Grattis Tablo, dunder!

Fredagen var dunder dunder dunder! Vet inte vart jag ska börja!

Camille och jag åkte till Gränbycentrum för att kolla in dom nys affärerna. Sen åkte vi vidare till stan och letade efter en kl'änning till Camille. När affärerna stängde åkte vi till Camille och började styla upp oss inför kvällens festligheter!

Efter någon timme kom Diana förbi och mötte upp mig, så gick vi tillsammans till Tablos överaskningsfest. Det var jättemysigt, och alla var helt glada och trevliga! Det blev dans, dricka och sång! Haha det roligaste var när Binta dansade på stolen, hahahahahahah, fall down, up again!

Efter en hejdundrande förfest åkte vi alla med halv 12 bussen och ner till people. Vi alla stog på listan och gick före alla i kön. Det gick igång fort och vi flippade i VIP rummet, som vi hade, haha det var dunder! Vi var ca 30 pers, och alla shaka assen! Senare mot kvällen kom Crossfire, och vissa av oss flög upp på scenen och dansade bakom dom haha! Dunder. Dock tyckte jag itne dom var så bra live, men det var ändå dunder! haha.. När dom sjungit klart hoppade fler av våra vänner upp så scenen och dansade.

Jag träffade även Jennifer, Andrea och Mathilda :D Wey wey wey! Nudiie din buse! Dans, dans och mera dans.

Kvällen fortsatte med galenskaper och flipp, har itne haft så här roligt på länge, en av dom roligaste utgångarna för min del. Hoppas du hade skit kul som alla vi andra Tablo! Tack för ikväll allihopa! Dunder!


Reklam för Zumbas

Torsdag: Fikade med Zumbas + fler. Sen gick vi en runda på stan, haha knas! Mot kvällen träffade jag Camille och Michelle. Flitiga som vi var tog vi oss en tripp förbi stadsbiblioteket för att studerna lite smått. Vi började prata om något som vi absolut inte kunde sluta skratta åt! Det var riktigt skämmit eftersom alla kollade helt surt, men det gick inte att sluta skratta! Så det slutade med att snubben vid bordet bredvid, tog sitt pick och pack, lyfte på röven och gick! Haha, stackarn! Kvällen slutade med ett danspass tillsammans med Camille. Vi ska ha show den 7/12, så det var sista träningen. Får se hur de bli, har inte haft så mycket tid att närvara på alla träningar, och ändå blev jag placerad längst fram i mitten! Haha, jaa de återstår att se!

Här är en reklamsnutt från Zumbas, för Uppsala LiveTv. Enjoy. // V E N D E L A 


Hår tips tack?

Tisdag: Fikade med Andrea - min andea fluff halva. Myspys, skvaller.

Träffade Markus, åkte tillsammans till Zumbas, och Markus dansade lite med oss. Stora planer planerades in i Zumbas-kalendern. Här är frässten Zumbas sida; Zumbaas.blogspot.com



För övrigt funderar jag på vad jag ska göra med mitt hår? Känns helt tråkigt! Det ska klippas innom kort, men sen då? Någon ny färg kanske? Eller slingor i olika nyanser av brunt? // V E N D E L A

Två timmars sömn hejdar inte mig!

Söndag: Jag sov två timmar, alla drog vid sju på morgonen. Själv hade jag dans halv 11, men två ljuvliga timmar fick jag iallafall! Jag åkte in till stan och dansade med Unique. Vi hade gruppfotto och en massa olika typer av coola pouse-kort hit och dit. Det var kul, och passande för jag vet inte om jag hade orkat att dansa fyra timmar i sträck en dag som denna!

Efter träningen gick jag och Camille på stan och fyndade lite smått. Sen fikades det på Storken med Jai, Sandra, Tablo, Lana och Ketty. Vi planerade inför nästa helg då Tablo fyller 18 och Crossfire ska uppträda på people - Vi ska vara i VIP rummet, wey wey wey! Senare bar det av till träninger med Crew 018, känns som en evighet sen jag dansade med dom sist, eftersom jag har haft för mycket för mig. Men det var kul, vi genrepade inför showen i musikens hus den 7/12.

