Kvällsklasser & Basket

Äntligen klar!! Nu ska jag ner mot stan och möta upp Oliver och Papis. Vi ska hålla lite klasser idag på DC, så vi ska blanda Crumping, Hiphop/karaktär och Dancehall i en och samma klass, och vi har fyra klasser idag. Ska bli intressant att se hur eleverna klarar koreografierna, helt o-förvarnade och allt, haha!!

Sen för er som gillar basket så ska Blackout och Rebound dansa idag på Uppsala basket (Saleén) matchen i Fyrishov. Matchen börjar klockan 7, så vi kör i pausen. Så kom dit och heja på basketlaget och dansgruppen som representarar Up-town!!


Elephant man - Sweep!

Är hemma från skolan idag, yes vi är lediga idag (eller vi övertalade våra lärare att ställa in lektionerna). Skönt!!

Var hos Malika igår med Selam och Mathilde så kom hem sent, är helt seg. Det som händer at Malikas´s stannar där (hoppas jag) haha.

Nu städar jag mitt rum, det är sååå stökigt!! Har inte städat på flera månader typ.. Kläder överallt och dam i alla hörn. Det är tur att mitt rum är stort så jag inte dör av en damchock.. Dock blir det ju en större yta att städa..

Här är en passande låt, Sweep - och tro mig jag sweeper omkring här i dammet!!


Uppsalas crews!!

Dansandet idag på Uppsalas best dance crews gick bra, känns rätt skojigt att köra i Up-town igen, det är ju mäst andra städer och framförallt Stockholm vi blir bokade i nu för tiden. Kul att se bekanta ansikten igen!

Alla dansgrupper gjorde bra ifrån oss, men Blackout hade nog mäst prublik med sig i think. Haha, kul att ni gillar´t. Mer sådana evengemang till Up-town tack!

Och det är bra att det inte bara är tävlingar på tävlingar för då vågar fler ställa upp, och det blir en annan grej av det hela, vilket gör att man uppskattar dansgruppens konst och inte hatar bara för att "dom gjorde si och dom gjorde så". Nu får fler grupper visa vad som kan, vilket kan vara shyst för de som inte har "ett känt namn" eller som inte synts så mycket för allmänheten. Detta gillar vi.

Så skit bra jobbat alla dansgrupper som ställde upp och visade sina skills!! Bullet!!


Lycka

Jag blir så glad när unga tjejer och killar gör något dom tycker om, när dom kämpar för att klara sina mål, när dom gör något dom brinner för. Det påminner mig om när "jag själv var ung", (inte för jag är gammal, men ni fattar), när man hade förebilder som man såg upp till och tyckte allt de gjorde var så häftigt.

Idag är jag så tacksam över att jag aldrig gav upp, trotts allt runt omkring mig, och hur mycket folk snackade och förstörde för mig. Jag gav aldrig upp och gjorde alltid allt för att få det att funka. När alla krigade var jag peacemaker, och det har lönat sig för mig idag. Flera av mina dåvarande vänner sitter kvar på samma fläck som vi alla gjorde då, men å andra sidan kanske det inte betydde lika mycket för dom som det gjorde för mig. De hade förhopningsvis prioriteringar som det är nöjda med idag. Men det jag ville då, har jag idag. 

Om 10 år kanske jag vill något helt annat men jag har gjort så mycket som många bara kunnat drömma om, och det är något jag alltid kommer vara tacksam för, och alltd glädjas åt när jag tänker tillbaka i tiden. Men det har varit en stor del av mig och mitt liv. 

Än då länge flyter allt på som det ska, men man ska aldrig ta något förgivet, en dag kommer man förmodligen behöva kämpa på mer, men det är så det ska vara, ibland måste man stöta på hinder för att kunna utveckas och bli starkade. Jag har pratat med unga tjejer och killar som ser upp till mig (och Blackout), och det glädjer mig så mycket att se hur de kämpar, och när en "liten uppvisning" betyder så mycket för dem. Jag minns hur glada och uppspelta vi blev när vi fick dansa på iika evengemang "som små/unga", nu ingår det i vardagen och det är nu mera ett jobb. Ett jobb som vi älskar!

Fortsätt kämpa för det ni älskar, låt aldrig någon förstöra dina drömmar. Jag älskar att dansa.


Uppsalas best dance crews tonight!!

Ikväll kommer alla Uppsalas tyngsta dansgrupper ses på Grand, så kom gärna dit och heja, kolla och njut!! Kommer bli kanoners!! Ses där allihopa, det är till och med gratis - för er cheepasses haha!! Ta med vännerna, dansskorna och ett dansglatt humör, så kommer vi alla få en kalaskväll!!



