Grattis bloggish!

Grattis bloggen på ett års dagen!

Har bloggat ett år nu, och har skrivit runt 500 inlägg. Känner mig inte ett dugg klokare men än så länge tycker jag att det är lite smått underhållande, speciellt att kolla tillbaka till gamla inlägg några månader tillbaka. Adjökenlöken.

Back in town, träning ingen

Nu är jag hemma i U-town again. Igår fikade min familj hemma hos Binta&thefamily. Det går bra nu kompis det går bra nu. Efteråt blev det en del hard work, haha. Kvällen spenderades där iallafall.

Idag har jag träffat Zumbastjejerna och vi har slitit som djur! Märks verkligen att det var ett tag sen man dansade sådär, och som vanligt är vi ute i sista minuten! Kan inte avslöja vart vi ska dansa än men det kommer bli as nice och det är garranterat det största framträdandet vi någonsin gjort :) Mer om det om någon dag, wooohoo!!

Håller på att bli sjuk, fucking helvetes skit! Asså just nu av alla dagar i mitt liv? Blir ett varmt bubbelbad och en beckfilm. Peace out.

Contés releasfest

D-U-N-D-E-R

Binta och jag klackade oss till releasfesten som ägde rum på blue moon bar i stureplan. När man kom in fick man en skiva, band och drink. Vi träffade några tjejer som vi lärde känna i videoinspelningen sen drog festandet igång.

Jag hade skit kul, och alla människor i klubben var sköna, vänliga och DJ´n spelade bara tunga låtar.



När klubben var smockfull samlades alla framför storbildstven för att kolla på musikvideon för första gången. Tyvärr kunde Conté själv inte komma eftersom han varit med om en olycka, men dom spelade upp en hälsning som han hade gjort, haha sköning.

Videon spelades upp och alla flippade, alla skrek och klappade när vi dansade i skärmen, och jag tyckte faktist att videon var skit bra, inte bara för att vi var med rätt så mycket, utan jag menar videon i helhet. Skit bra jobbat. Förutom det så diggar jag låten! Sjukt sjön! Kommer lägga upp videon här snart :)

Vi fick en massa feedback av folk som hade varit med och medverkat/jobbat med filminspelningen och av folk som såg filmen. Kändes skit kul.



När Blue moon bar stängde, och vi haft en superskön kväll drog vi vidare till klubben Lab. Haha dom spelade gamla godingar som typ spice girls där, minnen kommer tilbaka från den gamla goda tiden!
m

Releasparty



Här kommer jag spendera min onsdagskväll, på Contes releasfest. Det är musikvideon som jag och Binta var med och deltog i, i mitten av juni som kommer spelas upp för första gången, premiär lixom.

Ska bli riktigt nice att festa av sig lite + se sig själv på storbildstv framför flera hundra människor sådär. Hoppas bara dom inte lägger in något fult klipp när man ser ut som en svamp eller så, det återstår att se. Adjöken!




Bilerna är från inspelningen

Skönt gäng, tummen upp!

Den där Binta kan shoppa hon! Efter typ hundra timmar på stan in och ut i alla affärer så blev vi äntligen klara för att rulla och träffa Steve, Papis, Maele, Oliver, Nicky, Louie och några grabbar till, alltså Stockholmsdansarna kort och gott.

Dom håller på med ett stort dansprojekt, så dom sliter hårt med att bära grejer fram och tillbaka, men det är ett hel skönt fresh ställe, bra jobbat!

Dom dansade och flippade ett bra tag, sen hoppade vi också in lite tjusigt sådär. Hela kvällen spenderades där, vilket jag inte ska klaga på eftersom det är ett av det bästa jag vet, att hänga med dansare som bjuder på sig själva och som får en att känna sig välkommen utan att man ingetligen känner personen så bra.

Over and out.

Pridefestival

Måndagen spenderades på stan. Vi gick och gick i olika affärer hela eftermiddagen, tills vi träffade stockholmsdansarna mf och åt på Kungshallarna, hahahaha psykos. Man skulle kunna tro att alla hade fått en överdos av någonting, alla var helt flippade. Maele var ändå bäst med sina små smygkommentarer här och där.

Vi drog ner till kungsträdgården där det var någon typ av pridefestival, så gatorna var fulla av homosapiens. Jag fick även chansen att använda mina underbara kunskaper i franska (haha yes Joanna, I did it)... Men skrämde iväg franskmannen lika fort som han kom! Hahaha.

När vi kommit hem runt midnatt satt vi ute i 3 timmar och öppnade våra sinnen, haha. Nej men det var mysigt och nyttigt på samma gång, alla behöver det ibland :) We are beautiful no matter what they say, haha. När vi gick in i lägenheten sen kollade vi på en film...Eller alla utom jag eftersom jag som valigt somnar! Peace.

Gröna Lund

Moa och jag var ensamma i lägenheten sen mötte vi upp tjejerna och drog till Grönan!

