Shopping & Chill

Hej människor!

Idag har jag och min kära mamma sprungit runt på stan! Jag har shoppat och mamma har betalat haha. VI lunchade på mitt favoritställe cupido sen sjutsade hon mig till Haregs nya place. Jävla nice väder vi har!

Mysigt och trevligt var det. Vi gick till gränby och handlade upp hela gränbycentrum, sen bärde jag allt tillbaka på cykeln. Mathilde och massa av Haregs killkompisar kom också, liten som världen är så var en av killarna en familjevän och barndomsvän till mig. Mona joinade också.

Nu känns allt bättre, och jag är taggad inför Gotland imorgon! Wow! Dock har jag inte packat ett skit så kommer få kliva upp early tomorrow. . Men life is a biatch ibland, men vad ska man göra? Peace.


R.I.P Michael Jackson

Har inte riktigt fattat eller smält det som hänt med Michael Jackson. Det är verkligen skit tråkigt och tragiskt. Har alltid diggat hans låtar, och har många fina minnen till hans låtar. Han var inte bara en ortoligt talangfull musiker och sångare, utan en gudomlig dansare. Vill bara säga Rest in peace, du är nu en legend. You rock my world, you know you did.

Alla låtar han har gjort tycker jag är bra, men självklart finns det favoriter. Hans texter hade bra budskap och innehåll. Förutom Thriller, Beat it och dom där klassikerna så är några av mina favoriter:



Mår faktist rätt så dåligt när jag hör hans låtar ute på stan eller radion. Vet inte riktigt varför, men jag tycker det är jobbigt och sorgligt. King of pop.

Dansevengemang ikväll



Tänkte tipsa alla dansare och åskådare om två dansevengemang ikväll som jag tycker ni borde gå på!!

Den första är ett stort jam ikväll i kulturhuset, det kommer bli grymt roligt, så hoppas verkligen ni masar er dit.

För er som är lite myndigare tycker jag att ni ska gå till club La Isla. Där kommer det vara en tävling i reaggaton för killar, som kan ta sig vidare till semefinal i augusti. Det är samma täving som jag och Binta kom vidare i, fast för killar. Hel nice. Binta ska även vara med som dommare i kvällens tävling. I själva SM kan man vinna 5000 kr.

Så gottfolk, ta nu chansen and go to Stockholm! See yah.

Stockholm or U-town?

Och en tredie crazy night blev det. Haha inga detaljer tack.

På dagen dansade vi lite, åt bufee och sedan gick vi på bio. Vi såg turmenator. Igentligen ville jag inte se den för jag hatar robbotfilmer, men det var tre mot en, så jag fick ge mig. Psykoskväll haha.

Nu liggar jag i min hängmatta, Steve och Papis snaggar varandra och Isa är kommentator. Vi ska röra oss mot stan, sen blir det eventuellt stockholm. Roliga saker händer ikväll, annars blir det stanna kvar i U-town med grill och stek eftersom jag snart åker till Gotland, awiii. Men det återstår att se :) Ciao.

At my crib

Shit asså, haha vilka djävulska nätter jag har haft haha! Som jag sa skulle jag ha något hemma hos mig med lite sköna människor, och jaa det pågick inte en dag utan två (tror på en tredje). För två dagar sen kom Steve, Papis och "CumCum". Jag befann mig då hos Binta tillsammans med ett gäng brudar, åkte ner och mötte dom på stationen vid midnatt sen drog vi hem till mig. Det var crazy, och på morgonen (halv 2) gick jag runt och väckte folket så vi kunde åka in till stan.

I stan guidade jag runt Stockholmsmänniskorna, träffade sköna människor och chillade ett tag i stadsparken. Binta, Steve, Papis, CumCum och jag battlade barnen i lekparken, haha. Isa var DJ.

Haha bästa var när vi skulle åka hem till mig på kvällen och grilla, då Stockholmsligan inte ville betala buss! Dom hittade några cyklar och cyklade hem till mig! Haha jag har aldrig ens cyklat till mig, och dom lyckades hitta med lite vägbeskrivning! Coolt jue.

Diana, Neggin, Binta, Isa, Hagge och Jag tog bussen och när vi kom fram valkades det grillning. Det var jättemysigt och gott! Solen gick ner, filtarna åkte upp och marsmellows sattes på pinnar och in i elden. Haha killarna kom fram innan vi han äta upp allt (som vi sa att vi skulle göra, för vi trodde inte dom skulle kunna hitta).


