Födelsedagsfirande!

Andrea och jag fixade flitigt ihop ett kolage med massa fula bilder på mig, Andrea och Mathilda - MVG. Fixade oss lite snabbt och åkte till Mathilda för att fira att pungkulan har blivit 18 basst! Andrea och jag köpte även ett silverarmband och så ska vi tre åka till stockholm om två veckor och vi ska paya för en piercing till henne. Thor, Robin, Jennifer, Johanna och Ginny var också med på middagen. Maten var jätte god och musiken var dunder (mina skivor haha). Vi körde en frågesport och alla frågor handlade ju då om Mathilda (mest som bäbis) och vi blev uppdelade i lag. Jag hamnade med Frodo (även kallad Andrea). Haha den jäveln ändrade alla "rätta svaren" till "fel" för att hon trodde hon visste bättre än mig! Hahaha anyway, de blev lite alkislekar och en aning dansande, sen vid 11 gick vi in på people. kära gottfolk Mathilda får nu gå in på krogen lagligt!





Det var hel-nice på people, och Hani och Senap fixade VIP rummet, så i vilo-pauserna var de bara att chilla där. Dock såg jag den fula hamster-klumpen där inne, och blev på dåligt humör för ett tag, men va fan de är ju bejbisens debut, så jag struntade i hamstern!

People har även skaffat stripp-stångar! Oj oj oj va dom blev väld använda må jag säga! Men Isabell och jag ägde den iallafall! :) (tro inte att jag lekte pornstar eller ngt, jag dansade faktist helt barntillåtet).



Efter hela kvällens flåsande gick jag, Hani och Andrea till bussen, sen var de godnatt. Tack för en lovely night!

Kommentarer
Postat av: joanna

sista bilden finns även på stilrobins blogg! ;D hah

2009-02-04 @ 15:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0