Missy Elliot, Me like!

Missy Elliot är så fucking grym! Håller på att jobba på en koreografi med en av hennes låtar. Visst den är gammal men den är tuuung!! Hennes musikvideor sticker alltid ut, och det är alltid feta koreogfarier i dom, vilket är sjukt kul att titta på.

Hennes attityd är dunder, jag diggar henne hårt! En annan sak jag gillar med henne är att hon inte är en spinkidink som många av dagens artister där ben sticker ut lite här och där. Hon har bothy och visar upp den med klass! Hon är katt!! Hon är en av mina stora förebilder.

Love the way my ass bump bump bump bump bump bump
Keep your eyes on my bump bump bump bump bump



Mama Ghana Africa

Helt fucking underbart! Pappa told me att han just har bokat biljetter till Ghana! Shit vad jag längtar! Dock är det ett tag kvar, ska inte åka förns efter studenten, den 19 juni far vi, bye bye sweden!

Väntade på detta besked länge, hade funderat att åka med Binta och hennes family till Gambia i december, men nu vet jag ju att jag kommer åka. Weeii är helt glad, mina afrikanska rötter dansar i mig nu! Alla har en bit mama Africa i sig, tro det eller ej, men du har också det min vän!

Diggar refrängen! Mama Africa, wohoo here we come..soon!


Inför öppet hus!

Nu är det två dagar kvar tills vi har öppet hus på vår nyöppnade dansskola, Studio 018 klockan 16.00-19.00. Du kommer ha chansen att prova på Hiphop/Street, Dancehall och Crumping! Bee there!!

Ännu en till dansstil har lagts till, nämligen hiphop explosive, men Papis Black Sow straight from Stockholm!

Micheal Jackson tribute

Var på en Michael Jackson tribute igår, då Michael skulle fyllt 51. Det var en massa dansgrupper som gjorde olika danser till hans låtar, tex thriller osv. Jag hade faktist blivit tillfrågad att dansa där och köra något med dansgruppen men vi har för mycket för oss så jag fick tacka nej. Annars tycker jag att det hade varit kul eftersom det var tillägnat till Michael eller vad man ska säga.

Stockholm gjorde något liknande strax efter Michael dog, respekt åt detta!!


Piercing and Stockholm

Back again!

Hahaha Stockholmstrippen har varit kalas och okalas! På vägen dit fick vi något ryck, så hela tågresan vart helt flummig och Hagge fick värsta rycket/paniken och slogs hejvilt som en galning, och efter en massa omständigheter låg vi alla och grät, halvkvävda och skrattandes! Shit, brukar inte skratta så att jag gråter, men nu gjorde vi alla det.

Vi vandrade på stan, till piercingstället. Jag var först ut och det gick bra. Hagge och Ice var as nervösa, ja var kolugn! Han som piercade var sliskig, hahaha alla höll sig för garrv + att vi hade blivit varnade att han var lite småsliksikg innan, han levde upp till beviset.

Det gjorde inte så ont, de gick så fort. Alla säger att naveln gör mycket ondare, men jag tycker inte heller att naveln gjorde så ont, och den gjorde jag när jag var typ 13-14 år.

Hagges piercing blev klar efter lite omständigheter, haha stackare.

Vi rullade ner på stan, sen träffade vi Binta, Jennifer och Nas. Ice blev sugen  på att pierca sig, så vi gick tillbaka igen. HAHAHAHAHAHAHAHA villken mission vi fick göra!! Asså knas, men vi fick som vi ville tillslut, och Ice tog sin första piercing.

Vi åkte på kvällen och träffade grabbarna och deras vänner!! Vi deckade typ 4-5, hallelulia!! Fick fetaste nocken av Hagge på henvägen, hon är sjuk. Alla deckade av garrv, men Hagge var livrädd för hon trodde jag skulle dö.


Nu kör vi!!

Känner för att göra något spontant! Därför drar jag med mig Piff & Wifey till huvudstaden för att se vilka som bangar på en spontan grej, typ en piercing? Fortsättning följer. . .


Bds kväll at Hagges place!



Haha Mathilde var fulast, Hagge fullast och vi sjöng till titanic mm, dansade och Hagge fick en "spec dance av mej", hahaha! Bds!


Skoltrött!

Okey, har varit i skolan idag för första gången. Trean, sista året (hoppas jag haha), räknar dagarna till studenten och hoppas på bättre tider. Jag blev bemött av min klassiska klass och alla var helt gulliga, servade mig och jag vet inte vad.

Jag känner mig redan skoltrött, fast jag bara gick på tre lektioner. Fy fanken asså första gången jag funderar på att hoppa, men vafan har inte kommit igång med allt än, jag vänjer mig säkert.

