Fotografering

Efter tävlingen i fredags kom det genast fram en massa människor och ville snacka buissnes. Ska inte avslöja saker nu, men framtiden ser jävligt ljus ut. Men iallafall så åkte jag och Binta till en studio för att bli fotograferade för olika dansevengemang. Allt detta var helt oplanerat, det bara hände efter att vi hoppat in i den där tävlingen haha. 

Dom tog fotografier när vi dansade och gjorde danspouser, och till och med då vi drev. Det var kul, topmodels haha. Vi fick stå mot en sånn där duk också. 

Bilderna fotografen tog kommer upp när dom är klara, men vi tog lite behind the sceens bilder haha, dock är ljuset ovanligt ljust för att det..äsh det är svårt att förklara med lamporna runt om blixtrar varje gång man tar en bild.



Hemresan till Rinkeby, hahaha ingen kommentar. Sean Banan (dansare från floorfiller), satt och sjöng hela vägen om en massa skit hahaha, och eftersom att alla var övertrötta så blev det ännu roligare, hahaha shit vart fick han allt ifrån? 

Kommentarer
Postat av: Binta

skriv inte om mina dansjobb vendela, och skriv ingenting..... speciellt inte om jag inte skriver någonting i min blogg...!!!

2009-06-21 @ 13:55:55
URL: http://tonarsdotter.blogg.se/
Postat av: binta

ta inte bort mina kommetarer

2009-06-22 @ 21:34:16
URL: http://bla bla blaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0