Spårad brakfest hos Johanniie!

Lördag: Jag hade verkligen planerat att absolut inte göra något på kvällen, bara vara hemma! Men som vanligt kommer det alltid upp något. Binta och company ville festa, så halva gottsunda och en fjärdedel av gränby åkte till min vän Johanna här i Funbo, eftersom hon hade huset för sig själv.. Haha det var musik och singstar och massa trevligheter! Alla var glada och det var happy times. Det kom fler och fler, bara sådär? Jag menar vilket Gottsunda barn kämpar sig hela vägen till skogens ände för att festa? Eller det försåss.. vem skulle inte göra det för att få festa med oss? hahaha! Franciss var bäst, var tvungen att gå min väg, orkade inte skratta åt honom! Alla var fast, det gick ju ingen buss förns 6 på morgonen, och den missade ju förståss allihopa, så alla beställde taxi vid 7 tiden,det kom ett par stycken må jag säga, jag vet inte hur många taxichaffisar jag fick förklara vägen för. tätt där på deckade jag, Johanna, Mona och Jimmy. Alla hade det trevligt och dom flästa flippade hårt under nattens gång :D ... Det var inte riktigt lika kul att städa på morgonen då man upptäckte ett och annat. . Au revoir!


Camille-time!

Fredag: Tränade min & M:s dansgrupp som vi nyligen startade. Dom fick ett namn, Trinity. Dom består av Alexandra, Hanna, Jessica, Jonna, Sabrina, Sara och Amanda. Men idag blev även Jai med i gruppen. Hon fick den sista platsen, och vi siktar mot deras första tävling som äger rum i december. Sen dansades det lite med Zumbas efteråt.

Alla åkte ner på stan, och jag skilldes från gänget som skulle hem till Binta & Jai, och begav mig till min sötnöt Camille! Vi åt mat och snackade om livet, haha låter tragiskt men det var riktigt underhållande och skojjit! Mathilda kom och joinade oss, Alkolist-AB. Vi hade mysigt, och senare mot natten begav vi oss ner till stan, gick en mysig runda vid ån och sedan träffade vi våra Alkolist-AB-vänner. När Camille och jag kom hem igen, deckade vi på två röda, och så var det godnatt.

Skit ner dej och dej och dej och dej...du med!

Torsdag: Zumbas uppträdde idag i boxningsringen, det gick bra, men var på dåligt humör så antar att min utstrålning inte var den bästa! Haha, jag gav folk mördarblickar hela tiden, jag lovar att dom sover med lampan tänd och drömmer mardrömmar om mig inatt asså!

Jag är så arg så arg så arg, sista gången jag ska sjunka så lågt och offra mig för en sånn hära sak! Biomörkret med dej älsko hade varit så himla värt! Förlåt, kommer gottgöra de vid första bästa tillfälle, belive me! Uff, gud vad jag har lust att draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa från Sverige och bara göra något för mig, ingen annan än mig själv och mina behov! Jag vill slå sönder något, får se vad jag hittar här i huset! Haha, nej ni förstår inte, det här var droppen.. Tur att det finns lite Aida love in the air! <3


Zumbas - uppträdande Grand

Tisdag: Zumbas har som ni vet blivit tillfrågade om att uppträda på Grand, live tv skulle komma. Och de gjorde vi, och de var rätt kul. Vi hade en "ny outfit", eller asså vi körde med lila och svart istället för rött och svart som vi brukar. När vi skulle uppträda kunde inte Mathilde vara med eftersom hennes knä fortfarande är cp sen de hoppade ur led på träningen (och jag skådade de live). Så det var förvirrande eftersom jag alltid har Mathilde runt omkring mig. Men eftersom vi kände dom flästa av dom "några hundra som var där" och tittade, var det latch, vi tog det inte serriöst, och det var faktist kul! Man kände ingen press på sig, det var lixom harmoniskt kul! Haha.. jag och mina förklaringar.. Anyway, det var absolut långt ifrån våra bästa uppträdanden, men det var en av dom roligare :D

Binta och jag dansade som "bakgrundsdansare" till "Flex" när han rappade till en ny fett skön låt! Diggar den hårt!

