Blackout on the bus to Helsinki

En sliten tjej som härjat hela natten på båten informerar om vad som händer =)


Blackout on the boat to Finland

För ca 4-5 veckor sedan var vi i Finland. Har inte hunnit berätta om det än men tänkte göra det nu, det kommer också ta sin lilla tid =).

Anledningen till att vi åkte dit var för att vi var inbjudna till en fet dancehallqueen & king link up fest. Det kom dancehallqueens och tunga dansare från grekland, tyskland, polen, frankrike osv. Man var tvungen att få en inbjudan, och Blackout fick självklar en, och dom betalade hotell och allt så det var ju absolut inget man tackade nej till.

Här börjar våran resa till Finland! Sjukt rolig helg och en massa nya kontakter, fest och dans!! Finns så mycket att skriva, men istället lägger jag upp ett fult klipp som vi gjorde i hytten, vi alla är helt slitna. Haha enjoy!


Squirrel

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Binta är den sjukaste människan som finns - Mobil-sosse-ekorre!!

Tack för ikväll retard!!


Vilsen mulatt-taxi!!

Godmorgon (för min del)!! Vaknade nyss ovh klockan är strax innan 5 på eftermiddagen!! *deam hon måste festat hårt inatt* tänker ni, men nej haha verkligen inte!!

Jag har varit "mulatt-taxi" som jag säger haha, ingen svart eller vit taxi här inte! Så direkt efter jobbet åkte jag och firade Jai (Binta och Ice´s syster) som fyllt 19 år sen åkte jag och hela bunten i min bil till Stockholm.

Efter lite chilling´ma´nilling hos Binta ett tag var det dax att åka vidare till.. låt oss kalla henne "the slut" HAHAHA intärnskämt =). Hade lovat att köra henne till arlanda kl 6 på morgonen, hon skulle åka till caribien den jävlen!! Så det tog oss flera timmar att hitta, hahaha vilket mission. När vi kom fram hade hon somnat, så vi gick in i huset. Undercover det kändes som vi gjorde inbrott hahaha, men sen vaknade hon när vi knackade på fel rummsdörr hahaha. Lille bäbisen låg också där, åååh vad söt han är!!

.                     

Sov inte mycket, sen vare dax att gå upp och köra henne till arlanda och vinka adjöken (observera att klockan var 6 på morgonen och jag dumpande henne typ 8-9). Sen vare dax att hitta till Jeremy, har aldrig kört bil till honom så det tog ett tag att hitta dit också, helt ensam haha. Klampade in kl 10 i hans hus och väckte honom, hahahahhaha stackarn!! Sen somnade jag på en gång när han satt och babblade (sorry haha) och nu äter vi frukost. Klockan är halv 6 på kvällen. Höhö.

.                     

Ska ner och träffa Binta och company ny, skulle hjälp till på Bintas klass (danslektion) idag men sov ju som en gris, så det blev inget av, sorry!! Det valkas nu pipa och umgås!!

Tunisien, Skål!

Skål för att vi är så underbara, skål för att vi är så bra, jag har haft en sjukt rolig och spårad resa med er och lärt känna er bättre under denna vecka än under de tre år vi gått tillsammans!! Ni är undebrara och jag kommer aldrig glömma våran resa tillsammans med alla galna kvällar vi varit med om.

Skulle lätt göra om allt tio gånger om!! Blir så glad när jag kollar på gamla bilder (som inte finns på bloggen) från resan, och ännu gladare när jag tänker på allt vi gjort och människorna vi träffade (jaa till och med när jag tänker på läskige, stalker-walid), take me back. Ni är guld. Skål!!




Cornelia, Tyra, Neslihan, Camilla, Anna och Josefine - TACK!!!


Usher - Daddys home!


Its over, im out!

INGEN MERA SKOLA, IM OUT!!!!!! WOHOOO, FRIIIIIHEEEET!!!!! En vecka kvar till studenten, men betygen är satta vilket betyder att jag är ledig hela nästa vecka fram tills "D-day". Im fucking fri, wohoo!!




Mumms!!


Tunisien, day 9 - Bye, bye!!

Tänkte ta och avsluta en oförglömlig resa här och nu genom att kortfattat skriva det sista inlägget om våran tripp till Tunisien.

Kan ju börja med att säga att frukosten var gudomlig! Vi hade ätit baguetter varje dag på det förra hotellet, men här serverades det minsann fetaste bufféen med massa olika utbud!! Typ beslutsångest!! Solen stekte och dagen började super bra!!

.                     

Direkt efter frukosten masade vi oss ner till stranden. Vi hade fått reda på att vi skulle få stanna kvar minst en vecka till i Tunisien. Det gjorde ingenting förutom att vi skulle missa massa prov, men i slutändan övervägde vi att det inte gjorde någonting eftersom vi ändå inte kunde göra något åt saken och att vi skulle ta vara på värmen (det var ju ruttet väder i Sverige lixom). Jag var dock mer deppad över att jag inte skulle hinna hem till Finlandsresan som Blackout skulle åka på (mer om det kommer sen).

Aja, väl nere på stranden låg vi och lyssnade på musik och hade det bra - lite Bob Marley "dont worry about a thing...". Vi tog en låååång prommis längst hela stranden, inte för vi kom till andra sidan men det tog säkert över en timme att gå. Pratade om livet, hoppade i vågorna, badade och njöt.

.                     
.                     
.                      .                      

Sen vare dax att åka lite rushellkana (eller hur man säger det/stavar det), och alla småbarn kollade på mig, Anna och Camilla när vi rushade upp för trappan och slängde oss ner i kanorna, hahahahaha dom såg helt livrädda ut!!

.                                           
.                     
.                     
.                     

Plaskade runt i poolen, och hade det så jävla bra!! Jag var glad över att vi fått stanna kvar lite grann, lovely.

.                     
.                     
.                     
.                     
.                     
.                      

Hela dagen spenderade vi faktist vid poolen/stranden/baren. Anna och jag hade precis dushat och var påväg ner för att ta dagens drink ur baren, då vi träffar på en apolloledare som säger till oss "packa fort, ni ska dra om 40 minuter, ni kommer på planet hem om ni skyndar er". Saay whaat?? Nyss skulle vi inte få åka hem på minst en vecka? Hahaha, men vi informerade brudarna, kastade oss in i hissen med våra feta väskor och slängde oss in i bussarna för att få plats.

Vi kom med, och många gjorde inte det, s¨å dom blev kvar =). Väl på flygplatsen satt alla typ och grät. Folk på flygplatsen var jätteoroliga eftersom vårat plan var det ända som inte var inställt. Kändes ju en gnutta knas att vi skulle åka medans alla andra flygbolag ställt in sina resor pga vulkanen.

.                     

Många tårar föll innan vi kom på planet, men jag var stentuff!! Hahaha, nej men såfort vi satte oss på planet, flög upp i luften satte jag på musik och somnade hela vägen hem =) Slutet gott allting gott!!


Avslutningsmiddag!

Nu har jag lite ångest, skolan är typ slut. Imorgon ska vi lämna in böcker och datorer och nästa vecka har jag inga lektioner. Helt sjukt. Idag insåg man verkligen vilken rolig tid man har haft på gymnasiet, även om själva skoljobbet har varit galet jobbigt och tagit upp så mycket av tiden.

Vi hade avslutningsmiddag idag alla treor, och jag märkte verkligen hur skön klass jag har. Vi var det ända bordet som spårade och gjorde alla typsika grejer som vår klass alltd gör, som att typ trumma en viss melodi på bordet (klassens "blattar" är kända för just det), och en massa annat skoj som man uupplevt under dessa tre år.

