Trasiga paraplyn och ösregn

Okey, de här har varit en rutten dag (vädret), men riktigt rolig!

Det började med att Sara och jag åkte ner till stan. Sara skulle köpa jordgubbar så vi gick till hötorget för att köpa de. När vi kom fram ändrade hon sig då vi såg alla sluskar som redan börja pruta ner jordgubbarna åt oss  - innan vi ens kommit fram. Vi gick sedan för att kolla runt lite i affärerna. När vi kommit ut ur Gina spöregnade de! Då menar jag typ hagla blandat med storm! Ingen av oss hade varken jacka eller paraply. Vi blev plaskblöta, frillan pajjades och sminket rann! Sara försökte skydda sig, men jag insåg att de inte var någon ide, så hoppade lite extra i vattenpölarna (det är inte ofta man får göra de nu för tiden). Tråkigt med detta väder tänkte vi, men de blev riktigt kul!

Vi tyckte de var lite onödligt att åka hem (till Solna), så vi bestämde oss för att åka till Rinkeby, fråga mig inte varför, men Rikeby blev de! När vi kom fram så vi att det var värsta getto. Det stog folk längst gatorna under tak, i klumpar typ! Vi gick snätt över torget i spöregnet, och vi fick en massa blickar och visslingar efter oss - uuuusssh! Alla var typ ööh..äckliga!     
                                                              


Vi gick in och köpte ett varsit paraply! Saras gick sönder på en gång! de blåste lixom åt fel håll! haha gud vad vi skratta! inte bara vi, utan alla på torget med! Jaja känns ju bra att Rinkebyfolket fick sig ett gott skratt! Såg inte ut som om dom skrattat på ett tag. . Well.. Vi begav oss hem till Charlotte, åt och kollade på film. Skit kul, svårt att fatta det roliga i de hela om man inte varit med om de. Bilden är från i Rinkeby, Saras paraply blåste upp. (som Greta brukar säga) Ciaaoo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0