URF day 2

Innan vi uppträdde på URF:

Vi gick in backstadge när Ziggi & the rennaisance spelade, så vi värmde upp i våran "louge". Stressade och nervösa var vi allihopa, smiket flög fram och tillbaka och alla sprang runt som galna hönor för att fixa till det sista.


Mathilde fick panik och samlde alla för att  be en bön haha  "gud ge oss styrka på tio minuter".Sedan så gick vi ut och väntade på att dom skulle plocka bort alla grejor från scenen och då när publiken såg oss så började ALLA, bokstavligen hela tältet att skrika Zumbas, Zumbas, Zumbas!!

Ut på scenen flög vi när musiken startades  och uppträdandet gick kanoners. Det kändes as bra och publiken var verkligen med oss! Efterråt så kom det fram en massa massa folk från jamaica och allt möjligt som ville ta kort med oss, dom ville att vi skulle åka till tyskland och dansa där m.m. Vi gick ut från backstadge och massa "fans" sprang efter oss med kameror och ville ta kort med oss :) fett gulligt.


När det hela var över och vi kunde andas ut ordentliget vare fest natten lång, dunder!! Taxi hem till Mathilde halv 5 på morgonen, men statdparkepromenade knäckte, hahahahahahahahaha!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0