Blackout på UNG 08 festivalen!!

Vi i Blackout har kört många olika shower det senast året. Men Vi har aldrig gjort en koreografi klockan 4 på natten inför en STOR/VIKTIG show, vi har aldrig tränat så pass lite tillsammans att vi varit riktigt otaggade inför en show, vi har aldrig känt så starkt, att vi kunnat göra en show bättre/mer genomtänkt och höjt svårtighets graden i showen, vi har aldrig varit så besvikna över en show tidigare som den vi körde på ung 08. Och trotts allt detta så har vi aldriiiig fått sådan possitiv feedback från publiken. Under EXAKT varje ny dans vi gjorde så skrek publiken bara mer och mer, vi fick inte tyst på dom, inte ens när melina sa Sssssch och JA det är possitivt, vi blev glada eftersom att vi var nojjiga och Otaggade inför detta. Men helt ärligt detta är en utav mina favorit shower, så länge vi gör vårat jobb och underhåller publiken!! Det blev lyckat, riktigt lyckat och vi klarade det... HELT SJÄLVA!! Tack till våra fans för alla fina Mail som ni skcikat till oss, tack till våra vänner& familj som stöttat oss, Tack till alla er som förstår att det vi gör inte är någon hobby, utan våra liv. Och tack till er som hatar, försöker förstöra eller påverka oss på ett negativt sätt, ni motiverar oss mestt!! Och tack till dom som FÖRSÖKT hjälpa oss, vi uppskattar det så otroligt mycket och är riktigt tacksamma.

Tack till alla som stöttat oss!! ♥ One Love.


Trycker ni på länken så kommer ni till min nya blogg. Kommer inte hålla hus här på blogg.se något mer, im done biatch, hahaha. Mer och bättre uppdatering kommer det bli här på Http://Veendelaa.wordpress.com =)

Tänkte bara bjuda på klippet från UNG 08 festivalen från i lördags, alltså resultatet av allt som stod här ovanför.

To fingers, peace out.


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är heelt klart bäst!!

vet inte vad det är men nånting får mig att bara titta på din dans, det kommer så otroligt naturligt att jag nästan blir äcklad! (haha låter fucked up men menar på ett bra sätt!)



nej fan fortsätt så, så grymmmmmm!!! du borde göra one man show nån gång alltså!



helt otrolig!!



p.s är så jääkla avundsjuk på dig, vill också kunna vara sådär duktig! /sandra

2010-08-18 @ 01:14:40
Postat av: Anonym

Hej Vendela!

Vad heter låten ni kör i 00:32? :)

2010-08-23 @ 14:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0