bli helt frisk innan något okännt virus trycker igen mina luftvägar på nytt!! Men vad ska man göra..?

Omg, assåååå jag visste inte om jag skulle bli glad eller ledsen idag när jag i min stress skyndade mig till danscenter för att parkera. Jag stoppar in mina sista besparingar i P-automaten, och som vanligt ger den inte mig en biljett, och ingen retur - den blåser mig med andra ord. Jag står och svär lite för mig själv då det kommer ett gamalt par som också ville betala parkeringen. Efter mycket om och men kom vi fram till att det är gratis att stå där på söndagar - och det förklarar varför jag inte får någon respons av den där jävla automaten som jag matar söndag utan resultat..Kärlek till automaten, det är ju trotts allt alla hjärtans dag!

Reunion!!

Resturang med Jessica och Mathilde, sen mötte vi upp Ice. Vi tänkte dra en sväng förbi min kära dansvän Laura som fyllde 18 år, grattis again hun!!

Men innan vi trog dit väntade vi in Jeremy (värdens segaste mulatt, tyvärr en mkt bra vän till mig, han är mitt största fan och råkar vara från Ghana, just like moi - härmare!! Haha), och hans vänner. Bara för du avgudar mig så mkt "Jerr-jerr"!!


.                  

När vi äntligen kom fram möttes vi av en glad Laura :) Åååh vilken reunion asså! Jag blev verkligen jätte glad, för alla mina favoritgrabbar (i Stockholm) var på ett och samma ställe bokstavligen!! Massa pussar och kramar och glada ansikten!! Har verkligen saknat en del av dom (som jag inte träffar lika ofta), många av dom bodde ju i min källare hela sommaren, nu är det tomt haha, vilken sommar det var..

Aja för att återgå till ämnet så var jag lycklig igår, haha men nu har vi grejer på G, så inom kort kommer vi ses allihopa under ett och samma tak, ska bli nice.

Innan vi drog back to Rigo (vi är nu mera inneboende haha), drog vi en snabbis förbi Sture, stekarställena ni vet!! Dock är vi inga stekare, men vi hade lite ärenden att göra, shake and brake - suga cake.




Tog inga bilder på ferren heller, var helt inne i alla pussar och kramar och "hur äre snack" haha!

Hotell Rigo, haha!

Vet inte hur många filmer (canal +, canal action och jag vet inte vad) Rigo hade, haha Mathilde och jag låg och kollade på film efter film halva dagen i vår ensamhet, fett skönt! Asså Mathilde är bäst, hahahahaha, vilken morgon!! Som vanligt så har ni ingen aning om vad jag mummlar om, men det var super *hemligt*, pet i pannan!!

Lördags-dagen spenderades i en av våra lokaler i Stockholm, inte alls lika flashig som våran hometown lokal, men den funkar. Den ligger 1 minut från Rigo, så det var skönt. Nya koreografier strömmar in, måste bara se till att komma ikapp med koreografier till alla jobben som rullar in, vi har lite tidspress just nu, men vi gillar´t!!


Dommedagen, haha!

Okey, nu har jag äntligen fixat mitt hår - 3 år senare!! Hahaha!!

Vi hängde med Edwige och company och åt godaste maten innan vi åkte för att fira Bernie som fyllde år. Där träffade vi ett par stycken kända ansikten, hahaha "väggen" Mathilde!!



Sen var vi påväg att möta upp Binta och Ice, men nattrafiken i Stockholm är skit jobbig, tågen ändrar tid hela tiden så vi fick ju vänta i hundra år på tågfan!

Nattens festligheter slutade hemma hos Rigo strax innan soluppgången. Hahahaha vi kollade på rysare, och vi höll på att dö! Jag tycker inte den var läskig, men Mathilde och Rigo höll på att skita på sig!! Mathilde höll för ögonen och Rigo flög upp och ner i soffan, hahahaha!! Bästa. Mathilde och min "dommedagsdag" hahaha, läsken och trappan!!

Tog inga bilder från ferren eller så, men kameran slank upp påväg dit!!




Ny frilla, finally!

Okey, nu har jag flätat mig som jag sakt att jag skulle göra sen flera månader tillbaka, haha!!



