Dembow

Dunt, dunt, dunt... Det blev utgång, otippat eller?

Vi begav oss ner mot stan, mötte Adelade och Mireya en snabbis innan vi stötte på Andrea, Lisa och Nadja (U-town-bor) som också skulle ut och klubba! Shit vad världen är liten, inte bara de dom kom tillsammans med Brian och company (som vi skulle möta under kvällen). Haha ariiibaa!!

Vi hamnade på K2 efter många om och men, och vi ångrar inte en sekund att vi gick dit :) Vi hade skit kul, och i vanliga fall brukar jag inte gilla K2 men det var Dembow just denna kväll, så det är extra tuung musik och extra sköna människor (oss bland annat haha). Dom spela mycket dancehall och det är ju aldrig fel!

Det ända som är lite småjobbigt är att det är rätt litet där, och alla "no life persons" står hela kvällen och kollar in folks ass! Vissa bara står och njuter, medans andra vågar sig fram och försöker dansa/tutcha/flirta osv med en - modigt, men ovärt för om dom kollar sig en extra gång i spegeln innan dom kommer så kan dom ju nästan lista ut att dom kommer få pet efter pet efter pet, hahaha!! Nej nu överdrivar jag, men går man ut med sina kompisar för att dansa och ha kul måste man ju kunna få ha de - utan att behöva ha en stor skylt i pannan där det står - Se men inte röra. Ps - se hällst inte heller!! Haha..

Vi hade iallfall skit kul, trots alla sliskar längst väggarna haha :) Efteråt bar det av mot donken (allas vän efter klubbande), och sedan hem.

Vi kom hem strax innan klockan 6..igen! Haha vägen hem var ju sjuk! Efter att ha träffat på en rappare som vägrade sluta rappa, en pissande åskådare och en friare satt vi i tunnelbanan och väntade, kom en 30 årig kvinna och bjöd på dricka och bakelser! Hon fyllde år och hade varit på sin 30 års fest och orkade inte bära hem allt, så vi festade i tunnelbanan kl 5 på morgonen, haha vilken natt, vilken natt!!


Lite strike a pous bilder bjuder jag på ;)




Jag, Brian, Kevin.

Har tyvärr inga fler bilder att bjuda på från kvällen, vi var inne i musiken ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0