Lärarna gjorde värdens skönaste pjäs för oss i aulan (utspelade sig i ett klassrum) och var en parodi på hur i elever beter oss i klassrummet, och den var sjukt rolig och vi skrattade så mycket så jag nästan grät!! Klockrena!! Celsius har fan sköna lärare, och vår mentor Annelie var fan bäst!! MVG där.

Det var skit god mat och alla var glada och elever höll roliga tal, sjöng och spelade piano medans vi åt. Vissa var packade eftersom alla skulle vidare på skiva sen =) Vi tjejer i klassen var inte taggade på att gå ut, även fast alla treor gjorde det.

Istället åkte vi hem till Camilla och bakade kladdkaka och åt chips samtidigt som vi kollade på twigh light 2 (och jaa jag måste skämmas och medela att jag inte sätt den än). Vi hade super mysigt, och vi skrattade och snattrade under hela filmen, inte för att det vi skrattade åt hade med filmen att göra, bara när jag la in mina kommentarer. Ingen kommentar, men det var hett!! HAHA.

Efter blev det american pie också haha, sen tog vi alla våra bilar hem, och nu ligger jag här - redo att decka!! =) Natti!


Shopping & Chill

Igår tyckte jag att det var dax att inhandla något nytt och fresht - ROSA, i min garderob. Så jag gick in på scorette och hittade mina nya bebisar. Love them, men dom är mycket snyggare live måste jag säga.

Blev även jordgubbar och snack vid ån tillsammans med Cornelia och Eric. Kvällen avslutades med en film hos Cornelia, hahahaha fulaste filmen fy fan vad vi skratta. Kommer dock inte ihåg vad den heter.





För er som inte vet. I love rosa. Rosa, rosa och rosa!


Blue Hill dance awards 2010

Lördagen började på DC i Stockholm. Jag (och Binta) var vikarie till Melpo. Jätte trevliga och duktiga elever måste jag säga, och dom fick prova på en annan typ av dancehall än vad de var vana vid. Såg ut som dom diggade det! =) Good job!

Som jag nämnde tidigare var jag tillsammans med Blackout och vänner på Blue Hill dance awards i lördags. Det är ett stort dansevenemang som Blue Hill fixar varje år. Alla dansare möts och tävlar grupptävlingar och battlar emot varandra i olika kategorier (hiphop, locking, house osv).

Rebound körde grupptävlingen tillsammans med massa andra tunga dansgrupper. Blackout valde att inte köra, vi ville faktist för en gångs skull njuta av showerna och kunna peppa andra grupper (Rebound) istället.

Efter grupptävlingen vare dax för battle. För första gången var det dancehallbattle på plats, helt nytt! Jag var inte allt inställd på att tävla eftersom jag bara ville njuta av showerna, men Melpo övertalade mig.. Hon använde sig av "vi måste sprida dancehallkulturen", och det var det ända argumentet som jag inte hade någon bortförklaring på.. Det var ju sant!

När det väl var dax för dancehallbatteln fick jag, Binta och Nathalie möta varandra... Jag gick vidare, mötte nästa, nästa och nästa. Tillslut var jag i finalen! Haha, helt chockad - men det var kul.

Väl i finalen mötte jag Rut (Rude), som är otroligt grym på manlig dancehall. Vi körde helt olika stilar, men det var sjukt kul. Publiken var galna och jag flippa, hoppa ner från scenen, gjorde sjuka saker på dommarbordet (HAHAHAHAHAHA tack för låten Binta) och saker jag inte trodde jag kunde göra, haha men det var galet kul!!

Dock kunde aldrig dommarna bestämma sig, så vi körde rond efter rond om och om igen. Tillslut pallade vi inte mer, så jag och Rut tog varann i handen, och gick fram till dommarna och sa - "Vi delar på första priset".

Det känns som om det var det bästa, det kändes faktist roligare att dela på första priset just för att det har gått så mycket skitnack om "oss" och "dom". Folk snackar så mycket om saker dom inte vet och förstorar grejer som i vissa fall inte ens existerat. Jag har aldrig haft en konflikt med någon dancehalldansare (eller dansare överhuvudtaget) från Stockholm, så håll käften och sluta snacka!!

Vi fick tillsammans representera två olika typer av dancehall i ett, och det var det viktigaste för mig. Rut är en grym dansare, så det känndes sjukt bra att vi båda kom till finalen och delade första priset. Att så många ställde upp är också jävligt grymt!! Det handlar inte om att vinna - More dancehall for di wooooorld!!! One love.

Bilder kommer senare =) Ska fösröka få tag på lite filmklipp från tävlingen! =)



Ghana, soon!!

Jag längtar så mycket! Idag är det exakt 4 veckor tills jag sticker iväg tillsammans med Jeremy och pappsen till Ghana!! Jag har väntat så länge, och äntligen så börjar det dra ihop sig!! En hel jävla månad!! Lovely.




Pray, pray. pray!

Låt oss be. Hjälp mig att klara matte C nationella om 8 och en halv timme! Amen.

Grattis Daddy Cool!

Grattis på födelsedagen Pappsen!! Ska ner och äta resturang med far och bror om en stund. Här är en låt for you. Big Love!!


Vårshowen på DC

Ska berätta om den underbara lördagen senare, ska sova nu - men det värt att vänta på kan jag ju medela =)

Söndag då, helt sliten!! Har knappt sovit något alls på två dygn!! Har jobbat idag med alla shower och jag måste säga att jag är jättestolt över mina elever som ställde upp på våravslutningen på Uppsala konsert och kongress idag!! Ni var tuuuunga och jag är verkligen verkligen stolt över er! Ni har kämpat på jätte bra under terminen och det har varit kul att jobba med er!! Hoppas ni haft det dunder och att ni hade kul på scenen idag, vilket ni såg ut att ha. Love to you guys!

Har varit där sen 1, kom hem typ 11. Men det var det värt, att se mina elevers utstrålning och dansglädje fick mig att må bra och orka vara vaken, hahaha =) Så nu är det slut för denna termin, kommer bli lite dansläger i sommar också för er som är dansintresserade, kommer slänga in lite info här snart (ps, detta har inget med DC att göra så ni vet). So long!


Prince of Persia

Vilken helg, har så mycket roligt att berätta =) Fredagen blev en lugn fredag tack och lov! Så jävla skönt.

Tog ett sent tåg till Stockholm. Vi gick och såg "Prince of Persia" på nattbio. Den var sjukt bra!! Vi var ett helt gäng med dansare som gick, så det var extra trevligt! Hela Blackout, Rebound, Mario och Sussie (från floorfiller för er som inte vet) och Selam =). Jag satt bredvid Binta och gud vad vi skrattade och hade oss. Binta hoppade till och vrålade rakt ut med hennes ekorreröst och ekorregap och ekorre-hela-hon. Och det är bara en av händelserna. Hahahah omg.

Filmen var sevärd till max, älskar den vill se den ingen!!

Efter bion blev det mat och sedan höll vi en show i tunnelbanan tillsammans med Papis och company, haha streetlife!! Alla åkte hem till Binta efteråt, klockan var 5 sista gången jag kollade på mobilen, sen var vi alla tvugna att sova - Binta hotade med att vi (inte jag, för jag är rätt så lugn haha) skulle få sova i trapphuset om vi inte var tysta! Haha den där bruden..


Två veckor kvar, baam!!

Ett medelande till alla er som går i ettan på gymnasiet. Ni har lika många år kvar i gymnasiet som vi treor har veckor!! Hahahahahahahahaha ha det så jävla kul i skolan (Speciellt du Ice), själv slutar man skolan om 2 fucking veckor!! MIRAKEL!

