Lucia Movie Night

fredagen åkte Zumbas och dansade på kriminalvården (polisernas) julfest. Haha det var skit kul, tror inte jag har skrattat så mycket när vi har dansat någon gång! Vissa poliser var helt fulla och dansade "eller snarare dansade", och klappade! Efter showen stannade vi kvar ett tag och åt och dansade med personalen, HAHHA asså en snubbe knäckte!

Klockan 12 var vi på Movie night på Royal. Det var jag, Mathilda, Andrea, Mona, Mathilde, Lohan, Hani, Malika, Ragnar och Hareg. För er som inte vet vad movie night är så spelar dom upp 3 premiärfilmer under natten från 00:00 till 07:00. Man får mat och dricka i pauserna och även underhållning. Vi han se en långfilm och en korfilm, sen gick projektorn sönder! HAHA asså?? Dom försökte fixa de, men de slutade med att alla fick ersättning (5 biobiljetter).

Slutligen bestämde vi oss för att försöka komma in på spegeln som också hade Lucia movie night eftersom vi fick höra att andra från Royal hade kommit in där. När vi kom dit var personalen skit otrevlig och slängde igen dörren i fejjorna på oss, och vi började tjaffsa med personalen som släppte in vissa från Royal men inte oss. Lika snabbt som tjaffset började så ringde en av personalen polisen och två polisbilar kommer dit i turbo fart...Snackade med dom, två var snälla pch två var dumma i huvudet, men efter mycket diskutioner gav vi upp och gick tillbaka till Royal och chillade där tills Frasse kom och hämtade oss, snäll som han var, halv 5 på morgonen! Haha.

Med andra ord här den här natten varit mission och jag ångrar inte något! Det är sant som dem säger * Det gömmer sig alltid något bra bakom det dåliga! *


Kommentarer
Postat av: Hareeg

ASSÅ HÄRMIS.NU.SE.COM hahahahah <3

2008-12-20 @ 16:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0