Ridning är inte riktigt min grej

Onsdag: Cornelia och jag åt vofflor, glass och choklad till frukost, mumms! Sen åkte vi till Tyra. Sofia Sörling och jag skulle få rida på Tyras häst! Haha vilken syn säger jag bara! Fett läskigt, men ändå kul! Studdsade omkring riktigt tjusigt i båda trav och galopp! Blev filmad när jag galopperade och inte kunde stanna, så jag flög både hit och dit, bak och fram! Haha, ska lägga upp den här såfort jag fått den av Cornelia, så håll koll på detta inlägg om ni vill få er ett gått skratt! 

Jag tror jag ska hålla mig till dansen, höhö! Efter den tuffa turen chillade ví alla hos Tyra och planerade en haloweenfest, men kom på att vi var lite sent ute, men men får se vad som händer! Cornelia och jag gick ner på stan, mötte Mathilde och Malika, kolla runt en sväng, träffa Sasha och åkte hem till mig. Camille och Rickard kom också. Vi sjöng singstar halva natten, och jag knäckte som vanligt! Haha :) Älsklingar!

Chill party & nattvandring

Tisdag: Vi vaknade och åt frukost klockan halv 3! Haha.. Dom sista timmarna av dagen slappade vi och lyssnade på ljuvlig vendela-musik! Vi tog bussen in till stan och gick sedan hem till Cornelias fari. Sasha, Cornelia och jag beställde Afrikans mat från en resturang i närheten, det var skit gott!! Senare kom Julia, och vi alla gjorde oss i ordning. Vi mötte upp Camille på stan igen och sen åkte vi alla till Adam i Stenhagen. Där smådracks det tillsammans med Adam, Adam, Nisse, Robin, Anden, Futsum och vi tjejer då. Vi checkade någon psykos film och snackade ren smörja! Timmarna gick och det blev natt! Cornelia och Vendelas nattvandring, uuussshh! Haha <3 Au revoir!

Första dagen på lovet kunde inte blivit bättre!

Måndag: Var barnvakt till mina grannar i nästan tre timmar idag. Det är soft, dom leker fridfullt själva medans jag bosätter mig framför tven eller bläddrar i en intressant tidning. Babyn sov hela tiden så det var ingen fara med henne heller.

Mot kvällen kom Mathilda och Andrea över för ännu en Eva och Adam kväll! Vi hann se halvan av den sista filmen då Sasha kom och joinade oss. Camille, Hani, Hossam och Simab kom också. Vi kollade på massa filmer och hade trevligt! Hani skulle absolut baka kladdkaka utan resept, en Hani-special. Ska inte nämna några komentarer om den! Haha. Kallabalik! Men alla hade trevligt, vissa trevligare än andra ;) haha!


När alla dragit efter nattetid vare ladysnight! Camille och Sasha sov kvar.. Eller sov och sov, vi gick och la oss klockan sex på morgonen :) Alla fick flipp under natten, vi dansade och spela hög musik, Flumm på högsta nivå! Vi snackade om allt allt allt. Skit kul! Man ville lixom aldrig gå och lägga sig, man ville fortsätta forever lixom! Haha! Älschklingar!


Filmtime-dag och Stepping

Söndag: Sov ut på morgonen, eftersom vi inte hade någon dansträning på Uniqe idag. Istället gick jag till David och Rickard och hängde med dom hela eftermiddagen. Vi kollade på tv och lite på film. Vi skulle ha sätt första sesongen av Eva och Adam ( haha loove ), men vi hittade inte filmen. Så det blev Pip-Larsson! Haha ibland är det kul att kolla på filmer man såg när man var liten!

Klockansex åkte jag och dansade med Crew 018. Vi repade lite house nför modevisningen vi ska vara med på om några veckor. Sen började vi med en stil som heter Stepping. Helt coolt! Här är Steppping, vi gör liknande koreografier:

 

Efter träningen åkte jag, Rickard och Mathilda till Cornelia och kollade på film och myste. Alla satte sig på mig och kittlade mig :O Men stark som jag är (panikslagen som jag var), kastade jag iväg dom en efter än! Haha.. Vi hade mycket mysigt, och kollade på underhållande filmer! Haha.. Bäst! Morsning!