Dock ska jag plugga lite idag, typ hela dagen... Matte C... Bajs! Men sen mot mindatt åker jag till Binta, woho!! Vi har haft längsta samtalet i telefonen, insåg inte hur mycket jag saknade henne förns nu! Har ju inte sett henne förns förra helgen! Omg, nästan rekord haha.

Alltså Stockholm ikväll, imorgon Blue hill dance awards, kom dit om ni vill se massa talangfulla dansare med maaad skillz från olika håll och kanter!! Älskar blue hill dance awards, tredje året jag går.

 Ska även jobba på Blue Hill imorgon, jag och Binta ska vara vikarie för Melpo. Får se hur mycket sömn det blir ikväll, hela Rebound ska också till Binta så jag kommer få kriga om en sovplats, men Binta har paxat "the masterbed" åt mig och henne, sååå.. Melina kommer nog göra allt för att få ligga nära min rumpa.. Vi alla vet att hon älskar den! HAHA, kriiii.

Frässten, glöm inte att komma till musikens hus på söndag och kolla på DC:s show där mina elever kommer göra ett grymt bra jobb!! Boka på ticnet!! Bless!!


Tänk om jag var en trilling!! HAHA!


Vaccinerad, check!

Vilket underbart jävla väder måste jag säga! Vad fan hände, det snöade ju igår? Härligt, härligt!! Ice och jag njöt med en glass idag i stan och vandrade längst ån i stan, brännhett! Imorgon blire kort, kort!

Det börjar sakta men säkert närma sig! Idag var jag och vaccinerade mig med miljontals olika sprutor inför min Ghanaresa som äger rum inom kort! Eller kort och kort, det är typ fem veckor kvar, men har massa saker planerade fram tills dess så det kommer nog gå fort =)

Min stalker, låt oss kalla han "Jeremy", ska som det ser ut följa med till Ghana så min pappa bokar en biljett till honom imorgon om inget hinner gå snett innan dess! Haha let us pray!! En månad på andra sidan jordklotet med Jeremy, hur fan ska jag palla? Hahahaha, det är bara kärlek Jerry!!


Work, check!

Så var terminen slut på DC =) Mina tappra elever kommer göra en grym show på söndag i musikenshus!! Kom gärna och titta, tror det kostar 99 kr, men dom måste förbokas på www.ticnet.se om jag inte minns fel!

Jag har alltså jobbat idag. Innan dess har jag hängt på bryggan med Tyra och Cornelia och försökt plugga lite inför morgondagens förbaskade prov. Mitt tredje sista prov!! Woho, vet ni hur skönt det känns att säga det? Dock har jag dom två svåraste ämnena kvar nästa vecka.. Nationella i matte C och ekonomiprov. Suck.

För att inte tala om alla miljarder inlämningsuppgifter som lärarna kastade in i sista sekund "bara för att". Jaja, jag ska lipa åt er när jag står på flaket! =) Btw, någon som vill gå på en matte dejt med mig på fredag? =) Haha.

Filmtime/Sleeptime, byebyetime!!




Lovely day, crazy night!

Lördagen spenderades med vännerna på en bergstopp med utsikt över hela hamnen. Grabbarna hade som i uppgift att hitta ett nice ställe där vi kunde chilla och njuta av solen under dagen, och jag tyckte dom klarade det fint!

Vi snacka, umgicks och hade det skönt. Så jävla nice, take me back =)








PÅ kvällen åkte jag och Mathilde hem till en killkompis som fyllde 25 år. Där träffade vi många ansikten som Jessica (som dödade dansgolvet), Delilah, Conté och hans gäng, Bernie, Nathalie och många många fler. Eftersom det var fullt hus och många härjade omkring och vi var ganska trötta så tänkte vi dra tillbaka till lägenheten som låg rätt nära, men vi blev hejdade Jessica och Delilah lyckades övertala oss, så det blev skål på det. Skål igen, igen och ingen sen var vi i vår egna värd. Hahahaha.

Det finns inga skönare människor än jag och Mathilde tillsamman när vi skålat några gånger, if you know what I meen! =) Lite flipp på dansgolvet och lite här och var, vi var överallt haha. Sen drog vi på efterfest nummer 1 i närheten hos "mr V". Han hade besök av några sköningar från malmö, så det var underhållande. Dom hade helt sjuka slang eller "påhittade ord" som fick mig att garrva i hjäl mig. Jag lärde mig att "pajajja" är typ som "jaja" (asså på ett possitivt sätt i uttalet), haha fett sköna.

Grabbarna kom och hämtade oss senare, och vi alla åkte hem till lägenheten och körde efterfest nummer 2 där. På morgonen när man vaknade och såg hur alla hade somnat.. ingen kommentar, säger bara HAHA!!



My crew!


Blackout på slutaudition!

Något jag glömt att berätta är att Blackout kom vidare i båda auditions vi sökt. Den ena vet jag inte om jag nämnde här, och den kommer jag berätta om en annan gång. Men vi sökte iallfall till midsommarlatinofestivalen efter att vi stött på en av grundarna på en musikvideoinspelning som ville att vi skulle söka. Vilket vi gjorde dårå.

Det var 103 olika grupper som sökte under några månaders tid och av dessa 103 olika grupper kom 22 med, och vi var en utav dessa grupper. Det var inte bara dans utan sång och massa annat också.

I fredags hölls en slutaudition på öppen scen för allmänheten. Vi 22 finalister fick framför 500 pers och en jurry visa vad vi gick för. Jurryns uppgift var nu att välja ut på vilka scener vi alla skulle dansa på festivalen, alltså vilka som skulle dansa på stora scenen osv.

Det fanns jätte många olika talangfulla grupper och människor på plats, och Blackout gjorde ett bra jobb =) Rebound som också kommit med bland det 22 finalisterna gjorde också ett bra jobb!! Big up to all the artists, och speciellt till Acces dancecrew som jag diggade hårt!! Baaam!!

Fick se en massa ansikten som man inte sätt på länge, och min pappa och bror kom dit och tittade av slumpen, dom vandrade förbi byggnaden och stötte på oss, så dom kom in och hejjade på lite! Pappsen har inte sett oss dansa live sen reggaefestivalen i somras då vi dansade som Zumbas!!



Kvällen fortsatte tillsammans med grabbarna och tjejerna, helt flippat med min freestyle i tunnelbanan!! HAHA!!




Tunisien, day 8 - Pinsamt läge!

Denna dagen skulle vi igentligen åkt hem, back to kalla regninga och blaskiga Sverige, men tack vare vulkanen så fick vu ju stanna kvar =) Så vi blev flyttade till ett lyxhotell en bit bort, så man klagade ju inte på det heller!!

Efter att ha fått våra nycklar till hotellrummet så drog vi ner till resturangen. Det var all inclusive så vi fick allting gratis, drinkar, mat allt allt allt. Det var så jävla nice!! Här är lite bilder från själva hotellet.



Sen var det dax att gå ner till stranden och checka läget!! Vi la oss ner nära en vollyboll plan där ett handbollslag spelade för fulla halsar. Vi kommenterade högt allt dom gjorde (dom kunde ju inte svenska så det var ju ingen som förstod vad vi sa...trodde vi). Och det fortsatte vi tro tills kvällen kom (kommer senare). Haha riktigt kul.



Vid stora poolen var det underhållning och musik hela tiden, ett gäng ungdomar stod för underhållningen. Det var dans och olika aktiviteter hela tiden, vilket var jävligt trevligt! Mot kvällen åt vi sjukt god buffe sen drog vi direkt till baren. Vi hade ju all inclusive så vi fick allt gratis, värt - ja visst!! Kunde det bli bättre eller? Dont think so!



