Öppet hus på DC

Nu är jag tillbaka till verkligheten, har börjat jobba igen.

Mina barnklasser gick bra, började även undevisa på danscenter idag på öppet hus.

Mina klasser var nästan fulla, innan jag ens hade haft öppethus, tror dom blev helt fulla efter. Det gick bra, förutom att jag var superförkyld+astman så det var jobbigt. Huvudverken kom och jag var jätter trött, hade inte ätit något heller, no time.

Men som sakt det gick helt okey. Det kom även killar till min klass, fett kul!! Dock hade jag förberätt just den dansen att den skulle vara lite tjejig, men mycket wines och shake (som tjejern brukar tycka om när man inte dansat så mycket, när man inte har en bred uppfattning om dansen), men när jag såg att killar droppa in, så improviserade jag fram en dans istället, så det skulle bli roligare för dem, vilket jag tror dom hade :)




Buhu, tycker synd om mej, jag orkar inte bli sjuk. Har legat i badet ett bra tag för att bränna iväg mina basilusker. Det var så varmt så att ljushållaren på badkaret sprack! Hoppas basillerna också spricker... Peace.
 


Baby King

Och en stor applåd till sexiga Blackout som Baby King bokat inför en show som ni ser. Tjejerna rockade och vi är bokade igen om några helger, i will tell you more soon.




Dubbelparty

Stressig lördag med Mathilde vid min sida haha, ush hatar när dom ställer in tågen i Stockholm, man har ju lixom alltid full rulle, så det fuckar ju verkligen när man från början planerat in så man ska hinna med allt under en viss tid.

Firade min kusin Enzio som fyllde år, så nu har vi bestämmt att dra ut och klubba tillsammans, finaly.

Firade sedan min bäshtashte bäbisfjun Mathilda som fyllde 19 barre, någon börjar bli gammal!! Vi inledde kalaset med lasergame, haha fett kul, vi levde oss verkligen in i rollen, James Bond wanna B haha.


Sen åkte vi hem till Mathilda och åt godaste maten och mummsigaste efterrätten innan utgång.


Livvakterna och födelsedagsbarnet :)


Club a´la home

Nu är jag tillbaka efter en fartfylld helg i La Stockholma!

I fredags skulle vi ferra oss med Ray Lavender och company som hade bjudit med Blackout som deras hedersgäster. Men vi petade faktist inbjudan, även om det hade blivit grymt kul, men vi kände inte för det helt enkelt, klockan gick och sen var det sent. Men det hindrade inte oss för att ha kul inte!!

Här är lite bilder från våran flummkväll med alla sköningar i en och samma smäll.

Har ännu fler bilder än dom ja slänt upp nu, hann ba inte med rästen :)





Fredag hela veckan

Fredag, äntligen!! Eller jag ska inte klaga, har varit som helg för mig hela veckan!! Haha. Kom hem från Stockholm igår morgon (kl 8 på morgonen eftersom jag hade prov i skolan), och hade inte sovit eftersom vi festade med Ray Lavender och hans crew, vårt crew och våra vänner (som sakt, ska berätta mer om det sen).

Så från att ha varit borta sen måndag morgon, till torsdag morgon - åker jag igen så fort denna ruttna lektion är slut!! Kriii, tick tack.

Händer lite grejer ikväll, på lördag har vi blivit bokade (tv&radio kmr vara på plats). Dock kan jag inte vara med just denna lördag, men tjejerna kommer klara det galant, och det kommer bli tuuungt!! Blackout is on, varje helg nya bokningar, hinner fan inte ens andas - men det är så det ska vara!!

Ha det fint under helgen, berättar om Ray Lavender dagarna efter helgen ;) Peace out.

Streetstar 2010

Måste bara tipsa er som inte redan vet om Skandinaviens största streetdance festival. Den är tuuuung ovh jag önskar verkligen att jag kunde gå, men det kan jag inte :(. Det är så himla värt verkligen!! Jag var i chocktillstånd när jag var där. Riktigt grym känsla. Här har jag skrivit lite om när jag var där förra året, helt Gudomligt oförglömligt! Gå dit för fan, alla dansares mötesplats - sjukt coolt. Något som är extra coolt är att jag har en hel del vänner som ska ställa upp, och jag ska hålla tummarna!!!



Streetstar firar stort 5 års jubileum. Vi har över femhundra dansare anmälda från ett tjugotal länder som tävlar och uppträder i år!

Streetstar festivalen arrangeras i Solnahallen med Internationella tävlingen Juste Debout Scandinavia. Det blir rafflande battles i Hip Hop, Popping, Locking och House.

Vi presentera även några av dom främsta Break dansarna i världen. Med spektakulära tävlingar i Crew och Toprock , det kommer bli helt galet häftigt.

Festivalbesökarna bjuds också på uppträdanden av internationella dansgruppen G-Style med dansarna Slick Dogg och Tempo ifrån ifrån Los Angeles.Vi får även celebert besök ifrån New York och legendariska Mr.Wiggles från Rock Steady Crew.

Det kommer även att finnas streetdans workskops för alla i publiken som vill prova på de olika dansstilarna under festivalen.

Vi lovar det kommer att bli en svettig och oförglömlig fest på två dansgolv. Put on your best dancing shoes!

Serani - No games



För att detta är min låt, för att vi flippade när han avslutade med den, för det är:
 Its, its, its ZOMALIE hahahahaha, brraaaaap reeeeemiiiiix!!!!!


It´s Serani!!

På kvällen efter inspelningen av Ray Lavendelrs musikvideo (som jag kommer berätta mer om senare, för det var dunder), drog vi till Göta källare för att kolla på Serani!! Hahahaha, klart vi är på plats no matter what??

Av en slump hamnade vi längst fram (vi skulle bara hälsa på några kompisar vid scenen, vipps så började showen), och jag stod typ 2 dm från Serani eftersom han stod mitt framför mig och grinda sig igenom hela konserten hahahaha, alla tjejer var galna och sträckte sig efter han, man jag stod där och tänkte "om det var chris brown skulle jag graba", hahaha men orka "tutcha" en kändis, jag njöt av konserten, hoppade, sjöng och dansade! Så ska det vara på en konsert.

Han ville ha upp en tjej och göra daggarin med, Mathilde kasta upp mig på scenen hahahaha, neej orka bli pökobjekt på scenen hahahahaha, så en tjej bredvid mig hoppade upp och blev mosad hahaha, stackarn! Men hon verkade inte skämmas fast hela henne rumpa syndes och hennes saker flög ut över hela scenen, vissa dör för serani, men inte jag - diggar bara ett fåtal låtar.