Antar att jag bara är deprimerad för att mitt underbara sommalov är slut och jag måste vänta as länge till nästa lov. Jag har verkligen haft det perfekta sommarlovet, full rulle. Det ända som fattades var en utomlandsresa, men Gotland var som en för det var skit varmt hela tiden, varje dag. Perfekt.

Nu är jag och Mathilde hemma hos Hagge. Mathilde har lagat mat till mig, vågar man äta den? Får se vart kvällen för oss, men vi har en plan, och en reservplan! Ciiaao!!

Up date på dejt

Hemma i Utown again, nu kan ni andas! Haha. Ska boka en uppkörning vid tillfälle, sen medelar jag er när svaret blir posetivt, haha.

Igår kväll när jag kom hem åkte jag direkt in till Thai Willage med mina två hjärtan Mathilda & Andrea. Kramkalas prat och skratt hela kvällen lång. Alla våra samtalsämnen kopplas alltid till samma slut och allt har med våra gamla goda tider att göra, våra bästa år som man säger! Efter några timmar på ressturangen drog vi och kollade på en teater, hahahaha!!

Det blev ännu mer prat efteråt, ville inte skiljas från varann vi hade så mysigt :) Älskar dom till max!




Glada nyheter!

Yeeaah! Glada nyheter har jag att förmedla här och nu!

Isatu "Ice" ska byta från mat-tant-skolan Ekeby till buissnes-skolan Celsius!! Kommer bli dunder, psykos!


Nu har jag en ny "happy face" i skolan, som jag alltid blir glad av att se, med tanke på att Camille svek och bytte skola!

Bee right back!

Imorgon rullar jag hemåt till U-town och återgår till mitt vardagsliv - helgen är somvanligt planerad!

Har mycket att se fram emot, bla en del dansgrejer. Jag har tyckt att bloggen har varit helt booring under min "körperiod" men det är ju det jag har sysselsatt mig med under en tid och det har varit nödvändigt för mig, men snart är jag som sackt back on track :)

Ser fram emot helgen, Stockholm kommer till Utown sen ska vi Utown med till Stockholm, det är allt jag avslöjar!



B-D-S <3

Teoriprov, check!

Woho, I made it!

Nu kan jag kasta körkortsboken i väggen, teorin is over! Då är det värsta kvar - Uppkörningen!

Jag tog även en bild idag till mitt körkort, dock visste jag inte att man var tvungen att ta bilden förns man klarat både teori och uppkörning! Tanten i expliditionen sa att ja måste ta en bild innan jag gick och gjorde provet, jaa tänkte typ "what´ta fuck", men kilade ändå in i fotomaskinen (hade jag något val) för att kolla hur jag ser ut?

Asså nej nej nej tänkte jag, så här kan jag väll inte se ut på en bild, mitt hår stod åt alla håll, jag var helt svettig (efter att ha kutat runt halva stan för att hitta rätt under tidspress), och helt trött i fejjan efter sömnbrist fan.

Men vad skulle jag göra? Det var bara att facea blixten och se glad ut! Haha jag kommer klart ha de snyggaste körkortet om jag klarar uppkörningen och får kortet i handen. Kortet kommer bara visas för allmenheten i nödsituationer!


Teoriprovet väntar!


Nu ska jag möta teoriprovet face to face, hur ska detta gå? Wish me luck!

Studio 018

Nu kommer vi starta en ny dansskola i uppsala! Den kommer bli as nice med några av uppsala och stockholms skönaste dansare!

För första gången så kommer det att hållas dansklasser hos Studio 018 i Stenhagens centrum (nya skolan) i Uppsala. Höstterminens kurser startar vecka 37 (tider hittar ni längre ner). Vecka 36 är det Öppet hus så kom och prova på att dansa hela kvällen Onsdag den 2:a September från 16.00 - 19.00 alla olika stilar för alla åldrar.

Kurser & priser!
700kr/ termin

-Hiphop/street/dancehall ny-fort: Datum och tid kommer snarast
-Dancehall ny-fort: Onsdagar 17.30- 18.45
-Krumping nybörjare: Datum och tid kommer snarast
-Young Vibez : Torsdagar: 17.00- 20.00


Om du vill dansa lite mer och satsa på stilar som bla. Dancehall, hiphop/street mm. så kan du söka in till vår tävling/show grupp Young Vibez som tränar 3 timmar i veckan och har uppvisning eller tävling minst en gång i månaden. Pris 1000kr/ termin

(OBS!!: Audition 3:e september kl 17.00 i stenhagen, egen koreografi samt musik 1-2 minuter Plats: stenhagens nya skola vid ica maxi)


Studio 018s dansare & instruktörer:
- Binta Coker
- Vendela Idun
- Mathilde Lee Nkembi
- Oliver Sotirov


Info & Anmälan:
[email protected]
(för anmälan ange namn, telefon nummer & kurs)

Lets shake som ass gottfolk, kom på öppet hus!!