Show på Orange!

Showen på Orange gick utmärkt, både för Rebound och Blackout =) En bra show leder till flera jobb.

Efter showen skulle vi dra på överaskningsfest, men vi hann inte riktigt eftesom vi körde showen så sent. Så jag, Rebound och Hagge åkte hem till mig, och vi alla var helt slut så vi deckade rätt så snabbt.


Knäfan!

Söndagsjobb som vanligt, men denna gång med ett skadat knä!! Fy fan vad tråkigt det är när man inte kan dansa normalt.. Knät är ju typ tre gånger större än vad det brukar vara, vette fan vad som försegår på insidan, men det är inte okey!!

Hagge följde med mig till småttingarna och var med och dansade (uppvärmingen), hahahahahahahaha omg... ingen kommentar!! Det börjar dra ihop sig för deras show.

Karin Adam är tillbaka från L.A nu, hon har varit där ett bra tag nu, så hennes klasser körde igång idag. Jag tänkte hoppa in och ta dem (hiphop med klackskor, dancehall och hiphop lyrical), men eftersom jag haltar som en höna så var det ju ingen idé.. Bättre att försöka vila upp knät tills Blackout´s nästa show som kommer i veckan!! Life sucks ibland asså.. Tudells!


UF mässan, Orange nästa!!

Sitter med Mathilde och degar i min soffa. Vi ska snart tillbaka till stan eftesom vi blivit bokade på Orange här i Up-town, så det är show som gäller. Det är så skönt att få vila en stund så här i all stress.

Vi har redan dansat flera gånger idag under mässan, och vi fick en hel del intresseanmälningar till våra danskurser och till Summer campet vi kommer ha (mer info kommer närmare sommren), så det går frammåt för vårt företag :).

Rebound var också med och hjälpte oss med allt, och dom dansade också på scenen, precis som vi. Rebound ska för övrigt också dansa på Orange, vi ska dit om någon timme.

Jag har skadat mitt knä riktigt rejält, faan, vet inte vad jag ska göra men det gör så jävla ont!! Om jag sitter, går, och framför allt dansar.. Vi får se hur det går ikväll. Tell you more later, gotta go!! Peace out!



BLACKOUT!!


Studio 018 på UF mässan idag!!

Om ni vill se Blackout och Rebound dansa idag in Up-town så kan ni masa er till Fyrishov. Det kommer även vara en massa andra unga företag på plats, men vi är det ända dansföretaget, lite unika haha. See you there!!


Rebound is in the house!

Nästan hela Rebound ligger och sover lite här och var i mitt hus just nu. Vi har haft en fartfylld kväll framför tv:n, och Binta och jag har försökt jobba så mycket som möjligt med planering och sådär angående vårt företag. Vi har flummat och hittat massa fula och olagliga bilder och filmer från gamla goda tider hahaha!!

Haha vi var nyss nere i köket för att äta bullar då Binta ramlade ner för trappan (missa typ siste trappsteget), och vi höll på att decka av garrv, men eftersom alla i huset sov så var vi tvugna att knipa igen så gott det gick.

Väl nere i köket värmde vi bullarna och sen blev det fight om vem som skulle ha vilken bulle och Binta stod och inspekterade dom noga, tillsist tröttnade jag på att vänta så jag slickade på den ena bullen HAHA och då ansåg hon att jag hade tagit hennes bulle (daah?) och då värmde hon en ny!! Sen stod hon och vände på alla syltkakor för att hitta den med mäst sylt på...asså? HAHA.

Vi ska snart sova - men innan dess ska vi mysa lite, ekkorren (Binta) och jag, för nu är vi barnfria, haha :)





Rebound på Tyresö dance awards!!

Här har vi Studio 018´s stoltheter Rebound, sjukt stolt över er tjejer - this is only the begining!!


10 veckor kvar!!

Helt sjukt, vi räknar ner veckorna - och det är idag 10 veckor kvar till studenten!!! WOHO!!


Grattis Camille!!

Grattis älskling på födelsedagen!!! Äntligen 18, så nu får man väll se dej på clubbarna och shaka asset ditt?! :D Love you lillsyrran, ha den äran för fan!!

Så jävla ledsen att jag inte kan följa med och fira dej idag, I will make it up to you!


Audition avklarad

Igår var vi ju på audition i Tuben. Vi kom lite sent, så när vi kom in sa dom "det är ni efter artisten som kör nu", så vi kastade oss in i omklädningsrummet och kastade runt alla kläder och skor innan vi hittade rätt av allt. Sen var det bara ut och köra nästan direkt, så vi hann inte värma upp eller så heller.

