Film-maraton-natten!

Måndagen spenderade vi alla i danssalen, vi övade på nya grejer, flummade och koreograferade lite. Alla var helt döda eftersom vissa inte sovit en blund (jag var inte en av dom). Jeremy var den ända som inte följde med, han sov som en stock fast klockan var 5 på eftermiddagen när vi kom in i danssalen, haha sämst.

När vi kom hem igen allihopa till "hemmet för hemlösta a´la Vendela" hahaha så var alla verklgen döda efter gårdagen, så vi bestämde att ta det lungt denna kväll, vilket var jävligt skönt.

Även fast vi var en hel bunt med folk så fick mosade alla ihop sig som en stor fet familj och hade film-maraton hela natten med massa olika filmer fram till klockan 9 på morgonen. Haha blev ju en del skratt och flumm under den tiden eftersom en efter en blev övertrött och slängde ur sig en sjuk kommentar.

Hip hip hora filmen var ju ändå roligast att kolla på tillsammans med det feta gänget. Alla deckade av garrv, så jävla rutten film, men det är ju därför den är rolig att kolla på, haha!! Underbar kväll - repris tack!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0