Kort och gott

Har tre saker att medela!

- Isa skrev det tjusiga inlägget nedan själv, haha haffad.
- Klockan är efter 5 på morgonen och vi är påväg hem efter kvällens show.
- Befinner mig i Stockholm, uppdatering i detalj when i get home haha.

So long världen! Blacka-blacka-out-out!!

Vendela Idun <3 Isatou Drammeh

Hej jag vill bara meddela att Isatou Drammeh A.k.a Ice är någ den bästa tjejen i HELA VIDA VÄRLDEN och hon förtjärnar de bästa jag älskar henne oerhört mkt och kommer alltid att göra de..., Vlle bara säga de ska sova nu MED ice som är hemma hos mig och sak sova här inatt :D <33 Peace!




(klickbar (länkad bild)


Spontan grej lixom

Käkade lunch och fikade med mammsen idag på stan, mycket trevligt! Min mamma är bäst, men jag kommer bli superbäst när jag blir mamma, så mamma feel the konkurens! Haha <3

Sen spenderade jag min kväll med Cornelia! Kimberly fick ryck och ville pierca läppen, så vi körde igenom en nål i hennes trut, och sen pillade vi igenom smycket - magnifikus! Jag blev så sugen på att pierca mig, men vart lixom? Jag har ju redan i naveln och tungan, man vill ju inte se ut som en vandrande nåldyna! Men jag körde igenom nålen i mitt högeröra, så nu har jag två nya hål där! Det andra örat består av 5 hål, så de räckte ju gott och väl där! Haha, Sigge <3


Sailermoon min vään!

Ååh, ni minns väll Sailermoon? Jag och Paula kollade ALLTID på det när vi var små knoddar! Ååh, ljuva tider! Ska fan ta och kolla om på serien någon gång, hur man hittar den? Sailermoon är ju ta-mej-fan bäst! Så jävla skön, hahaha! Och den där katten, haha shit - Paula när du kommer vet du vad som väntar!!



Flygandemattan från IKEA

Weeii, en sväng på ikea med mor!! Älskar ikea, vill ha allt! Dock tycker jag att nästan alla ikeas prylar ser lika dant ut, men är man student är det helt okey att storhandla på ikea :D Visst ska man handla på ikea om man är vuxen med familj också, såläänge det inte ser ut som varuhuset själv, det är ju lite o-stilit kan man ju tycka - så blanda med annat med :)

Efter ett par timmars vandring och pekande och drömmande så köpte jag en matta! Det var verkligen inte det jag kom för att köpa, skulle köpt massa småsaker som hyllor, tavlor, korgar (till hyllan) och lite sånt!

Det blev as bra, nu ser mitt rum lite mindre ut :) Golvytan var så stor, men nu ser det mycket bättre och hemtrevligare ut :) Här är en tjusig bild på mattan, dock ser allt mysigare ut på kvällen, men är inte hemma ikväll så dagsljuset får duga!


Poor me, buhuu!

It sucks!! Idag började The voice dance camp, som håller på till fredag i Stockholm! Jag hade planerat att gå, men jag är fortfarande sjuk/hängig efter den där jävla sprutfaan. .

Jag praktisarade ju där, så skulle bli extra kul att komma och hälsa på igen, men framförallt att dansa en massa olika stilar hela dagarna.. Känns dumt att anmäla och betala om jag ändå inte kommer kunna andas på klasserna! Haha..  

Men ska ju till Stockholm på torsdag, dansjobb, så blir kvar där till lördag eller söndag, så ska förhoppningsvis titta förbi om jag hinner :)

Time to get ready biatchees!



Stanky legs baby!!

Bäbisar är så underbara! Nu har en gammal klasskompis till mig fått en liten dotter, jätte söt!

Jag påstår inte att jag vill ha en bäbis nu, ja ska ju trots allt ha 5 sen :) Men man blir ju lite sugen när man ser en gullig unge! Denna unge knäcker, så jävla skön, hur många gjorde såhär i denna ålder? Alla bäbisar gungar lite på knäna men denna har ju flipp! Han är ju redan värsta freestylaren :D Tuuung!!


Sleeping-tv-thing!

Jag lyckas alltid soma när jag kollar på film! Igårkväll efter jobbet kom Anna, Cornelia och Tyra förbi mig för en Torlel i knipa kväll, men Tyra glömde filmen haha.. Som tur var hade Anna hyrt två filmer, så vi kollade på en av dom!

Hahaha skit ful film, typ en parodi av en massa rysare, men den var fan psykad! Fast den var så B så var människorna creapy! Vi hade jätte mysigt! ... men sen somande jag! Missade hela filmen typ, som jag alltid gör!

Är det bara jag som är såhär? Det är fett psykande att aldrig få se klart en film! What to do?


FunboSvanken

Min lördagskväll var spårad! Haha, jag var inte spårad, men omgivningen gjorde sjuka saker, hahaha!

Först åt vi mimmsig middag, med kött, klyftpotatis med bea-sås. Sen drog vi ner till dom andra (ungdommarna) där ute (i öregrund). Det var livat när vi kom in i huset där alla satt och spelade våghals (typ sanning och koncekvensspel men snuskiga och sjuka frågor) och det första men ser är Poppe och Tobbe som spankar varann i sängen, haha bra början där! Vi deltog också i spelet - det var här Funbosvanken kom till hahahahaha!!!

Vi rullade ner till Klas-kalas (min gamla granne, och en vän till Mathildas familj), och invarderade hans jacuzzi! Vi badade i tre timmar och funbosvanken döptes i Klas klättermus vatten! Haha, jaa nu fattar ni ingenting, men du gör vi som var där :) Visst Funbosvanken? Haha!!


Vattnet var inte grönt som det ser ut, haha!


Jag och min sängkamrat!

 

 


Eye´yo!



Keep on watching, thats all you can do.


Vakna med thevoice.. eller sendrag?

Var på mycket konstigt humör igår, orkade inte göra något - måste vara den där jävla sprutan! Så spenderade kvällen med mamma framför tv, hon hade hyrt två filmer. Skulle dragit till stockholm efter, men hade sån huvudverk, orkade inte göra någonting! Bäst att jag inte får några influensor (som sprutan var emot), annars jävlar - har jag stått ut med detta för inget??

Anyway to day is a new day, och jag kan inte påstå att den börjat så mycket bättre! Flög upp ur sängen pga sendrag i hela låret och vaden? Whattafaaack? Aj som fan för i helvete! När jag lugnat mig fick jag huvudverk igen..Jobbigt läge Vendela, jobbigt läge!

Nu har jag knaprat huvudverkstabletter, lyssnar på musik och ska städa lite "jippii". Kan ju gott behövas.

Väntar på att Andrea ska göra klart högskoleprovet, sen är det full fart mot Östhammar! Vi ska till Mathildas sommarstuga (sommar?) och bada, basta och festa oss lite.