Men audition gick bra ändå, dommarna och prubliken gillade det, även om vi själva vet att det kunde gått så mycket bättre, men jag tror att det räcker för att ta oss till slutaudition (men man vet aldrig).

Vi träffade massa vänner och bekanta som också sökte, rappare och dansare =) Alla var jätteduktiga.

Efter audition rullade vi mot Bintisen och åt upp hennes äppelkaka som hon lovat oss (efter våran beef på face, hahahaha).


Festival audition

Nu drar vi iväg på audition, vi får se hur det går =) Blackout fo di world!!



Dans planering

Är nu hemma och ska decka rätt så nu typ. Har jobbat och idag kom det ännu fler elever i gruppen jag tog över (Carmel från Ragdollz hade klassen innan), så vi fortsatte på koreografin.

Växlade lite ord med Carmel innan hon drog, hon ville att jag skulle vara vikarie till henne om några veckor, så då blire ännu mer jobb för min del, och det är kanoners!! Så ni som går N1,N2 och N3 för Carmel - see you soon!

Pratade med min käraste Binta nyss i telefonen, vi har massa grejer med företaget vårt, dansen och sommaren att planera och vissa av grejerna har faktist med er dansintresserade att göra, men mer om det senare. Ska träffa kexet imorgon för att utföra lite arbeten och sådär. Längtar.

Godnatt folket, måste vara klar i huvudet - veckans sista prov (tack Sigge för pluggandet idag), och en redovisning ska avklaras imorgon innan det är dax för det roliga!! Peace!



Im hopeless

Det är en aning frustrerande att jag aldrig lyckats se klart hela filmen P.s I love you. Har under typ 1,5 års tid försökt kolla på den ett flertal gånger men har bara hunnit se början och sen har jag behövt dra eller somnat. Det är inte direkt som att jag kollat på den varje dag, men har flera flera gånger verkligen försökt se klart på den eftersom alla sa (när den var "inne") att den var super bra och att man bölade osv.

Igår skulle jag inviga min nya dvd spelare (en skit liten och smidig, inte en stor som dom flästa har) som mamma köpte till mig för att hon tyckte jag kämpade på så bra i skolan (haha det kanske lönar sig att bo i böcker?). Orkade inte gå ner två trappor för att hämta en dvd film, så tog den som satt kvar i playstationet på mitt rum, alltså P.s I love you (som jag nyligen försökte kolla klart på igen).

Jag kollade inte från början utan försökte se från där jag slutade se sist, så jag skulle bli klar någon gång. Tror ni inte att jag somnade innan den knappt han gå igång.. Jag är ju hopplös..


Systrarna Blacks

Hemma från modevisningen, grymt bra jobbat måste jag säga - vilka fantasier man kan ha!!

Är danssugen, men ännu mer sugen på att träffa mina kära systrar. Mina bästa! Helt sjukt var jag älskar er.





Fashon show tonight

Heey, min tråkiga vardag startade igår igen.. Såå pluggade med Sigge igår och provet gick suvärränt, typ?! Bara ett prov, två redovisningar och två inlämningsuppgifter kvar denna vecka då..woho!!

Hade ont i varje muskel igår, shit var läne sen jag hade träningsverk av denna grad!! Men jag gillar att ha träningsverk, men till en viss gräns! Herre gud, detta var ju pain!! Kunde ju knappt gå ner för trappan utan att stanna och vila musklerna emellan haha.. jobbigt läge, stel som en planka.

Ikväll ska jag på modevisning och kolla på lite fashon show men några vänner, så något skojjigt händer ju iallfall i detta pungväder!! What to do lixom, det är bara att räkna ner dagarna till Tunisien.. 19 dagar kvar :)

.            

Vybz Kartel - My money ha ha

Bara för att jag har gått och sjungit på låten hela dagen idag, den fastnade igår i Tyresö. My money ha-ha ;)


Söndags sliten

Omg är helt sliten, har ont över allt, sitter stel som en planka och kollar på film, har just dushat och jag önskar jag kunde få en fet helkroppsmasage!! Glömde (snarare pallade inte) stretcha, så imorgon kommer jag få en jobbig dag.. Höhö vem ska man skylla på?

Tog ett tidigt tåg från Stockholm imorse till jobbet (har knappt sovit eller ätit något på hela helgen, bara dans, dans, dans!!), helt död och stel (sov konstigt mellan Mathilde & Ice, haha), och hade mina 4 klasser i rad, tror aldrig jag varit så seg på en klass någon gång, haha noot good, men jaaa.

Efter jobbet tog jag en tripp förbi Sasha, har inte träffat henne på år och dar känns det som.. Hatar att tiden inte räcker till till allt man vill och behöver göra. Vi fikade lite i hennes nya lägenhet och uppdaterade varann på alla håll och kanter, myspys.