Projekt Player part 3: Avslöjandet!

Lördag: Åkte till Mathilde och åt middag, fixade oss (såg trotts allt ut som en pung iallafall), åkte ner på stan för att byta buss, då vi såg "Kexet" och "Kakan" som stog och råglodde. Vi började genast snacka om "Projekt player", och till bådas förvåning har vi pratat om olika personer hela tiden, så allt har blivit ett stort missförstånd mellan Mathii och moi! Hon har trott att jag pratat om person Glas och jag trott att hon pratat om person Mugg, så allt vi sackt och fixat har alltså varit tvärt imot vad den andre menat, så vi har alltså skapat falska uppfattningar om personen i fråga! Lite kompicerat men det var jävligt kul när ljuset gick upp fär oss båda! Haha..

Anyway, vi mötte Malika och åkte sedan på födelsedagsfest hos Safi. Grattis. Det var typ bara Zumbas som dansade, alla kollade på heeela kvällen.. Haha vet inte om dom inte vågade dansa för att vi dansade eller om dom bara var fashinerade. Vi var ju inte direkt serriösa. Sedan bar det av hemmåt, och guess what? "Kexet" och "Kakan" passerar gatan! Haha, vilken dag. Dagens bästa, 2+2=22


Fartfylld fredag & Patrik 1,5

Fredag: Efter skolan gick jag på stan med Hani, Hossam och Senap. Vi kolla runt och åt mat typ. Haha fick höra roligaste händelserna i kebab house där vi åt! Haha.. Efter att ha hängt med dom från 3 till 6, träffade jag Mathilda och Andrea. Käkade på Cupido och planerade kvällens planer. Det blev bio - Partik 1,5. Haha de var sköön, och jag fick Mathilda att skratta i massor och Andrea att skämmas när en ..hmm.. jaa lite speciell scen kom, om man säger så! Haha, perfect timeing! Efter bion gick jag ut med Mathilde, Malika, Nicole och Dessi. Escobar blev det. Vi ägde golvet, haha!


Dagens fynd

Käkade lunch på Cupido idag med vännerna. Mumms!

När Camille och jag skulle gå och dansa på kvällen gick vi förbi stora Gina. Dom hade VIP-kväll, så det var 20% på alla varor, även dom nya! + att dom bjöd på cider och godis! Man var ju tvungen att köpa något bara för att! Camille köpte två tröjor till henne, och en till mig eftersom jag lånat ut mina egna pengar som jag aldrig får tillbaka, men man lär sig av sina misstag, orkar inte gå in på det. Blir bara jävligt trött på de, att man inte kan ta eget annsvar! Anyway,vi dansade Ragga/Dancehall. På hemvägen ringde Mathilde.. Uppdaterades om projektet och planerna inför helgen!  

Min granne vill att jag ska vara barnvakt en stund på måndag, till två pojkar (brukar vara barnvakt till dom), 7 och 5 år, och en nyfödd liten flicka som är typ två veckor! Shit, mama Africa here I am!

Projekt Player part 2

Mitt batteri var fullt laddat imorse, nu har de dött! Det beror på min käre vän Mathilde, som jag har pratat med hela dagen! Från bussresor, prommenad, danslektion till tv-tittande hemma! Kan inte sluta skratta med den där bruden asså.. Min mobil var kokhet.. beror det på att bruden i andra linjen skickar över lite heta vibbar? Well.. vi har lagt upp värsta planen, haha - dansa kan han med! Mer info kommer, men nu börjar det hända grejer! V & M - its on!



För övrigt har jag dansat idag. Dansade jazz i skolan, vilket jag måste erkänna var jävligt kul! Vi dansar i klackskor, och jag älskar dansen! Tror aldrig jag sakt att jag älskar någon dans innom jazz, men någon måste bli den första. Vi dansar till denna låt! As bra, och en aning sensuell ;) Sen var det raka vägen till Crew 018.