Ni som inte var där missade något iallfall, vi fick massa nya dansjobb på plats, och vi flippade med de krafter vi hade kvar efter en lååång inspelningsdag men starka varma lampor och omtagningar. Skön musik under hela kvällen, och inga jobbiga klänginga människor, respect.


Sexi mama dans!

Vi alla åt på kungshallarna sen vare träning med Binta & Jessica som gällde, hahahahaha övertrötta!

Det känns skönt att börja dansa igen, vi har inte dansat på 2 månader så alla är helt i oform, alla flåsade efter 2 sekunder hahaha!! Men vi behövde våran brake, vila upp oss inför en ny sesong men massa nya bokningar (redan) och spännande evengemang och shower som rullar in hela tiden. Vi gjorde iallfall en sexi mama dans, hahaha, jaa nu blev ni sugna på att se - and you will see it on mtv.

Har massa roliga saker att berätta om danserbjudanden som vi fått, men det får komma när det kommer, annars blir det en jädrans massa dans, dans och dans!!


Secret mission

I måndags åkte jag till Stockholm, mötte upp Binta och Jasmine. Binta och jag hade inte sätts på två veckor så det blev en massa pussande och kramande, och "jag har saknat dej, lalala".

Hur som hällst skulle vi iväg på "ett hemligt uppdrag" haha. Jag kan inte avslöja något, har skrivit på sektretessbelagt kontrakt, top secret. Men så fort det närmar sig (om ca 1 vecka) så kommer jag berätta allt och tell you what to do :). Men det var kul, haha!!

Dock hittade vi inte ingången så vi blev sena, vi kom exakt när det startade så han inte fixa mig, men det gick bra ändå, kommer bara se lite oparty ut haha!!



Baby B & Baby V


Mjaaaw, vilken katt!!


Strike a pose, fix the pose - walky dip haha!


Shoot med Ray Lavender

Idag ska vi ner på en video shoot med Ray Lavender, här är en av hans äldre hitts!! Hans nya låt är så jävla bra, jag lyssnar på den 24/7, ni kommer älska den när den kommer ut!! Får se hur lång tid det tar, sen äre ferre haha!! Bless.


Nudist Vendela informerar

Då har man spenderat sin sista lediga söndag hemma med Ice och Hagge (dåligt val kanske men, hahaha). Nej men en riktig degar dag har det varit och det behöver jag!! Hahahaha, har varit på lite spårat humör idag, så skrämde iväg Hagge mot kvällskvisten, får se om Ice får mardrömmar nu haha!!

Har flätat ut Ice´s flätor så hon har fetaste affrot hahaha, hon fick värsta blicken av min bror som själv har affo, men Ice´s var 3 gånger större hahaha!!

Imorgon när Ice och jag vaknar bär det av till Stockholm (Yes, ingen skola på tre dagar), eftersom jag har fullt med dansprojekt och inspelningar som ska göras!! Kommer komma hem på torsdag och göra ett prov i skolan, sen ska jag tillbaka till Stockholm igen. Ska försöka passa på att träffa några vänner också, men det är tveksamt om det finns någon tid till det. Artisten kommer ända från USA, så det ska bli riktigt nice. 

Ska träffa Binta också, hahahaha den där Binta asså, Papegojja vaaa?? Hämden är ljuv! Äntligen en återförening av Blackout, future is here!! Peace out. Blackout.


Personalfest & Kick off

Började med ett möte där alla fick presentera sig för oss nykomlingar som ska undervisa på danscenter, sen gick vi igenom terminsplaneringen och skrev kontrakt osv. Vi gjorde ävden en kort koreografi till danscenters låt (en låt som representerar danscenter eller vad man ska säga).

Sen gick vi till en resturang i dörren intill och åt supergod lyxmat. Här bekantade jag mig med många nya ansikten. Vissa av instruktörerna har ju varit mina tränare när jag varit yngre, så det känns sjukt att jobba med dom nu i sån tidig ålder.

Efteråt gick vi alla tillbaka till danssalen och dansade någon latinlekdans, sällskapsdans kommer dock inte ihåg vad den hette "picatcha" eller något kanske? Det var skit kul. Provade på riktig salsa också, det var ju inte svårt och det var faktist rätt kul! Kan ha berott på att jag fick dansa med någon som faktist kunde så jag flöt mäst med i svängarna, smidigt och fint haha!!

Sen började vi med charader- killarna mot tjejerna!! Hahahahahaha det var super kuul för alla var helt galna och helt inne i vad personen försökte göra (skit konstiga grejer som "dalahästen är en svensk symbol" osv). Hade inte tänkt mig att serriösa lärare kunde vara så sköna!! Hahaha.

Vidare mot BJ sen där man bara kunde komma in om man stog på listan, eftersom det var ett spec evengemang just denna kväll. Victora secret show, så en massa modeller catwalkade sig i underkläder och en stackare ramlade och tappade sina vingar hahahahahaha.

Sen flippade vi hela bunten hela kvällen lång, alla med allas olika dansstilar - helnice!!

Ser verkligen fram emot att jobba med denna sköna personal. Peace!




Bara ett par av alla 34 instrukörer, nu kör vi!!


Flätfriffa?

Jag har ju fortfarande inte gjort något åt mitt hår!! Ni gav mig jättefina tips för ett tag sen om vad jag skulle göra med mitt stackars krull!! Det var allt från klippa kort, fräga och fläta!

Fläta har jag funderat på länge eftersom jag gillar flätor och det skyddar håret (medans det växer), vilket är bra! Jag skjuter ju upp dessa förbaskade flätor hela tiden, jag finner aldrig tid att sitta alla dessa timmar man är tvungen att sitta.. Men anyway jag bestämde mig för flätor i slutet av november/början av december, och vad han hänt? Vad jag kan se har jag fortfarande min buske på huvudet!!

Nu är ju frågan hur jag ska fläta (har planerat att göra det nästa vecka, får se om det bli av). Tanken var att jag skulle fläta upp allt i en bulle på huvudet, meeeeen gambianen Binta gjorde det, så då funderade jag på något annat, typ vanliga hederliga rasta, men de känns tråkigt... Va kan man mer göra, fläta lines på huvdet och sen låta flätorna hänga ner? Nej, har haft det med... What to do?