Finns inte så mycket mer att säga än att jag hade en dunderdag! Katapullten var favortien och vi åkte den tusentals gånger! Moa var bääst, haha alla deckade!! Ansiktsutrycket var en kompination av räddsla, panik och skratt.



Vi åt på resturang och jag tror att hela resturangen hörde oss när vi skrattade, den ena var värre en den andra!

Insane är ju en annan historia, Binta och jag lurade upp både Hagge och Moa i den, och alla var helt panikslagna när vi väl satt oss i den och börjat åka uppåt. Alla skriker och skrattar och gråter på samma gång, hahaha. Tror ni inte att insane stannar just när det är våran tur? Hagge vrålar vi kommer dööööööö, hahaha asså shit fett fula vi var, duuunder!!


Men det absolut bästa på hela dagen var när vi skulle gå Spökhuset! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jag och Binta övertalade alla fegisar om att följa med, så efter lite tjat så fick vi med allihopa in i huset! vI var ensamma i huset, och gick tätt tillsammans!

När vi gick i en smal gång kommer ett spöke fram, och alla skriker och försöker springa! Den som var först ramlar förstås, och en efter en ramlar över den som låg under! Ingen kom någonstans och alla skrek (då menar jag verkligen skrek), skrattade och var helt panikslagna på samma gång! Alla försökte ställa sig upp och springa iväg, men ingen kom någonstans! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA vad fult de måste sätt ut! Ett gäng ungdomar som ligger i en hög på golvet och skriker och kastar sig omkring och drar i varandra för att rädda sig själv. I found you.

En helt jävla underbar dag. Bless.

Stan-Båt-Fika-Bio-Utgång

Efter att ha sovit ca 3 timmar drog vi ner till stan. Mathilde och Malika åkte hem och jag mötte upp Isa, Hagge och Moa. En sväng på stan, mötte upp Steve, Papis, Cumcum mf (Stockholmsdansare).

Blev en chilling i kungshallarna, mötte Binta, åkte färga, tillbaka till stan.På kvällen satte vi oss på ett jätte mysigt cafe där vi satt och snacka, skratta och fikade. Skönt att prata av sig lite när man har så mycket på schemat hela tiden!




Binta och jag lämnade dom andra och drog en Harry Potter bio. Båda var slitna, så vi somnade en liten stund i var :) Men rästen såg vi, haha. Filmen var lång, men annars var den nice, Bintas fnissanfall.

Efter bion blev det en utgång på Jonnys/Starbar. Hahaha so you think you can dance on the dancefloor?

The Grind

Fredagen spenderades i Stockholm på The Grind. Det är en stor brakfest som håller hus någon gång varannan månad eller så, så det kommer en jädrans massa partysugna människor för att kolla på artisterna som sjunger, dansa och supa.

Jag och Binta åkte dit och träffade Mathilde och company, dansade all night lång! Dock blev det fetaste bråket på dansgolvet (tror dom bråkade om mig, haha), så vakterna fick röra på fenorna en aning.





Efter the Grind åkte vi med ett gäng sköningar på efterfest, haha skönaste gänget! Men kan tyvärr inte avslöja skojjigheterna, det som händer i Stockholm stannar i Stockholm, hahaha. Men det var riktigt nice!


Klockan 10 på morgonen åkte vi tjejer till Mona´s homies place där det var öppet och gratis hotell. Där deckade jag fint, så trött och sliten som jag var! Dock vaknade jag av att perrvona Malika och Mathilde höll på med min rumpa om och om igen...

Direkt sändning från cribet

Idag har vi trixat och mixat i studion, spännande att se hur allt funkar.

Vi körde över någon timme eller så och dansade med alla elever, dom gillar´t. Tråkigt att det är sista gången imorgon.


Nu sitter alla dansare här i mitt hus igen och vi kollar på film, och alla är högljudda som vanligt och skrattar och dansar och skattar och dansar. Men det är underhållande må jag säga! Tror jag ska sitta uppe halva natten och bara iakta folket. Dom är sköna, and I like that.
 
Imorgon drar vi till Stockholm, yeeeaah baby! Blir borta 1 vecka. Im so exited, so long suckers.

Utgång bland stekarflock

Yes, vi är insperation och kommer nu få huvudroller i en musikal, haha jädrans kompiskt! Mer om det senare.

Träningen gick strålande och alla kämpade på bra, vilket jag gillar att se. Började på en ny koreografi, efter att ha kört hip hop och crumping måndag och tisdag.

Efter träningen åkte jag och Binta till Binta för att åka på en skit stor födelsedagsfest i Stockholm på en klubb med många "viktiga" personer. Dock var vi fööör trötta efter lägret, så vi Steffi kom förbi, sen träffade vi några av danseleverna som var över 20 och gick ut  tillsammans här i Uppsala. Det blev BJ.

Det var fullsmockat av folk mest stekarbrats!! Men har aldrig sätt så mkt folk på BJ på en onsdag, det var som om det var helg! Jag hade jättetrevligt, och det är ju kul att man kan dansa med sina elever (som är äldre än mig), efter "jobbtid" haha. 

 


Vi deckade fint hemma hos Binta när vi kom hem och solen började gå upp.

