URF day 3 - Galet!!

Sista dagen på reggaefestivalen, fy fan kan inte fatta att tiden gick så fort och att det är ett heeeelt år kvar innan man får uppleva den galet sköna och underbara känslan av allt som pågår under festivalen.

Vi såg artister som Jah Cure, Busy Signal, Million stylez, Movado och Anthony B plus många, många fler. Det var en bra dag, det ända som kunde varit bättre var vädret - det spöregnade bitvis under dagen. Dom som inte hade gummistövlar (som vi) fick nog kasta sina skor efter festivalen, hahahaha puckat att inte ha gummistövlar på sig!!

Efter alla galna artister (framför allt Movado och Busy Signal) som vi hade stått allra längst fram och härjat, sjungit med och dansat till alla låtar, drog vi vidare in mot party tältet och dansade loss till massa dancehallmusic!!

Galet, galet, galet... När festivalen stängde trog nästan alla hem..? Tråkiga!! Men vädret fuckade nog för ganska många.. Men inte för oss!! Jag, Binta, Jasmine och Ice (m.f) drog till gatufesten tillsammans med Jacco (m.f) och härjade riktigt grovt där, hahahahaha!! Vi lärde Jacco och Faal att dagga, och bli daggade!! Hahahahahaha, stackars dom blev tvingade att lägga sig på marken och sedan bli pungkrossade, hahahahaha!!!

Efterfesten blev på hotellet tillsammans med alla artister. Vi kom dit med Milion styles och hans gäng så vi var mest med dom. Movado skulle åka till Jamaica med ett tidigt plan, och Antony B kom in och lyssnade på mitt snarkande, hahahaha!!



Binta, Jacco och jag påväg till hotellet =) Sista ni får se, hahaha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0