Backstreet klassiker!



Vem var din favorit? Min var helt klart Nick!

Haha, alla har en backstreet boy i sig, och jag vet att du fortfarande diggar dom!

Denna video är ju nästan lika bra som thriller med Michael Jackson!

C-kursen, Check!

Och så har man avklarat C-kursen! Yes, är klar med allt nu, förutom teorin förståss men körandet är klart, nu ska vi bara finslipa mitt körande på det som jag slarvar med (när mina tankar är låångt borta i annat).

Den där jävla teorin däremot... Ush, palla! But I gotta do what I gotta do!



Bilden är från den tiden då jag var ett vårdsvinsbaaaaaarn..!! Tro inte att jag sminkade mig såhär!!  Jag fick vara försökskanin / (vårdsvinsbarn).

Dansfeber

Sitter nu ute i glashuset och tittar ner mot havet som ligger några meter från sommarhuset. Allt är helt stilla och solen skiner fortfarande! 

Har börjat längta efter dansen igen! Jag har svårt att sitta still, hur kan man vara så beroende? Jag börjar jobba om typ en vecka. Ska jobba som danslärare på tre ställen här i Uppsala, mer om det senare.

Dock kommer jag inte "gå på dans", alltså jag kommer inte ta egna kurser/klasser, vilket känns tråkigt eftersom det finns så mycket stilar jag vill utveckla mig i, som tex house. Men det får vänta, i år blir det cash money in the bank som gäller bredvid skolan. Får hålla mig tills USA innan jag tar klasser igen.. Eller iallfall till jag får mera tid åt det, typ efter studenten.

Nu ska jag koppla av och lyssna på lite hallelulia-musik och drömma mig iväg, adjooos!!



I feel like dancing, dancing!

Brownsuggah!



- No matter what, You will always be the V in my alfabet.
- And you will always be my M. Haha.

Håll ut jag kommer snart hem!

Afrowoman

Här har ni typ ett tvättäkta afro, ett sådant ser man inte varje dag! (observera att jag är blek och ser lite rutten ut, men jag hade varit sjuk i1 månad och höll på att tillfriskna). Bjuder på den!


B-kurs, check!

Nu har jag gjort klart B kursen på intensiven! Nice, stadstrafiken är klar, och det sista jag lärde mig var att köra i rondeller, vilket jag kan ha nytta av eftersom Uppsala är en hel stor rondell.

Nu ska jag övergå till landsvägstrafik typ, C kursen alltså, men den börjar inte förns på måndag, är ledig i två dagar :) Därför åkte vi ut till min sommarstuga över helgen :)

Mamma och Chrille kom inatt också, så nu är de fest! Haha!


Bästisen



Shit vad jag saknar min lilla böna! Ååh det känns som evigheter sen! 
Min bästaste vän som alltid finns bakom nästa krök och som jag alltid hittar på dummheter med :) Det är du och jag, jag och du!
 Aj lööv joo!



Som man säger, tjocka och lyckliga! Vi bjuder på hakorna!

Trogna fans på URF!



... Och längst fram på URF stog vi och skrek, dansade och sjöng med!!

Snart smäller det!

För att min heta syster kommer hem om exakt på pricken 3 månader! Woho!!


Skolstart... utan mig!

Idag börjar folket i skolan! Ettorna började dock för någon dag sen, men vi andra börjar idag! Shit kommer vara älst på skolan, hahaha ska mobba alla ettakladdare!! Mohaha!! Jag hoppas verkligen att det inte kommer några jobbiga fjortisfasoner till Celsius! Jag hatar verkligen fjortisar!! Uuuusssh!!



Ändå skönt att vara ledig en vecka extra än alla andra, då slipper man den där sega starten! När jag kommer blire party i klassrummen och festen kan börja!


Dock ser mitt scema riktigt jobbigt ut! Förutom att "körsång och ensamble" finns med på mitt scema, vilket jag blev mycket förvånad över, var kom det ifrån lixom? Så är det mycket "tänka och vara fokuserad", vilket inte är min bästa sida, men nu är det sista året, sen är jag fri - håll ut!! Studenten är efterlängtad! 


 

Utgångssugen!



Är helt sugen på att gå ut! Känns som evigheter sen, måste dansa av mig!!
Men vadå, ska jag gå ut och festa med älgarna här i norrland?
Nej, som det ser ut så ja drar nog ut mormor på en vals i bergen! :)

Halkbanan!

Woohooo säger jag bara! Halkbanan var dunder! Man åkte runt som Bambi på hal is, eller som Binta i hennes gamla vinterskor!