 


Hjälp!


Haha asså vad ska jag ta mig till? Det har flyttat in 14 människor i mitt hus som har blivit stammisar! Hahaha dom sitter uppe hela natten och fular sig, skrattar och har sig, äter och bidrar till att dvd spelaren blir överhettad. En del är direkt importerade från Stockholm, och andra lite här och var ifrån. Vad skulle dessa stackare göra om jag inte bidrog med mat och tak över huvudet? Stödj min insamling till hemlösa dansare. Hahaha.

Dancers dancers dancers - watch out m-fuckers! :)

Idol nästa, blubb blubb!

Morgonen började  med skratt. Vi gick omkring för att väcka alla hemlösa som bor i mitt hus, hahaha. Ingen tjusig syn :) Eftersom vi nu är täta (rika) så tog vi en limmo till dansen, haha :)


Danserna gick bra idag, och jag lärde ut crumping, vilket ingen hade dansat förut men alla var fett duktiga ändå och kämpade på, precis som det ska vara. Jag trivs verkligen och alla är så underbara, jag känner glädje att få arbeta med ungdommar/vuxna som är engagerade och kämpar in till det sista svettdroppen! I love it!


Binta och jag fick börja våra sånglektioner idag, haha det är en kvinna som vill jobba med oss och bla utvecka våran sångtalang, om man nu kan kalla de för talang, haha. Idol nästa eller? Vi skratta så mycket när vi sjöng så vi fick stå rygg mot rygg :) Fortsättning följer...


Efter hela dagens dansläger stannade flera kvar och jamade lite (dansar och går in i ringen osv), sen drog vi ledare och en hel del dansarelever till fyrishov och härjade. Skit skönt att bada efter träning, och sen denna sammanhållning vi skapat på bara två dagar, underbart.

Danslägret är på G

Danslägret har nu kört igång, och tro det eller ej men marioteten har rest ända från Stockholm för att dansa för oss :) Det har gått jätte bra och alla verkar tycka att det är sjukt roligt. Redan första dagen blev en succé.



Efter många timmars dansande drog jag, Binta, Moa, Maele, Steve, Papis, Ibbe (Sjukt duktiga dansare från S-holm) och Mabou ner till ån och åt glass, vilade och skrattade. Alla var helt slut, men när ett gäng  supersköna människor (dansare) träffas och bara chillar så har man ändå kul till hundra! Hahaha krampen kom då Binta fick fågelskit på sig, där var det klippt. Hahahahaha.




På kvällen drog vi alla + två dansare till Cumcum och Isse som också kommer från Stockholm hem till mig och hade efterfest, hahaha. Isatu kom också, största psykosbarnet. Alla sov lite här och där, upp och ner och bak och fram.

Fruction to fire



I make it hotter, friction turns to fire.

Mitt mobilnummer

Tänkte bara informera er om att från och med nu använder jag mitt gamla nummer, det där enkla 073-073 nummeret.

Det skulle vara bra om du kunde skicka dig själv som kontakt till mig, för jag har nästan inga nummer. Over and out.

Födelsedagsfirande


Släkten på mammas sida var här och firade min bror. Vi sjöng en ljuvlig sång på morgonen och dränkte pojkstackarn med paket. Av mig fick min lilla krullis en mobiltelefon som han ville ha och några dvd filmer, bla Al G the movie - min käre broders dåliga humor. Vi åt en jättegod tårta som jag valt ut och senare grillade vi.

Ikväll får jag besök från Stockholm, mitt hus är hotell haha.

Detta betyder att jag inte kommer kunna fira Amelie som fyller år och ska ha ett litet partaj, lite tråkigt faktist. Men med dessa galna människor som kommer så får jag nog en underhållande kväll iallafall. Grattis till dej Amelie!

Grattis Broder på födelsedagen!

Grattis din lilla fjortisfjant på fjortisdagen :) Hoppas du får en fin fjortisperiod som är kortvarig och icke idominberoende. Haha neej då, min bror är inte så fjortis av sig - thanks god. Min lilla prins håller på att bli stor, buhu. Haha nej men dock håller han på att växa om mig. Jag är typ 2 cm långre än han (beroende på hur mycket jag sträcker på mig), men man ska inte klaga, det är väll en ära att vara kortast i familjen? Anyway ännu ett stort grattis till dej Afrodude :)

Löööv joo värri värri match!!



Baby T

Saknar dej Baby T, come to mama!



Haha har så jädrans många roliga minnen med dej, vi slår nog ut allt och alla.
Detta är äkta och långvarig vänskap. Kan vi åka bort till våran värd ett tag :)

Låt mig bara bara älska dig, låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara blåsa såpbubbler,bara bara säga helt fel sak
Me&You-You&Me.

Sweet home



Då var man hemma i U-town again. Skönt och oskönt på samma gång. Men som det ser ut i dagens läge så blir jag inte kvar här i den lilla staden så länge till. På fredag blir det efterlängade S to the tockholm, känns som evigheter. Igentligen hade jag tänkt åka ikväll och följa med ut och klubba, men är helt slut efter resan. Ska jobba från måndag till fredag, sen bär det av - awii längtar redan. Kompis det går bra nu. Ciaao!