Hittade ingen annan bild men flätor på datan...



Mary Kay

Gud vad man borde  skämma bort sig oftare med masage,pealing och ansikstsprodukter! Igår följde jag med Hagge och några tjejer från hennes klass till en utprovning av ansiktsprodukter.

Vi satt runt ett stort bord, sen hade vi alla ett litet sätt med speglar, handukar mm framför oss. Sen satt en instruktör framför oss och berättade om allt från hand/fot vård (alltså olika pealing krämer, före och efterfuktande krämer osv) till läpp, ögon, foundation och ansiktsvård. Så jääävla skönt!!

Jag har inte tänkte på att ansiktet, och kroppen över huvud taget behöver detta! Man kände sig verkligen som en ny människa!! Blev helt kär i produkterna som för övrigt är mina inom kort!! Haha.

Det fanns även produkter för folk med hudproblem, fettig, torr, finnig osv. Som tur var har jag inga sånna problem alls, men hon sa att om man inte håller på med dessa behandligar nu (då man har fin hy), så är det viktigt att man gör det eftrsom det kan komma när man blir äldre.

Efter en trevlig kväll där så pratade instruktören med mig och frågade om jag ville "jobba" för dem. Och jag sa ja! Kan berätta om vad jag ska göra någon annan gång, men det är nice. Hagge och jag ska på sminkvård snart också, det ska bli nice!!


Home comeing!



Har just växlat lite ord med min lilla queen, saknar henne jätte mycket! Hon har ringt från Thailand ett par gånger och skickat ett eller annat sms, och imorgon kommer hon hit!

Känns lite konstigt att inte umgås 24/7 som vi vanligtvis gör, men faan vad skönt det har varit hahahahaha skj! Nej men nu får du komma hem! Får se om jag kan hämta dej på arlanda. Anwyay sunshine welcome back imorrn!


Kompis det går bra!

Är så himla glad, ni anar inte vilka erbjudanden som ramlade in idag. Mitt i träningen fick jag ett samtal av min hemliga agent "J", som berättade dessa nyheter som självklart gäller Blackout!! Det är tuungt!!

Kan avslöja det någon gång under nästa vecka, haha var bara tvungen att göra er nyfikna. Fick ett annat erbjudande som också rullat in idag, men det får vänta några månader :) Det går bra nu kompis!



Hahaha, slutet vart lite knas men whatta?? Tredje gången gillt säger man ju!


Sesongs start

Omg vilken underbar dag jag har haft, nu är jag på bra humör igen!!

Årets första dansträning!! Wiiie det var super! Dansade med Mathilde, och jag kände hur tomt det varit utan dansen, vi har ju haft "julpaus" även om vi haft lite shower ändå, men paus med sjävla tränandet. Shit var man är i oform helt plötsligt, allt var ju jobbigt haha, kommer ha fetaste träningsvärken imorgon!!

Lovely to bee back, verkligen!! Jag mår så bra av dans! Vi hade verkligen dunder, fattar inte ens att man kan sakna en danssal så mycket och känna en sånn härlig känsla när man träder in i den och bara känner lycka.

Anyway ska inte låta er lida av mitt poetsnack haha peace from the peacemaker!!




Maxwell - This womans work

Älskar låten, så ljuvligt vacker. Lyssna, den är fin. Dröm dig iväg, peace.


Bad day...week!

Är inte på så bra humör, trött, sliten och uttråkad.

Spenderade min kväll hos Cornelia. Vi brukar kunna plugga så bra, men nu gick det åt helskotta. Jag är så trött på allt och ingen blir någonsin nöjd.. Håll ut Vendela ditt liv börjar snart på riktigt!! Finaly.

Pallar inte med något, har tappat lusten för allt. Nu vill jag bara dansa.. crumping skulle passa fint!! Men men, ska äntligen få dansa av mig imorgon. Ett starkt behov här, så jädrans trött på allt, allt, allt och alla.

Sommar tider, bästa. Min sommar var verkligen perfekt, levde glada dagar varje dag. Nu är allt bara bajs.


Okey allt är inte bajs, men denna vecka har varit det. Sugit. BDS bästaste!
 

Do it - K Young



Personalfest på ingång!

Ska bli fett kul på lördag då jag ska på min första personalfest! Det roliga är att jag inte ens börjat jobba än! Dom kommer ångra att dom anställt mig efter den där festen!! Haha, nej då skoja! Men det ska bli fett kul faktist plus att jag får lära känna alla andra lärarna på Uppsala danscenter.

Såg att min ena kurs nästan är full - redan! Jag har inte ens haft öppet hus haha, men det ser ju lovande ut! Ser faktist fram emot att jobba lite nu, måste bara tanka på ipoden med ny flashig dancehall (och annat). Har du någon skön låt, let me know :)

Ska nog ta lite klasser då och då om jag hinner, det var så länge sen - saknar verkligen dessa tider!



Mina bästa, älskade dancehallqueens!!


Skoltrött AB!

Hej, är helt sliten pallar inte med skolan! Hängde med Cornelia igår, vi båda höll på att somna, skolan dödar oss. Har nyss kommit hem från Hagge, jag och mamma var och fikade där, dock höll jag på att somna, skolan dödar mig.

Men det finns trevliga saker att se fram emot, snart är det dax för studentkryssning!! Dock är det inte förns mars men det är nice ändå, det kommer gå fort med tanke på hur mycket jag ska hinna göra innan dess.

Just nu längtar jag till torsdag, dans, dans och dans!


Rewind



We were lost in the music, everyone knew it. Truth was in the air tonight.


Elefantmannen sveper!


Dancehall för dansakademin

Mathilde och jag har jobbat för Uppsala dansakademin idag. Dom gjorde reklam i centrum, så vi fick dansa dancehall och visa vad det var för något. Varje timme om och om igen.

Efteråt bjöd Hagge oss på daimtårta, sen deckade vi alla hur som helst, jag låg över Ice, haha! Jag är S.L.I.T.E.N shit hur ska ja överleva? Är så otaggad på denna vecka så det är inte sant..

Jobberbjudanden rullar in från håll och kanter, både med blackout och mig själv. Synd bara att jag inte kan ta de flästa eftersom jag pluggar.. Men håll ut för fan, nu är det sista fucking termin fan!

Kalasigt!

