The movement tv part 1

Ett klipp från Finland, haha vår engelska var knaaas! Men man vart ju lite nervig när dom från ingenstans ville inteljuva en!


Gimme, gimme!

TAGGAD, TAGGAD, TAGGAD - VILL HA FREDAG NU NU NU!!



Haha, Gunterminen = Taggad!


Krulltott is back!

Shat, mina dygn är knas, krigar mig upp tills skolan på morgonen, somnar när jag kommer hem, vaknar igen pluggar deckar.. Varje fucking dag! Vad vill skolan med mitt liv hahaha?

Iallfall, vad ska jag göra med mitt hår? Har just dumpat mitt extantion, avslutat kapitel där finaly! Så nu är mitt hår kort och lockigt igen, natrual. Jag har så mycket röda piggment, det har inte synts så mycket förut, men nu ser man det jätte mycket! Jag vill typ färga håret.. frågan är bara hur.

Jag vill också göra flätor (afrikanska om ni förstår), så länge sen jag hade de nu, och det är så jädrans snyggt! Det ända som gör att jag tvekar är att jag inte pallar (har tid) att sitta i alla dessa timmar och fläta.. Hmm what to do, vilket dilema huuh?

Något förslag what to do with my hair?


Afrodude and me!



Min lillebror börjar bli stor! För en månad sen var vi båda exakt 165 cm!
Nu har han nog lämnat mig och klättrat vidare för att växa om mamma som står näst på tur.. Sen blire syrran på 173 cm och sist  min inte minst pappsen! Så jaa jag är minstingen i familjen! Men so what im still a rockstar haha!


SM hiphop/street 2009

Vilken dag! Vaknade klockan 7 på morgonen och kom hem 4 på natten! Hade en skit nice dag, älskar att vara på dessa tävlingar och träffa tusentals andra dansare från hela sverige som älskar att göra samma sak som jag.

Singel gick faktist helt okey, kom på en 6 plats - klarade mig till semifinalen, men var helt död vid det laget :) Haha, men är super glad ändå jag har ju inte tävlat hiphop/street på ett år och jag "går" ju inte på hiphop/street klasser heller, är självlärd - så det är jävligt kul att se att man har lite skillz ändå, tänk lixom om jag skulle börja ta klasser i hiphop/street och tävla regelbundet!? Kanske till våren? Annars kommer jag garanterat göra det efter studenten då jag har möjlighet att sattsa på dansen på riktigt! Har ju ändå lyckats ta mig till silverklasserna, där är ju alla duktiga! :)

Binta kom på en delad 5 plats i bronsklassen, fett bra ju! Det är så kul när Binta dansar hon ser så söt ut när hon skuttar omkring och ler (när hon kollar på mig som skriker och jublar bredvid tävlingsgolvet). Än så länge tävlar vi inte i samma klasser, vilket är skönt, båda har ju lixom chans att komma etta då, inte en etta och en tvåa :) Jag började tävla singel 16+ SM 2007, då jag vann, så har hoppat upp från den klassen nu (man hoppar upp klasser när man kommer bland de 4-5 bästa ett visst antal gånger). Sedan dess har jag tävlat typ 5 gånger i singel kanske? Binta har ju nyligen börjat tävla singel, med det ser bra ut ju, she´s right behind me!

Par delen då? Hahahahaha säger jag bara! Vi åkte ut i semifinalen faktist, och den omgången var ganska knas! Haha vi skrattade oss igenom dansen som jag sa att vi förmodligen skulle göra, men det var kul - och vi visste ju från början att de inte skulle hålla hela vägen, att göra dansen en dag innan är ju inte direkt bra! Haha :) Men tror vi kom på en 6 plats där också faktist om jag minns rätt :) Vi ska ta tag i de och sattsa, men det är svårt att hinna med eftersom vi har så mycket annat för oss, och är ofta uppbokade på helgerna..

Alla som ställde upp är vinnare, men bara en i varje klass får ju titeln :) Alla som vann förtjänade de, dom var skit diktiga, och se de från den ljusa sidan vann ju ett SM förra helgen - Swedens official dancehallqueen!!

Har iallafall haft en superdag, love it.

BILDER KOMMER :)

Inför SM imorgon

Hej hopp, skrev detta inlägg i fredags men glömde publicera de, haha!

Vi har just kommit hem, Binta och jag. Vi har spenderat några timmar i danssalen och nu vill vi bara decka. Vi ska ju tävla Sm imorgon i hiphop/street och vi gjorde dansen nyss! Allså driver vi med oss själva? Smart drag där, lycka till imorgon lixom hahaha. Kan ju säga såhär, när man är ute i sista minuten kan man inte förvänta sig att komma långt i tävlingen, deet får bli en kul grej lixom.

Vi vann ju SM 2007 som ni vet i par och jag vann även i Singel, sen vann vi några tävlingar efter det också, sen slutade vi tävla för ett tag, vi kommer och går typ. Men vi ska till nästa termin försöka sattsa lite, ta lite streetklasser kanske och sådär. Alla andra som tävlar tävlingstränar och tar massa massa klasser hela tiden. Men vi hamnar ju alltid bra till ändå (tänk vi tävlar mot sånna som dansar hiphop/street hela tiden, tävlar varje månad osv, och vi kommer alltid långt lixom), så om vi skulle sattsa lite mer så tror jag att vi skulle kunna plocka hem lite fler pokaler.

Iallfall, ska sova nu vi ska upp om fyra timmar typ.. Vi kommer typ flumma oss igenom dansen imorgon på tävlinge, haha men det är de som är det viktigate - att man har kul!


Botten upp julmust!

Godkväll! Har just kommit hem från en mysig fika och stanrunda med min gamla vän Joanna! Vi har snackat, snackat och snackat! Gamla minnen, haha! Vi ser fram emot nästa helg då vi ska på Backstreetboys konserten med våra systrar. Längtar! Vi avslutade dejten med att köpa julmust och skåla! Haha, äkta vi :)


Jag är så sliten, ni anar inte. Mathilde bjöd med mig på en konsert ikväll - Darin hahaha! Mina batteri dog tyvärr så var tvungen att åka hem och ladda den, och nu är jag så trött och ligger och degar i soffan med min syster. Hade varit roligt att gå annars..

