Gotland day 2 - Cykeltur till Toftastrand

Vi gick upp och följde med Mathilda och Robin som skulle hyra en "dubbelcykel" så att vi kunde cykla till stranden i Tofta. Enligt ryktet skulle det inte vara så långt att cykla dit, typ 1,5 mil bara, men that was a lie. Vi cyklade med hög musik och sång hela vägen och solen stekte men vinden fläktade. Cykelresan dit var nice, även fast det var över 2 mil dit, haha. Vi stannade vid en outlet längst vägen och investerade nya skor. Jag hittade även en mobiltelefon när vi stannade för att dricka vatten. Det låg vid en pansarvagn.



Stranden var underbar, man trodde typ att man var utomlands eller så! Den var vit och varm, perfekt. VI solade, badade och gick standprommenader. Vi kom fram till att det var samma strand (tror vi) som dom spelade in sunes sommar på? Att stå i vattnet och kolla ut mot havet var lugnande och harmoniskt, riktigt halleluliamoment som man säger. Det fanns även en "klubb" ovanför stranden där det var "after beatch", smart idee.









Cykleturen hem var inte direkt någon höjdare eftesom man var tröt och hungrig och medveten om att man skulle få cykla lite över 2 mil för att komma hem! Men med lite Siggepower kom vi fram, sen blev det middag på balkongen.

På kvällen gick vi ner till stan och vandrade runt ett tag sen satte vi oss vid havet och mös och pratade. Alla var rätt slut efter en 4 mils cyklingtur. För övrigt höll Robin på att ta livet av mig när vi cyklade på debbelcykeln och han styrde i brantaste backen, mitt vrål hördes nog till Afganistan eller så!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0