Självklart skulle vi fira Sofias 19 års dag (fan vad alla börjar bli gamla), så Mathilda hämtade mig sen åt vi en mummsig middag för två innan vi åkte till Cornelia för att förfesta. Dock blev det en nykter kväll för mig, hade fått i mig en tillräckligt mängd alkohol på fredagen + att jag inte ville åka buss hem men massa fula människor, så jag tog bilen istället.

Väl framme hos Cornelia hängde vi ett tag innan det var dags att rulla mot Kalas. Sofia var jättehet (som alltid men, ännu hetare haha), och vi gick in lite V.I.P haha, sen raka vägen ut på dansgolvet. Träffade självklart massa vänner som man inte sätt på ett tag, och en massa männsikor man absolut inte pallar se - hahaha.

Mina vänner blev en aning på lyset så vid halv 2 snåret hittade jag Hani som gör lumpen nu, så träffar inte han så ofta, så vi växlade ord rästen av kvällen. Vi umgicks mkt förut så det blev som back in the days!!

As kalas, haha!


Flippfriday

Jag ska inleda detta med att säga HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA vilken fredagskväll!!

Mathilde, Mona, Mimmi, Malika och jag åkte till Stockholm, otippat eller? Men denna gång var det inte för att vi hade dansjobb på något evengenmang eller så, inte heller för att klubba, utan för att träffa grabbarna!

Vi åkte först till Monas kompisar och hinkade, haha värdens underhållning! Efter 12 slaget någon gång rörde i oss mot grabbarna, och vi alla var helt hinkade (=drunk). Vi hade hela våran vagn i tunnelbanan för oss själva, vilket var tur för vi herjade överdirivet mycket hahahaha herre gud, helt kanoners!!

När vi kom fram efter en g.a.l.e.t. rolig resa mötte vi mina bästisar Helio, Joe och company haha aaaaw!! Här festade, chilla och dansade vi till morgonkvisten! Hade verkligen jätte nice, diggar hela bunten dom är så sköna och omtänksamma mot oss uppsalabor haha! Detta är allt jag avslöjar, för övrigt kan jag bara säga såhär "det som händer i S-town stannar i S-town" hahaha herre gud, taxi taxi.

Detta lägger vi på minnet, kommer nog inte glömma på ett tag :)

Bjuder bara på denna bild, rästen är HEMLIGA och bör förvaras inlåst!! Malika goes crazy affrofixer!


Beautiful creature!



You´re so beautiful, so damn beautiful! 


Dolda kameran!



Jag och Mathilde sjunger ljuvliga toner och väntar på att tiden ska ta slut. Haha!!


Spakväll!

Har just kommit hem från en supermysig kväll med tjejerna. Vi bastade, solade och drack (inte jag haha) - Vårt egna lilla spa!

Jag solade för andra gången i mitt liv, efter att ha sätt hur blek jag var på nyårsbilderna var det dags att göra något åt saken. Jag blir alltis super brun/svart/grå whatever haha, megapigment!!



Resultatet efter en stunds solande, tänk er när jag solar på sommaren!


Videoinspelnings tagningar!

Här är tre klipp från två olika scener vi var med i, det ser helt B ut och det gör det alltid på inspelningar. Men jag är säker på att videon kommer bli helt tuuuung. Diggar att grabbarna klädde sig i hatt och frack! Det är verkligen jätte svåårt att tänka sig att de kommer bli bra, men det kommer bli grymt!


Här är ett klipp där man ser mycket av det som händer samtidigt.


Här dansar African new style och Blackout.


Här ska det föreställa att vi värmer upp och i gäng medans grabbarna spelar poker.


Too cool for school!



Jag diggar Buddha, han är cool.


Instruktör på DC!




Snart öppet hus!! Söndag den 31/1 kl 15.00-17.00 vill jag se era face på plats!!


Whats the word?



Hahahahahahaha, whatta´faaack?


Svar på frågorna!

Hellu, har inte haft tid att svara på alla era frågor, därför dom kom ut lite sent haha! Om ni vill se vem som frågar vad kan ni klicka här, jag slänger bara upp fråga efter fråga.

Hur kul kommer du ha på nyår?
Superkul, vilket jag hade!! Nyårsfirandet kan ni läsa om längre ner.
Såg det i stockholm här om dagen, vågade inte gå fram men du är jätte vacker! Hur ofta är ni i Stockholm? Ska ni flytta till New York?
Haha, det är bara att komma fram, tro mig jag kommer vara med chockad än dig :). Tack så jätte mycket. Vi är i Stockholm näsan varje helg, beror på vad vi har för jobb (dansjobb) vi har, träningar eller bara festa. Men vi är där riktigt ofta, känns som om vi är där hela tiden faktist. Jaa vi ska flytta till New York. Inte exakt nu, jag ska ta student

Är du taggad inför EM i dancehallqueen? Du kommer äga, du är verkligen super skön! Blackout kommer komma långt om ni fortsätter! Lycka till!!!!

Njaa, ska jag vara ärlig så känns det lite stressigt eftersom jag tar studenten en vecka efter, så vet att jag kommer ha fullt upp då + att fram till dess är det en massa saker som händer, så det kommer bli en sista minuten grej, i promise. Önskar jag hade mer tid att ladda upp för, men det är som det är så det är bara att gilla läget. Men jag kommer göra mitt bästa, sen blir man säkert mer taggad när det närmar sig J Tack så mycket, det är alltid kul att få feedback. Blackout is the shiiet haha, taack!!


hej vendela älskar din blogg!! jag undrar hur många du har haft sex med? jag har själv fått ett rykte att jag ligger runt:( jag har bara haft sex med 15 st, tycker du att det är slampit? och vart tycker du att gränsen går? du är verkligen en bra förebild, hoppas jag får chansen att träffa dig <3

Hej Sara. Kul att du gillar bloggen, och frågan du ställde är exakt en sådan fråga som jag aldrig skulle svara på på denna lilla blogg, det är för privat och jag hoppas och tror att de flesta förstår och respekterar det ;).

 

Jag tycker inte det spelar roll hur många man hoppar runt emellan bara man står för det och inte mår dåligt av det. Går man in för att ”ha kul” så får man stå för konsekvenserna och tänka ett steg längre innan man gör något dumt, men jag har inget emot de som gör det ”med stil” som sakt, då kanske man får stå ut med att få ett rykte (vilket man bör tänka på innan). Sen borde man ju inte syssla med sånt i för tidig ålder heller. Finns ingen spec gräns, men samma sak gäller där det val man gör är det liv man får. Har man däremot ett förhållande så är jag helt emot det, gillar inte otrohet.