Dans blev det ju självklart när man har huset fullt med sköna dansare, så det var typ party på övervåningen, haha.

Vi hann kolla på tre filmer innan klockan blev 7 och nu ska vi ner till stan :) Mysilishus!

Lovely day, just got paid..not!

Vilken härlig dag! Har inte orkat röra en fena, utan har njutit av det ljuvliga vädret! Har spenderat lite tid med Chrille, och jag besökte hans trädkoja för första gången i år! Den är faktist mysig, det gäller bara att ta sig i kragen och våga! Med lite musik och gung satt vi där uppe ett bra tag och spionerade på grannarna och snackade skit, haha min bror är bäst!


Vi får se var kvällen för mig, men om ingenting speciellt händer så ska jag nog styra upp något i min lya! Får kanske finbesök från Stockholm ikväll, så det blir nog kul vad vi än hittar på. Here in U-town you know. Ska kanske röra mig till Binta strax, väntar bara på besked, annars är det ju en aning onödigt. Well bye bye MTV you have seen my house now.

Lyckoost mormor

Har nu följt med min mormor och vinkat av henne på Arlanda.
Hon ska nämligen till min syster i Australien i några veckor. Avis.


Solen skiner och det är lovely här ute i skogen, haha! Ska ringa ett samtal till baby och se om vi kan ses, det var ju länge sen. Så är det om man har mycket inskrivet i scemat, haha. Fast innan jag gör något ska jag spendera lite tid med min käraste Chrille. So long suckers.

Peace & Love

Nu börjar det dra ihop sig till Peace & Love festivalen!! Men nej, jag ska inte åka i år. Har varken tid eller lust, men jag hade kul förra året när jag var där. Finns för mycket att skriva, och det blir för jobbigt att läsa, så jag slänger upp några simpla bilder som får tala åt mig. Men jag hade faktist riktigt nice, även fast tälta är det värsta jag vet! Det var jag, Mathilda, Andrea, Mickis, Johanna, Lisa, Erik & Erik, Sussie, Elin och Anna i vårat lilla camp. Sen träffade man ju en massa gamla godingar från U-town också. Peace... and Love.







Shit, kommer ihåg när vi stod längst fram i mitten och kollade på när Ken Ring sjöng! Han kastade en stort glas rakt i min panna, så jag fick fetaste bulan, sen sprack glaset! Sen kastade han en svettig handduk på mig! Shit asså haha.

R.I.P Gröna Lund

På eftermiddagen rullade vi iväg till Gröna Lund! Woho, har inte varit där på ett bra tag, så fick åka dom nya berg och dalbanorna för första gången. Allt var supertrevligt och nice, solen sken och vi åkte runt runt runt i karusellerna! Wiiiie!


Dock dog min telefon idag, R.I.P. Den ramlade ner mellan springorna på en bro rakt ner i vattnet.. Blubb blubb. Nu finns den inte mer :´( Vi kör en tyst minut för min kära baby.

Men the show must go one som man säger, dock har jag inga bilder att bjuda på efter omständigheterna, och som ni förstår kan jag inte svara på era beundrar sms eller samtal, haha! Jag har ett tillfälligt nummer, men mitt gamla nummer kommer jag förhoppningsvis få tillbaka i veckan då jag skaffat nytt simkort, så ha tålamod!!

Sugar and Spice



Whoa! I feel nice, like sugar and spice. So good, so good!


Grattis Andrea 19 barre!

Grattis älskade krulltott på födelsedagen. Your my suggapie hot mama!


Midsommar

Igentligen skulle jag åkt från Stockholm på midsommar och åka ner till Öregrund där några kompisar har stuga och det skulle firas på de klassiska sättet med stång, dans och hela paketet. Men kom aldrig iväg.

Så min midsommar firades i Stockholm tilsammans med Binta, Lowie, Papis, Chin-Chin, Maele och Steve. Haha vi hade trevligt och fartfylld midsommar, även om den inte var så traditionell. Vi dansade, gjorde akrobatiska konster då Binta rullade upp på mig när jag stod upp och sedan kastade jag henne över axeln vidare till Chin-Chin och så vidare, hahaha vi skadade oss många gånger men det var riktigt kul!

Kvällen var bäst hahahahaha, vi lagade mat sen festade vi oss en aning. Binta och jag gjorde sjuka saker som inte ska nämnas här hahahahahaha men vi var bäst helt klart :) Måste variera midsommarn det är fan 2000-talet nu! Peace.