Man fick köra en bil helt för sig själv (utan körskolelärare/handledare), och gasa på för fullt och sladda runt runt runt i kurrvor och göra olika övningar! Sjukt kul, skulle kunna göra det om och om igen!

Sen fick jag köra igenom två städer tillbaka i 110 :) Det var en knapp man satte på så körde bilen automatiskt i 110 hela tiden! Ett par gånger trodde jag att jag skulle dö i kurvorna! Det som gick runt i mitt huvud var typ "shit vålande till andras död", "kiss me throw the phone" (låten hade fasnat), och "jag dör, jag dör, jag dör". Det var inte bara jag i bilden utan jag fick köra full bil med en massa körskoleelever med, det var nog därför jag blev lite nojjig, men allt gick ju prima ändå!

Conceited


Damn I look good and cant nobody freak it like I could?
Yeah okey, I got a little fat but, my shorty told me that he like it like that!

KattiaKai&Bentebent!


Im still standing

Dagens intesivgrej gick bra! Im still standing som man säger, och övningsbilen har ingen repa än! Jag måste erkänna att jag är duktig på att köra, men har inte börjat kolla på teorin än.. Kanske börjar bli dax?

Har även gått en kurs för 800 spenn! Den är obligatorisk och rätt så onödig om jag får säga det själv. Den heter riskettan och handlar om trötthet, droger och alkohol. Det hela gick ut på att man inte ska köra när man är trött, eller påvärkad av droger eller alkohol.. Det var något nytt. Dont blame it on the a-a-a-a-alcohol!

Hon som höll i föroläsningen hade överskottsenergi, värsta "cameltå" och pratade norrländska, vilket jag stör mig otroligt mycket på! Jag tycker att norrländsk dialekt är as fult, men visst kan jag klara av det till en viss gräns! Hon hoppade runt som en clown där framme och fick ingen respons.. pinsamt läge!
 
Imorgon är det dax för halkbanan, får se hur det går! :)


Direktsändning

Just nu sitter jag på en buss påväg mot  Ö-vik. Jag ska på intensivkurs igen, fast denna gång är det två veckor och jag tar förhoppningsvis med mig mitt körkort hem eftersom uppkörning och teorin ingår.

Det sitter en tant, eller äldre dam som man säger bredvid mig här på bussen. Jag tror hon är rädd för mig, hon kanske inte har sätt en "brun" människa förut, eller så tyckte hon väll att jag såg farlig ut på något sätt. Hon mosar sig upp mot rutan hela tiden...stackarn, denna resa kan inte varit så bekväm för henne! När hon väl somnade trodde jag att hon hade dött eller så, hennes nacke hängde livlöst upp och ner, bara sådär. Men hon var självklart inte död, men tror allt att hennes hjärta hoppade ur led då "värdinnan" på bussen sa hej då i högtalarna, helt oväntat! Tantstackarn flög upp ur sittsen och såg helt skräckslagen ut! 

Själv har jag legat lite halvslappt i mitt säte, lyssnar på musik och sovit. Helt juvligt faktist. Tänkte fråga tanten om hon ville ha lite godis, men ville inte riskera att hon ställde till en scen eller så, haha.


L.a Gigalo

Träffade min gamla barndomsvän som jag känt sedan vaggan! Hon bjöd mig på bio, och jag fick välja film :) Det blev L.a Gigalo.

Första gången jag tycker Ashton Kutcher var riktigt het! Sen satte vi oss och pratade ett tag innan det var dags för hemfärd :) Tack för ikväll!


Hej då Sverige, hej då Rickard!

Att ta förväl är inte alltid kul, men det kan ju vara trevligt :)

En vän till mig, Rickard ska flytta till Kenya (nej han är så svensk man kan bli, med blont hår och hela paketet). Han ska plugga där ett år, så han åker om några dagar. Eftersom att Rickard är en av mina bästa killkompisar så bestämde vi oss för att träffas en sista gång innan han lämnar mig... och landet!

Vi käkade buffé på dragon palace och pratade en massa minnen från tidigare år! Hahaha alltid lika kul att få bekräftat hur djävulska jag och Mathilda var under grundskolan!!

Vår lilla dejt avslutades på varma gubben, och sedan följd jag med han till bussen! Buuhuu, hur ska detta gå?


Lycka till i Africa nu!! Show the people how white peoples dance... eller inte! :D Kyss och smek!!

Daddy, daddy cool!

Aaw min pappi är så söt ibland! Han väckte mig idag och gav mig ett paket för att allt går så bra med dansen och sådär. Det var en parfym, den luktar utsökt! Thanks daddy!



Syster och jag för ett antal år sedan!