Det är inte ofta jag har tid att ligga och slappa om kvällarna, men jag är verkligen verkligen S.L.I.T.E.N.

Vi skulle igentligen haft show idag och imorgon i två olika städer, men det är framskjutet. Hade sätt fram emot det men jag har insätt att det kanske var lika bra, nu kan jag "vila ut" en kväll iallafall. Min klädsel i skolan de senaste månaderna har typ bestått av mjukisar, mjukiströja, sneakers och en stor ruffsig bulle på huvudet. Jul lovet är efterlängtat, har ju hamnat efter i skolan nu också.. Aja peace!

 


Det är inte som det ser ut

Nu ska jag förklara en sak för er. Binta la upp detta klipp, och jag vet vad ni tror!! Det ser ut som ja står och dansar framför spegeln och tycker att jag själv är as het, men så är det inte!! Jag drev med Mathilde (som vi alltid gör) men man ser inte mina ansiktsuttryck på filmen, men det jag vill säga med detta är att jag drev, hahaha! :D


Fritidsgård ala Vendela

På onsdagskvällen hade vi inte tid att åka på Million Styles releasfest, Binta jobba både onsdag och torsdag och ja hade prov tidigt dagen därpå, hade varit kul att se Lil B on tv haha :) Kommer ihåg när vi var på en releasfest när vi sändes på storbildstv och alla skrek och jublade, man blev lixom helt chockad när man kom upp där mitt i musikvideon för flera hundra människor! Sjukt kul!

Anyway, Mathilda och Andrea kom till mig, ååh va jag har saknat dom!! Jag fixade Mathildas hår, både med extentions och färgning. Binta och Essma kom också förbi och det blev dans, mat, skratt och fnatt!

Skön onsdagskväll med lite action, haha psykos. Vissa människor är fööör nasty alltså, tror dom är top model eller något, men det var underhållande att se på ansiktsboken you know ;)



Wiiiie, Mathilda och jag i sommras på Gotland - bästaste!


Showande med Young Vibez

Igår hade Young Vibez tre shower. Binta och jag hoppade in och gjorde lite moves in action!



Haha, keep it real!


Älskligen är tillbaka, trodde du var död!

Min älskade älsking hittades idag, levande! Trodde jag tappat den på bussen eller något eftersom den varit borta i flera veckor, och månader! Men min käre bror hittade baby´n min under soffan, hur han nu var där och grävde?

Ska ladda upp den med sprillans ny musica, bom bom booom!!

Aja den lever, min kära ipod <3


Chat med ett fan, haha!

Det är många som kommenterat och mailat mig om att jag är en bra förebild och har fått många av er att våga följa sina drömmar och ställa sig på scenen and "do ya thang". Tro mig det värmer, tack så mycket för alla fina ord! Det får mig att vilja sattsa hårdare, ni är bäst!

Var inne på ansiktsboken (facebook), då en lite chattruta ploppade upp! Här är en liten snutt av konversationen, tog bort lite saker som är mellan mig "V" och "S", man blir så glad när man får feedback av alla underbara människor!!

S: GRATTTTTTISSS:D:D:D:D black out is the shit <3  ni e helt gryma asso


V: taack så himla mkt :D är så kul att höra att de uppskatts ;)


S: ya u guys are incredible <3  du kommer lätt att vinna i Italien oxå

V: taack så mkt verkligen :) nej de tror ja inte, dom har så mkt annat som vi int har i sverige. men tar de mer som en erfarenhet. men ska självklart ge gärnet haha

S: heheh u better do that girl......you are like a tiger at the dance floor, you are gonna show the duuuuust :P men jag brukar kolla er på youtube...o jag läser era bloog så jag håller mig updaterad :P

V: hahaha okey kul att höra att man har ett troget fan :P Hahaha driver :D

S: heheh :) ...oh yes iam a big fan <3  jag känner mig cool just nu....för at jag prata med vendela från BLACK OUT liksom :P

V: HAHAHAHAHAHAA skööön haha nej men sluta :D

S: hahah im just keeping it real.....såg er dansa i raggae festivalen :)  jag o mina girls har funderat på att starta en dance grup oxå hoppas att det kommer o går bra :) ....you guys inspired us to start dancing :P :D


V: funderat? JUST DO IT :D  de e ett av de bästa ja har gjort, även om man har krigat lite ibland, men de e vääärt

S: thanks<3j ...the world better watch out coz herer we come :P

V: waaaaay thats my giiirl yoo goo, show the world how to dance !!! :D

S: hahahh :) ...i think the world knows that since det finns black out :P <3  thanks sooooo much for making my day...har det bässssst and keep it blazin hot just like you do

 

 


Dancehalldansare is the shit

Diggar dessa underbara dancehalldansare från Finland. Big up, braap braap!



See you soon again gaaaals!!


The Idun´s are complete again!

Min syster har anlänt! Hon kom i lördags, men då var jag ju inte hemma, tävlade ju då. Men nu är vi tillsammans igen :) Ooh happy day!

Båda har mycket att berätta, occh båda var helt döda idag, men vi har ju ett tag på oss innan hon drar tillbaka till Australien och dumpar mig här i det jätte trevliga landet med det strålande vädret!


Älskar denna bild som hon har ritat, det är ju hon själv upp i dagen!

Young Vibez i pausen

Måste säga att jag är stolt över Young Vibez som dansar på Studio 018 (våran dansskola, som vi själva startat).

Dom hade en show när vi var i Finland, looking good. Är kul att se att tjejer som aldrig dansat förut (flera av dom) ger allt dom har på träningarna för att sedan kunna glänsa, big up for Young Vibez! Braaap braaap!!


Back in Sweden!

