Adjökenlöken!!

Hej då Sverige, tänk inte på mig för mycket när det spöregnar och suger balle! London & Ghana - Here we come!!


Salif, Ray Lavender, Da Griot - Bang, Bang!!

I vintras fick vi erbjudandet om att vara dansare i denna musikvideo tillsammans med Salif, Ray Lavender och Da Griot. Det var en av dem roligaste musikvideos vi varit med i, helt underbar dag och musikvideon blev tung =) Låten är fortfarande så skön, även fast jag har haft den på ipoden sen i vintras.. Bang, bang!!

Jag har rosa på mig, och resten av Blackout ser ni också =) Se och lär, peace out!

 

Här är behind the scens, vissa scener var tunga (som när Papis gör en harlemshake i början)!!



Vad tycks?

Dejter i massor!

Klockan är snart 4 på natten och jag har nu packat klart (typ). Kommer glömma något!!

Har stressat runt som en apa idag, handlat på stan och träffat en massa olika vänner under dagen som ville säga hejdå. Tror jag hann träffa nästan alla (nästan).

Lunchade på stan med Tyra, Nessli, Cornelia och Mathilda. Däremellan träffade jag några andra vänner och på kvällskvisten kom Mathilda och Cornelia förbi igen och kollade på film och pratade massa shiiiiet. Mathilda drog typ halv 3, sen packade jag lite mer. Måste upp imorgon bitti och packa det sista, sen bär det av till fucking London och sen till Ghana!!! Wooohoo!!


The shining!

Igår kväll hade jag en liten filmkväll med Nudiie aka Mathilda. Vi hyrde the shining och satt påvarandra (om inte under varandra) under hela filmen, hahahaha!! Skit kul att kolla på rysare, speciellt när det är rätt så bra. Rysare brukar alltid vara så förutsägbara och helt B.

Just nu jobbar jag, im a nany. Ska snart hämta upp Mathilda sen ska vi in till stan och handla det sista jag behöver inför resan, ta en fika med några vänner och passa på att pussa och krama alla!!


Spontan skohandlare!

Fick något jävla ryck för några dagar sedan och beställde två par skor!! Shit, lite dumt gjort - har jag penga?? Nej.

Men dom är fett fina, har spanat in dom länge men tvekat... Det var i denna sekund mitt ryck kom, och jag blev helt spontan... Tryckte på köp, sen var det kört.

Jaja, mamma blev ju lagom glad.. Tur att skorna passade, annars hade det varit klippt!! Haha. Här är mina nya bejbisar!! Woho, frågan är nu.. Hur ska man gå utan att bryta benet? 16 cm...


Packat och nästan klart!!

Snart bär det av!! Har packat och städat mitt rum idag, och i övermorgon åker jag!! ÄNTLIGEN!!

Ska verkligen bli så jävla skönt att komma bort från Sveriges underbara (ironisk) väder, och åka till Afrika!!! Wohoo, ni anar inte hur glad jag är!! Pappa och jag åker till London på tisdag och möter upp Jeremy (som åkte för någon dag sedan). Sen ska vi hälsa på våra släktingar där typ en dag, sen på torsdag åker vi vidare till Ghana!! Så fucking nice!!

Kommer vara borta lite mer en än månad, och det kommer bli dunder. Så skööööönt!!

Kommer ju självklar missa en del gigg med Blackout med dom kommer göra ett fint jobb utan mig, och jag får försöka hålla mig uppdaterad från Sverige (men ska bli skönt att komma bort från allt och alla), så gott det går men bara när det gäller viktiga saker.

Är så taggad så det är inte sant, ni anar inte.

Imorgon ska jag åka och handla det sista inför resan, ta lite fler sprutor och träffa så många kompisar som möjligt, och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med alla på en och samma dag.. Kommer bli stressigt som fan.. Men men =)


Papis freestyle at summercamp!!

Det här är grejer, Papis kör hiohop karaktär (som han lär ut under våra läger). Njut, his mad!! Love it!!!


Studio 018:s Summercamp 2010!

Studio 018:s summer camp är slut nu och alla 15 danstjejer från andra städer som bott i mitt hus med mjukisar och bulle på huvudet är gone.

Veckan har varit superkul, eleverna har dansat från 11 på morgonen till typ 9 på kvällen med en massa olika stilar. Det har varit en lärorik vecka med mycket svett, skratt och glädje.

