Flippshow!

Helloj, ligger i soffan hos Rigo (vi är hans inneboende haha) och är helt död efter igår. Vi kom hem klockan 6 på morgonen, och vi hade sjuuukt roligt under kvällen.

Blackout hade show som bestod av en ny koreografi som vi "lärt ut till varann" dagen innan (jaa tanken var att vi skulle hinna träna hela torsdag och fredag, men vi hann inte träna Det var rätt mycket akrobatik och shit i dansen, så vi flöög omkring på golvet upp, ner, hit och dit. Dansen var så uppsattad att några tjejer senare under kvällen bad DJ:n sätta på mixen igen så dom kunde få se showen en gång till, och så blev det.


Vi träffade även Salif (signad av Akon) och company från inspelningen. Dom körde sin grej och sen festade vi alla tillsammans hela natten och vi hade skit skit kul, hahaha vi alla var på helt flippat humör så vi spårade och hypade upp alla i hela byggnaden hahahaha, herre Gud vilken kväll. Vi träffade öven en hel del nya ansikten som hoppade in och dansade loss med oss, då blir man toppen´glad!

Nu ska jag nog sova en vända till innan vi ska ner och jobba på boxningscupen snart, det blir iallafall två shower i ringen, det är skit jobbigt att dansa med så mjukt fotfäste, men det går säkert fint :).

Är fortfarande sjuk som en jag vet inte vad, men det är iallafall på bättringsvägen :) Peace!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0