Back in Sweden, vi hade en jävla rolig båtresa! Träffade på ett gäng sköna brottare i sina bästa år haha, så vi blev förföljda och fick massa roliga samtal till våran hytt (det finns ju inbyggda snabbtelefoner i hyttarna). Haha gud så kul vi hade, och det blev en massa spring fram och tillbaka upp och ner bland alla våningar och trappor i båten! Mathilde och jag fick ett hemligt besök, hahahahahahaha omg!!

Känns både skönt att vara tillbaka, men ändå inte. Skönt att vara hemma där man har allt man behöver och höra svenska, men dansarna och folket där borta var så jävla underbara, saknar dom redan fan! Dom kommer förhoppningsvis efter jul och hälsar på, längtar! Men vi kommer nog träffas snart ändå eftersom Finland vill ha oss dit igen på massa gigg och stuff, så vi kommer komma tillbaka inom kort :)

Detta var Blackouts första resa helt själva "utomlands" (Finland, höhö men ändå!), och vi kom hem med dom bästa platserna och med nya kontakter och allt, så stolt över vad vi lyckas med och hur allt  rullar på för oss alla!

Korten som jag lovat att lägga upp kommer komma dont worry :) Det är inte jag som har bilderna, så måste vänta in dom + att jag har en massa annat att göra, SM i hiphop/street snart tex, och innan dess är det ju två prov i skolan, och flera dansjobb! Herre jesus!

Bjuder på en bild, rästen kommer upp när jag fått alla! :) Kyss & Smek!


Klipp från Dancehallqueen tävlingen

Här är ett klipp från tävlingen, när det bara var vi tre kvar. Det är dåligt ljud, 1500 pers står och skriker som galningar, haha!

Här är man också trött, bara Blackout kvar med sina sista krafter!


Swedens official dancehallqueen!

Nu satte tävlingen igång, om att bli Swedens official dancehallqueen! Jag var förste man ut!! Prubliken flippade och gav mig energi, dom var helt galna, hahaha!!

Rond efter rond, en efter en åkte ut, vi alla krigade och var helt trötta men vi gav inte upp! För att sammanfatta allt, Binta jag och Mathilde var the last one standing!! Omg, vi tre kvar till det sista lixom? Grymt ju!

När det var dags att kröna vinnren stod vi alla tillsammans och stöttade varann, och andades!

Ett stort grattis till min älskade Binta som kom på tredje plats (som vann Swedens natrual dancehallqueen 2008, då jag kom på andra plats). Ett stort grattis till Mathilde som tävlade sin första tävling och kom på andra plats, jag är sjukt stolt att du samlade modet och visa folket vad du går för! <3 och ett stort grattis till mig som vann hela skiten och blev SWEDENS OFFICIAL DANCEHALLQUEEN!!!!!!!!! Wooooohooooo braaaap braaaap!!!

Jag kommer nu få tävla mot de bästa i europa, shajt! Direkt efteråt var det dags för interljuver av någon tv, bilder, kramar, pussar & hela köret!! Jag är så stolt över alla oss tre, ni förstår inte. Och självklart kommer mina bästaste Binta & Mathilde följa med till Italien och njuta av showen och tävligen, och stötta mig hela vägen :)

Blackout is the shit!

Det var en massa underbara människor där, och dom var så sköna! Några tunga dansare kommer komma och hälsa på oss, och vi kommer bli bokade i Finland längre fram :) Allt går så bra för oss! Saknar redan alla på clubben, längtar tills ni kommer och hälsar på i Sverige!

Vi pallade inte med efterfesten, vi var så döda klockan 4 när klubben stängde, så vi tackade tog våra priser (massa streetwear kläder, parfymer, skor och allt). Biljetten, hotellet och allt till italien kommer senare, och jag ska även få hemskickat min fina feta pokal med namn och titelnamn och hela skiten ;)

Bless to ya´ll // Swedens official dancehallqueen ;)

Bilder kommer när vi är hemma i sverige igen ;)

Dancehallqueen & king contest!



Som ni kanske har listat ut så är vi i Finland.
Vi ska vara med och tävla om att bli Swedens official dancehallqueen.
Varför i Finland? Dom har ordnat fetaste sattsar tävlingen, många har krigat sig hit för att kämpa om att bli
The official dancehallqueen! Braap braap, big up for alla the dancehalldancers!


Testing, testing!

När vi kom fram, fick vi en karta sen vandrade vi omkring i Finland som tre vilsna hönor! Hahaha, asså vi måste sätt fett roliga ut, men vi hittade.

Vi satte oss inne på ett hotell och väntade på arrangörerna. Både jag och Binta deckade och Mathilde satt själv i mitten och fick ta emot alla ögon som kollade helt konstigt på oss, tre slitna Svenskar som deckat i sofforna i lobbyn, hahaha.

Vi fick kolla in scenen och klubben, sen fick vi se vårt hotell där vi ännu en gång deckade fint. Slitna eller vadå?

Vidare till soundcheck där vi fick kolla in scenen och allt. Vi träffade dom andra tävlande, alla var så snälla och vänliga, inte som i Sverige då alla som dansar hatar ens konkurenter, omoget. Istället för att alla dancehalldansare stöttar varandra så ska dom vara bäst och klanka ner och snacka skit..

Anyway, vi käka sen sattes allt igång, Dancehallking & DancehallQueen tävlingen.

BILDER KOMMER :)

Kaos tripp, haha!

Har så mycket att berätta men det får komma i lite olika inlägg :) Sitter på ett internetcafe i Finland nu, vi väntar på att få gå på båten back to Sweden :)

Okey i fredags åkte vi till Finland med en kryssning, men det var inte så änkelt som man tror! Vilken kaosdag haha!

Mathilde hade sovit hos mig, så vi gick upp och packade allt, sen rullade vi mot Stockholm och väntade på Binta ett bra tag, hon hade glömt sin skiva så hon var tvungen att vända hem! Panik panik, vi hittade en taxi som körde i slowmotion, och vi missade båtfan med 2 jädrans minuter!!

Som tur var skulle det gå en till båt om några timmar, så vi slängde upp en tusenlapp till sen var hytten vår! haha!