För övrigt kommer ju Kenza hit idag, till U-town! Men pet på det! Om jag inte hade haft andra planer hade jag nog gott - dom 99 första får ju ett par nya skor haha!


Dansfeber!

Nu är jag sjuk igen! Pyttsan! Vaknade upp halvt döende hos Tyra!  Det är den där jävla sprutan som jag tog hos dokorn mot influensor. En av biverkningarna var att man kunde få feber och bli sjuk! Nu kommer det, tack doktorn!

Igår var vi och kollade in Nationen där vi ska dansa på i december. Det är en välgörenhetsgala så det kommer några hundra iallfall. Patricia som deltog i idol för ett tag sen var också med, hon ska sjunga. Vi fick kolla in scenen och sen visade oss dom bakvägarna till backstage/greenroom osv. Det var jätte fint, ser fram emot den faktist. Igentiligen skulle galan hållas på slottet, men jag tycker nationen var flashigare :) 

Imorgon blir det eskillstuna, yes.. men no för att jag är sjukling, men the show most go one! Tänkte inte gå in så mycket på dansjobben vi fått just nu, tar dom lite som dom kommer, men förutom galan så är det allt från musikvideor, stora finalmatcher, klubb till feta privatfester! Nice, men som sakt, mer om det när det kommer!

Nästa fredag har vi iallfall blivit bokade på La isla. Vi ska typ dansa reggeaton hahaha får se hur det går. Men vi vann ju SM platserna så det ska väll gå bra, även om vi inte dansar det i vanliga fall :)


Australien på besök

To day is the day, en månad kvar till Paula kommer hem från Ausrtalien!! Wiiie!!



Binta väckte mig nyss, jävla tönt! Hon snackar himla mycket gojja också! Nu är jag pigg som en höna och ska in till stan och gå på ett litet dansmöte, sen hämta upp Tyra för att sedan gräva ner mig i matteboken! Shit vad danserbjudanden rullar på, men mer om det en annan gång! Love, love, love!

 


Talangfullt charmtroll!

Omg, världens coolaste och sötaste unge - han knäcker!! Jag blir helt kär av att kolla på han!! Han är bara 5 år, och rappar fan bättre än 50 cent och company! Hahaha!

Vem vill inte gifta sig med en grabb som denna? Chris Brown, nu får du konkerens.. vänta tills han växer till sej lite, sen får vi se haha!! Check him out ni kommer smälta!


Fredagslängtan

Astmagrejern gick nästan som planerat.. fick min utskällning, fick springa i trappor (för att kolla andningen efter ansträngning), osv. Men denna gång behövde jag inte boka ny tid för att visa förbättring. Eftersom jag fyllt 18 så var det tydligen dags att byta läkare, im not i child anymore :)

Har haft samma doktor sen jag var 6 år! Det sista han sa var: Lycka till med dansen, kom ihåg när du blir känd att det var jag som hjälpte dej med andningen under alla dessa år! Hahaha!

Yes, nu har jag bara ett prov kvar innan lovet! Matte, det västa av alla, haha knas! Har gjort ett prov för en haltimme sedan och ett prov igår, one more to goo!!

Efter provet på fredag drar jag och Binta till eskillstuna för att sätta ihop en tävlingskoreografi till Hiphop/Street tävlingarna som drar igång snart. Vi vann ju SM 2007 tillsammans i par (i våran ålderskategori eller vad det heter), och jag vann även i Singel. Vi har inte tävlat så mycket sen dess, vi vann en tävling strax där på så nu ligger vi i Silverklasserna. Det är SM 2009 strax, så vi måste börja sätta igång faan haha!!

Ska bli skit kul att träffa Pierre igen (han som äger skolan som vi tävlar för). Grym dansare där. Aja more about that on friday!



När vi vann SM i hiphop/street 2007 i par :)


Bloody astma

Jag är sliten, kul att man har prov måndag och tisdag till att börja med! Bra start på veckan! En ännu roligare start är att jag inte får ha min ljuvliga måndags-sov-morgon imorgon, utan ska till min astma-doktor.. Jippie.. Jag får aldrig beröm, som min bror! Doktorn klagar alltd på att jag inte tar mina mediciner som jag ska *oops* medans min brors astma förbättras för varje gång vi är där (vilket är bra). Det är skämmigt att gå dit + att jag redan vet vad som kommer hända.

Jag kommer få skäll, boka ny tid för att visa att jag har bättrat mig, boka av tiden när det närmar sig pga sjukdom eller brist på medicintagande och sedan kommer jag ett år senare och allt upprepas igen , typ en ond cirkel haha!

Jobbat idag, undervisat 6 timmar. Sasha följde med mig och hon kommer fortsätta göra det, vilket hon får cash money in the bank för ;) Kul kul! Påtal om dans hittade jag ett kort litet klipp från en gammal träning (från i sommras). Kände att inlägget var hur tråkigt som hällst så pimpar upp det en aning!



Backstreetboys på G

Haha, ni har väll inte glömt gamla godingarna från back in the days? Backstreetboys kommer ju till Sverige den 4 december och gissa vem som ska dit? Yes, det ska jag!

Det är inte helt hundra, alltså jag har inte bokat eller så men jag hoppas verkligen att det blir av! Backstreetboys var ju faktist mina idoler när jag var liten och jag önskade att Nick var min storebror, haha! Jag och min dåvarande bästa kompis gjorde alltid shower i vardagsrummet till deras låtar!

Jag hoppas på att kunna gå dit med min syster (hon är ju här en snabbis innan hon åker tillbaka till Australien), Isabell och Joanna, det skulle ju vara det ulltimata - jag menar vem vill inte se Backstreetboys konserten?

Jaja, mer om det när det blir mer aktuellt, men jag råder er alla att boka en biljett, vem vill missa 90-talets favoriter? Alla har en bit backstreet i sig :) Haha, bless!


Fight for your girl!

Min data har fått något ryck (tur att jag äger två bärbara) så jag ska lämna in den. Det har varit fel på den ett tag nu, och det mest psykande är att jag har alla mina grejer på just den datan! Filmer och bilder, jaa hela kittet! Därför kan jag inte lägga upp så mycket färskt nu, hade en del roliga klipp jag tänkte bjuda på - men det får vänta tills datan är opererad och fullt frisk igen!

Var ett tag sen ett dansklipp (eller andra klipp överhuvudtaget) kom upp, men nu vet ni varför.. Slänger in ett gammalt, gammalt klipp på en gammal träning från i vintras när vi bara drev lite granna och väntade på att danssalen skulle bli ledig. Aida, Binta och jag! Hahaha som ni ser är vi inte serriösa, och Mathilde smygfilmade händelsen! The vinner takes it all!


Kaffediss!