Beenie man på Grönalund

Asså den där Binta..

Jag hoppas att ni som inte är på semester åker till Stockholm ikväll och kollar på Beenie man som kommer uppträda på Grönalund. Själv hade jag tänkt att gå, men det är så härligt här så jag valde att stanna lite längre. Plus att Beenie man skulle uppträda på URF i sommar igen, så tänkte att jag kommer få se honom där ändå.

Tror ni inte att Binta ringer mig och säger (några timmar innan), Hallå kommer du inte? Jag som fixat VIP biljett så vi får sitta där bak med Beenie man! Haha, jaja då ger jag biljetten till Sapp. Frässten Beenie man kommer inte till URF som det var planerat. Haha bless.

Hahaha fuck you Binta, hoppas det börjar regna och VIP biljetten smular sönder eller så! :)

Haha nej skojja, ha det dunder :) Är inte ett dugg avis.. bara lite :) Peace out.


Harmoni, Fiskfobi

Vilken dag! Detta kallar jag semester!

Det började med att vi gick ner till vattnet och myste på bryggan. Det var verkligen happy moment och hallaluliamoment på samma gång. Helt harmoniskt! Där satt vi och pratade ett tag tills det var dags att åka båt.

Vi fikade, sen åkte vi med båten över till en Ö. Vi klättrade upp för ett berg, sen satt vi med utsikt över horrisonten och den starka solen i flera timmar och lyssnade på musik och drack. Det var så himla fint, och man kunde tänka i lugn och ro och bara njuta av livet.

Vi åkte med båten tillbaka, sen grillade vi flintastek! Yamma! Vattenmelon till efterrätt, sen gick vi ner och badade i havet nedanför vårat hus.

Hagge är största pussyn, hahaha hon är rädd för fiskar. Nu menar jag inte enbart stora fiskar som man fiskar och äter. utan hon är livrädd för stimm-fiskar också! Efter mycket om och men, upp och ner i vattnet, så slutade det med att jag fick bära henne på min rygg för att hon trodde att småfiskarna skulle äta upp henne! När vi kommit en bit ner i vattnet, så att hennes tår nuddade vattenytan, fick hon panik och gjorde mig halvt hörselskadad, sp jag fick vända om igen med skrattet i halsen och dumpa henne på land igen. Detta upprepades ett flertal gånger, jag fattar inte varför jag inte bara kastade av henne från min rygg och lät fiskarna äta upp henne, hahaha.

Haggan dushar nu, sen ska vi på en kvällsprommis längst vattnet I think. MWAH!
 
BILDER KOMMER

Idag är det...

- Exakt 5 veckor sedan vi fick sommarlov
- Exakt 5 veckort tills sommarlover är slut
- Exakt 3 veckor till URF
- Exakt 3 veckor tills jag fyller år.

- Peace.


Paradisbadet

Jaa ni gottfolk, nu är jag klar med A kursen i bilkörning. Det läskigaste var nog att fickparkera i en brant nedförsbacke när bilden rullar bakåt, och det står en sprillans ny bil bakom. Men som sakt nu är jag klar, och kommer tillbaka i augusti och kör två veckor till med uppkörning och hela den biten.

Igår shoppade vi loss i stan. Köpte tre nya par baggyjeans och ett par svarta vanliga jeans - hett! Ett par leggings och ett tutt-skärp fick jag också med mig.

Idag har vi varit och badat på Paradisbadet, Det är det bästa badhuset jag varit på. Är här regelbundet, typ 1 gång om året eller så. Det bästa var ändå när Hagge och jag åkte på gummiring ner för den största kanan tillsammans, hahahaha.


Dansläger, anmäl dig nu!

Hejsan! Tänkte göra lite smygreklam för vårat dansläger som vi ska ha snart. Jag tycker verkligen ni ska gå, även om du inte har så mycket kunskaper innan eller om du redan är kung på att dansa!



Den 20-24 juli kommer vi hålla i ett dansläger. Stilarna vi kommer köra är olika stilar inomHiphop, Dancehall och eventuellt Crumping! Det kommer bli skit kul, så ta med dej kompisarna och dansskorna så ses vi snart!!

Det är två Olika nivår ni kan välja 1 eller 2.

Nivå 1 väljer man om man är helt och hållet nybörjare och aldrig dansat tidigare eller om man dansat en termin. lärarna kommer att ha ett långsamt tempo så att alla hänger med och gå igenom grunderna noga den första lektionen.

Nivå 2 väljer man om man har dansat 2 eller fler terminer och är van att ta koreografi, lärarna kommer att ha ett snabbare tempo och köra mycket koreografi under lektionerna och vad det gäller dancehall så förväntas du kunna "shaka rumpan" utan problem!

