Tunisien,day 2 - Avslöjanden!

Andra dagen i Tunisien gick vi en morgonprommis till banken för att växla in pengarna till rätt valuta, så vi vandrade igenom hela staden typ, haha. Som vanligt vände sig alla om på gatorna, visslade, kom fram och sa sexy, sexy!! Haha, helt sjukt! Men vi vandrade bara vidare och mötte nästa kommentar, och nästa...



Så jävla roligt, en låda med sköldpaddor stod utanför en butik. Camilla fick hålla i en sköldis och ta bild, jättesöt! Nessli skulle absolut också hålla i den och ta kort, men exakt när vi skulle knäppa kortet pissade sköldpaddan ner henne, så hon kastade iväg den så den landade på asfalten upp och ner, hahahahhaa stackarn!! Det roligaste var att Nessli sa: Asså den hoppade ur min hand! Hahahaha, sen när kan sköldpaddor hoppa, undrar vem som blev räddast, hon eller sköldpaddan!!



Vi köpte med oss jordgubbar, choklad och chips och satt tillsammans på en av hotellbalkongerna och snackade goja hela eftermiddagen, vi lärde känna varann och alla avslöjade saker som vi inte visste om varandra innan. Hahaha herre gud vad vi skrattade åt vissa saker, verkligen kramp i magen!! Omg, skrattar av att bara tänka på det, dunder!!


På kvällen gick vi till en resturang i närheten, jättegod mat!! Alla var supernöjda och vi snackade i munnen på varann hela kvällen. Drinkar beställdes in och kvällen slutade med efterrätt, mumms. Vi hade jätte trevligt och servitrisen och ägaren av resturangen var jätte snälla och gulliga.



Det började regna när vi skulle gå (vi satt där hela kvällen), så resturangägaren erbjöd sig att sjutsa hem oss till hotellet (vi shoppade upp en del i resturangen), fett snällt - så vi gav han extra dricks för besväret. 

Innan vi alla deckade satt vi och fortsatte prata tjejsnack och skitsnack ett par timmar, sen var vi alla helt fördiga. Säger bara; Det som händer i Tunisien stannar i Tunisien - Muttprutt!!



Dagens namn: Bruttny!! (Vi antar folket menade Britney Spears)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0