Jag har alltid varit anti kaffe drickare! Många av mina kompisar började dricka kaffe vid 14-15 års ålderna och jag tycket att det var så patetiskt när dom alltid satt och tvingade i sig kaffe för att lära sig att tycka om det! Jag har alltid varit anti-fjortisar så jag ansåg att det var töntigt att hålla på sådär i den åldern.

Nu för tiden dricker alla kaffe, alla utom jag! Jag gör aldrig kaffe hemma och köper aldrig kaffe ute på fik! Ända gången jag dricker kaffe är när jag måste plugga, vilket jag gör med Cornelia som för övrigt är största kaffenarkomanen! Jag är alltid trött efter skolan (om inte på lektionerna när jag deckar fint på bänken ibland), så när det gäller plugg och att vara på allärten brukar jag kunna godkänna drickandet! Jag tycker inte det är gott och inte äkligt, det är en världslig sak helt enkelt.

Det är ju beroendeframkallande dessutom, jag vet flera som får ont i huvudet om dom inte dricker kaffe varje dag/flera gånger om dagen. Ush vad onödigt. Haha vem vet det är kanske en tidsfråga tills jag blir en i mängden, men om inte skolan får mig att bli kaffenarkoman så ser det ljust ut än så länge :) Over and out!!



Kändisar haha!

Våran Stockholmresa var ett eget kapitel och som jag sa "vi kommer skratta åt allt imorgon", yes true that, true that! Galet jävla knas, hahahaha!! Mathilde, Malika, Lwam, Isa, Binta, Michelle, Oliver och gänget.

Jag ska inte berätta om vad vi gjorde (det som händer i Stockholm stannar i Stockholm), men en annan lite kul grej hände som jag kan dela med mig av.

Vi prommenerade i tunnelbanan (Mathilde, jag, Malika, Lwam, Oliver) då två tjejer (runt 20 kanske) springer fram till mig och Mathilde helt hysteriska och hoppandes av glädje!

Tjejerna:Omg, omg - Mathilde och Vendela!! Vart är Binta då?
Mathilde och jag: Ööhm.. (kollar lite osäkert på varann och undrar vilka dom är, antog att det var bintas kompisar eftersom vi aldrig träffat dom) Binta är i *****.
T: Omg, omg det är niiiii!!!!
Mathilde och jag kollar som två frågetecken på varann.
T:Det är ju niiii Blackooout!!! Ni är såå grymmaa!!!
Då fattade vi, tre år senare vinken haha
M&V Hehe..eem...aah...tack (lite chockade)
T: Omg, omg shiiit, kan vi få ta bild med eer??
M&V: Ehhm.. ööh..aa visst :P
Bild efter bild togs
M&V Hej då tjejer vi måste gå ha de bra!
T: Tack så jätte mycket, ni är så jävla bra - lycka till!!

Hahaha man blir alltid lika glad när det kommer fram "främlingar" och berättar att dom vet vilka vi är :) Dock känns det så fult när folk vill ta kort och sådär med än, vi är ju inte direkt kändisar från min synvinkel, och jag skulle verkligen inte kalla mig själv kändis överhuvudtaget, men man känner sig ju hedrad iallafall ;)



Bilden som var på första sidan i UNT :)


Take me away!!

Jag är mår verkligen inte bra! Jag somnar var som hällst, när som hällst! Skolan är föör mycket alltså, hur fan ska jag palla?? Jag sover, pluggar, deckar i boken, osv. Ond cirkel kan man ju lungt säga. Kul att man läser för många ämnen så att alla inte ens kommer räknas med i slutändan, helt världelöst! Vad tänkte jag när jag ville vi diplomerade gymnasieelev, börjar tvivla på om det är värt mödan!

Imorgon blir det iallfall en Stockholm! Yes, äntligen lite "unna mig något skoj" (träning), och komma bort från rader och formler ett tag (en kväll). 

För övrigt kommer min helg bestå av fortsatt pluggandel.. Har ju tre prov nästa vecka! Fucking shit!


Jag vet vad skoltrött/utbränd är, här är mitt bevis!


Nothing is impossible

"För att halka på rätt bananskal måste du äta många bananer"

New York baby!

Tror min hjärna är överhettad, det blev en kortslutning och jag somnade bumms när jag kom hem! Utbränd! Vaknade nyss (halv 10) och det ser ju inte så bra ut, vänd på dygnet, bra där Vendela!

Längtar jätte mycket till USA!! Dessa tankar kommer flera gånger om dagen och har gjort det under flera år nu. Men idag blev jag extra sugen! Innan har man alltid sakt "jag ska dra till USA och aldrig komma tillbaka direkt efter studenten, lätt som en plätt". Men riktigt så enkelt är det ju inte.

Har börjat tänkta realistiskt, hur allt ska gå till och planerat lite smått och satt upp lite mål. Jag ser verkligen fram emot resan, även om det är ett tag kvar. Har ju boende och allt, men vill ju studera dans där till en början så får börja kolla upp olika dansskolor (universitet).

Jag har varit och köpt mig en tavla idag (se bild), blev så sugen på att inhandla något nytt till min lya! Självklart blev det en tavla på New Yorks bro, den hänger över mina fötter när jag ligger i sängen, så att jag kan titta på den och drömma om den när jag sover. Det är det första och det sista jag ser innan jag somnar/vaknar. New York baby!


Americas funnies homevideos!

Hahaha shit vad jag älskar americas funniest home videos!

Jag är en sån person som inte brukar skratta åt skämt på tv (om dom inte är extremt roliga), och speciellt inte när jag är ensam! Men Afv är så underbart roligt, jag kan typ komma på mig själv när jag sitter och asgarvar högt (nästan kväver mig själv) för mig själv, och försöka få tyst på mig! Jag kan ju inte sitta helt ensam och skratta som ett fån!

Cornelia, jag och Tyra har (efter ett antal timmar i rättskunskapsboken) suttit och kollat på kipp efter klipp och bokstavligen legat på golvet och försökt andas i panik och kramper! Det är så himla kul att kolla på när folk gör skämmiga saker eller gör illa sig, och det blir ju inte direkt bättre av att man inte hinner andas emellan alla klipp, utan varje klipp kommer tätt, men olycka på olycka, hahahahaha!!


Nu ska vi kolla film innan vi ska slagga, ny dag imorgon - nya prov på ingång!

Här är ett slumpmässigt klipp, ni alla vet ju vad det är! :D



To cool for school

Back on track... eller inte! Jag är fortfarande begravd i böcker! 3 prov är avklarade, 4 återstår! Gjorde ett nyss, samhälle, massa politik shit!