Efter alla klasserna åkte vi alla hem till mig (alla som inte bodde i Uppsala) och kollade på filmer som vi hyrt och åt smaskigheter. Sen låg tjejerna vakna och snattrade halva natten, sen fick dom stiga upp helt trötta och dansa hela dagen hahahaha, det är så det ska vara!!

En rolig vecka hade vi iallfall, och vi kommer ha ett till läger från den 26-30 juli så för er som vill anmäla er eller har frågor kan ni maila [email protected] . Här kommer lite bilder från veckan (finns så många så lägger bara upp ett par stycken).


Söndagsparty!

Efterfesten var som sakt galen och vi har massa filmer därifrån som är sjuka hahahahahahaha jag och Binta härjade verkligen!! Tror nog ingen kommer glömma det i första taget..

Dagen därpå var det buffefrulle på hotellet, sen packade vi och checkade ut. Vi satt och snackade med Melpo och Twang system i flera timmar innan dom åkte tillbaka till sverige med båten, vi skulle stanna en dag till så "DJ taste" mötte upp oss sen gick vi alla hem till honom och deckade hahaha. Vi sov flera timmar sen började vi fixa oss lite smått för utgång (på en söndag). Det var ett dancehall evenemang.

Skön musik och nästan alla på klubben var dancehalldansare, så det var nice!! Hemvägen var bääst, hahaha "Fu*ck M". Vi var helt övertrötta, stackars DJ taste!! Hahahahaha.


Show & Party in Finland!!

Känns så dumt att skriva om Finlandsresan, det vart typ två månader sen.. Men the show most go on som man säger, så det är väll bara att fortsätta där jag var...

Efter träningen men alla dancehallqueens drog vi tillbaka till hotelet och dushade och började fixa oss för att sedan dra på soundcheck och till sist åka hem till Chenill (finlands dancehallqueen 2009) som fyllde år.

Chenill hade lagat jätte god mat och vi fick träffa massa av hennes vänner, alla var urgulliga och ville ta kort och sådär med "oss svenskar" haha, dom tyckte nog att det var lite småcoolt att vi var där i guess. Dans. musik, mingel och mat fortsatte några timmar innan vi alla begav oss ner mot klubben. (jaa jag hade mjukis på mig, men hade kläderna under, skulle bli kallt annars =))



Smockat var det på klubben, och vi stötte på en massa folk som vi träffade sist vi var i Finland och alla kände igen oss. Showerna började dra igång och de olika dancehallqueens körde sin show.



Från Sverige var det vi (Blackout) och Melpo (från skillz). Vi representerade Sverige, och det var även vi (Blackout och Melpo)  som fick mest applåder och jubel (vi gjorde ett grymt bra jobb).



Efter showen stack vi tillbaka till hotellet (som låg vägg ivägg med klubben), och drack (vilket vi sällan gör när vi dansar). Och helt glada som vi var stack vi tillbaka till klubben, upp i Vippen tillsammans med massa andra dansare och "viktiga människor".



En sjukt rolig kväll hade vi, och vi härjade på dansgolvet och hade en riktigt sjukjt spårad underbar kväll!! Kvällen fortsatte... Vi fick något ryck och bjöd in alla på efterfest på vårat hotellrum hahahahhahaha, asså vaa? Helt från ingenstans var rummet fullt med dansare, och musiken dundrade och alla dansade och var helt hypade!! Den bästa efterfesten ever!! Höll på tills frukosten öppnade, och alla var helt galna, hahahhahahahahahhahahaha!!!!!



B.L.A.C.K.O.U.T


Student, javisst!


Stockholms dancehallqueen!

Lördagen spenderades på ännu ett dancehallevenemang. En dancehalltävling ägde rum på K2 och vi drog dit för att köra för skojs skull. Binta, jag, Jasmine och Nina.

Det var också lite latch, avslappnatt och prubliken var död hahaha, tror inte dom kunde så mycket om dancehall (queenstyle). Men vi hade kul medan vi körde =) Binta och jag kom till finalen och vi fick köra en extra rond för att dommarna hade svårt att väja. Binta drog upp någon stackare ur prubliken och dödade han (hahahaha, stackarna) och jag blev "daggad" av firediblackz (inte första gången hahahaha), och allt var helt galet. Binta började blöda näsblod och mina knän var helt fuckade efter, hahahaha vi hade verkligen skit kul under hela kvällen.