Junior Natrual kom även dit och sjöng - My Story! Haha och gissa vilka som dansade bakom han, precis som i videon! Haha det var skojjigt, kommer lägga upp länkarna till sidan där alla klippen finns så fort dom lägger ut det, så håll ögonen öppna!

Nästa dansjobb är på torsdag på en boxningsmatch i Hejdenstam runt 7-8 tiden. Det ringde även en kvinna till mig idag som vill att vi ska dansa på Saleens basketmatch tisdag runt 7. Får se hur det blir med det. Au revoir gottfolk!


Plugg på Stadsbiblioteket

Stadsbiblioteket är dunder om man vill leka smart, eller hur Nudiie? 



Ecobar

Lördagskvällen: Åkte till stan på förfest, gratis inträda på people och halva priset i baren! Wohoo! Jai, Shewit, Sandra, Dessi, Beppo och Markus!


Haha. Sen drog jag, Mathilde, Binta, Malika, Browa, Alexander, Mona, ragnar, thomas ,Abdi 1 ,Abdi 2 ,Andy,Sara,Siima, Khaled,Samson,Tayem till escobar eftersom Lisa och Jenny fyllde 19 och hade hyrt hela stället. Det blev helrör och dans. Efter hela kvällen åkte vi taxi hem till Binta och "efterfestade" men jag deckade där uppe eftersom jag skulle upp på söndag och dansa med Uniqe. Fick sällskap.. Haha Malika och jag vet, no one else.
 
 

Abrakadabra

Lördag: Jag begav mig tidigt på morgonen och mötte Markus, min allra första danslärare ( de ni ), och åkte till stockholm. När vi kom fram till Markus jobb ( haha skiit gullit ställe ), öppnade vi och började förbereda inför dagen. Markus hade nämligen bett oss att dansa och göra reklam för hans/deras företag Abrakadabra, och självklart ställer vi upp. Det var jag, Mona och Binta som dansade. Det var rätt kul, för Markus satte ihop en mix och vi gjorde mycket av dansen på morgonen innan vi skulle dansa. Det var lite blandat med house, locking, dancehall och modell-catwalk-grejjs! Efter showen, lekte vi i borgen! Haha fett kul! Vi gick runt i gallerian och alla kollade lite fundersamt på oss, Mona och Binta var utklädda till prinsessor! Haha, sen dansade vi för ett gäng som var på barnkalas, och deras päron. Vi dansade med päronen efteråt, och dom vill ha special-undervisning i dans av oss en gång i veckan, dom var rätt sköna faktist. Efter en helkul dag, åkte vi hem till uppsala tillsammans med Browa, Alexander och Monas killkompisar. Dunder!
 


What will it take?

Through the wire, to the limit, to the wall
For a chance to be with you, I'd gladly risk it all
Through the fire, through whatever come what may
For one chance to be with you, I take it all the way
Right down through the fire, even through the wire

- No matter what, You will always be the V in my alfabet.
- And you will always be my M. Haha.

Zumbas - Uppsala TV live på Grand



2 av Zumbas tjejerna (Mathilde och Shewit) är skadade, men vi andra 4 ska köra ändå, får se hur de kommer att gå. Det är gratis, så kom gärna och kolla. Binta och jag ska dansa som bakgrundsdansare för "Felx" också.
 Improvisation AB!

Snake av Mona & Vendela

Idag fick jag en biobiljett av skolan för jag dansade på öppet hus med Camille, Amina och Jasmin. Ska använda den när jag och Joanna ska kolla på high school musical 3! Haha, ska bli riktigt kul, Joanna och jag har en speciell kemi med filmen! Haha! Zumbas har även blivit tillfrågade att vara jurry i ett dansprogram, men det är inte klart än, men tanken finns! Och på tisdag ska vi dansa och tv kommer vara där :) På Zumbasträningen igår lärde jag Mona att göra snake! Haha det var skit kul! Här får ni ett litet smakprov! 