En sak har jag märkt, att det är roligare att plugga när man förstår vad man pluggar! Jag, Cornelia och Tyra brukar plugga tillsammans, men igår var det bara jag och Tyra! För typ första gången i världshistorien har jag varit den som fattat bäst och kunnat diskutera och gräva mig in i debatten! Yes, jag fattade allt och alla sammanhang klickade fint! Dock vet jag inte om allt klickade lika bra när jag skulle skriva ner allt på papperet idag på provet.. men det återstår att se.

Nog om pluggsnack, det är det tråkigaste man kan skriva och läsa om fan, vad är det med mig?

Nu ska jag bege mig till Musikens hus, och berätta om mitt företag framför 500 andra uf-företagare! Helt ensam, jag kommer svimma på scenen! Jag har inte scenskräck, men att prata framför alla dessa människor kommer defenitift bidra till minst sakt scensktäck om inte svindel! Tänk om man råkar nysa, eller snubbla när man klampar upp där.. Aja, smell you later!

Steve dansar crumping

Bjuder på ett litet klipp på när Steve latchar och dansar lite crumping hemma hos mig!



Bloody sunday

Hemma från jobbet dårå. Har undervisat som jag alltid gör på söndagar. Allt från 5 åringar till 18 åringar. Idag fick dom yngsta grupperna prova på att dansa showdance (dom brukar dansa hiphop/street). Låtvalet blev efter filmen Grease, och dom tyckte att det var skojjigt, det tyckte jag med. Dom andra grupperna körde på som vanligt...

En jobbig vecka har jag framför mig..igen. Denna vecka är det dock bara två prov (samhälle och rättskunskap), men måste även denna vecka plugga till proven som kommer veckan därpå (som kommer vara en mördar fucking vecka). Då är det Svenska, Redovisning och beskattning (ooh lord) och matte (ooh noo, drop dead). Jag är chanslös haha.

Nu blir det lite tv mys med dom som är hemma i huset! Adjöken!


Källarmys!

Jag åkte aldrig till Stockholm, men jag behövde inte oroa mig att det skulle gå dåligt för Binta ändå, för jag visste att hon skulle vinna :D And she fucking did! Dock var det knappt några som ställde upp, men hon tog iallafall hem det! Woho!

Istället åkte jag hem till Jelena. Jelena, Anja och jag hade mega mys i Jelenas mega mysiga källare! Vi hade ljus i hela rummet, popcorn, chips och hela kittet och kollade på film. Vi hade världens roligaste samtalsämne, shit vilka lyxlirare haha! Så jävla skööna :) Kvällen fortsatte med mys, skratt och fniss. Sen tog jag bilen hem i turrbo! Var hemma på 10 min!


Drygt dilemma

Jag hatar dielmman! Dagens dilemma ligger till såhär:

Det arangeras en danstävling i Stokcholm ikväll, dancehall bland annat. Binta är i Stockholm nu och ska ställa upp. Jag är inte alls sugen på att tävla (har vetat om tävlingen ett tag), men jag hade tänkt att följa med och faktist för en gångs skull kolla på och njuta av att titta på tävligen, och självklart heja på Binta!

Men idag känner jag mig riktgit sliten, och vill ligga och dega framför tven hela kvällen plus att jag har mycket i mitt huvud, så jag borde försöka koppla av innan nästa mördarvecka kommer.

Tror ni inte att Binta ringer mig och säger att dom behöver fler deltagare till tävlingen? Men jag palla´nt åka hela vägen till Stockholm ikväll. Man vinner inte heller värsta mega grejerna, men det är alltid kul att ställa upp, äran är faktist det som är roligast att få. Känner verkligen inte för att åka, men det skulle ändå vara kul..

What to do? Även om jag åker dit kan jag ju heja - om jag inte själv hakar på. Hatar dilemman.

Psykos natt!

Lite snabbt om igår, vi drog till festen och - vi gjorde festen! Det var skit mycket folk, men dansgolvet var tomt? Kan bero på att musiken var avstäng och att musiksystemet hade blivit överhettat. Men vi fick någon att fixa det, sen dansade vi men våra sista krafter. Några fjortisfjantar (som inte tålde alkohol heller för den delen), försökte få allas uppmärksamhet så dom "dansade", skrek och hoppade upp och ner på stolar, drog upp sina klänningar så att deras nasty ass syndes och jag vet inte vad, men det är ju å´andra sidan dom som skämde ut sig. Så pinsamt!

Efteråt drog vi en sväng i stan innan vi dumpade Jessica i stan (hon fortsatte vidare för att klubba, hur hon nu orkade det), medans vi andra (Binta, Mathilde, Hagge och jag) åkte hem till mig och härjade.

Mathilde och framförallt Binta fick psykos, jag vet inte vad som flög i dom men dom var heeelt flippade! Man kan inte tro att dom kan göra sådana saker, men tro mig dom är inte som ni tror att dom är - när man lära känna deras rätta jag, hahahaha!! Tror inte vi gick och la oss förns 4-halv 5, då vi typ vänt upp och ner på hela huset, sprungit runt som stuckna grisar och bara varit sällsynd spårade! De är så det ska va!


Dunder träning!!!

Har haft världens underbaraste träning!! Vi hade så fucking kuuuul och vi gjorde en as grym dans! Vi har som mål att göra en koreografi minst på varje träning! Den blev verkligen dunder och helt mega hot-mama-on-tha-flooor!!

Påväg till Binta packade vi alla oss in i bilen "den vita konkislimon" och så skruvade vi upp radion på högsta och sjöööng höögt till titanic, alla kollade mot bilen som stormade förbi alla i full fart med ett ljuvligt sound inifrån!! Weeeeiii!!

Nu ska vi på ferre, dom andra fixar sig, adööken!

Mamma, redan?

Imorgon har jag ännu ett prov framför mig! Ser det ut som om jag har börjat plugga? Svar nej. Geografin kan ju ta sig där bak! Får sätta mig en stund imorgon och läsa igenom sidorna på lunchen eller något, detta kommer ju gå åt skogen! Idag lämnade jag in en fetinguppsatts om "etik på jobbet", och tro mig - det var tråkigare än det låter!

Nu ska jag berätta om en liten händelse som jag blev en aning chockad över! En konversation mellan min religionslärare och mig.

Relionslärare (R): Visst har du körkort?
Jag (V): Jaa, har haft det snart en månad.
R: Men gud vad kul, jaa jag såg ju den en gång körandes! Har du tillgång till bil?
V: Höhö.. aah det har jag..
R: Men gud vad skönt! Har du familj?
V: Ööhm.. familj? Hur menar du? (Tänkte att hon bara hade formulerat frågan lite fel, och att hon menade om jag typ bodde hemma som barn hos mina föräldrar med syskon och hela kittet eller om jag bodde i studentlägenhet typ).
R: Jaa, har du barn, familj?
V: Ööhm *harkel*, neej??
R: Nehe, jag trodde du hade det - du verkar ju vara mognare och ansvarsfullare än dom andra i din klass!
V: Ööh.. höhö.. eem... okey, men nej har inga planer på att skaffa barn NU, höhö.. det räcker med körkort!


