Studentskiva med Kenza

Sliten Vendela må jag säga!

Igår träffade jag Mathilde, Binta och Sandra. Vi tog tåget till Stockholm för att gå på Kenza och Nadjas studentskiva eftersom vi fick inbjudan och fribiljetter. Vi festade oss på tåget, haha smink och nagelack och dans, jag vet inte vad! Vi var riktiga colourgirls!

Vi träffade Sapp i centralen och sen åkte vi mot Stureplan. Alla kollade på oss, vadå har ni aldrig sätt ett gäng "svarta" colourgirls before? Haha neej för på Stureplan har alla backslick och icke-färgglada kläder! Haha! Whattafuck, vem bryr sig, vi gav bara Sture lite färg på tillvaron! Klubben hette Laroy.


Vi träffade Kenza och Nadja och tog genast över dansgolvet och all uppmärksamhet kom på oss (en stor färgfläck mitt i smeten lixom). Det var dans hela kvällen fram till klockan 3 på natten då dom stängde ingen! Vi flippade totalt den sista timmen och alla satt i princip på sida och kollade på, helt fashinerade! Asså det var galet! Galet, galet, galet! We know how to party like rockstars! Haha.

Ägaren på klubben berömde oss fett mycket, sen sa han att vi från och med nu får vi komma gratis som hans gäster och dansa hur mycket vi vill, hur länge vi vill, när vi vill på hans klubb! Nice ju! VIP you know.

När vi skulle gå kl 3 gick DJ:n ikapp oss och sa att vi var tunga och att vi gärna fick följa med han till nästa klubb han skulle spela på, Wilage - som hans gäster dårå. Självklart följde vi med, han spelade dundermusik all night long! Vi gick in på Wilage och fortsatte dansa och driva hela kvällen fram till efter 5 på morgonen. En massa människor bytte nummer med oss, som hade kontakter hit och dit (inom dansbranchen dårå).

När solen gick upp åkte vi + Kenzas gäng till donken och åt kvällsmat/frulle, gick och la oss kl 8 typ! Tack för en spännande och fartfylld kväll.

Vi sov typ 3 timmar, sen steg vi upp och chillade i Sapps lägenhet några timmar innan vi åkte back to our hometown, Uppsala.



 


Kommentarer
Postat av: yasmine ♥

JävlaR! här snackar vi rolig & karriärmässigt lyckad kväll!

2009-05-14 @ 21:42:38
URL: http://yasminehagberg.blogg.se/
Postat av: vendela

ooojaa :)

2009-05-17 @ 01:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0