Thank God its friday

Snart ringer skolklockan ut (inte för att jag är i skolan), och då bär det av mot Stockholm!! Blackout har lite jobb, bland annat en photoshoot med en artist, kan berätta mer när jag kommit hem.

Ska fixa mitt hår om jag hinner, då kan jag peta mina trogna vänner som alltid sitter på min högra sida, fyra stammisar!! Kriii, ha det gött så länge!!


Nattugglors konversationer

Klockan är nattetid, och jag har pratat oavbrutet i telefon med Mathilde sen klockan 9, nu är klockan 2!

Laddaren är i i båda ändarna, och vi pratar en massa strunt, eller Mathilde snackar en massa strunt, hon pratar just nu med sina linser, in om dom utan med!! Hahahaha asså jävla reetard! Ni skulle bli chockade om ni hörde våra konversationer, ni skulle undra vilken planet vi kom ifrån, jag vet inte ens det själv!!



Som ni ser är äntligen designen på G, Mathilde ligger bakom det, får se hur det slutar! Peace!


Papis, demolition!



Papis dansar med sin egna stil - hiphop/karaktär!! Kanon, du är tuung!!


Studentmössan!!

Wey, ett steg närmare friheten - fick min studentmössa idag!!

Man har ju designad den själv, se hade en tutch av rött lite här och där, diamanter och sånt där tjusigt bling bling som jag ska matcha med rött läppsift och ett rött armband eller så, vi får se hur det blir.

Sakta men säkert närmar vi oss den stora dagen 91:or!! Bästa dagen i mitt unga liv, 4 juni kom!!



Det går bra nu, yes sir!

Ååh, det är så jobbigt att hålla sig ibland, flera heta dansjobb på G - more Convic records things and shit.. Meeeen jag får inte säga något om alla våra grejer, men det är ju svårt när man är glad och ser fram emot saker.

Fick veta nyss veta att någon hade nominerat Zumbas (före detta dansgruppen) till ett stipendium förra året, det var kul att höra att random personer tänker på oss och skicka in en ansökan bara sådär :).

Får se om det blir träning idag, jag är sjuk - igen!! Vad fan vill alla baskillusker mig? Jag hann nästan bli frisk, nu är jag tillbaka från ruta ett.. Vi som har en show imorgon, modevisningsshow med massa tidningar som vill intterljuva oss. Buhuu, krya på dej Vendela, får se om vi ens kan köra nu!



Mary Kay smink

Onsdagskvällen spenderades men Mathilde, vi var på sminkgrejs och provade olika sminkningar för Mary Kay. Imorgon kommer alla mina Mary Kay produkter, kommer ta hand om mig och min babylena hud kommer bli ännu mer babylen!


Lunch med Harry!

Ingen skola på onsdag, vi var på en tråkig messa för våra företag (Studio 018). Hagge och jag smet tidigare, och jag blev straffad och blev av med min käraste halsduk!! Ååh, min fina svarta lurrvis is gone!!

Vi gick och åt thaibuffé på Fugu, mummsillibabba. Var ett tag sen jag han träffa Haggan, så vi hade en massa saker att diskutera - det finns ju ingen brådis när man ska bufféa sig!



Hundkalas

Då har man varit på sitt första hundkalas!! Tårta, paket och två glada hundar!! Haha jag tog inte med mig en riktig fisk till kalaset, den skulle ju frysa ihjäl på kuppen!!

Fisken Kussko fick stanna kvar i akvariumet, jag tog med mig ett låssasakvarium (med fiskar i, en lampa där alla fiskar åker runt med hjälp av dagens elektroni). Ginny tog med sig en nallebjörn, så jag var ju snäppet bättre!!

Grattis Kalle 11 år och Cissi 1 år!! Och tack Andrea, Mathilda, Ginny och Robin för en kalasig kväll!!


Cissi och jag, kärlek!


Kalle och hans fina kläder!!


Ginnys nalle, Cissi, mina fiskar och Kalle! Hahaha!!




Eftersnack

Godkväll folket!

