Vemdalen part 3 - kvällen!

Efter middagen var vi helt slut, och vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle slappa framför tven eller gå ut på afterskiin (krog). Vi fixade oss även fast vi inte var ett dugg peppade, vi ville bara sova men när vi fixat oss klart kom vi på att det bara var att vända hem igen om de sög. Vi spelade lite kort, och sen fick vi sjuts dit. Jag satt och gespade i bilen och Andrea satt och sa: Ska vi verkligen?

När vi kom dit gick vi till baren och shoppade loss. Vi satt och förkrökade medans ett liveband spelades! Det var jättemysigt, och stämmningen vart extra skön eftersom det var just liveband. Vi satt och snackade massor, och det var faktist rätt kul att det var rätt så mycket vuxna där! Dock var det värsta äkliga paret som stog framför oss där vi satt och hade deras händer innanför varanndras byxor! Assåååå?? Vad tänkter man med om man ställer sig och gräver i varandras ass mitt framför alla sådär? Haha mycket folk syn iallafall. Det var självklart inte bara vuxna där, det fans mycket ungdommar också, men man är ju van vid att gå ut med bara ungdommar när man går ut i ens hometown lixom.


Efter ett par drinkar begav vi oss till dansgolvet! Hahahahahahahahahahahah! Asså av alla mina massor av utgångar, är den här nog den mest speciella! Haha den var så spårad! Vi flippade på dansgolvet, och alla kom och dansade med oss! Unga, gamla, fula, snygga - alla! Haha asså det var så himmla roligt att se alla galna vuxna släppa loss och "göra sina speciella moves", jag ville decka! Har alldrig skrattat så mycket under en utgång! Alla var efterhängsna, och en kille vägrade sluta förfölja! Det spelar ingen roll hur många gånger vi dansade iväg till andra sidan rummet - så kom han efter! Hahahahahahahhaaa!! DJ var as skön! Vi trodde att det skulle vara typ slager, och bajsmusik! Men han spelade R&B och sköna låtar överhuvudtaget! Heeeelt spårat säger jag bara, utan att överdriva det lilla minsta!



 D U N D E R  M E D  E T T  S T O R T  D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0