Danmark

Åkte till Danmark, landade på ett fint hotell nära stranden med frukost bufee och middagsbufee. Lite kort om hela redan.

Dag 1: Vi åkte till ett akvariumställe med fetaste akvariumen och stora och festa fiskar! Det var lite smått coolt att se massa olika fiskar som man aldrig sätt förrut. Sen såg vi sälar också, sötaste ungen. Sen blev det shopping, och sen godaste middagen.



Dag 2: Vi åkte till ett nöjesfelt/vsttenland. Skit häftiga berg och dalbanor och skit coola vattenrushbanor i vattenlandet. Inte som sveriges luffiga nöjesfellt, utan riktigt stora attraktioner. Var där hela dagen och de var smått mulet, så de var inte så många där, så vi behövde aldrig köa för att åka något. Vi fick till och med åka varv efter varv utan att behöva gå ur karusellen.

Dag 3: Stor shoppingrunda i stan. Minigolf på kvällen. Golfbanan var rolig, typ dinosaurie inspererat så man sköt igen berg och elefanter och sånt.



Dag 4: Stranden, Röjerier + Rickards perrvosms!  

Dag 5: Var i Skagen, skit fin stad. Hittade en sälunge på stranden.  Sen var vi och kollade på en "örnshow" på ett naturreservat. Sen åkte vi båt kryssnig.

 

Skön resa med mycket akriviteter och god mat. Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0