Bloodwoman

Trots en stressig dag har jag gjort en god gärning. Jag har nämligen tillsammans med Ginny lämnat blodtester för att förhoppningsvis kunna bli blodgivare :)

Mathilde fegade ur, och satte sig utanför när hon såg alla som låg halvdöda med sprutor i armarna, hahaha! Lyckos den som får mitt blod, kommer ju få dansskillz! Haha, det sitter ju i blodet som man säger!

Efteråt blev det en sväng hem till Mathilde.. den där bruden alltså.. ingen kommentar!


Fit for fight, Ghana - Eritrea!

Vilken jävla kväll jag hade igår! Efter att jag lämnat min bror på träningen, hämtat upp Jeremy på stationen, hämtat Hagge, åkte hem och gått in igenom dörren fick vi alla psykos!

Hagge fick värsta rycket, och började slåss, så jag slog tillbaka, sen blev det fight! Det var Ghana mot Eritrea (Jeremy är också från Ghana), och Ghana vann! Hahahahaha, Hagge nockade mig i fejjan och jag kanskade ner henne på golvet, och mosade henne! Pussy H! Hahaha, mina föräldrar trodde det var jordbävning eller så dom var berädda att fly om taket skulle braka ner med tankt på hur mycket det dunkade och dånade!!

Hahaha, sen fick vi flipp och dansade till Micheal Jacksons hit! Weeii, Hagge visade sina skills! Det var länge sen jag skrattade sådäääär, helt sjukt! Jeremy måste fan tro vi är störda i Uppsala - men han deltog fint han med!

För att "kyla ner oss" gick vi ner och kollade på en rysare - Haloween!! Hahahahahahaha, Hagge!!! Hon var liiivrädd och skrek och hoppade till hela tiden (till och med när det inte var "läskigt"). Mitt ben drabbades också, hon satt och klämde på det hela tiden, jag kunde känna hur läskigt hon tyckte det var beroende på hur hårt hon tryckte! Men hennes miner knäckte allt!

När jag ville sova, ville inte dom andra kolla klart på filmen haha pussy´s! Så vi alla gick upp till mitt rum för att decka, men förståss försökte Hagge skrämma upp oss andra, men hon blev livrädd själv, och la sig på mig! Shot jobbig tjej, hahaha!!

Jeremy ligger kvar hemma och sover, själv sitter man på en tråkig lektion och fryser! Gotta go, peace!

Ps. Sofia Sörling säger hej!

Nothing is impossible

Jag använde mig av rödis bilen, jag vet inte vad som flög i mamma - men jag fick faktist lov att köra den! Haha, men det kan ha berott på att den vita Konkislimon inte var hemma och väntade på mig då jag erbjöd mig att lämna min bror på träningen i stan och det var kallt och mörkt ute!

Ingenting är omöjligt!



Slomotion flipp!



Isa smygfilmade när vi fulade oss på en träning...

För allas information så har jag och Cornelia suttit och löst massa naturformler,
tomorrow gäller det sen har man 1 av 7 prov (på 3 veckor) avklarat!
Imorgon kommer Jeremy hit på besök om planerna blir som planerade!


Skoltrött!!

Shit, nu är livet hårt! Är tillbaka i skolan efter två härliga veckor på Marikas dans och modestudio! Nästa grej att se fram emot är lovet om tre veckor! Shit, hur ska jag hålla ut? Har minst två prov + en inlämningsuppgift i veckan!! Tro inte heller att det är lätta ämnen!! Matte C, Redovisning och beskattning, Natur B (om atomer och sånt skit), Geografi (jag vet knappt hur man hittar i en kartbok), Svenska B (bla om en bok jag inte ens öppnat), Religion, Samhälle, Raporter av alla slag. osv! Jag är köööörd!!

Sen måste jag ju hinna med att dansa också! Vi har en del viktiga grejer som händer här framöver! Vad fanken ska jag göra? Tell me! Den dagen studenten kommer asså...

Min klass har bokat studentkryssning också för allas information! 6-7 maj (inte imorgon direkt..) Shit, fatta hur många prov och elende jag kommer ha innan dess?! Aja nu ska jag inte vara så negativ.. Fuck this shit!!

Har suttit i flera timmar med Cornelia och Tyra och "pluggat" lite natur.. Vet fortfarande inte vad en jon är, och inte varför man ska kunna det periodiska systemet heller för den delen.. Och det suger ju inte ännu mer för att jag var tvungen att skippa Busta Rymes konsterten idag pga detta jävla prov som jag måste skriva i övermorgon! Skolskiiiiiiit!!

Ta mig tillbaka för faaaaan!!

Jag är deprimerad! Jag minns denna dag som om den var igår! Det var en av dom bästa dagarna i mitt liv! Det låter så jävla patetiskt, och det är det också - men när jag stod där två meter framför honom ville jag bara gråta! Jag var i himmelriket! Känslan av att stå och iakta honom när han gjorde sin grej är oförglömlig! Det var ett original hallaluliamoment, skulle göra vad som hällst för att få göra om det. Har jättemånga fina bilder, och filmer - men tillslut la jag ner kameran och tänkte att jag skulle njuta av stunden istället. Jag stog längst fucking fram, i mitten mitten av hela skiten, mitt framför honom när han sjöng alla hans låtar och dansade, hans dans fick mig att smälta alltså, jag var helt - inget kunde störa mig!!

Här är ett minne från konserten med Chris Brown som jag, Pernilla och Joanna var på i Globen i vintras! En dag att minnas! En av mina absolut "aldrig-kommer-tröttna-på-låt" men hetingen själv! Kolla hur han rör sig! Ooff, mjaaw!


Räddaren i nöden!

Hemma i U-town igen! Hagge och Mabou (Binta, Jai och Isa´s bror) följde med mig till mitt jobb idag. Haha Mabou charmade verkligen tjejerna, så det slutade med pusskalas!

En elev: Fröken kan vi inte köra pusskalas?
Jag: Ööhm, hur gör man det?
Eleven: Man ska jaga alla killar och sedan pussa på dom!
*Alla kollar mot Mabou som var den enda killen i rummet. Han kollar förvånat på mig och väntar på mitt svar*
Jag: Haha, jaa visst - spring Mabou!

Tur att dom inte hade läppstift på sig allafall, då hade han nog varit rödkladdig i hela ansiktet!

När jag hade min sista danslektion fick en tjej epelepsianfall, fett läskigt visste inte riktgt vad jag skulle göra! Men jag ringde iallafall ambulansen och sendan lyckades jag få tag på elevens hemnummer, så kontaktade jag föräldrarna. Dagens insatts!