Aja, kommer decka nu snart - Bless & Love.

Kärlek i Tyresö

Och efter att ha dansat hela kvällen och sovit 4 timmar var det dax att rulla mot Tyresö för att träffa massa sköna och underbara dansare med olika talanger och stilar.

Sjukt underbar dag, älskar när alla dansare samlas och jamar, battlar och visar kärlek!! Det är en känsla som inte går att beskriva med ord. Alla kör sin egen grej, alla är unika och alla respekterar varandra, thats love.

Det var massa battel-tävlingar, och Papis, Maele, Ibbe, och Arvid tog sig långt, både semifinaler och finaler, grymmt bra jobbat!! Blackout tog 2 pris i grupptävlingen :) Wiiiie!! Är jätte nöjd med en andra plats, golvet var snoooor halv (typ nylaggt) så man kunde inte göra alla "krävande" steg vi gör så bra som vi borde, och dansen är sprillans ny (blev klar dagen innan om jag inte minns fel), så det värmnde att veta att man kom så bra till :). Dommaren från Jamaica kom fram efteråt och sa att vi var hans personliga favoriter och frågade lite om vart vi får insperationen ifrån och så, så det var ju kul att veta att det uppskattas av jamaicanerna hahaha.

Gruppen som vann heter AQceS och dom var riktigt tunga, för att inte tala om deras outfit som var övertung!!

Rebound gjorde också bra ifrån sig, och jag måste ju medge att man blir lite stolt ;)

Efter tävlingarna och prisutdelningarna var det dancehall som gällde för hela slanten, och alla dancehalldansare i byggnaden dansade för fullt tillsammans, helt d- to the - under!! (dunder). KÄRLEK för fan!!

Den jamaicanska dommaren "Fireblacks" hoppade in i ringen, kom fram och gjorde "passa passa" (sök på youtube om ni inte vet vad det är) på mig - HAHAHAHAHA omg, efter att fått ner mig på marken ställde han sig på huvudet på min rygg, helt maaad hahaha, shajt!! Vet inte om det finns på film, men har sätt helt spårade bilder, hahaha!!

BIG UP TO ALL THE DANCERS!!!!!!!!!!


Daggarin av den jamaicanske dommaren, haha
Blackout


Rebound kör sin grej


Bullet, praaaab!!


Blackout på V.I.P

Fredagen spenderades till en början på förfest hos Jai & Rasmus, innan Blackout + vännerna drog till V.I.P som planerat. Vi hade ju show, och det gick bra :)

Kände bara att jag inte tog i tillräckligt, men vi hade dansat heeeela kvällen och härjat med alla hela tiden, så hade inte så mycket energi när det väl gällde (dom sköt upp showen hela tiden, så vi körde skiit sent). Men det var nice ändå.

Nattis & Jasse var också med (från dansgruppen Rebound), och hejjade på oss, och dansade loss hela natten.

Vi kom inte i säng förns 5 på morgonen typ, då Papis, Oliver, Francis och Hagge våldgästade mitt hus! Här är lite bilder från kvällen (slänger upp dom andra senare, blogg.se segar sig igen).












Tyresö dance awards!!

Är helt sliten från igår, har verkligen inga krafter kvar i kroppen, vi dansade heeeela kvällen. Tell you about it tomårråååw, för nu ska jag iväg till Tyresö tillsammans med Blackout, Rebound och våra vänner!! Ska bli skit kul med lite jam, tävlingar och battles!!


Show på V.I.P-P.E.N ikväll!

Detta står på schemat ikväll, vi har blivit bokade here in Up-town på några vänner/bekantas födelsedagsfest. Hela uppsala kommer vara där (alla som kommer in, så var där i tid - annars är det klippt haha). Ska bli rätt kul att köra här i hemtrackterna igen, var ju ett tag sen man var på hemma-hemmaplan! :) Papis & Company från Stockholm kommer också för att dansa loss med oss. Ses där, right?


"Klassens..."

Igår utsåg vi "klassens...". När man har studentskiva delas ett band ut till varje elev där det står tex "Klassens pluggis" och en motivering varför man blev det, jaa ni fattar (ni som inte redan visste vad det var). Jag fick gå ut först, bara för att alla hade massa ideér på vad jag skulle bli, hahaha - paybacktime eller? Det var skit svårt att komma på till vissa, medans andra var klockrena!

Blev en sväng förbi Mathilde och en snabb träning innan det var dax att plugga matte C med Sigge & Anna. Fucking åååh...

Nu ska vi inte vara sånna, provet gick åt H men jag är glad ändå för idag är det fredag!!




