Blackout i boxningsringen

Måste bara börja med att säga grattis till en av Studio 018:s (vår dansskola) stoltheter Rebound som tävlade sin första tävling i lördags, och kammade hem första pris!! Skit bra tjejer, applåder!!!

Efter tjejernas tävling åkte vi för att utföra dagens jobb för Blackout. In i boxningsringen, eftersom dom hade bokat oss för en boxningsgala/cup. Det gick faktist bra, även fast vi inte tränat något mer på dansen och att den är sprillans färsk, så gick det bra!



Haha vårt intro var bäst, då vi hoppade omkring i ringen och boxade varann med boxningshandskar och hela kittet, hahaha alla boxare lär ju undrat vad vi höll på med, men vi garrvade så mycket så det var bara kul. Klirr i kassan, sen rullade vi vidare och åt mat, köpte godis och läsk innan vi drog hem till Rigo och mös framför en spännande film hela natten.

Bernie, Rigo, Natasha, Mathilde, Ice, Binta och jag deckade av garrv hela natten, vi var så övertrötta så det var inte sant, vi låg över varann och skrattade så vi fick magknip och panik. Fy fan, hahahahaha nej vi hade inte druckit en droppe, men det skulle man ju kunna tro som vi härjade!! Bästa. I love you guys!

Slänger upp fler bilder snart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0