Zumbas i uppsalalivetv på grand

Det var detta klipp som du menade va? Jättegammalt klipp från då Zumbas var med i "uppsalalivetv" då dom zomar in folks ass istället för att filma helheten av dansen. Många förknippar dancehall med "snusk" då man fokuserar på dessa delar. Dancehall är musik och dans inte porr!! Formulerade mig helt konstigt, men ni förstår kanske vad jag försökte komma fram till?!


Facit på frågorna

Här är svaren på era frågor, hoppas dom duger haha!

Hur länge har du dansat?
Jag har "dansat hemma" sen jag ploppade ut, i vardagsrummet och sådär. Men jag tog min första dansklass på ekebydansstudio när jag var 12 år. Men kan inte påstå att jag började dansa "serriöst" förns jag var 16 (när Zumbas startade).

Finns det någon dansare, som du har som förebild?
Hmm.. Inte som jag kommer på just nu faktist. Men av dom man "känner igen" från Stockholm osv så diggar jag Nicky!

Din favoritartist?
Jag har inte direkt någon idol, lyssnar på olika sköna artister periodvis. Sen har man ju alltid favoriter som sitter kvar, typ som take you down med Chris Brown :)

Hur uttalar du/dina vänner ditt namn? Ven-del-a eller Ven-dela
Haha det uttalas "Vändälla".

Dina två närmsta vänninor och vänner (killar), som känner dig bäst?
Oj, den var svår kan faktist inte välja ut två :/ Men dom som står mig närmast vet nog om det :)

Har du något husdjur? Ifall du inte har det, skulle du vilja ha det och isåfall vad?
Nej jag har inga husdjur, bara pappas akvariumfiskar som simmar runt. Min bror är alergisk mot pälsdjur, annars hade vi nog haft katt och hund. Dock är jag inte värsta djurvännen så its cool, its cool. Har haft två sköldpaddor när jag var yngre och min syster och bror hade en varsin skäggagam (ödla).

P.S Du är Grym på att dansa. Vill se mer av dig :D
Tack så mycket, jaa de kommer du nog få göra :)

Hur länge har du dansat?
Jag började dansa när jag var 12, men började inte "sattsa" förns jag var 16.

Vilka dansstilar kan du?
Jag dansar dancehall och hiphop/street som mäst, men jag har lätt att lära mig olika stilar överhuvudtaget men det är dom stilarna jag har dansat mäst. Eftersom jag går dans i skolan så dansar vi ju jazz, mordern och balett också. Kan nog lite av allt bara jag får se hur man gör så kommer jag snabbt in i det :) Crumping är ju också något jag kan lite av.

Hur lärde du känna Binta och hur länge har ni dansat ihop?
Jag har känt Binta i två år och vi lärde känna varandra i och med att vi startade en grupp och började dansa tillsammans :) Det känns dock som om jag har kännt henne hela mitt liv eftersom vi umgås 24/7.

Har du många bloggläsare?
Beror på hur många som räknas som många, men över 100 har jag iallafall och ni blir allt fler och fler :) Min blogg är inte riktad mot någon speciell grupp, typ som modebloggar osv, den handlar ju mäst om min vardag och dansen.

Vilka bloggar brukar du själv följa?
Jag tycker att det är tråkigt att läsa bloggar överhuvudtaget, men jag brukar kika förbi mina vänners bloggar och snoka igenom dom lite snabbt ibland.

Vem är din närmaste vän som du berättar allt för?
Man skulle kunna säga att jag har två typer av närmnsta vänner. Vänner som jag känt länge och som jag har växt upp med och vänner som jag umgås med varje dag. Mathilda och Andrea är mina bästa vänner som jag kan berätta allt för, dom har varit med mig i många många år medans Mathilde och Binta är mina bästa vänner som jag umgås med dagligen, som är med mig hela tiden i min vardag. Cornelia kan jag också berätta allt för. Och BDS.
 
Pluggar/jobbar du?
Jaa, jag går sista året i gymnasiet. Läser Sam-ekonomi med inrikting dans. Jag jobbar som danstränare på två ställen i Uppsala, och snart kommer jag även jobba på vårt eget företag studio 018.

Vad har du för framtidsplaner/drömmar?
Shit, den där var svår.. jag ska bli rik iallafall! Nej men det bästa skulle ju vara att bli en stor koreograf i USA eller så, och att få jobba som bakgrundsdansare för stora kändisar. Finns så mycket jag vill göra, men där har ni en av drömmarna. Framtidsplaner är att resa till Ghana (juni), Australien (slutet av 2010 till min syster), jobba, jobba, jobba - USA here I come, bye sweden!

Dina bästa/sämsta egenskaper? enligt dig själv och andra.
Hmm.. Jag ställer ofta upp, rolig och snäll. Lat, skoltrött och seg.

Från vilket land/länder har du dina rötter från?
Sverige (mamma)  och Ghana (pappa).


Känner du att du har tid att umgås med dina vänner som står dig nära? Eller vänner överhuvudtaget? Finns det vänner som du önskade att du kunde umgås mera/mindre med? Du verkar ha ganska mycket att göra :) Frässten, du rockar on the danceflooor!
Jag har verkligen inte tid att umgås med mina vänner tyvärr. En och annan hinner man ju träffa mellan varven, men självklart önskar man att man hade mera tid över ibland. Jaa det är defenitift många av mina vänner jag önskar jag kunde umgås med oftare, Joanna och company tex! Det finns många många flera :) Thanks!

det stavas HELST inte hällst :P
Aah, men jag är keff på att stava, som att det är det ända stavfel i denna blogg haha!

är det folk som "mobbar" dig för att du är en stor tjej som kan dansa bra? läste på bintas blogg att folk hejjade på dig bara för att du var "tjock"?
Haha neej, det har aldrig hänt förut, det var bara en mobbad människa som skrev kommentaren, och det är den ända jag har fått. Men varför skulle jag ta åt mig av en mobbad människa som skrivet sådär?

skulle du vilja gå ner i vikt eller är du nöjd?
Skulle vilja och skulle vilja, känner inget större behöv, trivs jätte bra med mig själv ;) Dom som känner mig känner även till min kärlek till mat :D

vilka killar dras du till? vilken ras?
Hmm..Mulatter först och främst, dock är dom väldigt sällsynta! Haha, men lär man känna en person som man tycker om så går ju självklart inte "rasen" i första hand :)

du e bra!
Thanks!

vart brukar du köpa dina coola leggins?=) Ge tips på kläder!
Jag handlar inte på någon speciell affär, handlar lite här och var där jag hittar sånt som jag gillar :) Det är ofta när man inte letar efter någon som man hittar det bästa! Sånt som kan se skit fult ut kan vara hett när man väl provar det :) Så mitt tips är att köpa sånt du gillar från olika affärer och skapa din egen style av det du skrapar ihop :) Prova dej fram!

