Urban Party

I fredags rullade vi ju till vårt andra hem, haha Stockholm, vi är ju fan där 24/7? Men har man mycket jobb där så har man haha :D.

Väl inne "back stadge" mötte vi Ayanda och Steve och company, suprice där - blev skit glad, har inte träffat Steve på hur länge som hällst. Vi umgicks mycket tillsammans i sommras, och uppträdde på tex Ung 08 festivalen för 20 000 pers, hade dansläger tillsammans mm, så det var jätte kul faktist.

Showen rullade på, Crossfire ville ha upp oss på scenen men vi satt där bak tsm med dom andra, så en av dom som höll i evengemanget letade överallt efter oss, men hittade oss när det nästan var slut, we wasnt ready when he was ready now haha.

Vi skulle också tydligen ha en egen show på 15 min, stod det på schemat, men vi hade inte fått den infon, vi hade uppfattat det som att vi bara skulle dansa som "bakgrundsdansare", men icke sa nike. Vi hade inte med oss någon musik heller, men det var lung, vi körde bara tsm med artisterna, det var latch :)


Efter showen och snack med lite "fans" haha, drog vi vidare med ett gäng dansare och rappare och det blev battle i tunnelbanan, rapp och dans haha as nice, fett sköna människor. Step out 3 haha.

Träffade även Oliver, Maele, Malin, Laura och många många fler. Sköna dansare där alltså! Så söta. Big up for you people! Klirr i kassan, bless!

Min kamera är hos Jessica, men slänger upp bilder om jag får tag på dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0