När vi fick köra sista ronden igen kom "bend over" och jag har såå tröttnat på den. För mig dansar man två och två till just den låten (många av er fattar vad jag menar, lyssna bara på låten och se vad folk gör till den låten), så jag tappade hela lusten, men körde på ändå. Det var fortfarande kul ju =) Binta fick köra efter mig och hon gjorde bra ifrån sig (vilket hon gjort genom hela tävlingen tycker jag).

Sen vare dax för Rut, Natta och Firediblackz att avgöra vem som skulle vinna. Rut och Natta röstade på Binta och Firediblackz röstade på mig, alltså vann Binta-flintan!! Wiiiiiiii!!! När jag flög på henne och kramade henne viskade hon "YES äntligen vann jag över dej hahaha" Hahahaha ekorrejävel nästa gång är det min tur igen =) (det är bara kärlek folket).

Äligt talat, hon förtjänade vinsten - för hon flippade hahaha hon var galen =) Hahaha, kan inte sluta tänka på stackars random killen som blev mosad av henne i ringen.

Vi firade med en hamburgare på grillen sen åkte vi hem till Mathilde och Ice som väntade på oss =) Superkul kväll!!

Dax att börja tagga till inför EM i dancehallqueen, det börjar ju dra ihop sig!!¨



Blue Hill - Passa passa!!

I fredags var det som sakt passa passa som gällde, och Backout tillsammans med Rebound gjorde en show som uppskattades, och sen var det battle också. Binta och jag tävlade tillsammans som ett par, och vi kom på andra plats. Ingen av oss var särskillt nöjjd med vår insatts, vi båda kan göra mycket bättre. Det finns sådana dagar när man har energin, lust och flippar, och det finns dagar då man inte har det. I fredags var en sådan dag. Alla som körde var tunga och det var kul att kolla på, men tävlingen i sig var rätt så dåligt planerad.

Det kändes mer som en latchgrej och lite flummigt även om det i sin tur är kul att dom anordnar dancehallevenemang eftersom dancehall är så litet i Sverige. Rebound körde också och dom var fett sköna, lika så alla andra som ställde upp.

Orkar inte skriva så mycket om självaste kvällen, känns redan som jag glömt allt som hände under kvällen och att det var fett länge sen, hahaha så mycket nya saker har hänt i mitt liv under helgen, så thats history now. Hahaha.

Det var iallafall en trevlig kväll med massa dans, musik och shower!! Kan slänga upp lite bilder från showen iallfall =) 

Big up to all the dancers from passa passa, braaap!!



Jag vet inte riktigt vad jag gör, men ful var jag iallafall, hahaha.


Jag, Melina och Binta on the stage doing the clarks dance!!


Blackout, swing!!


Blackout, booooom!!


Blackout flippination!!


BlackBound


Kusinens tur!

En vecka har snart gått, vill ta studenten igen - ooh  happy day!!

Imorgon går de flesta ut skolan och får sommarlov. Kul för er. Haha njut av som två månaders ledighet ni får, sen är det dax att gå upp tidigt igen och kämpa sig iväg till bussen på morgonkvisten med ruffsigt hår och frukosten i handen. När ni nästan är framme så åker bussen förbi er och ni vet att ni har surkärringen i det tråkigaste ämnet på morgonen, och att en utskällning väntar er när ni kommer fram, men att det värsta av allt är att "ni kunde sovit lite extra istället för att rusha upp i önödan". Hahahaha ush, im over that.

Imorgon är det kusinens tur att ha en toppen dag, vilket jag är helt säker på att han kommer ha!! Adjöken löken!!


 


Passa passa - A di dancehall party!!

Dax att rulla mot Stockholm nu, ska möta upp Binta och massa andra dansare och sen ska vi dänza lite!!

Imorgon är det Passa passa, kommer bli galet - its free!! Kom, kom, kom!! Blackout ska även köra en show på plats, lika så Melpo mf. Bee there säger jag bara!! Boom boom baam!!


Sigge & Zigge!