Har inget speciellt att förmedla till er idag faktist, fått ett mail jag väntat på bara. Har även fått en fet blåmärke på underarmen eftersom jag flög ner för en stentrappa igår, armen är helt öm!!

Imorgon ska jag på hundkalas till mitt "gudbarn" Cissi, haha!! Jaa jag vet det låter nördigt, men jag är gudmor till en hund!! Cissi fyller iallfall ett år imorgon, så jag ska på kalas.

Man måste ta med sig ett djur också! Tänkte till en början knyta ett koppel runt min bror, men sen kom jag på att han är alergisk mot hundar, så det skulle nog inte vara så smart.. Sen kom jag på att jag kan ta med en fisk ut vårt akvarium!! Haha, vilken ultimat idé! Fortsättning följer, dunt, dunt, dunt...



Blackout


Akon - Oh Africa



Och nu är det bara några månder kvar innan jag drar till Ghana en månad :)


Tankeställare



Det kanske är dax att börja fundera över vad det är för folk man umgås med...

Me time

Det är nice att jobba på söndagar. Måndag-torsdag pluggar jag som en dåre, fredag-lördag dansar, festar och roar jag mig och på söndag tjänar jag cash money in the bank av ett jobb som jag tycker är kul! Synd bara att veckan är så kort, vi borde ha lite mer helg i kalendern!!

Kom nyss upp ur badet och det var sååå skönt! Jag förtjänar ett bad, med skumm, ljus och musik! Riktigt halleluliamoment, där jag är ensam och kan tänka för mig själv.

Jag ska fanemej ha en sådan kväll varje söndag och sammanfatta hela veckan i mitt huvud, för mig själv - bara me, myself and I. Det var härligt, mina tankar får ta plats - vilket dom behöver, hinner ju knappt tänka i min fartfyllda vardag!!

Ska inte klaga, skulle aldrig vilja ha ett "tråkigt och lungt liv", fartfyllt och speckat är mer min grej! Redan dax att börja tänka på veckans planering, vi har 2 bokningar + en massa annat. Längtar till närmaste helg.



Varning för istrappa!!

Shit, kunde dött idag!!

Efter första dansjobbet tog ungarna jätte lång tid på sig att klä på sig, så jag kom iväg sent. När jag nästan är framme i stan ser jag att jag har 5 km kvar av bensinen (och ni som har körkort vet att man inte kommer långt alls på det), och att min klass på uppsala danscenter skulle börja om typ 8 minuter plus att jag hade värdens segaste driver framför mig!!

Jag övervägde att tanka, annars skulle jag inte komma från jobbet sen, vill ju inte få soppatorsk (som jag, Mathilde och Malika fick mitt i ingen stans mitt i natten en gång hahahahaha). Så jag tankade fort som fan, men kassatanten var as as as seg! Hon hjälpte någon hamburgeköpare som var skiiiiit seg, verkligen överdirivet seg "ska du ha ketchuuuuuuup, eller senaaaaaap", så jag slängde upp bensinpengarna på disken och gav henne massa "dricks" (sen när fick man dricks på en mack), som jag igentligen behövde till lunchpengar (eller mer bensin kanske?), men hade så brottom så det fick vara så.

Väl framme vid DC fanns det typ ingen parkering, vad jag kunde se, men parkerade vid kanten och låssades som om det var en parkering (inga linjer syntes eftersom det var snö på marken). När jag slängde in mina sista mynt (typ 12 kr haha) i automaten så tar automatjävlen pengarna utan att ge mej min biljett!! Så jag sket i de och sprang mot ingången.

Stentrappan ner till dörren var täckt av is, och jag bar skor, vattenflaskor, musikutrustning och jag vet inte vad, kastade mig ner för trappen, booooom, gjorde värsta vurrpan och kastade alla mina grejer åt alla håll för att undvika att slå huvudet i trappan, vilken jag klarade av!

Förutom allt detta så var min dag bra, alla dansglada och trevliga elever gjorde min dag haha! Plus att jag slapp böter, haha! Ska ner i badet nu och ge min kropp en relaxstund inför nya veckan. Peace.




Gammal bild från Zumbas tiderna, haha det var tider det!


Tv träff!

