Valborg 08

Börjar dra ihop sig till valborg! Några av förra årets bilder kommer här!


In the valborg time when the weather is fine





Män som hatar kvinnor

Har varit på bio med Rickard och Andrea :) Vi såg män som hatar kvinnor. Filmen var faktist riktigt bra, se den!


Får se om jag orkar åka på filmkväll/kvalborg ikväll.. Är rätt trött och ska nog ladda upp inför morgondagen! Vem fan har kommit på kvalborg? Haha det låter ju en aning överskattat det med! Haha vad ska hända med dagens ungdommar? Vilka fasoner :) Peace!

Dance to express, not to impress!

Helt oväntat på idrotten ville alla köra dans, så jag fick undervisa tjejerna i min klass och min parrarellklass! Haha det var faktist kul, alla försökte och det var kul att se :) Vi alla oss ett och annat skrattanfall, men det var riktgit lyckat! Och gosh vad mycket beröm jag fick av min idrottslärare, han verkar vara mitt största fan just nu, haha!


På eftermiddagen var det bara att rulla ner på stan och dansa på Forumtorget! Vi skulle göra reklam för dansakademin eftersom det var typ dansarens dag eller något. Vi dansade jazz (skämmit, men skrattade mig igenom hela dansen med Camille), och lite Dancehall :)

"Dance to express, not to impress"

Bad day

Jag har varit så arg idag, allt är knas med allt och alla - palla! Just wanna get the fuck out of here.

Emil bjöd över mig på grillning med hans grabbar :) Hade faktist tänkt komma, men det kom upp saker, och jag var på dåligt humör och råkade prata i telefonen med Mathilde i över två timmar så glömde bort tiden! Ledsen grabbar en annan gång :)

Har just kollat på en Beckfilm med mamma. Imorgon kommer jag skämma ut mig på stan runt kl 3. Kommer inte säga vad det är, men min fejja kommer vara som en solbränd tomat!

Sleeping beauty

Ska åkta och dansa i eskillstuna ikväll med Binta. Vi ska träffa Pierre, en otroligt duktig dansare och dansa med han hela kvällen. Dock hoppas jag att jag får trevligare sällskap i bilen.. Det är inte första gången det bara blir jag och min ipod som sitter och komunicerar under resans gång. . 

Frågan är, är det jag eller hon som är tråkig?

 

Cupidosnack

VG på mitt företagsekonomiprov och praktikraport :)

Åkte ner på stan och träffade Mathilda. Vi handlade på cupido och satte oss vid ån och pratade i de ljuvliga vädret, peace!


As one we are everything, we are everyting we need.

100 is the magic number!

För allas info så är det 100 dagar kvar tills jag fyller år! Lägg det på minnet suckers!

Elephant man - Willy bounce

Gud vad jag älskar denna gamla goding! Refrängen är ju för underbar! 


Kort sumering av ännu en söndag

  Söndagens kort och gott!

- Suttit barnvakt till mina grannar, vi tillverkade stuttsbollar! 
- Jobbat med mina danselever, dom har show nästa vecka.
- Dansat dancehall med Adena, riktigt kul!
- Kollat på Beck med mamma, mysigt!



Överaskningsfest för Nessli!

Vilken lördag! För allas info så är lördagskolan slut nu, hallelulia! Ginny och jag gjorde de sista uppgifterna ute i de soliga vädret, skicka in dom och jublade högt!

Var tvungen att skicka ett mess till Nessli och säga att jag inte kunde träffa henne, men det var ju bara för att vi skulle kunna överaska henne :)

På kvällen åkte jag och träffade Aylin och Anja. Vi gick  hem till Aylin och Nesslis fastrar som bodde i en skit flashig lägenhet! Dunder, blev helt kär! Melissa, Cornelia, Tyra och Sörling kom också ;) Vi var där i typ en halvtimme och drack drinkar innan Nessli kom in igenom dörren! Vi stängde dörren till vardagsrummet där vi väntade på henne. Hon öppnade dörren och vi alla skrek grattiiiiiiis! Hahaha, stackars Nessli skrek och sprang omkring i rummet! Hon var helt chockad och överaskad! Hon blev så glad att hon nästan börja grina! :) 

"Fastrarna" hade även inflyttningsfest, så deras vänner kom också. Vi åt mat ute på gården. Maten var beställd från en resturang, så det var typ studentbuffé - yama vad mummsit det var! Plus en massa goda drinkar! Det var jätte trevligt och vi skratta och åt, skratta och åt!

