Bert, stjärt!

Har varit på en talangjakt med Blackout och Malika. Vi kollade faktist på denna gång, och gud vad skönt det är att sitta i prubliken och se en show! Man kan njuta och luta sig tillbaka, utan att stressa och vara lite nervös.

Men det är så jävla psykande när det sitter fjortisar bakom än och kommenterar aaaaalllt som folket på scenen gör! Det var lixom inte typst heller, så jävla respektlöst. Ställ er på scen själva och sluta klaga för fan!

Vi kollade på Malikas kusin som dansade i en dansgrupp som heter Heavy, som leds av Aida (medlem i vår förra dansgrupp Zumbas). Kul att se att det går bra för henne, och att hon gör sin egen grej!! Krii !!

Hem till Mathilda där matens stog färdig serverad, bea, kött och pommes! Ginny, Andrea och Robin var med bland sällskapet. Mycket mysig kväll med wii-spel, snack och allt. Men bäst av allt.. dunt dunt dunt, Bert! Vi kollade på Bert, haha jag decka den är så sjukt rolig!! Den ultimataste filmen genom tiderna! Asså kolla på den, jag lovar den kommer vara tusen gånger bättre nu än vad den var när man var liten! Man fattar skämten nu, hahaha!!



Ljuva tider, ljuva tider!


Kommentarer
Postat av: Baby T

AHAHAHAHA haru pimpat bilden?? fan vad snygg den blev :D va gjorde du får att få den så bra??

2009-11-08 @ 16:15:20
Postat av: vendela

satt och grubblande ett tag, de var något som inte riktigt stämmde, men sen sa de klick, men hjälp av paint-suddet gjorde jag bilden komplett och magnifik!

2009-11-09 @ 13:30:38
Postat av: Baby T

HAHA riktigt mästervärk!! du borde bli konstnär

2009-11-12 @ 23:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0