Ghana 28/6 - Strandpremiär!

Första gången vi besökte stranden Labodybeach. Det är den populäraste stranden i Accra (huvudstaden där vi bor). Vi kom inte för att bada, utan vi hade vägarna förbi (påväg in till stan) så vi svängde bara förbi för att checka in den.

Vattnet var jätte varmt, trodde inte att det skulle vara kallt direkt, men trodde fanemig inte att det skulle vara så varmt som det var!! Vi plaskade och sprang runt som tokar, jag älskar utomlandshav och att stå med fötterna i vattnet och kolla ut över horisonten är så underbart!!

Jeremy hade blött ner hans shorts så att det såg ut som att han hade kissat på sig. Det roliga var att vi hade sakt till han flera gånger att inte gå så långt ut för att han skulle bi blöt (eftersom vi inte tagit med badkläder), men han lyssnade inte för 5 öre, hahahaha. Han blev "The white boy who pied his pants".

Dock hann dom torka innan vi kom inte till stan. Vi gick på marknad, och vi var helt slut efteråt (tror inte vi vant oss vid hettan riktigt) så pappa mobbade oss för att vi var klenisar. Men vi är ju inte born and raised in Africa, så klart vi är lite klenare hahahaha.

Resans första kokosnöt köptes också, fan vad gott!! Kokosmjölken (saften), är gudomlig och köttet som man äter var fett gott.  Blev kokostorsk!!

Resan fortsatte mot Jeremys faster, sen var vi i baren och chillade med dricka tillsammans med Stella och Mellissa (servitriserna).


Kommentarer
Postat av: Mona

Är du och jermey kusiner?

2010-08-01 @ 23:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0