The voice summercamp day 4

Sista dagen på the voice var både rolig och tragisk. 

Mario och hans dansgrupp Complite skulle dansa i kungsträdgården så jag, Binta och ett gäng andra dansare åkte tillsammans ner för att titta. Vi var en timme tidiga, så vi gick in i ett stort tält med nitendo wii för att dra ut på tiden. 

En man kommer fram till oss alla och frågar om vi kan dansa? Självklart sätter ha på musik och vi börjar dansa allihopa. Carro, en tjej som stod bredvid mig och dansade ramlade plötsligt ihop och drog min i armen i fallet. Hennes knä hade brutits och hennes ben stack ut, jäääk. Det tog 1 timme och 20 minuter för ambulansjäveln att komma! Shit vad äkligt det var!



Showen var tung, och vi åkte sedan tillbaka till summercampet för att ha show och så. Showerna gick bra. Det var tråkigt att ta förväl till alla sköna människor, men vi gick och åt mat tillsammans med Sussie och Mario innan dom sprang till tåget. 

Jag, Binta, Steve, Joe, Lowie, Papis, Rebecca, Chin-Chin, Oliver gjorde mission mitt i natten upp för en stor kulle med utsikt över hela Odenplan. Mysigt. Några av oss drog till Lowie och andra taggade hem. Hahahaha vilken resa, Binta blev iallafall kvällens ekorre med kycklingben från Finland. Dunder.



The voice summercamp day 3 - Love

Tung dag!! Dans som vanligt, på lunchen drog hela dansgänget och spelade lasergame! Haha det var skit kul, har faktist aldrig gjort det. Vårt lag vann, tunga vi är! Man fick värsta James Bond kännslan haha.

Sen var det ännu mera dans, och det blev en sexig hiphop fusion dans, me like. Efteråt kom Steve, Papis och Maele, skit tunga dansare från Stockholm som vunnit stora grejer. Vi chillade och dansade lite innan det var dags för dagens crumping.

Som vanligt blev det en ring i slutet av lektionen så alla var tvugna att gå in. Killarna gick in och knäckte! Helt jävla sköna! Sen hoppade jag in och flippade totalt, verkligen totalt och alla skrek och blev helt galna!! Mario och två till lärare går in tillsammans mot mig och kör en trippelgrej, alla i ringen tänkte "nu är de kört för henne, dom knäckte henne grovt", men icke sa nicke. Istället gick jag inte körde lite swing hit och dit till den galet sköna låten, sen dansar jag mig fram till dom och stället mig framför dom och stoppar in min hand innanför mina byxor och shakar (så det ser ut som att jag har en snopp som flyger omkring). Mario och dom andra två flög på mig och kramade mig, lyfte upp mig och bara skrek! Dom andra i ringern hoppade ner på marken och bugade skrek, slängde av sig kläderna och allt! Haha alla var helt galna över hur jag battlade och knäckte dom! 


Ni försår inte vilken skön kännsa det är att få en sådan respons från grymma dansare och speciellt när man knäcker 3 av Sveriges grymmaste dansare.

Vi stannade kvar i danssalen till klockan 12 och bara körde och träffade en massa sköna dansare som visade och delade med sig av sina skills. Det här är något som jag verkligen älskar, jag blir som ett barn i en leksaksaffär!!


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

The voice summercamp day 2

Samma rutin som igår på summercampen, helt dunder. Fast idag provade vi på en annan hiphopklass som var bäst. Riktigt tung hiphop var det. Vi dansar från 12 på morgonen till 9 på kvällen.



På lunchen tog vi en tripp till stan och stekte i solen. Skönt att solen börjar kika fram.
Romeo, jättesöööt! Lamkött! Haha.


Danserna rullade på och efteråt rullade vi hemåt mot Rinkeby. Båda var helt sugna på att dansa fast klockan var typ 11, så vi satte på musik och körde lite vid en skola i närheten. En stor bil rullar fram och musik dunkar därifrån. Grabbarna i bilden visade sig vara grannar till Bintas farmor och dom var fett sköna haha, Binta fick köra lite och stackars T som helt oroligt sprang efter bilen på skolgården. Vi chillade med dom tills 3 ungefär, sen rullade vi hemmåt för att orka stiga upp dagen därpå. Men en trevlig kväll fick vi allt. Hahahaha.