Musikvideon - My story

Vi samlades för att kolla på videon när den kommit ut. Den var sköön! Men jag tycker klippen var lite för snabba, för man hinner inte se vilka eller vad personerna gör. Alla vi var med jätte mycket, men man hinner inte se de om man inte kollar riktigt noga och kolla om och om igen, but still den var skööön! Och det som är ännu skööönare är att producenten vill jobba med oss i fortsättningen och göra utomlandsjobb och grejer! Dunder! Kolla noga, för klippen är skit snabba! Fett stolt över Zumbas som tar stora kliv mot våra drömmar! Nästa dansjobb - lördag i Stockholm. Allt för mig!
Komentera gärna åsikter!

 

Tid förpremiären!

Premiären av musikvideon är klockan 6 på MTV någongång under programet Offbeat. Mera mail från producenten:

Tack för sist och stödet vid inspelningen av junior natrual videon. Ni gjorde ett jättebra jobb! Videon har precis blivit färdig klippt. Mtv gillar den massvis och har som sakt bett om att få premiär på den på Offbeat på tisdag, så håll ögonen öppna! Vi hör gärna av oss vid nästa tillfälle. Skriv gärna en rad om dig och din dansgrupp vad som händer ned ert dansande on/när det händer något kul. Lycka till med dansen så hörs vi.

Lazee var tydligen med och redigerade videon, och han sa att den var dunder! Idag ska vi skita i träningen och kolla på Tv hos Mathilde hela kvällen! Wohoo!

Premiär på MTV

Zumbas var ju med i en musikvideo för Junior Natrual för några veckor sedan, och guess what? Producenten mailade och skrev till M:
Hej!
Videon är i prinicip klar. Vi ska bara fila till några sista detaljer i redigeringen. 
MTV gillar videon massvis och kommer premiärvisa den, antagligen nu på tisdag. Beror på om redigeringen hinner bli helt klar. Så håll utkik. Jag mailar när jag vet mer.

Haha shit, hoppas man inte skämmer ut sig eller så, MTV lixom? Chris Brown kommer se mig på tv, och alla andra tusentals snygga kändisar! Hahahaha! Skojja, ska sitta fastklistrad framför tven imorgon! See you, eller nej, see me *on tv*

Grattis Jennifer Etåw-Muttalainen <3

Grattis Pulla på 18 års dagen! Du är bäst, love you!



Vi gick ut och firade Jennifers dag på people. Prick 12 var vi där :) Party like a rockstar. Hoppas du fick en bra födelsedag <3


Dans på teatern

Lördag: Binta och jag åkte hem runt fyra. Sen direkt vidare till G-teatern där vi skulle dansa med Zumbas. Men varken Mona eller Shewit kunde vara med, så jag, Binta, Mathilde och Aida fick köra själva. Men det var faktist kul, men scenen var skiiit stor för ass fyra. Haha jag hade glömt min sjal som vi swingar omkring med i luften i ett steg, så jag slet av mig mina hängslen som jag hade på mig precis innan de steget, så när jag swingade hängslerna i lufften, nockade jag Mathile i pannan, så hon fick fetaste bulan! Hahahaha! Mitt på scenen! Som tur var tog hon fram sitt pokerfejs, så ingen såg. Efteråt ville folk att vi skulle bli medlemmar hos deras förbund och representera dom eller vad det var. Men vi representerar oss själva såå nej tack ;)

Slagsmålet i Stockholm

Fredag: Efter dansträningen övertalade Binta mig (med hennes puppy-ögon) att följa med till Stockholm, bara sådär? Så Bintas kompis körde oss till Stockholm där vi mötte upp ett par sköna killar som Binta känner. Förfest men vidare till självaste festen. Det var en maskeradfest typ, och alla hade verkligen sattsat, så det var kul . Vi var dom ända som inte hade klätt ut oss eftersom vi inte hade någon aning om vart vi skulle när vi åkte från Uppsala. Det råkade bli så att vi ägde golvet *oooppss* och folk kom nyfiket fram och frågade ut oss.