Hahaha, det roliga var att handbollslaget hade satt sig i sofforna mitt emot oss, och dom kollade skit mycket. Vi var ju lite "extra glada" och jag och Nessli drev med Tyra hela tiden eftersom en av killarna kollade in henne. Vi var rätt så högljudda eftersom vi antog att ingen kunde svenska... Efter någon timme säger en av grabbarna från laget: Aha, så ni kan svenska? HAHAHAHAHAHAHA omg, vi alla deckade av garrv och visste inte vart vi skulle ta vägen! Vi hade ju suttit och kommenterat allt dom gjort och drivit om dom hela tiden. Vi sa som tur var itne några taskiga saker, men vi babblade ju på och sa typ "Oooh kolla musklerna nu" osv. Haha Jossan blev helt röd!!

Dom var inte svenskar men hade bott i Sverige ett tag då dom hade spelat i någon lag eller vad det var. Pinsamt!






Kundvagnsrace!

Lite update från i helgen då =) Torsdagen spenderades at "Pauls house" (not RUN´S house) haha tillsammans med Mathilde, Selam, Ice och Chrille. Det blev middag och tv-spels kväll ett bra tag, sen blev vi övertrötta.

Mike fyllde år, så tanken var att vi skulle åka och fira han in Stock-town, men eftersom grabbarna var så sega på att planera om det skulle bli utgång eller ej så kom vi inte iväg från "Pauls house" förns typ halv 2 på natten. Vi vart lite spontana och rushade i våra chillkläder ner till tåget, även om det var utgång som gällde så fick mjukisarna vara på! Dock missade vi tåget, det hade slutat gå för över en timme sen, eftersom det var röd dag.

Hahahaha men vi kom iallfall ut, så vi gick en långprommis eftersom en utav oss inte kunde sluta tjata om cigg (nej jag röker inte, och kommer aldirg börja göra det heller), så vi fick åka gratis taxi till den ända macken som var öppen sen gick vi tillbaka.

Fett roligt på tillbaka vägen, vi var ju nästan dom ända som var vakna så vi spelade musik och flummade tillbaka då vi hittade en kundvagn! Ice ville absolut köra så jag och Selam blev nertvingade i vagnen, sen var det full fart frammåt! Ett av hjulen på vagnen var lite "ree" så Ice tappade kontrollen och jag och Selam flööööög ner på marken men vagnen över oss, Ice kom inte undan heller, hon fick vagnen över ena benet och gick som ett "ree" efteråt, hahaha! Gud vad vi skrattade, jag fick inte en skråma, men dom andra gnällde hela vägen tillbaka och Mathilde suckade bara - hon hade varnat oss innan!! Hahahaha!!

Vi kom hem nästan vid soluppgången, och då var det dax att sova. Jag och min puzzelbit! Peace!


Haha nej jag är inte ledsen, jag ligger och asgarrvar åt Selam som hoppar omkring av smärta och Ice som ligger på marken av smärta!! Hahahahaha!! Jag klarade mig utan en skråma!


Studentskivan part 2 !!

Senare under kvällen började folket komma. Vi har enligt vakterna haft den skivan med mest folk, och det förvånar mig inte så mycket. Trots att det var tisdag och folk jobbade så kom ändå riktigt många. Mina älsklingar kom och överaskade mig när jag stog och flippade på en högtalare, det var det bästa på hela kvällen, blev skit glad när dom kom helt utan förvarning från Stockholm och Up-town! Love you guys!!

Kvällen fortsatte jätte bra, hade skit kul hela kvällen, lyckad skiva!! Det ända som kunde varit bättre var musiken dock, men det är ju BJ vi talar om. Dom spelar för mycket dunk-dunk-samma-jävla-house-slash-teckno-musik-om-och-om-igen. Dom spelade inte så jätte mycket RnB eller dancehall, endast en stund. Men men =) Hade som sakt sjukt kul ändå!!

Tack alla som gjorde min kväll =)


Nessi och jag =) Rosa, rosa, rosa!


Sörling, Ida och Garvet!


Nessli, moi, Jaz & Lottis!


Girlpawaa!


Brudar, brudar, brudar!


S3idb vs S3ida


Vendelis och Jainaba!


Sasha with a biiiig smile!


Och mina bästa kom med en hel svans av dom bästa!


Jerry, Vendi, Sidar, Salle och Jai =)


HAHAHAHAHAHA älsklingen då!


HAHAHAHAHAHA ekorrejävel, det är bara kärlek!!


Mina finisar, och jag själv helt suddig! Haha!


Francis & Papis!


Malika and me at tha danceflooow!


Hahaha ingen kommentar.


Shake, shake, shake!!


Chain, chain getting payed ova´h here!


Bend over, daggarin!!


Swagga dagga!


Anja, Jag, Jelena, Muhettin & Sidar.

Efterfest styrdes också upp såklart, hahaha men bilderna därifrån ska inte ut någonstans. Jag har dom kvar på min data som "pay back" bilder utifall att!! Hahaha så ni som var med på efterefesten, watch out!


School-shit!

Måndag, måndag, måndag. Ingen kommentar, men sliter asset av mig nu sista tiden asså! Helt sjukt! Orkar inte mer nu, funderar på att hoppa av skolan.. HAHA neej, men nästan - är ju på mållinjen nu snart!!

Har hängt med Anna och Cornelia idag, vi låg ute i solen och pluggade vilket var jävligt skönt och plugga ute = snart sommar!! Woho, har varit helt överlycklig bara för att det var sol. Vi gick en långprommis längst vattnet också, älskar "landet" på sommaren, bort från allt mummel och alla tutande bildar och shit.

Ska kolla på "Love & basketball" nu hade jag tänkt, kommer ändå försova mig imorgon igen, så det är ingen ide att lägga sig nu.. Klockan är ju lixom bara kvart över 12! Haha. Natti natti, saknar bebo!


Studentskivan part 1 !!

Woho säger jag bara!! Alla tjejerna i klassen samlades hos Anna innan och fixade oss och började förfesta lite smått! Stämmningen var på topp och vi vandrade ner mot stadsparken lite senare och mötte upp resten av klassen. Alla var så fina och glada!! Vi hade ju perfekt väder också, så det var ju nästan så att man inte ville gå till BJ (där skivan hölls), utan vara kvar och festa med klassen i parken. Bilder togs folk miglade runt och vissa var redan en aning för vingliga haha.

Väl inne på BJ var det drag. Vi tillsammans med vår parrarellklass hade skivan tillsammans så innan vi fick äta mat så var folk helt på hugget och sjöng, dansade och drack våra välkommsdrinkar. Helt flipp.

Väl inne på middagen delades banden ut. Jag blev "Klassens Garrv" hahaha. Motiveringen var något med att jag sprider glädje med mitt skratt och leende eller något sånt. Kul! Vi hade kommit överens om att jag inte skulle bli något med dans, det hade faktist varit lite tråkigt, så klassens garrv var ju riktigt klockrent. För er som inte vet så skrattar jag (enligt andra) lite som Janne långben, men lite mer feminimnt hahahaha. Maten var skit god, och alla var helt galna under middagen, hahaha omg.

Delar upp inlägget i två delar, för det finns så jävla mycket bilder och ändå så lägger jag upp väldigt få av dom!

.                                                                                      At Annas place!


Me, myself and I


Heta brudar från S3ida!


Fixa och trixa


Camilla var på G tidigt!


Kvällens outfit!


Påväg ner mot stadsparken, Ida, Camilla, Sofia och Jossan!


Lovely fucking dag!


Gruppkraaam!!


Ida och jag in the sunshine!

Påväg mot stadsparken, kisspaus på max!