På båten träffade vi på en massa skumma människor hahaha, asså vi hade bästa kvällen!! Vi var helt flippade och drev med alla hahaha omg, vi jävla kul! Binta och jag var på håret att ställa oss upp och sjunga kareoke framför alla, och det skulle självklart bli Birthdaysex! Hahaha weeei. Tror vi gjorde många människor glada på båten, haha! Vi deckade typ kl 5 och skulle av kl 7. Men kvällen var lätt dunder! Hahahahaha!!

Lite klipp och bilder kommer snart, klippen knäcker!


Fucking hoooooe!!

Jag hatar busschauförer!!!!!!!!!

Jag har haft världens sämsta morgon! Förutom att jag redan är ovanligt stressad och överdrivet trött så kunde jag inte ta någon av bilarna i morse, båda var upptagna så jag var tvungen att ta bussen, och jag hatar verkligen att åka buss, stå i regn och vänta och sen tar det hundra år innan man kommer fram till stan för att byta buss åt andra hållet!

När bussfan kom in i stan var den sen, och jag hann inte med anslutningsbussen till skolan och mitt busskort gilldes inte på dom gröna bussarna! Aldig att jag tänkte gå till skolan, så jag gick mot dom gröna bussarna och tänkte betala, men hade inga pengar löst så tänkte skicka ett buss-sms!

En surig kärring jävel öppna dörren och jag var hur trevlig som hällst och visade upp mitt busskort! Men jag fick inte åka med för det var några minuter kvar tills mitt busskort började gälla! Hon ar så surig, men ja sa helt trevligt: Okey, jag kan skicka ett sms (det tar lixom 2 sekunder). Neeeeeej sa hon, jag skulle vänta på nästa buss för hon var sen! Asså hora, jag kunde ju lixom sitta längst fram och skicka smset och visa de som man alltid får göra för alla andra sju miljoner sura busschaffisar!!!!

Jag klev av bussen och kokade, väntade på nästa som kom om 15 min. Skickade mitt sms och fick min biljett. Nästa chaffis var iallafall trevlig, hon var lite yngra och kallade mig till och med honey! Även om hon sa att jag måste skicka vuxenbiljett, men hon kallade mig honey och lät mig åka på min ungdomsiljett till skolan!

Tror ni inte jag missade en asviktig genomgång?! Missade ju fan nästan hela lektionen! Buss-madda-fakking-hoe-kärring-trött-på-sitt-jobb!!!!!!!!!!! Du borde pluggat bättre, inte fucka upp för folk med FRAMTID!

Fucking fuck!

Gud vilken press man har, fuck it - kommer ändå gå åt helvete. Två  dagar kvar.

Snart smäller det!

Shit, kom på att min syster kommer hem på lördag!

Bara ett litet problem.. jag själv är inte ens hemma! Inte ens i Sverige! Haha jag som skulle hämta henne och allt :) Nu blir de ändrade planer, men vi syns ju på måndag älskling pälskling!




Stammkund hos Sigge!

Har just kommit hem från Cornelia, har spenderat de senaste 24 timmarna där hos hennes mori, och innan dess ett flertal timmar hos hennes fari. Shit, dom lär ju ba - kan inte den där människan sluta invardera våra hem!

Vi hade spakväll igår med ansiktsgrejs och mysbelysning. Vi skulle bada också, men vi började vid halv 2 på natten och då låg alla andra i huset och sov. Men det var skit skönt med lite ompysslande av sig själv, kan ju behövas ibland.

Idag har vi varit duktiga och pluggat religion, vi har ju prov i övermorgon så man måste ju "börja i tid".

Vi är ett nedrans bra pluggpar! Trotts alla raster vi tar och alla andra samtalsämnen som kommer upp rätt så ofta så lyckas vi göra klart allt vi behöver och lite till, nästan! Imorgon är det nationella i Svenska. Ciao!



Älskar oss!

L.O.V.E


Måndagsmys

Hej hopp! Cornelia och jag överaskade Tyra idag efter skolan! Vi bakade en ljuvlig kaka med glasyr, sen tände vi lite ljus! Jolle kom också och fikade. Vi ska som sagt överaska Tyra med en överaskning hon aldrig glömmer :)

Har just kommit hem, har så himla mycket att stå i så det är inte sant! Mycket planering krävs ;)

Om en stund ska jag dra till Cornelia igen, vi ska ha spa kväll och förhoppningsvis plugga! Later!



Grattis Gran´ma!

Måste grattulera till min käre mormor som fyller 70 barre idag! Grattis!

Mamma är hos henne nu, vi ska fira henne ordentligt när hon kommer runt juletiderna. Men vi ringde imorse (jag halvsov), och sjöng ljuvligt och hurrade! Min mormor är bäst!


Grattis Tyra!

Välkommen till myndighets-stadiumet - på tiden tycker jag, haha!

Jag och Cornelia har den ultimata pressenten, skulle kunna avslöja den här men jag vet ju själv att Tyra brukar smygläsa det som står här, så kan inte avslöja något nu. Men när vi genomfört det (om typ 3 veckor) kommer ni minsann få er ett gott skratt!! Kyss och smek på dej Tyra Banks!


Elevshow

Mina sötisar hade show idag, mina små gulliga elever :) Dom var jätteduktiga, jag vart jätte stolt! Terminen är nu slut på det ena stället jag jobbar på, dom andra har avslutning nästa söndag. Ska bli skönt att få vila ut lit enu rästen av söndagarna, har ju så jädrans mycket som händer fram över!

Nu är jag iallafall hemma, ska sova strax, blev ju inte så mycket sömn hos Binta eftersom vi kom hem efter klubbandet 7 om jag inte minns fel, och jag skulle ju jobba så jag han inte sova så länge innan jag behövde rulla tillbaka mot U-town igen!

Har en hård pungvecka framför mig. Nationella i svenska bla. Bye bye!

The Grind

Åkte till Näckrosen träffa Mathilde, Mona och Merya. Vi handla, laga mat och sen började vi fixa oss.