När det blev kallt gick vi in i lägenheten igen, skruvade på basen och shakade loss allihopa i timmar! Tårta och massa annan efterätt serverades också! Vi hade så jävla trevligt, det kändes som vi var utomlands på något flashingt hotell, haha! 

Vid 11 rullade vi mot people, träffade Poppe och Gurra och lite annat folk! Haha gammlingarna! Efter några timmars besök på people rullade vi vidare mot Platina, där vi stod uppskrivna på listan ;)

Hoppas du hade de dunder Nessli, det hade jag. Det bästa på kvällen var att se Nesslis min när vi överaskade henne, det gjorde mig glad :) <3




Bilmission och annat mission!

Äntligen helg!

Efter skolan åkte jag ner på stan med några kompisar! Shit hela uppsala var ute i det fina vädret, man hann gå typ två meter innan man var tvungen att hälsa på nästa  gäng som kom gående - men man ska inte klaga, flera flugor i en smäll!

Satt vid bryggan och njöt av det stårlande vädret tillsammans med Mathilda, Andrea och Ginny. Även vid bryggan träffade man en massa välkända ansikten som tex Camille och Julia :)


Gunsta-ligan (Jag, Ginny, Andra och Mathilda) åkte föbi Gränbycentrum där jag fyndade en t-shirt, sen hem till mig. Ginny och jag försökte plugga Historia (slutprov imorgon), men Andrea störde oss hela tiden så det blev inget gjort! Haha vilka brudar det finns :)

Vi tog min Volvo och körde runt och hämtade lite grejer från en vän, haha det var ett jävla mission att få ut bilen från parkeringen utan att inte krocka i våran andra bil eller carporten, hahah men med lite slit och flit lyckades vi bra :)

Nu ligger rumpnissarna i min källare och sover! Dom somnade när vi skulle titta på Beck, så jag smög upp, bäddade åt dom (om dom kommer upp), och ska själv krypa ner till kojs strax! Får se hur de där jävla provet går imorgon! Inte bra!

Life is a journey



Life is a journey.
It can take you anywhere you choose to go,
 As long as you're learning,
 You'll find all you'll ever need to know.

Fortfarande i chocktillstånd

Bintis och Vendis i sommar! Kan fortfarande inte fatta att vi kom med :) Im proud.


Resultatet från audition i 08 festivalen!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!! Fick just ett mail där det står att jag och Binta kom med på den där audition som vi sökte för fyra dagar sedan! Är skit glad, och Binta fick typ hjärtattack! Haha! Kungsträdgården i sommar! Trodde inte vi var lika grymma som stockholmsgrupperna, men det var vi + att vi bara var två pers! Fy fan vad vi är bra Binta! :D <3

Mailet:

Bääm Bääm, Exeptional dancers, Madnezz, Zumbas, Sony, Filip Ristic, Latina Crew, RinkebyDanderyd United, Mona och Big Sistas, GRATTIS!

Ni har alla blivit uttagna att medverka på Stora scen under Ung08-festivalen den 11-15 augusti 2009 i Kungsträdgården.
Läs igenom bifogat dokument och skicka in informationen som står där så snart som möjligt till de adresser som är angivna.
Glöm inte att skicka in informationen så snart som möjligt till Elisabet och Per som står angivna i dokumentet.

OBSERVERA!
De flesta av er kommer att uppträda på fredagen den 14 augusti mellan kl 17.00-19.30, så boka in det så länge.
Jag kommer att återkomma till var och en av er med exakt information..


Än en gång... GRATTIS!


PS. Bekräfta till mig att du fått detta mail.

Bästa,
Gunilla

Vårshowen

Så här gick showen, observera att vi bara hade ett träningstillfälle!



Haha fett fult efter showen! Jag, Sasha och Atti gick ut för att ta luft, då hoppar några tjejer fram framför mig och säger:

- Ursäkta!
- Ja?
- Whats your name? "sträcker fram handen för att hälsa"
- Ehm..Vendela.
- We loved your dance! "Värsta smilen"
- Hehe, thanks :)
- You were so good!! "värsta smilet"
- Thanks :)

Grattis Nessli 18 år 21/4!

Grattis din snygga böna på 18 års dagen! I helgen blir det mts mts mts all night long!
Du är dunder!


Lets dance!

Mitt Italienska prov gick bra, jag klarade mig fint! Som jag säger, hard work, work, work!

