Show & Party in Finland!!

Känns så dumt att skriva om Finlandsresan, det vart typ två månader sen.. Men the show most go on som man säger, så det är väll bara att fortsätta där jag var...

Efter träningen men alla dancehallqueens drog vi tillbaka till hotelet och dushade och började fixa oss för att sedan dra på soundcheck och till sist åka hem till Chenill (finlands dancehallqueen 2009) som fyllde år.

Chenill hade lagat jätte god mat och vi fick träffa massa av hennes vänner, alla var urgulliga och ville ta kort och sådär med "oss svenskar" haha, dom tyckte nog att det var lite småcoolt att vi var där i guess. Dans. musik, mingel och mat fortsatte några timmar innan vi alla begav oss ner mot klubben. (jaa jag hade mjukis på mig, men hade kläderna under, skulle bli kallt annars =))



Smockat var det på klubben, och vi stötte på en massa folk som vi träffade sist vi var i Finland och alla kände igen oss. Showerna började dra igång och de olika dancehallqueens körde sin show.



Från Sverige var det vi (Blackout) och Melpo (från skillz). Vi representerade Sverige, och det var även vi (Blackout och Melpo)  som fick mest applåder och jubel (vi gjorde ett grymt bra jobb).



Efter showen stack vi tillbaka till hotellet (som låg vägg ivägg med klubben), och drack (vilket vi sällan gör när vi dansar). Och helt glada som vi var stack vi tillbaka till klubben, upp i Vippen tillsammans med massa andra dansare och "viktiga människor".



En sjukt rolig kväll hade vi, och vi härjade på dansgolvet och hade en riktigt sjukjt spårad underbar kväll!! Kvällen fortsatte... Vi fick något ryck och bjöd in alla på efterfest på vårat hotellrum hahahahhahaha, asså vaa? Helt från ingenstans var rummet fullt med dansare, och musiken dundrade och alla dansade och var helt hypade!! Den bästa efterfesten ever!! Höll på tills frukosten öppnade, och alla var helt galna, hahahhahahahahahhahahaha!!!!!



B.L.A.C.K.O.U.T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0