Syrrans student, lääängtar!!


Resa bokad och klar!

And I fucking did it. Shit vad skönt det ska bli.

Tjejerna i klassen har planerat en utomlandsresa efter påsk, och jag bangade till en början av en massa olika anledningar (dans, jobb, prioriteringar mm), så dom bokade utan mig. Men nu slog det mig, why not?

Jag vill komma bort från fula, falska, tråkiga uppsalamänniskor ett tag och få sol, bad och värme!! Haha nej ta inte åt er för mycket, det är så mycket i skolan så blir lätt på dåligt humör eftersom man är så stressad hela tiden, så jag tycker vi alla förtjänar en vecka så långt bort från alla siffror och uträkningar som möjligt. Det är vi fan värda. Och det ska bli kanoners!!

Watch out Tunisien - here we come!! Ska blir så skönt. Lite bilder från Hotellet :)



Shit, vi förtjänar verkligen detta, vi sliter ju förfan!!


Pannkakskalas, eller?

Shit, nu lägger jag ner skiten - Finansiering och kalkylering fuck off please!!

Anna (tänk er typ i en annan del av köping, haha) och Sigge har varit här och studerat flitigt! Anna hade med sig supergoda kakor, och vi hoppades på pannkakskalas men så blev det inte. Det luktade pannkakor från köket, men till vår stora besvikelse blev det fisk.. haha!!

Min kurs på uppsala DC började idag som jag tidigare nämnt. Det gick jätte bra och alla var hur trevliga och glada som hällst. Jag var yngst av alla, alla var 20 + are, så det är nice.

Nu ska jag hoppa in i dushen, krypa till kojjs och slå på en film! Godnight.


Usher - Separated



Ta vara på tiden, en dag förändras allt.


Melina, melina, melina

Aah, har inte varit i skolan på två dagar, fy faaaan va skönt!! Har varit hemma och hos Sigge (Cornelia) och pluggat finansiering och kalkylering, och svar JA, det är så tråkigt (och förjävla svårt) som det låter.

Har inte alls någon lust att skriva något igentligen, men jag gör det för Melinas skull.

För er så är Melina mitt största fan, och.. jaa jag skulle kunna rabbla upp en hel lista som "jag är för Melina", men det skulle ju ta sån lång tid, så nej det får vara!! HAHA. Jag menar med tanke på att min rumpa finns med på hennes profilbild på face säger ju mycket! Anyway.

För att Melina inte ska skämmas nu, så kan jag ju tala om att Melina också är min lilla favorit - Som Mowglie och Baloo, jag ska lära dej allt jag kan, haha! I belive in you darliing!!

.                      



Här har vi en tvättäkta Vendela lover, ni ser hon dör ju för mig - HAHAHA!!!


Rihanna - Rude Boy

Sitter och lyssnar på lite musik, tar en paus från pluggandet. I spelningslistan ploppade Rihannas clashinga "Rude boy" upp, och jag diggar den.

Jag har gillat Rihanna periodvis. "Mr Dj" som hon slog igenom men tyckte jag var as bra och jag diggar den fortfarande, sen fortsatte hon göra sköna låtar. Jag gillade när hon höll sig till R&B och det hon körde till en början, men sen helt från ingenstans började hon hoppa över till olika genre (i guess), och bytte stil från att vara "vanligt-snygg-som-alla-andra-kändisar", till att bli egen (alla copycats kom efter haha).

Jag har som sakt diggat henne periodvis, jag gillade absolut inte "shut up and drive" mf runt om kring där, enligt mig var hon helt ute och cyklade, och min tanke var bara "håll dej till R&N stilen kvinna!!". Men igentligen är hon ju rätt ball som har en helt egen stil och med varje ny video chockar hon oss med nya galna ideér och ingen video är den andra lik!! Rätt coolt om man tänker efter.

Den lite "nyare" låten Rude boy är ju helskön! En tutch av dancehall är ju inte fel! Håll dej till denna typ av låtval, snälla - det svänger ju lixom!!




Papis Red - Told Y´all!

Var bara tvungen att slänga upp ett nytt klipp på en av mina bästa!! Papis, han är så jävla tung, kan sitta och kolla på när han gör sin grej i timmar fan, och det lilla man får se på film är inget mot vad han kan göra när han flippar med sin freestyle live. Live är alltid bäst, but still han är tung!! Jag blir så stolt över min lilla böna :)

Men innan måste jag informera om att inte prova på detta hemma, cuz there is only one Papis, hahaha!