Camilla goes flipp!


Hahaha, vad var det du sa som var så kul Camilla?

Framme i stadsparken tillsammans med klassen!


Nesslan och jag!


Tyra, Jossan, Alle och Ida!


Martin slank in lite tjusigt på hörnet!


Reklam för cider?


Grabbarna grus + några random inhoppare!


Me & Tyra Banks!


Sigge, Sigge och Torkel <3


Småplock ur S3ida!!

Inne på BJ


Hahahaha äre röj eller är det röj?


Svep, svep, svep!


Hinkade?


Vem är fulast/fullast?


Vid middagsbordet, Poppe och jag!


Vid middagsbordet, Pogge och jag!

En tjusig blomma jag fick!


Skål min älskling!


Någon flippar vid matbordet!


Hahaha Anna, klassens köping!


Smaklig måltid!

Fortsättning följer!!


Im back biatch!

Hejhopp!

Är tillbaka från en jävligt rolig helg och har massa saker att berätta. Dock är jag helt sliten och håller på att decka, men får ta det i veckan =) Ska även slänga upp det sista från Tunisien och slänga upp allt om Finlandsresan som Blackout hade för typ 2 veckor sedan. Jag vet är helt seg, men det händer så mycket annat runt mig just nu så det får komma när det kommer.

Cornelia åkte just hem, man är ju tillbaka till verkligeheten så vi försökte plugga lite. Dock blev det mest uppdatering från våra galna helger. Men som sakt, I will give you some update later! Bless.


Jag & någon random efterhängsen jävel..



Ett fan, en stalker jaa min största beundrare..

Berättar med om min skiva senare, going to Stockholm nuu :D


Tunisien, Mr Labba-man!

Hahaha detta är en skum snubbe som alltid hängde utanför hotellet på gatan mitt emot! Han är jätte snäll faktist, dock lite udda som ni kanske ser. Första gången vi träffade på han blev jag och Nessli jagade av honom mitt i natten, och jaaa vi hade fetaste paniken för då förstog vi inte att han var ofarlig.

Man måste somsakt "lära känna han" eller snarare träffa på han flera gånger för att förstå hur han fungerar. Han gillar också att dansa, kanske ska ta in han i Blackout? Eller vad säger ni? Hahaha!!


Studentskiva tonight!!

Wohoo, vi taggar här och nu på filosofilektionen, vi har vår SKIVA ikväll!! Kriii. Kommer blir skit kul, vi kommer fucka ur och göra dansgolvet osäkert. Mina bästaste vänner kommer och DOM kommer göra skivan minnesvärd!!

Ska till Mathilde snart = fixa håret, sen möta tjejerna i klassen = fixa oss, möta resten av klassen = förferre, sen ska vi in på BJ o= äta, sen är det röööööj = parteeeej!!!

Kom gärna dit, tro mig det kommer LÄTT bli Uppsalas bästa skiva för i år!! See you!!! PEACE!!


Tunisien, Vals!

Här drar jag och Anna en vals, hahaha helt döda åskådare, men vadå det är inte varje dag man hamnar på en "magdasshow" bestående av ett dansband och utan en magdansös, det var ju bara att gilla läget - vilket vi gjorde eftersom jag och Anna höll på att garrva ihjäl oss och åskådarna också (vår liga alltså), dom andra trodde nog vi var sjuka i huvudet.

Men så fort vi gick av golvet gick folk upp och började dansa "vals". Dock vet jag inte om det var vi som fick folk att vilja dansa eller om dom tänkte "nu ser det bättre ut när vi dansar med tanke på hur ruttna dom var" hahaha. Aja here it is! Bless.


Tunisien, day 7 - Magdansshow.. eller?

Vi hade blivit inbjudna till en stor magdansshow som skulle hållas i närheten av vart vi bodde, vilket vi tyckte var jättespännande. Innan så gick vi och åt mat på samma resturang som dagen innan, bara för att servetrisen var så jävla rolig, han skämtade hela tiden och drev med oss, helskön. Vi lärde oss också lite ord på tuniskiska (eller vad man pratar där, haha).

.                              

Efter middagen drog vi till stället (som vi trodde var rätt), vi var lite sena så vi rushade bara in och satte oss.. Vi hamnade inte på en magdansshow, vi hamnade på ett ställe där som spelade dansbandsliknandemusik med gamla gubbar och gummor. Hahahaha snacka om att vara helt lost!! Helt jävla dött, och vi satt typ och garrva åt hur fula vi måste sätt ut när vi rusha omkring som vilsna hönor och letade efter en magsdansshow och hamna på ett gamlingställe.. helt misslyckat! 

Anna bjöd dock upp mig för en vals-remix! Lägger upp ett klipp senare från själva dansandet så kan ni ju få se vilket drag det var! Hahaha!!



Tillbaka på hotellet ringde dom från receptionen upp till oss, dom ringde tre gånger innan vi svarade. Det var våra kära grabbar från Sverige som hade kommit till vårat hotell och ville att vi skulle komma ner! Så vi hämtade upp dom till hotellrummet, förfestade, gick ner till lobbyn och beställde lite i baren där innan vi tog en taxi mot klubben. Haha fett kul att dom kom, vi blev en aning chockade att dom hittat och allt, suprise!!

.                              .

Väl framme på klubben festade vi som galningar, och det var lördag och smockat med folk! Människor hade varnat oss att inte klubba på lördagar, för det är för mycket folk, alla klubbar ju måndag-söndag varje vecka, men lördagar var det enligt som fööör mycket folk, och det stämde bra. Man blev helt svettig så fort man klev innanför tröskeln! Haha, men vi hade sjukt kul och drev med allt och alla som försökte dansa med oss, vilket pågick nästan hela kvällen, men våra "swedish bodygards" gav killarna "den där blicken" och dom dansade vidare med svansen mellan bena, haha bästa!!

.                             
.                             
.                                       
.                                           
.                             
.                                    
 
Efter klubbandet drog vi på efterfest igen hos svenskarna, och alla gjorde narr av mig bara för att jag somnade hela tiden, hahaha dom som känner mig vet att när jag bestämt mig för att sova så sover jag på 2 sekunder, och det spelar ingen roll vart eller vilka som är där, jag sover som en stock och snarkar som en björn!! Hahaha!! En jävla roilig efterfest må jag säga, jag vaknade senare och Nessli och jag "dog av garrv" som Nessli skulle sakt.


Slut på helg, amen.

Helgen börjar lida mot sitt slut, fuck är ju rätta ordet enligt mig. Något som varit jävligt skönt är att jag faktist vilat lite smått, men har ändå inte sovit ut! Har inte varit ute och "härjat", men har hängt med min käre vän Hagge (och gör det även nu), ända gången vi skiljts åt är när jag varit tvungen att jobba, vilket jag var idag och igår en stund.

Igår jobbade jag som barnvakt till mina grannar, men då var Hagge hemma hos mig och chillade med resten av min familj. När jag kom hem 3 på natten hade hon deckat, tagit allt täcke och lämnat den minsta kudden till mig, bra där Hagge! Fick även liggt mot mitt element som var asvarmt!

Blev inte så mycket sömn den natten, vaknade tidigt pga massa saker som händer för Blackout som jag tänkte på när jag sov, haha så kunde inte koncentrera mig på att sova..?

Idag hade även mina söndagsklasser sin sista lektion inför showen, dom jobbade på superbra, och jag tror att dom kommer göra grymt bra ifrån sig på showen!!

Nu ska vi göra lite företags shit, skolarbete med andra ord, efter det ska vi hem till mig, kolla film och sova. Men inatt ska jag minsann se till att jag får den bekväma platsen och största kudden!! Amen.