När vi skulle dra vidare då festen började gå mot sitt slut började en kille och hans fula back-up-guys bråka med oss och det blev slagsmål! Asså dom var typ utan att överdriva 20 pers, och vi var 4? Plus att vi var två tjejer, och dom hoppade på oss som om det var krig eller ngt? Så jävla fucking fega att dom går på sådär + att det var dom som började helt utan anledning! Man fick värsta adrenalin och slogs för kung och fosterland fan...alla vi fick en och annan smäll, knäad, boxad, sparkad jag vet inte vad! Fega jävlar.. Hoppa på tjejer bara sådär utan anledning 20 mot 4! uuuush blir arg av att bara tänka på det.. Men vi lever iallafall! Haha what a day/night. Jag säget bara hämden är ljuv, sov med lampan tänd!

Ne-yo : Can we chill

Camille och jag ägde idag på dansen. Man skulle battla mot alla i gruppen 2 och 2, vi knäckte, haha! Skönaste dansen, blev smått förälskad. Dagens klipp:


Dansvideo från när jag var liten

Talangjakten 2004 - HAHA njut! Fett fula, men vi vann iallafall! Jag, Pernilla, Johanna, Jennifer.


Jag kan ... nästan!

Sasha och jag övar på att stå på huvudet och shaka, och guess what? Det är första gången jag försöker, och jag kan! Eller nästan iallafall, jag kommer upp och står stilla ett tag, sen faller jag pladdask mot golvet, men med lite övning kommer de nog gå gallant på nolltid!

För övrigt har jag Sofia Sörling och Sasha varit hemma hos David och Rickard idag och interljuvat deras mor till ett projektarbete, och de gick bättre än vad jag trodde eftersom hon är så trevlig och social.

Nu ska vi kolla på film och äta
*niggah-baalls*

Au revoir gottfolk!

Zumbas inbokade datum

4/10  musik video
13/10 fyris skolan
18/10 fyrishov
2/11 musikvideo

7/11 modevisning
8/11 teatern
18/11 music jam
2/12 konsert
6/12 kongress
18/12 celsius skolan
28/12 privat fest


Paublo Roberto

Idag var Pablo Roberto i våran skola och hade föroläsning. Han är typ Sveriges kändaste boxare. Vi som går dans i skolan dansade som introduktion till Run the show.



Efter det var det Zumbas som gällde, och ja kom på fetaste Hip-hop dansen! Den knäcker, M & V ooh yes!

Stockholm & Musikvideoinspelning

Lördag: Begav mig till Stockholm, fick låna min kusins lägenhet eftersom hon var på fest. Mona och jag hade tänkt åka till samma fest som hon, men när vi väl kom på att de var dax att åka var klockan halv 1 på natten, så vi sket i de. Istället åkte jag in till t-centralen för att gå ut med Binta + flera. Tss Kul kul .  .  .

Söndag: Denna dag slog allt, det liggen en förbannelse över oss två när vi är tillsammans! Mona och jag åkte tillsammans till dagens videoinspelning.

För det första gick vi av på fel hållplats, så vi fick gå en bit! Sen mötte ngn random mulatt upp oss och visade oss vägen.  Vi var några timmar sena, så vi missade när dom berättade om all viktig info *uupps*, och det var även då dom bestämmde vem som skulle vara med i vilken scen. 

För det andra
hade världens bitch hand om "dansarna".  Hon själv var en "så kallad dansare", förstår inte hur hon  kan ha den titteln, så som hon dansade. Anyway, hon var fett otrevlig och helt egoistisk, hon medelade inte oss när det var våran tur att dansa eller något! Hon gick in med hennes tre kompisar och ställde sig i mitten och tog all uppmärksamhet! uuufff va vi ville slå henne! Haha..

För det tredie hade vi fått fel information om vad vi skulle ha med oss för kläder, så det var knas! Haha! Men men.. Det roligaste var när vi spelade in refrengen! Mona är helt hypad, tills vi precis ska börja, och hennes ex kommer in igenom dörren, sådär helt utan förvarning! HAHAHA asså kan det bli värre? Mona gömde sig och omg:adade sig om och om igen! Och gissa vad? Han fick stå exakt bakom henne i den scenen, och hon kunde tillochmed höra han flåsa! Hahahaha!