En klass till på DC

Tänkte bara informera alla dansare på danscenter att jag kommer ta över Carmels klass i dancehall på onsdagar!! Så ni som köar till mina klasser på söndagar, anmäl er till onsdagsklassen som börjar 20.30, för jag skulle tro att det är omöjligt att komma in i söndagsklasserna eftersom dom blev fulla innan öppet hus, haha!

Ses på onsdag!! Hel-nice!


Drake - Teach U a lesson



Only for you Ice, haha!!


Hard work!!

Nu är jag hemma igen efter ännu en fartfylld helg men dom bästa. Det är dags att börja uppskatta dom man faktist har, så botten upp gottfolk - nu kör vi på riktigt, inget fake här inte.

Har nog aldrig varit så otaggad att jobba som jag var idag med allt mission o shit men när jag väl kom in i danssalen och möttes av mina söta danselever så blev jag genast taggad, cuze its love in there!!

 



Har redan planerat nästa helg från början till slut och jag längtar redan!! Säkra kort.

Ska sova nu (jaa klockan är barn), måste ta igen alla helgens timmar, nu ligger jag ju lite efter.. Nattiie!!
 


Bintas födelsedagsfierre!

Det blev ingen audition för oss, vi hann inte!! Jag var utlåst i 3 timmar (våra gäster hade tagit med extranyckeln när dom drog in till stan), så jag satt och luffade ute i frådet och pratade i telefon i 3 timmar, haha. Mathilde och Binta hade fullt upp med att städa och fixa inför ferren, så vi fick helt enkelt ta och skjuta upp den några veckor, för som ni ser på affishen så finns det flera auditiontillfällen :).

Iallafall så firade vi Binta i fredags (känns som vi har firat henne hundra gånger haha) på en thailänsk resturang. Vi var 20 tjejer som hjälpte till att få resturangen att rulla på så mycket som alla beställde haha. Det var mycket trevligt och alla satt och snacka i munn på varann och alla skrattade hipp som happ under middagen.

Sen drog vi alla till lägenheten och dansade och festade till klockan 6 på morgonen (om inte längre men det var då jag deckade iallafall). Det blev ju självklart en massa dans och några små shower av Rebound och Blackout (för att inte tala om Malikas shower, hahaha).

Bjuder på lite bilder när jag får som, ligger ju efter med en hel del bilder, men tror alla kommer upp i veckan (mathilde har bilderna och hennes internet funkar inte,hahahahaha stackarn).

Audition för midsommarfestivalen!

Detta står på dagens schema! Dom kontaktade oss och tyckte att vi skulle söka, så why not lixom? Än så länge har vi "gått vidare" i alla auditions vi sökt, men man vet ju aldrig :) Vi får se hur det går, nya utmaningar, nya erfarenheter!  Wish us luck!



Efter audition ska vi fira Bintas födelsedag (hon är gamling nu ju), så det blir röj. Bye!


Memories



All the crazy things i did will be the best memories.


Slump dejt!

Vilken härlig dag! Råkade stöta på Camille idag påväg till bussen hem. Jävla tur det, för hon gjorde min dag! Vi har inte sätts på hundra år, vi var 24/7 förut för vi dansade tillsamman i "Crew 018 och Unique" och tog klasser tillsammans. Vi hängde nästan varje dag, och hon är som en lillasyster för mig. Vi åkte till Gotland tillsammans i somras, sen har vi inte sätts så mycket mer eftersom hon bytte skola.

Men hur som hällst stötte vi på varann och hoppade på varann innan vi bestämde oss för att dra och fika! Vi snackade oavbrutet i 3-4 timmar!! Så mycket att ta igen, och så sjukt länge sen!! Hatar att det ska behöva gå så långt innan man träffar sina vänner (dom som man verkligen bryr sig om). Shit har typ ont i käken, så mycket som jag babblade på, att resumera ett halv år på 3 timmar delat på två tar ju på krafterna haha!!

Vi bestämde oss för att försöka ta en danskurs tillsammans för gamla tiders skull! Det ska bli kul, jag dansar ju ändå gratis så det skadar ju inte om jag inte kan gå alla gånger (tidsbrist).

Vi avslutade våran dejt på solpalatset. Haha jag är helt svart nu, och nej jag solar inte för att bli brun(are), men palla sitta och vänta när man lika gärna kan ligga och slappna av i "solen och värmen" med musik i öronen. Men det är jävligt skönt faktist! Men det får inte bli en vana, håll dej i kragen Vendela!


Kvällsmummel

Jag har bara en sak att säga S.L.I.T.E.N. Men vill undvika att skriva om skolan för det är ju förjävla tråkigt!! Prov imorgon igen då...  Anyway, jag börjar känna helglukten, så jag håller ut!!

