Cornelias 18 års fest!

Mathilda och jag fixade oss tillsammans, sen åkte vi till Cornelias lya där det valkades middag. Ida, Tyra, Fredrika och Jolle var också på middagen men kyckling och pommes! Musiken sattes igång och festen börja!

Folket rullade in och helt plötsligt var det full rulle! Det var bara sköna människor, mäst från klassen och våra kära lantisvänner, kunde de bli mycket bättre? Det spelades lite emomusik först, men sen drog vi på min ipod och då blev det ju riktigt dunk och alla shakade assen! Jag hade skit kul och hoppade omkring på dansgolvet, och snackade runt med alla trevliga människor.

Tror nog att alla hade kul och kände att det var värt att kämpa sig ut på landet för att partajja! Det är så bra att bo på landet när det gäller sommar eller fester, eftersom dom flästa bor rätt stort och har inte gnällande grannar som klagar på hög musik + att en fest i en lokal blir oftast inte lika kul som en hemmafest i ett stort hus. Kvällen slutade med att Tyra deckade, så vi tatuerade henne lite grann.. undrar om det finns något ställe på henne som inte är täckt av "törs".






Mission impossibe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0