Sista scenen vi spelade in var roligast! Vi fick klänga (på egen risk) typ några meter ovanför ett betonggolv i en fabrik bland galler och ställningar! Helt freaky! Tänk er Rihanna Disturbila videon. Och Mona fick inte upp dragkedjan på sin klänning! Hahahah! Panik ännu en gång! Och Monas cigg var slut, så hon kunde inte lugna ner sej heller! Hahaha!

Vi missade sista tåget hem, kan man ha mer otur? Vi satt på Mc Donalds och åt typ halv ett på natten. En skit läskig typ går fram och tillbaka utanför fönstret hela tiden och stirrar på Mona! Haha, skit läskig!! Han väntade typ på att vi skulle bli klara! Haha! Sen mitt utan förvarning börjar en (typ knarkare), skrika massa grejer till Mona och mej, jag började asgarrva bara för att han var så läskig och hela personalen vände sig om och kollade vad som hände! Han skrek och skrek, han såg heelt mysko ut! Mona skrek tillbaka: Ska jag behöva ringa polisen eller?? Haha jag dog, för det roliga var att det kom ett gäng poliser inspringande och tog fast han just i de ögonblicket! Vi snackade lite smått med polisen om han, och sedan om den där mysko-mannen som gick fram och tillbaka utanför fönstret och stirrade! Medans polisern pratade med han - rushade vi till pendeltåget med bena på ryggen! Sen åkte vi till Märsta och pappa hämtade oss där.. Stackarn han fick sova tre timmar innan han skulle upp och jobba. Vi kom hem halv 3 på natten.. Vilken dag...

Han som sjunger heter Conte, sköning. Det var samma producent som jobbar med Adam Tensta. Lägger upp videon när den kommer, men det lär ta ett tag. Adjöööken!


Allt i ett

Jag gjorde lite av alla alternativen.
- Mathilda kom till mig och pratade och chillade.
- Jag åkte till David och Rickard. Där var även Anna, Martin och Grape (Cornelia, Tyra och Evelina). Dom flästa var lite smådragna när jag kom, haha! Där sjöngs det singstar och stämningen var på topp.
- Mathilde ringde mig och övertalade mig att komma till people för en viss anledning. Så jag tog halv ett bussen från David och Rickard och begav mig till People. Det var smockat med människor, lokalen var pyntad och haloweenig!


Ännu en ny grupp

Fredag: Mathilde och jag vaknade, gick ner till danssalen och träffade ett gäng tjejer som vi ska börja träna (genom "vi vill"). Vi satte snabbt ihop en koreografi, och körde igång med dom. Dom var riktigt grymma faktist, snabblärda! Så vi fick göra ännu en till under lektonen. De blev bra! Andra barn/ungdommar vi tränar är inte alls på denna nivå som som här tjejerna, då de ska bli kul att jobba med dom i fortsättningen. Sen gjorde jag och Mathilde ny koreografi till Zumbas, DUNDER SKÖN.

Har ett dilemma inför kvällen. . Skulle åkt till Stockholm ikväll men vädret suger pung, så ska nog chilla med vännerna ikväll.. eller så lyckas Mathilde övertala mig om att gå ut på temafest (Haloweentema) på People. Ciiaaoo! (Som Greta brukar säga).

Haloweenfest

Torsdag: Sasha och jag åkte till Julia på kvällen och hade våran egen lilla förfest. Sen mötte vi Camille och Vanessa, och sendan åkte vi till Haloweenfesten. Det för för mycket folk, någon sparkade sönder en toalett och tände raketer innomhus!  Shit asså, att man orkar! Stackars dom som fick stå allt de där. Men det var helt okey annars. När jag kände att de räkte för mig gick jag över till Mathilde och Nasra och kollade på Mr Swan - HAHA (sök på youtube). Sen deckade vi rätt fort!


RSS 2.0