Stockholm & Musikvideoinspelning

Lördag: Begav mig till Stockholm, fick låna min kusins lägenhet eftersom hon var på fest. Mona och jag hade tänkt åka till samma fest som hon, men när vi väl kom på att de var dax att åka var klockan halv 1 på natten, så vi sket i de. Istället åkte jag in till t-centralen för att gå ut med Binta + flera. Tss Kul kul .  .  .

Söndag: Denna dag slog allt, det liggen en förbannelse över oss två när vi är tillsammans! Mona och jag åkte tillsammans till dagens videoinspelning.

För det första gick vi av på fel hållplats, så vi fick gå en bit! Sen mötte ngn random mulatt upp oss och visade oss vägen.  Vi var några timmar sena, så vi missade när dom berättade om all viktig info *uupps*, och det var även då dom bestämmde vem som skulle vara med i vilken scen. 

För det andra
hade världens bitch hand om "dansarna".  Hon själv var en "så kallad dansare", förstår inte hur hon  kan ha den titteln, så som hon dansade. Anyway, hon var fett otrevlig och helt egoistisk, hon medelade inte oss när det var våran tur att dansa eller något! Hon gick in med hennes tre kompisar och ställde sig i mitten och tog all uppmärksamhet! uuufff va vi ville slå henne! Haha..

För det tredie hade vi fått fel information om vad vi skulle ha med oss för kläder, så det var knas! Haha! Men men.. Det roligaste var när vi spelade in refrengen! Mona är helt hypad, tills vi precis ska börja, och hennes ex kommer in igenom dörren, sådär helt utan förvarning! HAHAHA asså kan det bli värre? Mona gömde sig och omg:adade sig om och om igen! Och gissa vad? Han fick stå exakt bakom henne i den scenen, och hon kunde tillochmed höra han flåsa! Hahahaha!

Sista scenen vi spelade in var roligast! Vi fick klänga (på egen risk) typ några meter ovanför ett betonggolv i en fabrik bland galler och ställningar! Helt freaky! Tänk er Rihanna Disturbila videon. Och Mona fick inte upp dragkedjan på sin klänning! Hahahah! Panik ännu en gång! Och Monas cigg var slut, så hon kunde inte lugna ner sej heller! Hahaha!

Vi missade sista tåget hem, kan man ha mer otur? Vi satt på Mc Donalds och åt typ halv ett på natten. En skit läskig typ går fram och tillbaka utanför fönstret hela tiden och stirrar på Mona! Haha, skit läskig!! Han väntade typ på att vi skulle bli klara! Haha! Sen mitt utan förvarning börjar en (typ knarkare), skrika massa grejer till Mona och mej, jag började asgarrva bara för att han var så läskig och hela personalen vände sig om och kollade vad som hände! Han skrek och skrek, han såg heelt mysko ut! Mona skrek tillbaka: Ska jag behöva ringa polisen eller?? Haha jag dog, för det roliga var att det kom ett gäng poliser inspringande och tog fast han just i de ögonblicket! Vi snackade lite smått med polisen om han, och sedan om den där mysko-mannen som gick fram och tillbaka utanför fönstret och stirrade! Medans polisern pratade med han - rushade vi till pendeltåget med bena på ryggen! Sen åkte vi till Märsta och pappa hämtade oss där.. Stackarn han fick sova tre timmar innan han skulle upp och jobba. Vi kom hem halv 3 på natten.. Vilken dag...

Han som sjunger heter Conte, sköning. Det var samma producent som jobbar med Adam Tensta. Lägger upp videon när den kommer, men det lär ta ett tag. Adjöööken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0