Projekt Player

Hahahaha! Mathilde och jag har ett hemligt projekt på G, projekt Player! Så roligt att jag skrattar av att bara tänka på det!

David hälsade på mig idag :) Sen pluggade Tyra och jag (Malika och Sellam också) i Stadsbiblioteket (sattsigt va?). Det var faktist kul och det gick mycket bättre än vad jag trodde! Imorgon har jag ekonomiprov. Bless jaao!  ๘۩

Fyrisdagen + Videon

Måndag: Zumbas uppträdde med den nya dansen för första gången idag. Det gick helt okey, men vi märkte att dansen var lite för lång, för man var helt slut! Hela dansen var typ över åtta minuter! Tänk er att hoppa omkring och ta i till max i åtta minuter! Och vi dansade tre gånger! Men det var nice ändå. Videorna som jag lägger upp är en av dom sämre, men den bästa showen är inte lika nära filmat. . Men ett smakprov för alla nyfikna! Sätt på dom två samtidigt, det är roligare då! Men tima exakt :D Filmen fiinns överallt på Youtube. Enjoy!

 


Mina hemligheter avslöjas i sömnen!

Söndagen tillbringades hos Mathilde. Malika var också med på ett hörn! Dagen bestod av, mat, godis, mat godis, och godis. Well vi hade kul iallafall, checkade på Zom-Zom också, och ringde ett antal roliga samtal tillsammans med Ilhan och Nasra. Hahahahaha säger jag bara! Från klockan halv 12 till halv 4 på natten höll Mathilde och Hani på att snacka i telefon angående mixen! Jag deckade, men dom terrade mig, heela tiden, så dagen efter fick jag höra en massa saker jag hade sakt i sömnen! Haha.. vissa grejer var ju bara helt skämmiga, så vi kom fram till att om man vill veta mina hemlisar ska man snacka med mig i sömnen!


Eva & Adam är bäst med Mathilda!

Äntligen har jag fått vilat ut lite! Första helgen på lääänge som jag tagit det rätt lungt, och det har varit riktigt skönt! På fredag kväll kom Mathilda över. Vi myste och tjockade i oss mockarutor. Vi kollade på Eva och Adam <3 Haha! Asså den filmen knäcker såå, jag minns när man var liten och alla älskade Eva och Adam! Jag och Mathilda blev alltid sjuka tillsammans och satt hemma hos mig och kollade på den! Alltid alltid! Haha, de var tider de!

Lördagskvällen: Mathilda kom över och vi kollade på yttligare några avsnitt av Eva och Adam! Haha dunder! Mot natte-tid åkte jag hem till mina bästa killkompisar David och Rickard, Albin var också med. Vi kollade på film i Davids lilla utehus! Mycket trevligt! David fick som vanligt överskottsenergi och dansade runt till alla låtar han hade på mobilen! Haha vi andra dog av garrv, han är så rolig när han håller på.. Min lördagskväll var bäst.   

Nu ska jag åka ner till stan, dansa med Uniqe halv 12-3, sen ska jag åkta till Hani (awiii jag får träffa bombay igen <3) haha! Sen ska jag dansa igen klockan 6-8 med crew 018, och sist men inte minst ska jag hem till Mathilde och sova där... Får se hur mycket sömn man hinner få.. Mathilde är nattuggla... Vi ska ju dansa på fyrisdagen imorron... Ciiaao!

P.S vi har fått två nya dansjobb! Fredag :) Mathii knews what im talking about!


Genrep på Fyris

Idag hade vi genrep inför Fyrisdagen. Det gick helt okey, vi ändrade massa saker, men det blev bra i slutändan.



Strax kommer Mathilda hit. Även lite annat folk, så ska hoppa in i duchen! Man vill ju inte lukta genrep lixom? Peace.

Fika med vännerna

Onsdag: Fikade med mina två bästa kompisar. Andrea och Mathilda. Vi satt i flera timmar, och beställde mer än en gång! Det var jätte trevligt att träffas och prata och uppdatera de nyaste skvallret! Haha.. Senare åkte jag och Andrea hem till mig, och andrea intervjuvade mig till hennes projekt i skolan. Det handlar om dans. Myspys!