 

Tack, ni anar inte hur kul det är att höra dessa förebildskomplimanger J Vem vet kanske vi ses en dag ;)

 

Heey,du har jätte skön stil, undrar vart du handlar och var din insperation kommer ifrån? du är så skööööön på att dansa verkligen!!

Hey! Tack så mycket, kul att du gillar den. Jag handlar på lite olika affärer faktiskt, man hittar oftast det snyggaste kläderna när man inte letar efter något speciellt, enligt mig i alla fall. Inspirationskällan kommer nog beroende på humör och shit tror jag haha, är inte så insatt i ”modevärlden”. Tack så mycket, i just do what i like to do!


hej, måste bara säga att du är min förebild! Jag diggar dig på alla sätt och vis, och jag tycker du verkar vara helt underbar! Min fråga är, hur skulle du beskriva din blogg? Tycker du det är kul att blogga och vilka bloggar läser du? Jag älskar din blogg, ´skulle vilja se lite mer dansvideos på dej! Puss

 Hej, haha tack så mycket, jaa lite underbar kanske jag är ändå haha *sitter och ler för mig själv*. Hmm.. Min blogg skulle jag nog beskriva som personlig, humoristisk och glad. Dock skulle jag personligen inte tycka att den var rolig att läsa om jag inte kände mig. Det står ju ganska mycket om vad jag gör och vilka jag träffat, folk som inte känner mig måste ju tycka att det är förvirrande och ointressant. Folk som känner mig brukar påpeka och skratta åt det jag skriver eftersom de känner mig och kan sätta sig in i det jag skriver och alla händelser.

 

Det är kul att blogga ibland, även om jag tycker det är lite smått töntigt att blogga. Men tycker däremot att det är super tråkigt att läsa bloggar. Brukar titta förbi mina närmaste vänners bloggar, annars är jag inte så inne i bloggvärden.

 

Kul att du gillar den, ska försöka bli bättre på det där med dansvideos!

 

Hej, vart undervisar du och i vilka stilar? Vill ta klasser för dig!!!!

 Hej jag undervisar på 4 olika ställen, men Studio 018 eller Uppsala danscenter skulle jag tipsa om J Stilarna är Hiphop/Street/Dancehall beroende på vart du väljer att gå.

 

 

Vad ska du göra efter studenten? Resa, plugga, jobba? Hoppas du inte lägger av med dansen iallafall =) kram

Hmm, en massa saker haha. Men planerna är att resa till Ghana direkt efter, och förmodligen USA eller Jamaica i slutet av sommaren. Sen blire en massa dans och fest under sommaren för att inte tala om Reggaefestivalen osv. Sen ska jag jobba massa, massa, massa och sedan drar vi till USA och sen får vi se om/när vi kommer tillbaka. Den dagen jag känner för att börja plugga igen så blir det nog en psykologlinje/advokatlinje eller något liknande. Sen driver jag ju mitt företag tsm med Binta också.

 

Hur kmr 2010 se ut för dig? Bless&Love.

Ungefär som över, studenten, utomlandsresor, jobb och Blackout!


Hur var du när du var yngre? Du verkar inte ha varit så 14-is eller har jag fel? När började du sminka dig och hur var dina högstadiebetyg?

När jag var yngre var jag ungefär som nu, men lite kaxigare mot äldre och hade alltid ledarrollen, men jag var inte taskig på något sätt, jag var väll rolig och underhållande som nu haha!!

 

Nej jag var verkligen inte fjortis hatar hatar hatar!! Det ända jag var var väll att jag kanske trodde jag var cool, hahaha men det var jag ju!! Haha nej skj, men fjortis var jag verkligen inte!! Började inte sminka mig förns typ 9:an, då använde jag lite mascara, men det var väldigt sällan. Använder fortfarande inte så mycket smink, jag sover hellre längre på morgonen än att kliva upp för att sminka mig.

 

Mina högstadiebetyg var faktiskt bra, hade bara två G. Typ franska och matte, resten av betygen betog av VG:n och MVG:n. Tro inte att jag var en ”pluggis” för det, det var jag verkligen inte, jag hade bara flyt! Haha.

  

hej, jag ska ta körkort snart, så jag undrar vad som är bäst. Ska man ta intensivkurs som du gjorde eller ta körlektioner? För och nackdelar med allt? Hur känns det att ha körkort och vara så ung när du tog det? Jag är 21, starkt att du tog det snabbt!

Hej, jag föredrog intensivkurs eftersom jag aldrig kört en bil tidigare, och ville ta de under sommaren eftersom jag inte har tid att övningsköra på ”terminerna”. Därför var det praktist för mig, fick lära mig allt från grunden och tog typ 2-4 lektioner om dagen, så det gick fort fram. Åkte även till norrland för att inte blir störd av min omgivning. Tyckte det var superbra. Dock är det väldigt dyrt, men det beror på hur många lektioner man behöver. Har du kört mycket är det kanske onödigt att ta en intensivkurs på flera veckor, kanske om man kan ta en kortare period. Körlektioner är typ samma sak men då är det ofta utspritt över en period så man kan ha glömt vad man gjorde sist.. Men allt beror som sakt på hur mycket du kört och hur mycket pengar du är beredd på att betala.

 

Jaa, kändes jävligt bra att ta de inom en månad innan jag fyllde år, det är rena friheten. Lycka till!!


Vill du göra lumpen?

Ja och Nej. Skulle vara jävligt coolt och kämpigt, men jag har astma så skulle inte ens komma in. Men det skulle vara en stor upplevelse. Dock hatar jag att tälta och skulle aldrig klara av att bo ute i skogen och äta kottar och blåbär.

 

hej vendelaaa! ville först säga att du e en riktig förebild och hoppas duu inte lägger av me dansen!! kan du lägga ut nån dansvideo me digsjälv? kmr du syssla me dans i framtiden??

Hej, super tack verkligen, vet inte vad jag gör för att inspirera på det sättet men aja haha J  Jag kommer inte lägga ner dansen på ett bra tag och den dagen jag slutar ”satsa” kommer det nog alltid vara ett intresse när musiken går igång.

 

Vad är Binta för dig?

 Bästa vän, familj, kollega, danspartner mm, om det var så du menade?