Malika och company kom också, så det blev makeup and hairstyling before we started to drink. Inte ofta vi dricker, men ibland så händer det minsann :) Haha fett roligt, sen delade vi alla på oss, några åt ena hållet och vi andra åt andra hållet. Vi träffa Binta, festade på the grind, vi grina och winea oss, haha!!

Dom spelade skön musik, vi gjorde kvällen till en fest :) Hade kul, även om alla nasty men höll ögonen på oss - se men inte röra, haha tur att mr T var där och kunde vara min man för kvällen, sorry sliskar - upptagen!

Har inga bilder från klubbandet eftersom vi var mitt uppe i flippination, klackskorna åkte av lika snabbt som dom kom på, och sneakersen fick sitta på under kvällen. Lite bilder innan vi rullade ner mot the grind.

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha bara jag, Binta och Mathilde vet, men vi har fina bildbevis som togs innan vi alla deckade fint tillsammans, vi fick en Blackout! Mathildes tototototo squeeze <3 Hahahahahahahahaha!!!

Why did i get married?

Vaknade typ halv 3 på lördagskvisten! Sen satt jag och kollade på film med Jessicas lillasyster Jenny eftersom Jessica åkt för att jobba :) Jag diggar hennes syrra! Hon påminner mig om migsjälv.


Filmen hette "Why did i get married", sjukt bra film! Se den! Jag diggar den, det handlar om fyra par som åker till en stuga för att komma bort från vardagslivet och ha tid för varandra, men en efter en helmlighet om deras förhållanden avslöjas och allt blir knas! Sevärd! Med glass och hela köret skrattade och grät vi oss igenom filmen. Amen.


Fredag den 13

Stockholm blev det as I told ya, träffa Binta och planerade vårt företags framtid, haha! Hade tidigare på dagen varit i John Bower (gymnasie) och berättat om företaget för blivande företagare som fick komma på ideer på hur man kan marknadsföra sig på bästa sätt.

Anyway, var där med Binta hela kvällen! Haha fett fula, vi satt och budade på tradera efter en utomlandbiljett och helt överlyckliga satt vi och räknade ner timmarna, tre, två, ett - den vart våran! Haha vi blev as glada och tyckte vi gjort ett as bra köp... tills vi såg att båten gick till helt fel ställe - hahahaha!!

Ännu mer mot kvällen drog jag till Jessica för att hälsa på henne, dock var det en missionväg eftersom jag alltid missade bussen/tunnelbanan så det tog mig typ 3 timmar att komma fram istället för 40 min! Haha fredag den 13 maddafakka!

Hemma hos Jessica vart det bara mys tills vi somnade, eftersom jag kom så sent, men det var skönt, vi hade en del att catcha up lixom :)

Grattis Cheyenne!

Måste grattulera min älsklingsfis på 18 års dagen!!

Ååh du sprider alldid glädje, blir alltid så lycklig när jag ser dig - och dina kladdiga kyssar jag får varje morgon, gör så att min dag blir bäst!! Haha, puss på dej älskling, i helgen ska vi fira!! Love.


Sånglektion

Mathilda, Robin, Cissi och Betty (hundar) var just här en sväng!

Innan dess har jag varit med Blackout + Hagge, Malika och Selam på sånglektion, hahaha. Vi har börjat på sången "If i was a rich girl" med Gwen steffani.

Vi får se om vi fortsätter på den, det var inte riktigt vår typ av sång, men sångpeddagågen vill pressa oss och tror att vi kan klara de, haha vi får se hur det blir med den saken :) Vi hade riktigt kul iallafall, mycket fniss!

Imorgon blir´re La Stockholma, Mwaah!!

Pantamera

Gud vad man blir sugen på afrika av denna reklam, så jävla underbart!

Kolla på sammanhållningen lixom, dom är helt lyckliga och sjunger och dansar tillsammans medans getterna springer omkring fritt, haha :)


Uppsala DC

Har varit vikarie idag på Uppsala DC (danscenter), och kört dancehall. Nice, nice. Det var skoj, även omd det blev lite sista minuten så fick jag till de bra, och eleverna kämpade på fint med allt *bom bom* Framtiden ser ljus ut :)

Längtar till november är slut, har massa nervösa läskiga saker som händer :) Men kan inte avslöja något, ledsen malmö - hahaha! Förväll, nu ska jag kolla på lite tv och njuta av att ta det lungt (behöver igentligen plugga, men...)



Haha snyggve!


Den nya kaffertänden!


En oförglömlig resa

Igår var vi i eskillstuna, efterlängtad resa. Binta, Mathilde och Malika satt med i bilen som pumpade musik på högsta nivå! 

Framme i eskillstuna möttes vi inte av Pierre som har hand om tävlingarna, utan utav Mehedi som ställde upp med att jobba med oss eftersom Pierre var sjuk. Fett snällt av han, annars hade vi åkt dit i onödan!

Vi satte ihop en tävlings-hiphop dans, men den är fortfarande under bygge! Den vart bra, vi måste bara öva öva öva tills SM i hiphop är. Dock har vi väldigt lite tid, men hoppas på att vi fixar det. 

Vi dumpade Mehedi, sen rullade vi tillbaka hemåt! 

Mycket sång och fniss påväg hem, sen blev det en drive in! Binta missa tåget från Uppsala, så vi körde henne till Stockholm. I märsta såg vi att bensinen nästan var slut så vi svängde in, helt panik och skrikande! Vi fick beskrivning om närmaste bensinmack, sen rullade vi ner för en backe, det stod 0 km på mätaren, omg. Vi hann exakt fram till bensinstationen, i sista sekund!

Till stockholm, dumpa damen, tillbaka till U-twon! Mätaren hade stått stilla sen vi tankade, så vi visste aldrig hur mycket bensin det fanns i, tror ni inte att vi soppa-torsk mitt ute i ingenstans?

Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta, vilken jävla osis! Det åkte inga bilar förbi heller, klockan var ju lixom 2 mitt i natten! Tillslut stannade en väktare, som vi åkte med, fyllde en dunke bensin, matade bilen, åkte vidare.