Har lite roliga saker för mig till helgen faktist, allt från födelsedagsfirande, audition, Jeremy, Stockholm och jobb. Jag älskar helger av någon anledning, haha dont ya?

Har absolut ingenting kul att skriva om, för inget roligt pågår i mitt liv just nu (det är ju vardag, mohaha). Har bara hängt med Tyra och Cornelia och pluggat... Men vilket härligt väder vi har Sverige!!

Måste fan sova, ska bara ringa ett samtal först :) Natti.




Varning!!


Nattvandring

Omg, det är helt sjukt att man kan överhetta hjärncellerna sådär!! Vi har haft 2 prov idag, fattar ni 2 PROV?! Det ena gick åt helvete och det andra åt himlen!! Har ännu ett prov i övermorgoon (ööh vad hände med att man fick ha högst 2 prov i veckan??). Aja pass..

Ska sova nu, är inte på humör för att hänga vid datan är helt död och har föööör mycket saker som virrar omkring i mitt huvud och massa grejer att fixa med, får blir imorgon.

Har träffat min bejbis kväll på en långprommis, that´s exactly what I needed. Your the best. Smell you later, peace.


Inkräktarna is back!

Omg, är helt sliten!! Papis, Fransisco och Ice kom till mig igår när jag kom hem från kryssningen. Det blev inte så mycket sömn, vi härjade i min källare (som vanligt) haha. Det blev en freakout.

Papis var vikarie åt mig på jobbet igår (Danscenter), och jag visste att han skulle göra succé, så ska rekomendera honom, så kanske han förhoppningsvis kan hålla klasser på danscenter till hösten, skulle vara kul!! Han fick ju en drös med beundrare efter sig efter klasserna, hahaha!! Lilla Papis :D. Så nästa gång jag behöver vikare, vet ni vem som kommer finnas på plats - Blackout Papis!!

Anyway, dom har deckat och jag är vaken (klockan är 3), Cornelia ska snart komma över!! Vi orkade inte med skolan idag, så det får bli en "typ bakisdag" framför tv:en...eller?


Studentkryssning!!

G.A.L.E.T är det jag kan säga. Haha, vilken jävla resa!! Hade sjukt kul och festade med min klass hela natten lång, morgonen och eftermiddagen med!! Haha, dom är så sköna.

Tyra deckade dock i våran hytt innan vi drog ut och dansade, så hon sov i princip bort hela resan - HAHA äkra Tyra..

Aja finns hur mycket som hällst att berätta, men det blir jobbigt att skriva, PLUS att det som händer på båten stannar på båten, hahaha men en applåd till S3ida för vi är så coola!! Det här gjorde vi bra, ett steg närmare studentoo!!

Här kommer lite bilder, dom är inte allt för olagliga, fick rensa bort en hel del olämpliga haha!!



Sigges födelsedagsmiddag!

Hade jätte trevligt på Cornelias middag i fredags. Vi fick sitta i en bullka och styra medans Cornelia satt på hästen som sprang som en vilde. Flera av oss flög in i olika snöhögar, men Ida (som styrde vår pullka) lyckades hålla oss på vägen, så ingen skada skädd haha!! Det var fanemig kul!!

Sen öppnades paket och sen åt vi mummsmiddag, pratade och skrattade, trevlans! Sen var jag tyvärr tvungen att röra mig mot Stockholm, mot T.O.K. Här är lite bilder från kalasandet!



Omg vad otaggad jag blev på att lägga upp bilder eftersom blogg.se e så segt.. får bli en annan dag!!


Fredags-stress!

Är skitstressad nu!! Ska packa en väska inför kryssningen, hinna i tid till Cornelias födelsedagsmiddag och sedan passa ett tåg till Stockholm så att jag kan härja tillsammans med Blackout + vänner på T.O.K på Berns!! Vi såg dom på URF i sommras. Vi stod längst fram och härjade, hahaha svårt att inte lägga märket till oss den dagen!!

Imorgon åker jag på kryssningen för att härja tillsammans med 2000 andra studenter, så måste ännu engång önska Blackout lycka till, i know you guys will rock!! Love you!!


Grattis Cornelia!!

Grattis min kära Sigge på 19 års dagen!! There´s no one like you, Siggepower!!!!

Det valkas ferre ikväll at Sigge´s place. Pulkåkning efter häst (skit läskigt), middag, alkohol, tjejerna och spännande överaskningar. Ska bli skit trevligt..