Lägret startar Måndag den 20:e Juli och avslutas Fredag den 24:e Juli samma helg kommer vi att anordna en avslutning och uppträdanden med det man lärt sig på lägret för alla som varit med. Det kommer att bjudas på en överraskning med och vi kommer att arrangera aktiviteter för dom som vill delta då lektionerna avslutats.

Det krävs ingen tidigare erfarenhet, utan alla är där för att lära sig och ha roligt under veckaornas tid :)

Vanliga frågor...

När: vecka 30. 20-24 juli 2009
tider: från 11.00 -18. 00 ( med pauser mellan kurserna för att samla krafter, äta, dricka och vila ut mellan danserna)
Hur ofta? : 3 lektioner per dag 2 lektioner innom hiphop & street och 1 dancehall lektion
timmar per dag: 3 timmar & 45 minuter
tränare: Binta coker ( dancehall ) steve williams ( hiphop, locking) vendela idun (hiphop/street/dancehall) Pappis (hiphop/street/locking).
priser: 700kr för vecka 30 (alla lektioner ingår) 120kr/ per lektion för drop in, gäller om du vill prova på och vara med under en lektion.

övrig information kommer i ett mail då du anmäler dig.
Om du kommer från en annan stad och har önskemål om sovplats skriv det då under Övrigt i mailet då du anmäler dig.
sista anmälningsdag: söndag den 19 juli. OBS!!: Anmälan är Bindande , vilket betyder att OM du anmäler dig så måste du betala, du kan avboka en vecka innan men då tillkommer en avanmälnings avgift på 200kr.

Hur anmäler jag mig?: Du skickar ett mail till [email protected] och fyller i följande punkter nedanför...
så här kan ni till exempel skriva:

Anmälan till danslägret 2009

Namn: malin bengtson
adress: Villavägen 2 75439 uppsala
Telefon nummer: 0765 43 52 55
Ålder & person nummer: 16år. 920807-4161
Mail: [email protected]
Vecka: 30
Nivå ( 1 eller 2): 1-danc ehall, 2-hiphop & street
erfarenhet: dansat dancehall 1 termin och street dance i 4 terminer
Alergier: alergisk mot nötter
Önskemål (sov plats om du är från annan stad): jag bor stockholm och det skulle underlätta med sovplats för mig.

Välkommen att anmäla er det finns inte så många platser så skynda er, hoppas vi ses i sommar Mvh // Danstränarna =)

Sprid ryktet vidare till dina vänner, ju fler människor dessto roligare :)

Remember dance until you drop!

Därför ska man välja intensivkurs

Nu har jag typ hunnit halva A kursen på min intensiv, på bara två dagar. Grym jag är! Allt flyter på och jag håller nu på att lära mig backa runt hörn och imorgon ska jag lära mig hur man parkerar i trånga utrymmen.

Jag tipsar alla som funderar på intensiv eller körlektioner att ta intensiv, man jobbar snabbt och effektivt så man inte glömmer bort det man har lärt sig till nästa gång man ska köra.

Blev en sväng på stan idag, shoppade lite grann, inte så mycket men ska bli noggrannare titt imorgon :)


Fiskmåsattack!

Haggan och jag var ute på prommenad här i trakten. Helt plötsligt blir vi attackerade av ett gäng fiskmåsar! Dom skrek och flög över oss och åkte ner mot oss 110 km/h!! Vi sprang omkring för livet på en parkeringsplats som förvirrade hönor men dom gav inte upp! Vi sprang in i en buske, gömde oss, bröt av en varsin pinne till försvar, sen tog vi ett djupt andetag och sprang ut för att möta våra fiender face to face igen. Vi flydde mot närmanste utgång på parkeringen, blev förföljda en bit sen var det lungt! Ingen skada skädd, förutom en kortvarig hjärtatack. Peace.



Frässten så sprang Hareg över sin plattång, när hon sprang iväg från mig. Jag satt och kollade på film i soffan, she´s a lier. Filmtime, adjoos!

Gästblogg av Hareg

Hej alla vendelas töntiga läsare,

tänkte passa på att berätta hur det verkligen är här ute. Vendela är skit dum mot mig, hon trampar sönder min plattång så den får en spricka i mitten....sedan skrattar hon när jag upptäcker det. Hon snackar skit om alla hennes kompisar, ni kan messa mig sen så berättar jag vad hon säger om er! hon är jätte dum mot sin lillebror och använder honom som en slav...japp man får se  den riktiga sidan av sina vänner när man är med dem dygnet runt!



     Hennes sanna sida fastnade iallfall på en bild! HAHAH

Jag lever, bilen med!

Det trodde ni inte vaa? Men joo det är sant, jag klarade mig únder dagens intensivlektioner utan att köra på någon stackars gamling över övergångsstället, eller krasha något straket eller så, jag klarade mig galant!

Körde runt i trafiken, växlade och körde i upp och nerförsbackar utan problem, jag han ovanligt långt enligt den där boken instruktren följer när hon undervisar eller vad man ska kalla det. Hon gav mig extra kredit och sa att det är ovanligt att det kommer nybörjare som snappar upp allt utan probelm, bra Vendela, bra där!