Reggaeton SM semifinalen filmklipp

Kan ni tänka er att efter inte sovit ordenligt på flera dagar, gjort en massa fram och tillbaka varje dag! På fredag träna, sedan dansa i kungsträdgården på ung 08 och sedan vara vaken och gå och klubba för att sedan ställa upp i semifinal?

Vi skulle dansa 2 ronder fick vi veta, men det blev 6 :O Shit jag ville ramla ihop på marken och gråta, haha jag var skit trött! Filmklippen som syns här nere är från dom sisa ronderna, man ser att mitt ansikte redan avlidit och min kropp sakta kommer efter, haha dom första ronderna var ju naturligtvis bäst eftersom man hade power och ansiktsutryck. Men men så här ser vi ut i sista ronderna, ochdet räckte för att slå ut dom andra tjejerna :)


Reggaeton SM semifinalen

Som ni vet tävlade jag och Binta i semifinal i reggaton SM. Vi båda kom vidare tillsammans med två tjejer till :) Vi ska nu tävla SM i september på en stor kryssning.

Haha jag är lite chockad hur detta kunde hända eftersom jag aldrig dansat reggaton tidigare, och nu ska jag tävla SM lixom, snacka om spontangrej!!

Här kommer lite tjusiga bilder från gårdagens klubbande!


Binta, Jessica, Vendela
Dancehall tjejerna vidare i final :)

Ung 08 showen!

Som ni vet uppträdde vi i kungsträdgården för flera tusen personer i fredags! Det var inte felfritt, men det var nice och vad jag fick höra från folk efteråt så fick vi mäst applåder och många tyckte vi var bäst :)

Här är resultatet. Dock hör man dåligt, och kameramännen springer ivägen hela tiden. Men detta kommer sändas på tv om jag fattade de rätt, så då är det ju bättre kvallite! :)



Här är vi tre damer, helt slitna efter showen.



Boom, boom, crash.. sorry, sorry!!

Nu är jag tillbaka i U-town igen. Ett himlans åkande fram och tillbaka!

Mina dagar i stockholm har bestått av dans, äventyr och festande. Vi har naturligtvis hängt mycket med grabbarna och deras vänner. En kväll var vi hemma hos Ibbe och han hade typ 7 kusiner från London där så de var bara att snacka engelska, hahahaha.

Bästa under den kvällen var boom boom crash . . Sorry Sorry haha mathilde knäcker haha bästaste.  HAHAHA hon vällte nästan ner en stor hylla full med glas och flaskor!! Vi deckade av garrv då vi gick in på toaletten för att skämmas!

Här kommer lite bilder från trippen, orkar inte skriva om allt :)

Påväg till Stockholm!


Påväg mot danssalen!


Vi fular oss medans dom andra tar en vatten/rökpaus!


Efter träning påväg mot Chapplins!


Efter en jobbig natt, haha!


Påväg till grabbarna



Slitna damer efter en galen kväll hos Ibbe, gick och la oss kl 6 och upp igen kl 11!!


Båttur jag tog med mina kusiners båt! Skit skönt, riktigt halleluliamoment!!

Vi stannade och lunchade mitt i vattnet också, med en supergod efterrätt!!


Grattis Mathilde 20 år!!

Min svarta syster fyller 20 år, och det kommer firas, hiphiphurraa!! Systemet och hela paketet!! Har varit med bönan hela dagen, I love love her!! Grattis igen bigblacksis!! <3


Det händer grejer, bye bye!

Nu drar jag till Stockholm! Har en massa grejer på gång (som vanlig). Detta är vad som händer det närmaste dagarna:


Vi ska dansa i kungsträdgården på fredag! För er som vill kolla så börjar vi 10 i 6 med en grym dansshow :)


Som ni kanske vet så kom både jag och Binta vidare i SM tävlingen i reggaeton, även fast ingen av oss dansat det tidigare! Kom och heja på oss i semifinalen på La Isla!!

Resturang med treon!

Söndagskvällen spenderades på en mysig resturang här i Uppsala, Tzatsiki. Jag och vår treo åkte dit tillsammans för att ha en trevlig liten middag för Andrea som fyllde år för ett tag sen. Vi åt jättegod mat och satt där med våra filtar ett bra tag och pratade.


Ett ställe jag rekomenderar, precis vid vattnet men mysig belysning och helt kittet!

Mathilda och jag stod för notan, haha! Sen drog vi hem till mig ett tag :)

Contés musikvideo!!

Här har ni resultatet av musikvideon som jag och Binta var med i för ett tag sen :) Jag har rosa tröja i vissa klipp och leopardklänning i andra klipp. Enjoy!