Träffade Mathilde, vi gick förbi arbetsförmedlingen - hahaha tror alla där inne hatade oss, men det gick int att sluta skratta! "Numer otta till kasa trä". Sen åkte vi til Mathilde och välkommnade henne mamma som är tillbaka från Kina, sen åkte vi till Celsius (under resans gång var det psyk - alla har ju läst om Mathilde förrut, så inga delatjer nu) och träffade Amina, Yasmin och Camille.
 
Vi dansade tre timmar nästan oavbrutet och gjorde klart dansen som vi ska dansa med i morgon på vårshowen i skolan. Shit, det känns knas, vi kan den inte riktigt ordentligt än. . hahaha vi kommer nocka varanda på scenen!

Efter det gjorde jag och Mathilde mission på 5:anns buss! Hahahahaha! I Stenhagen dansade vi (fast mina ben var döda), och kom på skönaste dansen, haha! Mathilde och jag funkar så bra ihop när vi ska göra danser, Helan och Halvan lixom.

En dansare från Stockholm tyckte vi var tunga på det vi gjorde, så han bjöd oss på pizza :) Haha weey!

Andra halvan

Sitter här i min ensamhet.. Tanken är att jag ska plugga lite språk inför provet imorgon, men icke glöden är gone.. Inte för det funnits någon direkt men..

Läste lite i min systers blogg nyss, och jag måste erkänna att jag saknar henne massor! Lyssnar på musik just nu, och då poppade " bed of roses" upp bara sådär, och hon brukade lyssnade på den.. Hon har det mycket stressigt i universitetet hon läser på, men hon är ju väldigt duktig, så med lite har work, work, work kommer det nog fixa sig. Tror faktist jag ska slå en pling om någon dag, kanske imorgon? Nu är det ju bara 7 och en halv månad kvar tills jag får träffa henne i ynka "någon månad" sen drar hon tillbaka igen.. Självklart ska jag åkta och hälsa på henne, men inte i år!

Haha vi har fan dom roligaste minnena! Alla våra sånger och dansnummer som "raa-pam-pam-paaam" Sjukt underhållande! Ska försöka leta fram den där filmen med våra videos med Michael Jacksson och alla haha - får inte visas för allmänheten!

Just nu vill jag bara att du ska komma hem så jag kan brotta ner dig och mosa dej som jag brukade göra, vackra du :)


The truth is

I'm humanly unable to please everyone at the same time.
So now I find my peace of mind living one day at a time.


Inför vårshowen

Vilken måndag! På baletten i morse fick vi reda på att vi ska dansa på Celsius vårshow, Jag, Camille, Amina och Yasmin! Vi fick 45 minuter på oss att göra en koreografi, och den blev skit bra! Vi ska göra slutet imorgon, men fan vad vi jobbade effektivt! Vi är snart klara :) Det är lixom i övermorgon!

Efter skolan träffade jag många vänner i väntan på Mahilde, världens segaste (fast hon har långa ben). Tur att jag träffa Chrille, annars hade jag fått ryck! Vi kollade bara runt lite och snackade, det var ju ett tag sen.


               "dagens hero"                  Dessa Babes ska jag investera i veckan!
.

Mördarvecka på inngång

Jobbat idag med mina danselever. Dom fick slita hårt idag, haha det är ju bara ett träningstillfälle kvar innan showen!

Chilla lite med Hagge också, sen pluggat en aning! Denna vecka kommer bli ännu en mördarvecka och jag kommer inte ha något liv! Ååh palla.. Har tre prov och 5 feta inlämningsuppgifter! Pain fan. Man kan ju trösta sig med att vi slutar skolan om 53 dagar - frihet!! Dock varar friheten inte så länge, men den är jävligt efterlängtad!

Min bror är faktist rätt så skön ibland har jag märkt på senare dar! Trots att "din mamma" skämten är rätt så usla fick han till det rätt så bra!

- "Din mamma" är så fet att när hon simmar sjunger valarna, "We are a family".
- "Din mamma" är så fattig att hon springer efter sopbilen med hennes inköpslista.



Sliten, lets chill!

Lördagskvällen bestod av en mycket trött och utsliten Vendela.

Som tur var hade jag Mathilda och Ginny som livade upp mitt sinne! Vi körde in till stan med Poppe, Johannes och Axel, sen kollade vi på film när vi kom hem :) Andrea kom även och joinade oss. Skratt fnatt.

Nu är klockan för mycket och jag vill bara decka.. Det ä precis vad jag ska göra. Adjöken!