Fotografering

Efter tävlingen i fredags kom det genast fram en massa människor och ville snacka buissnes. Ska inte avslöja saker nu, men framtiden ser jävligt ljus ut. Men iallafall så åkte jag och Binta till en studio för att bli fotograferade för olika dansevengemang. Allt detta var helt oplanerat, det bara hände efter att vi hoppat in i den där tävlingen haha. 

Dom tog fotografier när vi dansade och gjorde danspouser, och till och med då vi drev. Det var kul, topmodels haha. Vi fick stå mot en sånn där duk också. 

Bilderna fotografen tog kommer upp när dom är klara, men vi tog lite behind the sceens bilder haha, dock är ljuset ovanligt ljust för att det..äsh det är svårt att förklara med lamporna runt om blixtrar varje gång man tar en bild.



Hemresan till Rinkeby, hahaha ingen kommentar. Sean Banan (dansare från floorfiller), satt och sjöng hela vägen om en massa skit hahaha, och eftersom att alla var övertrötta så blev det ännu roligare, hahaha shit vart fick han allt ifrån? 

The voice summercamp day 1

Finner inga ord. Det är så jävla ballt coolt roligt att vara här! Vi tränas av några av sveriges bästa dansare som deltagit i bla floorfiller och massa annat. Vissa av dom har varit som små idoler för mig när jag var yngre, så det var lite kul att träffa dom, även fast jag redan träffat några av dom förut.

Våran första klass var för Jonas som körde Ragga/dancehall expremento. Det var skit roligt och man fick aldrig nog, tung. 


Under lunchen drog vi ner på stan och köpte ett par nya dansskor i var, katter. Vi åt luch på kungshallarna tillsammans med Browa, och sedan åkte vi tillbaka till dansen.

Andra kursen vi valde var house, men vi blev sugna på att dansa hiphop fusion (typ tjejig hip hop lite sexig sådär), så vi tog en klass för Sussie istället, och hon är jätte duktig. Jag dansar ju för hennes syster Adena i vanliga fall. 

Sen dansade vi hiphop/Street med Mario (dom flästa vet vem han är, han var med i floorfiller). Det var den högsta nivån så det gick ganska snabbt, men han är riktigt grym.

Vi avslutade dagen med att ta en Crumping lektion. Shit vad jag blev kär! Crumping var en dold talang innom mig som jag inte riktigt visste att jag hade. Men jag kunde tydligen crumpa riktigt bra, för i slutet av lektionen gjorde vi en ring så att alla skulle vänja sig vid att battla och så, och när det var min tur att gå in körde jag på, och vilken respons jag fick av dom andra! Dom skrek och jublade, och Mario flippade och slängde av sig sin keps och grejer för jag var så "tung på crumping". För er som inte vet vad crumping är så är det en "aggritionsdans" man flippar totalt och hoppar, sparkar och slår haha. 

Så jävla värt, jag är riktigt glad att jag tog mig i kragen och kom hit.





Relax, take easy

Yes och det är precis vad vi gjort en söndag som denna. 

Efter festen igårkväll drog vi hem till Pa och Emma. Jag vaknade klockan 3 på dagen! Så trött var jag. Det var rena rama himmelriket att ligga framför canal + och alla dom dära hela dagen! Paradise, rörde inte en fena.

Vi åt jättegod mat och godis och hela den biten, och efter att ha kollat på en rysare deckade jag halv 5 då nästa rysare sattes på. Aah hallelulia, jag helar min kropp efter all detta slit.



Musikvideoinspelning

Binta och jag hann sova nästan två timmar innan vi begav oss till Blue moon bar där videoinspelningen skulle ske. Helt slitna kommer vi dit ovh blit stylade med både hår och smink. Det var jag Binta, Bianca och Marcella som fick uppgiften att sätta ihop en koreografi rätt så snabbt innan det var dags för våran scen. 

Vi var med i några scener, men min favorit var då vi battlade mot ett annat danscrew som var på plats. Jag gillar klubben vi var på, den var helfläshig och alla var sköna. Vi fick en jädrans mycket feedback efter att dom sätt oss dansa, nice.

Videon kommer om ca 1 månad så då kommer den upp här kan jag lova.

Här kommer några bilder från denna otroligt roliga dagen. Jag ser skit blek ut på alla bilder, hade skit mycket puder, men de kommer se bra ut på videon sen :)





Hahaha ta inte bilden serriöst



På kvällen gick vi på gambianska fest för Bintas kusiner, shake it like a poom poom. 