Ett oväntat samtal

Haha detta är lite kul, Mathilde fick ett oväntat samtal av "den franska producenten" som ska fixa jobb åt oss. Han ringde och tackade (men tror han la in en stöt på  Mathilde haha), sen snackade han om att han snart hade något nytt på G till oss. Han sa iallafall så här:
Han: Jag tycker att du (Mathilde) ,Vendela och Adia var jätte duktiga för att ni dansade från hjärtat, man märkte på er att ni inte tänkte på vilka steg ni skulle göra efter, de finns i blodet.. ni va duktiga ni dansar Naturellt !!

Kom ihåg de han sa tjejer,  vi dansar naturellt hahaha! Det mesta av Inlägget är tjuvtaget av Mathilde! :)

Zumbas har dansshow på Fyrisskolan på måndag, kom och kolla för premiären av vår nya dans, som jag och Mathilde gjort!

Haha asså jag och Mathilde har en skvaller-stund om dagen, minst en om dagen. Den kan ta sekunder, minuter, timmar! Dunder, allt från tråkiga, deppiga saker, till roliga och skratt-kramp-i-magen snack! Du är dunder my friend!

För övrigt har jag varit begravd i läxbocker! Och haft mitt livs första psykologiprov! Jag verkar vara en av dom få som knappt pluggat, och som det fick bäst för.. Men bara för de känns bra så kommer det säkert stå ett feting IG mitt över helaprovet.. men de återstår att se! Filmdax!

Ett års vänskap

Jag undrar hur mitt liv hade sätt ut om jag inte hade gått på skumpartyt förra året? Det hade förmodligen inte funnits någon grupp vid namn Zumbas iallafall. Jag hade nog inte tillsammans med Binta vunnit SM, eller tävlingar överhuvudtaget med gruppen. Jag kanske hade varit en helt annan person än vad jag hade varit idag. För exakt ett år sen (13 oktober) träffade jag Mathilde och Binta på festen i fyrishov. Om inte dom hade sätt mig dansa och kommit fram till mig, trott att jag var min syster, börjat snacka med mig, kanske jag aldrig hade kommit i kontakt med tjejerna, och då hade förmodligen Zumbas inte startats heller.

Dans är absolut bästa jag vet, och jag har utvecklats otroligt mycket genom sammarbetet och erfarenheterna vi delat. Och det bästa, värden skulle aldrig få njuta av oss på tv heller! Haha. Tacksam för de, att ni finns och att vi har kul tillsammans, vi gör de vi gillar, de vi är bäst på. Ett år har gått fort, men de känns ändå som jag har kännt er hela mitt liv, och jag ångrar inte en sekund att jag lärt känna er. Stor kärlek till er tjejer! Aida, Binta, Mathilde, Mona och Shewit.

 

Junior Natrual Musikvideoinspelning

Lördag:

Vi kom fram till Stockholm, en aning försenade (som vanligt). Det var vi och ca 20-30 andra dansare på plats. Det fanns stylister som skulle fixa oss, men vi ville fixa oss själva. Vi började dansa bakom Junior Natrual tillsammans med alla andra dansare till en början, men sedan kom producenten fram till oss och sa att han ville se mer av just oss (Zumbas), så vi fick köra en massa specialscener utan alla andra dansare. Dom blev riktigt avis! haha! Vi fick till och med köra solon och stanna kvar efter att alla andra dansare hade gått hem, bara för att dom gillade oss så mycket. Det kom även fram en massa dansare till oss och gav oss en massa komplimanger och beröm för att vi var så duktiga. Det finns dansade som inte erkänner när en annan människa kan dansa bättre än än själv, men alla dansare där kom fram och var jätte nyfikna på vilka vi var och så. Denna video kommer komma ut på MTV och allt sådant. Jag hoppas bara inte att den blev lite för "dirty". Haha! Jag menar man vill ju inte se ut som tjejerna i hiphop-videorna gör nu för tiden!  Det var grymt roligt att göra något sådant och de är lungt något jag skulle kunna göra i fortsättningen också! Jag medelar när videon är klar!