1. om du fick chansen att göra något med binta t.ex. slå sönder henne. Grejen är att hon inte kommer minnas ett shit dagen efter! vad skulle du gjort?
Haha få henne att skämma ut sig totalt in public eller buga och kyssna mina fötter, ragga på en ful människa kanske? haha! 

2. Grattis till vinsten, skulle du kunna dela med dig till din favorit kompis?
Haha you wish!

3. Hur många läsare har du som mest
Närmare 200 :)

4. Dela med dig av din svartaste hemlighet som finns i ditt rum någonstans, HAHAH HA DET!
Haha du är min hemlighet!

Kärlekslivet...Busy? Single? Berätta :)
Haha, I am a busy single! Det är allt jag har att säga :D

Jag vill veta vem den coolaste managern du haft? ;-) (I´ll buy you an icecream next time we meet, for the right answer...)
Det där var en svår fråga haha! Hmm, måste nog svara Fatou!! (You owe me an icecream)

Jag undrar vad du tänkt göra efter studenten? Resa, jobba, dansa, plugga vidare?
Två resor planerade (Ghana, Australien) innan jag ska bosätta mig i USA där jag hoppas att jag kommer vilja stanna :) Innan dess blir det nog en del jobba, förmodligen som danstränare (om inga flera erbjudanden dykt upp innan dess, med tanke på vilka erbjudanden Blackout har fått), men funderar även på att gå ett år på ett dansuniversitet så att jag ska kunna bli bredare inom dans och klara mig bättre i USA sen. Inga planer på att plugga vidare på ett tag, ska dansa och se vad som händer innan jag pluggar igen!


Har du svårt att stå emot grupptryck?
Absolut inte, ett exempel är ju att jag aldrig börjat röka som de flästa av mina vänner gör. Nasty!

Om du fick "önska" en dansstil du var bra på utan att öva, vad skulle det vara?
Balett kanske, det är så tråkigt - men jobbigt, ballt och svårt! Men det skulle ju vara skönt att "slippa" öva upp.

Du är så skön när du dansar!
Tack så mycket!

Kan inte du lägga upp lite "dagens outfit", du har skön stil!
Tack kul att du diggar´t. Är lite anti dagens outfit, visst det är kul att kolla på men tycker alla ser så fåniga ut när dom lägger upp en pouse och leker modeller i olika possitioner varje dag, vissa tar ju bilder på sig varje morgon för att visa hur dom ser ut innan dom går till skolan lixom! Haha, inget för mig :) Men en och annan bild slinker ju upp när jag har kläder på mig, haha!

Nämn tre bra och tre dåliga egenskaper hos dig!
Gjode det längre upp :) Men kan ju försöka komma på tre nya :P Mitt skratt får andra att skratta, skön, underhållande. Envis, suris ibland, lat!

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Packa min väska, hej då Sverige!

Tror du att du kommer lyckas med ditt dansande?
Beror på vad som menas med lyckas, men jag är 18 nu, och har redan gjort saker som andra bara kunnar drömma om, så förutsättningarna finns, handlar ju mäst om talang och vilka kontakter man stöter på :)

Tycker du att du är duktig på att dansa?
Jodå, jag har ju känsla för rythmen, det är ju en bra början :)

Vad undervisar du i för stilar?
Hiphop/Dancehall mäst, men för det yngre (5-10 år) så undervisar jag även i jazz och showdance.

Hur många timmar i veckan undervisar du?
6 timmar just nu.

Tycker du det är kul att lära ut dans?
Jaa, speciellt när man uppskattas och när man ser att eleverna kämpar och vill!

Vad gör du när du inte dansar?
Umgås med nära och kära :)

Hur många syskon har du?
Två, en syster och en bror.

Ålder på dom?
14 och 20 :)

Vad spelas i din ipod?
Skön musik, dancehall, r&b, hallaluliamoment låtar, dunkdunk. Det är lite smått blandat men alla låtar är ju självklart bra!

Hur många piercingar har du och vart?
En i naveln (13-14 år), Tungan (18 år), 5 hål i ena örat och 1 hål i det andra, men planerar att ta hål i den där lilla bråskgrejen framför öronhål-lyssnar stället, haha.

Har du någon tatuering?
Nej, men jag kommer göra en om något år, vet inte vad jag vill ha så det får läggas på hyllan ett tag.

Hur gammal var du när du gick ut på krogen första gången? Du fyllde ju 18 nyligen men du klubbade ju sen en tid tillbaka :)
Jag var 16 :) Har klubbat 2 år fullt ut, bra att man började i tid så att man kan ägna sig åt annat nu när man är 18, haha!

 Beskriv dig själv med tre ord.
Haha neej har redan gjort det, det får räcka :)

Heej V :) Har jag berättat vilken grym dansare du är, aså jag diggar dig jätte mycket. Du kan dina grejer och du är jätte söööööt :D Nu till frågan:) Vad skulle du göra om du inte dansade? har du andra saker som du är intresserad av? <3
Tack så jätte mycket, det är alltid kul att höra när man är bra på något :) Hmm, shit ett liv utan dans, knaas! Haha nej jag tror jag skulle sysslat med någon annan typ av sport, kan dock inte komma på någon nu, svårt att föreställa sig att inte dansa! :D

Mjaaw, Du är grym på att dansa, bäst i din grupp och bättre än många jag sätt tidigare! Jag undrar om du har några tips på hur man får så fin hud som dej? Vad använder du dig av?
Tackar så mycket, kul att höra! Haha jag använder inga krämer eller puder eller så, its natrual.

Brukar du sola solarium?
Nej jag har solat solarium en gång i hela mitt liv, och det var mer en kul grej, inte att bli brun. Men det var jätteskönt och harmoniskt att ligga i ett solarium, så om jag solar igen så är det mer för att det var skönt.

Vendela du är sååååå vacker!
Tack, kul att höra :)

Kan inte du lägga upp klipp oftare på dej när du dansar? Diggar din rytmiska känsla. Har du inget gammalt klipp på din gamla dansgrupp zumbas? såg klipper när ni dansade på grand med uppsala tv för länge sen. Tycker att det var tråkigt att dom filmade alla "lättlläddas delar" än att filma er som helhet. Du borde tex synas mer än många andra då du dansar bäst!
Joo, ska försöka bli bättre på de. Jo håller med där, tråkigt att dom inte filmade helheten utan zomade in allas rumpor och magar istället! Inte undra på att folk förknippar dancehall med "snusk"!

Kan dina syskon också dansa?
Min bror är jätteduktig, men han är blyg. Min syster har nog dolda talanger, vi dansade ju trotts allt tillsammans när vi var små :) Massa tjusiga shower i vardagsrummet till 90-talets klassiker!

Vem har du fått dansen av, mamma/pappa?
Pappa helt klart haha!

Nice blogg!!
Thanks!

