Kryssningen

Kryssnigen var helt flippad! Helt underbar, vi hade så himla kuul! Förutom sm så gjorde vi en massa saker!

Jag, Binta och Jessica delade hytt. Vi fick en flashig hytt med två rum, så vi hade det ena rummet som danssal!

Vi åt godaste bufeérna, middag, lunch och frulle!! Vi åt som om vi inte fått mat på år och dar!! Haha helt roliga, våra tallrikar svämmnade över, för att inte tala om efterrättsbufeen vi gluffsade i oss!!

Efter smtävlingen festade hela båten loss tillsammans med oss!! Hela natten fram tills klockan sju då frukostbufeen öppnade festade vi gärnet och dansade som aldrig förr! Jag förstår inte hur vi hade krafter kvar till det igentligen, men det var så roligt så det var svårt att låta bli. Under alla dessa timmars dansande och springande runt på båten fick man så många kommentarer om dansandet att man nästan fick skavsår i öronen, haha nej då, man kan aldrig få för mycket feedback :) I love it.

Sjukt lyckad kryssning, det måste göras om!! Dagen därpå tävlade paren, och vi var självklart längst fram och hejade på, precis som publiken gjort på oss dagen innan. Dom var jätte duktiga och det var kul att kolla på.

Som vanligt fick vi ännu fler fans och kontakter, men framför allt en dunder dunder dunder kväll/natt att minnas!

Sen får man ju inte glömma att vi båda kom hem några laxar rikare (binta 5000 och jag 3000), och fick fina titlar, pokaler och diplom!

BILDER KOMMER, BINTA HAR KAMERAN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0