Piff & Puff


Tunisien, day 7 - Glassbaren!

Har nog aldrig ätit så god glass för så billigt pris som i Tunisien, helt jävla underbar!! Det skulle inte sitta fel här och nu. Man blev dock jävligt mätt efteråt, men det för förjävla gott asså, mmmmm!!!


Tunisien, Divamusikvideo-remix!

Hahaha ni måste ju hålla med om att Beyonce kan ta sig i skitan, this is the new shit!! Hahahahaha!!


Jeremys studentskiva!

Selam, Mathilde och jag fixade oss och chillade med min pappa och hans vän ett tag, sen rullade vi och mötte upp Malika och grabbarna för att sedan rulla in på Jeremys skiva som hölls på en båt som låg i hamnen.

Här är lite bilder från kvällen =) Känsliga tittare varnas! Daggarin and bend over!!



Efter klubbandet eller vad man säger kom det fram ett gulligt fan till oss och bad oss dansa lite, hon själv började härja med "nuh linga" / "willy bounce", hahaha fett sköön!! Sen tog vi taxi hem, kom hem innan 5. Peace!


Mammatime!

Har haft en jätte trevlig dag med min mami idag. Efter skolan åkte vi och åt mat, sen åkte vi och fixade frillan - behövdes verkligen, mitt hår var ju nästan dreads!

Vi åkte sedan och letade efter en outfit till min skiva, vilket vi lyckades hitta efter ett tag. Mamma är bäst, och hon köpte även en massa annat till mig. Jag skulle vilja ge henne värden, hon är underbar.

Det är faktist lugnande att shoppa med mamsilli, jag är ju trotts allt hennes lilla bakelse, haha!!

Det känns riktigt skönt att ha klännigen och allt klart, både till skivan och studenten. Fast jag köpte klänningen på Gina, så det kommer säkert finnas någon som har en likadan klänning som mig på skivan, men det skiter jag i jag kommer ändå vara snyggare än dej - hahaha!! Nej men äligt orka gå runt halva stan 20 gånger för att hitta en klänning att ha på skivan, I dont have that time eller lust.

Dock har jag ingen aning om hur jag ska ha mitt hår på skivan.. Det återstår att se på tisdag, glöm inte att komma förbi! Nu ska jag vara social och mysa med dom bästa!! Puss!!


Tunisien, day 7 - Strandfasoner!

Uppe med tuppen...eller nästan (det fanns faktist en tupp i trackten), inte för vi hade sovit så mycket med tanke på gårdagens festande, men man ville ju inte slösa bort semestern i sängen på ett hotellrum, så vi gick upp, åt frukost och sedan gick vi ner till stranden för att leta efter kamelridning, sola och bada.

 

 
Nessli och jag gick iväg och spårade lite en bit bort, gjorde lite matrix grejer och skrev i sanden.



När vi spenderat några härliga timmar på stranden och ätit munkliknande bakelser, druckit smoothie och skrattat drog halva ligan hem för att börja fixa sig inför eftermiddagens planer. Jag, Tyra, Nessli och Cornelia stannade kvar ett tag. Tur det!

.                                   
.                                     .                                     


En man från hotellet i närheten kom och frågade om vi ville bada i hotellets inomhuspool. Vi förklarade att vi inte bodde på det hotellet, men han sa att vi gärna får komma ändå, gratis! Det kostade att bada där för dem som bodde där, men ändå så fick vi lite V.I.P foor free hahaha. Självklart tackade vi ja!

Badet var jätte härligt, med bubbelpool och hela köret. Det var nästan tomt där inne, så vi hade i princip hela poolen för oss själva, och en vakt som kollade till oss, haha dom var så snälla där, saknar det faktist.



Underbar eftermiddag!! MVG!


Skiva tonight!

Nu drar jag och mitt crew till Stockholm, vi ska på Jeremys skiva. Det blir den första skivan jag går på i år, hinner ju fan itne gå på många, även om jag gärna skulle vilja komma för mina vänners skull! Men thats life.

Min skiva börjar närman sig, ska försöka hitta något att ha på mig i helgen. Den är på tisdag den 11 maj på BJ, så kom gärna förbi och överaska mig och festa med oss hela natten, och morgonen låååång!! Bless & Love.


Tony matterhorn - Jump & wine


Blackout på Ethio star!

Här om dagen var jag inne i en klädesbutik och kollade lite, då en tjej i 20 års åldern kom fram till mig och började prata om dans. Hon visste vem jag var och berömde det jag gjorde och lite sådär. Hennes pojkvän var artist och ville att jag skulle vara med i en musikvideon som ska spelas in snart, vilket var kul att höra. Dock var jag "fullbokad" just då, men kanske till en annan gång. Självklart hade jag tagit med mig mina Blackout girls and boys också, men som sakt en annan gång. Det är inte första gången och verkligen inte sista gången flera dansjobb krockar och man är tvungen att prioretera. Jag hatar när det händer, men det är bara att gilla läget.

För övrigt har jag jobbat idag, och det gick bra som vanligt. Nu är det typ två veckor kvar innan showtime, något i den stilen iallfall.

Måste säga lycka till till mina Blackoutgirls som har show idag i på en club Stockholm som heter ETHIO STAR!! Blackout dansade även modevisning idag. Jag kunde dock inte vara med eftersom jag har extremt viktiga grejer för mig just idag, som jag är tvungen att göra, och det kommer löna sig för mig i längden och jag vet att tjejerna kommer göra ett grymt bra jobb även fast jag inte är med, det är ju Blackout vi talar om!! Love to you guys!!



Rättegång!

Det var intressant att sitta som åskådare i tingsrätten, haha ni trodde väll inte att lilla jag var inblandad, right? Hela klassen var och kollade på en rättegång angående missahandel.

Det roliga var att jag sa "tänk om man känner någon som är inblandad, fett skämmigt haha". Tror ni inte jag gör det också? Eller känner och känner, snarare bekanta. En gammal kompis familjemedlem, så det kryddade ju på "spännandeheten" en aning, haha alla känner alla i denna lilla värd.

Anyway det var rktigt intressant, även om jag tyckte synd om dom inblandade när det klampade in en hel klass i salen, dom var ju bara några år äldre än oss. Jag har tidigare velat jobba som advokat, men är mer inne på psykolog nu (men självklart är det dansen som gäller en tid framöver, så länge som möjligt, haha). Får se hur det blir med advokatgrejen, tror inte jag orkar sitta med massa papper hela dagarna, boriiiing.

Jaja, kvällen spenderades hos Cornelia och vi monterade om hennes "skivklänning" en aning, lite makeover lixom!


Tunsien, dansshow!

Här är ett litet smakprov på när grabbarna dansade, jag bad dom dansa lite för oss så jag fick filma. Dom kör till musiken som är i bakgrunden, så dom dansar ganska sakta, men dom var sjukt grymma när dom körde till snabb musik, och speciellt när dom körde crumping!! Mjaaw!!


Underbart, så jävla underbart!

Jag är sjukt glad just nu, har fått massa bra besked under samma halvtimme. Det blir massa resande i sommar, minst 4 olika länder =) Det är allt jag avslöjar, längtar. Jag älskar Blackout, och allt runt omkring dansen, kriiii. 

Ska åka hem nu på lunchen och kläcka alla nyheter för mamma!! Sen ska jag göra lite segerdans i bilen tillbaka!




Nu ska jag på rättegång.

// Swedens official dancehallqueen


Tunisien, day 6 - Utgång!

Efter maten blev alla så trötta så alla bangade på utgång, som vi faktist hade planerat. Så jag, Cornelia och Tyra gick ut på prommis för att utnyttja tiden, det är inte varje dag man är i tunisien lixom.