Jag gick höra att din födelsedagsfest var jätterolig och att du fick lapdance av dina killkompisar! Kan inte du snälla lägga upp ett klipp på det? Skulle vara jätte kul att se :D Du är tuuung på att dansa, fortsätt såå! :D
Haha aah det fick jag, kanske slänger upp ett klipp, men ska fundera på saken! Tackaar! :D

Thats all for me! Peace.

Blackout i repris

Jag har verkligen ett skit kul jobb! Vi får lixom betalt av att dansa och ha kul hela natten! Vi slängde ihop en ny dans på 1 timme, sen körde vi den på klubben sen dansade vi fram tills det stängde. Vi får ju dricka hur mycket vi vill i baren, så det var allt från goda drinkar till shotts under kvällen, lite mycket för endel. Själv dricker jag inte så mycket, brukar ha roligare utan alkohol, men det blev ju en och annan drink ändå.

Nu vill dom att vi ska komma dit varannan fredag och köra! Men det kommer ju inte funka, men då och då kommer vi ju synas där, det är ju en bra deal vi har.

Denna gång blev det ingen efterfest, vi alla var helt döda efter allt swingande med kroppen fram och tillbaka så vi åt mat sen åkte vi hem till Jessica och deckade direkt.

Binta har somvaligt bilderna, men dom kommer komma upp, tillsammans med kryssningbilderna, bjbilderna och lite annat.. någån gång :D

Tills dess får ni dessa!


Blackout påväg till klubben



Vi underhåller oss själva påväg till showen, mer om det senare.


Yoga

Wow, yoga är inte så lätt som det ser ut! Jag har just gått på min första klass i yoga, och det var spännande, kämpingt och avslappnande! Vissa övingar var helt  galna och man kände sig lite ful, men alla såg ju ut så så det var inte skämmigt.

Det var ägarna av Marikas som hade anlitat ett proffs straight from india, haha så det var ingen fake här inte! Han var bra, och eftersom vi var så få (4 st) så fick man verkligen anstränga sig hela tiden då han hade koll på oss alla. Dom andra (min handläggare, chefen och en till anställd) hade kört yoga förut, men jag gjorde bra ifrån mig ändå :) Haha. Instruktören gjortde en massa konstiga ljud, tur att inte någon kompis (typ Binta) var med, då hade jag börjat asgarrva!

Nu är jag öm i hela kroppen, känner mig helt seg - men "heald"! Får se vad det blir för klasser idag. Det lutar åt hiphop/fusion med Suzie och hiphop/street med David/Mario.


Dansination

Eftersom Binta och Essma lämnade mig och Jessica här i lägenheten typ 5 i morse, så var jag helt sliten när jag skulle till jobbet! Men när jag kom dit blev man lika glad som vanligt och energin av alla glada dansare som man möts av gör så att man får en fin kick!

Jag dansade house idag igen, fast denna gång med Suzie. Jag diggar henne, både som dansare och person. Hon är ganska flummig, vimmsig och söt på samma gång :) Jag hoppade som sakt in på hennes klass, och det vart typ en fortsättningsgrupp, så alla var duktiga! Har ju lixom inte dansat house, men jag gjode så gott jag kunde, och det var superkul!

I slutet av lektionen bildades en "ring" som går ut på att man ska gå in i "ringen" en i taget och freestyla som det heter när man går in och kör (improviserar) så gott man kan. Jag var typ "ööh, whattafack" ska jag gå in och freestyla när jag knappt kan några steg? Men när det var min tur hoppade jag in i ringen, hamnade i min egen värld tillsammans med musiken och bara "körde min grej".

Tydligen gjorde jag bra ifrån mig (blev lite chockad) då det kom ett gäng efteråt och tyckte jag var as bra! Fast jag försökte förklara att house inte riktigt är "min grej" men att jag gärna vill lära mig det, så sa dom att jag hade känsla för musiken och att man såg att jag "kunde" dansa house och att jag borde utvecka det. Shit dolda talanger Vendela, dålda talanger - Hahaha.


Jag tog även en klass för "Sean Banan", (känd från floorfiller). Har aldrig tagit en klass för honom, även då jag "umgåtts" med han och stött på han ett flertal gånger. Då vare hiphop/dancehall som gällde och mina skinkor började gå igång så fort musiken sattes på. Det var kul och Jessica och jag flippade till låten, wiiii :D

Dock tycker jag att hans lektion var en aning dryg, haha han drar föör mycket skämt under hans undervisningar, mer "komedi" än dans. Men vissa skämt var roliga, andra helt världelösa haha. Men vi alla vet att vår lilla Sean är speciell :) Men även han är en skicklig dansare!

Jessica och jag har även gjort klart en ny koreografi. Den ska vara mer "sensuell" än "goo-goo-flipp". Vi har ju en show imorgon då vi blivit uppbokade av en klubb. Vi får se om den sitter till imorgon, last minute groop.

Frågestund

Har fått en del frågor om att ha en så kallad frågestund, so why not?

Reglerna är enkla, fråga nästan vad du vill - ta inte friheten i händerna och fråga vad som hällst! Det privata delarna kan ni ju skippa på en gång så slipper ni slita ut tangentbordet på onödiga frågor som ni inte kommer få svar på :)

Det bara att ösa på med frågor, annars är det ju helt onödigt med "frågestund"


Uppskattande kommentar

Housen var skit kul!! Nu har jag dansat min första houselektion! Det är en sån sjuk känsla när man dansar house, men det är svårt! Man måste koncentrera sig för att få in det, men när det väl kommer så är det coolt!! I framtiden ska jag defenitivt dansa mera house, det handlar bara om tid!

Jessica och jag stannade kvar i en av marikas danslokler och jobbade lite på koreografin som vi ska ha gjort klart då vi har en show på fredag! Vi kom hem för ett tag sen, nu ska vi strax krypa ner i sängen och kolla på film.

"yuup go big girls! det är tack vare dig som jag själv "vågade" börja dansa, eftersom jag själv är mullig/större än alla spinkisar (or wateva u wanna call it) du inspirerade mig för det enda jag tänkte " nä fan jag är mullig, vafan ska jag dansa för, det kommer inte funka" men sen såg jag alla videos och du är så freaaaaaaakin gryyyymmm!! jag dog alltså, så jag vill tacka dig faktiskt! TACK för att du fick mig att börja dansa :)

screw dem haters!"

Blev jätteglad när jag läste detta :) Så sjukt att "biggah gals" ska behöva känna att dom inte kan göra saker som "vanliga" människor kan! Vi kan göra det lika bra, om inte bätte i vissa fall :) Wiie, big girls we are beautiful!

Kul att man gör någon nytta och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dig med dansandet! Show them skinny ones how to move :D (skämtesido). Lycka till med allt och tack för den värmande kommentaren :)

RSS 2.0