Reggaton tävling

Binta och jag kommer fram till stockholm i regnstorm med våra feta väskor. Åkter till Mami farmor och hinner pusta ut två sekunder innan ett samtal kommer och medelar att vi måste kommá till La Isla och delta i en danstävling som leder vidare till SM i reggaton. På med kläderna och ut i regnet igen. 

Det var skit kul på klubben för att dom spelade bara dancehall och reggaton, så vi dansade och dansade, lite för mycket för när tävlingen körde igång så var jag helt död. Men det var nice ändå eftersom både jag och Binta kom vidare till semifinalen som kommer vara i augusti. Vi var typ favoriterna av alla som deltog enligt prubliken, fick en massa feedback och sköna kommentarer. Det var vi två och två tjejer till som gick vidare av alla tjejer som deltog.

När massa tjejer åkt ut och det började bli få på golvet var jag nära att ge upp, jag kännde att spyan var på väg och jag behövde dricka, ingen energi och jag fick nästa panik. Men  är glad att jag inte gav upp för nu är det bara ett spteg kvar sen kan man vinna 5000 kr.

Vi klubbade klart runt tre då vi var heeelt slut. Tur att vi fick sjuts hem och mat. Dunderkväll från början till slut.

Mitt hår är fuckat på bilderna för dom är tagna på slutet av kvällen och det var som sakt en livad kväll :)


Barnvakt

I detta nuet sitter jag barnvakt, cash money in the bank. Vi har hoppat stuttsmatta och jag har gett alla tre pojkar dubbelstuttsar så dom flög upp och pratade med fåglarna och tillbaka. Dom flög högt!

Vi ska ner till mig strax för dom vill spela basket men min bror, så jag ska passa på att packa min reseväska. Yeah man jag ska till Stockholm ikväll och kommer hem om en vecka typ. Binta och jag ska på dansläger för The voice och vara med i en musikvideo om planerna blir dom planerade.

Men innan vi åker ikväll ska vi till fett med kärlek och kolla på när Young Vibez dansar, sen är det en battle där också.

Hej då Uppsala, not gonna miss ya!

Skolavslutningen & Handledarkursen

Haha skolavslutningen var hyffsat bra. Lärarna gör alltid någon skojjig sketch eller så, sen var de ju sång också Cheyenne rockade, sen vill jag inte kommentara något mer men alla i aulan skämdes och jag satt och nöp Sandra i låret, visste inte vad jag skulle ta mig till! Skämmit! Haha.

Blev så jädrans glad när jag träffade Ida som kommit hem från USA. Hon har varit där i ett år, så det blev ett långt kramkalas! Gud vad kul att ha dig back in town!

Åkte ner på stan och vandrade runt och letade grejer med Binta och Hagge. Vi spenderade den m ästa tiden till att hitta bra dansskor eftersom vi åkte på läger hela nästa vecka, gosh vad jag längtar.

Sen var det dags för den där meningslösa handledarkursen.. Helt värdelös, världens tråkigaste instrukrtör men sveriges tråkigaste  humor och inlevelse. Men nu är det över det tog typ 3, 5 timme.

Åkte till Cornelia och Tyra i stan där jag spenderade kvällen, Vi träffade Chrille, Jocke och Hakim på stan mitt i natten då vi var på kvällsvandring. Mysilipys!


Laddad inför Skolavslutningen

Den dagen vi alla har väntat på! Skolavslutning! Woho, detta ska firas!


Grattis Pernilla 10/6!!

Grattis fillifjonkballe, nu är du myndig och får festa dej lagligt!


Psykosnatt

Shit pommes vilken natt/dag/kväll jag haft!

Som jag sa igår så visste jag att de skulle bli livat, och det blev det ju också. Alla var hur övertrötta som hällst och fnissade och mosade varann och jag vet inte vad! Klockan 3-halv 4 på natten skulle vi lämna byggnaden och bege oss ut till Bintas lägenhet (vi hade tidigare varit hos Bintas mamma). Vägen dit var knas, hahaha Binta var värst av oss alla och vi flippade på vägen med vår egen lilla bergsprängare och remixmoves! Hahaha helt sjukt fula.

Vi gick typ och la oss runt 5, för att sedan gå upp kl 7. Jag och Binta delade säng, och dom andra fyra som sov kvar sov i sängen över oss haha. På morgonen kämpade vi oss upp och gick till Heidenstam där vi skulle dansa.