Jag antar att jag har så lätt att lära mig, och syssla med flera saker samtidigt för jag har bra kordinationsförmåga, som man får när man dansar, och 'ännu bättre när det sitter i the blood som man säger. Har kört tre pass, längtar redan till imorgon då jag har fyra körpass och teori.

Över till min kompanjon Hagge...vilket skämt hon är! Jag kom hem halv fyra eller fyra, och hon ligger fortfarande och sover! Vad ska det bli av stackarn haha, sjusovare!

Well gottfolk nu ska jag ägna lite dit åt min gäst, sjusovaren. Tjingeling!

Watch me do ma´thing



Im feeling yummie head to tow, you see me!

Haj-fisk-sjögräs

Här är vädret soligt och varmt. Mitt sommarhus ligger precis vid havet och har finaste utsikten.

Vi badade idag, och Hagge var så seg så det slutade med att jag knuffade i henne från bryggan! Tror man hörde oss skratta hela vägen till Finland eller så. Hagge är as rädd för fiskar också, själv är jag rädd för hajar, så när vi simmade ut rätt så långt börjar hon vråla hetl plötsligt, så jag får för mig att det kommer en stor haj, även fast hon skriker fiiiiisk! När vi paniksimmat och painkandats och typ fått kramp av allt skratt slänger vi oss upp på bryggan och pustar ut, sen frågar jag henne vad det var? - Jag tror det var typ sjögräs? Åååh Hareg i ett nörskal.

Vi har iallafall jätte trevligt här ute, har inga planer på att komma hem till alla mobbade människor haha.

Imorgon ska jag på intersivkursen, day 1. Får se hur det går och om jag lever när jag kommer hem.

Kyss och smek på er!

Halleluljah


Nu lämnar jag er och åker till mitt summerplace, farwell.

Påminnelse

Jag påminner nu desperata och odesperata människor att jag har ett tillfälligt nummer, eftersom min mobil och mitt simkort drunknade under Gröna Lund!

Jag börjar använda mitt gamla nummer igen den 20 juli
, så håll ut och sluta bomba mig så fort jag loggar in med frågor som; Varför får man ingen leverans när man skickar sms till dig? Varför sätter du aldrig på din mobil? Har du bytt nummer?

Haha, det kommer, det kommer :)

Whats cracking?

Whats cracking people? Jag sitter här i Bintas&thefamily huset. Bintas mori sover...och Binta med! Har gjort en massa ärenden och träffat Cheepy idag, och nu sitter vi (eller snarare satt, innan Binta somnade) och planerar kvällen. Förslagen har varit allt ifrån Stockholmsfestande, Uppsalafestande, Chilla med ett par stycken, Framfickan osv. Men det lockar åt att åka och mysa lite med Andrea ikväll, men hon sov också när jag pratade med henne sist!
 Haha dagens ungdomar..

Imorgon åker jag till min sommarstuga i Norrislandis! Hagge, Chrille och Andreas ska också med tror jag iallafall. Jag ska på intensivkurs också, från måndag till fredag. Körde lite med pappi idag, nu kan jag växla och backa!
Haha det går frammåt!

GOTLANDSBILDER LÄNGRE NER :)

Kärlek till folket

Myspyskväll med mina två bästa vänner, Mathilda och Andrea. Vi var tvugna att hyra Linas kvällsbok (för typ 15 gången) och skratta av oss lite. Haha vi vrålade och skrek, den blir bara bättre och bättre, hahahaha. Kärlek till er två, riktiga vänner som jag litar på till 100%. Vet inte vad jag skulle göra utan er.

This is how we do it in FUNBO



Christopher Idun ska också få kärlek av mig idag, för han är bäst <3

Kompis det går bra nu


Efter dagens träning träffade jag Sasha och Camille och tog en fika, sen hem till Binta & the family haha. Ikväll ska jag träffa Mathilda & the family haha.

Det går bra nu kompis det går bra nu :)


Zumbilishus!


Igår tränade jag och Binta några tjejer i dancehall och hiphop/street. Efteråt drog vi till fyrishov tillsammans med Isa, Galligande-aah! Haha vi gick dit när alla dragit för att koppla av och det var mycket skönt och behövligt! När det stängde åkte vi till B&I och chillade. Kvällen avslutades med lite övningskörning på Coop Forum parkeringen. Det gick prima, det ända som vart lite knas var att jag krånglade lite vid startandet av bilen, haha men annars gick det bra!

Idag tränade vi tjejerna igen och sen åkte vi ner på stan. Grillning hemma hos mig, mumms! Det blev en vända på Coop Forum parkeringen idag igen och denna gång gick det faktist galant! Nästa vecka ska jag på intensivkurs, så ni behöver inte vara rädda att träffa på mig vid Coop Forum parkeringen, promise. Peace.

Gotland day 6 - Last day

Musikstranden på dagen en sista gång.


Vi åkte hem och städade hela lägenheten, fixade oss och drog ut och åt halv 11 på kvällen på en resturang. Planerna för kvällen var att vi skulle gå ut, men vi åt så sent och stannade ganska länge så vi hann aldirg.