Här är även Contés första musikvideo som jag och Mona var med i förra året :)


Överaskningsfirande

Har nu firat min födelsedag med familjen! Jag kom hem helt sliten från Binta, sätter mig på altanen för att berätta om URF. Fika kommer fram på bordet och alla börjar sjunga för mig. Jag hade ingen aning om att jag skulle firas idag :)

Jag fick den bästa 18års pressenten man kan få (som faktist var det ända jag kände att jag behöver). Jag fick en jättefin sprillans laptop! Wiiie, blev super glad! Till det fick jag minnseskort och cash money in the bank. Känner mig helt rik!

Tack så mycket! Tänk om man kunde fylla 18 varje dag :D

Min käre vän är med i UNT :D

Skulle hyra film - togs av polisen

Återigen får polisen kritik för sitt bemötande under Reggaefestivalen. Detta trots att Pär Halldén innan festivalens början uppgav att polisen tagit till sig kritiken från i fjol. UNT har träffat Matilda Lundqvist som känner sig kränkt av polisens agerande.

- De hade väldigt dålig attityd och gjorde att jag kände mig äcklig. De visade ingen förståelse och alltihop var väldigt kränkande. De dömde mig helt på förhand, säger Matilda Lundqvist som greps på torsdagskvällen.
Exempel på liknande situationer finns från tidigare års festivaler då personer uppgett att de blivit illa behandlade av polisen och att de blivit utsatta för bryska metoder. Och nu har det alltså hänt igen.

Matilda Lundqvist och hennes pojkvän var på väg för att hyra film inne i stan men tänkte ta en sväng förbi utanför Reggaefestivalen med bilen för att se hur området såg ut. Men på Kungsängsbron blev de stoppade av polisen och hon fick blåsa i ett alkotest. Det var inget problem och de fick åka vidare. Paret vände efter en stund för att åka hemåt igen. Då blev de stoppade på andra sidan av bron.
- Jag fick blåsa där också och sen bad de mig komma ut och prata. De påstod att jag var påtänd och att jag hade jättestora pupiller. Jag hade fem poliser som lyste på mig med ficklampor och sa att jag skulle följa en penna med blicken. Det är klart att jag blev stressad, säger Matilda Lundqvist.

Poliserna tog med sig henne till Lundellska skolan där de har en tillfällig station under festivalen. Där fick Matilda Lundqvist lämna urinprov och blodprov. Hon uppger att urinprovet var negativt och att svaret på blodprovet kommer om två-tre veckor.
- Det kändes som att de redan bestämt sig för att jag hade rökt på redan innan de tog proverna. De skrattade åt mig när jag sa att jag inte var påtänd och aldrig hade rökt på i hela mitt liv, säger Matilda Lundqvist.

Trots att urinprovet var negativt så blev hon tillsagd att hon inte fick köra bil men någon lösning på hur hon skulle ta sig hem de två milen erbjöds inte och telefon fick hon inte använda. Pojkvännen som satt kvar i bilen har inget körkort och kunde inte hämta henne. Efter ett tag ändrade sig dock poliserna och hon fick köra hem. Men då hade det gått runt tre timmars sedan Matilda Lundqvist blev gripen och hon kände sig ordentligt kränkt.
- Alla poliser utom en var väldigt otrevliga och jag kände mig otroligt illa bemött.

Matilda Lundqvist överväger att polisanmäla det hela. Polisen vill inte kommentera händelsen innan en polisanmälan och en eventuell utredning gjorts.


URF day 3

Efter en massa timmars slöande hos Mathilde med Sap och Binta drog vi ner till stan med Hagge och Cheyenne, to the festival! Denna dagen var den dagen så man kunde släppa loss och verkligen få festivalkänsla utan att behlöva tänka på Zumbasshowen.

När Busy Signal skulle börja sjunga stog vi självklart längst framme vid scenen i mitten! Vi dansar mycket till hans musik och jag gillar hans låtar! Vi flippade till max, tror vi var värst i prubliken! Haha utan oss hade det inte varit kul att stå på scenen :D Joo då, men vi var klart värst! Sjöng, skrek, hoppade och dansade på samma gång! Weee, duuuuundeeer!!!

Okey över till det lite töntiga, men vadå de är ju saant, haha! Han pekade på mig och gjorde ett litet hottihotti move och sjöng något ljuvligt, alla intygade att de var moi han pekade på. Jaa vet superpatetiskt att nämna, men haha neej jag skiter i det!! Haha.

Efter hans underbara konsert vaktade vi våra platser och väntade in T.O.K. Då kom det en mamma i kanske 40-45 års åldern med sin dotter i våran ålder och blörjade mucka med Sap om platsen vid gallret. Sap knäckte henne hela tiden och vi deckade av garrv, men tillslut blev det överdrivet och ilskan flödade. Sap vann och dom flyttade på sig.. Några minuter senare kommer dom två tillbaka och häller öl över hela Sap och springer iväg -pussysar!! Men Saps långa ben kommer ikapp på två sekunder, men vi stoppar bråket och bestämmer oss för att ta hand om det efter konserten.