Tjejerna i Young Vibes gjorde jätte bra ifrån sig! Haha men jag var ju rena rama skämtet! Haha skrattade när jag kollade på filmen! Jag dansade i min egen värd, ingen sömn och ingen mat = No energi. Så som man ser på filmer tar jag knappt i och är helt efterbliven! Jag såg ingenting under solglasögonen, mina trötta ögon torkade typ ut för jag sovit med linser, haha stackars mig. Men trotts att jag lärde mig hela koreografin igår på typ 1 timme så gjorde jag det rätt okey ändå, klart man ställer upp när de unga flickorna är i nöd :) Det bjuder jag på, jag menar vem har inte sätt ut som en förvirrad höna bortsprungen i utkanten av Kirruna någongång?

Åkte snabbt till stan, sen back to Binta´s. Alla snarkade i tackt utom jag.. Låg och kollade på Top Modell och en massa annat medans jag hörde dom andras ljuvliga toner i högerörat.

BILDER OCH FILM KOMMER

Psykoskväll på ingång

Hallelulia för idag gjorde jag mitt sista prov vilket betyder sommarlooov! Ledig imorgon, skolavslutning på torsdag.

Träffade Sasha på stan, och efter ett antal timmar i stan vandrade vi till Grand där de var dansjam med workshops. Vi dansade med Thomas som var en av mina första danstränare, och tro det eller ej men han kände igen mig och sa att jag va jätteduktig och borde komma och dansa för han i dom höfre grupperna. Jojjo, jag frågade om du dansade kvar och han sa ja! Stalker du är! :)

Nu sitter jag hos Binta tillsammans med Binta, Isa, Jai, Cheyenne, Rasmus och några dansare. Jag kom hit helt sliten, och traskar in i köket och blev inkastad i young vibes som behövde dansare till imrgon bitti då dom har show! Jag har alltså lärt mig en 5 minuters lång koreografi ikväll! Mina ben är döda! Kommer skämma ut mig imorgon haha, kan inte allt perfekt direkt. . Men men de blir säkert bra :)

Här är de livat! Alla är övertrötta och helt galna! Jag ska mosa Isa nu, hon är värst av oss alla! Kommer inte bli någon sömn inatt eftersom vi alla typ 10 pers ska mosa in oss i Bintas lägenhet! Fiesta! Adjöken.

Shining Straight

 

Walk the straight and narrow and you shall succeed. It's surprising how inspiring it is to see you shining.

Niornas bal

Idag har Almunges nior bal. Här är lite bilder från min bal. Hade toppen kul och dansade för fulla halsar och  jag minns att man kände sig så fin i klännig, som en bal på slottet :) Fick två nomineringar, "Bäst humor" & "Talang". Efterfestade gjorde man också, haha det var tider de!

Balens vakraste



Jag och min kavalje Patrik

Sugit

Japp måste erkänna att detta suger! Just i detta nuet skulle jag befunnit mig i Stockholm på en klubb tillsammans med Binta. Vi skulle kolla på dans och sedan dansa natten lång med hög musik och sköna människor...

Men icke sa nicke, det valkas nämligen prov för min del imorgon, så behövde stanna hemma och plugga, och var ändå tvungen att komma tillbaka till Uppsala tidigt imorgon, stressigt och jobbigt.

Men om man ska se det från den ljusa sidan så ska vi ju ändå dansa i stockhom hela nästa vecka + ett flertal veckor inför UNG 08 festivalen :) Awii längtar!



Pluggisbrillorna sitter på!

Lil Star




There is nothing special about me, I am just a lil star. If you try to reach out an touch me, you'll see that I'm not really that far. I may not be the brightest nor am I the last one you'll see. But as long as you notice, that's just fine with me. Everything's just fine with me.

Grattis Sandra 6/6!

Grattis Sandra på 20 års dagen!! Du är guldvärd!


Saras födelsedagsfirande!

Lördagen spenderades hemma hos Sara! Vi firade hennes födelsedag och hennes storebror Andre som har tagit studenten.

Hela Saras feta släkt var där, och Saras kompisar. Vi åt och åt och åt! Sara har skönaste släkten, och alla kommer ihåg mig från när jag var liten (Sara och jag umgicks 24/7), så alla blev glada över att se lilla mig som helt plötsligt, från att varit ett frö blivit en blomma! Hahaha!! Hade jätte trevligt, och vissa klunkade på med fina drinkar för fulla halsar! :)


Grattis Sara 5/6 !