Efter att ha spenderat en kväll men min käre vän Sigge så börjar jag få lite små panik! Cornelia (Sigge) har nämligen lyckats få jobb!! Hon fick jobb på en städarfirma på något kontor!! Bra där Sigge!! Den jäveln började jobba redan nu på måndag, så hon hade två dagars sommarlov, alltså en helg.


Jag är jätte glad för hennes skulle faktist, och hon av någon förtjänar det tycker jag! Tråkigt bara att vi endast hinner ses när du slutat för dagen rätt så sent.. Men å andra sidan så kan jag sova ut.. Höhö.

Jag funderar själv på att fixa något jobb, men det hinner jag lixom inte med!! Haha låter jättekonstigt, men kommer inte hinna jobba under sommaren. Åker ju till Ghana om mindre än 2 veckor (blir borta en månad), sen ska det hållas ett dansläger till innan Blackout har massa stora och viktiga shower (träning krävs också). Sen ska jag åka och tävla EM i dancehallqueen också, och försöka hinna med USA. Shit pommes!! Sen i slutet av augusti börjar jag jobba igen på DC och Studio 018. Oj.. när ska jag ha tid att jobba?

Aja, grattis Siggelishus för jobbet, och tack för en toppentrevlig kväll men flera timmars babbelsnack - your the fucking best!!


Balen i 9:an!!

Känns som igår när jag hade bal i 9:an. Helt galet. Den dagen är också en dag jag kommer minnas länge, när alla lärare spårade totalt och Gunnar sprang omkring som en galning och alla elever trodde han var full.

Jag kommer ihåg att vi drog på efterfest också - HAHAHAHAHA jaa det minns jag (vad som häde, stannar kvar).

Idag hade nämligen Almunge (min mellan och högstadieskola) bal igen för det 9:or som går ut för i år (stackare, ni har 3 jobbiga år på gymnasiet kvar, hahahaha). Hoppas ni hade en underbart rolig kväll, som jag hade!! Dock är jag tveksam, dom flesta av Almungefolkets ungdomar är största fjortisarna, så dom flesta ligger väll deckade under ett träd tillsammans med någon partner, hahahaha jääääk fjortisfanskap!!


Sandra, Jag, Joanna, Pernilla och Emilia


Linn, Johanna, Jag, Linn, Isabell och Sofia.


Summer camp 2010

Nu är allt klart inför danslägret som startar närsta vecka på måndag!!

Studio 018 presenterar: Uppsalas Grymmaste Dansläger 2010.
Start: Måndag den 14:e Juni - 18:e Juni 11.00 - 19.00
Plats: Västra stenhagen skolan.

Stilar:
HipHop Karaktär- Nivå 1&2
Dancehall - Nivå 1&2
Dancehall Queen style -Nivå 1&2
Locking- Öppen Nivå
House- Nivå 1&2
Brakedance - Öppen Nivå
Barn Mix 1 från 4-6 år samt Barn Mix 2 från 7-9år
Krumping - Öppen Nivå

Nivå 1: Är för dig som aldrig dansat tidigare eller dansat 1-3 terminer. Här går läraren igenom grunderna noggrant och vi tränar på att få in stegen rätt. Minst 1 Dans kommer att göras under veckan.

Nivå 2: Är för dig som dansat 3 terminer eller fler. Du förväntas kunna grunderna och här håller läraren ett högre tempo. Du har också möjlighet att utveckla en mer personlig stil inom dansen. Minst 2 Koreografier kommer att göras!

Nivå Öppen: Är för alla, oavsett om du aldrig dansat tidigare eller dansat några terminer. Tränaren anpassar Tempot på Klassen efter eleverna och vi tränar på allt från Basic till lite mer avancerade saker.

Barn Mix: Här lär vi oss att hitta takten till musiken och övar in ett flertal steg med hjälp utav lekar. Vi lär oss olika steg från olika stilar och tillsammans så sätter vi ihop en dans med hjälp utav steg som barnen lärt sig under veckan.

Priser:
Dropp In : 120kr
1 klass - 500
2 Klasser - 900
Guldpass - 1200kr
BarnMix - 300kr

Dropp in:Du hoppar in på enstaka klasser och dansar under en timme (betalning sker endast kontant till respektive tränare)

Guldpass = Du dansar så mycket du själv orkar under hela veckan!

