Tunisien, day 3 - Nakenbad!

Vaknade upp av Anna som kom och väckte oss, inte kul. Haha men vi alla masade upp mot hotellfrukosten som bestod av baguetter och lite annat smarrit (varje dag samma sak).

Det första vi gjorde var att slänga på oss bikini och springa ner till poolen, det var så jävla varmt på morgonen!! Där låg vi och stekte hela förmiddagen, pratade strunt och lyssnade på musik. Bada gjorde vi också.



På kvällen satt vi inne på vårt hotellrum och drack drinkar, snackade och körde massa fula dricklekar... typ älgen? Hahaha herre gud vad fula alla var, och fy fan vad vi skrattade, jag började grina och fick kramp i magen. Man ska typ skicka runt älgen (sätta händer på ditt huvud så du ser ut som en älg), låta som en och dom på sidorna ska automatiskt få älghorn på ena sidan osv, helt sämst förklarat men orkar inte ta det detaljerat, men fult och roligt var det, kan jag rekomendera istället för "jag har aldrig" och "ölspelet" mm. Mer humor och fjant i "älgleken". HAHAHA skrattar av att bara tänka på hur fula vi var och hur fulla vissa vart efter ett tag med tanke på att dom reagerade så sent när dom skulle bli älgar (det ska gå skit fort).


Efter midnatt (långt efter) bestämmde vi oss för att gå en stadsrunda och en strandprommis. Så vi gjorde det. Hahahaha herre gud vilka kommentarer, men sjukt kul var det att prata med folk som måste trott att vi är helt sjuka i huvudet, men de gillar´t.

Vet inte vart dom får alla likheter ifrån hela tiden, men idag blev jag kallad Shakira från en massa olika håll? Haha, hur ska dom ha sig? Hahaha.



Väl nere på stranden försökte folk stoppa oss, dom trodde vi skulle bada - men vi fick förklara flera gånger att vi bara skulle gå längst stranden (vänligt folk som trodde vi var korkade turister som tänkte gå och bada i mörkret i värsta mega vågorna). Mysigt att höra alla stora vågor, och självklart tog vi av skorna och hoppade omkring i vattnet. Love it.



Vandringen fortsatte, och ett gäng turister med en aning alkohol i blodet bestämmde sig för att smyga in i ett främmande hotell, slänga av sig kläderna och bada!! Hahahahahahhaha, nakenbad på ett främmande hotell. Blev ju en massa fniss och blask. Kul minne där!! Vi blev kvar på solstolarna ett tag och låg och kollade på stjärnorna ett bra tag innan vi vinglade hem och deckade. Helgalen kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0