Jag säger, det ända som fattas är att träffa på en polis nu.. Självklart kommer en fet polisbil och möter mig. Jag tvärnitar eftersom jag körde rätt fort, ville bara hem. Polisarna råglodde, tänkte vända, men det fanns ingen stans att vända, så jag åkte lagligt vidare dumpade malika och mathilde och sedan åkte jag hem till min säng, så uppskattad!

Hahahahahahahaha nu kan jag garrva åt de, med tankte på allt annat konstigt som hände den kvällen/natten, men då ville jag bara slå sönder allt och alla :D


Omg, hett!



Hahahahahahahahahaha, hittade en gammal bild på mig och kusin Enzio!!
Här var vi typ 13 år! Vilka katter, mjaaw!!


My mamma is still a rockstar!

Min mamma ska på Pinks konsert idag, tro det eller ej.

Jag har försökt förklara för henne att det endast är för fjortisar och ungdommar, men hon ska gå!

Jag: Men ofta du ska gå på Pink konserten?!
Mamma: Jaa, vadårå?
Jag: Ööhm, du är för gammal, det kommer bara vara fjortisar som hoppar och skriker där framme!
Mamma: Hahaha...
Jag: Vem ska du gå med ens?
Mamma: Min kompis Karin.
Jag: Ni ska väll inte ha ståplatser?
Mamma: Nej, Karin har lite ont i ryggen, så vi beställde sittplatser.
Jag: "Pustar ut", haha vilken tur, jag kan tänka mig er två gamlingar stå längst fram och skrika, hoppa och vråla!
Mamma: Haha, So what? Im still a rockstar!

Hahaha asså mamma :D Ha de bäst, rocka på! Kan se dig framför mig när du sitter där i prubliken och diggar, trampar takten och sjunger med med ett stort smile :) Haha, mamma är bäst!

               

Shopping och bokningar!

Lite naturplugg med Tyra och Cornelia!

I vår lilla paus fick jag någon kick och beställde tre par klackskor, bara sådär, vet inte riktigt vad som flög i mig, men gjort är gjort! Dom kommer inom tre dagar :)



Har även bokat dom efterlängtade konsertbiljetterna till Backstreetboys :)



Joanna, Paula, Isabell och jag :)


Grattis till er!

Kul att man inte har träffat sin systers pojkvän, och dom firade nyligen 5 månader! Vilket skämt, är det inte jag som ska godkänna han eller? Vilken diss!

Jaja, han kommer iallafall i januari I think! Paulis kommer ju om mindre än två veckor!! Wiie!!






Pure love



Mama africa has so mutch love to give.


Vendelas dag!

Hello everybody! Hope you´r fine!

Idag är det farsdag, men det är ju inte så speciellt, hur många farisar finns det inte lixom? Men det är inte allt! Det speciella med denna dag är att det är min namnsdag!! Wiii!! Haha, visst det är kanske lite överdrivet att fira namnsdag men man ska ju inte klaga när man får en extra pressent och tårta en dag extra om året :)

Vi har iallfall just ätit tårta och myst lite så där, familjen Idun minus Paula. Riktigt smarrig, med choklad! Jag fick pengar och en tjusig stor kaktus! Haha det är det ända som jag kan ha i mitt rum! Jag vattnar mina blommor kanske en gång i halvåret, om ens de. Har till och med lyckats att få en liten kaktus att dö ut!

Vendela är ett kvinnonamn med tyskt ursprung. Det är en kortform av namn som börjar på Wendel "vandal" och har förekommit i Sverige sedan 1400-talet.

Namnet var populärt runt sekelskiftet 1900 då det kom med i almanackan, och har sedan 1990-talet åter blivit ett av de 100 vanligaste namnen. 31 december 2005 fanns det totalt 2 814 personer i Sverige med namnet, varav 1 519 med det som tilltalsnamn.



Tack Isatu, mycket fin hälsning!


Bert, stjärt!

Har varit på en talangjakt med Blackout och Malika. Vi kollade faktist på denna gång, och gud vad skönt det är att sitta i prubliken och se en show! Man kan njuta och luta sig tillbaka, utan att stressa och vara lite nervös.

Men det är så jävla psykande när det sitter fjortisar bakom än och kommenterar aaaaalllt som folket på scenen gör! Det var lixom inte typst heller, så jävla respektlöst. Ställ er på scen själva och sluta klaga för fan!

Vi kollade på Malikas kusin som dansade i en dansgrupp som heter Heavy, som leds av Aida (medlem i vår förra dansgrupp Zumbas). Kul att se att det går bra för henne, och att hon gör sin egen grej!! Krii !!

Hem till Mathilda där matens stog färdig serverad, bea, kött och pommes! Ginny, Andrea och Robin var med bland sällskapet. Mycket mysig kväll med wii-spel, snack och allt. Men bäst av allt.. dunt dunt dunt, Bert! Vi kollade på Bert, haha jag decka den är så sjukt rolig!! Den ultimataste filmen genom tiderna! Asså kolla på den, jag lovar den kommer vara tusen gånger bättre nu än vad den var när man var liten! Man fattar skämten nu, hahaha!!



Ljuva tider, ljuva tider!


Det valkas lördagsmys!

Nu ska jag till Mathilda och äta middag med tjejerna, sen ska vi kolla på en 3D-film. Tror det är en rysare, ska bli skönt att koppla av lite och prata gamla minnen med mina käraste :) 

Hittade en gammal bild när jag blev attakerad av två blondiner, just cuse im black. eller snarare brown? Haha, skoja - övertrött. 

See ya later bitches, have a nice night!


Fredagsträning

Fredagen spenderades i danssalen med mina två sjuka vänner, B & M.

Det var fotbollscup i gymnastikhallen bredvid danssalen, så vi kollade på matcher emellanåt, lite paus sådär :) Vi jobbar på en sprillans nu koreografi, tuung - men mäst till för klubbjobben vi har fram över oss.

More about that later.


Idol nästa?

Jag känner lukten av helg! Woppa, arriibaa! Haha oj övertrött! Igår var det pluggkväll hos Tyra, sen lite mys på de inna vi somnade!