Audition ung 08

Sov tre timmar typ! Smög upp när alla sov och sängde dörren bakom mig. Åkte till Stockholm, träffade Binta och vi två gick på audition. Sofia Eriksson var också med som suport :) Igentligen skulle hela Zumbas gå, men efter alla omständigheter så slutade det med att det var jag och Binta.

Juryn gillade oss verkade det som, dom jublade och diggade med när vi dansade! Vi gjorde faktist rätt bra ifrån oss med tanke på att vi gjorde om hela dansen som är gjord för 5 personer, till 2 personer på typ 15 minuter, om ens det. Dom ska höra av sig om någon vecka, vilka som kom med och inte :) Får se hur det går.



Efter audition gick vi lite på stan, sen åkte jag hem till lilla Uppsala. Ville hälsa på min kusin men jag var tvungen att fixa en skoluppgift som skulle in innan en viss tid. Ginny kom över till mitt cribs, sen gjorde vi den. Hard work, work, work!


Annas 18 års fest

Ekonomiprovet gick as bra, svarade as mycket på alla frågor.. som jag sakt tidigare, hard work work work lönar sig!

Åkte sedan till Cornelia. Tyra, Cornelia och Sörling prövade massa klänningar inför kvällen, jag hade redan allt klart. Vi kilade ner till Ica och handlade ingridienser till middagen som vi fyra skulle laga, och tro mig den blev as god! Typ tacco-någonting aktigt med ost, chips och kättfärs, jama!

Pogge, Poppe, Gurra och David kom också och vi förfestade tillsammans :) Mycket trevligt att hänga med klassens sköningar! Härlig musik och glada miner fullt ös! På med klackarna mot festen!






Haha det var så himla kul att se dom i klassen festa (dom man tidigare inte festat med), och släppa loss! Dom är så sköna, diggar klasskamraterna hårt :)












Efterfest hos Cornelia, haha! Pogge, Poppe, Gurra, Sacke, Sörling, Tyra, Cornelia, Sprattel (Emil), och jag! Haha skönaste gänget, jag och sörling gav upp kvällens trevligeter efter kl fyra på morgonen, jag skulle ju trotts allt upp klockan åtta dagen därpå! Dock tog det ett tag att somna då Sacke (och Pogge) sprang omkring i kallingar och terroriserade Sörling framförallt, haha!









Skön brud

Idag har jag varit duktig :) Fick nycklarna till Cornelias pappas lägenhet och satte mig och pluggade medan Cornelia och Tyra var och hälsade på deras morföräldrar. Lucas var och joinade mig en stund, men annars var jag ensam. Två timmar senare kom Tyra och Cornelia och vi pluggade tillsammans företagsekonimi B - prov imorgon!

Emilia ringde mig nyss, den här flickan är lite egen som ni kanske ser, men man blir alltid lika glad när man är med henne. Kolla lixom, vilken brud haha :)


Redo för helgens festligheter!

I helgen ska vi festa oss!



Tasty, naughty and extremely hot - you make me wanna scream!

Magic system

Jag längtar! Magic system ska ju komma till Sverige snart, ser fram emot de :)

Mina två favorit låtar av Magic System, så dunderlishus!



Nytt jobb som danstränare

Fått ännu ett erbjudande om att undervisa dans. Har ju redan ett men ska ta detta också för det ligger i Almunge, och det är ju nära mig :) Dock ska det inte börja förns i höst, men ändå :) Cash money you know.


Back to buissnes

Skolan har rullat igång ingen .. suck.. men the show must go on som man säger.

Träffade Zumbasbrudarna idag, vi ska på auditon på lördag, så man borde ju tycka att vi skulle träna till den idag.. men icke sa nicke, känner man oss så vet man att vi är sista minuten människor, så på fredag kväll kommer vi stressa ihop dansen! Haha..

Fett kul, Aida utryckte sig lite fel enligt det svenska språket och gramatiken idag - Han ska föda fru!

Senare när hon skulle köpa en sak i kiosken:

- Jag skull vilja ha en *nanana*
- 40 kr tack.
- VAAAA? HAR NI HÖJT?
- Ehmm..
- DOM BRUKAR JU KOSTA 38 kr, OMG OFTA NI HAR HÖJT?!