Lite spontana som vi var, hoppade vi in i första bästa taxi efter att ha övervägt att det kan vara kul att gå ut 3 stycken spårade tjejer även om planen var att vi alla sju skulle gå ut från början. Så vi hoppade in i första bästa taxi. Sjukaste chaffisen, hahahahahaha herre gud, kan berätta lite mer om han när jag slänger upp ett filmklipp från taxiresan.

Väl framme på klubben fick vi gå in gratis, och så fort vi klev in vare "all eyes on us" som vi redan var förberädda på, som jag sakt innan så var det inte så mycket turister, så vi blev ju ögongodis för det flästa tunisienbor.




Vi hade skit kul innen på klubben, vi skullle ju aldrig mer träffa på någon av dom där inne, så vi flippade och hade skit kul - även om folk var på och ville dansa hela tiden, men dom var inte sliskiga dom var rätt roliga så vi "drevdansade" med ett par stycken en stund, sen var dom nöjda, haha.






Det var en skit grym dansgrupp på plats, dom höll till i ena delen av klubben och då saknade jag verkligen mina Blackoutgirls, för grabbarna gjorde samma sak som vi brukar göra, flippa i sitt egna hörn lixom. Aaw. Dom var verkligen sjukt grymma!!

En tjej kom fram och började battla med mig från ingenstans, vilket gjorde mig lite smått irriterad eftersom jag bara var ute för att ha kul med mina vänner som inte dansar (blir ett annat typ av festande än om man är ute med Blackout), och hon knuffades och ville verkligen ha uppmärksamhet, så en stor ring bildades runt om oss, sen körde vi en battle och jag hade alla i hela ringen (som blev rätt så stor tillslut) på min sida, så "in ya face" haha.

Men det är ju bara possitivt, hon lugnade attityden efter ett tag, så där fick hon. Störde mig verkligen på hennes attityd och sätt att "starta batteln" men det var ju ändå lite kul att hon kom fram och utmanade mig sådär. Och ännu roligare att dansgrabbarna såg det hela och kom fram och pratade med mig efteråt (jag hade ju spanat in deras moves och tyckte dom var helsköna, ska bjuda på ett klipp senare där dom dansar eftersom jag fick filma när dom körde en liten koreografi). Så vi växlade lite ord och bekantade oss lite, trevligt men inget mer med det, har ju inte direkt planerat att åka till Tunisien på ett bra tag =).




Vi träffade även på 3 grabbar som var från Sverige. Dom var överlyckliga över att träffa oss eftersom dom inte sätt några svenska ungdommar där (som jobbade i 3 månader i tunisien), så vi festade med dom, fett sköna haha!! Helt galna grabbar, hahahahahahaha!!



Efterfest styrdes också upp hemma hos dem (på deras flashiga hotell, haha), och vi skrattade så vi grät, sen tog vi en taxi hem någon timme innan frukosten på vårt hotell öppnade. Haha.



Avslutningshow

Mina små söta hade show i söndags, urgulliga var dom allihopa!! Har jättesöta bilder på barnen när dom dansar, men kan inte lägga upp dom här eftersom jag inte kollat med deras föräldrar om det är okey, men ni kan ju bara tänka er 5-9 åringar som stuttsar omkring och är hyperkonsentrerade på att inte glömma stegen, aaaw gulligt!!

Efter showen och alla kramar och hejdån, rullade jag vidare till DC. Mixen är klar nu, så nästa vecka är det repa, repa, repa som gäller för snart har eleverna vårshow i musikenshus. Hoppas verkligen jag är hemma då, och inte på tävling. Vill verkligen se hur det går för allihopa!!

Efter jobbet träffade jag grabbarna innan dom åkte tillbaka till Stockholm. Vi hängde i stadsparken ett tag och lyssnade på musik, dansade och fjantade oss på våran "catwalk" haha.


Jeremy och jag åkte hem till mig, Cornelia kom över lite senare också. Vi är bra!

 


I found you!

Woho, har typ hittat min studentklänning, men det är inte helt hundra. Tyra och jag åkte nämligen till Gränby idag för att leta lite grann efter en "skivklänning", eftersom vi har skiva den 11 maj och det är rätt så snart!!

Vi kollade lite här och där, tänkte följa med Tyra som sällskap bara, men sen blev det att jag också började leta. Ingen av oss hittade en "skivklänning" men jag hittade ett annat plagg som jag funderar på att investera!!

Tyra hittade sin studentklänning, och den var supertjusig. Jag lyckades också hitta en som jag gillade, ska köpa den imorgon, sen leta vidare när jag har tid. Har ju faktist inte kollat på rikgtig än, men för säkerhetsskull innan någon slyngel hinner köpa den!! Mohahaha!!

But still, har ingen "skivklänning". Temat suger pungslick, men så går det om man går tillsammans torrbollar (inte riktat mot min klass, vi har tillsammans med pararellklassen, vet inte vem som kom på detta usla förslag, och förstår inte vilka som röstade JA på det, höhö), så gör man och då blir det värdstråkiga teman som "blommigt", hahahaha asså vadå blommigt? Sämst.

Men jaja det är bara att gilla läget, skiva som skiva, inga blommor ska fucka min ones-in-a-life-time-skiva hihihi, kommer ha skit kul och jag vet att mina personliga gäster kommer göra kvällen till en oförglömlig kväll och alla kommer fucka ur. Inga finförnämnda blommor här inte!! Kriiii.

Aja, vi avslutade vår runda med en IKEA-korv, som man säger, och nu är jag skit trött och ska nog decka rätt så tidigt, måste bara plugga lite ekonomi.. eller inte.



Glädjeskutt!!


Tunisien, Anna informerar!

Och nej, Anna är inte norrlänsk på riktigt :D


Tunisien, day 6 - Happy day!

Som alla andra dagar blev det baguettefrulle, och sen stek vid poolen några timmar för att bättra på brännan, men i mitt fall sova och lyssna på musik ute i solen, så skönt! Dock blir jag rastlös rätt snabbt, men då simmar jag runt lite i poolen, och sen somnar jag i solstolen igen, haha!! Men eftersom jag inte ville ligga vid poolen varje dag - eftersom jag är "born and raised in africa" (vårt intärnskämt), ville jag ju hålla till vid havet, på stranden och plaska i vågorna, gick jag och Anna ner tillsammans mot stranden för att njuta av sommarvärmen och ljudet från vågorna!!

Gud vad härligt det var, jag var typ kär - jag ville inte lämna stället det var så jävla härligt!! Vi spenderade någon timme på stranden och njöt, skrattade och fulade oss lite allmänt sådär. Marjonäs och Choklad lixom, perfect match!



Vi träffade på några som tippsade om en jättebra marknad som låg i Nabouel, så vi hämtade tjejerna och drog på marknad. Även här träffade vi på en taxichaffis som var intresserad av Jossans ben, haha han kunde inte sluta glo när stackarna satt i framsätet och vi satt back och skrattade högt, han förstod ju inte vad vi sa *hoppas jag* haha.



Vi hittade faktist mycket fina saker, och jag fick pruta ner en massa prylar till alla, haha jag hade ju hunnit blivit proffs vid detta laget!! Jossan träffade på en pappa som ville att hon skulle gifta sig med hans son, och jag blev ernjuden 500 kameler. Haha, alla smeknamn man fick under denna marknad slog ju alla tidigare marknader och kommentarer.. Men som man säger, kärt barn har många namn! HAHA!



Dagens namn blev ju iallafall Beyonce. Det var ju lixom jag och mina single ladyes (och icke singlarna). Haha mobbad.