Grattis barndomsbäbis på 18 års dagen!!
Kan inte fatta att du blivit så stor :) Många fina år tillsammans, kärlek sedan vaggan som vi brukar säga :)


Studenternas dag

Måste börja med att säga grattis till alla studenter! Ett år kvar för mig innan livet kan ta sin "riktiga" start :)

Mathilda och jag åkte iallafall in till stan och åt på Cupido vid 12 tiden, mysigt, gott och skvallrigt.

Sen åkte vi till Celsius och hängde en gris runt Ginnys hals och firade henne och några andra studenter där. Haha någon hade druckit ett glas för mycket eller två, men jävligt snygg var hon ändå :) Vinklade tösen adjö på flaket, sen drog vi vidare.


Till Slottet för att se när Andrea och alla andra på Lundellskaskolan sprang ut! Ååh herre gud var många det var som trängdes och letade som bortsprugna virriga hönor efter deras skylar. Vi vinkade av Andrea vid flaket.



Mona ville få upp oss på hennes flak, men stegen var borta så vi kom inte upp, haha! Men vi sparar oss till nästa år, vårat år.

Äventyrade oss vidare, och vinkade till alla på olika flak, man kännde ju nästan någon på varje flak! Sen åkte vi hem till mig, fixade oss lite, snurrade och dansade lite, sen åkte vi till Andreas mottagning tillsammans med min moder.



Efter massa god mat och trevligheter åkte jag och Mathilda vidare till Ginnys mottagning, där det var lite drag. Folk buggade och svingade runt, jag dansade ändast en vals eller vad man ska kalla de, haha en dirty dancing låt iallafall. Blir man uppbjuden får man ju inte tacka nej!

Ååh, det var världens sötaste unge på fyra år där! Tyra hette hon!

Tyra: Vet ni vad som händer om man dödar en spindel?
Jag: Ööh, det regnar?
Tyra: Neej, spindeln dör!



Vid 11 tiden åkte vi in till stan, inte för att göra något speciellt. Jag hade fått en biljett till Skaris, men jag tycker att studenterna skulle få festa själva, så jag åkte inte. Men vi blev iallafall avsläppta utanför BJ och jag hade inga planer på att gå in på BJ eller någon annan stans heller! Men helt plötsligt hamnade jag och Mathilda i VIP kön och fick komma in på 2 sekunder, medans dom som stod bredvid oss i den "vanliga kön" hade köat i över två timmar för att komma in. Haha.

Där inne dansade vi tillsammans med massa studentmössor och glada människor!


Ändrade planer

Tidigare sa jag att Binta och jag skulle på Bounce summercamp, men icke sa nicke - we change oour mindes! Nu ska vi istället åka på The voice summercamp! Man fick dansa mycket mer och det var billigare också! Vi valde tre garanterade kurser i Ragga/Dancehall, House och Hiphop/Crumping och det ska bli så fucking kuuul! Utöver dessa kurser får man dansa på vilka man vill, hur mycket man vill, om det finns plats kvar i dom :) Hej hej Stockholm i en vecka!!

Grattis Christopher 18 barre!

Grattis Chrille på 18 års dagen! Nu kan du skaka rumpan med oss! :)


Bounce Summercamp

Wohow! Binta har tjatat på mig att vi ska åka på Bounce summercamp i sommar, och nu har jag tagit tag i mitt förnuft, och vi har bokat biljetter! Yeeaah, nu längtar jag skit mycket! Nästa lördag! Vi ska bo i Stockholm och dansa fram till någon dag innan midsommarafton, det ska bli dunder! Hoppas Amina också tar sig i kragen och bokar en plats, det finns ju bara ett antal kvar :)


Bild från Streetstar när vi kollade på Battlingen.

Körkortsdax

Dax att ta itur med de här med körkort! Vi har nämligen bokat en intensivkurs för mig i sommar, så de är väll dax att sätta sig bakom ratten och börja öva. Ska på den där onödiga tre timmars långa kursen nästa vecka, sen är de full fart framåt!


Jalla Torkel

Godafton people!

Igår hade vi typ inga lektioner så jag åkte hem till Cornelia! Vi kollade på "Kalenderflickorna" och hade allmänt mysigt. Tyra kom på kvällen och övertrötta som vi alla var så flippade vi alla tre i Cornelias säng, fötter var där dom inte var och rätt som det var flög Tyra ner på golvet, en in i väggen och en i taket (nästan). Haha vilka jäklans attacker! Cornelias mamma trodde inte vi var riktgit kloka, men ont i halsen och magen hade vi alla tre när vi var tvugna att avbryta kriget och äta middag (runt 10 - halv 11).