Hahahaha jag ville decka, Aida ba, 2 kr kan man göra mycket för! :)

Idag började vi på två koreografier, en dancehall och en hiphop :) Dunder! Många träningar blir flumm, andra blir serriösa, se och lär hur en träning som är lagom oserriös kan se ut, ps - jag är komentatorn :


Amazing Thai

På måndagsmorgonen masade jag och Joanna oss in till stan för Joannas skulle jobba på skivcentrum. Det var jätte mysigt där och det var lixom bara vi två där, så vi satte på sköna skivor och gamla godingar som R.kelly.


Vi hoppade runt och dansade när det inte var några kunder! Fulast var när jag sprang mot skyltfönstret och gjorde värsta ballett-glädjä-flyg-wanna-B-hoppet helt happy, inne i min egna värd, för just när jag skulle ta satts från marken och hoppa upp (vilket jag gjorde), promenerade en man utanför som kollade helt konstigt på mig, haha jag skrämmer ju bara iväg kunderna! Han måste tro att jag var på rymmen från psyket eller något!


Tipsar er om att gå dit och storshoppa, det är rea på massa filmer och cdskivor, nu när man ska passa sig för att inte ladda ner för mycket!

Mötte upp Josifin, Cornelia och Nessli sen gick vi (efter en låång vandring runt halva uppsala), och åt på Amazing Thai :) Hahaha hade så himla trevligt, och allas underhållande historier! Múmms var de, och efter massa timmar av skratt rullade (bokstavligen) vi till bussen och träffade Joanna igen :) Hon försökte förgifta mig med en naturgodis! Skämms!



                  It taste so good that it make´s  me wanna slapp your mama!

High scool musical 3

Hejsan gottfolk!

Igår åkte jag till min käre vän Joanna som jag saknat som in i vassen! William hade varit gullig och brännt ner den på film till oss så vi slapp hyra den! Vi laddade med chips och dricka, pressade play och lutade oss tillbaka!


Joanna har alltid varit min "high school musical vän", haha och vi kollade på tvåans premiär tillsammans! Haha nördar. Vi skrattade mycket i vissa delar av filmen, lite patetiskt sådär, och vi visste exakt när dom skulle börja sjunga, det vet bara ett äkta faan! Hahaha! Dock tyckte jag trean kunde varit mycket bättre eftersom det var den sista.. men nej nej jag tyckte inte som Marielle haha!

När vi skulle sova kom de där traditionella snacket och alla diskutionerna om alla mobbade människor i uppsala och självklart en massa fina och sjuka minnen :) Trevlans min vän <3

Joanna dansar som liten, så söööt, den lilla glada kinesen!


Fucking animal filmklipp

Bjuder på två filmer från gårdagens brahaver! Varnar känsliga tittare!


Wanna be on top? Nanananananana!




American Idol


Fucking animal

Okey, denna dagen har varit helt knaooos! Eftersom jag fick en ny tv idag som tog upp en extra massa plats, fick jag ägna en massa timmar åt att flytta runt på en massa saker i mitt rum. Efter lite slit och flit fick jag till det rätt så bra om jag får säga det själv. Fucking animal.

Begav mig mot stan, träffade Malika, Mathilde och Shani. Vi tog oss en tripp till stadsparken, knäckte upp ev varsin cider och bara chilla, en timme, två timmar, tre timmar osv. Solen stekte och musiken dunkade lite lagom sådär, helt perrfa! Fucking animal.




Det var lite catwalkerii, danserii och stekerii. Efter att jag och Mathilde gick ner på stan och köpte chips till hela punten, och Mathilde nästan kissat på sig var vi tillbaka igen, och det var då det hela började... action! Fucking animals.

För att göra en lång historia kort så kom Mathildes storebrors kompisar och hälsade, fast hennes bror sa att dom inte skulle de, sen lalalala, och när hans kompis gick tillbaka blev det fight! Hela stadsparken kollade på, och killarna flög upp i luften, voltade, flög hit och dit, ner på marken - jaa överallt! Ingen kunde stoppa tredje världskirget! Fucking animals.

Vi gick vår väg, gick och gick och gick och gick...heeela vägen till Stenhagen. Dock var det en undehållande prommis! Mathilde är psykfall. Fucking animal.

Nu har vi ätit taccos och glass med maränger, filmtime nästa! Kanske blir det animal planet...Fucking animals.

Nas - I know I can

Har alltid älskat låten. 
När gnistan släcks och allt går pung,
lyssna på låten, och det börjar brinna för fullt igen!
Jag brinner för det jag gör, har jag bestämmt mig så har jag.


New York, be prepared suckers! I know i can B what I wanna B, you will see.

Saknar dig!