 

Diggar din blogg!
min fråga är hur länge har du dansat ? har alltid velat dansa dancehall men vet du om det finns i stockholm ?
bästa bloggen.

Hey, tack så mycket, vad är det som får folk att digga den undrar jag faktiskt :P Jag har dansat i grupp sen två år tillbaka, innan dess har jag flummat runt på lite klasser sen jag var 12 typ, men det var ju inte seriöst  J  Jaa det finns dancehall i Stockholm och jag tycker du ska gå för Binta om du gillar det Blackout gör, alltså vår typ av dancehall. Hon har klasser i Stockholm!

 

Skulle du kunna tänkta dig att sjunga i gospelkör? Du skulle kunna blanda dans med sång eller något :P Du är bäst på att dansa, love it!!

 Hahaha aah älskar ”Happy day”, men gospel passar inte i Sverige och jag känner inte att jag är så troende att jag ska stå och sjunga i kyrkan. Men jag älskar gospelkörer med fart i och om jag hade växt upp med gospelkörer och sånt hade jag lätt sjungit i en J Min pappa var gospelgosse en gång i tiden tror jag hahaha!! Taaack!!

 

Ditt hår är så häftigt! Hur gör du för att hålla lockarna så fina!?

Tack så mycket, jag gör ingenting, vaknar bara! Vet inte riktigt vilken bild du sätt, men har alltid min morgonfrilla haha! Men det finns ju produkter man kan köpa som får lockarna fina, dock har jag inte spenderat en krona på hårprodukter, kanske dags att göra det snart haha!


Visst är du yngst i Blackout? Vad är för och nackdelen med det? Ni är så hiiiiimla bra!! Fortsätt så och gör Uppsala folket stolta

Jaa jag är yngst, Binta & Mathilde är 89:or jag är 91:a. Kan inte komma på någon nackdel, vi gör ju allt tillsammans det är inte så att jag blir utanför för att jag är yngst. Eller joo frässten jag är mobboffret hahaha men det handlar bara om kärleken dom har för mig haha. Fördelen med att vara yngst är att jag hela tiden är två år före. Jag har gjort lika mycket som dom fast två år i förskott J Det är nice! Tack, we will make Uppsala proud-er! Haha


vart lärde du dig dans nånstans och hur gammal var du :) tung blogg.

Har alltid dansat hemma sen jag var liten, så har lärt mig det mästa själv. Sen utvecklas man ju via klasser och så, men det mästa är från mig själv eller då vi i Blackout "byter egenskaper".


var dt inte du som dansa på ung08 med två andra tjejer, kommer inte ihåg dansgruppens namn men dom var grovt sköna:) Just de, Blackout var det visst!

Joo, vi dansade där :) Tack tack, grabbarna var också med på den showen. ;)

 hejj :) är det bara på söndagar du har dina danskurser på uppsaladc ? kram
Jaa, har inte tid på vardagar än så länge, men efter sommaren kanske det ser annorlunda ut :)

Avslöjandet om "Nuh linga"

Folk tror att bara för att man kan danca dancehall kan man göra allting perfekt, men det är helt fel - tro mig!!

I klippet får man se "nuh linga" steget. Dom sjunger "nuh linga" och borstar foten mot golvet och samtidigt svingar tjusigt med armarna. Hade tänkt att göra ett litet avslöjande för er...

...Jag är helt keff på nuh linga steget! Hahahaha, tro mig - I am! Nu för tiden ser det mycket bättre ut, brukar nuh linga mig i min ensamhet när jag städar eller så - det är på bättringsvägen!

Om man ska se det från den ljusa sidan, alla i videon gör "nuh linga" på olika sätt, asså dom lägger på sin egen flawor - så jag kanske kan göra den finemang om man gillar min flawor...vilket man inte borde göra haha!! Men aja!

Det är sjukt hur ett sådant lätt steg (jag tycker det är lätt, men får ändå inte till den riktigt), kan vara så jävla svårt! Haha prova själv så får ni se! :)

Kyss och smek!


Finito for ever!

Jag är så jävla sköön!! Jag klarade matteprovet, woho - Im a fucking warrior!! Nu är B kursen äntligen avklarad, nu kan jag ägna mig åt matte C... Fast vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det. Mamma lovade mig en överaskning, får se vad det blir!! Ååh hallelulia ni anar inte hur glad jag är!



African new style remix!!



Hahaha, vi palla´nt! Så slitna, och oserriösa haha!


Sliten hos Super H

När vi kommit fram dit vi skulle efter videoinspelningen vare dags för ferre. Jag var så jävla trött, men istället för att decka blev jag övertrött och dansade och dansade. När jag satte mig för att lugna ner mig och vara social puttade och tjatade alla på mig (och Mathilde) att hoppa upp igen, så fick dom en gratis liten workshop av mig också (kl 6 på morgonen lixom haha). Här blev det som sakt inte så mycket sovande heller (räknar ni hur många timmar jag har varit vaken?).

Klockan 2 på dagen befann jag mig hos min käre morbror super H! Han är snilleblixt så han fick äran att hjälpa mig med matten. Jag lärde mig faktist mycket, men jag var så himla trött så jag satt och nickade och ville verkligen sova!!


Morbror super H beställde thaimat som vi åt, mumms! Älskar thai och kinamat! Smakade även grön chili? Har aldrig hört talas om tidigare, och starkt var det med! Men  jag gillar´t!

Innan jag åkte hem till U-town igen åkte jag förbi Mathildes syster och var där ett tag. Sen blev det en dubbeldäckare hem till min efterlängtade säääääng!!!


Panetoz musikvideo inspelning

Glömde helt och hållet säga vad gruppen heter som vi dansade för. De heter Panetoz och låten heter "känner mig fri". 

Det är alltid mycket väntetid när man är på inspelningar, men vi hittade som sakt sätt att hålla oss underhållna.

Lamporna från alla håll inne under inspelningen är så himla varma, det känns som att man är utomlands, det är en fuktig värme - försökte passa på att sola men ingen resultat. När man dansar är det extra jobbigt och man blir svettig för det minsta lilla. Men & andra sidan är det en helt annan kännsla att stå och dansa med kameror upp i fejjan och strålkastare från alla håll, det är tummen upp.

Det känns smått B att stå i en studio där dom byggt upp en miljö haha, men när man sedan kollade in i kameran för att se hur det blev så ser det riktigt tungt ut. Tror denna video kommer bli skit bra!! Killarna är ju hur sköna som hällst!



Hot gals in tha spotlight!