Efter den sena middagen drog vi ner till en bar, där träffade vi Sofia! Av alla ställen så träffar man en liten Knutbybo på Gotland :) Båda var lika chockade av att se varandra. Vi tog oss en kvällsprommis vid vattnet innan klockan blev 3 och vi gick hem och sov, lite smått deppade eftersom det var sista dagen och ingen var taggad att åka hem till Uppsala igen.


Färgan gick dagen där på klockan 7 på kvällen, så vi kom hem runt 2 på natten :) Peace.


Gotland day 5 - Partyfredag

Hela dagen gick åt att ligga på musikstranden, bada, steka och äta glass.


På kvällen var det förfest hos oss igen, men denna gång utan Görgen the no named boy :( Haha men vi fick andra gäster, Andreas och Kalle. Trevligt partajande innan vi drog vidare till Burumaister.





Sara don fire (eller vad hon heter) sjöng när vi kom in, så vi ställde oss längst fram på sidan av scenen och försökte sjunga med lite. Haha hon kollade på oss och skrattade, sen sa hon i micken mitt i hennes sång "Jaa, det är ju bra att ni nästan kan texten". Hahaha men vi sjöng vidare ändå :)



Kvällen var verkligen dunder och vi dansade och dansade och dansade.





När jag och Cornelia skulle hemmåt träffade vi 3 snubbar som var kända för att vara "Gotlands största bönder". Men dom var typ "Gotlands skönaste figurer", skrattade så mycket fast dom inte ens försökte vara roliga.


Utanför oss på gården var det efterfest, haha. Där satt ett gäng ungdommar som Camille och Julia släpat med sig :) Det vat trevlans, sen var det godnatt.

Gotland day 4 - Minigolf & Allsång

En tripp till en annan strand idag, helnice! Dom spelade musik och så kunde man få ligga i sängar med utsikt över havet. Vi gick och åt hamburgare och sedan tog vi en tripp på stan. Hahaha gissa vem som stod i kassan i en liten butik som heter Trix? Hon som spelar huvudrollen i LInas kvällsbok! Hahahahahahaha hon såg exakt lika dan ut och pratade lika dant! Vi var bara tvugna att fråga henne om hon var med i den filmen, vilket hon var. Hon skämmdes lite när vi snacka om filmen med henne, haha men det kan man ju nästa föstå, men är ju skämmig - men skööön!

På kvällen åkte jag, Cornelia, Mathilda och Robin och spelade minigolf i Kneippbyn. Det är den finaste minogolfbanan jag varit på och vi hade skit kul. Väderet var toppen och musik spelades i högtalarna. Jag vann minigolfen och vi hade allsång på slutet, hahahaha.



Vi cyklade till en stor kippa med utsikt över havet och den färgglada himelen, jättemysigt! Dock hörde Robin och Mathilda en grävling prassla i buskarna, så fort som fasiken hoppade vi på hojjarna och cyklade hemmåt. Cykleturen var bäst, vi kan vi :)


Efter middagen vid typ midnatt drog Julia och Camille ut och härjade på stan, men jag och Cornelia var så trötta så vi pallade inte pallra oss dit. Vi låg i våran säng och fulade oss i två timmar. Båda var övertrötta och jag vet inte riktigt vad vi gjorde! Hahahahahaha, på denna bild flyger jag iallfall, precis som Simba i lejonkungen!!


Gotland day 3 - Lill lördag på Gutukällaren

Shoppat hela dagen, det blev fyra klänningar för min del. Sen gick vi och tog en fika hos Mathilda och Robin, typ våra grannar. Haha psykos.

Eftersom det var "lill lördag" tänkte vi festa loss lite, så vi åt middag och fixade oss sen var det förfest på våran gård. Haha det var inte vara vi som var på förfesten, utan en gubbe som vi kallar Görgen "No named boy". Han var en tragisk liten prick, men vi livade upp hans sinne för en dag iallafall, och han hade rikgtig kul och började sjunga och stampa med fötterna helt crazy! Man kan tro att han var en gammal blues sångare en gång i tiden, förutom att han saknade rösten. Spårat.












Anyway, allt var galet roligt och man ville nästan inte gå vidare till själva festen, men tillslut masade vi oss iväg till Gutukällaren, en av Gotlands populäraste klubbar. Emd, ni vet dom där "B-artisterna, femenima grabbarna som sjunger i pojkband" var där och spelade, hahahahahaha Mathilda och jag drev med folket och låssades vara deras största fan! Hahaha omg, förstår mig inte på folk som avgudar dessa människor på det sättet som folk där inne gjorde! En tjej hade stått längst fram vid scenen i flera timmar, medans jag och Camille inte behövde anstränga oss för att komma längst fram för att hamna bredvid henne, haha shit pommesfrittes, okey om det var P.Diddy eller någon stor artist. Vi träffade även Markoolio, haha!