Mathilde står och lagar mat till oss, vågar man äta de? Vi ska snart ner till vår älskade danssal to dance some dancehall. Vi jobbar på en ny dans igen, vi är uppbokade flera helger i rad så det är dans som måste mosas in i alla lediga hål, men vi gillar´t!

Efter dansen ska vi på sånglektion, haha får se hur det går! Vet inte om hon som vill jobba med oss (på sångdelen) är smart, tror hon kommer få ångra sig, hahaha! Men hon påstår att det finns något musikaliskt i våra röster, hoppas vi inte gör henne besviken, haha!!


Upp till bevis nu om jag blir matförgiftat eller ej.. smell you later!!



Black&White

    See, It's not about races
    Just places, faces
    Where your blood comes from
    Is where your space is
    I've seen the bright get duller
    I'm Not Going To Spend My Life Being A Color

    It Don't Matter If You're Black Or White



Michael Jackson

Jag tror inte att Micheal Jackson var pedofil. Jag tror att han ville alla gott och att ingen skulle få en sådan uppväxt som han. Alla vet ju historien (olika versioner men ungefär samma innehåll) om hur hans pappa behandlade honom osv, och jag tror att han därför behandlade barn extra "bra", typ överdriver "bra" så att de barn som kom i kontakt med han kände obehag. Han pratar ju alltid lungt och stilla, så jag kan tänka mig att det missuppfattades, han ville ju bara ge kärlek till barnen, eftersom han själv inte fick någon.

Jag tror verkligen att han var en bra människa, dock lite vilsen. Jag mår dåligt av att kolla på honom i olika videor, när men ser operationerna stegvis. Han var så söt när han var liten, och eftersom han hade fina drag blev han ju vacker när han växte upp.

Runt just de där operationsområdet har man ju hört tusentals historier om varför. Jag väljer att tro på att han bytte hudfärg för att han hade en sjukdom, han tålde inte sol. Men jag kan ju ha helt fel, men som sakt det är vad jag vill tro. Men anledningen till alla annan operation har jag faktist inte så mycket åsikter om. Alla i hans familj verkar ju ha opererat näsorna, det syns ju - och enligt rykten så opererade han den för att han liknade sin pappa så mycket, och påmindes varje gång han tittade i spegeln? Vet inte riktigt vad man ska tro.. Han var ju fortfarande snygg efter några operationer, men sen gick det ju en aning för långt, why Michael, why?

Hela hans liv är ju tragiskt, men ändå vakert. Jag blir glad att se hur han behandlar folk, och det är också varför jag tror att han var en underbar människa, även om det finns mycket som påverkat hans liv, han skulle nog vara "normalare" om hans barndom sätt bättre ut. Han ville verkligen alla väl, och därför är det ännu sorgligare att han gick bort.

För mig är han som ett helgon, han skulle kunna vara en Gud (för att överdiva) :). Jag har växt upp med hans musik, vi gjorde alltid små koreografier till hans låtar i vardagsrummet. Han var inte en idol, men han fanns lixom alltid där, hans musik tröttnade man aldrig på. Det är inte förns nu, efter hans bortgång som jag verkligen uppskattar hans musik och ser han som en människa med mycket kärlek, kärlek till människor men framförallt musiken, jag vet ingen som har den känslan för rythm och musik som han. Han är bäst!

Jag kollar på hans videor rätt ofta på youtube, jag har mina favoriter. Jag kan fortfarande inte fatta att det tog så hårt att han gick bort, jag kände ju inte han direkt, måste ha blivit någon conection genom hans musik som åkte rakt in i hjärtat på mig, just love it.

Allt jag skriver är min åsikt, så ni behöver inte hålla med men lämna gärna din åsikt!

Avslutar inlägget som jag skulle kunna göra tusen gånger längre genom att säga att Michael lever vidare, ingen kommer någonsinn kunna göra det han gjorde, his the one and the only. Bless and love - Rest in peace.



Slutet är fantastiskt, kolla söta lilla pojken.
Michael gråter, must bee the love for his music.


Saknad

Sitter här lite deppad med en tår i ögat, nästan! Det är så tragiskt, I miss him.



Trodde aldrig att jag skulle kunna må dåligt över en sådan sak, men jag hade fel.


Komiskt

Back in school, still cool haha driver. Kul att man fick sämst på matteprovet som man pluggade dag och natt till, och as bra på svenskaprovet som var baserat på en bok jag inte ens öppnat! Haha I dont get it! Idag är det exakt 7 veckor kvar tills jullovet, orkar inte ens fundera på hur många prov jag måste skriva innan dess - Blää!!

Men innan dess har jag ju en del saker att se fram emot, min syster is coming home soon!! Börjar vekligen sakna henne, räknar ner dagarna nu! Haha vi har hållit kontakten under året, men inte som vanliga människor kanske gör! Här är några exempel på hur våra konversationer kan se ut, det är nog bara vi som fattar (Isaball och Joanna kanske klurar ut en och annan, men det är tveksamt). Systrarna Idun´s sätt att kominucera:




Konstverk av moi!

Japp, som ni ser har jag gjort en ny header, äntligen!! Den duger, men det tog ett bra tag att lista ut hur den skulle fastna på plats! Men oowallah magnifiqe! Dock har jag inte fixat färgen än, men det får bli en annan dag!



För övrigt var jag ledig från jobbet idag, det är ju höstlov! Det var faktist tur att jag var ledig, jag hade aldrig orkat mig igenom dagen med hälsan i behåll - 6 timmars undervisning lixom, jag behöver sova!! Men nej, ingen rast och ingen ro - jag var barnvakt istället - cash money in the bank.

Imorgon börjar skolan igen, fucking shit! Bort med festkläderna, fram med glasögonen och miniräknaren!

Save me.


Dembow

Dunt, dunt, dunt... Det blev utgång, otippat eller?

Vi begav oss ner mot stan, mötte Adelade och Mireya en snabbis innan vi stötte på Andrea, Lisa och Nadja (U-town-bor) som också skulle ut och klubba! Shit vad världen är liten, inte bara de dom kom tillsammans med Brian och company (som vi skulle möta under kvällen). Haha ariiibaa!!