Hur anmäler man sig?:
Ni mailar in era kontakt uppgifter
Namn, Personnummer, Telefon Nummer, adress samt vilken/vilka kurser du vill gå till [email protected] sedan så skickar vi ut ett bekräftelse brev.
OBS: Anmälan är bindande!

Behöver du sovplats?
Det finns möjlighet för de som vill sova över. Vi alla kommer sova tillsammans i en villa. Kostnaden för att sova över är 100kr per natt. Frukost, frukt och andra tilltugg ingår.

Har du någon fråga? Maila [email protected] snarast!

Övrigt: Vi kommer åka på en tvinspelning tillsammans en av dagarna för alla som vill följa med!!


Dancehallqueen training in Finland!

Här är ett litet klipp från träningen, dock var vi helt döda och Mathilde (kameramannen) babbla på som bara den, hahaha stackarna, ingen respons! Lyssna på hennes avslut, hahaha peace, peace, out, out. Blackout.


I found you, yes i did!



So glad that I found you, Cuse it's so hard to find somebody like you.



Blackout hotelcribs!

Hahahahahahaha, dom är så jävla fula asså!! Kan inte sluta garrva för mig själv, wtf?


Finland, dancehallqueens!

När vi kom fram vandrade vi till hotellet där vi möttes upp av några gamla vänner (från när vi var där sist och tävlade), checkade in på hotellet. Vi hade jätte fina rum bredvid varann. Jag delade rum med Malika, och Mathilde och Binta delade rum.

En stund senare kom Chenille (Finlands dancehallqueen från förra året) tillsammans med Frankrikes dancehallqueens och en dancehallqueen från Grekland, så gick vi tillsammans för att träna lite. Riktigt rolig lokal må jag säga!! Vi hade riktigt nice och alla hade olika skills och talanger att dela med sig och visa. Tunga tjejer!!

Sen vare bara att åka tillbaka till hotellet för att börja fixa sig och gå på soundcheck. Vi skulle ju ha show på kvällen och fira Chenille som fyllde år, så en fet dancehallfest planerats, och som jag nämnt tidigare hade dancehallqueens and kings från hela europa blivit bjudna, och Blackout och Melpo representerade Sverige eftersom vi var de ända dansarna härifårn.


Påväg mot hotellet såg vi affisher överallt i hela staden, och våra namn var självklart med =)


Finland here we are, direktimporterade från Sverige!


Glad ekorre på hotellrummet!


Minibaren!


Chenille hittade hennes namn på affishen innan vi traskade mot träningsalen!


Dancehallqueens från Frankrike!! Braaap!!



Stock-town vs Up-town!!

Helt sliten sen i lördags!! Grabbarna kom från Stockholm, och när dom kommer blir det alltid röj, haha!! Sov inte en blund den natten, vi var vakna och dansade, skrattade och kollade på film. Underbart crew måste jag medge.

Finns rätt så mycket att säga, men bokstavligen: "Det som händer i Terres hus, stannar i Terres hus", hahahahahaha!! Men hade riktigt kul =) Kan bjuda på lite pictures!





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!


Movado - Come into my room!



Älskar låten, speciellt refrängen!!


Studenten - Skarholmen!

Efter en trevlig mottagning var det dax att slänga av sig den vita klänningen och sätta på sig något annat. Alla gör inte så, vissa har på sig samma klänning som innan, vilket jag tycker kan låta klokt, men efter att ha funderat ett tag kom jag fram till att jag inte skulle kunna härja lika mycket med min vita klänning för jag skulle behöva dra upp den hela tiden över tuttarna mina när jag hoppar omkring - så det fick bli en annan klänning!!

Mötte några av tjejerna i klassen (eller låt min säga min gamla klass, haha) vid bryggan i s-parken och Mathilde och Ice (som varit mig från början till slut) lämnade mig och åkte hem. Vi satt och pratade, skrattade, skålade och drack! Allt var underbart, och på andra sidan ån var det tivoli, så mysig belysning blev det också!! Vi satt där ett bra tag innan det var dax att rulla mot Skarholmen där alla studenter vill festa på kvällen.





Dock finns det inte biljetter till alla studenter, men jag lyckades få en, dom tog slut på 30 min! Stackars dom som inte fick en, vem vill fira sin student på BJ eller kalas lixom? Visst man kan ha kul, men nej det är ju där man hänger när man går ut i Up-town (BJ, absolut inte kalas!!!!). Så jag var ju helt glad kan man ju säga!!

