Blackout-flippination

Direkt efter den lyckade kryssningen till kvällens dansjobb! Vi i Blackout (+ Blackouts boys) jobbade på en klubb i Stockholm. Denna gång skulle vi inte ha någon show som vi brukar, utan vårat jobb var att få igång människorna där och att få det till en brakfest, mingla runt osv.

Vi fick huuuur mycket drinkar vi ville gratis i baren, och alla männsikor var helt fachinerade av hur vi dansade!

Vi hade så himla kul, och nu har dom bokat oss igen på fredag, men då ska vi göra en show för alla V.I.P gäster typ. Spännande får se vad det blir av det.

Vi dansade tills det stängde, och alla flockades och ville bjuda på drinkar, men hallåå vi fick ju gratisdrinkar så varför lixom? Haha, vi fick psykosflipp på övervåningen när alla var nere och vi hade heeela våningen för oss själva. Chefen sa att vi fick komma när vi ville, free for festis!



Längtar till fredag då vi ska flippa ordentligt! Weeey!! Vi fick blommor av ägarna innan vi gick. På bilderna ser det ut som ett "B-ställe" men vi tog alla bilder innan vi började jobba och innan människorna hade börjat strömma in, det är ju trots allt en krog, krogar brukar ju vara rätt så fulla :)

Efterfesten fortsatte, hahaha i den rosa bilen mot next place. Kände verkligen hur min kropop var sluut efter två dagars hårtdansande och svetti svetti (SM+festandet, Dansjobbet). Mathilde och jag fick sjuts till tåget från festen klockan haöv 8 på morgonen, så länge festade vi! Vi åkte en röd ferarri, turbo - snacka om nära döden upplevelse!



Dock var det inte lika roligt att jag jobbade från 1-8 på söndagen... med dans! Haha min kropp har gått i konkurs! Vila? Nej för imorgon ska jag tillbaka till Stockholm och praktisera på Marikas dans och modestudio igen, no time to rest!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Heey vendela.

Ville bara säga att du har skiit SNYGGA handskar !!

Vart har du köpt dom ?



2009-09-30 @ 20:17:43
Postat av: vendelah

dom e från gina i think, fett länge sen :) man kan köpa hanskar på punkshop mm :)

2009-10-01 @ 00:39:15
Postat av: Jenny

Gina ? Aha okeey .. Har letat ÖVER ALLT och hittar inga ... Har kollat i punkshop med gillar ej modellen... Tack ändå och hoppas du hade kul den kvällen ;)

2009-10-02 @ 02:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0