Jag var ju tvungen att kolla på reprisen! Och där såg jag oss, Binta och jag i Berlin haha!! Det var ju trevligt att dom tog med just när vi flippar på DJ:n, vi gjorde inte direkt våra snygga miner! Hahahaha, men jaja!!

Nu ska jag bränna klart skivan, sen bär det av till jobbet, dans står på dagens schema! Får se hur det går idag, mina grupper är ju fulla så det kommer vara mycket folk :). Mår bättre än förra veckan, men är fortfarande inte frisk, men jag får ta mig i kragen och hålla ut! Peace.


Tv miss!

Kul att man missade sig själv på melodifestivalen! Visst det var bara några sekunder, men eftersom jag fick massa sms där det stod "vad gjorde du i melodifestivalen" osv, så hann ju folk reagera på att det var jag.

Jag var ju som sakt barnvakt, och vi kollade på hela tråkiga melodifestivalen bara för att se klippet. Föräldrarna störtar in exakt efter alla åtta bidragen sänts (och det var lidande att kolla igenom alla bidrag eftersom jag aldrig gillat melodifestivalen), stänger av tv:en och frågar hur det hade gått osv.

Så istället för att sätta på tv:n springer jag hem för att hinna se! När jag är halvvägs hem ringer pappa "vi såg er på tv". Happ, kul att man har spenderat kvällen framför tv:n på ett sugit program heeelt i onödan! Hahahaha, komedi. Får kolla på reprisen imorgon då - ska sätta på tv:n efter alla bidragen sänts.

Det är ju inte varje dag man är med i melodifestivalen lixom! Peace.

Snabba cash!

Helg, helg, helg, jobb, jobb, jobb. Det är typ vad min helg består av.

Igår jobbade jag med märket "Mary Kay". Fixade två grupper till visningen och utprovningen av produkterna. Som tack för dagens work fick jag ett kitt med produkter värde 1500 kr. Ska verkligen skämma bort mig själv med dessa produkter, dom är kalas dunder!


Nästa vecka är det nya tag och Mathilde och jag ska på "sminkprovning". Detta var ju för hudvårdsprodukter, skit bra kvalitet - man känner sig verkligen som en ny människa!!

Sen träffade jag upp tjejerna så fick jag, Mathilda, Ginny och Andrea på bio, det blev snabba cash! Trodde den filmen skulle vara rolig, men den var ju hemsk! Stackars stekare! Hahaha! Men det kommer ju en uppföljare, så man får ha ögon och öron öppna!!

Nu ska jag jobba, barnvakt står på dagens schema!! Peace.

Is it truth?



If it makes me happy, It can't be that bad?


Pizzeria ala Kongo!

Har bott hos Mathilde två dagar i rad nu, och vi har bakat pizzor två dagar i rad nu!! Kongolesiska hej, hej! Haha bästa! Imorgon är det helg, sing hallelulia - sing it, sing hallelulia! SING IT!!

Jag är helt flummig och skit trött, har vandrat omkring om en halvdöd zombie hela veckan, så det är inte bra om jag flippar ut nu över tangentbordet. Undrar bara en sak, finns det något jag bör skriva mer/mindre om? Dax att P.I.M.P.A bloggen lite känner jag! Peace maddasakkaars!!

Sjukling is a bitch!

Morning gottfolk, hope you´r alright!

Själv är jag helt sliten...som vanligt! Har lektion utan lärare, yes this is how we roll in celsius! Haha.

Jag är fortfarande inte frisk, helt seg och risig i hela kroppen, undrar när detta ska ta slut? Ska jobba fredag, lördag och söndag - med tre olika jobb hahaha. Vet ni vad det betyder? Ingen Stockholm hahahahaha lika bra det! Kan inte minnas när jag var i Up-town en hel helg sist!

Dock skulle jag behöva åka och träffa Mehedi (en dansare från eskillstuna) som kommer till 08, men det kommer jag nog inte hinna, to mutch work to do. Men nästa helg däremot, för då är Blackout bokade och sen ska jag äntligen fixa mitt hår!! Finally.