Men våra bra platser står vi och flippar lika mycket igen!! Vi fick slängpussar och jag vet inte vad av T.O.K. och dom pekade på oss flera gånger. Dock tog dom upp en ful tjej på scenen som stog typ 3 platser bortom oss. Hon skämde ut sig på scenen! uuuuush va vi ös asså, ja vet inte vad hon gjorde! Fel val av brud T.O.K. Hahahaha!! Helt galet bra var dom, och det finns inget hetare än när killar dansar & sjunger med jamaicansk dialekt!

Efter konserten gick vi, fixade öl, hämnades på kärringen + dottern, sen blev det slagsmål, fick in en och annan fin höger, vakterna kom och var helt och hållet på våran sida. Det mäst korkade dotterna gjorde under fighten var att skrika "neger". Hahahaha hur smart är de på ett sådant ställe? Tur att inte "fel person" hörde de, då hade någon varit död nu. Men folk söm hörde blev upprärda och la sig i. Jaja vi vann, thats it.

Kvällen var en fest! Weeeey, våra sista krafterspenderade vi i partytältet tills det stängde, dunder!

Vi knöt en massa kontakter i URF efter att folk hade sätt oss dansa. Ska absolut inte avslöja något nu, kanske mer när det blir aktuellt, men jag säger en sak - Spanien here we come!

BILDE KOMMER


URF day 2

Innan vi uppträdde på URF:

Vi gick in backstadge när Ziggi & the rennaisance spelade, så vi värmde upp i våran "louge". Stressade och nervösa var vi allihopa, smiket flög fram och tillbaka och alla sprang runt som galna hönor för att fixa till det sista.


Mathilde fick panik och samlde alla för att  be en bön haha  "gud ge oss styrka på tio minuter".Sedan så gick vi ut och väntade på att dom skulle plocka bort alla grejor från scenen och då när publiken såg oss så började ALLA, bokstavligen hela tältet att skrika Zumbas, Zumbas, Zumbas!!

Ut på scenen flög vi när musiken startades  och uppträdandet gick kanoners. Det kändes as bra och publiken var verkligen med oss! Efterråt så kom det fram en massa massa folk från jamaica och allt möjligt som ville ta kort med oss, dom ville att vi skulle åka till tyskland och dansa där m.m. Vi gick ut från backstadge och massa "fans" sprang efter oss med kameror och ville ta kort med oss :) fett gulligt.


När det hela var över och vi kunde andas ut ordentliget vare fest natten lång, dunder!! Taxi hem till Mathilde halv 5 på morgonen, men statdparkepromenade knäckte, hahahahahahahahaha!!!

Zumbas show på URF

Det var inte felfritt, men det var dunder att stå där och ta emot prublikens skrik och applåder!

Dock kännde jag att jag inte kunde ge mitt bästa eftersom jag är sjuk och jag varken kan andas ordentligt eller hade full kraft, men jag körde på så gott jag kunde. Här har ni resultatet :)

 



Systar eller icke systrar?

Det är väldigt ofta nu för tiden som vi får höra att "jag och Binta är systrar". Är vi verkligen lika, eller vart får ni allt ifrån? Haha, så här ligger det till. Binta och jag är inte biologiska systrar någonstans (även om jag vet att Bintas högsta önskan vore så, hahaha), Hon är från Gambia och Sverige, jag är från Ghana och Sverige. Visst vi vistas oftast tillsammans och vi är som systrar kan man säga. Men det är skillnad på "är som" och "är".. tack och lov hahaha! Nu vet jag att Binta tänker "din mamma". Anyway här får ni mig om "min syster", haha!


Grattis Isatu 16 barre!!



Grattis vakra varelse på födelsedagen!!
 Haha du vet vad som väntar dig ikväll, du har väll inte glömt? ;)

URF day 1+ Födelsedag

Min födelsedag med släkt och famlij kommer firas om några veckor, eftersom jag inte hade tid - skulle ju på Reggae festivalen! Så jag åkte in med mamma, Binta & hennes mamma, Mathilde & hennes mamma och Aida och hämtade ut våra band med backstage och hela den biten.


Sen åkte vi hem till Binta och tränade en sista gång inför våran show på URF. Sen drog vi ner och festade och dansade inne på URF. Möttes av en massa grattispussar och kramar! Vi kollade in scenen som vi ska dansa på, shit kommer bli tungt!!


