Show på La Isla

Full rulle hela fredagen! Vi vaknade upp, åkte ner till sound checken inför kvällen där killarna sjöng igenom och kollade att allt funkade som det skulle, sen kollade vi att vi hade den plats vi behövde och lite sådär.

Vi mötte upp Malika och Isa, välkomna till La Stockholma haha - sen letade vi som galningar efter en outfit till kvällsshowen! Eftersom affärerna stängde tidigt (eehm, okey vi var sena) så han vi inte köpa någon ny underdel, men vi han köpa överdelen iallafall, precis innan det sängde!

En kungshallen blev det med, kryp, kryp, kryp - haha Binta kommer säkert lägga ett fet inlägg om kungshallarnas kryp i maten, så håll utkik hahaha!! Träffade även på min kusin där, wiie :)

Raka spåret till danssalen för att göra koreografierna till de 6 låtarna vi skulle ha samma kväll (oops, lite tid mycket tänka). Vi hade ca 40 minuter på oss att göra alla koreografier! Herre Jesus, tur att vi lyckades komma på godkända danser på den korta tiden, haha - we´re Blackout you know haha!!

Danskläder av, scenkläder på, smink och hår - finish to goo!! Ner mot La Isla!!

V.I.P med vännerna, ner till "greenroom" haha, av med allt - ut på dansgolvet! En timme innan show och vi dansade och hade oss fram till showen började.

Showen gick bra, vi dansade ju reggaeton med en tutch av Blackout haha, och även om vi inte dansar reggeaton (men vann första och andra plats i SM) så fick vi till det ganska bra på 40 minuter :)

Efter åt dansade vi vidare, miglade - nya kontakter!! Kan avslöja att en av kontakterna var några artister som släpper en skiva efter jul som vill ha dansare till olika grejer, turneer, videos osv. Men ska inte avslöja så mycket om det nu, det är ju ett tag kvar och innan dess har vi massa grejer framför oss - jupp vi är bokade till massa olika saker fram till jul :) I love it!!
















Pallar inte lägga upp fler bilder nu, kanske en annan dag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0