Senare på kvällen blev det resturang, denna gång bredvid Black & White (Ölmannens place). Det blev pasta carbonara.. Hahaha otippat? Servetrisen var urskön!! Han digga vi, och maten var god!! Massa snack, skratt och skvaller. Snacka om att vi verkligen lärde känna varandra på riktigt under denna resa!!





Ding dong - Skip



Babysitter

Sitter barnvakt just nu, håller på att förbereda lite inför imorgon!! Mina söta elever har dansshow, och det ska bli kul att se deras leenden när dom dansar inför prubliken. Dom är 5-9 år, skit söta!!

Håller även på med mixarna till DC, deras show är ju också snart, men inte riktigt än!

Stockholmsgrabbarna är kvar, så ska se om jag pallar freak out med dom efter jobbet, haha tveksamt med tanke på vilken valborg jag hade tillsammans med dom, hahaha måste försöka sova ikapp några timmar!!

Bärde nyss in barnen i sovrummet, dom deckade i soffan framför tv:n. Dom säger att jag är den bästa barnvakten av alla dom brukar ha, haha jag är så cool!! Nej haha sitter i min ensamhet, jag är jätte trött!! Trodde det var barnen som låg och snarkade men kom på mig själv efter ett tag att det var jag som satt och flåsade - HAHA skämmig brud..

Aja, ska checka filmkanalerna nu det är ju midnatt så något spännande ska man väll kunna hitta =) Adjö!


Valborg 2010

I år bröt vi traditionen. Vi var varken i stadsparken (tack och lov, fjortisarna tar över) eller ekonomikumparken (snart erövrar fjortisarna den också), vi hängde inte i stan och vi kollade inte på forsränningen, inget var som det brukade vara på valborg, men vi hade kul ändå!!

Eftersom vi var så slitna efter showen på Xlent (vi kom hem typ 6 på morgonen), kom vi hem till Uptpwn typ 2 på eftermiddagen och då är det redan fullt ös i stan. Det är lixom i Uppsala man ska vara på valborg utan tvekan. Vi gick hem och packade sen drog vi hem till Ice där hela feta gänget samlats för att ha en festlig kväll tillsammans.

Vi lagade mat, kyckling och potatisgratäng, drack och spelade hög musik. Det var typ det vi gjorde några timmar frammåt. Alla grabbar och tjejer hade kommit från Stockholm så vi var få uppsalabor in tha house, men det är så vi ville ha det också. Kanoners!!



På kvällen hade Blackout show på Vedala nation, och den var grym!! Vi var fett tunga faktist (hahahaha blame it on the ...), och "vakna med the voice" interljuvade oss efter showen, och vi gick nya jobb och kontaker. Efter gick vi upp på scenen igen och flippade, verkligen flippade, jag vet inte vad det var med oss men jag får väll blame it on the.... hahaha wohooo!!!

Vi kunde stannat kvar på nationen efteråt, men vi ville tillbaka till våra vänner eftersom alla dom inte kunde följa med, endast några stycken. Kvällen fortsatte med dans, dricka och skratt. Tror vi deckade vid 6 på morgonen, och det blev inte så mycket sömn. Tror vi sov typ 10 pers i dubbelsängen, varmt vart det och man fick blodstopp i armar och ben! Haha men det var mysigt med allas flåsande och den kvava luften haha vilken valborg!! 

Så firade jag valborg 2009
Så firade jag valborg 2008

Capplins show

Gjorde lite smygreklam för Xlent som vi var på i torsdags. Vi blev ju bokade så vi körde en show, and we did it good även om det var lite space - tur att vi kan anpassa oss bra!! Vi hade självklart vår fanclub med oss hahaha Jeremy, Charre och Francis - klärlek till er. Melpoo mf var också på plats, do the pancake lixom!! Haha.

Jag var helt trött hela dagen, så det blev lite dans efteråt, men det var inte direkt som någon av oss fuckade ur som vi brukar göra på dansgolvet efter en show. Träffade även en del "fans", så det blev lite mingel här och där också, ni är dunder folket!!

Bjuder på lite bilder IMORGON, orkar inte skriva så mycket mer. Peace out.


Tunisien, day 5 - Mission!

Uppe med tuppen (Anna), ner på frullen, packa och fort som fan ut i solen! Vi drog på marknad, en marknad som bara höll hus på torsdagar och som skulle vara den största marknaden i hela stan. Den skulle ligga innan för Medinas murar.. Vi vart överlyckliga när vi hittat rätt efter många om och men (vi trodde vi hittat rätt med det visade sig dagen efter att vi var på en vanlig marknad, inte den som vi trodde vi var på). Innan vi kom fram hamnade vi på en fiskmarknad där det luktade fiskfan och där en man försökte få oss att kolla på när han halshögg en tupp!! R.I.P Tuppen, inte okey!



När vi kom fram till "rätt marknad" (som ingentligen var fel), kollade vi runt och alla började genast försöka locka dom till just deras stånd. Deras första replik var typ "vart är ni ifrån" sen började dom gissa även om man gick förbi, sen sa dom "aaaah sweden, bara titta, bara titta", sen ville dom charma oss lite genom att visa yttligare kunskaper om det svenska språket, så dom sa "gamla groda, gamla groda". Det var ungefär det vanligaste replikerna dom körde på.

Det fanns typ samma sak i alla stånd, och Tyra var nära på att köpa en trasig klocka, haha! Tyra var en mans första kund, och han var så nära på att få henne att köpa klockan, jag fick ju förståss pruta ner den en bra bit innan hon skulle köpa den, så det tog ju tid. När han äntligen fick Tyra att vilja köpa den, så hon att den var trasig någonstans, så hon ville inte ha den  (hahaha stackars säljare), så han blev arg och kastade klockan i marken, så var den död. R.I.P klockan!


Köpte lite pressenter, blev till mamma, pappa, bror och Blackout. Var inte direkt värsta pressentstaden, men försökte så gott jag kunde, blev rätt bra i slutändan.

När vi skulle tillbaka till hotellet började en man prata med mig och ville att jag skulle ta hans visitkort, haha whatta fuck tänkte jag, never ever haha. Men han sa att jag fick ta vad jag ville i hans affär, han hade jätte fina smycken, guld, silver och lite sånt. Men jag hade så svårt att välja (slutade med att jag inte valde något), så när han gick för att hjälpa en kund så smet vi ut igen, haha stackarn!


Sol, bad och poolchillande bestod eftermiddagen av, det var så varmt!! Katten Skabbe hälsade på oss också som vanligt, en skabbig spinkidink katt som hängde vid poolen om dagarna, fick namnet Skabbe av mig, haha. Vi fick även reda på att vi hade varit på helt fel marknad, några andra svenskar hade varit på "den rätta". Surt, haha.


På kvällen ville vi äta på en Svensk/Italiensk resturang som det fanns reklam över överallt. Taxichaffisen hittade dock inte och dumpade oss i ett slumområde och sa "men den där resturangen är jättegod". Han hade kört oss till mitten av ingenstans med en massa creapy människor på gatorna, hahahahahahaha buhuuuu vi ville ju bara ha lite svensk mat, hahaha..

Vi flydde till någon mysig resturang (Salong Blue någonting) en bra bit bort, där åt vi mummsig mat...Pasta carbornara! Hahahaha!! Folket stirrade som om dom aldrig sätt icke araber tidigare, men man hade ju vant sig vid detta laget så, det var så skönt att kunna sitta och snacka högt om folk i ens omgivning för dom förstog ju inte ändå, haha!!


Dagens namn; Chockolate, Blackness (höhö say whaat?). Det var typ det alla ropade när dom försökte få mig att kolla in i just deras stånd/affärer, haha.

RSS 2.0