Vid midnatt kollade vi på Torkel i knipa :) Hahaha me love! Cornelia och jag har speciella anknytningar till filmen, så den blir mycket speciell, eller vad säger du Zigge? Öh, öh, öh - Men tänk om man vill gå och lägga sig haaaalv tio dåå?  Haha när tre övertrötta damer i vårt tillstånd checkade in filmen blidde den ännu roligare!

Idag när vi vaknade, sket i skolan (hade bara bowling) bakade vi oss en kladdkaka med jordgubbar, gick på prommenad och kollade på Jalla, Jalla - Hahaha en underbart rolig film! Mot kvällen blev det hemgång, och nu ska jag kolla på film med min mamma.

För er som inte vet så är jag en filmnarkoman! Det finns inget bättre än att slappa framför tven när man är trött och utmattad :)

Efterlängtade bilder

ÅRETS FÖRSTA STUDENTSKIVA





MUSIC JAM 2009




ANDREAS STUDENTSKIVA





GÖTEBORGS NATION (BILDERNA SAMMANFATTAR KVÄLLEN)



JULIAS FÖDELSEDAGSMIDDAG



BLUE HILL AWARDS 2009



HANIS STUDENTSKIVA





Trafikfaror & filmstjärnor

Kort dag i skolan, jag Sörling, Cornelia, Tyra och Nessli gick ner till bryggan och solade ett tag med en glass i handen. Ljuvligt!

             

Jag gick och hyrde några filmer, sen kom Mathida även kallad Baby T till mig och vi invigde årets första grillning! Mumms var det!

Vi kollade på värdens pinsamaste film! Vi låg och drog tecket över huvudet och as garrvade ett flertal gånger, ush vad skämmig den var hahaha! Och inte nog med det så råkade jag hyra den på norska även fast den stod under "svenska filmer".

Vår bortskämda kamrat Andrea även kallad Frodo ringde och ville bli hämtad från jobbet, så vi tog oss en tripp med bilen Brumm till stan för att hämta henne! Men tro mig, det var inte så lätt som det lät! Mathilda körde sina egna vägar medans Andrea som inte hade någon aning om vart vi var skulle guida oss via telefon och jag försökte prata med dom två samtidigt! Kaaooos! Hahaha vi körde typ 20 varv i samma rondell, fram och tillbaka, höger och vänster! Detta är inte så lätt med en gnällande chaffis som kör som en dåre för att få ut sina aggritioner, hahaha ooh lord.Tillslut fann vi varann och jag lever.

Vi kollade på en till film efter att ha shoppat godis på coop. Haha mycket diskutioner angående den där filmen asså! Myspys! Våran underbara treo! Skål.

Vakterna på BJ kan ta sig där bak

Rullade vidare hem till Sandra där det valkades förfest! Och det kan jag kalla förfest! Tjejerna var helt sköna när jag kom, och dansvideor som inte bör hamna i fel händer skapades.





Vi kom fram till BJ och hann knappt in innan vakten slängde ut dom tre personer som jag kommit för att fira. Orkar inte dra historian varför dom blev utslängda, men det fanns verkligen ingen anledning! Vakterna är dumma i huvudet och har brist på intressanta händelser i livet och tror att dom har makt, wanna B poliser! Åååh jag var så himla arg, och jag sa ett sanningens ord till både vakterna och poliserna (som fick lov att komma).

Shit snacka om att förstöra för alla som var på skivan, för alla blev arga på vakterna som betedde sig som svin. Well det var underhållande att se vilken cirkus det blev, men tycker synd om Hani, Hossam och Simab som blev utslängda utan anledning (ärligt talat) på deras egen och ända skiva.

Vakterna har något fucking fel, om jag kunde skulle jag krossa bollarna på dom!





Vårshow på stadsteatern

Söndagsshowen gick strålande, och det var tråkigt att "ta förväl" av alla dansare, speciellt till Karin - min favorit tränare som jag kommit nära som ska åkta till USA och bröva lyckan! Om jag har tur kan jag hälsa på henne i höst då jag själv (förhoppningsvis) ska åka till min kusin i USA. Hoppas! 

Här är vi andra snyggingar som spelade killar i ett traditionellt jazznummer (obligatoriskt i skolan). Hetingar.





RSS 2.0