Kongo M & Kongo B


Jättekameran.


Kiss kiss kiss.


Skoreklam haha.


Mera skoreklam haha wtf?


This is how we do it.


This is NOT how we do it Ice...


Dancers doing the thing!


Me & Yaniik i väntan på nästa scen.


Berny is doing tha bend over remix!


Hahaha wiiiie!!


Här är vi alla med lite spotlights.


African new style vs Blackout vs Zumbas hahaha.


Här är grabbarna, Panetoz. Men det fattas något...


Sååå, Panetoz vs mej, nu är den ju perrfa!


Musikvideo inspelning

Vilken helg, vilken helg! Väl framme på fredagskväll drog vi till Rigo och träffade "African new style" Jessicas dansgrupp. Dom tränade inför musikvideon. Jag tränade inte eftersom jag inte tänkt vara med på koreografidelen, även om det blev så i slutändan. Vi gick inte och la oss förens efter kl 3 någon gång, blev en del flumm innan dess.


Uppstigning kl 6 på morgonen, slitna rullade vi till inspelningen. Vi kom fram runt 8, träffade alla andra, fixade oss osv. När vi var helt klara fick vi veta att vi hade fel tema på våra kläder. Vi hade hört 80-tal, men det var 20-tal haha så där stod vi i värsta färgglada kläder med smycken och shit. Tur som vi hade fanns det extra kläder att låna, så vi fick till det bra ändå med tanke på det vi fick tag på :)


Scener efter scener, paus efter paus, mingel efter mingel, skratt efter skratt, träning efter träning osv.


Vi träffade många underbara människor där, vi var ju trots allt där från 8 på morgonen till 2 på natten!! Och vi hade vara sovit någon timme kvällen innan. Men det var riktigt kul att vara där och bara chilla också. Orkar inte gå in så mycket på vad vi gjorde, det får ni se när musikvideon kommer ut.


Middagsdax och 50 pizzor beställdes, där räddade vi pizzerian från att gå i konkurs kan man ju lugnt säga, sen hade vi pizza ferre, haha!


Bilder från lördagen då vi lallar oss fritt i byggnaden!!



Jessica, Vendela, Mathilde.


Chris provar på lite cheer-hopp.


Ice och Mona are smileing 4 the camera!


Chilling i loggen haha!


Try to catch me riding dirty.


Brother showed me love.


Jessica och Rigo, vilopaus efter massa massa tagningar.


Happy happy happy daay!!


Mona decka, blame it on the a-a-a-alcohol hahaha!!


En fjärde del av pizzorna :)


Adjöken Binta!

Vi säger hej så länge, Binta tänker *omg jag kommer sakna Vendela hur ska jag överleva* Jag tänker *Hallelulia fridom hoppas hon missar flyget tillbaka*. Haha nej då, men nästan så!


Jag har varit och ätit middag med Binta och hennes familja, eftersom hon lämnar landet (igen) imorgon. Fet t jobbig tjej, hon bara tror att hon kan komma och gå hur som hällst, packa upp och packa i nytt, medans jag är kvar i mitt fosterland haha!!


Anyway, det var trevlans och som vanligt spårat haha – som vi alla vet, jag är alltid mobboffret. Men det är lugnt jag är van.


Have a nice trip biiiatch hoppas du spenderar mina pengar bra och bättrar  på brännan (vilket jag också borde göra, är fan blekare än någonsin).




 Schemat inför företaget Studio 018 kommer upp snart, vi fixade det nämligen idag. Öppet hus kommer det också vara förståss, och den blir i slutet av januari, more info will come.

 


As kalas!

Gårdagen var nice och nu vet jag varför jag aldrig har klackar!! Varför plåga fötterna och halta omkring när man kan dansa utan pain hela natten lång i sköna sneakers (eller stövlar utan klack)! Vem går och spanar in ens fötter lixom + att det är många som överhuvudtaget inte kan gå i klack, det är inte okey.

Hur som haver så åkte jag ju till Jasmin, fixade oss och drog ner till "Kalas". Buffeen var dunder!! Skit good verkligen, trodde den skulle vara lite smått B, men det var high clas.



Jag störde mig otroligt mycket på ett gäng tjejer som var "underhållare". Dom hade ingen taktkänsla och deras moves var inte värt 5 öre! Asså jag har absolut inget emot folk som inte kan dansa och som bjuder på dig själva, det är respekt, men dom stod och kråmade sig och tyckte dom var snyggast i värden i deras korta rosa shorts. Asså jag ville spy, jag tyckte så synd om dom, snacka om att skämma ut sig. Men jaja, hoppas dom fick betalt för det iallafall, hahahaha!!



Klockan 12 rullade vi vidare till BJ. Tråkigt att vakterna där är så jävla korkade, dom är typ polis-wanna B´s. Dom har verkligen noll respekt, så Jasmin blev utkastad på än gång för att hon påpekade den dåliga ordningen i garderoben.



Festade vidare hela kvällen träffade som sakt halva Uppsala, bokstavligen. Men det var nice faktist :)

Selma och jag röjde sista timmen sen drog vi hem till henne, mös och pratade fram till klockan halv 6 på morgonen *Saay whaat??*, sen deckade vi båda fint på två röda sekunder. Lovely.


Lill lördag på ingång

Heey, nu är det slut på mysandet, ikväll ska jag dansa!!

Ska ta mitt pick och pack, åka limon men min privatchaffis till Jasmin där vi ska härja med Mathilda. Sen ska vi till "Kalas" (en klubb) och äta buffe tillsammans med de andra V.I.P gästerna. Bingo Rimer kommer också, enligt ryktena - men vem fan bryr sig? Haha.

Vi ska sedan vidare till BJ och party all night long med Cornelia och company. Halva Uppsala kommer vara där ikväll, det är spec evengemang. Var skit länge sen jag var ute i Uppsala, är ju i Stockholm varje helg annars så det ska bli kul att träffa alla Uppsala (okey verkligen inte alla men..) människor :) C yaa peple!












Skämmig brud

Omg jag är största nörden! Jag måste börja med att göra er besvikna, jag har ingen film att bjuda på. Jag red aldrig, jag sov inte heller kvar hos Cornelia som planerat... Jag är lite patetisk.

Vi hade supermysigt och satt och pratade från 9-1 oavbrutet, seeen kom vi in på Taylor i "taking the stage", en tv serie som handlar om ett gäng talangmänniskor (dansare, sångare mm) på en skola osv blablabla (SKITBRA BTW).