Har dock tappat rösten, kan knappt prata och har blörjat bli småsjuk... Fuck hur ska detta gå när vi dansar?

Födelsedagsfesten

Har ont om tid, så ska bara sammanfatta kvällen lite snabbt :)

Tjejerna rullade in och vi lagade middag, sen satt vi ute och åt den. Vädret var verkligen as nice!! Prat, skratt, musik och andra trevligheter vid middagen, det blev friterade pommes, fläskkarre och bea! Mumms!



Musiken skruvades upp och folket rullade in! Det blev dansgolv på altanen och många flippade hahaha.





Mer folk rullade in, det började bli mörkt och musiken flyttades in. Danssuga följde med musiken, alkolister och pratglada satt kvar! Haha.



Kvällen&natten fortsatte kanon! TACK ALLA UNDEBARA MÄNNISKOR, NI GJORDE MIN KVÄLL ATT MINNAS :)

Det kommer komma filmklipp från kvällen, känsliga tittare varnas! Peace!

Min 18 års dag!!!

Idag fyller jag fucking 18 år!! Jag får alltså festa lagligt och göra mina beslut själv (vilket jag redan gör men nu kan jag dra på gränserna ännu mera!!). Shit pommes, denna dag har man väntat på ett tag :)

Hade födelsedagsfest igår, dunder, men det kommer upp vid tillfälle, tack alla underbara människor som gjorde mitt 18årsfirande kalas!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu, för vi ska ner på reggaefestivalen strax, vi har artistband ;)

Denna låt ät tillägnad till mig själv, älskar denna låt och har en jädrans skojjiga minnen till den!! Hahaha!!


Försmak inför URF

Har just kommit hem från träning och annat skoj. Nu börjar dansen sitta och vi är taggade för URF.

Hittade ett litet inlägg på en tjejs blogg som handlar om oss. Jag fick en gullig kommentar av henne, så jag klickade mig in på hennes blogg så stod det sähär:

Men det är så mycket som jag missar det här året på urf. Det är en skit grym dans grupp. Eller 2 tjejer som jag sett lite då och då i videos. Dom ska uppträda där och hade velat se det. Tycker dom är grymma och jag själv älskar dans mer än allt. Tycker det är så jävla grymt att dom har kommit så långt med dansen. Uppträda på urf vore ju det bästa.


Tycker det är skit kul att folk uppmärksammar våran dans och vad vi gör.

Nu ska jag slå på en rulle och umgås med Chrille och Andreas!

Avslöjande

Som jag berättat om innan så lever jag för tillfället i en jädrans stress, glömmer nästan bort vad jag heter! Det finns en sak som jag inte berättat om, som varit en hemlis rätt så länge.

Zumbas ska dansa på reggeafestivalen!! Wohow. Dock är vi sent ute (som vanligt) vi har knappt gjort dansen och vi ska dansa på fredag! Shit det är typ fyra dagar kvar! Hoppas ni släpar dit era ass på fredag kl 22.00 och skriker på oss :)


Dock har dom missat att skriva ut ett S på slutet av namnet :P

Fortsättning följer...

Twist with chocolate


Födelsedagsklänning, check

Awii, vilken underbar dag jag har haft, trots att jag känner mig krasslig!

Jag, Binta och Jai åkte till Stockholm, köpte fresh hair, åt på kungshallarna (som blivit mitt hem och som äter upp mina pengar), och shoppade loss i Kista. Det känns skönt, har hittat min födelsedagsklänning iallafall, en sak mindre att tänka på. Inte för att jag letat, funderade på att ta på mig en strumpa eller så i sista hand om jag inte skulle hitta något jag gillat, men som tur var hittade Jai en tjusig hottie mama dress till mig typ i första affären, så orkade inte ägna tid åt att leta efter något bättre.

Nu är vi hemma igen, back in U-town som jag säger. Blir en Stockholm igen i övermorgon..Shit jag kan lika gärna flytta dit, är ju ändå där 24/7. VI sitter hemma hos Jai tillsammans med Isa och Hagge. Har nyss hjälpt Jai att färga hennes hår, och Hagge fixar Isas ögonbryn, Jai plattar mitt hår, Hagge ska få masage och jag vet inte vad. Beautyshop salong typ! Blir en film allderless strax så ska gå och ta en bra plats! Mwaaah!

Mot Stockholmshållet

Sitter med Binta, Jai och Hagge. Binta och jag har nyss kommit hem från en dansshow vi ställde upp på, och vi ska strax rulla mot Stockholm igen. Vi har lite grejer att fixa, och allt känns så stressigt just nu! Men jag gillar stress, till en viss del iallafall.

Ska fixa mitt hår snart också, måste ju se anständig ut i huvudet dessa veckor framöver. Ciaao!

RSS 2.0