Efteråt kom en man fram till oss, han var producent. Han snackade om en massa utomlandsjobb och bakgrundsdansare i andra projekt. Han ville ha med oss, och han skulle höra av sig när han hade något på G. Shit nu börjar det hända riktigt stora grejer! Go go go Zumbas, riktigt fucking stolt att vi har kommit så hära långt på mindre än ett år!

Kvällen fortsatte med hemresa mot kära Uppsala. Mötte upp Mathilda och sen åkte vi alla på fest hos Athena. Hon fyllde år. Efter det åkte jag Binta och Mathilda på S-party. Jag deckade på två röda sekunder när jag kom hem, var heeeeelt slut efter dagen! Men den var helt dunder!

Jagad-fångad-fast

Fredagens dansträning slutade med att Zumbas-gänget beställde pizza och chillade i salen efter träningen. Vi beställde pizza med hemkörning. Dom trodde att vi drev eftersom pizzerian låg några meter bort från danssalen! Haha..

Eftersom vi på lördagen skulle spela in en musikvideo i Stockholm skulle vi alla ha filmkväll hos någon och åka dit tillsammans på lördagsmorgonen. Först skulle vi vara hos mig, men helt plötsligt skulle vi vara hos Binta, och jag behövde åka hem och hämta kläder inför morgondagen så jag skulle ta halv 11 bussen hem och packa och sova och möta tjejerna på morgonen istället.. Men nej nej de gick inte.. Binta och Isato höll fast mig. . Men jag lyckades smita iväg när jag hälsade på några kompisar längre ner på gatan. Jag tog min chans och stack min väg! Jag hade en skit tung väska så jag kunde ju inte gå så fort.. Helt plötsligt kollar jag bak, och ser att Isato är några meter bakom mig och kommer springande i full fart! Jag gav ifrån mig värdens tjut, så att människorna jag gick förbi hoppade till! Jag hann bara springa några meter, eftersom jag började asgarrva och var panikslagen på samma gång.. Så Isato fångade mig.. Så det var bara att lyda order och följa med hem till Binta..

Bird is the word

På onsdagen efter dansen åkte jag till Mona. Vi chillade där tsm med Sessen och Hanna. Mot kvällen runt 11 åkte jag ner till RedRoom till Dancehallkvällen. Inne på RedRoom mötte jag Binta. Vi chillade med Errol och company.


Senare under kvällen åt vi mat, mötte upp Sofia och company, Kanan och company och drog vi till Terassen (runt två tiden). Där tog alla en drink och pratade och hade det trevligt. Det är inte ofta man ser Binta på det humöret hon var på igår. Hon var typ megaflummig blandat med övertrött! Haha shit asså.. Vilka ideer den där bruden har. Stockholm och grejer.



Vi hörde rycktet om "Bird is the word", så vi var tvugna att se. Så Binta jag och "Bird is the word" åkte och hade en egen liten efterfest, den slog allas. Haha "Bird is the word dansen" Haha!! Jag somnade vid halv 5-5 någon gång.. vet inte hur länge dom andra höll på att leva om!   


Det var inte riktigt lika kul att gå till skolan dagen därpå. Men kom efter lunch, så ja fick mig iallafall en liten sovmorgon!

Skolfotografierna & Höstmarknaden

Vi fick våra skolfotton idag.