Väl inne på Skaris härjade jag hela natten med mina kompisar, och träffade på många av mina barndomskompisar vilket var riktigt kul!! Hade en riktig dunderkväll, verkligen!! Helt lyckat!! Jag vill ta studenten igen, och igen och igen!! Minst!!
















Studenten - Mottagningen!

Var helt död efter flakåket, hade hoppat, vrålat och dansat som en galning! Väl hemma på mottagningen möttes jag av massa grannar, vänner, familj och släkt. Mat, musik och andra festligheter pågick under hela dagen och vissa stannade kvar från början till slut, medan andra var tvugna att rulla mot andra mottaningar - men är så tacksam att dom kom förbi en snabbis ändå =).

Hade en supertrevlig mottagning med värdens godaste mat och sköna gäster!! Min syster närvarade också, fast via skype, haha - hon pluggar ju i Australien!!


Ungdommsbordet, haha


Bror, jag och Sara i fokus!


Emilio och Enzio, kusinvitaminer!


Mathilde och Hagge!


Jag och min barndomsvän, sedan vaggan

´
Systrarna graf?


Ett fint par ser vi här!


Vad var det som var så kul? Piff och Puff!


Hahahahaha, wtf?


Galligande!!


Kusinvitamin nr 1 som tar studenten den 11 juni & jag!



Haggish och Sarish!


Glasögonormar!


Vi har spårade minnen tillsammans, sen vi var småttingar!! HAHA!!

Enzio och Mathilde med sina stora ögon!


Vendeliiice!!


Ingen kommentar!


Student 2010!!


Studenten - Skolan!

Vaknade upp på morgonen halv 6, hade sovit jättedåligt med fetaste huvudvärken och två tjattrande människor berdvid mig (Ice & Mathilde), men när klockan ringde klev jag upp och tog en treo, sen var det frid och fröjd igen.

Satte på en film (tretton, fjortisfilmen ni vet), och sen började Mathilde sätta igång att våga mitt hår. Cornelia kom också och så blev det salong och make up och stress, haha!!

Väl framme i skolan möttes vi utav alla glada studenter, och vi tog vårat sista foto tillsammans med klassen. Alla vandrade ner till parken i närheten av skolan och skrev ivarandras mössor och hade champangefrukost, det var så trevligt och alla var helt förväntansfulla, nervösa och peppade!! Solen sken och man visste redan då att dagen skulle bli dunder!!








Vi alla samlades i klassrummet och gick till aulan där vi fick höra massa tal och folk fick stipendier osv, många grät - och jossan var helt blodsprängd i ögonen, hahaha så söööt!!

Efteråt var det samling i klassrummet och vi fikade, fick betygen och umgicks lite till. Våran mentor hade värsta talet och man märkte att folk blev rörda. Vi har varit hennes favoritklass genom alla åren, och hon har nog varit en av dem skönaste mentorerna man kan ha!! Utanför såg man hur alla familjer flockades för att inta utspringet!



Kl 10 i 1 ställde vi oss alla klassvis, redo för att springa ut, alla var helt galna och sjöng massa pepp-melodier och så. Prick klockan 1 rusade vi ut och jag var helt lycklig!! Ute började vi alla leta efter våra skyltar, och jag fick lite smått panik när jag inte såg min, jag ville ju lixom inte stå kvar helt ensam hahaha, men tillslut såg jag den mitt framför mig nästan, blindo!

När jag kom stod min familj där och pussa, krama och hängde grejer över mig. Helt från ingen stans hörde jag: VENDELAAAAAAAAA!!!! och jag kollade lite åt vänster, baaaam hela ligan flyger över mig och mosar mig och kramar och pussar mig och skriker och jublar och jag kunde inte sluta skratta, jag var så lycklig, även om jag var helt mosat och skyddade mig från att inte ramla ihop när alla kastade sig över mig, hahahahhahaha bästa.


