Joanna Arbil, du är saknad! Fina minnen med dig <3

Långfredagen, I kampen om ägget!

Japp då var det dags för det traditionella påsk-äggsletandet! Min mor gömmer varje år påskägg lite här och var i trädgården, klara - färdiga - gå och vi springer omkring som galna höns och letar! Detta år var det ju bara min bror och jag som letade, så det var ju först till kvarn lixom.

Efter att ha vänt upp och ner på lite grejer i trädgården får jag syn på ett ägg några meter bort och börjar rusha mot de.. Min broder ser då att jag rushar så han rushar också! Jag kastar mig ner på knä för att sträcka in armen under bron där den ligger! Greppar ägget, någon mosar mig, tappar ägget, fångar ägget, ligger på marken, tappar ägget, ägget flyger upp i luften, brorshan fångar ägget och skuttar nöjt vidare, medans jag liggar helt paff på marken... suck... det var ju mitt ägg!

När jag ligger där som en mosad, översprungen groda, övergiven på den fuktiga marken, snegla jag upp mot stugan i trädgården..dunt dunt dunt... Jag är räddad! Jag ser ett ägg lysas upp av solen, jag samlar kraft rushar, skriker, jublar, skrattar, snubblar och kastar mig över ägget :) Jag vann!


Bounce - Caution!

Jag är helt ställd, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till!

Var nämligen på Bounce nyaste show igår, Caution och det var så jäkla häftigt!


Skulle åkt med Binta, men ett hinder dök upp, så Camille följde med istället :) Det blev en sväng på stan i Stockholm innan, alltid trevligt att vandra omkring i storstan! Sen efter lite imvägar med tunnelbanan kom vi fram till Södermalm. Efter lite omvägar där med kom vi fram till Orionteatern.. dunt dunt dunt!

All publik var utspridda i salen, det var nämligen ståplatser för alla och sedan började showen. Det som var så kul var att man inte stod stilla på samma plats hela tiden, utan man var tvungen att röra sig i salen, för att dom dansade på olika ställen i rummet hela tiden. Ibland var dem uppe i luften, ibland på ena sidan av lokalen, ibland på andra, plötsligt var dom på en vägg, eller uppe i taket...överallt!

Dom var så himlans förbaskat jävla sköna! På denna bild ser ni en vägg med typ lådor/trappsteg som dom sitter på. Flera av dom dansade på dessa lådor/trappsteg när de åkte in och ut, fram och tillbaka! De rörde sig alltså, så dansarna hoppade från den ena till den andra, och dansade samtidigt! Skit coolt! Sen hoppade dom ner för hela väggen och stuttsade as högt upp i luften och sprang på väggen och voltade hit och dit - sjukt grymma!



De var mycket olika häftiga effekter med som gjorde hela miljön häftig och läskig på samma gång. Det var en scen då alla var utklädda till policer, och dansade värsta robbotdansen, sen kom det två hundar med munngrejs för munnen och scenen rörde sig mot prubliken. En polis slog en tjej så att hon dog, sen helt plötsligt dansade den där tjejen i taket i himelen, en jättefin dans med rök och allt så att det såg ut som moln. Det var en av mina favoritscener, riktigt konstnärligt och vackert uppe i himelen :)


Det var även mycket humor i showen, dom mosade in tårtbitar i varandras face och dansade även till den där "Tal-tal-tal-taliban". Haha mycket roligt. Det var rörelse någonstans i rummet hela tiden, de gillar jag! Fille en av dansarna, stod i ena rummet och skulle till de andra, genom att hoppa ner i prubliken så att alla bära över han, och gissa vad haha... Jag bärde hans ass! Mycket fyllig och välbyggd! Grr! Fille är han på scenen med affro.


Här är en bild på när dom dansade helt galet vilt i en bur!


Efter den 1, 15 minuters showen ville man bara se mer och mer :) Det blev typ skumparty i den ena delen av salen, och flera av bounce dansarna hoppade runt bland skummet. En av tjejerna i Bounce som heter Jenny kom fram till mig och Camille när vi dansade och började prata med oss, hon var jätte trevlig, så man passade på att sluska ut lite saker om Bounce :)

Sen deltog vi i en tävling också innan vi gick, man skulle dansa i 20 sekunder när en snubbe filmade. Man kunde vinna en plats i deras show dom kommer ha senare, skulle vara grymmt kul om man kom med :)


Sen dansade vi lite, och halva Bounce stod uppe på en balkong och kollade på oss haha, men vi sket i de och shakade loss ändå :) Helt dunder!