Mötte upp Andrea i Stadsparken. Det var en ljuvlig höstdag! Vi satt och pratade på en bänk med utsikt mot ån. Vi gick och mötte upp Mathilda och sedan gick vi på höstmarknaden. Jag köpte en tröja med rasta färgerna. Jag slår vad om att hela Uppsla kommer ha på sig sånna.. Men ingen kommer vara lika snygg som jag i den! Haha.. Peace

VIP med Lazee

Lördagskvällen:
-Åkte till Malikas syster, fixade oss (Malika,Mathilde och jag).
-Åkte ner till Santarini och firade Nike (20 år) och Sofia (19 år). Hel trevligt!
-Gick till People, vi hade bokat VIP rummet och tre helrör.
-Alla blanda sina drinkar, drack, dansade, skratta och hade det dunder. Det var skit nice att vara i VIP rummet, man kännde sig som värsta känisen haha, och alla vakter som kom och kollade att allt var bra eller om det var något man behövde.
-Hänge på de stora dansgolvet också, vi gjorde ringar "gammla grand-minnen" och alla dansade hååårt!
-Lazee uppträdde. Sköön. Från vår VIP-balkong sjöng vi med och hoppade i tackt till hans låtar. Dunderii.
-Vi dansade mera, drack mera och skratta mera.
-Lazee och hans crew kommer upp till VIP-rummet, dom slog sig ner vid bordet bredvid oss. Sen satte sig alla tillsammans, chilla, snacka, dansa, tog bilder osv. Dunder!
-Lazee berättade att han också var från Ghana, just like me. Haha.. Vi fortsatte ha kul allihopa tillsammans!

Jag missade sista bussen hem, väsk-kön tog aldrig slut. Men Mathilde betalade taxi hem, så vi bosatte oss hemma hos henne runt fyra tiden? Dom andra efterfestade med Lazee, haha! Själv var man tvungen att sova 5 timmar innan man skulle dansa på morgonen igen. Men jag hade en dunderkväll, Tack!



Musikvideo och Uniqe

Shit! Nästa lördag gäller det! På lördagsmorgonen idag ringde Mathide och berättade att någon hade kontaktat henne för att vi i Zumbas ska dansa i en musikvideo. Det är inte vilken som hällst heller, utan denna kommer sändas på MTV och liknande. Det är Junior Natrual som sjunger, så berättar mer om det nästa lördag när vi har varit där.

Jag var på en dansaudition för två veckor sedan till en dansgrupp som heter Uniqe. Dom ringde till mig på lördagskvällen och sa att jag kommit med! Jag hade varit deppig ett tag, tro de eller ej, men blev riktigt glad iallafall.

Så nu dansar jag med Uniqe, Crew 018 och Zumbas. Men Zumbas knäcker bara så vi får de klart för oss. 


Pizzakväll

På dansträningen tränades först Young Vibes, som Binta, Mathilde och jag på ett hörn tränar. Efter det tränade Zumbas. Vi började på en ny dans som vi ska dansa på en klubb snart, den måste vara sääxiii. . Sen repade vi lite på min och Mathildes koreografi som gruppen ska uppträda med för första gången på Fyrisdagen den 20 oktober, kom gärna och titta (på Fyrisskolan).


På kvällen åkte jag och Binta till min kompis Cornelia. Vi beställde pizza från Pinoccio. Dom hade igentligen stängt men när vi ringde och beställde (10 min innan dom skulle stänga) sa dom först att vi inte kunnde beställa, men Binta la upp en liten lögn och sa att hon fyllde år, och därför stannade personalen kvar och lagade våra pizzor! Haha! Kvällen var myspys och flumflum. Pizzorna var skit goda. Binta och jag showade för Cornelia och Tyra, en liten förhandsvisning, höhö.

Dancehall på RedRoom

Försåv mig en aning idag.. Började kvart över åtta, men vaknade efter ett! Haha ooppps! Sket i skolan, åkte och dansade istället. Vad är de för mening med att komma till sista lektionen (idrott) och springa Coopers test? Det värsta man kan göra på idrotten.. Dansa är ju så mkt roligare! Haha..

Jag får ofta höra från många "icke-lantisar" att jag är "svart på utsidan, men vit på insidan". Jag har till och med fått smeknamn som Brown Suggah och White Chocolate? Men vad ska man säga? Kärt barn har många namn!



Dancehall-tema nästa Onsdag den 8:e på RedRoom.
Klädsel: Dancehall
Musik: Dancehall / Reggae
Be There !!!



Shisha - Grym Dancehall Queen

RSS 2.0