Upp på flaket var det, och vi började härja, jag öppnade min champange och det sprutade överallt!! Hahaha, det tog ett tag innan vi kom iväg, men när vi väl började åka och våran musik pumpade på högsta volym och hela flaket flippade så ville man aldrig att flakåket skulle ta slut!! Sjukt roligt var det och man fick så mycket respons av folket i stan, en liten pojke på typ 4-5 år slängde iväg en slängkyss till mig haha urgullig!! Vilket jävla drag det var, ska lätt göra om samma sak nästa år hihihi!!!








Många fler bilder kommer komma upp från morgonen, men nu får det vara nog för stunden =)


Im alive, brb!

Hej, jag lever!! Kommer berätta om en av dom bästa dagarna i mitt liv (studenten) snart =) Måste bara ha orken, men det kommer säkert bli lite text och mycket bilder eftersom det finns för mycket att skriva och inlägget skulle kunna bli sjukt långt, men bilder funkar fint!! Woho, its over.


Studenten snart!!

Imorgon gäller det, STUDENTEN!! Den dagen jag har väntat på i hundra år!! Omg =D

Mathilde och Isa är här nu dom ska hjälpa oss (mig och Cornelia) imorgon bitti (om 6 timmar) med håret och shit. Det ska bli så himla fucking underbart!!

Utspringet är i Celsiusskolan klockan 1 - Bee there för fan!! :D Min mottagning kommer vara klockan 4 hos mig, kom gärna förbi där med, det finns mat så det räcker till dig med, hahaha!! Sen är det feeeest!!!

Ska sova nu, måste ha min skönhets sömn, haha men ha det så jävla underbart imorgon, för det ska jag ha!!



Två år sen, nu är det min tur!!


Hemmafruar!!

Onsdagen började med att jag vaknade upp hos min kusin och vi gick och åt kinabuffé. Mumma!!

Sen rullade jag ner till stan och träffade Nattis (rebound), Natta (mulatt-katt) och Jasmine (rebound). Vi chillade och hängde i kungsträdgården ett bra tag medan Nattis flätade mitt huvud. Fett skönt väder asså!!

Sen var det dax att rulla mot Binta, en station från min kusinvitamin. Jag och hemmafrun Binta (HAHA) lagade mat åt grabbarna (5 hungriga vargar) och dom åt som att de aldrig sätt en köttbit förut!! Haha, grillning och hemmalagas potatisgratäng med baguetter!! Muuuuums!! Fett trevligt hade vi och vi pratade om livet =)

Grabbarna stack efteråt, så Binta började fixa och trixa men mitt hår, fråga mig inte vart eller vilken tid på natten, HAHA omg, vi satt nog på det konstigaste stället man kan sitta på, hahahaha omg. Men när Binta är på bra humör (passa på att njut, hahaha skj) så är hon lite udda, hon kan göra dom sjukaste sakerna och dom mest flippade jag vet inte vad, hahaha. Låt oss bara säga ekorre.



Dans sugen?

Godmorgon!! Klockan tickar iväg, ska åka ner mot S-town snart med Bintish och fixa massa grejer, studentern närmar sig ju med stora steg!! Utspringet är på Celsiusskolan kl 13.00 - bee there m-fu*ckas!! =)

Tänkte bara medela er att vårat sommarläger är nu klart!! Allt är bokat och fixat, så all info om hur man anmäler sig och vilka stilar vi kommer ha kommer ha kommer komma upp här i veckan (finns redan ute på facebook). Datumen kommer vara från 14-18 juni, så boka inte upp något!!! Info kommer som sakt =)

Adjöken, so long suckers :D


Squirrel & Valis

Hejhopp!! Nu är jag sliten och trött, måndag är det också och jag har hängt med Binta idag. Jag går ju inte i skolan så det är jävligt skönt!! Vi har fixat massa ärenden och följt med på radioinspelning en sväng.

Känns så konstigt att Binta är tillbaka i Up-town, hoppas verkligen att planerna blir som planerade för förra sommaren var dunder när vi härjade om sommarkvällarna och sprang omkring och gjorde staden osäker =) Ska inte hoppas för mycket, för du är ju som du är - rätt så spontan!! Hahaha.

Ån och snack i den sköna solen blev det oxå, undebart.

Nu ska jag sätta på en rulle och somna till den, för imorgon ska vi åka till Stockholm och fixa massa ärenden där. Jag slängs ju omkring mellan dessa jädrans städer 24/7 - ser jag ut som en fucking stuttsboll eller?? Haha, peace!


RSS 2.0