Fredag den 13 & Spökhuset!

Cornelia och jag gick hem till hennes Fari och bara chillade, eftersom jag skulle till Stenhagen men var tvungen att hämta lite grejer jag behövde hemma, så jag kom aldrig så långt. Vi bara fulade oss och lagade middag och planerade inför Cornelias födelsedagsfest. Helt plötsligt börjar Mathilda terrorisera mig om att vi ska med och utforska ett spökhus som heter Vikslott. Det går riktiga rykten om att det spökar där, och folk har ju drunknat och liknande där. Personalen som jobbar där säger också att det spökar. Tillslut åkte vi dit.

Vi ville ha med oss Mathilde (hon skyddar en mot det mästa), man vet ju inte vilket spöke man skulle möta där lixom! Men Mathilde den lilla pussyn vägrade, hahaha skojja :) <3

Det första som händer är att från ingenstans börjar det snöa skit stora snöflingor  i värsta stormen - typ som ett tecken på att vi inte skulle åka dit. Vi såg absolut ingenting och funderade flera gånger på att vända om! Robin berättade om en grej som hände när han var där i somras och en massa lampor släktes när dom gick under dom.. 

Alla skämde typ upp varandra, och vi åkte flera km in på en öde väg utan lampo och undan mottagning!

Sen kom vi fram och slottet såg as skrämmande ut! Vi gick sakta fram mot det, och alla tyckte att det såg ut som en person som stog i ett av alla fönstren och kollade på oss! Alla var typ as-rädda och benen skakade för fullt! Tänk er klockan var 12.00 och vi var mitt i ingenstans själva utan mottagning vid ett slott som är kännt för att vara hemsökt. 

Tillslut sprang vi upp till den stora svarta porten och nuddade dörren! Haha töntar, men då var de fanemej läskigt! Vi gick en prommis runt området och det var knäpptyst. Vi tänkte gå ner till bryggan - någon har drunknat i vattnet, men vi vill inte vara med om en olicka så vi stannade en bit ifrån bara, det var kusligt ändå! 

På baksidan av slottet var den ett enda rum som var tänt, utav alla 20 tals, någon mystisk person sitter säkert där och sysslar med någonting dangerous!

Efter ett tag bestämde vi oss för att åka, och alla fick lite småpanik och rusha till bilen haha. Vi körde och stannade utanför slottet, stängde av bilden för att bara iakta, alla är tysta...

... ett konstigt ljud hörs frän slottet och alla blir helt chockade och undrar vad det var som lät! Alla kollar mot slottet och ser en kolsvart haltande katt passera portuppgången! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH, vi gasade iväg in mot säkra stan! Hahaha livrädda!



Im alive!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0