URF day 3

Efter en massa timmars slöande hos Mathilde med Sap och Binta drog vi ner till stan med Hagge och Cheyenne, to the festival! Denna dagen var den dagen så man kunde släppa loss och verkligen få festivalkänsla utan att behlöva tänka på Zumbasshowen.

När Busy Signal skulle börja sjunga stog vi självklart längst framme vid scenen i mitten! Vi dansar mycket till hans musik och jag gillar hans låtar! Vi flippade till max, tror vi var värst i prubliken! Haha utan oss hade det inte varit kul att stå på scenen :D Joo då, men vi var klart värst! Sjöng, skrek, hoppade och dansade på samma gång! Weee, duuuuundeeer!!!

Okey över till det lite töntiga, men vadå de är ju saant, haha! Han pekade på mig och gjorde ett litet hottihotti move och sjöng något ljuvligt, alla intygade att de var moi han pekade på. Jaa vet superpatetiskt att nämna, men haha neej jag skiter i det!! Haha.

Efter hans underbara konsert vaktade vi våra platser och väntade in T.O.K. Då kom det en mamma i kanske 40-45 års åldern med sin dotter i våran ålder och blörjade mucka med Sap om platsen vid gallret. Sap knäckte henne hela tiden och vi deckade av garrv, men tillslut blev det överdrivet och ilskan flödade. Sap vann och dom flyttade på sig.. Några minuter senare kommer dom två tillbaka och häller öl över hela Sap och springer iväg -pussysar!! Men Saps långa ben kommer ikapp på två sekunder, men vi stoppar bråket och bestämmer oss för att ta hand om det efter konserten.

Men våra bra platser står vi och flippar lika mycket igen!! Vi fick slängpussar och jag vet inte vad av T.O.K. och dom pekade på oss flera gånger. Dock tog dom upp en ful tjej på scenen som stog typ 3 platser bortom oss. Hon skämde ut sig på scenen! uuuuush va vi ös asså, ja vet inte vad hon gjorde! Fel val av brud T.O.K. Hahahaha!! Helt galet bra var dom, och det finns inget hetare än när killar dansar & sjunger med jamaicansk dialekt!

Efter konserten gick vi, fixade öl, hämnades på kärringen + dottern, sen blev det slagsmål, fick in en och annan fin höger, vakterna kom och var helt och hållet på våran sida. Det mäst korkade dotterna gjorde under fighten var att skrika "neger". Hahahaha hur smart är de på ett sådant ställe? Tur att inte "fel person" hörde de, då hade någon varit död nu. Men folk söm hörde blev upprärda och la sig i. Jaja vi vann, thats it.

Kvällen var en fest! Weeeey, våra sista krafterspenderade vi i partytältet tills det stängde, dunder!

Vi knöt en massa kontakter i URF efter att folk hade sätt oss dansa. Ska absolut inte avslöja något nu, kanske mer när det blir aktuellt, men jag säger en sak - Spanien here we come!

BILDE KOMMER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0