Eftersom vi inte matchade något tåg hem så bra, träffade vi Camilles kompisar en stund. En av dom ägde en bar, så vi satt där medans vi väntade på tåget, mycket trevlans!

Bilder kommer - som jag brukar säga!

Mamma

Mamma - my soul, my heart, my queen. I love you.

Myspys-brumm-brumm!

Cornelia och Mathilda kom över och kollade på Australia med min familj. Den var rätt bra, lite lång kanske, creamy. Mot midnatt tog vi oss en crues tripp till stan och gjorde lite ärenden med party like a rockstar volym i bilden :)


När vi kom hem igen kollade vi på Crossroads, haha töntar jag vet, med mycket skrattande vart de :)  Vi gick och la oss efter tre, och somnade bumms!

African Queen

Ååh vilka härliga minnen man har från denna låt! Minns när den var "inne" och alla lyssnade på den. Alla kan lyssna på den hur mycket dom vill men den kommer alltid låta extra kryddigt i mina öron - African Queen you know. Inte Kinesisk, Turkisk, Fransk, Tysk, Norsk, Italiensk, Spansk, Australiensk eller you name it - Utan Afrikansk! Mohaha you wish!

Jag vet att alla diggar den på något vis, så dagens låt, eftersom det går mot sommrigare tider - African Queen! Dunt dunt dunt..


Uppsala music jam 2009



För biljetter, hojta till för fanken!



Gammal affish!

Tripp till fyrishov

Har just kommit hem från fyrishov! Följde med min granne och hennes tre barn. Hon bjöd på inträde, lunch, kaffe, choklad, glass och jag vet inte vad haha!
 
Jag plaskade runt med ungarna ett tag, sen bytte vi, så jag fick sitta med bebisen och mysa! Alla kollade på mig och log, typ som om det var jag som var mamman! Haha lite fel färg på ungen bara :)

Fett nice, efteråt fick jag betalt för att jag följde med och jag fick även en stickad tröja av min kära granne :)

Nu ska jag träffa Tyra och Cornelia!



Härlig strandbild!

Sneaky girls

Måndagskvällen spenderades med tjejerna. Vi checkade slumdog millionaire och käkade godis! Filmen var bra och godiset var mumms, kunde de bli bättre? Japp de kunde de, och det blev de också :)

Vi snackade en massa jävla roliga grejer, och kom på den mäst gulliunta ideén, helt sneaky! Dunderlishus!


Grattis Cheyenne, du rockar!

Du är så jävla skön älskling!

Cheyenne kom med i idol,
gud vad jag ska hejja på dej, du är bääääst!


House nästa

Roligaste ungarna jag har på jobbet, haha dom är så söta! Idag tappade en tjej sin tand under dansen, så hon kom med ett blodigt papper till mig, och en tand i andra handen. Vill as gärna berätta om en lite speciell person som dansar för mig med tja.. lite speciella moves.. men ska inte hänga ut stackarna på min blogg, haha men det är lika kul varje gång att se henne dansa med inlevelse och hela paketet. det ända som saknas är  rythm och känsla haha.

Adena är på audition i London för något, så vi hade vikarie idag. Hon är med i dansgruppen Skillz som är en fett tung dansgrupp i stockholm! Vi har stött på dom ett flertal gånger, och det är alltid lika kul att titta på deras moves, fett sköna!

Hon var iallafall fett tung på dancehall. Efter klassen (som det heter), snackade vi lite, hon tyckte jag var duktig och snabblärd. Hon sa att jag borde börja på house, som hon själv är riktigt grym på! Har faktist funderat på att börja på house, och nu när hon tycker att jag borde de fick jag ännu mer lust att börja. Hon vet lixom vad hon pratar om, och om hon ser potential i mig så varför inte?


Sångkarriär

Chillar nu med Mathilde i hennes lya!

Okey, lyssna Mathilde och jag är framgångsrika innom sångkarriären! Vi har gjort massa hit som inte släpps för allmänheten än! Dock är dom korta med gudomligt svängiga! Här får ni exempel (PS baxa inte texten hahaha)

Pussycatdolls är ute, vi är de nya pussycatterna!

- Dont you wish ya mama was hot like papa?
- Dont you wish ya grandma was hot like grandpa, dont ya?!

Alla har väll hört moulin rouge?

- Hey sistah
- Blow sistah
- Hoe sistah
- Go sistah!