Frågan är ju bara om jag hinner :/ Ibland krockar buissnes med sådana saker, and its sucks, men vi ska ju ändå fira dej stort imorgon när vi åker på den efterlängtade studentkryssningen!! Jaja, Grattis min vän <3 


 


Blackout at Club fire

Tänkte bara säga till er alla att dra förbi Club fire, dembow och hejja på Blackout som kommer ha en fet show på plats!! Kommer blir tungt och kvällen kommer bli galen!! Förutom en riktigt bra show kommer musiken vara dunder hela kvällen, inget "hoppa och veva med armen, schtekar-fjant", utan nu talar vi om bend over och daggarin!! Hahaha!! Missa inte!!

Jag kommer tyvärr inte närvara eftersom jag ska på studentkryssning (snyft), men jag vet att tjejerna kommer göra ett tungt jobb utan mig. Dom är ju grymma, det är ju Blackout vi talar om haha - mina älsklingar!!

Lycka till, få taket att hoppa - love you guys!!


Who let the dogs out?

Did they ever find out who let the dogs out?


Blackout & Rebound!

Haha, vilken dunderhelg det var - favorit i repris tack!!



Vi filmade showen så det finns inga bilder (vad jag vet) från liveshowen, bara uppvärmningen :)


R.E.A på Hamburge börs!

Igår hade jag tillsammans med Hagge, Mathilde och Binta en rolig, trevlig och dyr (haha) kväll. Vi hade fått förhandsvisningsbiljetter av våran maniger till krogshowen R.E.A som hölls på Hamburge börs salong. Tanken var att vi skulle fira Binta och Hagge som fyllt år, men det handlade även om buissnes för Blackout.

Vi hade verkligen en rolig kväll, vi var där i nästan 6 timmar! Vi åt allt från förrätt, varmrätt, efterrätt, drycker och jag vet inte vad, alla provade lite olika saker, och allting var utsökt! Notan gick på 1900 kr, så det är inte direkt något ställe man hänger på varje dag, men maten var verkligen MVG så det var ju värt pengarna + att det faktist är kul att göra något liknande någon gång ibland och skämma bort sig lite, det är vi värda :).

Showen var rolig, dock tror jag att "vuxna svenskar" diggar den mer eftersom det var lite mer "svensk humor", men det fanns scener som vi deckade av garrv, hahahaha!! Det var skådisar som Anders Lundin (allsång på skansen) mf och dom var riktigt duktiga, vi hade våran favorit skådis och han var sjukt rolig!!

Mycket skratt, mat, skratt och talk. Tack för kvällen mina kära!


Suprise!!

Och Bettan fick sig en fin överaskning på hennes födelsedag!!

Hon satt i vardagsrummet när jag hoppade in igenom köksfönstret, medans Mathilde och Ice stod och bakade för fulla halsar. Vi höll på i evigheter innan allt blev klart. Köksdörren var låst så Binta kunde inte ta sig in, och vi kunde inte ta oss ut.

När vi var klara ropade Ice in Binta i köket, sen hoppade vi fram och sjöng ljuvliga toner och hurrade!! Hon blev självklart glad och smaskade i sig av det goda!!

Vi chillade kvar hela kvällen, och vi har planer! Planer folket, planer hahaha!!

Bilder kommer :) Och en film!


Svans-shaken!

Haha hittade ett fult gammalt klipp sen förra hösten när jag och Mathilde fular oss. Sexig svans huuh?


Grattis älsklingsbästis!



För att jag älskar dej och ville säga grattis på födelsedagen.
Skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket du betyder för mig,
men more than words is all I have to do to make it real.
Big love from me to you. Happy birthday syster.


T.O.K - Money to burn

Efter denna helg passar denna låten perfekt, cash money in the  bank, lön och jobb!



Älskar denna låt, svårt att sitta still :)


Pluggdax

Tillbaka till skolbänken. Så nu slår vi ihop våra fantastiska hjärnceller, fram med brillorna och böckerna!! Vi räknar ner dagarna till den stora dagen och håller i hatten, för snart är vi där!! Livet suger, men vad ska man göra? Vi klarar allt, inga IG:n här inte!! Nej vi ska minsann kämpa oss igenom den sista tiden nu, "high 5 Sigge-power". Fuck of och kör nu, det går bra nu!

Känner att det börjar närma sig lite grann... i helgen är det studentkryssning som gäller.. Hör ni ordet studentkryssning, visst låter det nice? Men innan dess har vi några prov att plugga till, så som sakt, på med brillorna och fram med böckerna!




Grattis Hagge!

Måste grattulera min käre vän Hareg a.k.a Hagge a.k.a Piff som fyller 18 jävla år idag!!

Kan inte fatta att din tid äntligen är kommen haha, välkommen in i klubben (HAHA fattar ni, välkommen in i KLUBBEN)!! Slår vad om att man kommer hitta dej i en buske helt waisted varje helg... säkert på vardagarna också!


RSS 2.0