Allt fortsatte med dans, och jag tog av mig skorna och fick en glasbit i foten. En liten skråma tänkte jag och fortsatte dansa runt. Inte lika kul när man kom hem och fick gå som ett "cp" i fortsättningen.

Kvällen slutade med ett bråk. En kärringjävel (typ 30+) tog stryptag på Julia för att Julia frågade om hon hade sätt en svart tröja, haha sen blev det krig. Så går det när man har back up av mig och Cornelia :)

Gotland day 2 - Cykeltur till Toftastrand

Vi gick upp och följde med Mathilda och Robin som skulle hyra en "dubbelcykel" så att vi kunde cykla till stranden i Tofta. Enligt ryktet skulle det inte vara så långt att cykla dit, typ 1,5 mil bara, men that was a lie. Vi cyklade med hög musik och sång hela vägen och solen stekte men vinden fläktade. Cykelresan dit var nice, även fast det var över 2 mil dit, haha. Vi stannade vid en outlet längst vägen och investerade nya skor. Jag hittade även en mobiltelefon när vi stannade för att dricka vatten. Det låg vid en pansarvagn.



Stranden var underbar, man trodde typ att man var utomlands eller så! Den var vit och varm, perfekt. VI solade, badade och gick standprommenader. Vi kom fram till att det var samma strand (tror vi) som dom spelade in sunes sommar på? Att stå i vattnet och kolla ut mot havet var lugnande och harmoniskt, riktigt halleluliamoment som man säger. Det fanns även en "klubb" ovanför stranden där det var "after beatch", smart idee.









Cykleturen hem var inte direkt någon höjdare eftesom man var tröt och hungrig och medveten om att man skulle få cykla lite över 2 mil för att komma hem! Men med lite Siggepower kom vi fram, sen blev det middag på balkongen.

På kvällen gick vi ner till stan och vandrade runt ett tag sen satte vi oss vid havet och mös och pratade. Alla var rätt slut efter en 4 mils cyklingtur. För övrigt höll Robin på att ta livet av mig när vi cyklade på debbelcykeln och han styrde i brantaste backen, mitt vrål hördes nog till Afganistan eller så!



Grattis på 20 års dagen Syrran!!

Shit, kan inte fatta att du är 20 år! 30/6. Tiden går så jädrans fort. Men jag hoppas du får den bästa födelsedagen, inviger systemet och festar natten lång! Önskar jag fick ge dej en sliskit sliskig födelsadagspuss, men får vänta tills du kommer hem :) Grattis världens bästa! Love you // Cleatus.


You're way too beautiful girl, That's why it'll never work!

Ps. Nu när du är 20 år betyder det att jag också är det och att jag också får göra allt som man får göra när man är 20 ;)

Detta inlägg har nu publicerats en vecka i efterskott eftersom jag inte hade tillgång till någon dator. Bättre sent än aldrig!

Gotland day 1

Cornelia
väckte mig tidigt (fy på dej), sen åkte vi alla ner till stan för att kolla runt vad Gotland hade att erbjuda. Vi gick ner längst strandprommenaden och njöt av det fina vädret. Köpte jordgubbar glass och annat och satte oss nere vid havet. Robin visade även sina skills på att dansa, inte dåligt inte! :)





Efter att ha spenderat dagen i stan åkte vi hem till oss och grillade ute nedanför lägenheten. Riktigt mummsigt. Vi satt där till sent på kvällen sen åkte vi ner till stan och satte oss i en bar och tog oss en liten drink och bara pratade. Mys.







Resan till Gotland

Cornelia och jag tog pendeltåget till nynäshamn. Vi hade festaste väskorna och två cyklar med oss, det var ett äventyr i sig att transportera oss hela till hamnen. Men kul var det. Mathilda och Robin väntade på oss i hamnen, så vi åt mat och stekte lite innan färjan kom fram till hamnen. Cornelia och jag åkte på båten tillsammans med bilarna, lite creapy sådär men vi överlevde.

Vi satt utomhus på färjan och lyssnade på musik, spelade spel och sjöng, redan då visste vi att resan skulle bli dunder.




När vi kom fram ca 3 timmar senare hämtade vi bagaget och cyklade mot lägenheten som vi skulle hyra. Det var dock uppförsbacke typ hela vägen så vi fick kriga med våra feta väskor, men tillslut kom vi rätt. Lägenheten var skit fin och mysig, helt perrfa.

Camille och Julia kom men en senare färja, så vi mötte dom sen tog vi en cykelrunda och checkade in läget i omrädet. Vi bodde två stenkast från centrala stan.

Im back on track!!

Hejsan alla uppsalabor, im back on track!! Jag har haft en förjävligt skön vecka till 100 %. Det har hänt så mycket under de senaste veckorna, så när min mobil drunknade och typ ingen hade tillgång till mitt nya nummer har det varit frid och fröjd, och ännu mer frid och fröjd har det varit att komma bort från allt och alla ett tag och tänka på annat :)

Anyway, för att inte inläggen ska bli så jädrans långa med tusentals bilder så delar jag upp dom lite och skriver lite när jag känner för det :)




RSS 2.0