Anwyay, detta var helt onödig fakta som jag hoppas att ni skrev ner och minns! Ni kan ju faktist be för mig att jag ska bli frisk innan jobbet på söndag, för det är fysiskt ansträngande (danscenter+övriga dansskolorna jag jobbar på på söndagar). De andra jobben är luungt, inga spring, hopp, upp ner hela tiden.


Blackout Papis!

Papis drar en vals! BlackaBlackaBoomBoom!!


Grattis Kusinvitamin!!



Grattis Enzio, see you in the club!! :D


Avatar

Då har man sätt Avatar dom alla har snackat om!

Var med Cornelia hela dagen, sen hämtade jag upp mamma så gick vi på en "mother & dugther night", och det var trevligt! Filmen var bra, brukar inte gilla "overkliga/fantasi filmer", men den här var mäktig. Värd att se!


New York, taggad!

Skrev värsta inlägget, men datan fuckade sig, så pallar inte skriva om haha!!

Shit pommes! Är så sjukt taggad! Pratade nyss med Jeremy, och som det ser ut nu bokar vi en Augusti resa till New york!!

Förhoppningsvis åker jag ju snart, om jag kan - jag jobbar på det där erbjudandet! Men OM inte, så blir trippen förhoppningsvis då en sväng, innan vi flyttar dit på riktigt. Åhh, ni fattar inte hur mycket jag längtar, studenten kom och ta mig nu!


Ray lavender

Sitter på en skiiit tråkig lektion, filosofi. Tänkte passa på att berätta lite snabbt om Ray Lavender inspelningen som vi var med på förra veckan. Dom hade kontaktat Blackout eftersom dom behövde dansare och gillade det vi gjortde :)

För att sammanfatta det lite snabbt: Vi spelade in två dagar i rad. Första dagen spelades det in flera dans scener som vi var med i. Vi hade en del egna scener, och dansare som Papis (en blackout), Nicky, Martha mf var också på plats!!

Efter hela inspelningen fick vi dela ut lite "vicitkort" då dom var efterfrågade, sen drog vi till Seranikonserten och dansade hela natten lång.

Dagen där på var det dax att rulla till ambassadören igen där inspelningen hölls. Så vi var med i några scener till med Ray Lavender och dom andra killarna som sjöng olika verser. Får se om min och Raý´s "high 5" kommer med hahaha.

Det är Konvic records (Akons bolag), och jag känner på mig att videon kommer bli tuuuuung, för låten är tuuuuung och jag älskar den! Dock får jag inte lägga upp något förns låten är ute, ni kommer inte bli besvikna för den är verkligen verkligen tuung!!


Vi fick en paus på kvällen runt 9, sen var vi på plats senare på klubben där de sista scenerna skulle spelas in, live. Binta och jag var bakgrundsdansare under deras konsert, och sen dansade vi med alla våra vänner, och hans fans under hela kvällen.

Hade en superkväll, ända fram tills slutet... Någon jävla fattiglapp snodde Irinas väska men alla hennes grejer, mobil, smink osv. Där i låg även Bintas kamera (med aaaaaaalla bilder från inspelningen och allt), fett psykande verkligen!! Vi hade verklgen bästaste bilderna, och "behind the sceens", allt, allt, allt.

Så än så länge har vi inga bilder, men kanske lyckas få tag i några längre fram. Om du baxaren läser detta, skicka bilderna!! Hahaha, peace.

Finns jätte mycket att skriva, men det är bara jobbigt, haha. Vi får helt enkelt vänta och se hur den blir. Som jag sa, jag är säker på ett den kommer bli tuuung!!


New York baby!

Shit, har fått ett erbjudande från New York, dom vill att jag ska komma och representera dem i en dancehallqueen contest.

Vet inte så mycket just nu, men vi håller kontakten, det är rätt så snart, så får se om jag hinner! Annars ville dom att jag skulle komma för lite andra dansgrejer där. Känner mig verkligen hedrad.

Jag ska ju ändå till New York, men hade planerat att åka till sommarn med Blackout. Kontakterna kommer innan man ens kommit fram!! Hahahaha!! Berättar med när jag vet mer :) Tills vidare, stay in tutch!

RSS 2.0