Jag babblade på om han om hur het han var och allt, då ville Cornelia självklart veta vem det var, så jag visade ett avsnitt, sesongens första (jag har inte följt sesongen, lyckas kolla på något avsnitt då och då). Från att "bara" kolla på ett avsnitt, kollade vi på fler och fler!! Han är ju så jävla het!!


Man blir inte bara kär i hans kattiga utseende, hans personlighet asså ääät mig!!!

Klockan 3 märkte jag att Cornelia var sömnfärdig, medans jag själv var pigg som en lärka och gärna kollade på några fler avsnitt. Så mobbad som jag är bestämde jag mig för att åka hem och kolla på några avsnitt till!! Asså vilken dålig kompis jag är, dissar mina sovande vänner, åker hem för att kolla på en serie? HAHAHAHAHA, något är fel?

Väl hemma i min säng och i mina tankar kollade jag vidare på sesongen, jag var helt inne i den, kunde inte sluta... Så klockan 8 på morgonen smsade jag Cornelia och skrev Godnatt. Jag är verkligen mobbad! Mobbad men helt förtuttad!!

Hahahahahahhahaha aassåååå detta är inte okey, jag ska stalka han när jag åker till USA, hes my man!

Mys i mängder!!

Shajt vad jag myser hela tiden!! Vad är det med mig? Jag njuter verkligen av mitt lov, mitt sista jullov :) Jag har verkligen vilat ut, och det är så jääääävla skönt - ni anar inte!

Jag sover lääänge, chillar med familjen och på kvällarna passar jag på att träffa "olika kompisgäng" som jag inte har tid att träffa annars :(, men det blir extra kryddigt att träffas nu och prata om allt skvaller man missat under tidens gång!!

Men man ska absolut inte klaga, jag älskar när mina vänner och jag är instängda i ett mysigt rum och bara umgås, eller tittar på en film. För övrigt finns det ingen bättre medecin än att mysa o-ensam när man är lite smått krasslig och inte pallar vara ute på stan eller festa.

Igår kväll var jag bara med min syster hela kvällen. Jag vaknade typ 4 på eftermiddagen, orkade inte göra ett piss så degade framför tven och när Paula kom hem från jobbet invigde vi min nya tv (tack Arbil´s :)) och kollade på tv fram tills 5 på morgonen!

Mitt bord var bombat med ljus, alla slags ljus, damiga som nya!! Jag samlade på ljus när jag var liten så jag hade en del. Rökelserna var också plats, sen snackade vi ju en del "syskonsnack" också. Mys, mys, mys!!

............................
Mera mys blir det ikväll, jag ska träffa Cornelia och Anna strax. Vi ska mysa idag och rida imorgon! Haha herre gud, jag vet inte om jag kommer överleva - nära döden upplevelse sist jag red!! Omg, ska kanske bjuda på ett filmklipp imorgon då ;) Men men, have a nice day and night cuse I will! Peace!!

Klassens brudar!

Har just kommit hem från en supermysig dejt med tjejerna i min klass! Josefin bjöd på te, scones och muffins – underbart! Alla hade så mycket att berätta, så innan vi hamnade framför tven så satt vi ett bra tag och diskuterade, skrattade och var helt inne i allas samtal! Trotts att vi alla är så olika och träffas för sällan på fritiden (tur att vi ses varje dag i skolan), så har vi för jävla kul när vi väl ses.

 

Det blev twighlight i alla fall vilket jag tyckte var en magnifik idee – nu fick jag mig en flashback på vad som har hänt, har ju glömt alltihop. Kan ju vara bra att minnas vad den handlar om när jag (jaa vet tre år senare) ska se tvåan! Eftersom jag och Sofia hade det så kul under filmens gång så bestämde vi att gå och se den nästa vecka, fast hon har sätt den – hon är förtuttad i, jaa ni vet nog vem – hon är en i mängden!

 

Tack för en mycket trevlig kväll tjejer – MVG +!! Här har vi 3 av hetingarna!


Grab it biatch!



Måste ta tag i hiphop delen, saknar det som fan!


Bokstavligen tv-kväll haha!

Igår var en rolig kväll! Jag, Linda och Paula åkte till Joanna och Isabell för att ha lite mysigt! Jag kunde inte sakt det bättre än Joanna; Vi kollade på taking the stage och gjorde lite stalker-mission. Kollade även igenom gamla filmer vi gjort, t.ex våran franska film vilket gjorde att jag fick kramp i magen av allt skratt! HAHAH! Den är så braaaa!

När vi skulle hem hände den hemska tv-olyckshändelsen. Jag & Paula skulle nämligen ta med sig en tv hem. Tv:en var förjävla tung men de lyckades få ut den till bilen där det vart lite krångligt. Då vi försökte få in tv:en i baksätet och inte lyckades kom Isabell och jag på den smarta iden att Paula skulle backa in med den i bilen. Detta slutade med att Paula mosades i baksätet av den tunga tv:en och inte kom loss! HAHAHA, hon bara låg där och ingen hjälpte henne eftersom vi alla skrattade så mycket. Ingen visste heller hur vi skulle flytta på tv:en utan att mosa hennes fejja! HAHAHA! Å herregud va kul det var!


Nyårsafton

Hej, hoppas er nyår var lika underbar som min! Jag had verkigen en kanon nyår, bra start på ett färskt och spännande år! Orkar dock inte skriva allt så drar en snabb resume.

Det började med middag tillsammans med ca 20 pers, vi åt, fippade, dansade och skrattade. Skit trevligt och alla var as trevliga och glada hela tiden!
























Vid 12 slaget blev det taxi till rissne (vi gjorde nog taxichaffisens kväll, haha fett skön), där vi alla höll på att bli sprängda i luften av alla fyverkerierna! Jag sprang in i en tunnelbana för att ta skydd, men exakt när jag ska dyka in i den så ser jag att det liggen ett fyverkeri redo att sprängas där inne, så jag kastar mig över Sap, sen sa det BOM!!! På 12-slaget var jag lycklig som en lärka! Allt var perfekt.





Vi drog vidare till Luis där hans mamma fyllde år så det blev lite skaka rumpa och mer dricka innan vi drog till Jessica och company och festade vidare. Kvällen fortsatte...

Klockan halv 9 åt vi glass och somande hela bunten, happy new fucking year!!!!

RSS 2.0