Den sista kommer ifrån en stockholmstripp, då Mathilde och jag värmde upp rösterna lite grann djupt inifrån lungorna och vrålade ut de ljuva tonerna! Det kommer från låten "hey mama", When I say hey, ya say mama.

- When i say hoe, ya say mama
- Hoe
- Mama
- When i say mamma, ya say hoooe
- Mama
- Hoe
- When I say hoe ,ya say mama
- Hoe
- Mama
- When i say mama you say
(pinsamt läge, vi stöter på chefen för företaget vi hade ett dansjobb för)
- I love her

Vad tycker ni ska vi tacka ja till alla tusentals artister som mailat och behöver låtskrivare?

Lite pictures sen ett år tillbaka

Här är lite bilder från när Ginny fyllde 18 och vi firade henne med middagsmys!




Grattis Ginny 19 år!

Tack för ikväll människor! Dans och mycket walky dip. Bilder kommer!


Uddans Cup 2009

Tävlingen gick helt okey :)

Jag tävlade i singel i silverklassen, och kom på femte plats (av ca 30 personer). Jag kom till semifinal, och kände för att ge upp, mådde inte så bra och hade inte käkat och var bara ovanligt svag. Men har inte tävlat på ett år och mina motståndare tävlar typ vare månad så är faktist nöjd ändå :)

Binta tävlade i singel i bronsklassen och kom fyra, good work.


Vår pardans däremot... Jag tyckte att allt gick bra och att vi gorde lika, men vart var dommarna? Såg dom aldrig gå där vi stod...eller joo dom kom exakt när vi gör en grej på golvet och jag skulle ta sats med handen upp och hela handleden och handen knakar (hoppade typ ur led och tillbaka), så jag skrek rakt ut (dommaren kollar), och jag kommer upp senare än Binta, och vi båda tappar koncentrationen lite just när dommarn äntligen kommer! Men men, åh andra sidan hade vi bara tränat på dansen typ två gånger, så det var bra jobbat ändå :)


Efter tävlingen pratade jag med Pierre (han som fick in mig i "tävlingsbranchen"), och jag ska träffa honom förhoppningsvis under nästa vecka, han vill hjälpa mig att utvecklas för han ser att jag har potential. Fett nice, Pierre är en av dom grymmaste dansarna jag vet, som jag har träffat. Hans dansstil är skön!

Nästa tävling är den 2/5, men mer om de när det blir aktuellt! Ett filmklipp kommer även läggas upp här innom kort.

Zumbas på Grandiosa!

Efter att ha vaknat upp hemma hos Mathilde efter en psykos-natt mår man prima haha. . Vi åkte till Celsius och stötte på "you know who", sen efter skolan rullade vi ner på stan igen. Vi åkte hem till mig, tillbaka till stan och sen till grand där vi dansade :) det gick bra fast det bara var jag, Mathilde och Binta :) Vi fick golvet att hoppa. Haha asså orka att det bara är skabbiga fjortisar som hänger på Grans, annat var det på min tid, haha! Ush asså riktiga porrdanser dom gör i kort kort kjol! Usssh gå hem och kolla på bolibompa!

Nu ska jag ägna tid åt Hareg som är här och som ska bo hos mig över helgen, kommer jag överleva ödet? Haha!

Bilder kommer!


Fjortis-wanna b´s

Två månader sen du åkte till soligare delar av klotet, två månader mindre tills du kommer hem :)



Den där berömda fjortisposen, PS - utan brunkräm, idomin, och 3 lager maskara!

Rut med flera

Jag har rutat mig med rut med flera. Psyckos som vanligt och nu finner jag mig í ruts rum och kollar på tv.Vi har pratat med  underhållande personer / luder idag, Gud va jag har skrattat . Nu ska jag peace:a.





Fartfylld dag

Satt och njöt av den underbara solen vid uppsalas å där alla hänger när solen börjar kika fram! Sussie och Andrea gjorde mig sällskap, Myuppcket trevligt. Bilden är typ ett år gammalt på mig och Sue!



Sen mötte jag Hareg och Binta och vi vandrade lite på stan och sedan åkte vi till Stenhagen och dansade, som vanligt :) Vi övade lite smått på pardansen som vi ska tävla med, det börjar dra ihop sig nu. Sen körde Binta, jag och Mathilde övade även lite inför imorgon, då vi ska dansa på Grand som jag sa typ igår.


Stranden nästa?

Solen steker ute, gud vad skönt! Stranden nästa?


RSS 2.0