Vi hamnade på K2 efter många om och men, och vi ångrar inte en sekund att vi gick dit :) Vi hade skit kul, och i vanliga fall brukar jag inte gilla K2 men det var Dembow just denna kväll, så det är extra tuung musik och extra sköna människor (oss bland annat haha). Dom spela mycket dancehall och det är ju aldrig fel!

Det ända som är lite småjobbigt är att det är rätt litet där, och alla "no life persons" står hela kvällen och kollar in folks ass! Vissa bara står och njuter, medans andra vågar sig fram och försöker dansa/tutcha/flirta osv med en - modigt, men ovärt för om dom kollar sig en extra gång i spegeln innan dom kommer så kan dom ju nästan lista ut att dom kommer få pet efter pet efter pet, hahaha!! Nej nu överdrivar jag, men går man ut med sina kompisar för att dansa och ha kul måste man ju kunna få ha de - utan att behöva ha en stor skylt i pannan där det står - Se men inte röra. Ps - se hällst inte heller!! Haha..

Vi hade iallfall skit kul, trots alla sliskar längst väggarna haha :) Efteråt bar det av mot donken (allas vän efter klubbande), och sedan hem.

Vi kom hem strax innan klockan 6..igen! Haha vägen hem var ju sjuk! Efter att ha träffat på en rappare som vägrade sluta rappa, en pissande åskådare och en friare satt vi i tunnelbanan och väntade, kom en 30 årig kvinna och bjöd på dricka och bakelser! Hon fyllde år och hade varit på sin 30 års fest och orkade inte bära hem allt, så vi festade i tunnelbanan kl 5 på morgonen, haha vilken natt, vilken natt!!


Lite strike a pous bilder bjuder jag på ;)




Jag, Brian, Kevin.

Har tyvärr inga fler bilder att bjuda på från kvällen, vi var inne i musiken ;)


Grovt slitna

Efter att ha deckat kl 6 på morgonen efter kvällens misson och trevligheter, vaknade vi inte förns runt tre snåret om jag inte minns fel! Vi slöade heeeeela dagen och somnade om ett flertal gånger, åt mackor och "lekte" med mina småkusiner - världens sötate och vakraste :)

Vi snackade om utgång mot kvällssnåret, och efter våran middag (klockan 10) tog vi tag i förnuftet och beslöt oss för vad vi skulle göra av lördagskvällen :) dunt dunt dunt... Fortsättning följer.




Audrey, Swedens next top diva, hahaha!!



Maya & Malika - beautiful girls!


Filmklipp från La Isla

Här har vi en film som Malika skapligen skapat!
Vi står och dansar lite smått i väntan på att showen ska sättas igång.

 


Här är introt på dansen,
lägger upp resten av klippen vid något annat tillfälle - håll utkik!


Show på La Isla

Full rulle hela fredagen! Vi vaknade upp, åkte ner till sound checken inför kvällen där killarna sjöng igenom och kollade att allt funkade som det skulle, sen kollade vi att vi hade den plats vi behövde och lite sådär.

Vi mötte upp Malika och Isa, välkomna till La Stockholma haha - sen letade vi som galningar efter en outfit till kvällsshowen! Eftersom affärerna stängde tidigt (eehm, okey vi var sena) så han vi inte köpa någon ny underdel, men vi han köpa överdelen iallafall, precis innan det sängde!

En kungshallen blev det med, kryp, kryp, kryp - haha Binta kommer säkert lägga ett fet inlägg om kungshallarnas kryp i maten, så håll utkik hahaha!! Träffade även på min kusin där, wiie :)

Raka spåret till danssalen för att göra koreografierna till de 6 låtarna vi skulle ha samma kväll (oops, lite tid mycket tänka). Vi hade ca 40 minuter på oss att göra alla koreografier! Herre Jesus, tur att vi lyckades komma på godkända danser på den korta tiden, haha - we´re Blackout you know haha!!

Danskläder av, scenkläder på, smink och hår - finish to goo!! Ner mot La Isla!!

V.I.P med vännerna, ner till "greenroom" haha, av med allt - ut på dansgolvet! En timme innan show och vi dansade och hade oss fram till showen började.

Showen gick bra, vi dansade ju reggaeton med en tutch av Blackout haha, och även om vi inte dansar reggeaton (men vann första och andra plats i SM) så fick vi till det ganska bra på 40 minuter :)

Efter åt dansade vi vidare, miglade - nya kontakter!! Kan avslöja att en av kontakterna var några artister som släpper en skiva efter jul som vill ha dansare till olika grejer, turneer, videos osv. Men ska inte avslöja så mycket om det nu, det är ju ett tag kvar och innan dess har vi massa grejer framför oss - jupp vi är bokade till massa olika saker fram till jul :) I love it!!
















Pallar inte lägga upp fler bilder nu, kanske en annan dag :)


Nya ansikten, nya moves!

Heey people, in back one track! Har ju lite grejer att dela med mig av, men dom får komma bitvis :)

Som sakt så har vi ju varit i Stockholm (som vanligt) och jobbat, så i torsdags mötte vi killarna (tre killar som sjunger reggeaton, dom är skit grymma verkligen, brukar inte gilla reggeaton så mycket i vanliga fall, men dom här har talang!!) som vi skulle jobba med. I danssalen spelade dom upp låtarna (6 stycken) som vi skulle fixa koreografi till och sen slog vi ihop allas ideer och började koreografera.

Det gick bra, dom var så sköna hahaha!! Dom sjöng live och vi exprementerade med lite olika grejer. Det var spännande att jobba med artister inför en sådan grej, innan när vi jobbat med tex Junior Natrual har det inte riktigt varit samma sak, olika grejer lixom, men det var nice nice nice :)

Jessica kom förbi och dansade av sig lite, sen rullade vi alla hemåt, jag och Mathilde till min kusin, och dom andra åt olika håll. Hahahahahaha godnatt Mathilde (remember the night? haha).


RSS 2.0